wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 16. - 22. února 2009              

 
Po 16.2.2009 Út 17.2.2009 St 18.2.2008 Čt 19.2.2009 Pá 20.2.2009 So 21.2.2009 Ne 22.2.2009
Magický ornament 16. únor 2009 Magický ornament 17. únor 2009 Magický ornament 18. únor 2009 Magický ornament 19. únor 2009 Magický ornament 20. únor 2009 Magický ornament 21. únor 2009 Magický ornament 22. únor 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 6, 19, 23, 39, 46

Práce:
Je čas odměn. Postup minulých dní se ukázal jako správný. Odhalená chyba projekt posunula vpřed. Potvrdila se vaše slova, nemusíte se vůbec ničeho obávat. S nadřízeným budete probírat výši finanční odměny, nebojte se, svůj díl máte zcela zasloužený. Nastává období klidnější, bez krizí a problémů.

Zdraví:
Trápí-li vás delší dobu nějaký problém, měli byste zjistit, jak na tom byli ve vašem věku rodiče. Možná se jedná o genetickou dispozici, určitě byste měli znát podrobnosti. Nevymlouvejte se na čas nebo na nevhodnost tématu. Zajeďte za maminkou, pokud nebydlí s vámi, a zjistěte co nejvíc.

Vztah:
Partnerský vztah není jen o sexu. Zvažujete-li důvody pro společnou budoucnost s konkrétní osobou, měli byste si nejprve udělat komunikační test. Zjistit témata, o kterých se spolu dokážete bavit. Pak je důležitý okruh společných známých a koníčky, které nesmíte domu druhému zakazovat.

Volný čas:
Když se s někým pohádáte, těžko můžete druhý den očekávat, že se na vás bude mile usmívat. Naučte se ovládat své emoce, nedovolte, aby vám přerostly přes hlavu. Nikdy už nedokážete vráti slova, která jste řekli v hněvu. Nikdy se dostatečně neomluvíte a druhá strana je nedokáže zapomenout. Potřebujete se dostat na krásnější vlnu.

Rada:
Uvadne-li kvítek na keři, je pravděpodobné, že brzy vykvete jiný. Máte-li ale jenom jednu květinu, ke které se upínáte, jste po jejím uvadnutí příliš smutní. Měli byste se naučit ke každému přistupovat tak, aby pro vás nebyl středobodem vašeho vesmíru. Pak vás ztráta tolik nezabolí.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 20, 27, 31, 35, 46

Práce:
Na cestě jste se možná o malý krůček posunuli, ale rozhodně ještě nemůžete očekávat žádný výrazné odměny. Možná se osamostatňujete, což obnáší vybavit provozovnu. Připravte se na větší finanční výdaje, případně úvěr. V těchto dnech vás peníze skutečně budou opouštět, aby se v prvou chvíli vrátily.

Zdraví:
Kultura stolování a vůbec to, jak se stravujete, má vliv na vaše zdraví. Během pracovních dnů si nejspíš dáte místo oběha něco studeného, není toho příliš a o kvalitě bychom také mohli diskutovat. Omlouváte to nedostatkem času a peněz. Večer a o víkendu by to mělo vypadat jinak. Nespěchejte.

Vztah:
Všechny hádky, nejasnosti, nekončené věty i násilí se někam uvnitř vás zapisují. Nic nejde smazat, i když pak se ten druhý snaží sebevíc. Nedovolte, aby vám bylo ubližováno, abyste museli plakat. Zdravé soužití vychází z důvěry a pochopení toho druhého, rozhodně sem nepatří nic, co by se vám nelíbilo.

Volný čas:
Je zbytečné, abyste před návštěvou známých dělali generální úklid. Přijměte je ve svém prostředí, nestylizujte jej tak, aby se jim u vás maximálně líbilo. Vstupují na vaši půdu, zůstaňte proto sví. Kupováním obrazů podle jejich vkusu a předkládáním nejvybranějších pochoutek ze sebe svlékáte vlastní kůži.

