wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 16. - 22. března 2009              

 
Po 16.3.2009 Út 17.3.2009 St 18.3.2008 Čt 19.3.2009 Pá 20.3.2009 So 21.3.2009 Ne 22.3.2009
Magický ornament 16. březen 2009 Magický ornament 17. březen 2009 Magický ornament 18. březen 2009 Magický ornament 19. březen 2009 Magický ornament 20. březen 2009 Magický ornament 21. březen 2009 Magický ornament 22. březen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 13, 27, 34, 40, 47, 49

Práce:
Vypadá to na krizi, kterou nikdo nemohl předem předpokládat. Jako by najednou přišla velká voda. Vezme sebou všechno, co stojí v cestě, neptá se, kolik to stálo nebo koho to bylo. Za ní zůstane jen spoušť. Budete muset spojit své síly s ostatními a začnete tvořit zase znovu, jakoby od nuly.

Zdraví:
Dali byste všechno, jen kdybyste měli jistotu, že budete v pořádku. Ovšem zdraví se koupit nedá. To dobře víte. Budete muset začít dělat něco sami se sebou. Pomoc zvnějšku očekávat nelze. Nikdo neví, jak vám je. Máte čas začít na sebe více myslet, stanovte si pravidla, která už neporušíte.

Vztah:
Přestanete-li věřit v lásku, zapomenete-li, jaký je dotyk od blízkého člověka, svět vám najednou zešediví. Nesmíte přestat věřit v lásku, je věčná. Že vás na chvilku opustila, to neznamená, že pro vás zmizela navždy. Mějte srdce otevřené, dívejte se druhým do očí. Tam ji totiž můžete zase objevit.

Volný čas:
Neměli byste se vzdalovat nikam naleko od domova. Rodinný krb je nyní pro vás nejbezpečnější. Můžete si udělat pohodlí, pustit hudbu, která se vám líbí. Pozvěte si domů, koho chcete. Nedělejte si žádné násilí. Uvědomte si sami sebe, vystačíte si. Není nutné každý večer trávit ve společnosti jiných lidí, kde se poslouchá jiná hudba.

Rada:
Není dobré pořád vpřed. Člověk se má občas zastavit a ohlédnout na cestu, která je za ním. Není důvod plakat, čas odkrajuje všem stejně. Dobré je pochopit směr, po kterém jdete. Odněkud jste vzešli, někam míříte. Máte rodiče, místo narození a taky někde rodinnou hrobku. Na to nezapomínejte.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 14, 16, 17, 40, 49

Práce:
Jste v důležitém bodě. Uvědomujete si, že všechno záleží jen na vás, že se už nemáte a ani nebudete na nikoho spoléhat. Je to poznání draze zaplacené. Všichni vás zklamali. Víra v lepší budoucnost vám ale zůstala. Nebuďte smutní, už brzy se vám začne dařit. Právě taď vysazujete semínka budoucí úrody.

Zdraví:
Škrábání v krku a problematické polykání se objevilo ve své plné kráse. Nemůžete mluvit, jen sípete. Naštěstí máte ohleduplné kolegy, kteří po vás nechtějí žádné řečnické výkony. Cucáte větrové bombóny, jíte po lžičkách med, balíte krk do šály. Byli jste v minulých dnech moc hluční, teď tedy odpočívejte.

Vztah:
Jakýkoli vztah, který vzniká přes internet, nemůže v první fázi probudit vaše srdce. Jsou to pouze představy, které si o tom člověku vytváříte. Pracuje fantazie, ale skutečnost může být zcela jiná. Nedejte na žádné sliby, neposílejte své fotky, ani nic soukromého nesdělujte, dokud toho člověka nepoznáte.

Volný čas:
Měli byste si zajít do divadla a vžít se do příběhu jevišti. Možná dostanete odpověď na otázku, kterou se ani neodvažujete nadnést. Vnímejte hru, jako byste byli na jevišti vy. Každý příběh se vás nějak dotýká. Zapomeňte na vlastní starosti, přeneste se mezi herce. Jistě něco pochopíte.

