wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 23. února - 1. března 2009              

 
Po 23.2.2009 Út 24.2.2009 St 25.2.2008 Čt 26.2.2009 Pá 27.2.2009 So 28.2.2009 Ne 1.3.2009
Magický ornament 23. únor 2009 Magický ornament 24. únor 2009 Magický ornament 25. únor 2009 Magický ornament 26. únor 2009 Magický ornament 27. únor 2009 Magický ornament 28. únor 2009 Magický ornament 1. březen 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 6, 18, 33, 35, 40, 48

Práce:
Na pracovním poli se může objevit menší vítr. Pozor, aby vám něco důležitého neodletělo nebo abyste neodletěli vy. Krize by mohla nastat každému, kdo má pocit dokončeného díla, kdo už vyslovil poslední větu nebo kdo si uklidil stůl. Chcete-li si zachovat stávající pozici, tvařte se tak, jako byste pracovali.

Zdraví:
Ekzém, který se vám mohl objevit na rukou, nesouvisí se saponátem ani chemií, kterou jste se potřísnili. Vytváříte si kolem sebe bariéru. Něco není pořádku. Měli byste přemýšlet, co nebo kdo vám způsobuje tlaky kolem žaludku. Dokud se toho nezbavíte, nezmizí ani svědivý ekzém. Masti nepomáhají.

Vztah:
Sexuální energie, která proudí mezi mužem a ženou ve chvílích největšího intimního sblížení, je pro společný život důležitá. Někdy žena nedosahující orgasmu mávne rukou, a neuvědomuje si, že její tělo nevibruje tak, jak by mělo. Pak je náchylnější k chorobám v souvislosti s ženskými orgány.

Volný čas:
Prospěla by vám dobrodružná dovolená. Vydávat se bez doprovodu do neznámých končin, by nemělo smysl. Chcete-li objevovat cizí města nebo dokonce kontinenty, nezapomeňte si vzít mapu. Zabloudit v místech, kde se nedomluvíte, znamená pro vás nebezpečí. Nejjistější budete na chalupě.

Rada:
Když se rozhodujete pro stavbu, měli byste si předem vědět, z jakého materiálu bude. Sláma ani malé klacíčky nejsou ideální. Nezačítejte projekty, které přesahují vaše možnosti. Není to jenom o materiálu, ale také o spolupracovnících, kteří by měli mít podobný cíl jako vy. Netvařte se, že všechno umíte, vařit polévku jen z vody se nedá. 

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 13, 20, 33, 46, 48

Práce:
Pořád ještě se rozhodujete, začínáte skládat důležité komponenty k sobě, ale cíl ještě před sebou nemáte. Víte, že bývalý nadřízený už vaším nadřízeným nebude. Chcete si dokázat, že máte na víc. Nejprve ale musíte sestoupit na to nejhlubší dno, abyste našli sílu k odrazu. Pak to půjde.

Zdraví:
Nejste v nejlepší kondici. Potřebovali byste odpočívat, nebo aspoň pár dní volna. Na to nyní musíte zapomenout. Spěcháte na sebe, chcete stihnout víc než v jiných dnech. Nezdravě jíte, moc toho nenaspíte. Nemůže vám být dobře, když si toho na sebe tolik nakládáte. Ještě několik dní to ale musíte vydržet.

Vztah:
Když do vašeho vztahu vstoupí pochybnosti, všechno je najednou takové jiné. Partner uhýbá pohledem, neodpovídá na otázky, vnímáte, že se mu hlavou honí něco jiného. Nechtějte hned, když vás obejde první podezření, všechno zjistit, nepátrejte po důkazech. Raději partnerovi navrhněte nový zajímavý program.

Volný čas:
Někteří vaši známý mají v těchto dnech trápení. Možná nevyšlo těhotenství nebo je to něco jiného. Můžete jim ale zvednout náladu, když je pozvete na společný výlet. Vymyslíte jistě místo, kde by se jim líbilo. Nechtějte po nich, aby vám sdělovali detaily. Bavte se, buďte veselí a bezprostřední.

