wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 23. - 29. března 2009              

 
Po 23.3.2009 Út 24.3.2009 St 25.3.2008 Čt 26.3.2009 Pá 27.3.2009 So 28.3.2009 Ne 29.3.2009
Magický ornament 23. březen 2009 Magický ornament 24. březen 2009 Magický ornament 25. březen 2009 Magický ornament 26. březen 2009 Magický ornament 27. březen 2009 Magický ornament 28. březen 2009 Magický ornament 29. březen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 27, 30, 31, 39, 40, 45

Práce:
Nebudete vítězit, potřebujete se srovnat s ránou, která přišla minulý týden. Připadáte si zastavení. Jen se smutně rozhlížíte kolem. Bude třeba investovat nemalé peníze, abyste se zase mohli vrátit tam, kde jste byli. Máte vedle sebe spojence. Snadné chvíle vás ale nečekají.

Zdraví:
Bolesti v krku mohou souviset se začátkem jara, podcenili jste první trochu teplejší dny, ale nevyplatilo se vám to. Začněte se zase oblékat rozumně. Něco na krku stále ještě unesete. Však se léta dočkáte. Někdy mohou problémy s hlasivkami souviset s informacemi, které od vás k ostatním nemají dorazit. Tajemství pěkně hlídejte.

Vztah:
Ve vztahu nemůžete používat fyzickou sílu. Ta by byla jasným začátkem konce. Váhu mají city a hlazení. Dívejte se na svého blízkého člověka jako se dívá dítě na nejmilejší hračku. Pak uvidíte, co jste dřív neviděli. Nedovolíte si rychlý pohyb ani slovo, které mělo zůstat nevyslovené. Nikdy neubližujte.

Volný čas:
Měli byste na chvíli zajít do přírody. Ne na dlouho, stačí hodinka. Potřebujete se nadechnout čerstvého vzduchu, vyjít na kopec a podívat se z něho do krajiny. Jsou to krásné pohledy, když se dokážete odpoutat od stereotypů, kterým se musíte během pracovní doby věnovat.

Rada:
Pozor na jízdu autem. Měli byste být opatrnější, ať už jste v roli řidiče nebo chodce. Silnice nejsou bezpečné. Mohli byste se dostat do situace, která by už nemusela mít další pokračování. Zvažte, kam opravdu nezbytně musíte, bez čeho se neobejdete. Dávejte na sebe mnohem větší pozor.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 11, 14, 18, 19, 49

Práce:
Do vašeho rozjezdu najednou přijde informace, že je všechno špatně. Jako byste měli rozpracované projekty zastavit a jít úplně jinudy. Je to sice krize, ale vy ji dokážete zpracovat po svém. Vezmete si ponaučení, něco omezíte, něco trochu upravíte a ono to zase nějak půjde dál. Strach nemáte.

Zdraví:
Střevní potíže dokáží pěkně zkomplikovat život. Tělo se potřebuje důkladně pročistit, odchází všechno, co nebylo správné. Možná jste si tyto komplikace způsobili vlastní chybou v jídelníčku. Nejsou dobré potraviny, které nevyrostly v našich krajích. Omezte také sycené nápoje a vyhněte se ledu.

Vztah:
Jedno jediné slovo dokáže nádherný vztah dvou lidí úplně otočit. Važte proto všechno, co partnerovi vyprávíte. Omezte detaily z práce, hlavně to, jak se na vás dívá kolega. Právě taková debata by mohla spustit dominovou reakci. Víte dobře, že jsou témata, kterým se musíte zdaleka vyhnout.

Volný čas:
Pár chvil byste měli věnovat úklidu svého šatníků. Je tam spousta oblečení, které jste neměli celé roky na sobě. Zbavte se ho, stejně víte, že v něm vypadáte divně. Uděláte si tak ve skříních místo pro nové kousky. Potřebujete se malinko vylepšit. Při vybírání něčeho hezkého na sebe dejte na vnitřní pocit.

Rada:
Zbytečně se nepouštějte do diskuzí s lidmi, o nichž víte, že se rádi hádají. Schválně čekají, na co by vás chytli, a najednou jste jejich. Nad tohle všechno se můžete povznést. Hledejte s druhými spíš společná témata, ne to, co vás rozděluje. Naučte se poznávat i to, co není běžně v prvním plánu. Půjde to. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 15, 21, 40, 45, 49

Práce:
Na pracovišti se objeví problém, ovšem pro vás není omezením. Naopak najdete ideální řešení a posunete se dál. Jako byste najednou pochopili nové souvislosti, jako by bylo jednoduché spojit několik dosavadních postupů do jediného. Všechno chápete, víte, co se má jak udělat. Nic vás neblokuje.

