wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 13. - 19. dubna 2009              

 
Po 13.4.2009 Út 14.4.2009 St 15.4.2008 Čt 16.4.2009 Pá 17.4.2009 So 18.4.2009 Ne 19.4.2009
Magický ornament 13. duben 2009 Magický ornament 14. duben 2009 Magický ornament 15. duben 2009 Magický ornament 16. duben 2009 Magický ornament 17. duben 2009 Magický ornament 18. duben 2009 Magický ornament 19. duben 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 23, 29, 42, 45, 46, 48

Práce:
Zasloužili jste se o hodně, můžete čekat odměny. Prokázali jste, že záležitost celku je vám přednější než vaše pohodlí. Museli jste se omezovat, ale všechno to bylo k něčemu dobré. Budete se posunovat vpřed rychleji. Vnímáte podporu nadřízených. Můžete se přihlásit o odvážnější projekty.

Zdraví:
Pokud se nebudete šetřit, mohli byste špatně skončit. Neriskujte tolik, nezahrávejte si. Není to legrace, víte dobře, že tohle trápení už trvá docela dlouho. Srdce ještě pořád nemáte zcela v normě, nedělejte nic složitého. Pozvěte si na pomoc děti nebo někoho z rodiny, když se cítíte zesláblí, nehrajte si v žádném případě na hrdiny.

Vztah:
Přestože není moc s kým mluvit, víte dobře, že rodina má  fungovat. Někdo musí nakoupit, uvařit, uklidit a vyprat. Budete se muset domluvit na rozdělení úkolů, nemůžete všechno dělat sami. Nevolejte na pomoc svou matku, jen by vám do tiché domácnosti vkládala své teorie. Zkuste si nějak poradit.

Volný čas:
Přestože jste v mládí výborně plavali, teď byste se měli bazénu zdaleka vyhnout. Potřebujete klid a hlavně teplo. Možná by vám udělala dobře sauna, záleží na vašem vlastním pocitu. Někdo teplý vzduch nesnáší. Ideální by pro vás bylo několik dní na peci a kdybyste nemuseli vůbec nic dělat.

Rada:
Když stojíte na místě, těžko můžete očekávat změny. K tomu je nutné, abyste se sami rozhodli udělat první krok. Jakmile k němu nazrajete, máte zpoloviny vyhráno. Hlavně si nemyslete, že všechny problémy se za vás nějak samy vyřeší. Nevyřeší, jen vy budete tím čekáním zbytečně ztrácet čas.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 16, 35, 38, 40, 46

Práce:
Vaše současná situace by se dala přirovnat k práci dřevorubce v lese. Je velice těžká, ale současně nádherná. A navíc voní. Je z ní užitek, který po další fázi bude sloužit mnoha lidem. Nevzdávejte se, vaše práce má smysl. Nic neměňte, ale také se za nikoho neskrývejte. Všechno je to na vás, však víte.

Zdraví:
Kdybyste žili jako zamlada, například každý den flám až do rána, už byste nejspíš dlouho nevydrželi. Potřebujete být občas sami, srovnat si myšlenky, neposlouchat, co vám říkají ostatní, ale být jen se svým vlastním nitrem. Takových vzácných chvil ale máte v životě málo. Navíc z nich můžete hodně čerpat.

Vztah:
Nikdy byste neměli lásku mezi vámi a partnerem vystavovat na obdiv ostatním. City patří jen vám. Nepotřebujete k tomu žádné diváky, nechtějte, aby se na vás dívali třeba, když se líbáte. Užívejte si jeden druhého, ale v soukromí. Tam víte, že si na nic nehrajete, že to není kvůli divákům, tam jste jenom za sebe.

Volný čas:
Nikdy před ničím neutečete. Pokud máte s někým problém, ideální je, když si všechno vyříkáte hned mezi čtyřma očima. Utíkat pryč, mizet, abyste se už víckrát nepotkali, to je hloupé řešení. Uvědomte si, že lež má krátké nohy. I tento váš plán jednou zkolabuje a budete si muset přiznat, jak to doopravdy je.