Rada:
Přátelskou vlnu nemusíte zažívat jenom s partnerem. Spousta lidí je naladěná podobně jako vy, potkáváte je, ale možná jste nenašli odvahu začít rozhovor. Neuzavírejte se do sebe, nechoďte s klapkami na očích, dívejte se kolem sebe, reagujte na ostatní. Uvidíte, jak se vám váš šedý svět najednou rozzáří. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 17, 18, 28, 36, 45, 48

Práce:
Rozjeli jste se skoro kosmickou rychlostí, všechny pochybnosti už zůstaly za vámi. Máte pocit, jako by jen pro vás svítilo slunce. Možná uvažujete, jaké by to bylo, kdybyste měli větší volnost. To by byly výsledky! Zvažujete, koho ze svých známých byste oslovili k budoucí spolupráci.

Zdraví:
Jakákoli krize v životě se odrazí na vašem zdraví. Teď se trápíte ve vztahu, proto se připravte na problémy v oblasti pohlavních orgánů. Mohou to být sice zpočátku nenápadné záněty nebo jen mírná pobolívání, ale časem mohou přerůst až v krizi. Snažte si hlavně neubližovat, nehrajte si na hrdinu.

Vztah:
Nejraději byste ze sebe všechny problémy smyli. Obrazně řečeno - možná by se vám líbilo vyjít za deště ven a dešťovými kapkami si nechat všechno trápení odplavit. Bohužel takové kouzlo ale v běžném životě nelze zrealizovat. Tak jste zase tam, kde jste byli, ve svých nekonečných stereotypech.

Volný čas:
Měli byste chvilku svého vzácného času věnovat hře s dětmi. Vraťte se o pár roků zpět a zopakujte si – před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát. Můžete se s nimi také vydat na výlet, vystoupejte na nejbližší kopec, rozhlédněte se do krajiny. Svět je z výšky docela pěkný.

Rada:
Neptejte se, proč někdo žije sto let a jiný umírá mladý. Délka života není nikde pevně stanovena, záleží na mnoha okolnostech. Nejhorší je odchod dítěte, rodiče nikdy nepochopí, co se stalo a proč to muselo potkat právě je. Tady se těžko hledá odpověď, tady rozhoduje někdo jiný.  

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 10, 28, 32, 33, 46, 48

Práce:
Najednou se před vámi otevírá krásná modrá obloha. Ty černé mraky z minulých dní jsou nenávratně pryč. Všechno je naladěné na úplně jinou vlnu, můžete se radovat, že jste to tak dobře zvládli. Slaďujte se se vším, co vám nyní přichází do cesty. Do vlastní minulosti se už neohlížejte.

Zdraví:
Zaznamenáte pravděpodobně potíže s břichem. Může se vám ohlásit nachlazený močový měchýř nebo nespokojené pohlavní orgány. Nesmíte se nyní zlobit na nikoho jiného, za všechno si totiž můžete sami. Nejste v rovnováze se sebou, vyčítáte si zbytečně věci, které by měli být pro vás pozitivní.

Vztah:
Jste sice v této chvíli hodně zklamaní, ale vnitřně sníte o svém princi nebo princezně, s kterou budete prožívat tu nejkrásnější pohádku světa. Zatím máte ale v srdci prázdno a nikoho s tak ideálními vlastnostmi, které si malujete, neznáte. Je podle vás moc těžké potkat někoho tak ideálního.

Volný čas:
Jdou z vás blesky, máte i problém bavit se se známými nebo kamarády. Ve všem hledáte jiný smysl, zkoumáte, jestli náhodou neútočí proti vám. Nějak jste se ztratili, všechno je totiž obrácené, nic neplatí a jen se zbytečně zaplétáte do stále složitějších obrazců. Může vám pomoci nejbližší kamarádka.

