wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 25. - 31. května 2009              

 
Po 25.5.2009 Út 26.5.2009 St 27.5.2009 Čt 28.5.2009 Pá 29.5.2009 So 30.5.2009 Ne 31.5.2009
Magický ornament 25. květen 2009 Magický ornament 26. květen 2009 Magický ornament 27. květen 2009 Magický ornament 28. květen 2009 Magický ornament 29. květen 2009 Magický ornament 30. květen 2009 Magický ornament 31. květen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 5, 17, 27, 28, 35, 47

Práce:
Jste ve zvláštní situaci, za vámi je prázdno, skoro mrtvo jako na hřbitově. Máte se odhodlat k novému startu, ale váháte. Jako byste tam někde v minulosti hledali pro vás optimistický náboj nebo čekáte na někoho, kdo ale přijít určitě nemůže. Měli byste si ujasnit, jaká je vaše pozice, a už konečně začít.

Zdraví:
Chybí vám vzduch. Máte možné problémy s dýchání. Průdušky jsou těžké, neprostupné. Tak rádi byste se rozběhli rozkvetlou loukou, ale to by nevyšlo. Přemýšlíte, co se stalo, čím jste se provinili, ale nemůžete nic objevit. Kuřáci mohou zauvažovat, jestli by už konečně nebylo rozumné dokouřit poslední cigaretu.

Vztah:
Ve vztahu nejsou důležitá velká slova. Láska prochází srdcem, tento cit je naprosto nepřehlédnutelný. Když milujete, druhý člověk to pozná. A samozřejmě, když cit zmizí – i to se může stát – partner nechápe, i když nic nevyslovíte. Láska má totiž jiný slovník, kterému rozum nikdy neporozumí.

Volný čas:
Svoji vnitřní krizi jste si už zpracovali, je vám mnohem lépe. Můžete se opět směle sejít s přáteli a dokonce budete v jejich společnosti zářit. Jste výbornými společníky, máte originální humor. Měli byste být tam, kde jsou lidé naladění podobně jako vy. Určitě nechoďte do míst, kde se nudíte.

Rada:
Současná doba je divná. Pravda se někam zatoulala. Vítězí, kdo podvádí, lže, krade a nenávidí. Zkuste být sví. Nedejte na příběhy z televizních zpráv. Nechtějte být jako jejich hrdinové. Najděte si vlastní pozitivní program. Kladný hrdina by už měl vystoupit ze svých jeskyň, příliš dlouho spal.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 15, 35, 40, 42, 48, 49

Práce:
Pokud náhodou v těchto dnech zaregistrujete jakýkoli posun dolů, jako kdybyste jeli z kopce, nedivte se tomu. Občas se tímto způsobem zrychlí jízda, ale není to rozhodně tragédie. Naopak očekávejte nové impulzy. Hlavně byste neměli před ničím zavírat oči a nechávat se jen vézt. Potřebujete být aktivní.

Zdraví:
Bolesti hlavy, migréna a problémy se spánkem vás mohou potrápit víc než dřív. Všechno souvisí s tím, že si na sebe nakládáte příliš úkolů, které nemůžete zvládnout. Rozdělte se s ostatními, jinak byste mohli brzy zkolabovat. Nezapomínejte na pitný režim, pijte nejméně tři litry denně.

Vztah:
Nemusíte každý den slyšet slova vyznání, ani to nechtějte. V partnerových očích jste se už jistě naučili číst. Víte, že jediný pohled prozradí víc než hodinová rozprava a dokazování, co kde bylo a s kým. Oči dokáží pohladit, i když se vás nikdo nedotýká. 

Volný čas:
Nevíte, jestli je lepší, když jste sami nebo s někým. Máte problém s ostatními, s tím si budete muset nějak poradit. Neradi čekáte na odpověď, když ji už vnitřně tušíte. Připadáte si chytřejší než vaši kolegové a známí. Ale člověk je tvor společenský, jeho posláním je žít mezi lidmi.