Rada:
Stát se může cokoli. Vaše plány mohou v polovině ztroskotat. Najednou vám chybí ten důležitý bod, který nutně potřebujete, abyste pohli vlastním vesmírem. Jste sesypaní na hromádku a rozhlížíte se, odkud k vám dorazí nějaká jistota. Moc to bolí a nevidíte před sebou žádné světýlko. Je to jen pár vteřin.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 19, 32, 34, 43, 46

Práce:
Nadřízený bude mít nejspíš dovolenou, atmosféra ve firmě se v těchto dnech značně uvolní. Po delší době budete mít opět dobrý pocit, když se ráno proudíte. Snad se dokonce začnete těšit do práce. Nikdo vás nebude omezovat ani se ptát na zbytečnosti. Jste na svém pracovišti skutečným pánem.

Zdraví:
Zavzpomínejte si na vlastní dětství. Zkuste si vybavit, jaké nemoci vás tehdy trápily, z čeho se léčili vaši rodiče. Všechno se mění, nejen názvy chorob, ale i léků, lékařských terapií, přístrojů. Jiné je i vybavení ordinací. Za peníze si ale zdraví koupit nemůžete. Žijte tak, abyste si neubližovali.

Vztah:
Pokud si nejste jisti ve vztahu k partnerovi, nedejte nikdy na řeči ostatních lidí. Lži a polopravdy dokáží v životě napáchat hodně zla. Jen těžko se později vysvětluje, co nebylo včas správně pochopeno. Někdy je dokonce už na nějaké objasňování pozdě, není totiž už ke komu mluvit.

Volný čas:
Při veškerých zimních sportech buďte na sebe mnohem opatrnější než jindy. Jeden pohyb by mohl změnit celý váš život. Neriskujte, na sjezdovkách zbytečně nemachrujte, nepředvádějte se. Myslete na to, že i zítra je den, kdy budete muset někam jít. Ležení v nemocnici by vás mohlo dost zastavit.

Rada:
Složitou finanční situaci vám v krajním případě pomohou řešit příbuzní. Ovšem pokud nebudete splácet tak, jak jste se domluvili, vaše vztahy se změní, a to k horšímu. Proto si každý takový krok dobře rozmyslete. Krize v širší rodině za to nestojí. Jsou ještě jiné cesty, jak si poradit.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 11, 17, 28, 30, 32, 43

Práce:
Rozhlížíte se po nových možnostech výdělku. Rádi byste k práci přišli normálními, legálními postupy, ale ty nějak zklamávají. Nejspíš požádáte o pomoc známého, který se vám už před časem s takovou službou nabízel. Přijmete jeho doporučení, protože tušíte, že vám trochu teče do bot.

Zdraví:
Potřebujete se už někde odrazit, někde začít. Nevidíte ale odkud. Těch problémů kolem vás je totiž až nad hlavu. Zkuste začít s jídelníčkem. Jezte lehčí jídla, menší množství, méně tuků a cukru. Omezte také pití kávy. Jedna denně vám bohatě stačí. Zato byste měli ale více pít, aspoň 3 litry.

Vztah:
Partnera vaše problémy příliš nezajímají. Má svůj svět, kam vás stejně nepouští. Nenacházíte žádnou společnou vlnu, každý jste trochu jinde. Ale moc si přejete, aby se tohle jednou konečně změnilo. Připadáte si jako na rotopedu, šlapete, ale nechápete, že takhle nikam nedojedete.

Volný čas:
Pokud je to mezi vámi a partnerem skutečně na hraně, neměli byste pokoušet osud a uvažovat o budoucím dítěti. To nikdy nemůže slepit dva jedince, z nichž každý jde jinou cestou. Miminko přichází na svět s docela jinými plány, nesmíte ho hned od počátku stavět do role, kterou nezvládne.

