wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 1. - 7. června 2009              

 
Po 1.6.2009 Út 2.6.2009 St 3.6.2009 Čt 4.6.2009 Pá 5.6.2009 So 6.6.2009 Ne 7.6.2009
Magický ornament 1. červen 2009 Magický ornament 2. červen 2009 Magický ornament 3. červen 2009 Magický ornament 4. červen 2009 Magický ornament 3. červen 2009 Magický ornament 6. červen 2009 Magický ornament 7. červen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 17, 21, 24, 45, 46, 47

Práce:
Začínají se objevovat náznaky, že jste zvolili správně. Tráva, kterou jste vysadili, se pěkně zelená. Zpět už se neposunete, to je jasné. Je třeba postupovat pomalými krůčky vpřed. Nesmíte spěchat a pokoušet se o nemožné. Všechno má svůj čas. Teď jde o vás, nečekejte žádnou podporu.

Zdraví:
Bolest v zádech je nesnesitelná, ať už se objeví z jakéhokoli důvodu. Páteř je důležitou částí těla, nese těžký náklad. To není jenom fyzická hmota to, kolik člověk váží, ale především psychické starosti, které se na člověka nabalují. Nehrajte si na nenahraditelné, rozdělte část vašich úkoly ostatním.

Vztah:
Zamrzí, když k vám dorazí zpráva o partnerovi, že není úplně takový, jak si myslíte. Můžete se zachovat různě. Udeřit na něho, jak jen to bude možné, a podrobit ho výslechu, nebo nad vším mávnout rukou. Vy znáte partnera nejlépe, víte, jaký je. Věřte jenom jeho očím, tam je skutečná pravda.

Volný čas:
Ve volném čase byste se měli věnovat činnostem, které nesouvisejí s vaší profesí. Potřebujete se odreagovat. Není možné věnovat se jediné monotónní činnosti, třeba práci u počítače. Potřebujete také pohyb. Nevymlouvejte se, že už nejste nejmladší. To není jen pro děti. Člověk se potřebuje udržovat v kondici celý život.

Rada:
Ztratíte-li důvěru v budoucnost, vůbec nic vám nevychází a nemáte nikoho, kdo by vám mohl podat pomocnou ruku, rozhodně neuvažujte o sebevraždě. To je program mimo tuto realitu. Každý sebevrah si v první vteřině, kdy je mimo tento svět, uvědomí, jakou chybu udělal. Ale zpět se už nedostane.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 35, 40, 43, 47, 48

Práce:
Už byste neměli vůbec o ničem pochybovat. Daří se vám, musíte to vnímat. Ostatně dobře to vědí i vaši kolegové a nadřízení. Možná od nich zaregistrujete náznak závisti, ale to je jenom jejich problém, vás se netýká. Oni si ho potřebují zpracovat. Vy pokračujte stejným tempem a stejným směrem.

Zdraví:
Když se budete mračit na celý svět, nikdy vám nebude dobře. Potřebujete být pozitivně naladěni, druhým přát jenom dobro a rozdávat každý den úsměvy. Jinak si brzy tělo zanesete spoustou škodlivých látek, které pak mohou způsobit složité komplikace. Zdraví si nemůžete koupit za žádné peníze.

Vztah:
Nemůžete si myslet, že pouze nějakými barvami na obličeji nebo kudrlinkami ve vlasech si můžete získat partnera. Vnitřní krása třeba ani na první pohled nemusí být patrná, ale je mnohem cennější. Když tento poklad jeden ve druhém objevíte, pak už je zbytečné v životě se za něčím jiným plahočit.

Volný čas:
Kdybyste se unuděně koukali celé dny jenom z okna, za chvilku by vás vezli na hřbitov. Život je třeba prožít aktivně, nebraňte se žádné činnosti. Potřebujete něco tvořit, na něčem se spolupodílet. Hotové dílo vám udělá radost zvlášt, můžete-li se s ním někomu pochlubit. Najděte si nějakého koníčka.

