wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 6. - 12. dubna 2009              

 
Po 6.4.2009 Út 7.4.2009 St 8.4.2008 Čt 9.4.2009 Pá 10.4.2009 So 11.4.2009 Ne 12.4.2009
Magický ornament 6. duben 2009 Magický ornament 7. duben 2009 Magický ornament 8. duben 2009 Magický ornament 9. duben 2009 Magický ornament 10. duben 2009 Magický ornament 11. duben 2009 Magický ornament 12. duben 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 20, 21, 31, 43, 45, 47

Práce:
Teprve nyní si můžete trochu oddechnout. Situace se normalizovala. Nemá smysl nikomu nic vyčítat, je třeba znovu s ostatními vzít za společný provaz a táhnout dál. Jiné řešení není. Nerozčilujte se. Tady nepomohou hrubá slova ani pláč. Postupně se dostanete zase nahoru, ale nesmíte se předčasně vzdávat. Stoupáte, i když to není vidět.

Zdraví:
Srdeční arytmie by vás mohla vyděsit, ale není to nic zásadního. Jen jste byli v posledních dnech přepracovaní. Bylo toho prostě hodně a někde se váš psychický stav musel odrazit. Není nutné vyhledávat lékaře, tohle se srovná samo do tří týdnů. Nezatěžujte ale tělo žádnou velkou námahou. Odpusťte si dálkový pochod i plavání.

Vztah:
Pochybnosti se vám už dostaly pod kůži, nevíte, co se děje. Nejste si jisti, jestli se dočkáte nějakého vysvětlení. Sami byste tento stav nejradši zaspali, nevyhledáváte společnost, jste bez energie. Nedoprošujte se, zařiďte se podle svého.

Volný čas:
Chtěli byste pocítit něhu a teplou náruč, nejlépe od partnera, ale to je nyní zážitek z říše snů. Uvařte si to, co vám chutná. Užívejte si sami se sebou. Občas potřebujete zažít stav, že je vám krásně, i když vedle sebe nikoho nemáte. Blízkost druhého člověka je milá, ale není nutná.

Rada:
Jste-li dlouhodobě v tunelu, zapomenete, jak vypadá slunce. Přivyknete si na svůj absurdní stav, přestanete uvažovat, že byste měli vyjít ven. Neuzavírejte se do svého nitra, jste součástí celku. V jeskyni by se vám žilo těžko, přijměte podanou ruku a jděte za svými přáteli.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 8, 22, 31, 43, 46, 48

Práce:
Věřte si a bude se vám dařit. Nesmíte se v práci tvářit ustrašeně, nebojte se podívat druhým do očí a říct svůj názor. Jste silní, víte, co se po vás chce, přesně podle tohoto plánu postupujete. Navíc jsou za vámi vidět výsledky. Nemusíte se tedy ničeho bát. Minulost neplatí, budoucnosti se nebojte, teď žijte naplno.

Zdraví:
Když budete pořád vystupovat na vysoký kopec, v horku a bez dostatečného možství tekutin, nebudete se šetřit, tak brzy vyčerpáním padnete. Berete si na sebe velkou odpovědnost, mnoho úkolů, máte pocit, že všechno musíte zvládnout. Ale je toho na vás už moc. Rozdělte se s ostatními, dokud je čas.

Vztah:
I mezi vás a partnera může dorazit krize, krize očistná. Občas je třeba otevřít okno a pořádně vyvětrat. Nejspíš si konečně řeknete věci, které v sobě už nějakou dobu dusíte. Neměli byste přicházet se žádnými ultimáty. Nic se neděje, má-li ten druhý jiný názor, opak by vás nudil.

Volný čas:
Zklidnili jste se v práci, máte tedy i mnohem lepší náladu a užíváte si volna. Jste relativně v klidu, nemusíte nic zásadního řešit. Můžete se sejít se známým, o kterých víte, že je vám s nimi dobře a náladu vám rozhodně nezkazí. Vždycky je důvod k oslavě, jistě si poradíte. Také víte, komu se máte ozvat.

