wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 8. - 14. června 2009              

 
Po 8.6.2009 Út 9.6.2009 St 10.6.2009 Čt 11.6.2009 Pá 12.6.2009 So 13.6.2009 Ne 14.6.2009
Magický ornament 8. červen 2009 Magický ornament 9. červen 2009 Magický ornament 10. červen 2009 Magický ornament 11. červen 2009 Magický ornament 12. červen 2009 Magický ornament 13. červen 2009 Magický ornament 14. červen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 7, 8, 18, 21, 39, 43

Práce:
Nesmíte nyní stoupat po kariérním žebříčku, mohli byste hodně rychle spadnout zase dolů. Snažte se raději na sebe neupozorňovat, nemáte jednoduché období. Buďte pečliví na detaily, nepodceňte žádné termíny. Raději si všechno zapisujte a ještě jednou po sobě i zkontrolujte. Chybička by vám mnohé zkomplikovala.

Zdraví:
Venku je sice teplo, ale měli byste na sebe dávat větší pozor. Nesmíte prochladnout. Ženy jsou citlivější na vlhko. Plavání v bazénu si raději odpusťte. Potřebujete se pohybovat v teple. Dobře by vám udělaly bylinkové zábaly nebo sauna. Zcela nevhodný je nyní led do nápojů a také zmrzlina.

Vztah:
Když vám připadá, že partner je někde jinde, že není možné najít navazující linii, nemá smysl setrvávat vedle něho. Zvažte, co od života očekáváte. Někdy je tohle období, než se udělá rozhodující krok, delší, než si člověk myslí, ale je důležité. Člověk by měl nějakou dobu žít sám, neutíkat do jiné náruče.

Volný čas:
Měli byste si udělat čas na návštěvu muzea nebo skanzenu. Současná doba je příliš rychlá, že jí někdy ani nestačíte. Potřebujete se nadechnout historie, pochopit, že se dalo žít také s jinými předměty. Není nutné mít poslední model vozidla nebo mobilu.

Rada:
Když bydlíte na jedné adrese, prožíváte zde postupně několik příběhů. Jsou prosté, obyčejné. Zkuste se na ně podívat, jako byste byli v kině. Vy jste teď hlavními hrdiny. Napište si, co byste jim jako režiséři vytkli. Někdy vadí hrubá nebo příliš hlasitá slova, jindy přehlížení ostatních. Hledejte tyto chyby.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 19, 35, 39, 41, 47, 48

Práce:
Stanete se součástí podivných plánů, snad dokonce intrik v jistém slova smyslu. Měli byste z toho rychle vycouvat a zachránit svůj čistý štít. Hrozí konflikty s kolegy, ale i s nadřízenými. Plňte si raději své úkoly, nezozptylujte se a v žádném případě nepřipouštějte vícesmyslnou diskuzi.

Zdraví:
Teprve když si uvědomíte, že jste součástí nekonečného vesmíru, pochopíte, čím vším si škodíte. Máte v těchto dnech zrušit to, co vás blokuje. Například se zamyslíte nad zlozvykem, který vám už nějakou dobu komplikuje život. Zjistíte, že je vlastně směšný, když se nad něho dokážete povznést.

Vztah:
Postavíte-li to krásné mezi vámi a partnerem na finanční hranici, je to jistý začátek konce. Peníze nemohou hrát ve vašem příběhu hlavní roli. Tu hrajete vy dva. Je pravda, že peníze jsou příjemným zpestřením a bez nich se žije hodně složitě, ale láska mezi dvěma lidmi nesmí být nikdy úplatná,

Volný čas:
Neposloucháte, co se kolem vás děje. Máte klapky na očích i na uších. Měli byste se víc otevřít světu a skládat si pro sebe tu nepochopitelnou mozaiku z nekonečných obrazů a náhod, které vás denně potkávají. Není to nic tak složitého, jak si myslíte. Záleží jenom na vás, koho si do svého srdce pustíte.

