wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 11. - 17. května 2009              

 
Po 11.5.2009 Út 12.5.2009 St 13.5.2009 Čt 14.5.2009 Pá 15.5.2009 So 16.5.2009 Ne 17.5.2009
Magický ornament 11. květen 2009 Magický ornament 12. květen 2009 Magický ornament 13. květen 2009 Magický ornament 14. květen 2009 Magický ornament 15. květen 2009 Magický ornament 16. květen 2009 Magický ornament 17. květen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 2, 11, 33, 34, 41, 47

Práce:
Nemůžete najednou chtít nádhernou rozkvetlou zahradu, když se právě tudy nedávno prohnala taková spoušť. Nesmíte být netrpěliví. Každé zrníčko, než se promění v chléb, musí nejprve vyklíčit. Zkuste si spočítat vlahé deště a sluneční paprsky a taky práci člověka, který musel přijít a obilí sklidit...

Zdraví:
Mohli byste zaregistrovat potíže na plicích, těžko se vám dýchá. Snad jednou nejel výtak a zjistili jste, že už není tak jednoduché vyjít po schodech. Fyzická kondice se dá udržovat cvičením, ale když na sebe věčně nemáte čas, nesmíte se divit. Potřebujete si odpočinout. Úklid doma zbytečně nepřehánějte.

Vztah:
Když jste už po několik let budovali s partnerem společnou domácnost, je složité přemýšlet o změně. Jsou to nejen odžité roky pod jednou střechou, ale i odpovědnost. Zbořit stavbu je jednoduché, ale začít stavět od nuly, to už vyžaduje skutečnou odvahu. Nějak nevíte, co byste chtěli.

Volný čas:
Ideální by pro vás bylo, kdybyste se mohli aspoň na chvíli přiblížit přírodě. Například si udělejte výlet do hor, kde můžete bloudit jenom s mapou v batohu. Anebo si zajděte s dětmi do ZOO. Pokud máte možnost navštívit známé, kteří mají koně, moc dobře by vám udělala projížďka na koni v lesním terénu.

Rada:
Tajemství, které vám svěří kamarádka, nesmíte poslat dál. Je to důvěra, kterou dostáváte. Zklamete-li, nikdy už se jí nebudete moci podívat do očí. Neověřené informace si nechte pro sebe, nemluvte nikdy s nikým o nepřítomných lidech. To by totiž roztočilo neviditelnou spirálu proti vám.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 7, 9, 15, 38, 48

Práce:
Rozhodujete se spojit svou další cestu s důležitým člověkem. Mohl by vás posunout o stupínek výš. Nejspíš jste se shodli teprve v minulých dnech. Dřív jste možná kolem sebe chodili bez výrazného zájmu. Nyní je ale všechno tak jasné, máte pořád o čem diskutovat a vaše plány jsou podobné.

Zdraví:
Zaskočí vás problémy s dutinou břišní. Nevypadá to na dietní chybu, spíš jste přetažení, pracují vaše nervy. Bolesti ale vystřelují do oblasti páteře, Je pravděpodobné, že budete muset vyhledat lékařw a nějaký den zůstat v posteli. Potřebujete si srovnat myšlenky. Málo odpočíváte, skoro na sebe nemyslíte.

Vztah:
Nejste jenom vy a váš partner. Také máte rodiče, kteří by o vás měli vědět. Hlavně s matkou řešíte v současné době problém. Neodpustila vám, co jste jí kdysi řekli. Možná by bylo vhodné na toto téma s ní ještě promluvit. Neutíkejte nikdy od nedokončené věty, třeba už ji dokončit ani nestihnete.

Volný čas:
Při sportu byste měli být zvlášť opatrní. Neriskujte hlavně při adrenalinových sportech. Hrozí nebezpečí pádů z výšky. Třeba by se vám nemusel rozbalil padák anebo ta guma, co jste na ní chtěli skočit z mostu, může být příliš dlouhá. Užívejte si raději volno v přírodě, při turistice objevujte krásy naší vlasti.