Rada:
Nenuťte se do komunikace s lidmi, s kterými vám není dobře. Smyslem není tyto minuty přežít, ale osvobodit se od nich. Člověk, o kterém víte, že vám bere energii, není dobrý společník. Volte si za kamarády jen toho, kdo vás v jakémkoli smyslu nabíjí. Pak jste totiž plni energie, ne vysátí. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 23, 24, 30, 39, 43, 48

Práce:
Teď je vhodná doba, abyste o svých nových návrzích pohovořili s kolegy a nadřízenými. Někdo z nich si totiž myslí, že jste uhnuli někam jinam, že byste se měli vrátit do starých osvědčených kolejí. Je to na zvážení, ale vy dobře víte, že tato vaše cesta je správná. Budete si ji muset obhájit.

Zdraví:
Nad problémy s očima už nemůžete mávnout rukou. Zhoršuje se vám zrak, s čímž jste nepočítali. Příliš je namáháte a od toho vás bolí i hlava. Jste víc unavení, stále byste spali. Buď navštívíte očního specialistu nebo se zamyslíte, v čem je váš svět jiný, od toho, jaký byste ho chtěli mít.

Vztah:
Prázdno mezi vámi a partnerem je alarmující. Nic si ale nemůžete v tuto chvíli vynutit násilím. Takhle totiž nic nefunguje. Možná by došlo sice k jistému uspokojení, ale z delšího hlediska je to spíše tah proti vám. Nejprve byste měli spolu mluvit, pak je možné uvažovat o nějaké nadstavbě.

Volný čas:
Promyslete si, jestli máte vůbec nějaký čas pro sebe. Jste v poslední době příliš zaneprázdněni, pracovní projekty vás hodně zaměstnávají i mimo. Nedokážete se uvolnit, ani si žádné volno nepřipouštíte. Nosíte si nejspíš práci domů a ještě dlouho do noci se jí zaobíráte. Je to škoda.

Rada:
Při jednání na úřadech si všímejte, jakým způsobem vám lidé podávají ruku. V tomto pohybu je hodně informací, které napovídají, co se v člověku momentálně odehrává. Možná i tohle úřady prokoukly, zmenšil se zde komunikační prostor. Všimněte si bariér a malinkých okének mezi úředníky a klienty.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 28, 35, 37, 38, 48

Práce:
Zase je u vás ve firmě všechno v pohodě. Minulou krizi jste zpracovali a posunuli jste se o důležitý stupínek dál. Měli jste sice strach, že to nezvládnete, ale všechny zmatky jsou zdárně za vámi. Měli jste vedle sebe důležitého spojence, který řešit podobné problémy a pomohl vám všechno pochopit.

Zdraví:
Bolesti hlavy jsou v těchto dnech až úmorné. Dovolili jste totiž vašemu okolí, co se vůbec nemělo stát. Je toho na vás už příliš. Osvoboďte se aspoň částečně od stereotypních činností. Měli byste opravdu myslete více na sebe. Nejste tady jen proto, abyste druhým sloužili. To si jen oni myslí.

Vztah:
Nevěříte, že by mezi vámi a partnerem mohlo ještě někdy přijít něco krásného. Tohle jste úplně vytěsnili. Volné místo zaplnily nudné úkoly, povinnosti, nákupy, úklid. Zapomněli jste ale na ten běžný život, který každého posunuje k modré obloze a otevírá nové obzory. Žijete ve smutné realitě.

Volný čas:
Připadá vám, že si nyní odžíváte nějaký těžký trest. Nechápete, co se stalo a proč to tak je. Máte pocit, že vás už nic krásného nečeká. Jste plni krizí z minulosti, říkáte si, že to tak asi musí být. Měli byste konečně už najít odvahu vystoupit z té ošklivé pasti ven. Je nejvyšší čas, abyste začali žít.