Rada:
Stane-li se, že objekt vaší touhy je někde jinde, než byste si přáli, nesmíte ho k sobě nutit násilím. Každý má svou cestu a nikdo nikdy nikomu nepatří. Mnohem důležitější je v takové chvíli poděkovat na všechno prožité – tedy i za to horší, a posunout se v životě dál bez výčitek a zbytečných křečí.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 9, 12, 16, 27, 31, 36

Práce:
Konečně jste pochopili, že krize, kterou jste nedávno prošli, byla pro vás důležitou lekcí. Nesmíte se před takovými zkouškami uzavírat, naopak je třeba je přijmout a pochopit. Osoba, která vám škodila, měla dost svých osobních starostí, které nedokázala zpracovat, proto musela zaútočit.

Zdraví:
Nejlépe je vám, když jste úplně sami. Takových chvil ale moc není. Potřebujete si uvolnit proud myšlenek, jste zatím příliš uzavření, proto vás také bolí hlava. Až budete sami doma, vypněte televizi i rádio, lehněte si a vůbec nic přitom nedělejte. Brzy k vám začnou přicházet očistné myšlenky.

Vztah:
Jste plni nedůvěry a zklamání. Nechce se vám začínat nic nového. Nechápete, že všichni nejsou stejní jako ten, kdo už s vámi není. Nedokážete si připustit, že byste se mohli potkat s někým lepším. Tak se s ním totiž ani nepotkáte. Musíte začít u sebe a přeprogramovat se zase na lásku.

Volný čas:
Nejste v pohodě. Snad toužíte otevřít tajnou schránku, v které spí nějaké tajemství. Dosud jste se k ní neodvažovali. Může to být deník někoho, na kom vám záleží. Trochu se ale bojíte pravdy, kterou se tam můžete dozvědět. Nebojujte tolik se světem kolem vás, nalaďte se už konečně na správnou vlnu.

Rada:
Adrenalinové sporty nejsou pro vás. Těch pár vteřin strachu, který je v poslední době tak módní, by vás posunulo zase jinam. Neubližujte si ani těmito zážitky. Choďte po zemi, dýchejte vzduch a pijte vodu. Nechtějte vyniknout v žádných extrémech. Následky by mohly být tragické.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 7, 9, 18, 26, 34

Práce:
Teď už vám žádné krize nehrozí. Poučili jste se a všechno proběhlo v pořádku. Dokonce k vám míří peníze. Budou se před dovolenou hodit. Škoda jen, že se stále vracíte do období, kdy bylo všechno ještě bezproblémové. Nyní musíte více zabrat, více ze sebe vydat a nesmíte se už vůbec šetřit.

Zdraví:
Kameny v ledvinách nejsou výsledkem tohoto týdne, zrály dlouho, postupně. Obvykle za nimi jsou nervové otřesy. Operativní odstranění je komplikované, ale jinou cestou je z těla nedostanete. Čas sice dokáže všechno vyléčit, tady budete nejspíš muset spolupracovat s lékaři.

Vztah:
Jste pořád omezeni tím, co jste s partnerem prožili. Proto ani nevidíte před sebou nic jiného, nic hezkého. Zbytečně si ale život komplikujete. Není zdaleka tak tragický, jak ho nyní vidíte. Zkuste se zase podívat na každého, s kým se potkáváte, jinýma očima. Zapomeňte už na váš trpitelský výraz.

Volný čas:
Udělejte si pořádek ve vlastní korespondenci. Máte spoustu nevyřízených dopisů. Někteří vaši známí dosud marně čekají na odpověď. Projděte se poštou a co můžete, vyřiďte. Nevymlouvejte se věčně na čas, že ho nemáte. Čas totiž není a záleží jen na vás, co vůbec budete kdy dělat.