Zdraví:
Bolí-li vás klouby, jen těžko je napravíte cvičením. To je dobré pouze za stavu, kdy jste v pořádku. Takhle byste si mohli ještě ublížit. Všechno, co děláte, byste měli dělat s co nejmenším násilím, neubližovat si. Tělo pozná, když s ním nezacházíte správně a také vám to umí vrátit.

Vztah:
Máte-li s partnerem problém, jistě nebude hned úplně nejhůř. Zkuste si představit, jak by takovou situaci řešila vaše babička s dědečkem, k jakému by se přiklonili řešení. Tehdy byla sice trochu jiná doba, ale láska dokázala stejné divy jako dnes. Nechtějte o partnerovi vědět úplně všechno.

Volný čas:
Někdo z vašich důvěrných kamarádů potřebuje pomoc. Nejde ani tak o půjčení peněz, jako spíš o vyslechnutí jeho trápení. Už dlouho řeší věci, které se mu z jeho pohledu zdají neřešitelné. Vy máte výborný nadhled, mohli byste mu s pochopením situace pomoci. Jen ji moc nezlehčujte.

Rada:
Můžete mít najednou pocit, že je všechno jinak, než si přejete. Nikdo vám nerozumí a sliby se dávno neplní. Neměli byste ani v takové situaci ztrácet naději, zdaleka není nic ztraceno. Vždycky totiž může být hůře, můžete dopadnout ještě hlouběji, až na úplné dno. Tam ale nyní ještě nejste.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 10, 18, 36, 45, 47, 49

Práce:
Buďte opatrní, něco se může přihodit mezi vámi a kolegy. Ne všichni jsou totiž na stejné vlně jako vy, neprožívají všechno úplně stejně a může dojít ke konfliktu. Proto si raději zapisujte pokyny z porady, zálohujte si soubory v počítači a nikomu nesdělujte svá hesla. Pak si také budete jistější.

Zdraví:
Pozor na oči. Neměli byste chodit spát tak pozdě, nedívejte se do noci na televizi a počítač to bez vás také chvilku vydrží. Váš zrak si potřebuje odpočinout. Nosíte-li brýle, možná byste už měli zajít na kontrolu. Něco není v pořádku. Před prvními jarními paprsky se raději chraňte slunečními brýlemi.

Vztah:
Přestože se mezi vámi a vaším partnerem ne všechno úplně daří, neměli byste nikdy zapomínat na sliby, které jste si navzájem dali. Ty byste měli ctít pořád, i když se už třeba vzdalujete. Je jednoduché převléknout se do jiného kabátu, nastěhovat se do jiného domu, ale jisté věci přetrvávají.

Volný čas:
Jestli jste měli v dětství nějaký koníček, kterému jste se věnovali ve svém volném čase, už to máte nejspíš jinak. Dáváte přednost úplně jiným věcem, čas má pro vás už zcela odlišnou hodnotu. Nedokážete jen tak o samotě něco vyrábět, tvořit. Ovšem měli byste se zase k těmto činnostem vrátit.

Rada:
Nejspíš uvažujete o jarním úklidu. Je čas umýt okna a zlikvidovat věci, které už delší dobu nepoužíváte. Ale rozmyslete si, abyste nevyhodili to, co vám ještě může sloužit. S klidným srdcem se můžete zbavit oblečení, které jste už několik let neoblékli. Najednou máte doma spoustu místa.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 11, 25, 37, 41, 46, 47

Práce:
Postupně se dostáváte do pasti. Každá cesta, která se tváří jako úniková, se v konečném důsledku ukáže jako slepá. Je jasné, že byste měli mnoho z dosud zaběhlých činností ještě upravit, zvážit a některé z nich zcela vypustit. Nikdy není člověk zastaven jen tak, něco se děje.

Zdraví:
Nechávali jste si toho od ostatních moc líbit, sami jste na sebe nemysleli. Byla to hlavně slova, která se zabodávala do vašeho nitra, tam některá začala s destrukčními procesy. Ty se vám ale jen tak zrušit nepodaří. Zkuste si udělat v sobě inventuru a všechny tyto zlé šípy odstraňte.

Vztah:
Jste-li právě teď bez partnera, nechtějte se hned s někým poznat tzv. za každou cenu. Ani peníze by v tomto rozhodování neměly hrát svou roli. Láska chodí jinudy, nelákejte ji k sobě jen na chvilku a nepoužívejte pochybné praktiky. Neslibujte nikomu za lásku zlato ani drahé kamení.