Rada:
Pokuste se porozumět vlastním snům. Nic není náhoda. Zapisujte si snové obrazy, aspoň ty, které si po probuzení budete pamatovat. Brzy se vám může odkrýt tajemství, ke kterému právě sny jsou důležitým klíčem. Zatím bylo šikovně ukryté pod rouškou minulosti. Sny mohou hodně odkrýt.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 15, 31, 35, 38, 40, 45

Práce:
Bude muset dojít k ráznému řešení, změně, kterou nikdo nečekal. Situace trvá už dlouho a celkem se nemění. Šok může způsobit kalamitní stav, kdy si teprve sáhnete až na samé dno. Teprve potom dokážete zmobilizovat své síly a udělat ten první rozhodující krok. Nesmíte zůstat na místě.

Zdraví:
Krize ve vztahu se zapsala i do vašeho zdravotního stavu, to si sami před sebou nemusíte zapírat. Vždy jsou to hodně hluboké jizvy na duši, které si sem necháváte od partnerů vrývat. Potřebovali byste zase uvěřit, že existuje bezmezná láska, zase byste měli být krásně hlazeni a něžně objímáni.

Vztah:
Kdybyste měli potkat budoucího partnera, už nechcete opakovat chyby, kterých jste se dříve dopouštěli. Zkuste sundat tu masku, pod kterou se ukrýváte, buďte k sobě upřímnější. Nenamlouvejte si nic, co není pravda, nevěřte hloupým iluzím. Nepřivolávejte na sebe ani zbytečné krize.

Volný čas:
Květina dokáže říct to, co byste nikdy sami nevyslovili. Máte-li s někým problém nebo ostýcháte-li se odhalit své nitro, nechte za sebe mluvit květinu. Nevybírejte ji ale v květinářství příliš dlouho. Ta nejvhodnější na vás promluví hned u vchodu, zavolá na vás, nesmíte váhat.

Rada:
Když budete každému na potkání odhalovat své vlastní nitro, brzy se můžete zcela rozplynout. Všimněte si, co vám o sobě vyprávějí vaši známí. Není hoto tolik. Stanovte si hranici, za kterou už nehodláte nikoho pouštět. Važte si víc sami sebe, nechte si některá svá tajemství jen pro sebe.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 31, 41, 45, 46, 48

Práce:
Všechny procesy ve vaší firmě se urychlují, zkvalitňují. Jako by najednou přišla povodeň a to, co není řádně uchyceno, odnesla pryč. Vydrží jen to, co má skutečně reálný základ. Připravte se na velikou změnu, jako byste se měli znovu narodit. Neriskujte v autě, jako spolujezdci řidiče nerozptylujte.

Zdraví:
Nemáte-li vedle sebe už své prarodiče ani rodiče, přesto stále s sebou nosíte jejich odkaz. Nezapomeňte na jejich rady, které vám často dávali. Je to nekonečný řetěz, i vy pokračujete dál směrem k vašim dětem. Vždycky máte co předávat, i když třeba neřeknete ani slovo. Vaše myšlenky jsou dost čitelné.

Vztah:
Nenávist vás nesmí naplňovat. Pokud se vám někdo nebude líbit, nemusíte hned vyndávat nůž nebo střelnou zbraň. Lidé by se měli spolu domluvit, i když to někdy není lehké. Diplomacie se učí na vysokých školách, zkuste to také raději po dobrém. Láska má v sobě ty nejkrásnější energie.

Volný čas:
Připadáte si jako malé děti, netrápí vás povinnosti a jen byste si hráli. Partnera máte na své straně, vneste do poklidných vod vašeho vztahu nějaké vzrušení. Zkuste přijít s atraktivním programem na večer, připravte jídlo, které se u vás ještě nejedlo, nebo si zajeďte někam, kde jste ještě nebyli.