Rada
Nesmíte si myslet, že starosti máte jenom vy a nikdo jiný. Stačí se podívat na sousedy v domě, kolegy v kanceláři, známé nebo spolužáky. Všichni něco řeší. Nejste na to sami. Každý má svůj problém ale za ten největší na světě. Ideální je podívat se na sebe jaksi s odstupem.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 22, 30, 35, 41, 45

Práce:
Násilná změna z minulého týdne má nyní na vás dopad. Budete se muset srovnat s tím, že už nic nemá být jako dřív. Potřebujete zabrat mnohem víc, v minulosti vám toho dost procházelo, ale odhalilo se, že máte ještě rezervy. Však sami moc dobře víte, co jste podcenili a kde tedy máte přidat.

Zdraví:
Některé zdravotní problémy, které vás trápí, se mohly vyskytovat i u vašich rodičů nebo prarodičů. Přesto byste ale neměli propadat beznaději, že ve stejném rozsahu musí zasáhnout i vás. Vždy je čas jednat, když pochopíte, co se děje špatně. Nemoci dokážete zvnitřku odrušit, když budete chtít.

Vztah:
Přestože jste si mohli už projít jistým zklamáním ve vztahu, stále máte věřit, že je před vámi opět lepší budoucnost. Jen nesmíte po partnerovi chtít, aby měl samé ideální nebo až pohádkové vlastnosti. Věřte, že i docela normální člověk s vámi může normálně žít. Nehledejte prince.

Volný čas:
Jste plni energie, už si klidně můžete dovolit větší zátěž. Buďte na sebe tvrdší, nevzdávejte se hned při prvním neúspěchu, bojujte. Při návštěvě posilovny začněte zpočátku s menší zátěží a postupně si ji navyšujte. Výsledky budou na vás už velice brzy znát. Myslete také na svůj pitný režim.

Rada:
Když jste už dlouho od nikoho nedostali žádnou květinu, neměli byste být smutní. Radost si máte udělat sami, bez závislosti na jiných lidech. Květinářství jsou plná jarních kytiček, udělejte si hezký domov. Nesmíte o city ani o dárky nikoho prosit, nesmíte klečet na kolenou. Je to zbytečné.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 20, 29, 30, 39, 41

Práce:
Prošli jste si jistou krizí, zvážili všechna plus a minus, posunuli jste se dál. Nepřipadáte si už tak, jak jste na tom byli na počátku roku. Pochopili jste svou šanci ve firmě a začali jste dělat to, co se po vás očekává. Máte kolem sebe nejspíš podobně naladěné kolegy. Dokonce se už do práce těšíte.

Zdraví:
Sexuální energie má v sobě neskutečný náboj. Tyto polibky hvězd můžete zažívat, pokud máte vedle sebe vhodného partnera. Neměli byste se ochuzovat o chvíle vzájemného sblížení, kdy dvě těla splývají v jedno. Tady maska nemá co dělat, jste v těchto chvílích opravdoví, jen sami za sebe.

Vztah:
Váš domov by měl ladit s vámi, ne s návštěvami, které k vám občas zavítají. Veškerý nábytek, bytové doplňky, ale i koberce a spotřebiče mají sloužit vám, na to byste měli myslet při zařizování interiéru. Návštěvy přicházejí jen na chvíli, vstoupí, dokáží se přizpůsobit, ale vy si žijte, jak vás baví.

Volný čas:
Jako děti jste jistě měli nejrůznější sbírky – ubrousky, odznaky, ořezávátka. Už ani nevíte, kde skončily. Přesto si můžete sbírku začít budovat i nyní. Není nutné, abyste byli odborníkem v oboru, nechte promluvit náhodou. Třeba si při první jarní vycházce začnete budovat herbář. Objevte to dítě ve vás.

