wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 22. - 28. června 2009              

 
Po 22.6.2009 Út 23.6.2009 St 24.6.2009 Čt 25.6.2009 Pá 26.6.2009 So 27.6.2009 Ne 28.6.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 2, 12, 21, 28, 32, 41

Práce:
Pravděpodobně dorazí do firmy osoba odjinud a bude se snažit nastolit pořádek. Tady je každé slovo zbytečné. Nepokoušejte se vstupovat do této debaty. Vaše projekty se dostaly na tenký led, chvíli potrvá, než zase bude všechno jako dřív. Nastává zpomalení vývoje, musíte ještě vydržet.

Zdraví:
Jste jako kytička, po které byste chtěli, aby vám kvetla, ale přitom ji, chudinku, necháte ve sklepě po tmě. Vy také potřebujete spoustu důležitých živin, abyste se mohli správně vyvíjet. Nesmíte na sobě šetřit. Tělu chybí ovoce a zelenina, přírodní vitamíny. Šidíte se, někde se to už brzy projeví.

Vztah:
Už v minulosti jste s partnerem zažili hádavější období. Kdykoli je vám s ním hezky, hned si tyhle chvíle uvědomíte. Najednou si nejste jisti, co z toho je pravda. Ideální by bylo, kdybyste se neotáčeli, ale naučili se žít tady a teď. Minulost vás totiž zbytečně svazuje a nedovoluje vám naplno žít.

Volný čas:
Možná vás někdo láká na prázdninové dobrodružství, při kterém se můžete vzdálit od zemského povrchu. Jedná se třeba o seskok padákem, let na rogalu nebo skok na gumě z mostu. Všechny tyto aktivity patří mezi adrenalinové sporty, při kterých se má člověk nabudit. Vy to nemáte zapotřebí.

Rada:
Ocitnete-li se při někom v jeho poslední minutě, nechtějte po něm žádné sliby, že se za vámi přijde podívat třeba ve snu nebo jinak. Tyhle sliby nemají reálné opodstatnění, ten člověk netuší, kam jde, jaké tam platí zákonitosti a hlavně neví, že vůbec nemusí dostat povolení k takovým výletům.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 7, 17, 30, 31, 35

Práce:
Připravte se na problém. Už dlouho jste si byli moc jisti sami sebou. To není dobré. Možná se o kousek budete muset vrátit, najít přetrženou nit. Možná se objeví chyba, kterou budete muset objevit. Čeká vás menší zastavení na vaší rozjeté cestě. Nesmíte se považovat za nejlepší na celém světě.

Zdraví:
Chyba ve stravovacím režimu vám způsobí menší problém. Dávejte si proto pozor, co jíte, a také hlavně v kombinaci s čím. Kontrolujte si záruční dobu na potravinách, pozor na plísně. Ovoce si před spotřebou důkladně umyjte. Neriskujte v cizích zemích, nepijte hlavně vodu z neznámých zdrojů.

Vztah:
Někdy vám může připadat, že opakujete vzorce, v kterých jste vyrostli. Slyšíte sami sebe, jak říkáte věty, kterými mluvili vaši rodiče. To není náhoda, jen si uvědomíte, že odněkud někam jdete. Nemůžete být absolutní originál, jsou ve vás zakódovány jejich stereotypy. Záleží ale, jak moc je chcete přijmout.

Volný čas:
Měli byste poslouchat hudbu, zpívat, tančit. Jste-li na to příliš pohodlní nebo staří, nenechte si tento zážitek ujít v provedení vašich potomků. Možná vám připraví domácí koncert, nemusíte se celé dny dívat jenom na televizi. V dřívějších dobách bylo zcela běžné, že se lidé bavili smai, jak uměli.

Rada:
I člověk, který už od vás navždy odešel, zůstává ve vašem srdci. Važte všechny myšlenky, které od vás jdou směrem k ostatním lidem. Přestože máte pocit, že nejsou slyšet, hlavně ty negativní dokáží hodně ranit. Nemyslete nikdy na nikoho ve zlém, nikomu nepřejte žádné krize nebo neštěstí.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 25, 28, 33, 35, 38

Práce:
Začínáte si užívat hlavních rolí. Jste políbeni štěstěnou, dějí se věci... Můžete s klidem každému na potkání poradit, dostali jste se k patřičnému nadhledu. Výborné ale je, že nic nepřeháníte, všichni berou vaše slova skutečně vážně a chovají se podle jich. Nesmíte ale svoji pozici zneužít.