Rada:
Nemusíte se jako Harpagon přehrabovat v truhlách se zlaťáky, přesto můžete vnímat, jak jste bohatí. Třeba ne penězi, ale například lidmi, které máte kolem sebe, slovy, kterými umíte své blízké potěšit, melodií, kterou zazpíváte, když je partnerovi smutno. Poklad jste totiž i vy, ale jen, když si to uvědomíte. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 11, 30, 33, 36, 43, 44

Práce:
Bez správného zaujetí pro věc toho moc nedokážete. Srdce je důležité pro každou činnost, i když se vám na první pohled může zdá k vydělávání peněz zbytečné. Chodit do práce jen kvůli penězům, je nejhorší trest. Najděte si na práci, která vás živí, motivaci, vykonávejte ji s láskou.

Zdraví:
Sexuální stránka života je docela příjemná, když ji nepojímáte jako nutnost. Erotický průmysl sice vynáší, ale neměl by se vás týkat. Jsou jistá místa na vašem těle, které by měl znát jen váš partner. V opačném případě se připravte na nejrůznější komplikace právě v těchto partiích. Jsou zbytečné.

Vztah:
Ve vztahu nesmíte na nic spěchat, nechte všechno pomaloučku uzrát. Nic vám neuteče. Hlavně mladí by si měli nechat také něco na zítra, když se znáte teprve od včerejška. Není nutné dělat sbírat trofeje, ale hledejte poklady v srdci. Ty se vám hned první večer určitě neotevřou.

Volný čas:
Mohli byste si zajít zaplavat, potřebujete si uvolnit celé tělo. Voda v příjemně teplém bazénu vám udělá dobře. Ale plavte jen tolik, co vám bude příjemné, nejste přeci vytrvalostní plavci. Bez předchozího tréninku se příliš unavíte. Berte vodu jako kamaráda a nechte se vlnami příjemně objímat.

Rada:
Zrada od nejbližšího člověka moc bolí. Nejvíc ale zamrzí, že jste mu kdy vůbec věřili. Mezi vámi bylo všechno krásně otevřené a najednou jste sami s dýkou v zádech. Ptáte se sami sebe, co se stalo. Nikdy nikomu příliš nedůvěřujte. Nechávejte si raději otevřená zadní vrátka. Teprve čas ukáže.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 12, 27, 30, 43, 44, 49

Práce:
Nacházíte si důležitého spojence, který má víc zkušeností než vy a může vás posunout na správnou cestu. Nesnažte se vnutit mu názory, které nyní nejsou vůbec podstatné. Nechávejte se raději vézt. Zjistíte najednou, kolik toho máte společného. Ale před ostatními kolegy buďte na pozoru.

Zdraví:
Vaše krev není úplně v pořádku. Pravděpodobně vás lékař pošle na kompletní vyšetření, včetně rozboru krve. Nebraňte se tomu, je dobré zjistit nesprávné hodnoty, aby bylo možné sjednat nápravu. Neměli byste být tak agresivní, krev všechno vstřebává do sebe. Jezte hodně červené zeleniny.

Vztah:
Vypadá to, jako byste lepili rozbitou vázu. Snažíte se dát dohromady to, co už dávno bylo oddělené. Přesto věříte, že naděje tady pořád zůstává. Jste ochotni nastěhovat se natrvalo do té neprůhledné masky, věříte, že to bude k něčemu dobré. Ale děláte si na sobě přílišné násilí, někde se to objeví.

Volný čas:
Zkuste sáhnout po nějakém klasickém dramatu, jehož děj znáte dávno ze školy. Potřebujete se na svůj život podívat očima postav, možná přitom něco důležitého pochopíte. Každá krize je k něčemu dobrá, protože vám otevírá oči a varuje před podobnou situací v budoucnu. 