Rada:
Jedině cesta, na které musíte přelézat překážky, má nějaký smysl. Kdybyste měli jít pouze po zametené dálnici, brzy by vás to přestalo bavit. Každý den vám přináší situace, v kterých máte řešit, kudy půjdete dál. Nic není jednoznačně dané, na vás je další rozhodnutí. Neohlížejte se na osud. Osud je to, co chcete. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 13, 20, 34, 35, 39, 42

Práce:
Zažíváte očistné nebo až uzdravovací pocity. Všechno je zase v nejlepším pořádku. Jste za hvězdu, která září na nebi a ostatním svítí na cestu. Můžete se těšit i na odměny, budou tentokrát opravdu zasloužené. Prošli jste si důležitou fází, museli jste obhájit sami sebe, své úžasné projekty.

Zdraví:
Uvažujete-li o početí svého budoucího miminka, měli byste nejdřív vědět, kdo vůbec jste. Zatím se jako rodiče nechováte, spíše jako stroj na sex. Takhle se ale miminka na svět nepřivádějí. Nejpodstatnější tady musí být opravdová láska mezi mužem a ženou, všechno ostatní je vedlejší.

Vztah:
Když nic nevysadíte, nemůžete se ani těšit na úrodu. Tak nějak to nyní vypadá mezi vámi a partnerem. Bohužel jste nic nevysadili, tak je nyní mezi vámi pusto. Budete se muset vrátit o pár týdnů zpět a tam někde navázat, budete-li ještě chtít něco sklízet. Nemáte to ale vůbec jednoduché.

Volný čas:
Potřebujete se vzdálit od svých pozemských starostí. Zajděte si do kina nebo do divadla na nenáročný program. Hlavně pozor na těžká psychologická dramata, potřebujete se odreagovat. Ideální by byla komedie, jejíž obsah znáte, takže nebudete překvapeni, jen se výborně pobavíte.

Rada:
Mezi nejbližšími lidmi byste měli vnímat absolutní důvěru. Jakékoli podrazy a zášť se brzy může obrátit proti vám. Potřebujete být sladěni na jedné vlně, plujete stejným směrem, nikdo z vás nesmí být za individualistu. Problémy mohou nastat, pokud si někdo začne kolem sebe budovat zeď.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 16, 26, 27, 32, 35

Práce:
Vaše pracovní projekty jsou správně nastartovány, nemáte skoro žádné problémy. Jste odvážní, jdete s klidem do zcela nových situací. Daří se vám i tam, kde ostatní kolegové už couvají. Časem by k vám měly dorazit i odměny. Budou zasloužené, neptejte se proto, jestli jsou určeny vám.

Zdraví:
Kopete kolem sebe jako člověk, co se topí. Děláte všechno pro to, abyste nešli ještě víc pod hladinu. Přitom by ale stačilo tak málo. Přijmout vyšší zákony a jet se nechat volně nadnášet. Bráníte se přirozenému vývoji, připadá vám snad příliš neskutečný. Nevěříte, že by tohle mohlo mít smysl.

Vztah:
Všechny vaše jistoty zůstaly někde za vámi. Ani se už neodvažujete představit, že byste někdy mohli být šťastnější. Snad si dokonce myslíte, že všechno to krásné jste už definitivně odžili. Ale to je velká chyba. Budoucí štěstí si zakazujete naprosto zbytečně. Jen tomu ale musíte uvěřit.

Volný čas:
Mohli byste se nyní seznámit se sympatickou osobou. Ovšem než do tohoto románku půjdete naplno, měli byste zvážit, co očekáváte a kam vlastně patříte. Bylo by zbytečné zapomenout jen tak na roky prožité s partnerem a dokonce i na vlastní děti. Chcete se odrazit, ale tudy to nejspíš nepůjde.