Zdraví:
Všechno, co přijímáte, vás nějakým způsobem ovlivňuje. Není to jen jídlo, které sníte. Zamyslete se nad všemi informacemi, které si k sobě pouštíte, ať už jsou to hloupé reklamy, hrůzostrašné filmy o ničem nebo fascinující zprávy o celebritách, které se jen tváří jako zajímavé.

Vztah:
Objeví-li se vedle vás člověk, s kterým by bylo možné uvažovat o něčem víc, hned ve vás začne blikat kontrolka. Nevěříte nikomu. Vidíte v něm jen chytře schovanou faleš a podlost. S takovým náhledem se daleko nedostanete. Zamyslete se, co můžete nabídnout za sebe. Neposuzujete podle toho?

Volný čas:
Už dlouho jste si nic nevyrobili vlastníma rukama. Nevymlouvejte se na čas, ten máte vždycky, když chcete. V obchodech je sice nabídka prakticky všeho, ale to, co si uděláte sami, úplně jinak dýchá. Jistě budete vědět, jakým směrem svou činnost zaměříte. Uděláte si navíc radost.

Rada:
Nikdy nikoho nesuďte, neznáte celý příběh. Možná vidíte pouze nepatrný dílek celého dramatu, podle toho se nemůžete rozhodovat. Vše je v rukou někoho jiného. Ty tzv. boží mlýny melou opravdu precizně, i když se někomu může zdát, že pomalu. Nic ale nesmíte zkoušet řešit vy.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 6, 8, 10, 38, 48

Práce:
Problém s kolegyní stále trvá. Nechtějte do něho zaplétat nikoho dalšího. Měli byste si s ní poradit sami. Ideální bude, když zajdete na oběd a krizový okamžik proberete. Kolegyně tímto přístupem může být zaskočena. Nečekejte, že se hned postaví na vaši stranu, musí s vámi ještě chvíli bojovat.

Zdraví:
Problémy se žaludkem vám mohou zkomplikovat odjezd na dovolenou. Tolik jste se těšili... Je třeba, abyste přijali vyšší řád. Tentokrát se nejedná o stravovací chybu, ale o problém s nervovým systémem. Příliš si problémy, které se vás dotknou, berete. Potřebujete se od nich trošku distancovat.

Vztah:
Nemůžete se chystat sklízet, když jste si nic nevysadili. Teď nemáte důvod k radosti. Ale čas pracuje pro vás. Nic nemůžete přeskočit, měli byste víc otevřít své srdce, aby ti, koho se to týká, to mohli zaregistrovat. Jste-li bez partnera, nespoléhejte na umělé seznamky, energie člověka k vám má přijít jinak.

Volný čas:
Jste-li na dovolené, buďte opatrní při kontaktech s neznámými osobami. Snadno byste se mohli dostat do podivných sítí, odkud ale nebude úniku. Po návratu byste mohli být poměrně nešťastní, co jste tehdy dopustili. Ovšem viníka byste pak už nenašli. Važte si víc sami sebe, zasloužíte si to.

Rada:
Nikdy byste neměli nikomu nic závidět. Nevíte totiž, čím si musel projít, než se k dané věci dostal. Nový dům sice vypadá na první pohled krásně, ale je-li za ním dědické řízení po smrti blízkého člověka, pak je to spíš smutný příběh. Neptejte se nikdy na tom, jak se k němu co dostalo, buďte taktní.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 6, 25, 44, 45, 49

Práce:
Končí období, kdy jste se mohli schovat za někoho jiného. Budete muset v sobě objevit rezervy a začít je aplikovat do praxe. Moc dlouho jste si mysleli, že vám dosavadní způsob práce bude vyhovovat, ale teď už se musí něco změnit. Važte slova, než něco řeknete, hlavně před svými nadřízenými.

Zdraví:
Někdy i přílišná hygiena může být na škodu. Není nutné mydlit své tělo třikrát denně. Zbytečně se tím totiž zbavujete ochranné vrstvy. Neměli byste kombinovat mnoho kosmetických značek. Vyberte si jednu a té se držte, neposlouchejte reklamy. Neexperimentujte sami se sebou.

Vztah:
Chybí vám něžné dotyky, objetí a milování. Všechno tohle jakoby najednou skončilo kdysi dávno ve vaší minulosti. Těžko se srovnáváte s faktem, že teď je to jinak. Láska k vám také dorazí, ale až přestanete opakovat ty školácké chyby. Nemyslete jenom na sebe, ale i na toho druhého.

Volný čas:
Už to je dlouho, co jste se naposledy věnovali míčovým hrám. Neříkejte si, že je to jen pro mladé. Tak staří zase nejste. Na volejbal nebo obyčejné pinkání jen tak pro radost byste si mohli najít chvilku. Vhodný je také badminton. Ovšem hrajte s láskou, na jakékoli násilí rychle zapomeňte.