Rada:
Jakákoli lež nebo zrada vyjde dříve či později na povrch. Jistě jste už slyšeli, že lež má krátké nohy... Žijte proto raději v družném přátelství s pravdou a láskou. To jsou výborné kamarádky, které pokud mají dostatečný prostor, vás jen tak neopustí. Nepřevlékejte často kostýmy, buďte sví.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 9, 11, 15, 16, 31

Práce:
Zrodí se neskutečný nápad. Bude to myšlenka, která může být pro vás až zlomová. Nastartuje váš nový směr, to, na co jste se dosud ani neodvážili myslet. Začnete uvažovat v jiných dimenzích, hodně se změní. Jako byste najednou dostali křídla, odvahu vzlétnout až nad oblaka. Super.

Zdraví:
Bolesti kolem žaludku souvisí s nejistotou, kterou prožíváte. Jakmile se vyladíte, bude vám hned lépe. Není nutné brát žádné léky, ty jen tělo zbytečně zanášejí. Pochopte, co se s vámi děje a proč. Jakmile tento blok v sobě zpracujete, hned z vás tahle neskutečná tíha spadne. Ale nepodceňujte to.

Vztah:
Už se déle nechcete trápit. Upínáte se k potomkům. Je škoda, že takhle uvažujete, pořád si totiž zakazujete partnera. Netrestejte se těmito myšlenkami, posuňte se dál. Odpusťte si všechno, co můžete, abyste si od této zátěže mohli oddechnout. Jste jako v kruhu, z kterého se bojíte vyjít ven.

Volný čas:
Nezapomínejte, že na světě nejste sami. Vaše maminka nebo babička, s kterou nebydlíte pod jednou střechou, by vás ráda viděla. Některá slova se moc těžko říkají, zvlášť když od vás cítí jakousi bariéru. Měli byste za ní zajet a pokud možno tohle všechno narovnat. Nejvíc člověka bolí to, co nikdy neřekl.

Rada:
S city se nedá obchodovat, i když je pravda, že to tak někdo občas může na vás zkoušet. Láska je ale nekonečná, finance by s ní neměly mít nic společného. Nedovolte, aby vás někdo přesvědčil k obchodování s vašimi city. Hrát, že někoho milujete, je podlé, brzy by se to otočilo proti vám.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 10, 16, 38, 44, 49

Práce:
Všechny své projekty berete příliš vážně. Měli byste se nad ně malinko povznést, jsou ještě jiné hodnoty v životě, ne jen to, jak bude vypadat vaše hlášení. Chybí vám dětské vidění světa. Potřebujete zase tu neskutečnou víru v budoucnost nebo aspoň v zítřek. Věřte, že kolem vás nejsou jen problémy.

Zdraví:
Pálení žáhy nepřichází jen tak. Jsou ve vás nashromážděné strachy. Buďte na sebe trošku hodnější. Nedokážete se svobodně nadechnout, máte problémy s tím, co bude, co vás ještě potká. Nejste v pohodě. Měli byste konečně pochopit, že vám nikdo neubližuje, že jste v bezpečí a že se nic neděje.

Vztah:
Nedoufáte, že byste mohli zažít něco pěkného. V partnerství vidíte problémy. Dokonce i děti, pokud nějaké máte, vás svazují. Necítíte se svobodně, spíš jako v pasti. Tohle ale přeci není nic hrozného, že máte potomky, kteří od vás něco očekávají. Nemůžete se uzavírat do sebe. Myslete i na ně.

Volný čas:
Buďte opatrní při jakékoli manipulaci s hořlavými materiály, se zápalkami nebo svíčkami. Stačí chvilka a to, co se zdálo jako naprosto nezvratitelné a v klidu, může být najednou vzhůru nohama a v plamenech. V takových chvílích jen těžko rozhodujete, co máte zachraňovat dřív.