Rada:
Když se ve vás všechno pere, rádi byste vzali osud do svých rukou a všechny, kdo vám ubližovali, chcete potrestat. Zastavte. Tohle není směr, který by vás mohl někam posunout. Nikoho soudit vám nepřísluší. Raději všechny rány přijímejte, děkujte za ně a chápejte, proč k nim dochází. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 10, 30, 31, 35, 40

Práce:
Procesy, dosud pohodové a bezkonfliktní, se mohou najednou poněkud zkomplikovat. Do firmy nejspíš dorazí vyšší dozor, inspekční orgán nebo delegace z ústředí. Bude se snažit dohledat nějaké chyby a přehmaty. Snad někdo něco hlásil. Dávejte si nyní hodně velký pozor na všechny detaily.

Zdraví:
Možná už rozumíte tomu, proč vás poslední dobou bolí celé tělo. Nejen nohy, ale hlavně kolena a kyčle, pak také záda a hlava. Je toho totiž na vás naloženo už moc. Možná ale dobře chápete, že není jiné cesty, že něco budete muset opravdu chtě nechtě odložit. Mohli byste totiž vážně zkolabovat.

Vztah:
Už si začínáte říkat, že problémy ve vztahu jsou vám snad dané osudově. Chcete před nimi utéct, ale není kam. Zkuste se na svůj život a hlavně na partnera podívat s odstupem. Kdo by s vámi mohl jen tak vydržet? Potřebujete více hladit a lísat se. Příliš kolem sebe sekáte tlapou a ostatní to bolí.

Volný čas:
Divadelní sezóna je tady právě pro vás. Nezůstávejte doma, ale vyberte si představení, jehož děj důvěrně znáte. Také o hercích byste neměli pochybovat. Nechte se unášet dějem, nic vyššího ale od této chvíle neočekávejte. Potřebujete pouze rozptyl. Pak se vrátíte do svých starých kolejí.

Rada:
Každá nemoc vás dřív, než se vyloupne ve své plné kráse, důrazně upozorňuje, že se něco děje. Nepodceňujte signály těla, které hlásí, že něco uvnitř není zcela v pořádku. Měli byste více přemýšlet, než sáhnete po lécích a začnete své potíže léčit podle doporučení doktorů. Věřte v úžasnou sílu ve vás.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 3, 6, 10, 24, 36, 49

Práce:
Postupně jste se dostali na svou správnou pozici. Konečně víte, že tohle je místo, kam patříte, kde máte být. Tady si vaše srdíčko poskočilo. Projekty, které máte zatím v hlavě, se už brzy překlopí do reálného světa. Jen si věčně neopakujte, kdo všechno vám kdy házel klacky pod nohy, to je zbytečné.

Zdraví:
Neprožívejte každé své píchnutí nebo nějaký pupínek hned zásadně. Není nutné běhat po ordinacích specialistů a nechávat si s tělem dělat nejrůznější pokusy. Všechno, co se vám děje, má nějaký význam, měli byste zkoumat nejprve, čím jste si ublížili a tohle napravit. Pak vám zase bude dobře.

Vztah:
Nemáte utíkat hned do první náruče, která se před vámi otevře. Je třeba chvíli poslouchat vlastní nitro, nedělat nic, jen přijímat impulzy, které k vám dorazí. Však dobře pochopíte, co pro vás není správné. Nechtějte dosáhnout svého za každou cenu. Cit zvaný láska se nekoupí na každém rohu.

Volný čas:
Většina umělců vytváří svá díla o samotě. Nedivte se, že vy nic nemalujete, nepíšete a ani básně neskládáte. Nemáte čas, opakujete si stále dokola a mezitím děláte věci, které nejsou vůbec důležité. Měli byste si udělat inventuru ve vlastním volnu. Jinak nenajdete ten tolik důležitý klid v sobě.

