wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 20. - 26. dubna 2009              

 
Po 20.4.2009 Út 21.4.2009 St 22.4.2009 Čt 23.4.2009 Pá 24.4.2009 So 25.4.2009 Ne 26.4.2009
Magický ornament 20. duben 2009 Magický ornament 21. duben 2009 Magický ornament 22. duben 2009 Magický ornament 23. duben 2009 Magický ornament 24. duben 2009 Magický ornament 25. duben 2009 Magický ornament 26. duben 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 12, 25, 32, 36, 42, 49

Práce:
Můžete mít pocit, že dál už nemáte sílu. Že jste se dostali až úplně na konec svých sil. Musíte věřit, že to nejhorší je opravdu za vámi. Jen jde o to odražení, však víte. Někdo by skutečně ve vaší situaci už dávno skončil, ale pro vás tohle konec ještě není. Zmobilizujete síly a vydáte se vstříc všem případným překážkám.

Zdraví:
Dochází ke zlomu ve vývoji. Opět začíná být všechno v tom nejlepším pořádku. Dýchá se vám dobře a arytmie srdce vás už netrápí. Jste jako na louce, z které má být nádherná zahrada. Ale nejdřív musíte připravit záhony, vysadit kytičky a počítejte také s nějakými stromy. Stejné je to s vámi. 

Vztah:
Nesmíte mít pocit, že jen jeden ve vztahu může být vítězem. Tady se o nic nehraje, nebojuje. Naučte se žít v páru, poslouchat i beze slov, vidět, i když tam nikdo kromě vás není. Tohle je složitá cesta, ale nikdy tady není vítězů ani poražených. Sbližují vás právě ty chvilky beze slov.

Volný čas:
Jestli závidíte ptákům, že mohou létat vysoko do oblak, věřte, že není co. Stejně tak rybám, které se mohou podívat do barevných hloubek v nejkrásnějších mořích. Narodili jste se jako lidé, máte chodit po zemi. Pokud náhodou létáte nebo si plavete ve vodě, myslete na návrat zpět na pevnou zem.


Rada:
S jarem souvisí také úklid, při kterém se vám dostane do rukou spousta věcí. Zbavte se všeho, co už nebudete potřebovat. Staré oblečené, které už nikdy na sebe nevezmete, jen zabírá místo. Stejně tak knihy, které nikdy neotevřete. Jakmile si uděláte ve skříních místo, celý vás byt se jakoby nově nadechne, poděkuje vám. Přijde nová energie.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 22, 25, 36, 42, 46

Práce:
Práce na vašich projektech probíhá celkem přirozeně, mohou se ale objevit menší potíže – především ze strany kolegů, kterým se nezdá vaše tempo. Tuhle kritiku ale berte s nadhledem. Naopak je dobré mluvit s ostatními a hledat další cesty spolupráce. Rozhodně zapomeňte na sólovou dráhu, nyní jste za spoluhráče.

Zdraví:
Když je vám smutno na duši, objeví se brzy problém i jinde nja těle. Není správné zalézat někam do jeskyní, tam si přehrávat pořád dokola tu pomyslnou smyčku a plakat. Tak by vaše trápení jen zbytečně rostla. Potřebujete mít všechny uzle na duši rozmotané. Nad ničím nemávejte rukou, že to je dobré.

Vztah:
Nikdy není nic mezi vámi a vaším partnerem definitivní. To, co jste jednou začali, je jako živá stavba, kterou musíte pořád hlídat, krmit, oprašovat. Nesmíte si říct, že už je všechno hotové a že se nemusíte vůbec ničím zabývat. Program potřebujete mít pořád. Nuda je prvním krůčkem k rozchodu. Hlavně ji nepusťte dál.

Volný čas:
Máte-li nějaký talent, který potřebuje obdiv ostatních, dejte pozor. Buďte sebekritičtí při každém vystoupení před lidmi. Nikomu se nevnucujte, nevíte, jaký má kdo vkus a jestli se mu vůbec trefíte do noty. Zpíváte-li nebo hrajete na hudební nástroj, smíte vystoupit až ve chvíli, kdy o to budete požádáni.

