wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 15. - 21. června 2009              

 
Po 15.6.2009 Út 16.6.2009 St 17.6.2009 Čt 18.6.2009 Pá 19.6.2009 So 20.6.2009 Ne 21.6.2009
Magický ornament 15. červen 2009 Magický ornament 16. červen 2009 Magický ornament 17. červen 2009 Magický ornament 18. červen 2009 Magický ornament 19. červen 2009 Magický ornament 20. červen 2009 Magický ornament 21. červen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 15, 20, 25, 31, 35, 40

Práce:
Nastává termín, kdy k vám mají konečně dorazit odměny, ale není se moc na co těšit. Chápete, že jste se ocitli v krizi, odkud se jen tak nedostanete. Ještě chvíli potrvá, než bude všechno jako dřív. Ale nemělo by smysl hledat střelné zbraně a vymýšlet si, na koho zamíříte. Pokračujte trpělivě dál.

Zdraví:
Můžete v těchto dnech zaznamenat problémy s krví. Potřebujete ji jakoby okysličit, což ale není v přirozených podmínkách jednoduché. Myslete na dýchání, při sportu se nejdřív rozcvičte. Dopřejte si jako zlepšení jídelníčku červenou řepu, rajčata a dobře vám udělají také ve větším množství jahody.

Vztah:
Máte-li vedle sebe partnera, který najednou začne o sebe mnohem více dbát, může to signalizovat nevěru. Nenaléhejte ale na něho hned, jakmile zaregistrujete první signál. Nechte mu, ať hru trošku rozehraje. Rozhodně nezačínejte s výčitkami nebo ultimatem. Nechte se jeho verzi pěkně vyložit.

Volný čas:
Napadne-li vás, že v těchto dnech nemáte s nikým o ničem mluvit, nezalézejte hned do jeskyně a nemažte čísla ze svého telefonu. Jen potřebujete na chvíli na vzduch, být sami a srovnat si své myšlenky. V našem přetechnizovaném světě se tohle dosáhne těžko. Proto jděte ven, do přírody, dál od lidí.

Rada:
I kdybyste měli v kapse poslední korunu, nesmíte nikdy vztáhnout ruku na druhého. Tyhle zkoušky jsou na člověka připravované schválně, aby pochopil, co znamená dotknout se dna. Jakmile tohoto bodu dosáhnete, následuje nádherný odraz a vyletíte skoro až do oblak. Jen nemíte ztratit naději.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 13, 18, 26, 33, 42

Práce:
Protože jste se nenechali znejistět, můžete nyní sbírat důležité body. Máte v rukou ten správný klíč a dokonce víte, do kterého zámku patří. Už vám nic nebrání v tom, abyste ve vhodnou chvíli odemkli. Budete hned o výrazný kus dál. Jako byste odkryli neuvěřitelné tajemství. Jsou to odměny zasloužené.

Zdraví:
Zdravotní komplikace kolem pohlavních orgánů nepřišly jen tak. Když se ohlédnete do minulosti, objevíte možná najednou řešení tohoto problému. Nic není náhoda. Krize ve vztahu se podepisuje na zdraví právě v těchto oblastech. U žen se také chyb ve výchově dětí objevují v onemocnění prsou.

Vztah:
Možná jste mladý pár a toužíte po dítěti. V těchto dnech jistě neotěhotníte, protože jste nasměrováni jinam. Myslíte příliš na věci, na peníze a účty. Děti přicházejí v pravou chvíli, kdy je všechno pro ně připraveno. Hlavně ale očekávají lásku, ne pokoj plný hraček, krémů nebo oblečení.

Volný čas:
Jste opravdu hodně na zemi. Hudba nebo obrazy v galerii by vám nyní nic neřekli. Máte starosti, které jsou teď přednější, proto se nechcete ničím rozptylovat. Snad aby vám něco neuteklo. Potřebujete se jen chvilku zastavit. A když už nechcete jít na výstavu, pozorujte aspoň mraky na obloze.