Rada:
Máte občas problém se světem kolem vás. Věříte jen tomu, na co si můžete sáhnout nebo co vidíte na vlastní oči. Občas vás ale zaskočí předtucha nebo prorocký sen, pak jste najednou trochu znejistěni. Jako by na vás ta velká zkouška teprve čekala. Pak teprve uvěříte, že tady nejsme sami. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 8, 9, 14, 19, 40

Práce:
Pracovně se vám daří. Setkáváte se s novými lidmi, klienty nebo novými spolupracovníky. Schůzky řešíte s přehledem, nemáte žádné konflikty a dokonce i pocit z bariér, který jste ještě nedávno měli, zmizel. Jako byste se ujistili v tom, že toto místo je pro vás skutečně ideální. Máte ze sebe radost.

Zdraví:
Budete se muset kontaktovat s lékařem, ale nebude se jednat o nic zásadního. Nejspíš to bude preventivní kontrola nebo očkování. Zkontrolujte si také, kdy jste byli naposledy u zubaře a objednejte se. Lepší je včasná kontrola, když vás nic netrápí, než dorazit s akutním bolestivým stavem.

Vztah:
Nastavili jste do vztahu pravidla, která tam donedávna nebyla. Volnost je sice krásná, ale mají-li dva lidé vedle sebe fungovat, něco se předem definovat musí. Nechtějte si hrát na silnějšího, oba máte mít stejná práva i povinnosti, nechtějte, aby se partner cítil jako v podřízené pozici.

Volný čas:
Můžete se věnovat sportovním činnostem, při kterých se přemisťujete z místa na místo. Zvolte si běh přírodním terénem, bruslení na in-linech nebo nenáročnou projížďku na kole. Nechtějte hned strhnout všechny rekordy, ještě byste měli pokračovat příště. Nezapomeňte na přílbu a chrániče na kolena.

Rada:
Jsou chvíle, kdy nevidíte další směr své cesty. Nesmíte rezignovat, to by bylo to nejhorší. Domluvte se na kávu s kamarádkou, která si také prošla peklem. Jakmile proberete nejčernější okamžiky vašeho života, zjistíte, že mnozí lidé jsou na tom ještě mnohem hůř. Nikdy se nevdávejte naděje.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  1, 10, 11, 18, 38, 39

Práce:
Po podivné inventuře v minulých dnech může do firmy nastoupit nová nadřízená, která bude uvažovat trochu jinak než předcházející vedení. Nastaví pravidla, která se nebudou nikomu moc zamlouvat. Nebude chtít s nikým kamarádit, bude si udržovat odstup. Nepokoušejte se k ní zatím přibližovat.

Zdraví:
Zaměřte se na správné přijímání potravy a tekutin. Snažte se před každým jídlem soustředit na pozitivní informace, které by k vám měly dorazit. Nehltejte, ale každé sousto si správně prožijte a maximálně vychutnejte. Neměli byste jíst ve spěchu, s knížkou ale ani u televize. Povyšte jídlo na slavnost.

Vztah:
Každá růže sice krásně voní, ale má současně ostré trny. Tak nějak je to mezi vámi a partnerem. Nechcete si nic dokazovat silou, věříte, že oba máte stejné cíle. V jeho očích nevidíte nic upřímného. Bojujete s vnitřním pocitem, který hlásí faleš. Nemáte důkazy, ale ani je nechcete hledat.

Volný čas:
U počítače trávíte hodně volného času, máte tady spoustu známých, s kterými komunikujete. Získáváte jistotu, že nejste na světě sami. Měli byste občas dohlédnout i na děti, hlavně jaké internetové stránky je zajímají. Nemusíte hned zvyšovat hlas. Uvědomte si, co byste dělali vy v jejich věku.