Rada:
Když už se vám zdá, že všechno je plně jinak, než byste chtěli, chybí vám pevný bod, pak se na chvíli zastavte. Pak se podívejte do mraků, vzpomeňte si na své zesnulé předky nebo se dotkněte věci, která přežila staletí. Možná pochopíte, že vaše momentální starosti ani tak krizové nejsou.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 23, 34, 39, 44, 45, 49

Práce:
Vytváříte si nyní nové podmínky. Dobře zvažte, co je pro vás opravdu nejdůležitější. Myslete nyní ale i na budoucnost. Hlavně si důkladně proberte všechny varianty, které mohou nastat. Raději v této chvíli počítejte s rizikovějšími plány. Až se potom něco opravdu stane, budete v klidu.

Zdraví:
Bolest, která vás trápila, už jistě polevila. Přesto vám ale není nejlépe. Tušíte další ránu pod pás, jen přesně nevíte, odkud přijde. Opatrní buďte především na dýchací cesty, nesmíte prochladnout. Počasí by vás teď ještě mohlo zradit. Na procházky po jarních lukách se raději pořádně oblékněte.

Vztah:
Pokud prožíváte s partnerem krizi, rozjíždět milostný románek ve firmě není ani teď zrovna nejlepší. Skrývat před kolegy lačné pohledy, hlídat oči, aby se něco náhodou neprozradilo, to je dost složité. Jsou tady i jiné vazby. Navíc si zvažte, nevstupujete-li do kruhů, které patří někomu jinému.

Volný čas:
Neměli byste si brát práci domů. Váš domov by měl být místem klidu, odpočinku, tady se potkávají známí a blízcí, je vám spolu dobře. Své pracovní úkoly byste měli zvládnout ve firmě. Doma si užívejte ostatních. Mluvte s nimi o všem, co je zajímá. Nemyslete přitom jenom na sebe.

Rada:
Příliš se vracíte do minulosti, řešíte pořád své minulé vztahy. Snad ještě pořád nemáte všechno zpracované, možná cítíte vinu směrem ke svým potomkům, které vyrůstají jinde. Každý řez ve vašem životě zasáhne jistým způsobem i ostatní zúčastněné. Tohle je fakt, s kterým jste museli počítat.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 2, 3, 19, 30, 38

Práce:
Mezi vámi a nadřízenými je krásné sladění, nejsou zde žádné krize nebo nezodpovězené otázky. Nemáte před sebou tajemství, ani jeden z vás nehraje divadlo. Můžete postupovat v rozjetých projektech. Napadají vás další podnětné myšlenky, které se brzy zrealizují. Nic si nenechávejte pro sebe.

Zdraví:
Mohli byste být mírně rozladěni, také vás potrápí bolesti v oblasti kyčlí a bederní páteře. Pozor si dávejte, abyste neupadli. Zranění právě těchto partií by se hojila dost komplikovaně. Měli byste pít čaj z čerstvých kopřivových lístků. Nezapomínejte na pitný režim, denně potřebujete až tři litry tekutin.

Vztah:
Potřebujete se s partnerem naladit na stejnou vlnu. Mohli byste společně poslouchat hudbu, která se vám oběma líbí. Zážitek z poslechu je vždy umocněn neopakovatelnou atmosférou, která se vlije do sálu. Cestou domů se stavte na večeři nebo na sklenku vína. Nechte v sobě hudbu doznít.

Volný čas:
Měli byste mít kamarádku, které můžete své trápení svěřit. Není dobré nechávat si to jenom pro sebe. Stanovte si pravidelný rytmus, jak se budete vídat, aby to vyhovovalo oběma stranám. Sdělená radost je dvojnásobná radost, ale sdělené trápení se ihned půlí. Můžete se scházet ve vaší oblíbené cukrárně.