Rada:
Jestli jste zůstali sami, nesmíte to považovat za tragédii. Člověk je totiž osobnost a měl by umět existovat zcela běžně sám, jako jedinec. Nemusí ho podpírat partner, rodiče nebo děti. Pokud ovšem takový člověk vedle vás náhodou bude, berte to jako úžasný dar. Každé společné chvíle si važte.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 8, 10, 25, 29, 40

Práce:
Dostali jste se na správnou vlnu, plujete si, ale přesto to není ještě úplně ideální. Jako byste si přitom zpívali jinou písničku, než co máte. Jste příliš zaměřeni na výsledky dnešního dne, ale neuvažujete už, co bude zítra. Potřebujete získat větší nadhled, odstup od vašeho momentálního stavu.

Zdraví:
Vaše tělo volá po očistě. Měli byste ho poslechnout a dát si pauzu od těžkých jídel, hlavně smažených a také od uzenin. Naopak se zaměřte na zeleninu a ovoce, pijte vody pouze nesycené. Omezte také kávu a nikotin, jste-li kuřáci. Škoda, že až v krizových chvílích života je člověk přístupný změně.

Vztah:
Chybí vám jakákoli energie, jste pasivní a neočekáváte navíc ani žádnou změnu. V takovém případě se tedy ani nic pozitivního stát nemůže. Vidíte před sebou samé zmatky, přestáváte si věřit. Osoby, které by přicházely v úvahu jako vaši partneři, předem odmítáte, i když k tomu nemáte nejmenší důvod.

Volný čas:
Měli byste komunikovat o svých problémech s lidmi, které zajímáte. Naplánujte si třeba víkend s přáteli na chatě, tam budete v jiném prostředí, odpočinete si a krásně se uvolníte. Jste zatím stále ve stresu, jako byste už nic hezkého nečekali. Otevřete víc své srdce a těšte se, co potom přijde.

Rada:
Každý slib, který někomu dáte, může být chápat z dvojího hlediska. Jednak jako neměnný, nezrušitelný, ale pak také jako náplast na bolavé místo. Jako pofoukání, když to moc bolí. Tehdy se ale nemůže brát tak vážně, protože je ovlivněn celkovou situací. Neberte své sliby jako divadelní výstupy.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 2, 18, 22, 25, 35, 45

Práce:
Připravte se na krizi od kolegyně, která má s vámi už delší dobu problém. Nelíbí se jí, jak vám všechno vychází a ona se musí s mnoha věcmi složitě prát. Buďte proto na sebe opatrnější. Nepouštějte se do složitějších diskuzí, ona má schované argumenty, kterými vás může dostat na lopatky.

Zdraví:
Nejste sladěni s přírodou, nemůžete věřit, že budete v pořádku. Je třeba rozhodnout se pro zásadní změnu. Zkuste zapomenout na minulé krize a konečně přijmout fakt, že všechno, co se právě děje, je nejlepší možné. Přestaňte se vším bojovat. Opět máte plout, uvolněte se, položte se na hladinu.

Vztah:
Nechcete se posunout dál, zůstáváte pořád v tom černém tunelu. Nevěříte, že jinde by na vás mohlo svítit slunce. Pokud neuděláte ani krok, nedivte se, že jste pořád schováni ve tmě. Samozřejmě vás ve vašem rozletu blokují minulé zkušenosti. Neodvažujete se na nic krásného ani pomyslet.

Volný čas:
Měli byste si udělat výlet do míst, kde jste ještě nebyli. Všude žijí lidé. Vystupte už ze svých věčných stereotypů, zapomeňte na vlastní starosti a zkuste se podívat, jak to vypadá jinde. Navštivte neznámý hrad, projděte se po lese. Možná potkáte srnky nebo objevíte studánku ukrytou mezi kapradím.