Volný čas:
Pokud patříte do kategorie svátečních řidičů, jistě už se chystáte po zimě opět vyrazit na silnice. Při všech svých cestách mějte na paměti především pravidlo Šťastného návratu. Nikdy s nikým nezávoďte. Nejhůře končí závody s časem. Dbejte více než jindy na dodržování dopravních předpisů.

Rada:
Nesmíte nikdy začínat svůj den tím, že jste odhodláni s druhým konečně zatočit, ukázat, co ve vás opravdu je a že se chcete projevit tak, jak jste dosud nemohli. Jako byste hodlali celému světu naznačit, že jenom vy máte svou pravdu. Potřebujete se ale spíše s druhými lidmi sladit.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 8, 21, 25, 39, 45, 48

Práce:
Zdravotní komplikace povolily, můžete se opět naplno věnovat svým pracovním povinnostem. Budete se muset pravděpodobně objevit na úřadě, kde máte cosi zásadního řešit. Naštěstí máte schopného právníka, který je s touto causou obeznámen. Je to jen nenápadné malé zastavení.

Zdraví:
Pokud už jste nemocní, jen těžko můžete spoléhat na nějaké preventivní zásahy. Na to je nyní pozdě. Mají smysl, když je člověk v pořádku, aby se tělo dostalo ještě do větší pohody. Jsou to nejen kontorlní testy, vyšetření a očkování, ale i nejrůznější vitamíny a doplňky stravy. Neměli byste je podceňovat.

Vztah:
Ve vztahu je vždy velice tenká hranice mezi pravdou a lží. Stačí nepatrný náznak, který vás znejistí, a už jste jinde. Neposlouchejte, co o vašem partnerovi říkají kamarádky nebo sousedé, veřte jen tomu, co vám říká tato vaše nejbližší osoba. Nejčistší pravdu si přečtete v jejích očích.

Volný čas:
Měli byste zavítat do divadla. Právě tam se dozvíte odpověď na otázku, kterou si ani neodvažujete položit. Vyberte scénu s klasickým repertoárem a herce, kteří vás nezklamou. Hru byste měli běžně znát, ale pozorně poslouchejte, co k vám z hlediště zazní. Tentokrát budou hrát jen pro vás.

Rada:
Nikdy se nesmíte vzdávat, když vám lékař objeví nějaký problém. Podlehnout depresim a uzavřít se před světem je jedna cesta, ovšem začít bojovat a uvědomit si, co se v těle děje a proč, to je cesta mnohem náročnější. Záleží na vás, kterou si zvolíte. Ovšem před sebou byste nic tajit neměli. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 5, 10, 15, 35, 44

Práce:
Žádné potíže si nepřipouštíte, je nad vámi blankytně modrá obloha bez jediného mráčku. Nemusíte se obávat komplikací, všechno vám báječně vychází. Jen toho nechtějte stihnout příliš najednou. Potom byste mohli ztratit kontrolu nad jednotlivými částmi. Postupujte raději pomaleji, ale systematicky.

Zdraví:
Tento týden vás docela potrápí bolesti hlava, hlavně v té horní části, je to skoro, jako by vás bolely vlasy. Znemožní vám to soustředit se na práci. Pokud to bude možné, měli byste víc odpočívat a také dostatečně pít. Neřešte ani žádné krizové situace. Všechno na vás pár dní počká.

Vztah:
Neohlížejte se do minulosti ani se neprobírejte citovými příběhy svých známých. Každý to má jinak. Buďte tady a teď, naučte se vychutnávat maximálně přítomnost. Partnera nezajímají vaše dohady, co by bylo kdyby. Žijte oba naplno současné chvíle, brzy poznáte, jak se vám život rozsvítí.

Volný čas:
Nesmíte si nechat nikým vnutit do života takový řád, abyste přišli o svůj volný čas. Na své volno máte právo, musíte si uhájit volno, kdy si děláte přesně to, co chcete. Nemusí to být jen ležení na gauči a hledění do stropu. Každá činnost, která vám dělá radost, je motivující a ozdravná.

Rada:
Podezírat partnera, že má kromě vás ještě v srdci ještě někoho jiného, je zbytečné. Jen se tím vysilujete. Zbavte se negativních myšlenek, všechno dělejte s láskou. Pak se také na vás láska nabalí a nic ošklivého nebude mít šanci. Zakažte si přijímat a vysílat negativní myšlenky, jen si tím ubližujete.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  5, 6, 12, 16, 29, 34

Práce:
Když jste nastupovali do firmy, měli jste pocit, že to je záruka, která tady bude věčně. Nebyl důvod, proč by se o tom mělo pochybovat. Přesto v poslední době vnímáte, že je všechno nějak jinak. Šetří se, dochází k omezování výdajů a propouštějí se pracovníci, kteří jsou údajně nadbyteční.

