wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 2. - 8. března 2009              

 
Po 2.3.2009 Út 3.3.2009 St 4.3.2008 Čt 5.3.2009 Pá 6.3.2009 So 7.3.2009 Ne 8.3.2009
Magický ornament 2. březen 2009 Magický ornament 3. březen 2009 Magický ornament 4. březen 2009 Magický ornament 5. březen 2009 Magický ornament 6. březen 2009 Magický ornament 7. březen 2009 Magický ornament 8. březen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 6, 16, 18, 38, 47, 49

Práce:
Můžete mít pocit, že jste se ocitli na louce, kde ale vůbec nic neroste. Nejednou je všude podivné pusto a prázdno. Budete muset najít cestu k ostatním a teprve postupně pokládat základní kámen k budoucí stavbě. Nebojte se, jste na krásném začátku. Před vámi jsou zatím jenom sny. 

Zdraví:
Když se budete neustále ohánět prací, zůstávat ve firmě přesčas a navíc si ještě nosit domů hromadu papírů k dotažení, za chvíli se složíte. Nenaučili jste se odpočívat, vypadá to, že budete na chvíli zastaveni. Potřebujete se zase vrátit do běžných kolejí, už jste zapomněli, jakou barvu očí má váš partner. Teď máte hlavně pořádně odpočívat.

Vztah:
Po nevydařeném vztahu se nepouštějte bezhlavě do dalšího. Potřebujete mezifázi, při které si uvědomíte sami sebe. Útěk z jedné náruče do druhé už udělal nešťasného mnohého člověka. Zapomeňte na to, že nutně musíte mít někoho vedle sebe. Naučte se vnímat ticho, když vedle vás nikdo neleží.

Volný čas:
Když máte pocit, že na vás celý svět zapomněl, mohli byste udělat nějakou hloupost. Nečekejte, že k vám přicválá princ na bílém koni. Tohle se děje jen v pohádkách. Potřebujete najít ztracenou radost ve vás. Vraťte se do vzpomínek, do svého dětství. Zjistíte, jak málo tačilo, abyste byli šťastní.

Rada:
Při jarním úklidu si jistě vzpomenete na maminku, na její osvědčené postupy. Některé věci přetrvávají, i když na trhu jsou stále modernější prostředky na udržování pořádku. Sice už nejspíš v neckách neperete a ani záclony nevypínáte na rámy, ale uvědomíte si, jak se svět rychle vyvíjí. 

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 8, 15, 36, 44, 49

Práce:
Najdete důležitého spojence, s kterým se vám vaše projekty najednou začnou rozjíždět. Jako by vás někdo moc hodný vzal za ruku a vyvedl z toho černého lesa, kde jste se už témeř ztratili. Neřešte nyní, jakou byste měli nabídnout protislužbu, ale jednejte podle svého srdce. Neptejte se ani, proč to tak je.

Zdraví:
V těchto dnech byste měli být krásnější než dřív. Zajděte si ke kadeřnici, změňte radikálně svůj účes. Měli byste si totiž víc uvědomit sami sebe, nebuďte jen tím šedým průměrem, potřebujete zaujmout okolí. Netvařte se na sebe utrápeně před zrcadlem. Potřebujete vnitřní impuls, aby jste se posunuli dál.

Vztah:
Je-li partner na pár dní mimo domov, jste bezradní. Nevíte, co se může dít, když tam nejste s ním. Nevolejte mu každou hodinu a nezjišťuje, co právě dělá. Nepůsobí to vůbec dobře před kolegy. Ale i jemu to vadí, o když nic neříká. Domluvte si nějaký pevný termín, kdy si zavoláte, ale nerušte jednání.

Volný čas:
Mohli byste zase po letech navštívit muzeum. Potřebujete se dotknout historie, abyste pochopili, že tento svět nezačal s vaším příchodem. Uvidíte historické předměty, které naši předkové používali. Můžete si porovnat, zda byste s nimi dokázali zacházet. Zkuste se vžít do situace, že třeba nebyla elektřina.