Rada:
Máte na rozdíl od dětí v hlavě mnoho knih a v ruce silný úder. Děti jsou ale malé, bezbranné, ale věří vám. Nesmíte nikdy děti zklamat, nikdy se na ně křivě podívat. V jejich očích je hluboká důvěra a nekonečná láska. Stejně tak to chtějí mít od vás. Zkuste jednou zjistit, jakou hodnotu máte v jejich očích.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 13, 26, 30, 31, 42

Práce:
Snažíte se na konflikt už nemyslet, ale moc vám to nejde. Osoba, která za ním stojí, se vám vyhýbá. Přitom jste si mysleli, že je už všechno mezi vámi v pořádku. Dokonce se ale od kolegů dozvíte o jejích dalších podivných krocích. Buďte opatrnější. Hlídejte si hlavně hesla k počítači.

Zdraví:
Sluneční paprsky mají v těchto dnech svou sílu. To víte, ale moc to neřešíte. Oči byste si měli chránit slunečními brýlemi, i když vám to připadá zbytečné. Přeci jen od vašeho dětství uplynula nějaká doba a slunce je agresivnější. Plánujete-li dovolenou u vody, nezapomeňte na kvalitní krémy.

Vztah:
Všechno, co jste si dosud prožili s partnerem, vás omezuje. Nejraději byste nic z toho neopakovali, ale pořád se vracíte zpět.Všechny ty hádky a krize si pořád promítáte, jako nekonečný film. Zbytečně se tím ale trápíte. Poděkujte za to, že jste si tím mohli projít, ale jděte už dál.

Volný čas:
Na jednu stranu ze sebe potřebujete dostat to nekonečné trápení, ale současně se za to i trochu stydíte. Proto váháte, zda se máte sejít s přáteli. Problém je hlavně s těmi, kteří kamarádili s vámi oběma. Uzavíráte se do sebe a zbytečně se trápíte. Potřebujete se uvolnit a přijít na nové myšlenky.

Rada:
Všechno má smysl. Nerozmýšlejte se, když vám náhodou něco nevyjde. Vždy máte důvod o svém neúspěchu přemýšlet a začít znovu, třeba trochu jen jinak. Bylo by zbytečné vzdávat se před cílem. Každá zkušenost vás posouvá dál, učí vás vidět se jinýma očima. Nechtějte být nikdy nehybnou skálou.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 13, 16, 25, 39, 40, 43

Práce:
Všechny procesy ve firmě se nějak zrychlí. Snad vyjdou navenek nové skutečnosti, snad bude nutné přijmout organizační změny, které se dotknou i vás. Nevěříte příliš v úspěch těchto novinek, ale poddáte se. Ostatně nic jiného vám nezbývá. Musíte stejně dělat to, co vám řeknou ostatní.

Zdraví:
Když se člověk najednou vyléčí z nevyléčitelné nemoci, začne se na svůj život najednou dívat úplně jinak. Mnoho věcí přehodnotí, začne chápat jiné souvislosti a je k sobě najednou mnohem opatrnější. Ostatní se jenom diví té obrovské změně. Nemuseli byste čekat na takový krizový okamžik.

Vztah:
Vztah mezi dvěma lidmi byste neměli stavět pouze na materiálních základech. Víte dobře, že láska má proudit jinudy, ale právě tohle místo je u vás z nějakých důvodů zaslepené. Měli byste se přeladit na hezčí vibrace, pozitivněji uvažovat a naučit se hlavně milovat celý svět. To není násilí.

Volný čas:
Nesmíte po svých minulých zkušenostech propadat panice. I na vás čeká krásná budoucnost, když si ji nebudete zakazovat. Nezavírejte před ní oči. Nic není jenom černé nebo jenom bílé. Záleží i na vás, co zažijete. Nejdůležitější je, abyste se nebáli a dali už své budoucnosti konečně prostor.