Rada:
Nikdy by člověk neměl ztratit naději v budoucí vývoj. I když se nedaří, vždy je možné doufat ve změnu vývoje, ve zvrat, který dokáže stávající krizi najednou změnit v krásnou procházku. Jedině těšení se na něco je pro vás náboj, který vás posouvá dál. Nenechte si nikdy vzít své úžasné sny.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 7, 25, 31, 33, 41, 48

Práce:
Do vaší firmy přijde nový člověk, spíše na pozici vám rovnou než jako podřízený. První dny budete sice vnímat vlastní ohrožení, ale brzy pochopíte, že to není pro vás konkurence. Máte společný cíl. Začnete se doplňovat, jakmile se navzájem otestujete. Bude vám na to stačit jen několik dní.

Zdraví:
Snad už několik let se utápíte v pochybách, jestli neděláte chybu. Možná bojujete v neduhem, který nad vámi stále vítězí. Hledáte kořeny svých problémů, ale zatím marně. Rádi byste měli jasno, jen se na sebe neumíte správně podívat. Pohybujete se v podivném víru, který vás pořád vrací zpět.

Vztah:
Jste pravděpodobně ve vztahu, který vás moc nenaplňuje. Minulá zklamání máte hodně hluboko pod kůží a jste opatrní, aby se něco podobného neopakovalo. Uvažujete-li o potomcích, měli byste mít nejprve vedle sebe partnera, který to má aspoň podobně jako vy. Měla by první přijít holčička.

Volný čas:
Jediné špatně zvolené slovo může hodně dlouho druhého člověka bolet. Nebuďte zlí, vždy se snažte sladit s okolím, neubližujte nikomu ani pouhými myšlenkami. Všechno se totiž postupně zapisuje a zbytečně byste si na sebe nabalovali větší a větší zátěž. Ani peníze by pak už nic nespravily.

Rada:
Zasáhne-li vás živelní katastrofa, která si vezme z vašeho domova věci vám milé, nechtějte si je získat zpět. Uvědomíte si možní, že mnoho z nich vůbec do života nepotřebujete. Každá krize člověka posouvá výš, stává se kvalitnějším, uvědomí-li si, že nic není náhoda. I ta největší bolest je dar.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 6, 18, 29, 43, 46, 48

Práce:
Sice jste se dostali na vedoucí pozici, ale nijak vás to nezměnilo. Je ve vás stále to děcko se spoustou ztřeštěných nápadů. Vedle vás se nikdo nemůže nudit, a to je moc dobře. Umíte vytvořit úžasnou pracovní atmosféru, která snad ani jako pracovní nikomu nepřipadá. S vámi být je prostě radost.

Zdraví:
Bolesto hlavy jsou v těchto dnech horší než jindy. Nemůžete chodit, ale ani spát. Vzali jste si toho na svá bedra hodně, nyní se hlásí kontrolka, že je třeba něco málo zrušit. Však už budete vědět, co by bylo nejlepší předat kolegům. Nesmíte si hrát na hrdiny, opravdu byste měli více myslet na sebe.

Vztah:
Neměli byste se nikdy snažit být ve vztahu vítězem, šéferm nebo jakýmkoli diktátorem. To by se dlouho partnerovi nelíbilo. Je třeba, abyste oba zastávali stejně důležité role. Nikdo nesmí toho druhého nijak omezovat nebo dokonce na něho používat násilí. O těchto věcech se bohužel moc nemluví.

Volný čas:
Pokud se vám nějakou dobu nedaří, nesmíte to hned svádět na osud. Ten za to nemůže. Vždy byste si ale měli představit, že jste o všechno, co nyní máte, přišli. Tohle je opravdová krize... A pak se zase vraťte do reality a zjistíte, že vlastně ani o nic tak hrozného nejde. Vždy může být ještě mnohem hůř.