Rada:
Peníze jsou sice pouze barevné papírky s nulami nebo lesklá kolečka. Bez nich se žije těžko, ale s nimi ještě hůř. Bez prostředků se člověk dostává do pasti a musí dělat věci, které nechce, jen aby se k němu dostaly. Máte-li už nějaké papírky nastřádané, je vaše volba, co dělat mnohem svobodnější.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 6, 7, 10, 17, 34, 44

Práce:
Zavře se nad vámi na chvíli hladina. Bude vám chvilku trvat, než se zase dostanete do svého obvyklého pracovního tempa. Jste výrazně znejistěni, nejspíš kolegou, který k vám má poměrně blízko. Použije vaše rozpracované návrhy jako svoji novinku a samozřejmě bude očekávat odměnu.

Zdraví:
Jestliže jste se rozhodovali ke změnám, které jste ale nerealizovali, nyní přichází další fáze, kdy se o to pokusíte znovu. Tentokrát se nenecháte ničím znejistět, chcete zvítězit. Stojíte na startovní čáře a díváte se do budoucna. Víte, že před vámi není lehká cesta, ale jste odhodláni vydat se právě tudy.

Vztah:
Partner se k vám postupně přibližuje. Dokonce jste začali uvažovat o společné budoucnosti. To je už výrazný pokrok proti tomu, v čem jste žili ještě nedávno. Víte, že je třeba za minulostí udělat silnou čáru a začít nově. Dlouho jste se k tomuto kroku odhodlávali, konečně jste se tedy dočkali.

Volný čas:
Váš život je jedním velkým bojištěm. Sami vlastně nevíte, za co bojujete, pro koho, ani proti komu. Jste v obrovském napětí, které byste měli sladit do krásných barev. Dotkněte se zvyků, tradic nebo víry a chvilku stůjte, jste totiž nádhernou součástí nekonečna. Nikdo není sám, všichni jsme stejní.

Rada:
Jste součástí malých společenství, která postupně zapadají do větších a větších celků. Rozhodne-li se někdo, kdo dříve stál vedle vás, najednou pro rychlý běh, můžete sice říkat cokoli, ale bránit mu nesmíte. Každý má svou cestu, nemá smysl nikoho jen tak posunovat po šachovnici jeho života.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  13, 16, 26, 35, 41, 45

Práce:
Zaznamenáte zostřený dohled. Jako by nadřízení měli obavu z návštěvy zahraničních majitelů nebo konzultanty, kteří mají zhodnotit chod firmy. Zaskočí vás pocit nesvéprávných pracovníků, jež mohou fungovat jen pod zostřeným dohledem. Smutné divadlo, kde jste jen smutnými loutkami.

Zdraví:
Větev, na které se houpete, se v poslední době hodně naklání. Zvolte nové postupy. Ideální pro tyto dny je černý rybíz v jakékoli podobě – můžete z něho pít mošty, sirupy, ale jsou také vynikající marmelády. Černý rybíz napomáhá látkové výměně, je především zdrojem vitamínu C.

Vztah:
S partnerem se můžete sladit, když přistoupíte na jisté omezení. Nejste před ním přímí, je zde bariéra, ale víte, že v masce to jde. Odkýváte věci, které chce slyšet, a dál zůstáváte ve svém světě. Zbytečně si nic nekomplikujete, je to druh obrany. Představte si, jaké by to bylo, kdybyste byli upřímní.

Volný čas:
Při cestách mimo domov buďte opatrnější. Jste v ohrožení, nejsou to ani tak vaše osobní věci nebo peníze, ale vy. Rozmyslete si skoky na gumě z mostu i seskok padákem, nepokoušejte se poprvé vzlétnout s letadlem. Adrenalin je forma strachu. Ta vteřina by vám za to nestála.