Rada:
Každý se může dostat do potíží. Obrátí-li se na vás přítel, nesmíte před ním zabouchnout dveře. Dejte ze sebe, co můžete. Klidně totiž můžete za pár dní být v jeho kůži vy. Dobrý skutek vás šlechtí. Neptejte se, co se vám za to vrátí, ale nejdřív dávejte. Všechno se vrací tak, jak má.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 6, 12, 13, 43, 45

Práce:
Teď není vhodná doba, abyste si hráli na hrdinu. Potřebujete se stát součást kolektivu, nijak se nad ostatní nevyvyšujte. Nebylo by to určitě k prospěchu věci. Řiďte se pravidlem, že víc hlav také víc ví. Měli byste více poslouchat ostatní, neprosazovat jenom svůj názor a lokty si nechat na později.

Zdraví:
Mohou se objevit problémy s krví. Například ti z vás, kteří trpí nízkým tlakem, by mohli dokonce omdlít. Na slunci nezůstávejte dlouho. Výsledky krve potvrdí podezření, že není všechno zcela v pořádku. Vaše migrény a problémy s koordinací pohybů s tím mohou nepřímo souviset.

Vztah:
Vstupovat do manželství jen proto, že to tak je v našich zaměpisných končinách obvyklé, by bylo nerozumné. Tohle je instituce na delší dobu, pokud ji nepojímáte jako recesi. Bez lásky by nemělo manželství smysl. Časem se vždycky všechno odkryje, každá pochybnost, nedůvěra, nic neschováte.

Volný čas:
Venku je krásně, nemůžete zůstávat pořád doma. Rozvetlé třešňové sady lákají k romantickým procházkám. Pokud se nebudete věnovat partnerovi, nepřehlédněte, jaká kouzla příroda dokáže vytvořit. Jen škoda, že máte tak málo času. V kanceláři takhle hezky určitě není.

Rada:
Nepropadejte mylným pocitům, že vůbec nic neumíte. Každý člověk má v sobě schopnost sebevyjádření, jen se k ní často vůbec nedopracuje. Za to hlavně mohou dospělí, kteří v dětech jakýkoli vážnější zájem rázně likvidují. Nenechte si do svých koníčků mluvit – kreslete, zpívejte, tančete.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 7, 9, 11, 17, 29, 30

Práce:
Vaše pracovní projekty se začínají vyvíjet velice slibně. Máte úkol, který vás v jistém směru pozitivně motivuje. Dostali jste se jinam, máte najednou pocit vlastní důležitosti a nalézáte zde určitý smysl. Dokonce i rodina a přátelé se posouvají mírně na vedlejší kolej, tohle byste neměli podcenit.

Zdraví:
Mohou se objevit menší komplikace, ale nebudou trvat dlouho, již brzy vám bude lépe. Dávejte větší pozor na své pohlavní orgány a věnujte větší pozornost své pokožce. Neměli byste mít nikdy pocit suchých rukou nebo pleti. Po koupeli si promazávejte důkladně celé tělo. Mějte se víc rádi.

Vztah:
Máte-li dospělou dceru, mohli k vám dorazit krásná zpráva, že je na cestě miminko. Ovšem ona hodlá jít životem sama, bez partnera. Tohle vás trochu zaskočí, ale nemůžete to nijak změnit. Je to její cesta. Můžete spolu probrat nejrůznější varianty, ale definitivní řešení musí stejně přijmout ona.

Volný čas:
Neměli byste nyní odjíždět na dovolenou do přímořských oblastí. Zájezdy jsou sice levnější, ale vy byste si zájezd příliš neužili. Počasí by se pokazilo hned druhý den po příjezdu, možná by byly i problémy se zavazadly, nedorozumění by vzniklo také mezi vámi a obsluhujícím personálem.