Rada:
Plánujte-li výlet, měli byste se zastavit v nějakém jeskyni. Není důležité, jestli na vás čekají krápníky nebo cokoli jiného, potřebujete se na chvíli ztratit z povrchu zemského. Pod zemí jsou zcela jiné energie, jiná teplota, barvy a vůně. Občas je dobré vykolejit ze zaběhlých stereotypů. Pak se tam zase vrátit.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 6, 13, 43, 46, 47

Práce:
Připravte se na konflikt. Je pravděpodobné, že jste podcenili jistá varování, unikly vám důležité termíny, nekontaktovali jste klienta nebo jste poslali mailovou zprávu někomu jinému. Budete pokáráni, ale také zřejmě přijdete o nějaké peníze. Omluvná slůvka budete hledat docela obtížně.

Zdraví:
Dobře víte, že nic není náhoda, všechno má nějaký důvod a nad ničím nelze jen tak mávnout rukou. Možná se vám objevily kožní potíže, nejste totiž úplně vyrovnáni sami se sebou. Měli byste se přiblížit dětskému světu, příliš se vzdalujete. Dívejte se do očí ostatním lidem. Dopřejte si víc radosti.

Vztah:
Větší potomek vám připaví chvilky strachu. Hodlá se věnovat adrenalinovému sportu, který není úplně bezpečný, nechápe, jak moc by si mohl ublížit. Vaše slova ale nebere vážně, podle něho nerozumíte způsobům, jak dnes žije mladá generace. Je to pro vás těžké, ale budete ho muset nechat jít.

Volný čas:
Pokud jste vycestovali k moři a právě se vracíte, nejste z tohoto výletu příliš nadšení. Zřejmě jste podcenili tamní stravovací zvyklosti, není vám dobře. Odpočíváte a celkově se vzpamatováváte. Několik dní ještě nebudete ve své kůži. Měli byste si vzít do dlaně malou dřevěnou kuličku.

Rada:
Ne každý den máte naplněný uměleckými zážitky, zpěvem a tancem. Někdy vám po tváři stéká slza, kterou ale nikdo nevolal. Všechno má nějaké pozadí, důvody, nic se neděje náhodou. Zkuste se v myšlenkách vrátit zpět a promítnout znovu ten film. Zjistíte, že i pláč je moc důležitý. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 19, 25, 27, 29, 44, 48

Práce:
Na chvíli se zastavíte, abyste si ale uvědomili, že stát nemá smysl. Zvážíte všechna pro a proti na své dosavadní cestě, nebudete ale dlouho přemýšlet. Jasné je, že se v podstatě dál rozběhnete nevídaným tempem. Možná jste jen potřebovali načerpat informace anebo jste pomáhali kolegům.

Zdraví:
Připadáte si ranění, ale svádíte to na osud. Každá situace v životě je zkouškou, jak ji dokážete zvládnout. Měli byste se už přes ni dostat. Zmatky už konečně zrušte, tím se také osvobodíte a uvidíte, jak se vám hned začne lépe dýchat. Tahle procházka nepřehledným černým lesem brzy skončí.

Vztah:
Můžete zase plánovat budoucí dny, je čas zasadit to, co jednou chcete sklízet. Nepropadejte depresím, že je všechno marné. Je vám zima, ale to jenom chybí láska, aby vás mohla zahřát. Když ji zavoláte, určitě nebude daleko a přijde. Nechtějte ale odlétat na pustý ostrov, když máte žít tady.

Volný čas:
Poněkud vám chybí energie. Měli byste se více zaměřit na své potomky, mohlo by se přihodit něco nepředvídaného. Raději se od nich nikam nevzdalujte. Dělají vám radost, ale pozor. Mějte je vždy na očích, i kdyby šli jenom na malou chvíli před dům. I tam se může stát něco nepředloženého.

Rada:
Nesmíte v životě závodit s nikým a ničím. Nevyhrajete. Mnohem lepší je naučit se plout bez omezení v prostoru a času. Tajemstvím je pochopení toho, co od života očekáváte a co mu na oplátku nabízíte. Není možné jenom něco pořád přijímat, ale nic nedávat. Největší cenu má srdce na dlani.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  6, 31, 32, 35, 38, 43

Práce:
Pozor na techniku. Mohla by vás zklamat v tu nejnevhodnější chvíli. Výpadek elektřiny nebo internetu může způsobit ve firmě vážné škody. Mohl by zde také v nestřeženém okamžiku vzniknout požár, což by bylo snad ještě vážnější. Dávejte si pozor, abyste měli své činnosti pod kontrolou.