Rada:
Vzpomeňte si na vlastní dětství, jak jste byli rádi, když jste si mohli zcela svobodně hrát. Dospělí byli daleko a vy jste měli svá království, hrady, sklepy, půdy. Mohli jste být kýmkoli, nikdo vás neokřikoval. Najednou jste dospělí a máte vlastní děti. Svět se až tak nezměnil. Nechte jim také tuhle volnost. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 12, 22, 28, 30, 47

Práce:
Problém s technikou vás může nepříjemně omezit. Je pravděpodobné, že nepůjde počítačová síť nebo se vám vloudí do systému virus. Každopádně budete muset tento stav řešit, budete zastaveni. Měli byste si všechna svá data pro jistotu zálohovat, nic není náhoda. Škoda ztracené práce.

Zdraví:
Zatím nenacházíte správnou odpověď na svou otázku. Jste totiž moc netrpěliví, všechno byste chtěli pochopit hned, ale tak to nejde. Na řešení si máte ještě pár dní počkat. Jste podivně schováni před okolním světem, jako byste nechtěli ukázat svou pravou tvář. V tom je pro tuto chvíli největší problém.

Vztah:
Máte-li pocit, že krásný cit mezi vámi a partnerem nějak odchází, to už je obvykle pozdě. Vždy je ale vhodný čas dávat lásku, nikdy se neohlížejte, kolik jí dostáváte od partnera vy, neporovnávejte ani nehodnoťte, tohle se ani hodnotit nedá. Láska je věčná a má putovat od srdce k srdci.

Volný čas:
Jste rozhodnuti udělat pro záchranu vztahu maximum. Začínáte jako dřív, jste odhodláni postupovat opatrně, neudělat chybu. To je jeden váš záměr. Současně ale moc chcete, aby byl obnoven narušený řád. Takže postupujete příliš násilně, tvrdě a majetnicky. Tohle byste měli rychle změnit.

Rada:
Zapomínáte, jak jste si hráli, když jste byli ještě malí. Nemuseli jste mít drahé hračky, ale uměli jste zapojit fantazii. Takové jsou i dnešní děti, jen fantazie jim chybí. Potřebují mít také svůj prostor, neservírujte jim všechno hotové až pod nos. Naznačujte jim různé cesty, nechte je svobodně tvořit.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 19, 20, 26, 37, 49

Práce:
Připravte se na krizi, kterou způsobí vaše kolegyně. Bude to přehmat, od kterého se sice bude snažit distancovat, ale stejně se nakonec pravda ukáže. Nemáte si nechat všechno líbit. Bojujte, mluvte o svých právech, hlavně nad tím nemávejte rukou. Upozorněte na bezpráví, které se vám děje.

Zdraví:
Procesy související s příchodem dětí na svět jsou pro každou matku krásné a obohacující. Ovšem i tady je druhá stránka mince. Zvažte, jestli je nutné podstupovat plastické operace a pro koho se potřebujete takto vylepšovat. Nejdůležitější je váš vnitřní pocit. Naučte se mít už opravdu víc rádi.

Vztah:
Pořád jako byste větrali. Přichází sice nový vzduch, nové informace, ale něco starého, co vás omezovalo, je zase pryč. Víte dobře, co už nechcete opakovat, jste na vyšším stupínku. Neubližujte si, už nikdy na sobě nedopusťte žádné násilí. Už jste si tím prošli, chápete, co to pro vás znamená.

Volný čas:
Bude-li to jen trochu možné, měli byste si udělat na pár dní volno a odjet. Potřebujete si totiž v sobě udělat pořádek a na to v běžném shonu nemáte čas ani pomyšlení. Vzdálenost a jiný režim vám dodají tolik důležitý nadhled nad vlastním životem , nebojte se toho kroku. Zatím vás jen straší.