Rada:
Máte-li před sebou zásadní úřední jednání, nemusíte mít obavy. Člověk, s kterým budete jednat, neřeší vaši věc jako první případ svého života. Má zkušenosti, chápe, co prožíváte. Umí dobře poradit. Raději si ale předem připravte všechny důležité dokumenty a listiny, abyste se nezdržovali. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 17, 21, 29, 36, 44, 45

Práce:
Napětí mezi vámi a nadřízeným polevilo, můžete se věnovat svým projektům. Dalo by se již mluvit o smíru. Vyjasnili jste si, co by už dál nemělo existovat. Ale neuzavírejte se do sebe, potřebujete komunikovat s ostatními kolegy a se spolupracovníky mimo firmu. Nebuďte za individualistu.

Zdraví:
Nestálé počasí s neustálými dešti si nepříjemně zahrává s vaší pletí. I muži by měli sáhnout po vhodném denním krému. Buďte opatrní, abyste neprochladli. Sluníčko sice občas vykoukne, ale ještě to moc vážně nemyslí. Zánět močového měchýře bývá vždycky velice nepříjemný a těžko se léčí.

Vztah:
Máte-li dojem, že jste si s partnerem už všechno řekli a to krásné, co mezi vámi bylo, už je definitivně pryč, kufry ještě nebalte. Vždy se najde důvod, proč být spolu. Tichou domácnost zná občas každý, ale pak to krásné usmiřování... Nenechte si to ujít a zvolte postup, kterým partnera překvapíte.

Volný čas:
V domácím prostředí jste nejjistější. Proto se také tak rádi vracíte. Pro vás je dům skutečným domovem. Rády k vám chodí návštěvy, má atmosféru. Ale nikdy byste se neměli snížit k tomu, abyste doma měli pouze sbírku nábytku bez srdce. Váš byt není muzeum, kam se chodí na prohlídky.

Rada:
K víře může člověk přijít dvěma cestami. Jednak v dětství, kdy rodinné prostředí ani jsou variantu nenabízí, anebo později, když se jedná o vlastní zvolený směr. Je prakticky jedno, jak se ten nejvyšší jmenuje, důležité je, jestli dokáže podat pomocnou ruku a především důvěru, že je s vámi.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 3, 23, 33, 34, 36

Práce:
Jako by najednou nastalo ticho po bouřce. Vzduch se vyčistil a vy už se můžete konečně těšit na příští dny. Nekonečná procházka černým tunelem končí. Byl to boj poměrně náročný, ale ve vašem případě došlo k výraznému zocelení. Jste poučeni, vidíte, že všechno špatné je k něčemu dobré.

Zdraví:
Buďte na sebe opatrnější, je zde varování před úrazem. Pády si člověk neplánuje, přicházejí ve správnou chvíli, aby došlo k zastavení. Každý úraz je varováním, že v životě se děje něco rychleji, než by mělo. Však jistě dobře víte, kde děláte chybu. Zpomalte raději, dokud je čas. Odpočinek je důležitý.

Vztah:
Chtěli byste prožívat tyto dny v klidu, ale pořád se vracíte k pomluvě vašeho partnera. Rádi byste nad tím tentokrát mávli rukou. Jste si jisti, že pravda má mnohem větší váhu a v tomto případě je i více vidět. Kdo vás zná, dobře porozumí, že tohle sdělení s vámi nemá moc společného.

Volný čas:
Jste plni energie, mohli byste si zajít na nějaký větší koncert osobnosti, která vás baví. Tento zpěvák dokáže z pódia vydat takové množství energie, že si tady budete připadat jako ve svém živlu. Zpívejte, jásejte, užívejte si tenhle večer, jako by to mělo být naposledy. Dělejte, co vás baví.