Rada:
Neměli byste určitě opouštět pevnou zem. Letadlo na dovolenou jistě doletí, ale pozor si dávejte při skocích padákem a vůbec jakýchkoli přesunech ve vzduchu, jako jsou třeba rogala, skoky na gumě z mostu, horolezectví. Mohli byste přijít o jistotu pevného bodu. Člověk má chodit po vlastních nohou. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 1, 6, 7, 10, 25, 32

Práce:
Neměli byste o svých plánech mluvit příliš nahlas. Ve firmě jsou lidé, kterým se vaše úspěchy nezamlouvají a udělali by všechno, jen aby vás dostali dolů z té hory, kam nyní stoupáte. Ale neměli byste se při nezávazném povídání s kolegy poddávat alkoholu. Pak zapomenete, o čem nemáte mluvit.

Zdraví:
Varování k vám sice dorazila, ale nějak jste je nepochopili. Přitom právě tam je důležitý klíč k řešení. Budete muset se zamyslet, kde děláte chybu. Vaše stereotypní vzorce nejsou ideální. Něco se musí zrušit, něco omezit. Sami budete cítit, co vám dělá dobře. Nedovolte ale na sobě žádné násilí.

Vztah:
Nechtějte, aby vám druhý člověk patřil vždy a naprosto bezvýhradně. Nechte mu nějaké tajemství, kamarády, chvíle, kdy je sám. Vaše věčná přítomnost by ho mohla brzy vyčerpat. Pak se bude o to víc na vás těšit. Jsou to neviditelná křídla, která máte v pravou chvíli partnerovi darovat.

Volný čas:
Někdy člověku přijde, že je život jedna velká nuda. Není nic, na coby se mohl těšit, není nikdo, kdo by mohl přijít. A aby toho nebylo málo, přijde ještě další rána. Buďte nad věcí. Radujte se z maličkostí, hrajte si jako děti. Naučte se žít naplno tady a teď. Nic to nestojí, ale život se změní.

Rada:
Nespěchejte. Rychlost a zmatky by nyní nebyly tím nejlepším kamarádem. Raději než autem choďte pěšky, zhluboka dýchejte. Milujte celý svět, i když je to docela složité. Zapomeňte na všechna příkoří, která se vám stala, uvažujte do budoucna optimisticky. Zapomeňte na tmu, co v ní právě jste.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  3, 8, 20, 23, 28, 35

Práce:
Ve firmě se stále některé pozice otřásají v základech. Hodně lidí má strach, ale v konečném důsledku to bude zemětřesení ozdravné. Nemusíte mít obavu, vás se nedotkne, jste stabilním článkem řetězce, nesete pochodeň, kterou je možné svítit v temném tunelu. Všechno je vám jasné, víte, co se děje.

Zdraví:
Když si budete pořád jen zahrávat a neustále jenom riskovat se zdravím, nebudete mít klid. Měli byste se sladit s tím, co vnitřně potřebujete. Jinak je to marný boj a problémy stejně zvítězí. Jídelníčkem byste mohli začít. Vůbec neřešíte, co jíte, kdy a proč. Je ve vás chaos, měli byste omezit uzeniny.

Vztah:
Je pro vás bolestné vyrovnat se s krizí mezi vámi a partnerem. Moc to bolí. Věřte, že už je to nejhorší za vámi, dostáváte se na správnou vlnu a konečně by k vám měla dorazit ta pravá láska. Ale nesmíte v tomto tzv. prázdném prostoru dát hned své srdce prvnímu, kdo půjde okolo. Važte si víc sami sebe.

Volný čas:
Nic nevyřešíte násilím ani přílišnými iniciativami a organizováním. Necháváte všechno volně plynou. Seznamování přes inzerát není ideální způsobem. Hledáte-li partnera, najdete ho bez jakéhokoli snažení. Jednoho krásného dne vám vstoupí do cesty. Nebudete se na nic ptát, budete vědět, že to je on.