Rada:
Pokud zafouká vítr do odkvetlých pampelišek, chmýří odlétá daleko. Stejně byste měli nakládat s vlastními myšlenkami, šířit je dál. Jen slovo, které je vysloveno ve správnou chvíli před správným člověkem, má opravdový smysl. Naučte se být těmi, kdo tohle chápou a také podle toho konají.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 11, 14, 17, 23, 26, 43

Práce:
Najednou vnímáte všechno, co se děje ve firmě, vážněji. Vypadá to, jako byste si dosud jenom hráli. Je třeba každý krok řádně zvážit, promyslet, udělat přípravu. Dřív jste to tak neměli. Cítíte na sobě mnohem větší odpovědnost. Nechcete nic podcenit. Nic už vám nesmí utéct mezi prsty.

Zdraví:
Potřebujete do svých plic dostat více vzduchu. Jste mírně přidušení. Zkuste zase začít naplno dýchat, ale takové ty skutečně hluboké nádechy až do nejhlubšího nitra. A také samozřejmě výdechy, kdy všechny škodliviny z těla zase odcházejí. Dosud jste dýchali moc povrchně, to byla velká chyba.

Vztah:
Je-li člověk hladový, sáhne po čemkoli, co se dá sníst. Nedopusťte, aby to takhle s vámi dopadlo i ve vztahu. Partner nemá být jen věc na gauč, kde je momentálně prázdné místo. Nechtějte mít vedle sebe člověka jen proto, abyste se jím mohli před ostatními pochlubit. Važte si sami sebe.

Volný čas:
Když se nebudete mít rádi a budete jen riskovat, přijde zásadní lekce, zastavení. Tehdy má člověk spoustu času, aby přehodnotil své dosavadní hodnoty. Mnohé pochopí a do běžného života se pak vrací jako někdo zcela jiný. Zvažte, jestli takovým násilným zastavením musíte projít také.

Rada:
Pokud jste zklamaní ze vztahu s partnerem, neznamená to, že tento stav je nekonečný. Jistě znáte ve svém okolí mnoho šťastných párů, kteří i po letech jsou k sobě jako hrdličky. Záleží na každém jednotlivém člověku, jak se naučí zvládat partnerské krize. Protože ty se totiž nikomu nevyhýbají.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 8, 17, 26, 27, 42

Práce:
Posunujete se dál, daří se. Budete si muset ale jisté své projekty obhájit před nadřízenými. Nemusíte ale z toho mít obavy, jdete po správné cestě, jen někteří lidé kolem vás to možná nechápou. Nesmíte v těchto dnech podcenit žádné detaily, buďte pozornější, v ničem na sebe nespěchejte.

Zdraví:
Je nad vámi podivně zataženo. Nečekejte nic pozitivního. Chybí vám správný energetický náboj, který by vám posunul dál. Příliš se poddáváte všem svým problémům, ani si snad nedokážete představit, že by mohly zmizet. Berete je jako součást svého života. Proto s vámi také jsou.

Vztah:
Zvažujete, co je pro vás nejoptimálnější. Žijete sice s mírnými problémy ve vztahu, ale dělat razantní kroky a něco řešit se vám nechce. Věříte, že nějak se nastartuje to, co bylo v minulosti přerušeno. Snad by to mohlo vyjít, kdybyste se ale trochu víc snažili. Potřebujete dát do vztahu novou energii.

Volný čas:
Stále jste na jednom místě. Moc byste se chtěli posunout dál, ale něco neviditelného vás pořád drží. Nejste schopni udělat ani jediný krok. Připadáte si jako v černém tunelu, nic krásného kolem vás není, jen tma a zmatky. Nesmíte se otáčet zpět, věřte budoucímu směru. Přestaňte se ho už ale bát.