Rada:
S příchodem jara máte více šancí dostat se do přírody. Hlavně ale vyndejte z uší sluchátka, chvíli to bez té hudby, na které jste bohužel tak závislí, zkuste vydržet. Poslouchejte hlasy probouzejících se ptáčků, pozorujte pupence na stromech a keřích a nešlapte po mladé travičce. Začíná vám jaro. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 6, 18, 21, 22, 26, 45

Práce:
Jakákoli nečinnost pro vás teď nepřichází v úvahu. Dostali jste se do správného proudu, který vás posunuje k cíli. Všechno je absolutně v pořádku, kolem vás jsou jen ti nejsprávnější lidé. O ničem nyní nepochybujte. Nehledejte žádné komplikace, nevymýšlejte krizové scénáře. Plujte si dál.

Zdraví:
Je pravděpodobné, že vás bolí oči nebo hlava v místech přesně za očima. Potřebovali byste si totiž odpočinout. Příliš času trávíte u počítače, nešetříte se. Měli byste mnohem více spát nebo se ve volných dnech vypravte do přírody. Vaše tělo si žádá vidět jiné obrazy, vystupte proto ze svých stereotypů.

Vztah:
Ve vztahu nejste příliš nadšení, to úžasné okouzlení druhým člověkem je nenávratně pryč. Kolem vás je zataženo, skoro až temno, snad to jsou ty nekonečné otazníky. Těžko k sobě hledáte cestu. Nechce se vám odpovídat na nevyslovené otázky. Mnohem raději jste sami, tak je vám nejlépe.

Volný čas:
Už dlouho jste zavaleni vlastními problémy, potřebovali byste se sejít s přáteli. Dobře víte, komu byste měli zavolat a kde se sejdete. Tohle pro vás není problém. Víte dobře, že sdělené trápení je okamžitě poloviční, ale sdělená radost se naopak násobí. Dobrým slovem můžete pomoci i vy.

Rada:
Podíváte-li se z očí do očí smrti, jistě ve vás zatrne. Takové okamžiky nejsou příjemné a nikdo je dobrovolně nevyhledává. Přesto se pozastavíte nad tím, jak je možné, že člověk, který ještě nedávno byl plný života, se může změnit v nehybné tělo. Začnete přemýšlet, kam se ztrácí život.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 28, 29, 30, 34, 44

Práce:
Konečně se krizová situace uklidňuje a získáváte zase zpět své ztracené jistoty. Je pravděpodobné, že budete muset přistoupit na méně kvalifikovanou pozici, jako byste udělali pár krůčků dolů po schodech. Už nejste těmi neohroženými nadřízenými, ale najednou vy musíte plnit úkoly.

Zdraví:
Přijímáte konečně váš současný stav za startovní, od kterého se můžete posunout dál. Důležité je ale pochopit, co se dělo, že právě tento zdravotní problém se musel objevit. Jste ochotni spolupracovat se svým tělem, nejdete proti proudu. Postupně docházíte k zajímavým závěrům, neubližujte si.

Vztah:
Dostali jste se k důležitému okamžiku. Bariéra, která se objevila mezi vámi a partnerem, je pro vás minulostí. Už se tímto stavem netrápíte, snažíte se posunout dál. Zatím je to ale pro vás citlivé téma, těžko se vám k tomu vyjadřuje. Stále z vás vycházejí nepříjemné blesky, máte pořád nabito.

Volný čas:
Neuvažujte, že byste měli v těchto dnech veřejně vystoupit. Na to nyní nemáte. Jste příliš zablokováni, energie z vás nevycházejí, nikdo by vám nevěnoval pozornost. Raději se stáhněte do svého nitra a nechte myšlenkám volný průchod. Už brzy se nastartujete a vyrazíte směle vpřed.