Rada:
Závidět jiným párům, že čekají potomka, není nic, čím byste se mohli chlubit. Závist je zlá. Naučte se raději všem všechno přát. Cokoliv ze svého srdce vydáte, to se vám brzy vrátí. Je to tradiční zákon odrazu, který neplatí jen ve fyzice. Čím více pozitivního darujete, tím víc lásky pocítíte i na vlastní kůži.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 18, 25, 38, 42, 46

Práce:
Přichází období tvůrčí krize. Můžete mít povit, že všechno, co se vám dosud dělo, byl jen krásný sen, ale už jste se z něho probudili a vidíte, že nic z toho neplatí. Není dobré nevěřit vlastním snům, jsou motorem, který vás žene dál. Pokud tohle nedokážete zpracovat, zase se vraťte na zem.

Zdraví:
Nekonečné činnosti kolem domova, stereotypní úklid a nákupy, vás postupně zahlcují. Měli byste se naučit zorganizovat si volno tak, abyste tohle všechno zvládli co nejefektivněji. Řešením může být rozdělení úkolů pro všechny členy domácnosti, kdy každý zodpovídá za něco. Musíte odpočívat.

Vztah:
Nebojte se slova ´miluji´. Zbytečně v sobě dusíte city, které mají jít ven. Definujte partnerovi lásku, kterou k němu cítíte. Čím víc lásky dáte, tím víc se vám také vrátí. Tady funguje zákonitost odrazu paprsku v zrcadle. Nezkoumejte, jestli se už láska vrací, nebo ještě ne. Důležité je proudění tohoto citu.

Volný čas:
Jakékoli násilí na vlastním těle se otočí proti vám. Zvažte ještě jednou, jestli cvičení, které jste začali, je tím nejideálnějším, co jste chtěli dělat. Nesmíte si připadat jako objekt, který se má líbit ostatním. Neděláte to kvůli nikomu cizímu, ale pro vlastní dobrý pocit. Sami máte vnímat z této aktivity radost.

Rada:
Nezkoumejte, proč se dějí na světě tragédie a jaký je Bůh, když to všechno dopustí. Jsou to jen zkoušky. Každý krizový okamžik je pro člověka důležitý, aby si uvědomil, že se něco děje. Má se zastavit a přemýšlet, kde se stala chyba. Jakmile řešení pochopí, krize odezní. Pochopení je ale moc těžké.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 16, 21, 28, 31, 33, 38

Práce:
Práce se pro vás stala obrovským nábojem, ale musíte pracovat srdcem. Jakmile se přeladíte na práci hlavou, je všechno špatně. Neuvažujete v negativních dimenzích, pouze pozitivně budujete dílo, které má být nadčasové. Přicházejí nabídky, klienti, obchodníci. Je to nádherné, nemějte strach.

Zdraví:
Neměli byste se příliš zrychlovat a chtít to, na co máte nárok až zítra. Všechno má svůj čas, nespěchejte na sebe. I pro vás vychází jediné slunce na obloze, nesmíte ho chtít jen pro sebe. Trpělivost je moc důležitá. Rychlostí byste se nejen zastavili, ale také by vás to mohlo posunout o pěkný kus zpátky.

Vztah:
Našli jste ve vztahu k partnerovi správné místo. Naslouchá, co říkáte, jste k němu ve správné vzdálenosti a nemusíte si připadat jako oběť. Konečně jste správný pár, který se dělí o dobré i zlé, radosti i povinnosti. Všechno pěkně společně. Také ale naslouchejte partnerovi, aby bylo vše v rovnováze.

Volný čas:
Zvolili jste si náročnou cestu, kolem vás je spousta lidí, kteří vám nepřejí. Chtěli byste stoupat na vrchol v tom pomyslném žebříčku, ale jde to pomaloučku. Ještě se budete muset hodně učit, abyste se odrazili od země. Energii čerpejte z přírody, ideální jsou pro vás východy a západy slunce.