Zdraví:
Nepouštíte si správnou hudbu, proto se stále necítíte dobře. Nemoc je totiž jen špatná písnička. Dávejte si schválně pozor, co všechno během dne posloucháte. Často se to jenom jako hudba tváří, ale za léčivou se považovat nemůže. Poslouchat byste měli hlavně dlouhé nenásilné tóny.

Vztah:
Rádi byste darovali partnerovi křídla, jenže nemáte jistotu, jestli by se vrátil. Je mezi vámi boj. Nakonec zůstáváte spolu, pojí vás povinnosti, ale uvědomujete si, že je to past, v které se oba dlouhodobě a zbytečně trápíte. Potřebovali byste si od sebe odpočinout, být tak měsíc sami, hned by vám bylo lépe.

Volný čas:
Divadelní představení, na které byste se vypravili, vás může rozrušit. Avantgardní směry nejsou pro vás. Moderní pojetí vzniká často pod tlakem objednávky, nekomunikuje se srdcem diváků. Zvolte klasiku, která nezklame myšlenkou, ani technickými detaily, vyberte hru s tradičními kulisami a kostýmy.

Rada:
Ztratíte-li definitivně naději, že by se mohlo něco, co vás trápí, změnit, můžete udělat jasný krok mimo. Vy neradi boříte hradby, máte rádi obraz vlastní nedotknutelnosti. Neumíte přiznat světu, že jste se mýlili. Proto jste ukryti ve svých lžích, pláčete, ale odvahu vydat se na novou cestu nemáte.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 7, 17, 26, 30, 39

Práce:
Ne všechno, co se rozhodnete zrealizovat, nyní vyjde. Chybu byste ale mohli udělat sami. Volte správná slova, s nikým se nedohadujte. Spíše se snažte předem odhadovat, co se po vás bude chtít. Nejspíš nedokážete správně odhadnout situaci, ale časem se to zase srovná, nemusíte mít obavy.

Zdraví:
Připadáte si prázdní a pustí. Takové pocity má například žena, která už dlouho nemůže otěhotnět. Ale i tohle má vyšší důvody, které teď určitě nechápete. Cesta miminka do tohoto světa je ovlivněna mnoha okolnostmi. Jednou z nich je výběr budoucích rodičů, když se mu něco nezdá, nepřichází.

Vztah:
Začali jste si ve vztahu hrát na vůdčí osobnost. To nemůže dlouho vydržet. Zase se vraťte zpět a najděte mezi vámi a partnerem to nádherné rovnítko. Nikdo nesmí tomu druhému vládnout, nikdo není otrokář, ale ani otrok. Oba máte být stejně důležití a stejně milovaní. Tohle není moc složité.

Volný čas:
Jistě si ještě vzpomenete, jak vás rodiče trestali, když jste byli malí. Nebylo to nic příjemného. Neopakujte tedy stejné chyby na svých dětech. Zkuste se vcítit do jejich malých tělíček, co asi prožívají. Ne vždy je s vámi právě jednoduché žít. Občas si pomohou nějakou tou drobnou lží. Nebijte je.

Rada:
I vás může překvapit černé nebe bez jediné hvězdy. To není výkřik, jen varování. Něco se neděje správně. Máte se zamyslet, kde jste udělali chybu. Možná vám odpoví sen. Naštěstí to netrvá napořád. Můžete si být jisti, že už za pár chvil vás políbí všeobjímající slunce. To vám dává další naději.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 7, 26, 28, 30, 41

Práce:
Jen chvíli jste přemýšleli, co bude dál, ale už jste zase na novém startu. Ničeho se nebojíte, před vámi je jasná cesta. Nechcete už někde na lesní cestě čekat na štěstí, tam by jistě nezabloudilo. Jste odhodláni spojit se v tuto chvíli s osobou, která vám ukázala tento směr. Uvidíte, zda bude správný.

Zdraví:
Pokud byste chtěli mít miminko, jeho příchod na tento svět jen těžko ovlivníte. Přichází vždy ve správnou chvíli. Jestli se vám tenhle čas zdá dlouhý, někteří z vás se možná rozhodnou pro otěhotnění umělou cestou. Tyto postupy se zkoušejí jen několik let, což v poměru k nekonečnu vesmíru je okamžik.

Vztah:
Rádi byste darovali partnerovi křídla, ale nemáte jistotu, jestli by se vrátil. Je mezi vámi zvláštní boj. Pojí vás povinnosti, ale uvědomujete si, že je to jen past, v které se oba dlouhodobě trápíte. Potřebovali byste si od tohoto vztahu odpočinout, být apoň týden sami, hned by vám bylo lépe.