Rada:
Práce pro vás byla dlouhá léta jistotou. Ani jste neměli potřebu o ničem jiném přemýšlet. Všechno bylo tak jednoduché a nekonfliktní, nic se nemohlo zbortit. Pokud ale nyní k nějaké změně došlo, jste z toho trošku vedle. Potřebujete jistoty, na které si můžete sáhnout a o které se dá hlavně opřít.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 5, 9, 18, 20, 40, 49

Práce:
Na pracovišti se může najednou objevit citový náboj, který tady dříve nebyl. Snad se vrátí kolega z dovolené nebo nastoupí zcela nový člověk. Možná dokonce začnete uvažovat o románku, bude vás lákat nové dobrodružství. Ovšem měli byste myslet také na své pracovní povinnosti.

Zdraví:
Pod vlivem některých lidí jste v minulosti nedbali na správnou výživu. Nyní jste už ale v jiné řece a měli byste se nad svým jídelníčkem opravdu zamyslet. Mnoha pokrmy, které snad ani pokrmy nejsou, si vyloženě škodíte. Chybí vám ovoce a zelenina, tělo je zanesené. Omezte určitě maso a uzeniny.

Vztah:
Do společné budoucnosti s partnerem zatím příliš neinvestujete. Proto se nedivte, že se nikde nerýsuje žádný dům a ani se na zahradě nečervenají vaše jahody. Nestěžujte si. Do vztahu mezi muže a ženu je třeba pořád vkládat drobná semínka lásky. Bez nich nemůžete očekávat vůbec nic.

Volný čas:
Neříkejte si, co všechno neumíte, když jste se o to ani nepokusili. Právě nyní byste si mohli vyzkoušet činnost, která vás vždy lákala, ale měli jste strach. Anebo to bylo pro vás něco zcela nepředstavitelného. Jistou roli zde sehraje strach, ale nebojte, o život určitě nepůjde. Akci přežijete.

Rada:
Neměli byste v sobě hromadit žádnou nenávist vůči okolnímu světu. Není to vůbec k ničemu dobré, naopak si tak zakládáte na zdravotní komplikace. Ubližujete si. V krizových situacích se pokuste s každým alespoň v duchu usmířit a odpusťte všechno, co vám kdy kdo zlého udělal. Netrapte se.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 9, 13, 20, 22, 40, 43

Práce:
Stoupáte na zvláštním pomyslném žebříčku nahoru, je vám dobře. Rozhodli jste se pro změnu, která se ale stala již vaší součástí, proto je nyní všechno najednou tak snadné. Naučili jste se plout a přijímáte veškeré dary, které na této cestě potkáváte. Víte, co přijmou nesmíte, co by vám jen škodilo.

Zdraví:
Mírné pročištění těla není nikdy na závadu. Zkuste jíst místo běžných porcí menší. Nemusíte mít po každém jídle pocit, že byste se jenom někam odvalili a tam dvě hodiny spali. Jistě si pamatujete na starou pravdu, kterou říkávaly naše babičky: Nežijete proto, abyste jedli, ale jíte proto, abyste žili.

Vztah:
Člověk se dočká úrody jen tehdy, když něco vysadí a potom se o své políčko také stará. Chodit jen tak kolem prázdných záhonů a divit se, že nic neroste, je pošetilé. Každý se dočká jen toho, o co se sám zasloužil. A naopak nezaslouží-li se, nepřijde logicky žádná odměna. Vždycky se snažte, aby bylo co sklízet.

Volný čas:
Opatrní buďte při veškerých cestách přírodou, hlavně pak v horských oblastech při sestupu shora dolů. Mohla by vám uklouznout noha na nezpevněném terénu, na drobných kamíncích nebo písku. Tehdy byste se mohli octnout o několik desítek metrů jinde, tam, kam jste rozhodně nechtěli dojít.