Rada:
Kdo odkládá své oblečení moc často a nezkoumá, kdo se přitom na něho dívá, může se docela brzy divit. Nemoci přicházejí, když je třeba na něco nesprávného upozornit. Člověk přestává kvést pro druhé, když už všechnu svoji vůni rozdal. Pak se ničemu nedivte. Nechtějte žít až od zítřka.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 11, 12, 17, 24, 41, 46

Práce:
Vaše rychlé tempo z počátku roku se poněkud zmírní. Moc se vám nedaří. Je to, jako byste se pokoušeli vykutálet na vrchol vysoké hory obrovský balvan, mnohem větší, než jste vy. Tohle vyjít nemůže. Tento úkol je nad vaše síly. Zvažte, o co se vůbec snažíte, a to, co momentálně nejde, zrušte.

Zdraví:
Nebaví vás pořád něco řešit se svým zdravím. Nic se v lidském životě neděje jen tak. Nemáte sice nic zcela zásadního, ale i ty běžné neduhy vám komplikují život. Rádi byste nad nimi zvítězili, ale k tomu byste museli o sobě alespoň trochu přemýšlet. Teď to sice nebude, ale jednou na to dojde.

Vztah:
Přestože jste pořád podivně uvázáni do své minulosti, k bývalým vztahům, nepřestáváte doufat, že právě teď by mohlo dojít ke změně. Věříte sice v to lepší v člověku, ale bohužel zklamání vás opakovaně přesvědčují o opaku. Proto jste vlastně stále na jednom místě. Už brzy přijde změna.

Volný čas:
Už byste měli vědět, kam vyrazíte na dovolenou. Jen nechtějte za každou cenu poznat stejná místa, kde byli vaši známí. Ani se nerozhodujte podle ceny, hlavně aby to stálo co nejvíc, aby vám ostatní záviděli. Důležité je, abyste si odpočinuli a dělali během volných dní jen to, co vás opravdu baví.

Rada:
Při pohledu na oblohu plnou hvězd pochopíte, jak malinkou součást vesmíru představujete. Této myšlenky se můžete až leknout. Přesto se vám některé vaše starosti zdají až k neunesení. Zkuste se tady sladit s Univerzem, najděte si tu důležitou rovnováhu a nad své problémy se trošku povzneste.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 6, 13, 27, 41, 45, 46

Práce:
Připravte se na zásadní jednání ve firmě, z kterého se dozvíte, jak na tom jste. Někteří kolegové budou pověřeni jinými úkoly, vy očekávejte odměny a další vyšší fázi na svém projektu. Sblížíte se s kolegou, který teprve nedávno nastoupil. Máte mu ještě v budoucnu mnohé předat.

Zdraví:
Chodíte nyní s hlavou příliš zabořenou do země před svýma nohama. Měli byste oči zvednou nahoru, podívat se občas k obloze, ale podstatní jsou pro vás i ostatní lidé. Neuzavírejte se před světem do sebe, oči jsou branou do jiných světů, kam se jinak nedostanete. Uzavíráte-li tento vchod, stáváte se obětí.

Vztah:
Když spolu přestanete mluvit, stanete se pro partnera podezřelými. Nedopusťte, aby vznikl prostor pro pochybnosti. Dívejte se jeden druhému do očí, při jídle seďte u stolu proti sobě, abyste viděli, jak se partner tváří, abyste odčítali, jak se cítí. Mnoho na něm poznáte i bez dotěrných otázek.

Volný čas:
Máte ze sebe dobrý pocit. Daří se vám všechno, na co si jen promyslíte. Projekty vám jdou od ruky, vaším heslem je, že nic není nemožné. Jakékoli komplikace necháváte za sebou, nepřipouštíte si je. Jste středem pozornosti, vnímáte, jak ostatní dají na každé slovo, které vyslovíte.