Rada:
Napadne-li vás náhodou zahrát si roli milenky nebo milence s někým, kdo do vašeho života přišel teprve nedávno, zvažte, jestli vám stojí za to. Budete se muset schovávat pod podivnou maskou, hrajete roli, která vám nepřísluší, jste někým jiným. Všechno se časem sčítá, neměli byste si ubližovat. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 9, 17, 30, 32, 35

Práce:
Ve vašich pracovních projektech se projeví nový náboj, snad začnete aplikovat zcela jiné postupy. Staré osvědčené metody zrušíte. Spojíte k sobě zdánlivě nelogické části a vznikne jiná kvalita. Ne, že byste popřeli minulost, objevíte nový směr. Nadřízení budou vašimi metodami nadšeni.

Zdraví:
Miminko se zvláštně v poslední době stalo něčím naprosto běžným. Pokud má ovšem pár s otěhotněním problémy, mohou se zcela jednoduše ve zkumavce spojit důležité buňky, a je po starosti. Někdy je to zdarma, někdy je třeba zaplatit. Když ale miminko nepřichází, má to své důvody, které člověk nechce chápat.

Vztah:
Mezi dvěma lidmi není možné vztah měřit ani vážit. Láska je nekonečná, je všude a vždy. Teprve když chybí, začíná člověk zaplňovat prázdná místa něčím jiným. Zbavte se pochybností, těšte se na lepší budoucnost. Nestačí se ale dívat jenom z okna, když chcete pohlédnout druhému do očí.

Volný čas:
Měli byste si dobře zvážit, co o sobě říkáte druhým. Poslouchejte se, jakým tónem hlasu mluvíte, hlídejte gesta a mimiku. Někdy byste si mohli nechtěně udělat zlo, ne každý pochopí váš vnitřní obraz. Vnímá spíše rozporuplnost v tom, co vidí a co slyší. Pokora je ale vždy nejdůležitější.

Rada:
Přibližují se k vám za pozoruhodných okolností větší peníze. Zajímavé je, že pro to nebudete muset nic zvláštního udělat. Možná to budou finance z dědického řízení, případně dar od příbuzného z ciziny, s kterým jste se už mnoho let neviděli. Konečně si budete moci splnit svá tajná přání. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  4, 14, 18, 20, 42, 45

Práce:
Netrápí vás nedostatek peněz, jste v jistém směru zabezpečeni. Ovšem nadřízení o vašich finančních zdrojích vědět nemusí. Je dobré hlídat si tyto informace. Můžete si dovolit program nebo akci, o které si někteří mohou jenom nechat zdát. Ale pozor, abyste se tím nezačali povyšovat nad ostatní.

Zdraví:
Chtěli byste konečně něco zásadního udělat. Hodláte jedním rozhodnutím omezit všechno, čím jste si dosud škodili. Tušíte, že to možná nebude tak snadné, rozhodně neJkáváte zásadní řez. S komplikacemi počítáte, víte, že člověk si musí něčím projít, aby si mohl sám sebe vážit.

Vztah:
Partner se vám na chvíli malinko vzdálí, snad se projeví tak, jak byste to do něho nikdy neřekli. Alkohol není omluva. Bude vám připadat cizí, najednou tady vyrostla bariéra. Zvažujete, jestli ho máte nějak potrestat, anebo se přes to přenést. Nejste v roli rodičů, jste pro něho těmi nejbližšími.

Volný čas:
Není vhodná doba na zakládání ohňů v přírodě oheň. Toužíte-li po tomto druhu tepla, zajeďte si ke známým, kteří si topí v krbu. Rádi vás uvítají. Dozvíte se spoustu novinek a můžete si s nimi naplánovat i část letní dovolené. Dříve jste na sebe měli více času, není důvod, proč by se na tom mělo něco měnit.

Rada:
Můžete se předvést ve sportech, kde má hlavní roli síla a rychlost. Dokonce byste mohli i vyhrát. Nechte se obdivovat, ale po skončení se zase vraťte k běžnému životu. Ten by měl být určitě pomalejší a také něžnější. Boj s časem byste nevyhráli, tak to raději ani nezkoušejte. Nic vám neuteče..

 

© Wahlgrenis   11.5.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.