Zdraví:
Nemoc odchází, ale musí přijít vaše uvědomění si sami sebe. Poslední týdny jste se bojovali ode zdi ke zdi, hledáte se, zatím marně. Musíte už sundat ty pověstné růžové brýle, přes které vidíte váš stav hodně ideální. Máte přijmout jistá varování jako alarm, který vás má dostat do pohotovostního stavu.

Vztah:
Některý z kolegů se s vámi sblíží, snad s ním budete trávit i čas mimo pracovní dobu. Bude vám to až divné, kolik toho máte společného, přestože se znáte jen krátce. Máte si pořád o čem vyprávět a máte spoustu zájmů. Domlouváte se i na dalších aktivitách, které byste chtěli spolu rozjet.

Volný čas:
Člověk musí pracovat, aby za vydělané peníze mohl žít. Takové jsou nepsané zákony. Jen málokdo má to štěstí, že si může dělat jenom to, co ho opravdu baví. Měli byste se snažit, aby práce pro vás nebyla jen místem, kde to musíte protrpět, ale snažte se i do ní vložit něco svého, aby vás bavila.

Rada:
Nedělejte nic násilného, co by vás v něčem omezovalo nebo stresovalo. Najděte si zlatou střední cestu. Neubližujte si. Brzy pochopíte, že tohle je nejjednodušší řešení, jak se zbavit zdravotních komplikací. Neuvažujte o skoku z mostu na gumě, ani padák by nebyl vhodný. Dělejte si jen radost.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 12, 13, 18, 27, 34, 45

Práce:
Jste rozjeti, všechno se daří, stále se před vámi otvírají nové možnosti, další cesty. Nemáte nyní opouštět svá obvyklá místo, tím byste si mohli své plány zkřížit. Nemluvte také o svých projektech s cizími lidmi. Všechno, co se vám nabídne, přijímejte. Nikdy nepochybujte o vlastních slovech.

Zdraví:
Žijete příliš rychle, tohle tempo se dá přirovnat k závrati na horské dráze. Odpočinek už opravdu potřebujete. Jste výrazně nevyspalí, zavírají se vám oči a jen obtížně udržíte delší dobu pozornost. Měli byste se především důkladně vyspat. Potřebujete klid, nenechte se nikým vyrušovat.

Vztah:
Nepokoušejte se mezi vás a partnera vnést metody, finance mají být jinde, než je láska. Nezáleží na tom, kdo z vás více vydělává a aby se podle toho hodnotilo, co si zaslouží. Láska by měla být všude kolem vás jako nekonečný prstenec. Peníze jsou nutné jen k zajištění chodu domácnosti.

Volný čas:
Rychlost nesmí být vaším soupeřem, nezávoďte. I kdybyste už měli pocit, že skoro vítězíte, můžete při řízení i na zcela přehledném úseku zkolabovat. Pak se jen těžko zjišťuje, co se vlastně tehdy dělo. Pozor na sebe dávejte v úsecích, které vedou nad údolími nebo stržemi. Mohli byste skončit dole.

Rada:
Nikdy nenechávejte své děti samotné. Vymýšlejí si programy, které pak už nelze vrátit zpět. Nebezpečné jsou nejen hry se zápalkami, líbí se jim i ve výškách, odkud je tak lákavý pohled dolů. Děti touží poznat svět ze všech stran, nechápou ještě pochybné záludnosti světa kolem sebe. Buďte s nimi.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 14, 15, 27, 34, 37, 43

Práce:
Prošli jste v minulých dnech hodně náročnou zkouškou, ale už bude mnohem lépe. Přicházejí odměny. Bariéra, která se kolem vás vytvořila, je najednou ta tam. Začnete jednat s osobou, která vám před časem házela klacky pod nohy. Snad se vám bude snažit k něčemu přemluvit. Všechno si dobře zvažte.

Zdraví:
Můžete zaznamenat bolesti břicha, měli byste být opatrní hlavně na to, co v těchto dnech sníte. Příliš jste se dostali ke kategoriím pozemským, snad už dokonce polykáte léky a čekáte, co to s vámi udělá. Očekává se ale od vás jiný přístup k životu. Zatím vaše cesta jde příliš proti přírodě, škodíte si.

Vztah:
Hlasy kostelních zvonů jsou dlouhé, vážné a majestátní. Jsou v nich osudy nás, lidí. Někdo slyší také umíráček. Lidský život není nekonečný, to jste už na vlastní kůži poznali. Smrt je stejně důležitá jako narození. Všichni musíme přijít a potom zase odejít. Je to logický vývoj, jen tomu moc nerozumíme.