Rada:
Závidět ostatním se nevyplácí. Nové auto souseda nebo kožich sousedky je jen jedním bodem v jejich životě. Nikdy nevíte, co za tím je, nevíte, co si museli prožít, neznáte celý příběh. Závist je zlá, zrušte ji, dokud máte sílu vládnout svému životu. Závist umí podrazit nohy, že se nebudete stačit divit.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 9, 16, 21, 23, 38, 41

Práce:
Povýšení nebo nové náročnější úkoly vás posunuly k vyšším příjmům. Jste zase na výsluní a užíváte si to. Ovšem pořád si dávejte pozor na ostatní kolegy a kolegyně v práci. Možná se na vás usmívají a říkají krásná slova, ale uvnitř uvažují, jak by vás dostali na kolena. Neodkrývejte před každým své karty.

Zdraví:
Je vám nádherně, potíže ustoupily a vy si konečně po delší době připadáte absolutně v pořádku. Jste rádi, že nemusíte užívat žádné léky, že jste se zbavili i potíží, které nebyly navenek vidět. Je to odměna za změnu, kterou jste provedli v psychické oblasti. Ostatní se tomu nejspíš budou divit.

Vztah:
Dva lidé, kteří mají vedle sebe fungovat, se neustále od sebe učí. Nezáleží na rozdělení rolí, kdo je učitel a kdo žák. Přijímejte zvláštní energie, vnímejte řeč těla, není nutné vždy jen poslouchat prázdná slova. Je toho mezi vámi víc, ale někdy už ztrácíte sílu toho druhého poznávat.

Volný čas:
Práce kolem dětí nikdy nekončí. Jste pro ně vzorem, i když už dávno nejsou v kočárku. Nechtějte jim ale odhazovat věčně klacky z cesty, tím si budou muset projít sami. Zvažují-li svou budoucnost, měli byste s nimi probrat všechna pro i proti, ale nakonec by se měli stejně rozhodnout sami.

Rada:
Máte-li kus půdy, kde si můžete pěstovat vlastní zeleninu nebo bylinky, máte ohromné štěstí. Vlastní výpěstky možná v přepočtu na peníze vyjdou dráž, než když si je koupíte v obchodě, ale pocit, který přitom zažíváte, je k nezaplacení. Kontakt s půdou, okopávání a postupná sklizeň vás učiní šťastnými.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 11, 14, 19, 22, 34, 39

Práce:
Budete opět kontaktováni lidmi, kteří stoji mimo firmu. Vypadá to na zajímavou nabídku práce. Měli byste ale důkladně zvážit všechna pro i proti. Není totiž zcela ideální a o některé své vybudované pozice byste přišli. Při rozhodování vám může pomoci soupis všech pozitiv a negativ.

Zdraví:
Nechtějte si hrát na něco, co nejste, to byste se zase vrátili tam, kde jste byli počátkem roku. Jste už krásně sladění, jen v tom pokračujte. Nehledejte žádné záludnosti, přijímejte jednotlivé dny tak, jak přicházejí. Naučte se správně dýchat a choďte vzpřímeně. Dejte světu vědět, jak jste v pohodě.

Vztah:
Na všech cestách buďte opatrní, mohli byste se setkat s nebezpečím tváří v tvář. Při řízení se maximálně věnujte silnici, všechno ostatní počká. Máte-li nějaké potíže, raději včas zastavte. Náhoda sice nemá vždy absolutní moc, ale někdy si dokáže ošklivě pohrát s lidskými životy. Nebezpečné jsou silnice s dlažebními kostkami.

Volný čas:
Váš soukromý prostor budete muset zpříjemnit. Je tady spousta nečistoty, kterou byste potřebovali uklidit. Ale nejedná se o prach na poličkách, spíše o vaši intonace řeči, pohyby a gesta. Jen chvíli se zkuste pozorovat, jako byste se dívali na někoho jiného. Možná vás napadne, co je špatně.