Rada:
Za vašeho dohledu se začíná rodit velká věc. Možná to ještě sami dobře nechápete, ale věřte si. Už brzy se ukážete v tom nejlepším světle. Nevzdávejte se, když jste skoro v cíli. Přílišná skromnost vám nesluší, máte co nabídnout, nestyďte se o tom mluvit. Važte každé své slovo, které nyní řeknete. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 15, 20, 25, 27, 34, 48

Práce:
Přemýšlet nad románkem s nadřízenou osobou by nemělo perspektivu. Jen se zbytečně zdržujete. Možná k vám dorazilo varování, že by nemuselo být všechno v pořádku nebo jste už přímo v krizi. Nepromýšlejte budoucí varianty, nescházejte se na neutrální půdě, raději pokračujte v práce.

Zdraví:
Začínáte důkladně zkoumat vlastní tělo a hledáte chyby. Rádi byste se posunuli do atraktivnějších kategorií, snad dokonce uvažujete o jistých úpravách. Chcete být krásní na pohled, ale nevíte, že vnější dojem velice brzy ostatní prokouknou a pak se v naplno odkryje vaše nitro.

Vztah:
Nechcete mezi vámi a partnerem už nic řešit. Nebaví vás věčně rozpitvávat minulost. Konečně jste se rozhodli udělat za ní tlustou čáru a žít naplno dneškem. Měli byste se zbavit především lží a falší, nic si nenamlouvejte, na nic si nehrajte. Už jste vyvětrali, zažíváte velkou úlevu.

Volný čas:
Může se objevit větší problém s technikou v domácnosti. Například zkolabuje zdroj napájení, kompresor v ledničce nebo něco s autem. Rodinné úspory budete muset věnovat na opravu, i když jste si plánovali krásnou dovolenou. Ale samozřejmě změna je život, už dlouho se nic nestalo.

Rada:
Nemohlo by vyjít, kdybyste chtěli plout proti proudu řeky. Možná se vám občas také stane, že se vydáte cestou, která nikam nevede. Pak je dobré se zastavit a pojmout tento okamžik jako rozhodující nový start, při kterém se otočíte a vyrazíte dál ve správném směru. Násilí v životě se snažte zrušit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  5, 13, 25, 30, 35, 43

Práce:
V jistém smyslu spouštíte oponu a začínáte fungovat jinak. Nemáte vedle sebe ideální spolupracovníky, jiný cesta teď není. Strach dokázal mnoho lidí změnit, nebojí se podrazů, lží a zákeřného jednání. Udělejte si mezi nimi pořádek, pochopíte, že s nimi dál na jedné lodi plout nemůžete.

Zdraví:
Vaše nohy jsou nejbezpečnější. Na silnicích byste měli být hodně opatrní. Poklad není v penězích a zlatě, ale ve zcela jiných hodnotách. K tomu docházíme až po prožité krizi. Nezávoďte, chodci na přechodu mají přednost, věnujte se řízení a nepodceňte technický stav svého vozidla.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem je krize. Jako by nemělo dál nic pokračovat. Udělali jste chybu, možná jste říkali, co jste říkat neměli, anebo jste udělali, co jste udělat neměli. Nedáte si říct předem, opakujete stejné chyby. Jste jako v začarovaném kruhu, už skoro ztrácíte naději, že to někdy může být lepší.

Volný čas:
Není-li ve vašem městě botanická zahrada, udělejte si čas na procházku přírodou. Všimněte si, kolik různých tvarů a barev květů dokáže příroda vykouzlit. Každý malíř by měl problém přenést tyto detaily na plátno. Přijímejte možnost projít se přírodou jako obrovský dar, jako návštěvu v cizích světech.

Rada:
Občas k vám dorazí šokující informace ve snu anebo jako předtucha. Může to být pokyn, abyste něco udělali, někam šli nebo něco někomu řekli. Jakmile ale o těchto postupech začnete příliš uvažovat, ztrácí svoji původní hodnotu. Lepší je udělat bezprostředně to, k čemu jste nabádáni.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 11, 15, 32, 43, 44

Práce:
Definitivně jste projekt přijali za svůj. Je to vaše samostatná práce, jste jedinou kompetentní osobou, která o něm ví úplně všechno. Má to své výhody i nevýhody. Ještě si projdete nelehkými porodními bolestmi, než spatří světlo světa. Ale na závěr ocenění a potlesk bude patřit jenom vám.