Rada:
Mezi vámi a partnerem je sladění, nejsou zde žádné krize nebo nezodpovězené otázky. Nemáte před sebou tajemství, ani jeden z vás nehraje divadlo. Mohli byste navštívit vaše nebo partnerovy rodiče, už dlouho jste u nich o prázdninách. Budou z vás mít radost, až uvidí, jak jste oba spokojení. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 12, 14, 15, 18, 22, 46

Práce:
Můžete si být jisti, že jste byli správně pochopeni. Dostali jste prostor, který vám už nikdo nevezme. Přesvědčili jste šéfa i kolegy, že umíte svůj názor prosadit a že dokážete pracovat. Nemusíte si na nic hrát, berou vás takové, jací jste. Techniku máte na své straně, ovládáte ji dokonce lépe než nadřízení.

Zdraví:
Prospěl by vám intenzivnější pobyt v bazénu nebo v sauně. Měli byste přijmout své tělo, neskrývat se před ostatními. Zbytečně se podceňujete. Potom se na vás snadno nachytávají i zdravotní problémy. Kupte si permanentku a začněte s plaváním, tempo si volte podle sebe, ne podle kamarádky.

Vztah:
Krize je zažehnána. Nad vámi se rozezněly zvony, užíváte si to. S partnerem zažíváte krásné sblížení, není nic, co by nevycházelo. Můžete plánovat věci, na které jste dříve ani nemysleli. Zkuste stavět nebo zrekonstruovat byt. Dokonce je vhodná doba na početí, pokud na to máte správný věk.

Volný čas:
Někdy se vám zdá, že člověk, s kterým máte promluvit, je na jiné vlně a nedaří se vám najít společnou řeč. Jestli to není nutné, nelámejte to přes koleno. Každým násilím si ubližujete. Zbořte stavby z písku, odstraňte mosty k těmto lidem a najednou ucítíte, jak krásně se vám začne dýchat.

Rada:
Nevymýšlejte nic do budoucna, žijte maximálně tady a teď. Nenechávejte si nic na potom, navštivte příbuzné a s dětmi si hodně hrajte. Zajděte se podívat do kostela, který pro vás třeba během roku není zajímavý. Dokáže promluvit, i když se na nic neptáte. Může k vám dorazit odpověď na vaši otázku.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  1, 5, 9, 16, 25, 26

Práce:
Můžete na sebe výrazně upozornit. Dlouho jste stáli v pozadí, jakoby ve stínu, nyní se konečně naplno projevíte. Pronesete veškeré své připomínky k chodu a řízení firmy. Bude to jasná řeč, kterou není možné přeslechnout. Víte, co máte kdy říct a komu. Pozor, mnoho lidí vám závidí.

Zdraví:
Nepouštějte se nikam daleko. Lékaře byste měli mít na dosah. Mohou přijít komplikace a v cizí zemi byste složitě hledali pomoc. Subjektivně je vám mnohem lépe. Jste poučeni, nechcete si ubližovat. Pijte bylinkové čaje na zklidnění vnitřních orgánů, nedělejte nic, na co se necítíte.

Vztah:
Občas může jediné slovo zamotat zdárně se rozvíjející příběh. Pečlivě važte všechno, co říkáte, a to v jakékoliv souvislosti. Ovládejte vlastní hněv. Nikdy už nevezmete zpět žádnou větu. Slova by neměla zabíjet, nejsou to válečné zbraně, mají sloužit domluvě, porozumění a především k vyznání lásky.

Volný čas:
Často se při svých úvahách vracíte do rodiny, kde jste vyrůstali. Zkoumáte roli rodičů, hlavně otcovy reakce na sobě často pozorujete. Udělejte si pořádek ve starých fotografiích, na otci objevíte možná i některá vaše gesta. Nebojte se, že nebudete vědět, jak máte jít dál, když je před vámi najednou tma.