Rada:
Opatrně při společné jízdě s partnerem. Nejste naladěni na stejnou vlnu, mohli byste rozpoutat nepříjemnou hádku. Jde o vaše nekonečné povinnosti. Chtěli byste být upřímní, ale partner přijde s argumenty, jak náročná je jeho práce. Jako byste vy snad v práci leželi. Domluva nebude jednoznačná.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 7, 10, 14, 22, 33

Práce:
Život se vám mění od základů, začínají se dít neuvěřitlené věci. Pochopili jste jisté tajemství, ale trochu váháte, jestli tohle je opravdu cesta, po které chcete jít. Není úplně snadná a navíc pro mnoho lidi z vašeho okolí nepochopitelná. Nechcete být před nimi za blázny, zvažujete, co si vyberete.

Zdraví:
Konečně je vám lépe. Pochopili jste, čím jste si škodili, už to nechcete opakovat. Nacházíte nový rozměr svého života a hlavně svého zdraví. Jste odhodláni sundat ze sebe tu nepohodlnou masku i matoucí růžové brýle. Bude to hodně těžké, ale nechcete si před nikým už na nic hrát.

Vztah:
Ptáte se, co je osud a jestli je nutné všechno prožít tak, jak je pro vás připraveno. Osud je to, co člověk chce. Máte-li v úmyslu jinou cestu, vydejte se po ní. Nikdo vám nic nediktuje, sami se rozhodujete. Proto ani nad sebou nemáte proč plakat. Je to jen vaše rozhodnutí, váš směr, vaše cesta.

Volný čas:
Potkáte se po delší době s osobou, která se vám pozoruhodným způsobem zapsala do srdce. Tehdy jste ale tomuto sdělení nerozuměli. Nyní jste už jiní, máte v rukou zvláštní klíč, který vám pomůže porozumět. Hlavně byste se neměli uzavírat před světem, nezalézejte nikam do jeskyň.

Rada:
Těhotenství v rodině může být pro vás zcela nečekaným překvapením. A to zvlášť tehdy, máte-li většího potomka, kterého stále považujete za malé dítě. Teď konečně otevřete oči a pochopíte, že asi už tak moc malé nebude. Neměli byste nikdy připustit myšlenku na ukončení těhotenství.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 9, 11, 16, 22, 25, 36

Práce:
Jste naplněni všeobjímající láskou, prochází skrz vás jako nekonečný pramen, ale netýká se konkrétního člověka. Dokonce si i dáváte pozor, abyste se na někoho nepodívali jinak. Tohle si hlídáte. Ovšem aniž byste chtěli, jste součástí nádherných až nadpozemských projektů. To není práce, ale poslání.

Zdraví:
S přicházejícím jarem se hlásí o vaši pozornost krev. Něco nebude úplně v pořádku. Měli byste začít pít nejen kopřivové čaje, ale vůbec více tekutin. Po zimě je třeba tělo očistit, odplavit z něho usazené škodlivé látky. Neodkládejte tyhle procesy na později, začít jste měli možná i dřív.

Vztah:
Zase jste se dostali na zem. Přestali jste létat, snad došlo ke konfliktu s partnerem, možná si láska vzala na pár dní dovolenou. Není to ale určitě definitivní konec, jen byste měli zjistit, co se vlastně stalo. Možná jste si už svého partnera příliš přivlastňovali, tohle ale opravdu nikdy vyjít nemůže.

Volný čas:
Veškerá činnost, kterou vykonáváte ve volném čase, je pro vás úžasně motivující. Odpočinete si při ní a je vám zase moc dobře. Nesmíte se nechat zahltit prací, nekonečnými povinnosti a stereotypně se opakujícími úkoly. Začněte zase cválat jako kůň bez jezdce. Užívejte si tuhle úžasnou volnost.

