wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 9. - 15. února 2009              

 
Po 9.2.2009 Út 10.2.2009 St 11.2.2008 Čt 12.2.2009 Pá 13.2.2009 So 14.2.2009 Ne 15.2.2009
Magický ornament 9. únor 2009 Magický ornament 10. únor 2009 Magický ornament 11. únor 2009 Magický ornament 12. únor 2009 Magický ornament 13. únor 2009 Magický ornament 14. únor 2009 Magický ornament 15. únor 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 12, 18, 23, 36, 45, 48

Práce:
Mohl by se objevit menší problém. To, co šlo automaticky, se najednou zadrhne. Budete se muset podívat, kde se stala chyba, možná se o několik kroků vrátíte zpět. Každopádně se jedná o časové omezení. Na pracovišti byste mohli odhalit škůdce. Hlídejte si dobře hesla k počítačům i tajná data.

Zdraví:
Jaro tady ještě rozhodně není, měli byste se řádně oblékat. Hrozí vám komplikované nachlazení. Nepodceňte šálu a rukavice. Udělejte z nich vaši přednost.Zůstat teď v posteli by se vám vůbec nehodilo. Při problémech s krkem vsaďte na léčbu medem, snězte ho najednou tři polévkové lžíce.

Vztah:
Vyjíždíte-li na služební cestu s osobou opačného pohlaví, neznamená to, že hned tuto situaci musíte využít ve svůj prospěch. Nic byste nezískali a navíc vztah na pracovišti nemůže mít nikdy dlouhé trvání. Tajit své city se podaří jen komplikvaně, v nestřeženou chvilku vás může vyrušit kolega. Takové dobrodružství byste museli draze zaplatit.

Volný čas:
Sami se sebou bojujete, nenacházíte nic, s čím byste byli spokojeni. Hledáte program, který by vám zvedl náladu. Vypadá to, jako by před vámi zapadla všechna budoucí slunce. Ale tak to není. Neztrácejte naději, po každé i té nejčernější noci slunce i pro vás zase vyjde na oblohu.

Rada:
Nehrajte si na soudce vlastního života. Nemáte pravomoc pohybovat po téhle šachovnici žádnými figurkami, žádným člověkem. Od toho jsou tady jiní. Vy se necháváte vézt, máte přijmout vyšší hru a hlavně se s ní sladit. Jakýkoli boj proti této vlně zaznamenáte na svém fyzickém zdraví. 

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 7, 14, 39, 42, 45, 46

Práce:
Něco dost důležitého jste pochopili, i když veřejně to zatím prezentovat nechcete. Svůj plán si proberte s důvěrnými známými, o kterých víte, že vás nepodrazí. Poskládali jste si najednou mozaiku z dílků, které ještě před chvílí byly na hromádce na zemi. Jste na zajímavém startu.

Zdraví:
Těšíte-li se na miminko, které k vám stále nepřichází, nemá mysl chodit k lékařům a dožadovat se potomka umělou cestou. Sice byste pak možná miminko měli, ale není to človíček, který by patřil vám. Při početí se do zárodku zapisují vaše energie, zatímco při spojení laboratorním, je všechno jinak.

Vztah:
I v partnerství má všechno svůj čas, nesmíte na nic spěchat. Stejně jako neodžijete celý váš společný život během prvního rande, nesmíte urychlovat ani jiné procesy. Člověk má přijímat to, co k němu přichází, ale nesmí stavět z jiného materiálu, než který dostal. Veškeré podvody na lidskosti se trestají.

Volný čas:
Máte nejspíš divoké sny, honí se vám toho totiž moc v hlavě. Neustále promýšlíte svou další cestu a zvažujete všechny varianty. Sny pochopíte brzy, už za pár dní budete mít jasno. Potřebujete se psychicky zklidnit, srovnat. Možná byste mohli zavítat do divadla, už moc dlouho jste na ničem nebyli.

Rada:
Zklame-li vás přítel, přestává být přítelem. Nemůžete odpouštět to, co se stát nemělo. Každým dnem všichni skládáme pomyslné zkoušky a pokud někdo neobstojí, nemůže se pokoušet o vaši přízeň znovu. Zatáhněte oponu a začněte fungovat bez něho. Zrada od přátel se neodpouští. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 11, 13, 24, 29, 35

Práce:
Potřebovali byste se najít. Jste trochu jako Alenka v říši snů. Ničemu kolem sebe moc nevěříte. Přesto ale máte všechno připravené, aby se dílo po určité době vylouplo v celé své kráse a překvapilo kolegy i vaše nadřízené. Obavy mít nemusíte, hlavně se pořád neotáčejte do minulosti.

Zdraví:
Každý člověk bez lásky chřadne. Važte si proto každé chvíle, kdy máte vedle sebe někoho blízkého, kdo vás políbí, pohladí, kdo porozumí vašemu smutnému pohledu a dokáže ho změnit v úsměv. Oplácejte stejným dílem. Tohle je nejlevnější, ale současně i nejpříjemnější léčení na světě.

Vztah:
Žádná pohádka, a co vám jich maminka navyprávěla, když jste byli malí, není vymyšlená celá, od prvního do posledního písmene. Zázraky se dějí i v běžném životě, jen se tomu někdy divíte. Dokonce i prince můžete potkat, jen si to nesmíte nikdy zakazovat. Sny se plní, když jim uvěříte.

Volný čas:
Měli byste se zajít podívat do městské věže, odkud je výhled do okolí. Rozhledny v horách jsou totiž ještě zavřené. Potřebujete získat nadhled nad vlastními problémy, jste v nich moc potopeni. Svět nejste jen vy na tom malém plácku, jak si možná myslíte. Zkuste své starosti přehodnotit.