Volný čas:
Měli byste zapomenout na starosti a nechat se chvíli rozmazlovat. To je nejideálnější o dovolené, když si zaplatíte plnou penzi. Můžete dlouho spát, nehlídáte hodinky a jenom přicházíte do hotelové restaurace na jídlo. To by se vám líbilo. Ale zůstáváte doma a můžete si o všem nechat jen zdát.

Rada:
Nevnímáte-li příznivé naladění partnera, neměli byste se pouštět do riskantních dobrodružství jen, abyste si dokázali, jak jste žádoucí pro opačné pohlaví. Možností ani času moc nemáte, ale přes internet se toho dá stihnout dost. Zvažte, o co vám jde, abyste nakonec nebyli ještě víc nešťastní. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 18, 24, 36, 38, 47, 49

Práce:
Našli jste spojence, muže, který vám pomůže realizovat vaše tajné plány. Není sice součástí firmy, v které pracujete, ale to není podstatné. Má zkušenosti a ví, na koho se má přesně obrátit, aby výsledek odpovídal očekávání. Nebraňte se jeho nápadům, i když vám budou připadat dost odvážné.

Zdraví:
Možná se mohou objevit nějaké další zdravotní komplikace, jste příliš orientováni na sebe. Možná je to nyní těžké, ale měli byste se přijímat jako součást celku, ne jako prioritního představitele rodu zvaného člověk. Pokora je při veškerých léčebných postupech opravdu nejdůležitější.

Vztah:
Síla ve vztahu nemůže nikdy být dobrou rádkyní, zkuste ji nahradit důvěrou a nekonečnou láskou. Jakmile to uděláte, zažijete s partnerem nádhernou závrať, kterou s nikým jiným zažít nemůžete. Však už víte, jak se k ní dojde, v tom si poradíte sami. Nevzdychejte, podejte partnerovi svou ruku.

Volný čas:
Měli byste se zbavit věcí, které nepoužíváte. Nebuďte sentimentální a nenamlouvejte si, že ještě někdy použijete věci, které už u vás leží několik desítek let. Někdy vás také blokuje osoba dárce, od které to máte. Jakmile se ale k tomuto úklidu odhodláte, pocítíte příliv zcela nové energie.

Rada:
Nepokoušejte se vědět víc, než právě víte. Neodhrnujte tajemnou roušku do budoucnosti. Čas vám dá vědět, až se bude něco zásadního dít. Nebojte, že byste klíčový okamžik svého života zaspali. Stejně tak nepřehlédnete osudového člověka. Pokuste se sladit svůj život, nic nedělejte násilně. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  5, 19, 26, 38, 45, 47

Práce:
Někomu se mohou zdát vaše excelentní výkony podezřelé a bude chtít naopak, aby došlo k výměně na předních místech. Měli byste si svou pozici uhájit. Není to totiž žádná fraška, ale reálný fakt. Jste dobří. Obavy mít nemusíte, jen dejte pozor na pomluvy a zlá gesta, která na vás budou útočit.

Zdraví:
Toužíte po ideálním zdravotním stavu, ale nějak to nestačí. Chyb, které jste na sobě v minulosti napáchali, jste odhalili už dost. Nebyl to jen alkohol, který nad vámi mnohokrát vítězil. Léky na bolesti hlavy také nebylo nutné užívat. Tělo máte zanesené množstvím podivných látek.

Vztah:
Tajemství, která máte ukrytá někdy z dětství v krabici na půdě, jsou jenom vaše. Tam jste zamkli první lásky, zklamání a taky první kopretinu, která vám řekla, že vás má někdo rád. Tohle jsou jenom vaše poklady. Zvažte, jestli tohle chcete někomu svěřit. Sem utíkáte, když vaše srdce pláče.

Volný čas:
Neuzavírejte se před sebou. Pořád máte partnera na své straně, nevzdaluje se vám, to si jenom namlouváte. Najděte si zase k němu cestu, i když to nebude jednoduché. Budoucnost máte společnou, potřebovali byste se projít ruku v ruce podvečerním městem. Mluvte o všem, co vás zajímá.

Rada:
Vnesete-li do svého života světlo a řád a budete-li dělat jen to, co dělat chtít budete, začne se vám dařit, jako by vámi procházela neviditelná energie. Kolem vás se začnou vyskytovat ti správní lidé a ti, co vám dosud škodili, snad defitivně zmizí. Pochopíte absolutní a nepochopitelnou pravdu života.

 

© Wahlgrenis   23.3.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.