Volný čas:
Mohli byste se neplánovaně dostat do diskuse s člověkem, který vám bude chtít vnutit jisté služby. Může sice používat chytrá slůvka a sladké úsměvy, ale buďte opatrní. Čtěte pozorně i ta nejmenší písmenka na smlouvě, kterou vám bude dávat k podpisu. Cesta zpět by mohla být dost komplikovaná.

Rada:
Finanční operace jsou nevyhnutelné. Neustále musíte platit nějaké účty, stále se někdo ptá na vaše bankovky a mince a ty potom od vás poměrně rychle odcházejí. Měli byste si udělat ve svých financích pořádek, aby vás nepřekvapilo neplánované vydání. Každý den se může něco takového stát. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 14, 18, 31, 36, 46

Práce:
Rychlost na silnicích i v životě je hodně nebezpečná. Člověk právě ve chvíli, kdy si myslí, že musí vyhrát, zůstává najednou stát. Nesmíte se pokoušet závodit se životem. Nikdy byste totiž nevyhráli. Ideální je pohybovat se tak, abyste vždy měli nad svou rychlostí kontrolu, abyste se mohli včas zastavit.

Zdraví:
Nezkoumejte, jestli je lepší mít chlapečka nebo holčičku. Ono to stejně není podstatné. Holčička se může jevit jako mazlivější a milejší, ale i někteří kluci jsou něžní. Tohle jsou otázky pro život zcela zbytečné. Přijměte děti, které vám vstoupí do života, žádné nesmíte odmítat, ani podvědomě.

Vztah:
Energie mezi vámi a partnerem se zklidnila, začali jste si zase rozumět. Dokonce jste se domluvili na konečném odjezdu na dovolenou, což jste předtím dlouho nezvládali. Možná odjedete ještě před koncem školního roku. Každopádně už potřebujete oba změnu. Pobyt u moře vám prospěje.

Volný čas:
Dávejte na sebe větší pozor při veškeré manuální činnosti, v ohrožení jsou nyní vaše ruce, snad části od loktů k zápěstím. Ale nebezpečí může vzniknout i v kuchyni při manipulaci s horkými tekutinami anebo v dílně s chemikáliemi. Zranění by mohla být vážná, ale na životě vás přímo neohrozí.

Rada:
Všechny projekty se mohou čas od času zkomplikovat. Předplacené kursy byste měli dochodit. Ideálnější je program, kterému se můžete věnovat bez ohledu na druhé. Příkladem mohou být ruční práce, které ale ženy už příliš nezajímají. Přesto vám ale věc, kterou si takto vyrobíte, přiroste k srdce.. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  9, 16, 17, 18, 26, 48

Práce:
Dojde k roztržce, střetnou se dva různé názory a jen jeden může mít pravdu. Bojujte čistě. Měli byste se podle vzoru, že moudřejší ustoupí, stáhnout do pozadí. Sice s tím budete chvíli vnitřně bojovat, ale vaše pravda se nakonec ukáže jako správná. Ještě vám protivník podá ruku na usmířenou.

Zdraví:
Hledáte komplikovaně prostředky a výživu, které by vás dostaly na správnou energetickou hladinu. Všechno máte na dosah ruky, jen nevíte, po čem sáhnout. Proto jste možná mírně přecitlivělí a rozmrzelí. Kdyby vás tak někdo mohl vyvézt z toho tmavého tunelu, v kterém se právě teď nacházíte.

Vztah:
Nesmíte s partnerem bojovat, to byste jistě nezvítězili a nikomu by to nepomohlo. Naučte se žít spolu, jako dvě poloviny jednoho celku. Obě jsou sice samostatné a mohly by žít sólo, ale jedině spolu dokáží vytvořit zázraky. Proto se slaďte na společnou vlnu a budujte to, co jste už začali.

Volný čas:
Mohli byste řešit proti své vůli naprosto zbytečně cosi na policii. Buďte opatrní na všechny své věci, na doklady a peníze. Právě teď mají zloději pohotovost, raději se dvakrát vraťte zkontrolovat zamčený byt, než abyste se potom divili. Těmto individuím je jedno, co vám vezmou. Hlavně, že zvítězili.

Rada:
Nečinnost zabíjí. Nedovolte, aby získala nadvládu nad vámi nuda. To je stav, kdy mysl neví, kam by zabloudila. Kolem vás je najednou pusto, nic se vám nechce, ani nic nemůžete dělat. Jste najednou apatičtí k celému světu. Nuda, to je obrovská past. Vždycky si můžete najít činnost, která vás bude bavit.

 

© Wahlgrenis   22.6.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.