Rada:
V životě nejsou jen samé rozesmáté chvilky. Občas se musíte zastavit a uvědomit si, že si na vás právě sáhlo cosi, co není vidět. Jednou z takových událostí může být konec života někoho blízkého. Najednou pochopíte, jak je člověk malý a jak nezmůže nic proti rozhodnutí osudu. Přesto je třeba žít dál.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 3, 4, 6, 33, 36, 37

Práce:
Je to zvláštní situace. Vypadá to, jako byste nepracovali, a přitom by vaše úroda rostla. Dostali jste se do neuvěřitelného bodu, najednou víte víc než ostatní. Z toho samozřejmě vycházejí vaše projekty, které narůstají až do téměř neuvěřitelných rozměrů. Nesmíte se této cesty zaleknout.

Zdraví:
Ještě pořád nejste úplně v pořádku. V krku vás stále škrábe, přestože jste už vyzkoušeli všechny možné způsoby léčby. Už to nebude dlouho trvat, musíte tohle období vydržet. Nebuďte arogantní na okolní svět, přijměte všechno, co se děje, jako to nejlepší, co vůbec může být.

Vztah:
Dostali jste se do podivného uzlu, z kterého se nemůžete dostat. Vydali jste se proti proudu a nějak jste zabloudili. Musíte se vrátit zpět a dostat se tam, kam patříte. Vaše rodina je prioritní. Nevymýšlejte žádné dobrodružné plány, teď by to nebylo nejvhodnější. Dívejte se partnerovi do očí.

Volný čas:
Občas je třeba udělat ve věcech kolem sebe menší inventuru, jinak vznikne podivné zatuchlo. Větrat se musí, to dobře znáte. Udělejte něco, co by od vás nikdo neočekával. Připravte doma exotické jídlo, pozvěte partnera na večeři, oblečte se jinak, než je to pro vás obvyklé. Upozorněte na sebe.

Rada:
Zbavte se všeho, co necítíte jako správné a čisté. Žádná faleš kolem vás nesmí mít prostor. Vypadá to, jako byste se nyní jenom otáčeli tam, odkud víte, že uslyšíte potlesk. Nejste na správném místě. Trochu jste zabloudili, musíte se dostat z těch oblak zase dolů. Neměli byste pít sycené limonády.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 4, 6, 33, 38, 39

Práce:
Krizi jste překonali, všechno zlé už je konečně za vámi. Můžete mít pocit, že jste přišli z obrovského lijáku do teplé místnosti. Osušíte se, bude vám zase dobře. Teprve nyní se stáváte kompletní, všechno se děje, jak má. Uvěřili jste, že toto je správná cesta, a také jste se po ní vydali.

Zdraví:
Objeví-li se zdravotní problém, nikam se neschováte. Musíte si přiznat chybu, jste najednou jako nazí, všechno je vidět. K lékařům nemáte přílišnou důvěru, ale jsou situace, kdy byste pochybovat neměli. Není vám nejlépe, ovšem samoléčba by vás nezachránila, nedejte ani na rady známých.

Vztah:
Co jste prožívali dřív, zůstává někde hluboko ve vašem srdci ukryté jako to nejtajnější tajemství. Některé věci byste nikomu neprozradili, máte k tomu ostatně své důvody. Pokud tady ale ukrýváte zlo a své trápení, měli byste s tím něco udělat. Někdy stačí napsat všechno na papír, a ten pak spálit.

Volný čas:
Žádný problém není tak velký, abyste se přes něj nemohli dostat dál. Vždy je nad vámi modrá obloha, vždy po nejčernější noci vyjde slunce. Nevzdávejte se, když náhodou nevidíte řešení svého problému. Zase bude lépe, jen tomu musíte uvěřit. Zkuste se na své trápení podívat jakoby jinýma očima.