 

Rada:

Všichni hrajeme podivné role, někdo víc,někdo méně. Je to podle toho, jak moc se vám líbí nebo nelíbí životní etapa, v které se momentálně nacházíte. Hrát ale musíte – chtě nechtě, nikam se neschováte, pořád jste vidět. Diváci jsou všude kolem vás a nejhlavnější režisér se na vás dívá shůry.

 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 12, 26, 30, 40, 44, 48

Práce:
Nevěřte, že by se mohl stát zázrak, i když se vám samozřejmě v životě běžně dějí. Teď je to trochu jinak. Potřebujete nový impuls. Možná bude stačit jenom trochu víc vyvětrat, uklidit si stůl nebo si zapsat nesplněné úkoly. Zjistíte, že se vaše projekty zase pohnou tím správným směrem.

Zdraví:
Je-li ve vaší rodině budoucí matka, měli byste být na ni zvlášť hodní. S každým miminkem přichází nová naděje. Nepřivolávejte předem žádné problémy. I když jsou ve vašem příbuzenstvu nějaké zdravotní komplikace, neznamená to, že je přicházející miminko nutěn musí mít také.

Vztah:
Máte obavy, že krize, které opakovaně prožíváte ve vztahu, jsou ve vašem případě karmické. Ale se vším se dá pracovat. Nepropadejte depresím. Přesuňte se nad minulá zklamání, poděkujte za ně i za všechny rány osudu, které jste kdy dostali. Věřte, že už bude jenom lépe. Mohlo by to vyjít.

Volný čas:
Dobře víte, že každé slovo má svou určitou váhu. Dokáže člověka podpořit, dodat mu sílu, ale umí také dokonce zabít. Mluvte s lidmi tak, jako byste právě rozdávali vzácné perly. Jenom člověk má ze všech živočichů nádherný dar řeči. Zacházejte s ním proto tak, jak se patří. Zaslouží si to.

Rada:
O víkendu nepracujte, šetřte se, odpočívejte. Určitě si neberte domů žádné úkoly, ani k počítači, ani takové ty přemýšlecí. Užijte si volno se svými blízkými. Během týdne se vidíte jen málo. Navrhněte nějaký zajímavý program, například výlet do míst, kde jste ještě společně nikdy nebyli.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 20, 24, 25, 30, 41, 42

Práce:
Všechno vám nyní maximálně vychází, jako byste najednou měli křídla. Jste v pohodě, postupujete správně, našlapujete opatrně, neděláte žádné chyby. Opatrní buďte jenom ve chvílích, kdy spěcháte. Mohli byste se zbytečně přehlédnout. Pokračujte přesně podle plánů. Nečekejte žádné krize.

Zdraví:
Bude pojmenován problém, který vás trápí. Jedná se o chronické onemocnění, které jste prodělali v akutním stadiu už dávno. Tehdy jste ale netušili, že vlastně doléčeni nejste, že se zánětlivé ložisko jenom někam uklidilo. Nyní dává o sobě zase vědět a už není možné nad tím mávnout rukou.

Vztah:
Prázdno, které vás trápí mezi vámi a partnerem, je dočasné. Brzy se zase vaše kroky zase sejdou a rozdělené cesty se spojí do jedné. Ideální je pro vás dva nyní příroda jako taková, procházejte se podél vodních toků, choďte po horách, dýchejte čerstvý vzduch. Pozorujte svět zvířat, kterému se vyhýbáte.

Volný čas:
Nikdy nepadá jablko daleko od stromu. Podívejte se na sebe a na své rodiče, najdete mnoho společného. Nechtějte být sólový hráč, vždy odněkud někam jdete. Udělejte si čas na malou návštěvu, i když jste to třeba původně vůbec neplánovali. Rodiče budou rádi, že vás vidí. Jste pro ně radost i po letech.