Rada:
Nikdy vám nikdo nepatří. Člověk není hračka, kterou si můžete zavřít doma nebo posadit napořád do křesla. Nemůžete nikoho nutit, aby s vámi byl, a navíc rád. Každý potřebuje mít svobodu, prostor, nikdo nechce být svazován zlatými provazy. Láska může mít mnoho podob, ale násilí to být nesmí. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  4, 7, 12, 21, 43, 47

Práce:
Ujali jste se nových úkolů, zase začínáte správně vyzařovat. Opět máte ze sebe dobrý pocit, že jste něco platní. Sice na malý okamžik ustrnete v jistém bodě, jako by dál už nebylo možné stoupat, ale to je jen dočasný stav. Neztratíte-li naději, už brzy se dočkáte profesního růstu. Musíte ale být trpěliví.

Zdraví:
Trápí-li vás, jak vypadáte, dříve než se rozhodnete pro drastickou dietu, podívejte se na svou matku. Má plnější přesně ty partie, které na vás překypují? Pak vám dieta nic nepomůže. Ideální by bylo, kdybyste přijali to tělo, které máte, měli ho rádi bezpodmínečně. Přijměte se, pak půjdou kila dolů samy.

Vztah:
Zmatky konečně necháváte za sebou, otevíráte znovu svou náruč. Nepřipouštíte si žádné komplikace, opět věříte člověku, kterého máte vedle sebe. I když jste měli nedávno trochu problém uvěřit, v jeho očích jste nenašli nic špatného. Snažíte se zapomenout na zklamání, které vás potrápilo.

Volný čas:
V domácnosti se může porouchat spotřebič, který dosud sloužil bezchybně. Vypadá to na problém s elektřinou. Oprava se zkomplikuje snad delší čekací lhůtou a poměrně vysokou částkou, kterou budete muset zaplatit. Zjistíte, že si budete muset pro příště založit rezervní fond na opravy.

Rada:
Kdybyste si mohli vyjet někam za sluncem, udělali byste moc dobře. Dny jsou ještě krátké, brzy je tma a to vám na náladě zrovna nepřidává. Máte rádi západy slunce, ale ne smog, kterého je nyní skoro pořád. Jaro s prvními rozkvetlými kvítky je daleko. Zajděte za známými nebo do divadla. 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 2, 9, 34, 38, 42, 46

Práce:
Blízký kolega, s kterým jste v poslední době spolupracovali, sám sebe pasuje do pozice chytřejšího. Začne vám udělovat rady, jako byste tady byli první den. Nechápete, co se děje, o co se snaží. Vaše pozice zatím není otřesena, ale všímejte si, jak komunikuje s nadřízenými.

Zdraví:
Zbavte se všeho, co nevnímáte jako správné a čisté. Žádná faleš kolem vás nesmí mít prostor. Vypadá to, jako byste se otáčeli tam, odkud víte, že uslyšíte potlesk. Nejste na správném místě. Trochu jste zabloudili, musíte se dostat z oblak zase dolů. Omezte maso a cukry, dobré nejsou ani sycené limonády.

Vztah:
Máte-li s partnerem problém, musíte ho řešit sami. Nezatahujte do něho děti, rodiče ani známé. Každý má svůj úhel pohledu, ale tohle je váš společný život. Jen vy dva víte, kde se stala chyba a jestli je možné ji ještě nějak uchopit. Jít by to mělo, před vámi je ještě mnoho nádherných dní.

Volný čas:
Žárlivost je nemoc, ale vaše. Nemůžete k sobě násilím poutat druhého člověka, který má mít také svou svobodu. To, že je v jistém směru s vámi spojený, ještě neznamená, že ho budete mít přivázaného na provaze. Důvěřujte mu, pak se bude vracet, pochopí-li, že ho opravdu milujete.

Rada:
Těhotenství hodně změní budoucí mamince program. Určitě omezí sportovní aktivity, neměla by si hrát na hrdinku, i když některé těhotné ženy si klidně závodí. Je to hloupé gesto Těchto pár měsíců jsou pro ni nejpodstatnější její ochranná křídla nad miminkem. Nesmí dovolit žádné znejistění vývoje.

 

© Wahlgrenis   23.2.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.