Rada:
Spojovat krásu v lidských srdcích s penězi je přímo barbarské. Nepokoušejte se nikdy mezi sebe a své nejbližší klást finanční rovnítko. Každý může mít někdy problém s penězi, ale nezapomínejte, že to není celá pravda. Člověk více žije svým srdcem, peníze jsou důležité vždy jen na chvíli. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  9, 15, 26, 30, 36, 39

Práce:
Odpočinek vám prospěl. Komplikace v práci se vám podařily vyřešit, jste postaveni před nové projekty a z těch strach nemáte. Možná jste k ruce dostali spolupracovníka, který se v této problematice také celkem orientuje. Vzali jste věc za správný konec, jen si odškrtáváte splněné dílčí kroky.

Zdraví:
Přišla k vám zásadní informace a jste hned klidnější. Ale trvalo to. Zkoumáte, co byste měli užívat a co naopak ze svého života do budoucna zrušíte. Potřebujete se zbavit také jistých lidí, kteří na vás nemají nejlepší vliv. Však dobře tušíte, kdo z okolí vám nepřináší jen ty nejlepší pozitivní vibrace.

Vztah:
Zažijete situaci, jako by vám někdo nastavil zrcadlo. Budete se sice dívat před sebe, ale pochopíte, že to jste vy. Ve vztahu k partnerovi děláte chybu, že si ho příliš poutáte k sobě. Nechtějte vědět, co dělá každou minutu, když není s vámi. To se mu dlouho líbit nebude. Darujte mu důvěru.

Volný čas:
Nastává konečně vhodná chvíli, abyste si protáhli tělo. Můžete si na víkend zajet na hory načerpat síly, které vám tolik chybí. Nepřipadají-li pro vás momentálně hory v úvahu, můžete zvolit procházku rychlou chůzí v příměstském parku. Měli byste do plic dostat svěží vzduch. Ale určitě chraňte dutiny.

Rada:
Dbejte při každém odchodu z domu, abyste byli upravení a vnitřně pozitivně naladění. Není to tak náročné, jak si myslíte. Výsledky tohoto celkem nenásilného procesu brzy jistě zaznamenáte na vlastní kůži. Dáte totiž všem najevo, že vám nejsou lhostejní. Co vydáte, to se vám také vrátí.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 10, 12, 21, 25, 26, 27

Práce:
Při jednání před větším množstvím lidí byste mohli vyslovit názor, kterým byste ostatní dost šokovali. Raději si všechno pořádně rozmyslete a nemáte-li kolegy na své straně, mlčte. V tuto chvíli neuvažujte o reorganizaci firmy. Smiřte se se stávajícím stavem. Ještě nějakou dobu máte vydržet.

Zdraví:
Začnete vnímat problémy v oblasti ledvin a močových cest. Neměli byste příliš riskovat. Potřebujete se udržovat v teple, neprochladnout a pokud se už příznaky objevily, tak bezpodmínečně dodržovat režim předepsaný lékařem. Urologický čaj by vám mohl pomoci alespoň částečně.

Vztah:
Krátkodobé odloučení od partnera, kdy například jeden z vás odjede na služební cestu, vám umožní podívat se na něho jinýma očima. Uvědomíte si chyby, které v běžném životě nezaregistrujete. Ale musíte být chvíli bez druhých lidí. Jen tak k vám dorazí informace, které jinak nemají prostor.

Volný čas:
Nikdy se nenechte nikým vtlačit do pasti, kde být nechcete. Všechno, co děláte, dělejte rádi a dobrovolně. Jakékoli násilí, a to i krátkodobé, se uvnitř vás usídluje a zůstává tady dlouho. Neubližujte si, dělejte jen to, co vás baví. Pak se vám i váš nudný a stereotypní život najednou rozzáří a bude vám krásně.

Rada:
Může se vám někdy zdát, že nemáte peníze, že si nemůžete dovolil pořídit to, co mají sousedé nebo známí. Nemusíte být smutní. Nikdy neznáte celý příběh, nevíte, co je trápí. Nevidíte, co museli obětovat, aby si konkrétní věc mohli pořídit. Raději si ještě zvažte, co opravdu nutně potřebujete. Máte všeho až až.  

 

© Wahlgrenis   16.2.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.