Rada:
Nemusí se vám dařit každý den, v životě jsou prohry i zklamání. Není to konec, vaše cesta vede dál, nezastavujte se. Nevěřte tomu, že přišel poslední z vašich dní. Vždycky je důvod žít dál. Nesmíte se vzdávat, i kdyby pro vás bylo všechno jenom v černých barvách. Zase se váš obraz rozzáří. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 1, 7, 26, 33, 48, 49

Práce:
Jste poučeni z minulosti, už nikdy nikomu neprozradíte nic služebního. Přicházejí k vám odměny. Na programu je nový projekt, v kterém budete hrát významnou pozici. Vyberte si k sobě správné lidi, na tom hodně záleží. Rozplánujte si jednotlivé fáze a detaily, abyste nic nepodcenili.

Zdraví:
Zvolíte-li z jakýchkoli důvodů i třeba milosrdnou lež, může vás začít bolet v krku. Krční čakra je místem komunikace a je nyní mnohem citlivější než jindy. Mluvte jen tehdy, když budete mít jistotu, že druhá strana váš názor doopravdy chce slyšet. Pijte tekutiny, které nejsou příliš horké, ale ani ledové.

Vztah:
Ohlásí-li se nečekaná návštěva, měli byste ji přijmout bez větších rozpaků. Pro takové případy je dobré mít doma rámcově uklizeno a mezi zásobami alespoň jednu láhev vína. Buďte opatrní na každé slovo. Mohli byste se totiž zbytečně rozrušit, což by vám hned ohlásilo především srdce.

Volný čas:
Máte-li rádi zvířata, vydejte se do zoo. Jednak uvidíte druhy, které na vás v lese nevybafnou, ale také si uvědomíte, jak je někdy složité udržet zvíře při životě, když už málem žít nemělo. Vždy je v pozadí člověk, který se povýšil na vládce této planety. Je to vztyčený ukazovák, varování lidstvu.

Rada:
Vaši oblíbenou hudbu nebo film, které nade vše milujete, nemůžete vnucovat druhým, když o to nestojí. To se netýká jen kolegů v práci, ale i doma. Zkuste být tolerantní, než něco pustíte, zeptejte se ostatních. Někdy si člověk agresivitu nedokáže uvědomit, protože ho nenapadne, že to je agresivita.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 7, 22, 23, 29, 34

Práce:
Začínáte bojovat proti tomu, co považujete za osud. Je toho hodně, ale nevzdáváte se. Chcete dokázat, že se se všemi problémy dokážete poprat, že v ničem není pro vás problém. Máte v sobě obrovskou sílu a odhodlání zvítězit. Jste dokonce ochotni ohnout koleje a vlaku ukázat jiný směr.

Zdraví:
Před vámi se objevila překážka. Nejspíš jste už od lékaře dostali pokyny, co máte dělat a co užívat. Slíbili jste všechno, ale je vám jasné, že dlouho to tak nevydržíte. Chcete už zase být na své obvyklé úrovni, nechcete se moc omezovat. Jiná cesta není , budete muset ještě chvíli poslouchat.

Vztah:
Žije-li člověk chvíli sám, pak má najednou přijít do nějakého společenství, je to problém. Ale nikdo nemůže dlouho existovat sám, všichni jsme součástí celku, někam patříme. Být stranou, to není program na dlouho. Samota je očistná na chvíli, když si potřebujete v sobě zpracovat životní krizi.

Volný čas:
Opatrní buďte při veškerých cestách autem, ať už jste za volantem nebo spolujezdci, neriskujte. Pozor dávejte především v ostrých zatáčkách, kde nemůžete zcela vyloučit střet s protijedoucím vozidlem. Raději se věnujte jiným činnostem v teple domova, vyhněte se silnicím.