Rada:
I když to je někdy složité na pochopení, zkuste přijmout fakt, že vám nikdy nikdo nepatří. Rodiče, partner a ani vlastní děti. Kdykoli může někdo z vašich blízkých odejít. V takovém případě se nesmíte bortit. Musíte žít, nést dál tu pomyslnou štafetu. Neutíkejte za nikým pryč z tohoto života.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 9, 16, 19, 30, 31

Práce:
Je důležité, abyste neplnili jednotlivé pracovní úkoly stereotypně, jako stroj, ale abyste nad nimi více přemýšleli. Zapojte také své srdce, pracujte s láskou. Tohle vám možná bude připadat složitější, ale podaří-li se vám sladit to, co musíte, s tím, do chcete, všechno bude najednou jednodušší.

Zdraví:
Měli byste dávat pozor na každý svůj krok, cesty nejsou v tyto dny pro vás nejbezpečnější. Neběhejte, omezte brusle i jízdu na kole. Pády by mohly dopadnou hůře, než byste čekali. Zem je snad nějak tvrdší. Těžko vrátíte jedinou vteřinu zpět, když se vám najednou změnil celý život.

Vztah:
Neplánujte si žádná pochybná seznámení přes internet. Udělejte si raději ve svých vztazích jednou provždy pořádek. Nečekejte od nikoho to, co vám nikdy nemůže nabídnout. Naopak se pokuste otevřít své srdce. Jakmile tohle uděláte, začte kolem vás a skrz vás proudit zcela nová energie.

Volný čas:
S nadcházejícími teplými dny byste měli být mnohem více v přírodě. Není důležité, jestli tento čas spojíte s venčením psa, okopáváním zahrádky nebo procházkami přírodou. Hlavně máte opustit čtyři zdi, které vás vězní už docela dlouho. Pozorujte mraky a dívejte se na krásný západ slunce.

Rada:
Příroda dokáže vyčarovat tak neuvěřitelné obrazy, že jen těžko byste je mohli vymalovat. Člověk má tohle všechno přijímat s pokorou. Zkuste to chápat také tak. Nepovyšujte se nikdy nad přírodu, najděte v sobě ty nejlidštější vlastnosti, buďte zase co nejvíce člověkem. Je to někdy hodně těžké.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 4, 24, 36, 40, 46

Práce:
Sice se už připravujete na dny své sklizně, ale nejtěžší sprint před cílem vás ještě čeká. Nesmíte podcenit žádné detaily, nehrajte si s ohněm. Věnujte se systematicky své práci, ničím se nerozptylujte. Investovali jste do svých projektů už hodně energie. Nadřízení ve vás mají výraznou oporu.

Zdraví:
Přestáváte najednou myslet na své zdraví, práce vám najednou zaplňuje veškerý váš volný čas. Jste jakoby nenahraditelní. Buď zůstáváte déle ve firmě, nebo ještě pracujete po večerech doma. Doufáte, že se ke svým zdravotním problémům vrátíte, až tohle pracovní napětí malinko poleví.

Vztah:
Opatrní buďte především při cestách autem. Hlavně se naplno věnujte řízení a jste-li v roli spolujezdce, nerozptylujte řidiče. Jediné slovo někdy může způsobit kolizi a vozidlo se stane neovladatelné. Auto není nejvhodnější místo pro výměnu názorů, hádka s partnerem by se mohla výrazně přiostřit.

Volný čas:
Je vhodná doba k jednání na úřadech, pokud se rozhodujete pro společné budoucí projekty. Můžete se rozhodnout například podat stavebního povolení, začněte s úpravami, o kterých jste dlouho jenom mluvili. Bude se vám dařit, jednotlivé fáze budou na sebe navazovat a konečné dílo bude skvělé.