Rada:
Slovo můžete použít k vyznání lásky, ovšem slovo dokáže také zabít. Záleží na tom, jaké vyberete a komu ho řeknete. Nepoužívejte jinotaje, ten druhý by měl vždy vědět, na čem s vámi je. Nenechávejte si také nikdy nic na příště. Ono by totiž to příště už také třeba nikdy nemuselo přijít.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 5, 17, 20, 45, 46, 49

Práce:
Zaznamenáte rychlejší vývoj všech projektů, v kterých jste zapojeni. Dokonce to vypadá, jako by se spustilo stavidlo a s obrovskou rychlostí vás tahle síla vzala s sebou. Nic není statické, všechno se vyvíjí, posunuje vpřed. Je pravděpodobné, že už brzy se dostanete na pomyslný stupínek vítězů.

Zdraví:
Zatím není, proč byste měli být se sebou spokojeni. Začali jste sice uvažovat o změně jídelníčku, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Ještě máte mnoho rezerv, jste vlastně stále na začátku. Potřebujete hodně pít, aby se škodliviny z těla co nejrychleji odplavily. Měli byste být na sebe přísnější.

Vztah:
Nemůžete očekávat nic naprosto úžasného od vztahu, v kterém sami nejste těmi nejideálnějšími. Musíte nejprve začít u sebe, odpustit si jakoukoli lež a přetvářku a teprve potom tohle očekávejte od partnera. Jít do toho obráceně, to nemůže fungovat. Naučte se jít životem jako kladný hrdina.

Volný čas:
Časem poznáte, že z každého vaše postoje, grimasy i způsobu, jak pronesete pozdrav, se dá zjistit, co si o tom druhém vlastně myslíte. Měli byste mít všechny tyto tzv. mimovolní procesy pod kontrolou. Jsou totiž velice dobře čitelné a vy si jimi před ostatními škodíte. Víc se pozorujte.

Rada:
Spoustu nádherných věcí necháváte kolem sebe proplout, ani se za nimi neohlédnete. Měli byste víc vnímat atmosféru okamžiku, vůně, barvu lidských očí. Není možné životem proletět a v poslední vteřině jenom marně vzpomínat, s kým jste se to kdy potkali a co vám to vlastně říkal.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 16, 19, 30, 36, 44, 48

Práce:
Dochází ke změně. V těchto dnech se kolegové snaží upozornit hlavně na sebe. Někteří možná dokonce nadřízeným naznačí, že jisté stránky vaší osobnosti nejsou zcela v pořádku. Budete si muset dávat větší pozor nejen na ně, ale hlavně na své úkoly. Nic nepodceňte, choďte všude včas.

Zdraví:
Těhotenství by mělo v počáteční fázi být malým tajemstvím matky. Několik prvních dní ještě není jisté, zda bude všechno v pořádku. Budoucí maminka sice může vnímat, že se v ní něco děje, ale není dobré hned o tom každému na potkání vyprávět. Tohle je velice intimní příběh, ještě o tom nemluvte.

Vztah:
Když už to vypadá, že dva se spolu nemohou potkat, je dobré se na problém podívat s odstupem, přestat ho řešit. Uvidíte jiné souvislosti a třeba se objeví někdo třetí, o kterém jste nepřemýšleli. Fixovat se na jednoho člověka celý život může vypadat jako láska z románu, ale v životě to bývá jinak.

Volný čas:
Když máte vedle sebe blízkého člověka, je to dar. Ale je to také jistá nadstavba. Důležití jste především vy. Měli byste nejdřív přijmout sebe, naučit se žít sami. To totiž není neštěstí, žádná tragédie, i když málokdo se s tímto stavem dokáže vyrovnat. Není nutné za každou cenu lovit někoho vedle sebe.