Rada:
Pokud občas zvolíte k rychlejší přepravě z místa na místo stop, tyto dny nejsou k takové dopravě nejvhodnější. Stokrát se nic nestane a po sto prvé je nalezena mrtvá stopařka. Měli byste raději zvolit autobus nebo vlak. Nastupovat do auta k cizímu člověku je teď opravdu životu nebezpečné. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 10, 15, 24, 30, 46, 47

Práce:
Postupně se vám práce stává srdeční záležitostí. Chápete, jak se vám daří a jak všichni, kteří s vámi přijdou do styku, mají dobrý pocit. Někteří se vrací dokonce poděkovat. Takovou zpětnou vazbu si neužívá každý. Už se chováte profesionálně, nazráli jste. Proto také můžete sklízet ocenění.

Zdraví:
Vaše krev není úplně v pořádku. Máte pocit studených rukou, nohou a také nosu. Potřebovali byste rozproudit krevní oběh. V některých případech pomůže červené víno, které byste pili v malých dávkách několikrát denně. Ovšem tohle se samozřejmě netýká řidičů, za volant alkohol nepatří.

Vztah:
Nic nedělejte násilím. Láska se stejně ukáže v těch nejlepších barvách, nemusíte si ji přibarvovat. Partner je k vám milý tak, jak to umí nejvíc. Oplácejte mu také tak. Květinová výzdoba a příjemné večery si užívejte společně. Zajděte si někam na večeři, kde se vám to minule líbilo.

Volný čas:
Na program týdne přijdou daně, účetní termíny, data, faktury, smlouvy. Než se vydáte na úřad měli byste si všechno ještě překontrolovat. Je pravděpodobné, že rozjíždíte větší projekt, který potřebuje právě z úřadů potřebná razítka. Naplánujte si to tak, abyste s úředníky nejednali v úterý.

Rada:
Stane se, že těsně před vyvrcholením jisté akce něco nevyjde. Chybí jen poslední hřebíček do úplného finále a najednou vidíte, že je všechno špatně. Pak je člověk zklamaný a smutný. Hlídejte si během jakékoli spolupráce jednotlivé kroky, každá etapa je něčím důležitá, nesmíte nic podcenit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  6, 14, 21, 23, 26, 36

Práce:
Je před vámi mnoho nových úkolů. Při reorganizaci jste pravděpodobně museli přijmout i práci, kterou dříve vykonávali kolegové. Agenda je podobná, nemusíte procházet žádným složitým školením. Dříve jste měli v práci čas i na mnoho soukromých činností, to se teď zásadně změní.

Zdraví:
Neprobírejte se známými zdravotní problémy. Každý má své jasné řešení, přitom vy to máte jinak. Každý je originál, každý prožívá svůj příběh. Každý si ubližuje něčím jiným, proto je také tolik nejrůznějších druhů onemocnění. Začněte u sebe, a to vyloučením negativního působení na psychiku.

Vztah:
Srovnáváte vztah, který prožíváte, s tím, který jste zažívali v dětství. Vaši rodiče jsou sice možná daleko anebo už nejsou ani naživu. Otec byl pro vás výrazným vzorem. Snažíte se naplňovat jeho odkaz ve svém životě, ale jde to obtížně, protože máte s partnerem každý jiné představy o soužití.

Volný čas:
Opatrní buďte na kotníky a kolena, jsou v ohrožení. Nedobíhejte autobus a ve firmě se nahoru svezte výtahem. Turistika ještě nejspíš nehrozí, ale dávejte si pozor na nezpevněném terénu, ve skalách a na staveništi. Po žebříku lezte jenom, když budete jištěni. Pády by nemusely dopadnout nejlépe.