Rada:
Každé setkání s cizím člověkem by pro vás mělo být odměnou. Poslouchejte jeho slova, vnímejte oči, a když nemluví, ale sledujte také, co vám říká svými pohyby. Právě v těchto minutách k vám může promluvit něco víc, dorazí k vám informace, na kterou jste možná už dlouho čekali. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 3, 6, 8, 12, 31

Práce:
Pokud nyní začnete uvažovat o nových cestách, směrech, trendech, minete cíl. Měli byste se naopak inspirovat v historii, držet se tradic a již osvědčených postupů. Nic nového v těchto dnech nemá dobré vyhlídky. Pokračujte tedy raději v tom, co už máte osvědčené a o čem víte, že funguje.

Zdraví:
Můžete jen o vlásek uniknout krizové situace. Vypadá to – obrazně řečeno, jako byste v pravou chvíli utekli na strom před velkou vodou. Je to ale záchrana pouze na chvíli. Měli byste toto varování vzít vážně. Zahráváte si tam, kde je třeba více myslet na zdraví. Ohrožené máte především srdce.

Vztah:
Máte-li problémy, zapomínáte na ostatní členy rodiny nebo i na vlastní rodiče. Maminka s vámi potřebuje mluvit, udělejte si na ni čas. Máte mnohem více sil než ona, s něčím potřebuje pomoci. Měli byste nabídnout všechno, co můžete. Je to vaše matka, jinou určitě nemáte, abyste tak uvažovali.

Volný čas:
Přestali jste myslet na jiné, co zase mají nového. Závist není dobrá kamarádka. Přeorientovali jste se k sobě. Některými věcmi jste si škodili, nyní jste rozhodnuti nad sebou zvítězit. Navíc jste si spočítali, kolik do této své závislosti zbytečně každý týden investujete. Peníze utrácíte rozumněji.

Rada:
Při řízení se maximálně věnujte provozu na silnici před vámi. Telefony, případně vzrušené debaty se spolucestujícími, si nechte na později. Sledujte dopravní značky i světla na semaforu. Přestože víte, že se jede na zelenou, můžete být malou chvíli rozptýleni a neštěstí se už nedá vrátit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  9, 14, 20, 23, 27, 38

Práce:
Před ostatními se budete muset chránit. Ostatně masku už jste si vyzkoušeli, tento obličej, kdy se sice díváte, ale nic na sebe neprozradíte, už dobře znáte. Hlídejte si hesla k počítači, ale i další věci, které mohou s vašimi projekty souviset. Zajímají osobu, která se vás už jednou pokusila podvést.

Zdraví:
V souvislosti se svým zdravotním stavem uvažujete o cestě mimo domov, snad ke specialistovi nebo léčiteli, který by vám mohl naznačit další směr. Věříte všemu, co jste se o něm dozvěděli. Hlavně byste měli zapátrat ve svém minulosti, tak se totiž stala chyba. Je třeba ten uzlík rozvázat.

Vztah:
Dáváte si závazek, že nechcete už nikdy zažít neupřímnost a podvody. Každý vztah je složitý, zvlášť když jeden z dvojice nerespektuje jistou předem danou domluvu. Omezení a povinnosti jsou vždy a je třeba je dodržovat. Je to ale oboustranný slib, dá-li si ho jenom jeden, nemá to smysl.

Volný čas:
Vyhýbejte se pevným terénům, jako jsou skály, kameny a beton. Opatrně na in-linech i na kolech. Úraz by nebyl z kategorie lehkých. Vyhovovat by vám ale měla tráva, například práce na zahrádce anebo pasivní odpočinek, četba, film. Musíte-li chtě nechtě do terénu, vezměte si přílbu, nestyďte se za ni.