Rada:
Přestože jste měli nějaké pracovní problémy, přibližují se k vám větší peníze. Zajímavé je, že pro to ale nebudete muset nic zvláštního udělat. Možná to budou finance z dědického řízení, nebo dar od příbuzného z ciziny, s kterým jste se už mnoho let neviděli. Konečně si splníte svá tajná přání. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 16, 28, 29, 34, 37, 48

Práce:
Zapomínáte na vyšší záměr vašeho snažení. Objevuje se zde znejistění, možná i prvky násilí, vůbec nepracujete srdcem. Jste odhodláni udělat, co se po vás chce, ale ani o kousíček víc. Dostáváte se do podivné posti, tohle jste nechtěli. Sklouzáváte do stereotypních činností, jste stroji víc než lidmi.

Zdraví:
Nepřijali jste příliš pozitivně informaci, že máte na sebe více myslet. Snad doufáte, že problémy samy zmizí. Nezapomínejte, že nejste sami, máte odpovědnost i za své děti. Strach vám ale nepomůže, musíte v této chvíli maximálně věřit lékařům, ti vám také chtějí pomoci, ne ublížit.

Vztah:
Vaše odhodlání dlouho nevydrželo, přišla krize. Nějak si uvědomíte, že jste uzavřeni v pasti, že nemáte žádné radosti, jenom starosti. Jsou na vás navaleny úkoly, které nikdo jiný neudělá. Nebaví vás neustále upozorňovat partnera, že by to mělo být trochu jinak. Dělá, že vás neslyší anebo doopravdy neslyší.

Volný čas:
Nenávist může člověka hodně změnit. Potřebovali byste se od ní distancovat, a to hodně rychle. Nechtějte se hlavně nikomu za nic mstít. Nevíte, co bylo, nevíte, co ten prožíval. Zkuste odpustit a zase milovat. Nejste jen vy, je mnoho trápení, ale také nekonečný vesmír a miliony hvězd.

Rada:
Krizový okamžik v životě nikdy neřešte skokem z okna. Je mnoho způsobů, jak odejít ze života, jsou tak snadné a lehko zrealizovatelné. Ovšem největší umění je zůstat tady a žít. Poslední zvonění čeká na každého. Nikdy nesmíte sahat na ty přesýpací hodiny a určovat času jeho běh.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  8, 20, 30, 35, 38, 47

Práce:
Krize v práci vás svazuje. Jste jinde, než byste si přáli. Na jednu stranu byste chtěli být upřímní, ale cítíte, že to nejde. Jste jako ztraceni, hledáte nejen cíl, ale vůbec směr své cesty. Máte strach, že by se mohlo opakovat to, co jste si už prožili. Do toho se vám ani trochu nechce. Jste opatrní.

Zdraví:
Pálí vás oči, víčka jsou těžká, ale přesto musíte fungovat. Možná máte alergii na pyly. Stále byste měli pít dostatek tekutin, spíše ale teplý čaj než chlazené nápoje s ledem. Kamarádi na vás vidí, že nejste ve své kůži, a nebudou naléhat, abyste s nimi vypili svoji obvyklou dávku alkoholu.

Vztah:
Přešlo jenom pár dní a začali jste zase vyzařovat tu správnou energii. Je jasné, co dokázal jediný pohled do očí druhého člověka. Jste jako vyměnění, opět chápete, že život má smysl. Kolem vás jako by najednou rozkvetla růžová zahrada, všechno září a voní. Tak takhle nějak vypadá láska.

Volný čas:
Udělejte si výlet do míst, kde se pobavíte. Nemusí to být sice nutně hned Disneyland, jsou i jiná místa. Mohou to být speciální hody, netradiční závody, venkovské veselice nebo zábavy. Měli byste přijít na jiné myšlenky, nezaobírat se jenom sami sebou. Svět je totiž docela veselý, jen vy se trápíte.