Rada:
Když jste zklamaní a máte pocit, že se k vám celý svět otáčí zády, nepodléhejte panice. Hlavně si neříkejte, že tohle je už konec světa, protože tak tomu rozhodně není. Naučte se na všechny své prohry dívat jinýma očima a uvidíte, že za chvilku vám už tak tragické připadat nebudou.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 8, 26, 31, 40, 45, 49

Práce:
Víte sice, že byste měli normálně pracovat, ale ta pevná půda pod vašima nohama se poněkud bortí, jako byste se propadali do nějakých hlubin. Měli byste o svých potížích mluvit s nadřízených, pojmenujte všechno, co vás trápí. Je pravděpodobné, že vymyslíte celkem přijatelné řešení.

Zdraví:
Bolí vás v krku, těžko se vám polyká a navíc máte chrapot, když se snažíte mluvit. Měli byste se v těchto dnech více šetřit. Volte hlavně správná slova. I ta nevyslovená – ta, co si jenom myslíte – mohou druhou stranu hodně bolet. Nikdy například nikoho neodsuzujte. Nemůžete znát celý příběh.

Vztah:
Máte sice srdce otevřené, čekáte na partnera, ale dokud si v sobě nedokončíte minulý příběh, nic zásadního se přihodit nemůže. Pokuste se pochopit příběhdy z vlastní minulosti, odpusťte opravdu úplně všem, koho se to týká. Je to neuvěřitelné, ale uvidíte, jak se vám hned začne lépe dýchat.

Volný čas:
Jste plní zmatků. Na jednu stranu byste moc rádi začali něco nového, ale na druhou stranu nechcete nic měnit. Tyto dva stavy se ve vás perou. Udělejte si jasno, k tomu stačí kus papíru a tužka. Je to jako hra. Zapište si všechny své činnosti a plány, sami pochopíte, co z toho se musí šktnout.

Rada:
Vydají-li se vaši potomci mimo domov, například do zahraničí, nesmí se vám v tu chvíli zbořit celý svět. Každý má právo na svou vlastní cestu, nesmíte nikoho blokovat, nikoho uvazovat doma. Jen si vzpomeňte na sebe v jejich věku. Tohle by vám nikdy nedokázali odpustit.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 2, 4, 29, 46, 47

Práce:
Nemusíte mít z ničeho strach, všechno se vyvíjí, jak má. Je pravděpodobné, že budete v těchto dnech vysláni na služební cestu do jiného města. Připravte si podklady, abyste nebyli na místě zaskočeni. Kolega bude potřebovat poradit. Nepřehlížejte jeho problém, také jste byli před časem na jeho místě.

Zdraví:
Zima ještě zdaleka nekončí, neměli byste přecenit první paprsky. Nesmíte prochladnout, zánět dutin by vás mohl uložit na pár dní do postele, jako když jste byli malí. Udržujte se v teple, hlavně noste pořádné boty, pijte horké čaje. Na zmrzlinu raději zapomeňte, bolesti v krku by byly nepříjemné.

Vztah:
Děti přicházejí na svět, když se mají muž a žena rádi, aspoň tak vás to učili ve škole. Ale neměli byste v té nádherné abecedě vztahu přeskakovat, každý list v tomto slabikáři byste se měli naučit. Než se dopracujete k početí miminka, uplyne nějaký čas. Nechtějte nic uspěchat, nechte mluvit srdce.