Rada:
Všechny živelní katastrofy jsou pro člověka v podstatě úžasně motivující. Ať už to jsou zemětřesení, povodně, tsunami nebo nekonečné lijáky, tehdy máme pochopit, že nejsme definitivními vládci této planety. Ale chováme se stále hůř, odčerpáváme zásoby energie, ty nejsou nevyčerpatelné.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 5, 9, 18, 29, 37, 43

Práce:
Vydáte-li se proti vlně, proti tomu směru, který už dlouho řídí vaše kroky, nedivte se, co bude následovat. Život vám dokáže uštědřit pěkné rány, ale jen, když si je zasloužíte. Nic se neděje omylem. Nedivte se proto, že nyní může dojít k vašemu zastavení. Až pochopíte, zase nad vámi vyjde slunce.

Zdraví:
Nejspíš vás zaskočí nemoc s bolestmi hlavy a v krku. Chtěli byste sice původně začít jen s pokoutní léčbou doma, ale bohužel jste velice zesláblí. Proto raději jdete k lékaři a zůstáváte se léčit. Víte, že spousta věcí bude muset na vás počkat, ale v těchto dnech byste toho určitě moc nenapracovali.

Vztah:
Můžete mít pocit, jako by mezi vás a partnera vtrhla velká voda. Všechno bude najednou jinak, nic neplatí, bortí se zdi, které zde stály celé dlouhé roky. Vesmír se otřásí, nic není, co bylo ještě včera. Budete muset začít s postupnou obnovou anebo raději vedle vybudovat něco zcela nového.

Volný čas:
S příbuznými partnera to nemáte snadné. Návštěvy přežíváte jen tak tak. Budete se muset v některých případech přizpůsobit a komunikovat o věcech, které vás příliš nezajímají. Nechtějte, aby se přerušily vazby mezi partnerem a vašimi rodiči, proto bude dobré opravdu vydržet. Není to zase až tak hrozné.

Rada:
Slova, která si říkáte v jistých chvílích s partnerem, byste neměli svěřovat už nikomu jinému. Například s kamarády nebo kamarádkami můžete mít spoustu důvěrností, ale něco se do jejich uší opravdu dostat nesmí. Hlídejte si soukromí a neotvírejte okna do ložnice celému světu.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 4, 30, 33, 34, 47

Práce:
Vidina snadného výdělku vás mohla na chvíli zmrazit. Tohle by nebyla dobrá cesta, naštěstí jste pochopili, že se máte věnovat jiným věcem, které jsou pro vás v tuto chvíli prioritní. Snadný výdělek je často podezřelý, nesnižujte se k podvodným transakcím. Víte dobře, že máte na víc.

Zdraví:
Předsevzetí z minulého týdne vám moc dlouho nevydrželo. Možná jste si s někým promluvili, každopádně vítězí zase minulost. Nechápete, proč byste si měli dělat násilí, když vám vlastně nic zásadního nechybělo. Vrátíte se tedy zpět ke svým minulým návykům, říkáte, že každý musí na něco zemřít.

Vztah:
Budete řešit citové záležitosti blízkých známých, kamaráda nebo kamarádky. Jejich láska ztratila pevný směr a zůstali ve vzduchoprázdnu. Můžete poradit, svých zkušeností máte hodně. Hlavně nad problémem jen tak nemávejte rukou, raněné city bolí hodně. Pokuste se spolu vymyslet nějaké řešení.

Volný čas:
Jste v kondici, můžete si dovolit i větší zatížení. Dokonce byste mohli vyhrát důležitý závod, patříte-li mezi vrcholové sportovce. Máte za sebou dostatečnou přípravu, soupeři na tom jsou trochu jinak. Bojujte, dobře víte, jaké medaile vám ještě chybí. Diváci vám fandí a vy dobře víte, že jste nejlepší.