Rada:
Domácí mazlíček je samozřejmě spíš než hračkou platným členem rodiny. Proto byste na něho měli i takto pohlížet. Má svá práva, od vás se očekává, že s ním budete trávit volný čas. Nikdy pes nemůže patřit jenom jednomu členu domácnosti, když si ho pořizujete, přijmout ho musí všichni.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 9, 15, 32, 45, 46

Práce:
Nebaví vás řešit čísla, fakta a faktury. I tohle jste si dokázali zařídit. Nejspíš je vám po ruce člověk, který tohle zase dělá docela rád. Nemáte problémy, protože jste obklopeni správnými lidmi. Život si proto užíváte naprosto maximálně. Jen vás někdy zarazí, že to takhle podobně nemají ostatní.

Zdraví:
Měli byste si dávat pozor na srdce. Hlavně opatrní buďte při nadstandardních sportovních výkonech, při výjezdech na kole nebo při vysokohorské turistice. Měli byste se šetřit, víte dobře, že přesně to, o co své tělo ošidíte, to už mu nikdy nevrátíte. Je to, jako byste převážili jednu misku na váhách.

Vztah:
Nejste s partnerem sladění, složitě hledáte téma k hovorům. Vidíte jen to, co je mezi vámi – domov, děti, ale láska si někam odešla. Objevila se před vámi podivná značka: stop. Nevíte, čemu máte věřit, co to je za informaci. Vyhýbáte se nejen pohledům, ale i dotykům. Máte svůj vlastní program.

Volný čas:
Přemýšlíte o dovolené. Chcete se vypravit někam, kde bude znít trochu jiná hudba, snad exotická. Připravte se ale, že to nebude jenom relaxační pohyb, vždycky musíte být ve střehu. Musíte si nejen hlídat osobní věci, ale zkuste také nasát cizí energie. Zahraniční letoviska mohou být lákavá, ale doma je doma.

Rada:
Výlety do kosmu jsou jistě pro některé finančně zaopatřené lidi úžasným dobrodružstvím. Přetéká-li vám trezor a nevíte už, co byste si ještě dopřáli, nelétejte nikam mezi hvězdy. Člověk se narodil na Zemi, aby zde prožil svůj životní příběh. Nehrajte si na vládce světa, máte uznat vyšší zákony.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 14, 23, 34, 35, 47

Práce:
Projekty se vás daří úspěšně realizovat, přicházejí k vám odměny. Je to sice náročnější práce, ale pro vás je to výzva, abyste na sobě pracovali. Nevzdávejte se před cílem, pokračujte pořád dál. Povyšte své projekty nad všechno ostatní. Rozmyslete si, s kým chcete spolupracovat, abyste se nespletli.

Zdraví:
Nemůžete nikomu slibovat, že budete zdraví, když to se slíbit nedá. Můžete maximálně uvažovat o zdravém způsobu života, o životosprávě, jídelníčku, cvičení, ale nikdy nezaručujte, že budete úplně zdraví. Nemoci jsou výkřiky duše. Objeví se ve chvíli, kdy se něco neděje úplně nejlépe.

Vztah:
Když posloucháte kostelní zvony, uslyšíte sílu věků, ale také nádherný klid. Stejně byste se měli naučit v podobném duchu žít. Žádné krize, úniky a zase ztřeštěné návraty. Věnujte se takovým činnostem, které mají smysl, které budete vykonávat rádi a bez vnitřního odporu. Jakékoli násilí vám škodí.

Volný čas:
Už si nevzpomínáte, co jste kdy vyrobili vlastníma rukama. Je totiž tak snadné zajít do obchodu a věc, kterou potřebujete, koupit. Měli byste oprášit své znalosti, však je toho dost, čemu všemu jste se věnovali. Nebude to složité. Zkuste zase třeba něco uplést nebo udělejte poličku do předsíně.