Volný čas:
Muž i žena mají v životě své specifické role. Dobře si uvědomte, kdo jste. K ženě patří něžnost, mateřství, otevřená náruč. Od muže se zase očekává síla a odvaha vystoupit v pravou chvíli na obranu ženy. Občas sice dojde k situacím, kdy se role mohou stírat, ale na ten základ nezapomínejte

Rada:
Nikdy nedělejte nic násilně. Cokoli vás bude jakkoli tížit nebo omezovat, najděte v sobě vnitřní sílu a zrušte to. Mohou to být těsné boty nebo příliš úzká sukně, ale také nevyhovující vztah, i když k tomu je často potřeba mnohem větší odvaha. Boří se totiž bariéry, které se tvořily celé roky. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 6, 28, 29, 30, 34, 44

Práce:
Mohou nastat komplikace s technikou. Nejspíš výpadek proudu přeruší na několik důležitých chvil síť. Může ale zkolabovat větší zařízení, potom by oprava trvale déle. Práce se zastaví, budete muset chvíli čekat. Sice někteří máte také ruce, ale přiznejte si, kdy jste je naposledy použili k práci.

Zdraví:
Konečně jste trochu v pohodě. Jen byste ale neměli zapomínat na dostatek tekutin, které jsou nyní pro vás důležité. Minimálně byste měli vypít tři litry tekutin denně. Musíte po zimě odplavit z těla co nejvíce škodlivých látek. Výborné jsou kopřivové čaje a důležité jsou také polévky z pohanky a krup.

Vztah:
Tentokrát každý z vás hraje sólo. Těžko se potkáváte, těžko se slaďujete. Jste každý jinde. Přesto si najděte společný večer, kdy vám neunikne pohled na zapadající slunce. Umí se koupat v nádherných barvách. Někdy se na obloze objeví unikátní obrazy, které patří právě vám.

Volný čas:
Voda v jakékoli podobě je vaším živlem. Zkuste domácí koupele v bylinkách, ale hlavně si je užívejte. Neměla by to být záležitost několika vteřin, ale naučte se s každou kapkou mluvit, pozdravit se s ní, zkoumat její cestu životem. Hned vám bude krásně. Každá kapka má svůj životní příběh.

Rada:
Opakující se činnosti kolem domova, stereotypní úklid a nákupy vás zahlcují. Měli byste se naučit zorganizovat si čas, abyste všechno zvládli co nejefektivněji. Času pro sebe máte stále méně. Řešením může být rozdělení úkolů pro všechny členy domácnosti, kdy každý zodpovídá za něco.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  1, 7, 12, 21, 35, 37

Práce:
Může dojít k přemisťování jednotlivých pracovišť v rámci firmy. Měli byste tohle přijmout s porozuměním, někdo tomu jistě rozumí. O stůl a židli nepřijdete. Dávejte pozor na všechny své věci, mohly by se ztratit důležitá fakta nebo elektronické nosiče. Těžko byste vysvětlovali, kam se poděly.

Zdraví:
Bolesti v zádech, které v posledních dnech pociťujete, byste mohli uvolnit v teplé lázni. Není-li váš stav akutní, pomůže vám aktivní pobyt v bazénu. Vytrvalostní plavání ostatně správně rozproudí krevní oběh. Ale neměli byste s nikým závodit, plavte ve svém tempu a důkladně prociťte každý pohyb.

Vztah:
Z nudy je člověk schopen mnoha podrazů, hlavně se rodí závist a nenávist. Jsou to dvě věrné kamarádky, žádná nebývá dlouho sama. Ideální by bylo, kdybyste si našli smysluplný program, abyste každou svou minutu měli co dělat. Nuda je moc negativní nástroj, nechtějte ho používat.

Volný čas:
Voda na vás působí zvlášť léčivě. Dopřejte si nejen očistnou sprchu, ale i třeba koupel v příjemně teplé vodě. Dobře vám udělá perličková lázeň. Začne-li venku pršet, rozhodně neutíkejte pod střechu. Užijte si ten déšť. A jestli to nebude průtrž mračen, oschněte pak přirozenou cestou.