Rada:
Když se stanete součástí technického světa, brzy zapomenete, jako voní les, jak barevný je západ slunce a kolik nohou má beruška. Nesedejte věčně u počítače, ale vyjděte si do přírody. Tam je třeba, abyste na všechno dávali pozor, abyste třeba nešlápli na broučka nebo se neprošli mraveništěm. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 3, 15, 16, 23, 47, 48

Práce:
Chtěli byste udělat rázný řez a spálit za sebou mosty. Mluvili jste už s člověkem, který vám přednesl nabídku jít pracovat jinak, ale vnitřně byste raději šli někam, kde to znáte. Není dobré vracet se do stejné řeky, i když určité změny tady proběhly. Možná čekáte na další reakce, nejste si jisti.

Zdraví:
Měli byste si dát pauzu. Nebudou vám vycházet postupy navržené lékaři, jako trhání zubů, plastické operace ani darování krve. V těchto dnech byste se neměli ničeho svého zbavovat, zůstaňte pro jistotu kompletní. Zbytečně by vás to také bolelo. Objednaná vyšetření si zkuste přeobjednat na jindy.

Vztah:
Máte-li vedle sebe blízkého člověka, je to dar. Ale je to také jistá nadstavba. Důležití jste především vy sami. Měli byste nejdřív přijmout sebe, naučit se žít sami. To totiž není neštěstí, žádná tragédie, i když málokdo se s tímto stavem dokáže jen tak vyrovnat. Není nutné za každou cenu lovit někoho vedle sebe.

Volný čas:
Sdělené zklamání, které prožíváte, je vždy polovičním zklamáním. Měli byste se sejít s kamarádkou nebo kamarádem a probrat všechno, čím jste si prošli. Ale víc se dívejte do budoucna. Nelámejte nad druhými hůl, ale věřte, že bude lépe. Také nikdy neříkejte nikdy. Již zítra byste mohli litovat.

Rada:
Zvuky jsou zbytečný plevel této doby. Je-li to pro vás jen trochu možné, naučte se žít v tichu. Obchodní centra, ulice, dopravní prostředky, domácnost – tam všude je člověk pod neustálým tlakem hluku. Ticho je dar, který může užívat jen málokdo. Zkuste si zajet do přírody, tam ještě ticho zůstalo. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  8, 10, 18, 21, 47, 48

Práce:
Mnohokrát jste si ověřili, jak dokáže závist mnohé zkomplikovat. Zatemňuje mozek a člověk jedná úplně jinak. Proto se hlavně v pracovních projektech pokuste od závisti distancovat. Přejte naopak každému všechno dobré, nepoukazujte na cizí chyby a nevysazujte sami sebe na nejvyšší stupínek.

Zdraví:
Možná vás trápí nemoc, která byla nebo snad ještě je ve vaší rodině. Je to hlavně strach, co by se ještě nyní k tomu mohlo nabalit. Příliš se problému poddáváte. Měli byste se toto rychle zbavit, přeladit se na pozitivnější vlnu. Ideální by pro vás byl pobyt někde v přírodě, kde zapomenete na stres.

Vztah:
Dobře víte, že vedle vás by měla figurovat jediná osoba. Nyní dáváte prostor ale ještě někomu jinému, zatím to nazýváte přátelstvím. Ovšem do budoucna je tu možnost, že by tento vztah mohl přerůst v něco hlubšího. Máte ale nasazené růžové brýle, toho člověka si velice idealizujete.

Volný čas:
Na skoro každém kopci, ale i v mnoha městech jsou rozhledny nebo nejrůznější věže, z kterých se můžete dívat po okolí. Měli byste se na nějakou vydat, vyšlápnout schody nahoru a zadívat se dolů. Výhodou takových pohledů je odstup, vidíte jenom krásnou krásu. Nevidíte například žádnou špínu.

Rada:
Máte-li pocit, že už to horší být nemůže, že jste se dostali na nejhlubší dno a hlouběji to už nejde, tehdy se objeví anděl, vezme vás za ruku a vynese nahoru k oblakům. Odtud se podíváte zpět na zem a uvidíte celý svět. Bude vám připadat hrozně absurdní. Některé situace budou najednou k smíchu.

 

© Wahlgrenis   20.4.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.