Rada:
Peníze jsou k životu docela důležité, bez nich vnímáte jistá omezení. Nemůžete si dovolit koupit věci, které jiní lidé nakupují. Je to stresující, zvláště nyní, před Vánocemi. Ale není důležité, kolik dárků najde váš partner pod stromečkem, podstatná je vaše láska. Ta by měla převážit všechno. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 16, 23, 32, 33, 41, 46

Práce:
Vaše hvězda už nesvítí tak jasně. Bylo toho na vás poslední dny hodně, museli jste ubrat, což se projevilo i v hodnocení šéfa. Budete muset začít s každodenní mravenčí rutinou. Pozor, abyste nepřehlédli důležitý termín v diáři. Jste nesoustředění. Soukromé hovory si vyřizujte mimo kancelář.

Zdraví:
Stále se necítíte ve své kůži, pokašláváte. Nepomohou vám žádné vitamínové bomby, ani pobyt v sauně. Potřebujete si pořádně odpočinout, což během pracovních dní nebude právě nejlehčí. Omezte večerní programy mimo domov, omluvte se z pracovních jednání po 19. hodině. Měli byste víc spát.

Vztah:
Stále zpracováváte, jak nejlépe vyjít s partnerem. Nejspíš byste chtěli jisté skutečnosti z minulosti zcela vyrušit, jenomže to nepůjde. Nikdy nevstoupíte dvakrát do stejné řeky. Můžete ale zkusit přijít s netradičním dárkem, potěší pokojová květina, která zůstane jako dekorace domova.

Volný čas:
Začínáte přemýšlet o své postavě, zda byste neměli začít s jejím udržováním ve fitcentru. Dostanete se mezi nové lidi, zvedne se vám sebevědomí. Musíte být ale na sebe přísní, proto si předem zvažte, jestli je tohle opravdu program pro vás. Vyžaduje se po vás pravidelnost a důslednost.

Rada:
Nezapomínejte na své rodiče ani prarodiče. I když už třeba nežijete společně, měli byste čas od času usednout u společného stolu. Tma se někdy může zdát mnohem černější, než je ve skutečnosti. Několik vhodně zvolených slov v pravou chvíli dokáže vnést světlo tam, kde ho už nikdo nečekal.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  4, 28, 35, 37, 38, 48

Práce:
Je těžké zalíbit se úplně všem, zvlášť když někteří s vámi ani za nic nesouhlasí. Budete se muset občas schovat pod masku. Vybírejte si, komu odkryjete své karty. Nejjistější si jste sami před sebou, ale bohužel musíte s někým také komunikovat. Neprosazujte své názory za každou cenu.

Zdraví:
Řešíte-li s partnerem budoucí možné otěhotnění a nedaří-li se vám už delší dobu, patrně komunikujete s lékaři. Cesta k miminku je někdy komplikovaná a zdravotnictví může v některých případech pomoci. Zkuste šetrné metody léčby sterility, například rehabilitační metodu paní Ludmily Mojžíšové.

Vztah:
Je těžké přijmout osudový úděl. Obvykle se lidé snaží s osudem bojovat, kličkují a vymýšlejí nejrůznější úhybné manévry. Přesto se nikam neschováte. Co si člověk prožít má, před tím neuteče. Lepší je naučit se chápat jisté karmické zákonitosti a také s nimi umět žít. Ale není to jednoduché.

Volný čas:
Prospěla by vám turistika. Je dobrodružné slézat kopce a pak zase šplhat nahoru. Uvědomíte si, jak je vlastně příroda všemocná, co dokázala už před miliony let vytvořit. Někdy je dobré nepovažovat se za pána tvorstva, ale přijmout něco vyššího. Říkejte si tomu třeba příroda anebo bůh, jak chcete.