Rada:
Dojde-li k náhlému úmrtí, člověk se s tím těžko vyrovnává. Procesy se smrtí související nejsou veselé. Přesto by i děti měly na pohřeb a poté na hřbitov jít, aby si uvědomily, že jsou v životě hranice, které není možné překročit. Dnešní doba je moc zrychlená, smrt dává šanci něco pochopit.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 10, 21, 27, 28, 43, 49

Práce:
Máte pocit, jako byste byli znovuzrození. Jste nad věcí, všechno se vám daří, nevidíte žádné problémy. Opět se všechno rozjíždí, dokonce se na vás začínají obracet i další lidé. Jste na svém místě. Konečně chápete, že jste dobří. Mohli byste vyjet mimo své město, kde se bude dále rozšiřovat váš vliv.

Zdraví:
Vydali jste se špatným směrem, budete muset začít jinak. Je ve vás nenávist. Dobře víte, co by vám pomohlo, už jste na té cestě jednou byli. Jste ale poněkud znejistěni informacemi, které jste posbírali od svých známých. Neriskujte už dál, nebo přijde násilnější zastavení. Rozjezd už nebude jednoduchý.

Vztah:
Vztah mezi vámi a partnerem neřešíte. Je to, jako byste ho nechali tak, aby se vyvíjel, jak to půjde. Nechcete sem vnášet vlastní vůli, čekáte, že se to, co se má změnit, změní se samo, bez vašeho přičinění. Budete ale muset s tímto postojem počítat s následky, které vás jistě již brzy neminou.

Volný čas:
Někdy je dobré udělat si noční program. Nechoďte spát, povídejte si s někým blízkým, pusťte si hudbu a zaposlouchejte se do její zvláštní barvy. Samozřejmě tento program byste měli zvolit na víkend, zvlášť pokud v pracovní dny musíte vstávat do práce. Vstávání by bylo složitější.

Rada:
Každý během života hrajeme stovky rolí, v jiných převlecích, s různými herci. Vždy je třeba se přeladit právě podle toho, s kým máte výstup. Vám nedělá problém komunikovat s lidmi. Mluvte, vždy máte o čem. Hlavně si nikdy nenechávejte nic na později. Někdy se toho "příště" už nemusíte dočkat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 28, 32, 43, 44, 45, 47

Práce:
Jste na konci jisté etapy, je čas udělat závěr a pomalu se připravit na další fázi. Jste dobří, dokonce jste proběhli cílovou páskou jako první s náskokem před ostatními. Na odpočinek ale moc času mít nebudete, protože další projekt bude mnohem náročnější. Stejně ho už nosíte dlouho v hlavě.

Zdraví:
Máte myslet na rovnovážný stav věcí. Cvičte, ale i odpočívejte. Hubněte, ale také samozřejmě jezte. Flámujte si celé noci, ale nezapomínejte spát. Jakmile byste dali prostor jenom jednostranně zaměřené činnosti, brzy byste zkolabovali. Představte si staré lékárnické váhy s dvěma miskami, tak byste měli žít.

Vztah:
Všechno, co mezi vámi a partnerem je – tedy děti, domov, zvířátka, to vše je nabité pozitivní energií. Přátelé k vám chodí rádi na návštěvy, nechávají se vámi hostit. Dobře víte, jak jim chutná vaše jídlo. Ne, tohle není samozřejmé, tak to není ve všech domácnostech. Vy na tom máte velký podíl.

Volný čas:
Práce na zahradě nebo dokonce život v přírodě, to by vám nyní hodně pomohlo. Měli byste se vzdálit technickému světu, jehož jste v poslední době nerozlučnou součástí. Vyjeďte do přírody, nechte na sebe dýchnout pravý vzduch, přivoňte si k živým květům a projděte se bosí v měkké trávě. To vás nabije.