Rada:
Vstoupí-li mezi vás a partnera nedůvěra, je každá rada drahá. Chtěli byste něhu, ale není, odkud by přicházela. Netvařte se jako oběť, dál je třeba žít, fungovat, jako by se nic nedělo. Přijměte v takovou chvíli jasné sdělení: vaše cesta pokračuje. Chyba je u partnera. Nebyl vás hoden, vaše štěstí čeká jinde.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 11, 17, 18, 28, 38, 47

Práce:
Na veškeré vaše snažení svítí nádherné slunce. Vše je pod úžasnými, životadárnými a laskavými paprsky. Je to podobné, jako když zelenina je vystrkuje ze země své lístky a sluníčko jí hladí, aby se nebála. Nehledejte tady žádné problémy, jenom si hlídejte, abyste na něco nezapomněli.

Zdraví:
Udělali byste si dobře, kdybyste si zajeli do bazénu s teplou vodou, kde si jednak můžete krásně zaplavat, protáhnout své tělo, ale také se nezapomeňte prohřát v sauně. Teplo je nyní zvlášť důležité. Věnujte zvýšenou pozornost svému tělu, relaxujte, dopřejte si masáž. Měli byste si dělat radost.

Vztah:
Vlastnická práva jsou sice celkem v pořádku, ale nesmíte je aplikovat na svého partnera. Nesmí mít pocit, že je vaší věcí, s kterou si můžete dělat, co sami chcete. Důvěra by měla být na prvním místě. Měly by vás přestat trápit myšlenky, jestli je kolem partnera ještě nějaká další osoba.

Volný čas:
Vycházky přírodou jsou pro vás nejen příležitostí k tomu, aby k vám mohla proudit nová energie, ale můžete s partnerem také zavzpomínat na mládí. Ovšem dávejte si pozor, abyste se neusadili na louce, kudy vede turistická trasa. Jak už to tak bývá, určitě by právě tudy v jistou chvíli mohla projít celý výprava.

Rada:
Zničte ty zrádné mosty, které od vás vedou do zemí Faleš a Nenávist. Tam na vás nečeká nic hezkého, to není království, po kterém máte toužit. Zkuste žít s tím, co máte, a tam, kde jste. Neutíkejte k divokým gestům a hlasitým výkřikům.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 15, 21, 26, 31, 46

Práce:
Když jste si jako malí volili svou profesní dráhu, neposlechli jste příkazy rodičů. Ukazovali vám jistý směr a docela se přitom mračili. Vy jste ale věděli, za čím chcete jít, a toho se více méně držíte dodnes. Je dobré, že jste se nenechali zavřít do tmavého sklepa, zůstali jste sví. Umíte se prát s překážkami.

Zdraví:
Neočekávejte od nikoho podporu ani pomoc. Vždycky, když se něco děje, je v první řadě všechno na vás. Je příjemné, když se objeví někdo, kdo chce nezištně pomoci, ale věšet se druhému na krk ještě s ocelovou koulí na noze, to není příjemné. Máte kolem sebe hodně blízkých, co vám pomohou.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem je krásná láska. Neříkejte pořád, že tomu tak není. Každá myšlenka se totiž časem může zhmotnit. Mohli byste takto způsobit proti své vůli krizi. Nemyslete na nic ošklivého, nic takového si nepřipouštějte. Věřte, že žijete jenom jeden pro druhého a že nic jiného není.

Volný čas:
Můžete mít strach, že něco končí, když najednou padá opona. Ale nebojte. Je to jenom přestávka, herci se převlékají do jiných kostýmů, staví se nové kulisy a diváci odcházejí kouřit. Za pár okamžiků bude ale všechno jako dřív. Nebuďte znejistění, partner stejně jako vy čeká na další díl.

Rada:
Neměli byste moc pracovat. Půjde-li to, naplánujte si dovolenou. Potřebujete si odpočinout a načerpat nové síly. Už jste toho udělali hodně. Můžete si vyjet k moři nebo někam do hor. Každopádně byste měli vnímat šíři vodní hladiny nebo rozlehlé pláně. Ideální jsou dlouhé výlety neznámou krajinou. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 4, 5, 13, 21, 45, 48

Práce:
Vnesli jste do své práce kus srdce a začínáte sklízet první úžasné odměny. Bylo to to nejlepší, co jste mohli udělat. Všechny vaše projekty se najednou posunuly vpřed, udělali jste důležitý skok. Zmatky zůstávají někde daleko za vámi. Nic vás nezdržuje a netrápí, daří se vám ve všech sférách.