Rada:
Nedaří-li se vám, ztrácíte víru v sebe, v ostatní i v energie nad vámi, je třeba se zastavit. Něco totiž zmizelo, zase to máte najít. Je jedno, jakou cestou to bude – přes kostel, hudbu, obrazy nebo divadlo. Bez vědomí, že váš život má smysl, se nedá žít. Nehledejte odpovědi na své otázky v alkoholu.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 6, 18, 25, 33, 37

Práce:
Upevňujete si svou pozici. Problémy odezněly, lidé, kteří je způsobili, se vám snad i omluvili. Jste poučeni, víte, že už na sebe nemáte nic prozrazovat. Chraňte si své know-how, všechny vaše soubory si raději ještě zálohujte. Zatím si musíte obhájit své místo, nikam dál se jít nepokoušejte.

Zdraví:
Uvědomujete si, že zdraví se nedá koupit, i kdyby byl člověk ochoten obětovat milióny. V posledních měsících vás už honba za pocitem, že jste úžasní a že vám nic nechybí, stála už nemalou částku. Navíc postupně docházíte k názoru, že byste měli nejzákladnější obrat udělat ve své psychice.

Vztah:
Zmatky, které se ve vašem vztahu mohou objevit, nemusejí být zásadního charakteru. Jde možná jen o zkoušku, jak to zvládnete. Nemusíte se hned obávat nejhoršího, určitě už další den objevíte nový směr. Nikdy není tak, aby nemohlo být ještě hůř. Každá negativní zkušenost je jen odrazem té pozitivní.

Volný čas:
Jsou chvíle, kdy nevidíte žádný další směr vaší cesty. Nesmíte ale rezignovat. Domluvte se na kávu s kamarádkou, která si taky prošla svým peklem. Jakmile proberete nejčernější okamžiky vašeho života, zjistíte, že mnozí lidé jsou na tom ještě mnohem hůř. Nikdy se nevdávejte naděje.

Rada:
Nabral-li váš život rychlejší obrátky, brzy budete zastaveni. Každý člověk má svou cestu, po které se ubírá, ale má také chápat spoustu věcí. Ztratí-li pojem o čase, o čistých hodnotách a začne se hnát jenom za penězi, bohužel dojde k tomu nevyhnutelnému bodu - stop. Pak je čas na přemýšlení.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 6, 31, 41, 43, 47

Práce:
Přichází nová kvalita. Máte pocit, že je všechno přesně tak, jak být má. Dokonce se objeví další, mnohem zajímavější směr. Je pravděpodobné, že přijdou nové úkoly, které by jen tak někdo nezvládl. Možná je výjez mimo vaše město. Nezkoumejte, jestli to máte, nebo nemáte přijmout, přijímejte všechno.

Zdraví:
Nacházíte sami sebe. Rozhostil se ve vás všeobjímající mír, jako byste najednou pochopili všechny zákonitosti světa. Jste na správném místě, dýcháte vzduch, který je určený právě vám. Nesmíte o ničem pochybovat. Tohle je ta správná cesta, naučili jste se plout životem, už si ničím neubližujete.

Vztah:
Vypadá to, jako byste se zavřeli se svými problémy doma. To není dobré. Rychle byste měli otevřít okna, ale ještě lepší by pro vás a vašeho partnera byl pobyt v přírodě. Máte si zase přivonět k růžím. Ta vůně je silná, skoro okouzlující. Jen dejte pozor na trny, mohli byste se o ně poranit.

Volný čas:
Ohlížíte se do minulosti a srovnáváte, jak žili vaši rodiče a prarodiče, s tím, co prožíváte vy. Asi by vás nepochválili. V současné době je vše rychlejší, lidé spolu nemají čas mluvit, u dětí se střídají a život mezitím nějak podivně odchází. Zvažte si, jestli to, co žijete, je to, co jste si kdysi dávno vysnili.