Rada:
Projdete-li si příběhem, který skončí zklamáním, nemůžete hned udělat skok do dalšího děje a všechno zapomenout. Je třeba jistý čas pro zažití, abyste se dokázali odpoutat od minulosti. Poděkujte za všechno, i za to horší, co jste prožili. Teprve pak se před vámi otevře opona a přijdou noví herci. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 6, 11, 12, 25, 31, 38

Práce:
Nastává zpomalení vývoje, jako by se najednou objevily nepředvídané překážky. Budete muset další postupy konzultovat s někým zkušenějším anebo si pár dní počkáte, až se všechno zase rozjede. Jste postaveni trochu na vedlejší kolej, odkud vlaky nikam neodjíždějí. zkoumejte, co se stalo.

Zdraví:
Něco by se mohlo maloučko zkomplikovat. Nabíráte si toho na sebe příliš. Chtěli byste být perfektní, stále vydáváte energii, ale nedoplňujete ji. Tohle není možné věčně. Na chvíli se zastavte, nic nedělejte. Práce neuteče a vy si odpočinete. Udělejte to raději dobrovolně, než budete zastaveni násilím.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem to jiskří, ale je to zlobná energie. Měli byste se sladit, najít společnou řeč. Není to náročné, jen si o tom potřebujete promluvit. Už nějakou dobu jste každý trochu zvlášť. Zkuste zajít na večeři nebo výjimečně na kávu do kavárny, i když ji umíte uvařit i doma.

Volný čas:
Zažijete krásné chvíle s potomkem. Mohl by zvítězit v soutěži, vystoupit na školní besídce anebo z vás udělá prarodiče. Každopádně tohle je život, buďte rádi za změny, do kterých jste vtaženi. Lepší je, když se něco děje, i když to není zrovna růžové, než když stojíte stranou a život si jde jinudy.

Rada:
Velké peníze dokáží člověka hodně změnit. Najednou si může koupit, o čem se mu dosud pouze zdálo. Bankovky si s vámi zahrávají, zkoušejí, na co všechno se dáte chytit. Je to cesta do pekel, ale krásně vytapetovaná papírky s nulami. Život má mít jiné rámování. Myslete na lásku, která sice není vidět, ale posunuje vás do nebes. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  3, 7, 16, 17, 45, 47

Práce:
V práci poměru sestupujete zvolna do údolí, příjemně odpočíváte, zklidňujete se. Však už brzy se nahromadí nové úkoly, potřebujete mít dostatek sil. Udělejte si volnější režim, nemusíte všechno nutně zvládnout za dva dny. V těchto dnech zatím neočekávejte zvláštní odměny, jen se vezete.

Zdraví:
Ohlásí-li se nečekaná návštěva, měli byste ji přijmout bez rozpaků. Pro takové případy je dobré mít doma rámcově uklizeno a mezi zásobami nějaký alkohol. Buďte ale opatrní na každé slovo. Mohli byste se totiž zbytečně rozrušit, což by vám hned ohlásilo především vaše citlivé srdce.

Vztah:
Jste nepoučitelní, proto musí přijít lekce. Pochopíte snad už konečně, čím si nejvíc ubližujete. Bude to menší otřes, který vás dostane do reality. Pořád jste chodili kolem a neuměli jste zpracovat zásadní sdělení. Proto se vás nyní bude muset dotknout tak surově a bez obalu. Někdy jsou osudové rány nutné, aby se člověk probral.

Volný čas:
Všechno souvisí se vším. Nejste pozitivně naladěni, nemůžete se nutit. Přesto se sejděte s optimistickým kamarádem, o kterém víte, že vám umí zvednout náladu. Potřebujete se dostat aspoň na chvíli jinam. Smějte se, dejte si nějaký alkohol, odreagujte se. Nemluvte o svých trápeních.

Rada:
Když se budete večer dívat na zapadající slunce, mraky se naladí do ohnivých a krvavých barev. Trochu to je, jako by se na vás někdo díval z pekla. Neříkejte, že nevěříte na pohádky o čertech. Tolikrát jste se před usnutím báli, že by jeden mohl přijít. Žijeme na zemi, ale nebe i peklo jsou na dosah ruky.

 

© Wahlgrenis   15.6.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.