Zdraví:
Připadáte si jako po ozdravné kůře, jako byste si odpočinuli v lázních. Je vám krásně, jste se sebou maximálně spokojení. Jen byste ještě potřebovali sladit tzv. tělní tekutiny. Ideálním prostředkem k tomu je poslech zvuku tibetských mís, živě na koncertě nebo z CD. Mohli byste si jednu pořídit domů.

Vztah:
Peníze, které probíráte s partnerem, nikdy nemohou vztah posunout výš. Otázky týkají se rozpočtu jsou čistě materiální, hmotné, bez citového náboje. Vyřešte si je rychle, proveďte nutnou evidenci, ale vraťte se zase ke svým obvyklým tématům. Peníze nejsou středobodem vašeho života.

Volný čas:
Čas od času se nevyhnete návštěvám příbuzných, které nemáte příliš v lásce. Můžete si zvolit dvě cesty. První z nich je přežít tu nekonečně dlouhou chvíli, anebo se od těchto příbuzných odstřihnout. Oboje je stresující, zvlášť když partner touží po projevech vaší náklonnosti. Nedovolte na sobě žádné násilí.

Rada:
Už jste si ověřili, jak dokáže závist mnohé zkomplikovat. Zatemňuje mozek a člověk jedná úplně jinak. Proto se ve všech svých reakcích pokuste od jakékoli závisti distancovat. Přejte naopak každému všechno dobré, nepoukazujte na cizí chyby a nevysazujte sami sebe na nejvyšší stupínek.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 6, 10, 26, 45, 47

Práce:
Zůstáváte na chvíli osamoceni, ale nebojte. Komplikace jsou pouze dočasné. Možná budete muset jistou fázi svého projetku začít znovu. Myšlenka je dobrá. Buďte opatrní na každý svůj krok. Nespěchejte a nenechte si do své práce od nikoho mluvit. Za odborníky jste tady považováni vy.

Zdraví:
Zdravotní stav máte pod kontrolou. Buďte opatrní na své myšlenky, mohly by vás v nestřeženém okamžiku zradit. Nikdy nenoste svůj nos příliš do nebe, aby vám do něho náhodou nenapršelo. Jednou jste dole, jednou nahoře, tohle se střídá v životě zcela neomylně. Těšte se na vítězství.

Vztah:
Láska je jen jedna, nesmíte ji rozdělovat na různých křižovatkách do různých směrů. Srdce, které máte na dlani, nelze rozkrájet. Je to jeden nekonečný proud, který od vás jde k ostatním. Vnímají ho stejně tak lidé, jako zvířata nebo květiny. Dobře víte, jak se ve vaší blízkosti daří pokojovým květinám.

Volný čas:
Občas je dobré nechat do sebe proudit klid, který v dnešní uspěchané době nenajdete nikde jinde než v kostele. Dokonce samotný pohled na obrazy Křížové cesta vás dokáže přenést do pocitu absolutní vyrovnanosti se vším. Možná jste už tohle na sobě pozorovali dříve, víte, že stačí chvilka a starosti jsou náhle pryč.

Rada:
Ideální by bylo, kdybyste nikdy nepřestali být dětmi. Dětství je úžasné období, kdy absolutně věříte každému slovu dvou dospěláků, mámě a tátovi. Je to období plné nadějí, radostí a důvěry, děti nikdy nevěří, že by mohlo skončit. Pak se zatáhne ta neviditelná opona a jen složitě se vracíte zpět. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 1, 20, 21, 31, 41, 43

Práce:
Neuvažujte o nových plánech, pokračujte v tom, co máte rozpracované. Všechno se vám daří, máte úžasný náskok. Vyslechnete si ocenění od nadřízených. Ale nabídky na nové věci nyní nepřijímejte, zkomplikovaly by se dřív, než byste se stačili rozkoukat. Dotáhněte to, na čem jste začali pracovat už dřív.