Rada:
Máte-li sladit nitro s Universem, je třeba pro to něco udělat. Zatím chodíte v kruhu, máte strach udělat zásadní krok z něho ven. Až se k němu odhodláte, měli jít pevně, neotáčet se a hlavně byste měli mít před sebou nataženou ruku a na ní vlastní tepající srdce plné lásky. Nemůžete jenom brát.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 3, 8, 30, 35, 42, 44

Práce:
Slyšíte nad sebou znít nebeské zvony, přesto kráčíte dolů, do údolí. To není dobrá cesta. Měli byste víc poslouchat srdce, o čem zpívá, nesmíte v něm řezat pilou. Jsou to zákroky zbytečně bolestivé. Moc si ubližujete a zapomínáte na vlastní roli v tomto životě. Jen vy máte v rukou ten správný klíč.

Zdraví:
Potřebujete si hodně odpočinout, možná se některé věci kolem vás zkomplikovaly. Nesmíte s nimi ale bojovat, je důležité se zase najít. Odložte, pokud je to možné, návštěvu úřadu, tam byste se jen rozčilili. Nepřepínejte se, nedělejte nic, co by na vás nepočkalo. Už brzy bude zase dobře.

Vztah:
Nejste sami na světě. Občas byste měli zajet za maminkou, i když bydlí daleko. Nelitujte čas ani projetý benzín. Je to pro vás nejdůležitější člověk na světě. Právě teď něco potřebuje, není jí nejlépe. Připravte se, že tahle návštěva nebude z kategorií těch běžných. Ale jednou jste se tuhle informaci dozvědět museli.

Volný čas:
Můžete si koupit novou kuchařskou knihu a začněte podle ní vařit. Pořádně se u toho s partnerem zasmějete. S tím souvisí i netradiční stolování, pořiďte si nové prostírání nebo talíře. Je to činnost, při které se oba shodnete. Jakmile vyzkoušíte nějaký dobrý recept, pozvěte na něj své známé.

Rada:
Nikdy při prvním setkání s člověkem nevíte, jak se tento vztah bude dále vyvíjet. Nemůžete odhadovat a sami si něco plánovat, vždy je třeba vyslechnout i druhou stranu. Ne vždy se s ostatními shodnete. Nemůžete věřit jenom absolutně sobě.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 8, 15, 17, 18, 26, 30

Práce:
Jistá starší žena bude chtít s vámi realizovat své plány. Měli byste si na ni dát pozor, nejdříve ji vyslechněte, než budete souhlasit. Líbí se jí vaše minulé aktivity a chtěla by po vás něco podobného. Došlo by i k vašemu zviditělnění, ale neunáhlete se. Určitě si nechte nějaký čas na rozmyšlenou.

Zdraví:
Opatrní buďte na svou hlavu. Mohli byste zcela nečekaně upadnout. Trpíte-li na závratě, nenuťte se na žádné rozhledny ani výškové stavby. Náhlý kolaps není nic příjemného. Člověk se najednou ztratí v prostoru i čase a záleží jen na ostatních, jsou-li na blízku a dokáží správně jednat.

Vztah:
Neomlouvejte své nezdary ve vztahu, za to nemůže osud. Každý krok, který uděláte, je jenom vaším krokem. Nikoho jiného do toho nepleťte. Ovšem nad vámi už vychází krásné slunce, můžete se začít těšit. Nic netrvá věčně, nic není neřešitelné. Tohle už jste si ale ověřili na vlastní kůži.

Volný čas:
Nehrajte si se svými city přes internet. Existuje mnoho způsobů seznámení, každá hra jednou skončí. Virtuální realita je úžasná jako efekt do filmů, ale v životě platí jiná pravidla. Máte-li vedle sebe milovaného člověka, nerozjíždějte žádná dobrodružství, která by se mohla překlopit jinam.