Rada:
Jakmile začnete plout proti proudu, proti té vlně, která vás má unášet životem, najednou dojde chtě nechtě k přímému střetu s negativní energií. Je to jako facka od života, kdy si máte uvědomit, že patříte zpět na svou cestu. Do ničeho se nepouštějte jen proto, že chcete. Vztek a dupání nepomohou. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 16, 24, 28, 32, 45, 47

Práce:
Měli byste myslet víc na sebe a naplánovat si dovolenou. Už je toho za vámi hodně, můžete si konečně dovolit odpočinek. Je to krásné, jste jako na vysokém kopci, vidíte do kraje a někde dole se plahočí vaši kolegové. Nedělejte ale žádné nepředvídané pohyby, abyste se neskutáleli dolů do údolí.

Zdraví:
Bojovat v životě s větrnými mlýny je docela marné, ale mnoho lidí to tak má. Podívejte se na svůj život, co vás nejvíc trápí, a zkuste přijít na to, jak byste se dokázali těchto protivníků – nejlépe beze zbraní – zbavit. Může vám pomoci i to, že se začnete pohybovat po jiných cestách, abyste je nepotkávali.

Vztah:
Když se nedaří řešit situace běžného života, poslouchejte své sny. Položte si vedle postele blok a tam si hned po probuzení zapište obyčejnou tužku svůj sen. Nemusíte popisovat všechny obrazy, stačí několik slov, abyste se k němu mohli vrátit. Sny se lépe pamatují, když se probouzíte bez budíku.

Volný čas:
Nezapomínejte na chvíle, kdy jste byli dětmi. Nepotřebovali jste drahé hračky, vystačily vám klacíky a jehličí. Škoda, že jste dospělí a hrát si neumíte nebo nechcete. Když se stydíte na veřejnosti, hrajte si doma se svými potomky. Možná objevíte ještě staré hračky, s kterými jste si kdysi hráli.

Rada:

Při každé živelní katastrofě, kdy je ohroženo lidstvo, jsme postaveni před otázku: Proč se tohle děje? Jsou to opravdu je obyčejné vlny tsunami, nekonečné lijáky, zemětřesení, sopečné výbuchy? Tehdy si uvědomíme, jak jsme malí. Člověk, který se rád pasuje do role pána tvorstva, je najednou strašně bezmocný. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  8, 16, 17, 33, 43, 42

Práce:
Měli byste se porozhlédnout, kdo vám ve firmě cíleně hází klacky pod nohy. Možná už jste něco podivného zaregistrovali, ale jistota vám stále ještě chybí. Nesmíte už tak otevřeně odhalovat své plány, buďte opatrnější při všech nezávazných debatách. Neudělejte chybu. Tady čas pracuje proti vám.

Zdraví:
Měli byste si hlídat hlasivky. Škrábání v krku vám znemožní mluvit, jak byste chtěli. Tohle místo souvisí s krční čakrou, centrem komunikace. Víte, že ne všechno, co jste v mminulých dnech řekli, bylo nejčistší. Odpovězte si na otázku, zda to bylo opravdu nutné a museli jste to takhle říct právě vy.

Vztah:
Když máte dojem, že nejste krásní, ještě nemusíte zalézat do žádných jeskyň. Naopak, přijměte se, dokažte, jak se máte rádi. Jste krásní, i když vám třeba dávno není šestnáct, máte vrásky a nějaký šedý vlas. Zkuste zvítězit sami nad sebou. Pak překvapíte i ostatní a všechno kolem se rozzáří.

Volný čas:
Jestli se vám něco nedaří, nepokoušejte se to řešit násilím, běháním po úřadech a přesvědčováním na různých stranách. Nijak si nepomůžete. Nechte všemu volný průběh, věci se samy posunou tam, kde mají být. Buďte v klidu, jen přijímejte další signály. Vždycky se ukáže směr vaší cesty.

Rada:
Jakmile se vydáte proti proudu, proti vlně, která vás má unášet životem, najednou dojde chtě nechtě k ošklivému přímému střetu s negativní energií. Je to facka od života, kdy si máte uvědomit, že patříte zpět na svou cestu. Do ničeho se nepouštějte jen proto, že chcete. Vztek vám nepomůže.

 

© Wahlgrenis   25.5.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.