Rada:
Možná jste si jako malí psali deník a možná byste ho dokonce našli. Máte-li možnost prolistovat ten starý sešit a číst si své pravdy, jste nyní mnohem bohatší. Najednou se tak ocitáte v oněch dnech a s oněmi lidmi. Znovu prožíváte všechny ty dětské křivdy a trápení. Škoda, že jste už dospělí.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 6, 12, 24, 25, 27, 30

Práce:
Vašim projektům se daří. Nemusíte se vůbec ničeho obávat, klidně byste mohli vystoupit s jejich obhajobou před větším množstvím lidí. Pokud pracujete ve firmě, může se jednat o zásadní referát na poradě, umělci mohou dát světu nové dílo, malíři zahájí svou výstavu.

Zdraví:
Nedělejte žádné závěry, když vám není dobře. Měli byste si udělat v osbě pořádek, začněte s úpravou jídelníčku. Omezte cukr, mouku a těžká smažená jídla, dále maso, pokud ho jíte ve větším množství, a uzeniny. Ty vám určitě dobře nedělají. Potřebujete také vypít dostatečné množství tekutin.

Vztah:
Nepřipouštíte si mezi vámi a partnerem nic, co by nebylo správné. Jste pouze pro čistou hru, fair play. Jedině tak je možné uvažovat o posunu ve vztahu. Pomalu ale jistě stoupáte do vyšších sfér, daří se vám. Můžete si zajít na vycházku, pomalu už tady bude jaro, abyste jeho příchod nezměškali.

Volný čas:
Vaše první lásky byly krásné a pořád máte na co vzpomínat. Ta nejprvnější, osudová, se možná právě vdává. Nesmíte být ale kvůli tomu smutní. Přejte jí to. Vaše cesty se rozdělily, nemohli jste jít dál společně. Radujte se, že tahle osoba našla k sobě člověka, který ji miluje. Nepomlouvejte minulost.

Rada:
Mnoho důležitých informací může k člověku dorazit za zcela nepochopitelných okolností, například ve snu. Nedivte se těmto obrazům, které k vám promlouvají, i když nechápete, odkud se berou. Přijměte každé takové sdělení, příliš o něm nepřemýšlejte. Pokud sny zapomínáte, hned si je zapište.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 3, 28, 36, 38, 39

Práce:
Buďte na sebe opatrní, nic nepokládejte za neměnný stav. Cokoli se může v další vteřině zcela obrátit. Věřte jen tomu, co máte pod kontrolou. Hlídejte si hesla k počítači, ale i klíče od kanceláře. Nikoho cizího nepouštějte dovnitř a vždy si pečlivě zkontrolujte, jestli je opravdu správně zamčeno.

Zdraví:
Někdy mohou hygienické prostředky nadělat více škody než užitku. Neměli byste často měnit značky mýdel nebo sprchových gelů. Nehrajte si na pokusné králíky. Zvolte si jednu firmu a u té už zůstaňte. Ani přílišné mydlení celého těla nedělá pokožce dobře, přicházíte totiž o ochrannou vrstvu.

Vztah:
Rodičovství je role na celý život. Nekončí s dosažením dospělosti, s maturitním vysvědčením ani když vaše děti už mají své vlastní děti. Pořád zůstáváte těmi, kdo nikdy nesmí zklamat. Děti jsou pro vás obrovským pokladem, nikdy je nevyhánějte do světa a ani před nimi nezavírejte dveře.

Volný čas:
Připravte se na vydání větší finanční částky. Může se porouchat důležitý spotřebič v domácnosti nebo se v domě začne realizovat náročná přestavba. Sice jste měli jiné plány, ale ty budou muset pro tentokrát počkat. Ostatně všechno má svůj čas, všechno se děje přesně tak, jak má.