Rada:
Mohli byste si udělat radost a koupit si něco pro radost. Nechtějte být jen součástí těch nekonečných úkolů a starostí, kterých je plný dům. Važte si sami sebe a potěšte se nějakou drobností. Může to být například frézie do vázy nebo obrázek do předsíně. Anebo příjemně voňavý parfém. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 14, 18, 31, 35, 41

Práce:
Máte spoustu energie, daří se vám, ale místy tato energie přechází až do síly a ta zase do násilí. Měli byste ubrat, nebo přijde zastavení odjinud. Všechno, co děláte, by mělo být krásné a sladěné s všeobjímající láskou, která je všude kolem nás. Teprve potom si vás určitě najdou zasloužené odměny.

Zdraví:
Stále nepřestávejte doufat ve správný směr vaší cesty. Neudělejte chybný krok, přestaňte se bít do prsou, když se začne mluvit o vašich projektech. Buďte pokorní a tiší, nebo se objeví další zrada na vašem zdraví. Všechno by mělo být sladěné v jedné linii, nedovolte žádné výkyvy a extrémy.

Vztah:
Můžete se potkat se svou snad dokonce první láskou. Bude to pozoruhodné setkání, zajdete nejspíš někam na víno a budete vzpomínat. Nevyčítejte, co se tenkrát nestalo, ale proberte ty hezčí okamžiky. Možná trochu zalitujete, že jste zvolili jinou cestu, ale domů ke svému partnerovi se budete muset vrátit.

Volný čas:
Občas ve vás bojuje dobro a zlo, násilí a smír, jako byste nevěděli, čí jste a kam patříte. Jste bojovníci, nedokážete být nikdy nad věcí, příliš se do všeho noříte. Všechno, co vám kdo řekne, berete vážně. Zkuste pochopit roli dobra a lásky ve svém životě, jsou mocnější než nejsilnější síla ve vás.

Rada:
Váš přítel se může zamotat do podivné sítě, pavouk si ho omotal a čeká, jak dlouho mu ještě vydrží. Pomalu mu dochází energie, měli byste zasáhnout. Odklonil se od své cesty a trochu zabloudil. Zkuste s ním promluvit, ukažte mu další možnosti. Rozcestí nemůže minout. Ale na místě už zůstat nesmí. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  9, 12, 27, 28, 36, 43

Práce:
V obchodních nebo finančních souvislostech zažijete nárůst, začnou za vámi přicházet noví klienti, zákazníci nebo obchodní partneři. Nebude vás trápit nouze a rozhodně se nebudete nudit. Jste příjemní a kdo se s vámi jednou setká, rád se k vám zase vrací. Měli byste pracovat mezi lidmi.

Zdraví:
Půst působí jako očistná terapie. Není to marný proces. Měli byste i vy přistoupit k důkladnému pročištění organismu. Nemusíte nutně držet hladovku, to by vám jistě nebylo příjemné, ale začněte se pročisťovat bylinkovými čaji. Základem je přijímat mnohem více tekutin než obvykle.

Vztah:
Váš život je skoro jako sen. Problémy pro vás neexistují. Tam, kde by pro někoho mohl končit svět, vy se jen zatočíte a ladně si odtančíte dál. Nic vás netrápí, nic není špatně. Ze všeho dokážete získat maximum, dokonce i pád vnímáte jako pozitivní posun ve svém životě. Naučili jste se krásně žít.

Volný čas:
Určitě byste se nyní měli nyní vyhnout kontaktům s úřady. Nebylo by to příjemné ani pro jednu stranu, odložte to na později. Máte-li zvířátko, měli byste se mu více věnovat. Nejspíš má pocit, že je z nějakého důvodu odstrčené. Dejte mu najevo svou přízeň a uvidíte, jak vám ji dokáže úžasně oplatit.

Rada:
Ztratíte-li občas pevnou půdu pod nohama, sáhněte po umění. Verš, krásná hudba nebo romantický příběh zpracovaný pro divadlo, to by vás mělo zase ujistit, že život má smysl. Všechny životní zápletky byly prožity, slzy skrápěly mnohé tváře. Neprožíváte vlastně nic nového, o nic nejde.

 

© Wahlgrenis   6.4.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.