Rada:
Sliby, které vyslovíte, by měly mít svoji váhu. Nemyslete si, že je možné jen tak něco vyslovit a za chvíli se tváříte zcela jinak. Všechny vaše skutky se sčítají, ale nejenom skutky. Buďte opatrní na každou svou myšlenku a především se snažte nikdy nikomu neubližovat. Všechno se totiž vrací k vám zpět. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 1, 5, 10, 30, 41, 44

Práce:
Chtěli byste se možná vrátit o několik měsíců zpět, tehdy jste si byli jisti, že se nic nemůže změnit. Nyní jste v pozoruhodném skluzu. O skálu se neopřete, je z ní písek. A kde byla dříve bílá, je teď barva černější než noc. Díváte se s nadějí do mraků a doufáte, že si tam přečtete odpověď, nic tam ale není.

Zdraví:
Pokoru nezvládáte, objevily se vám nejspíš nějaké změny na kůži. Mastičky ani tablety v této chvíli nepomohou, přeprogramujte si vlastní mysl. Nejste tak výjimeční, jak se může světu zdát. Neopakujte si pořád do kola jenom já, já, já. Slétněte z oblaků zase zpět, nic výjimečného se neděje.

Vztah:
Nesnažte se plout proti proudu řeky, to nemůže vyjít. Možná se vám občas také stane, že se vydáte cestou, která nikam nevede. Pak je dobré na chvíli se zastavit a pojmout tento okamžik jako rozhodující nový start, při kterém se ale otočíte a vyrazíte dál už ve správném směru. Partner je jinde.

Volný čas:
Slova nejsou tak důležitá jako skutky. Dávejte si pozor, co komu řeknete, mohli byste hodně ranit. Předejdete tomu, když se dokážete do druhého člověka vcítit a vyzkoušíte si, co by vaše slova udělala s vámi. Můžete být aktivní ve sportu, na kole, na výletech, ve vodě. Opatrní ale buďte u všech ohňů.

Rada:
Depresivní stavy dolehnou občas na každého. Cesty, jak z nich ven, jsou ale různé. Někdy působí zázračně hudba, kterou si ale sami dokážete zahrát. Například sáhněte po kytaře, flétně nebo si na chvíli sednete ke klavíru, samozřejmě máte-li určité základy. Jinak funguje i vlastní zpěv. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  5, 6, 13, 27, 40, 46

Práce:
Přestože jste si ještě nedávno mysleli, že případné personální změny ve vedení firmy se vás nedotknou, nyní je všechno jinak. Nový nadřízený hodlá uplatňovat nové metody, kterými šokoval na všech pracovištích. Především mu jde o evidenci docházky. Práce se tak dostává na vedlejší kolej.

Zdraví:
Dramatické mohou být všechny momenty, kdy jste rychlejší, než byste být měli. Na silnicích nezávoďte, jste-li za volantem nebo se držíte řidítek jízdního kola. Měli byste co nejvíce chodit po vlastních nohou, nic vám neuteče. Vavřínové věnce nejsou pro každého. Vítěz často musí hodně zaplatit.

Vztah:
Rádi byste měli vedle sebe milujícího člověka, ale nedokážete se dostat přes jistá omezení, která tady vnímáte. Něco snad tušíte z minulosti, nedokážete jen tak prominout. Často přijdete s výčitkou, která ani tak nesouvisí s konkrétní situací, ale spíš si ventilujete vlastní bolest. Tyto bloky byste měli zrušit.

Volný čas:
Určitě si zajděte do přírody. Měli byste pochopit, že tady fungují vyšší zákony. Slunce neomylně vychází a zapadá každý den, i když se na něj zlobíte. Když prší, tak jedině shora dolů. Vody v řekách tečou vždy od pramene k mořím. Nechtějte přírodě nařizovat, aby to bylo jinak.

Rada:
Nestěžujte si na nedostatek času. To není hodnota, o které byste měli přemýšlet. Prakticky totiž čas neexistuje a záleží jenom na vás, čemu ve svém programu dáte prostor. Ideální je, když nejste spoutáni žádnými časoprostorovými vzorci a děláte si celé dny, co chcete. Tohle jde nejlépe o dovolené.

 

© Wahlgrenis   13.4.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.