Zdraví:
Mateřství je dar, který byste si měli naplno užít. Ale i takové, které neskončí dobře, je pro vás důležité. Máte se na chvíli zastavit, pochopit, co se neděje správně, a zjistit, kde jste sešli z té dobré cesty. Nikdy ale na sebe nesmíte spěchat. Očistná fáze před otěhotněním je nejpodstatnější.

Vztah:
Ve chvílích, kdy si myslíte, že jste spolkli všechnu moudrost světa, přijde si malé děcko a usadí vás zpět na zem. Děti jsou čistší a bohatší, říkají pravdu bez obalu, neznají život v masce ani přetvářku. Poslouchejte, co říkají, neokřikujte je. Naopak dávejte pozor na každé slovo, ať vám nic neunikne.

Volný čas:
Květiny, zeleň a příroda, tím vším byste se měli nechat obklopovat. Pracujte venku, je-li to možné. Okopávejte záhony, zalévejte, sžijte se s přírodou. Někdy je možné slyšet i trávu růst. Odměnou by vám mohla být nádherná duha, která se nad vámi rozprostře. Zapomeňte na stres a věčné starosti.

Rada:
Jen nesnadno si vás mohou ostatní lidé získat. Nemáte to jednoduché. Už jste se dřív mockrát spálili. Nesplněné sliby, které vám dávají lidé, co považovali jste za přátele, bolí nejvíc. Proto jste opatrní, tajemství si necháváte pro sebe. Maximálně je svěříte svému partnerovi, ale ani on neví zdaleka všechno. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  9, 10, 24, 27, 30, 31

Práce:
Otevírají se před vámi světy, od kterých jste dosud neměli klíče. Připadáte si jako v pohádce. Ostatní jsou v úžasu, klaní se, tleskají, nevěří, že to jste opravdu vy. Je důležité, abyste v těchto dnech zůstali na zemi. Nemáte totiž nadpozemské vlastnosti, přijměte, že to, co se děje, je dobré a správné.

Zdraví:
Pokud jste se dlouhodobě snažili otěhotnět, nyní se můžete dočkat. Není vždy jednoduché dočkat se snadného a rychlého řešení. Miminka přicházejí v jejich nejvhodnější čas, kdy jsou naplněny podmínky pro jejich klidný budoucí vývoj. Vybírají si své rodiče až po důkladném zvážení.

Vztah:
Stýkejte se jen s lidmi, s kterými si máte co říct. Jakékoli násilí na sobě je násilí, tím si totiž sami škodíte. Máte-li dojít ke společným závěrům, měli byste postupovat pomalu a velice pozorně. Trvá-li si partner stále na své pravdě, měli byste mít i vy prostor pro tu svou. Někdy je tady nepatrná skleněná stěna.

Volný čas:
Pokud odlétáte dovolenou k moři, neměli byste na sebe příliš upozorňovat. Domorodci nemají rádi turisty, kteří se v jejich zemi chovají jako doma. Mějte úctu k jejich tradicím, všechno přijímejte jako na návštěvě, skoro posvátně. Přivézt si můžete suvenýry, které se prodávají v obchodech nebo na tržištích.

Rada:
Prospěje vám plavání. Nemáte-li bazén na zahradě, navštivte některý ve městě. Nemusíte s sebou brát partnera ani kolegu. Tohle je činnost, která udělá dobře jenom vám, nemusí být u toho nikdo další. Voda z vás spláchne starosti, které se na vás usídlily. Vychutnejte si i sprchu. Odcházet budete jako znovuzrození.

 

© Wahlgrenis   8.6.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.