Rada:
Nechtějte všechno přeměřovat na peníze, na věci. Nedívejte se na lidi z vašeho okolí podle toho, kdo má jaké auto, v jakém bydlí době, nebo co nosí na sobě. Nic z toho není důležité. Největší poklad má každý člověk ukrytý uvnitř svého srdce, ale bohužel to na první pohled není vidět. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  3, 4, 22, 26, 47, 49

Práce:
Nastudovali jste jisté důležité informace, doplnili jste fakta a opět se můžete posunout dál. Nepodceňujete důležitou fázi příprav, ať máte všechno pod kontrolou. Ještě se vám nestala žádná zásadní chyba. Vychází všechno, do čeho se pustíte. Přicházejí k vám zajímaví obchodní partneři.

Zdraví:
Potrápí vás možná dietní chyba, které jste se dopustili. Žaludek máte jako na vodě, snad jste více slavili, nakombinovali jste několik druhů alkoholu anebo jste okusili jídlo, které vám nesedlo. Budete se muset trošku šetřit. Zakažte si určitě uzeniny, pijte neslazený černý čaj a jezte suché pečivo.

Vztah:
Otěhotnění ve věku nad 40 let je pro každou ženu hodně rizikové. Miminko se sice narodí, ale přichází na svět s jistými handicapy, navíc maminka snáší šestinedělí i následně výchovu mnohem složitěji. Musí více spát, je unavená, často jsou problémy s kojením. Potrat ovšem není řešením.

Volný čas:
Nezkoumejte, kdy na tom budete lépe. Chodit za kartářkou a nechávat si vykládat osud, má svůj rub i líc. Dozvíte se sice, co by se mohlo stát, ale současně, jakmile tuhle informaci přijmete, jste jí ovlivněni a jednáte jinak, pod tlakem okolností. Je to skoro jako zkratové jednání. Nechtějte znát budoucnost.

Rada:
Důvěra, kterou jste dostali, na vás navalila obrovské břemeno. Může být tak těžké, že je až k neunesení. Pokud nebudete cítit, že to, co děláte, je dobrovolné, raději dejte šanci někomu jinému. Měli byste všechno zvážit. V každé situaci jsou dvě cesty, ale jen jednou z nich můžete jít dál. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla:  3, 6, 20, 24, 46, 49

Práce:
Napětí mezi vámi a kolegou mírně polevilo, můžete se s klidem věnovat svým projektům. Dalo by se dokonce již mluvit o smíru. Vyjasnili jste si, co by už dál nemělo existovat. Ale neuzavírejte se do sebe, potřebujete komunikovat s ostatními i s lidmi mimo firmu. Nebuďte za individualistu.

Zdraví:
Pozor na poranění lopatky nebo klíční kosti, zvlášť pracujete-li na přestavbě svého domu. Měli byste si dávat pozor při práci ve výškách. Žebřík je nebezpečná věc, zvlášť pamatuje-li už vašeho pradědečka. Ležet v nemocnici by vás teď určitě nebavilo. Jaro se už pomalu vylupuje v plné kráse.

Vztah:
Neplánujte si cestu na Měsíc, když máte tolik povinností. Možná byste chtěli s partnerem někam odletět, ale víte, že to nejde. Buďte rádi, že jste tam, kde jste. Nevíte, co by vás mohlo potkat. Zůstanete tedy doma, ale změnu už udělat musíte. Můžete si například přestěhovat nábytek v bytě.

Volný čas:
Pravděpodobně se budete muset smířit s tím, že už nejste vítězi, i když dříve jste několikrát bodovali. Čas nezastavíte, první místa patří mladším. Přesto své medaile a diplomy nevyhazujte, jsou důležité pro vaše děti nebo vnoučata. Něco jste dokázali. O svých úspěších mluvte, ať pochopí, že jste měli cíl.

Rada:
Opatrní buďte na oči, příliš je namáháte. A ani spánku moc nedáte. Pomůže vám jednoduchý cvik, když si nahřejete dlaně třením o sebe a ty potom na chvíli položíte na zavřená oční víčka, nejlépe vleže. Měli byste to opakovat pětkrát denně po dobu jednoho týdne. Brzy pocítíte úlevu.

 

© Wahlgrenis   2.3.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.