Zdraví:
Zastavili jste si v sobě průtok energie, hůř se vám dýchá. Cítíte tlaky v hlavě, máte pocity na omdlení a chybí vám vzduch. Potřebujete rychle na delší čas do přírody. Maximálně vnímejte lásku druhého člověka, měla by skrz vás proudit. Tím se zase nastartujete. Není-li vedle vás nikdo druhý, naučte se těšit na zítřek.

Vztah:
Momentálně vám chybí blízkost milého člověka. Pohledy do očí a dotyky jsou moc důležité. Nesmíte teď bydlet v ulitě, tím si škodíte. Raději podejte ruku, třeba se najde druhá, která do ní zapadne. Nenávist není správná kamarádka. Probuďte v sobě lásku, už dlouho jste ji ignorovali. Má právo na život.

Volný čas:
Nenápadně se vracíte k činnostem, kterým jste se už dlouho nevěnovali. Snad dřív nebyl čas. Ale ten si uděláte vždycky na to, na co budete chtít. Neděláte nic z donucení, celý život je skládanka priorit. To není o činnostech, jste přitom s lidmi, s kterými být chcete. Jinak by život neměl smysl.

Rada:
Je těžké přijmout úděl osudu. Obvykle se lidé snaží s osudem bojovat, kličkují a vymýšlejí nejrůznější úhybné manévry. Přesto neutečete ani se nikam neschováte. Co si člověk prožít má, před tím se nikam neskryje. Mnohem lepší je naučit se chápat karmické zákonitosti a také s nimi umět žít. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  18, 21, 26, 35, 42, 49

Práce:
Nechápete, proč jste si museli projít krizí. Naštěstí teď už je všechno jinak, tedy mnohem lépe. Do budoucna budete muset zabrat a používat nové způsoby práce. Ovšem není to pro vás krize, spíše výzva. Zvládnete to, když si připustíte, že na to opravdu máte. Protivníkům nedáte šanci.

Zdraví:
Přichází-li vám do rodiny nový človíček, vítejte ho s otevřenou náručí. Dítě není jen omezení vaší aktivit a nekonečný pláč. Od prvních okamžiků je to platný člen vašeho domova. Neměli byste z něho udělat obtěžující uzlíček, který zklidníte dudlíkem. Učí se komunikovat s vámi, i když ještě neumí vaši řeč.

Vztah:
Někdy jste opravdu na konci sil, bez nálady a bez peněz. Tehdy byste ale neměli propadat depresím, podívejte se na modrou oblohu a uvěřtr, že nikdy nezůstanete úplně dole. Každému se dostává takové podpory, jakou si zaslouží. Po tvrdé ráně od života vždy zase přichází krásné pohlazení.

Volný čas:
Katastrofy obvykle přicházejí ve vlnách. Mohli byste se dočkat rány v podobě zásahu zlodějů. Zabezpečujte si řádně svůj domov, zvlášť odjíždíte-li na dovolenou. Už jen fakt, že se někdo hrabal ve vašich zásuvkách a procházel se po vašich kobercích, není příjemný. Vyplatí se investovat do pojištění.

Rada:
Neměli byste nikdy opouštět staré známé pro nové. Věřte lidem, kteří s vámi jdou životem už nějakou dobu, že jsou pro vás důležití. Nepřestávejte je kontaktovat, dál se s nimi scházejte. Nový člověk může mít sice krásné barevné šaty, ale do jeho srdce se hned tak nedostanete. Nemůžete vědět, co skrývá.

 

© Wahlgrenis   1.6.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.