Rada:
Všechno, co člověk během života buduje nebo tvoří, je závislé na jeho citovém náboji. Ztratíte-li důvěru ve smysl svého konání, těžko se najde síla, která by s vámi dokázala pohnout. V takovým případech je už jenom malý krůček k absolutnímu konci. Nesmíte nikdy podlehnout beznaději. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  10, 25, 32, 39, 46, 48

Práce:
Motivace v práci je pro vás důležitá, mnohdy nejpodstatnější ze všeho. Bez ní byste nemohli dosáhnout těch úžasných výsledků. Potřebujete mít pocit, že jste důležitým článkem řetězu. Nebojte se stereotypů, ty naštěstí nehrozí. Budou na vás postupně kladeny náročnější úkoly, ale vy si s nimi poradíte.

Zdraví:
Pohlavní orgány máte v ohrožení, dávejte si pozor, hlavně neprochladněte. Krátké sukně a obnažené partie boků jsou sice svůdné, ale teď byste měli myslet více na zdraví. Takové horko ještě venku není. Nechcete sice v tomto směru přijímat názory druhých, ale tady byste si měli nechat říct.

Vztah:
Občas vám ještě v uších zní minulý vztah, nemůžete se jen tak přeprogramovat. Rádi byste to měli jinak, ale pokud jste s bývalým partnerem něco zásadního nedořešili, měli byste to udělat hned. Možná jeho zrada bolí, ale časem bude všechno jinak. Máte-li žít do budoucna, musíte si uklidit minulost.

Volný čas:
Volna si moc neužíváte, je na vás spousta úkolů a stereotypních činností, které nikdo jiný nezvládá. Máte snad dokonce pocit, že ani nad vámi nevychází slunce, že jste v podivné tmě, bez radosti. Ale tuhle černou oponu jste si nad sebou zatáhli sami, byla to vaše volba, teď se příliš nedivte.

Rada:
Kdykoli o něco přijdete, můžete si být jisti, že už v nejbližších dnech buď dostanete něco ještě mnohem lepšího, anebo pochopíte, že tahle ztráta vás ani málo nebolí. Všechno je k něčemu dobré, nic není náhoda. Nemá smysl brečet nad rozlitým mlékem. Vždy vám může být ještě hůř, než je teď. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  4, 21, 29, 38, 41, 47

Práce:
Jste ve své práci pevně nohama na zemi. Víte, že peníze k vám přicházejí. Všechno je zvláštní, krásné, čisté, žádné problémy nevnímáte. Je nad vámi obrovská ochrana, jako by už kdysi dávno sudičky na vaší kolébkou určily tento směr. Není tady žádné násilí, jenom si plujete předem danou cestou.

Zdraví:
Teprve teď se dá zhodnotit, že jste se dali na správnou cestu. Konečně jste se zkompletovali, tohle jste měli udělat už dávno. Nenechávejte se od nikoho znejistět. Víte, co vám dělá dobře, to jezte a pijte, jen trochu víc odpočívejte. Ničím špatným si neubližujte. Najděte si nějakou svou jistotu a té se držte.

Vztah:
Pokud už jste rodiči, užívejte si tuto roli naplno. Hodně se vám změnil život, najednou jste dospěli, skončil čas her a máte odpovědnost ještě za někoho jiného. Kdyby to šlo, měli byste dětí celou hromadu, jenomže tady vnímáte omezení. Uvažujete také o jejich materiálním zabezpečení.

Volný čas:
Když se vám něco nedaří, nemůžete se snažit vztekem a dupáním dosáhnout svého. Síla sice má v životě svůj význam, ale mnohem rychleji se dostanete k cíli pozitivním přístupem. Nejste bojovníky, kteří na potkání stínají hlavy svých nepřátel. Žijete v jiné době, máte v rukou jiné zbraně.

Rada:
Stoupáte nahoru, nehledíte na komplikace, které vás mohou potkat. Problémy a bariéry, kterých jste se báli, zůstaly někde vzadu. Můžete se účastnit nejrůznějších soutěží, vystupujte na pódiu, zpívejte, tančete. Nechte se hodnotit druhými lidmi, nebojte se, že to nevyjde. Máte štěstěnu na své straně.

 

© Wahlgrenis   16.3.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.