Rada:
Občas máte pocit, že oči nejsou jen na dívání, ale především na porovnávání toho, co kdo kolem vás má nebo nemá. Jen těžko se srovnáváte s novým autem souseda nebo atraktivní dovolenou kolegyně. Zkuste lidem přát, dávejte co nejvíc ze svého srdce, pak se i k vám začnou dary vracet. 

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 6, 22, 25, 32, 44

Práce:
Je vám jasné, že musíte jít dál. Bude to úplně jinam než dosud. Nechtějte zastavit vodu v její cestě k moři. Nebuďte příliš statičtí, to by vám k ničemu nepomohlo. Změna je nesmírně ozdravujícím procesem. Jen si ji budete muset nejprve vnitřně připustit. Do toho se vám vůbec nechce.

Zdraví:
Co se týče vašich stravovacích zvyklostí, moc se nešetříte. Když máte tu možnost, sníte najednou až neuvěřitelné množství jídla. Nemuseli byste se stydět zajít na nějaké mistrovství v pojídání knedlíků. Jenže vy si nevybíráte, co je pro vás vhodné. Tady byste se měli na chvíli zastavit.

Vztah:
Kolem vás je docela husté prázdno. Nikde nikdo, kdo by vás mohl pohladit. Bohužel se ale s tímto stavem příliš ztotožňujete, připadá vám to jako nezvratitelné řešení. Dokonce se už nad tím ani příliš nepozastavujete, berete to jako jasný fakt. Měli byste ještě jednou zvážit, kde se stala chyba.

Volný čas:
Bylo by dobré, kdybyste si o svém trápení popovídali s někým z vašich nejbližších. Všechno totiž příliš dusíte v sobě, hrajete si zbytečně na hrdiny. Zapomínáte na sebe. To samozřejmě není dobré, ubližujete si. Smutky z vás musejí rychle pryč. Mluvte o všem, co vás trápí. Zase se máte usmát.

Rada:
Nikdy si nic hezkého do budoucnosti nezakazujte. Stát se pak může cokoli, ale přes váš zákaz to nepůjde. Budete pak najednou jaksi mimo děj. Raději přijměte všechno, co k vám přichází. Nestavte se zbytečně do klece a nezahazujte klíče. Nikdy neříkejte nikdy, největší trest je říkat tohle lásce.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 8, 25, 35, 38, 45, 48

Práce:
Nevěřte úplně všemu, co se bude tento týden ve firmě řešit. Jsou to jenom slova, která nemají větší význam. Jako by je někdo zapisoval křídou na chodník, za chvíli zaprší a dešťové kapky je smijí. Neberte proto nic, co se jeví jako tragické, tak vážně. Pár dní si počkejte a uvidíte, že zase bude lépe.

Zdraví:
Neměli byste odjíždět nikam na hory. To je pro vás vyloženě nebezpečný terén. Lyže nechte pro jistotu odpočívat, venku se můžete pouze procházet. Opatrnější buďte i při jízdě autem, neriskujte na namrzlé vozovce. Raději byste měli mít stále auto pod kontrolou, rozhodně nesmíte závodit.

Vztah:
Nejste na svého partnera správně naladěni, vypadá to, jako byste si spolu něčím ublížili. Mohlo dojít třeba jen ke hloupému nedorozumění, ale zatím nikdo nemá chuť udělat ten první krok. Víte ale dobře, jak krásná pak bývají usmiřování. Zkuste se výjimečně překonat a krásně se usmějte.

Volný čas:
Zkuste se vyvarovat jakýmkoli řemeslným aktivitám. Úpravy domu, výměna podlahy ani práce na střeše by pro vás nemusely dopadnout nejlépe. Sice všichni vědí, jak jste manuálně zruční, ale raději si na to pozvěte specialisty. Jediný pohyb, a mohl by se vám změnit celý život.

Rada:
I když vás zklame nejbližší člověk, nesmíte se do budoucna od všech lidí odstřihnout a nikomu už ze zásady nevěřit. Zase je třeba pochopit, že svět není tady jen proto, aby vám ubližoval. Opět máte uvěřit ostatním, zkuste žít jinak žít. Smyjte ze sebe jedno provždy smutky a zklamání.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 6, 22, 25, 32, 44

Práce:
Další váš směr bude naznačen na větší poradě, snad před mnoha lidmi. Je možné, že s vašimi dosavadními postupy není vedení úplně spokojeno. Dostanete nabídku k přechodu na jinou pozici. Zatím si to dobře promyslete, museli byste něco ze svých již dosažených postů omezit. Ale je to pouze dočasné.

Zdraví:
Stále ještě se ozývají vaše minulé neduhy. Vypadá to, jako by o sobě dal vědět porouchaný motor ve starém autě. Bude potřebná důkladná generálka. Dlouho jste jednotlivé náznaky, že se něco děje, přehlíželi. Nyní už oči zavírat nemůžete. Jste ale odhodláni udělat cokoli, jen abyste byli zdraví.

Vztah:
Bolavé srdce potřebuje nový náboj lásky. Ovšem pokud se budete od všech citů vzdalovat a jen zůstanete uzavřeni ve své samotě, problémy se srdcem vás jen tak neopustí. Právě tudy prochází ta krásná vlna lásky, po které k sobě mohou přijít dva zamilovaní. Nebraňte se citům, nikdy neříkejte nikdy.

Volný čas:
Potřebovali byste se zase dostat na onu přátelskou vlnu, z které jste nedávno zcela dobrovolně vystoupili. Neotáčejte se zpět, ale naopak se dívejte do budoucnosti. Těšte se na nové lidi. Můžete zajít někam, kde se tančí, kde jsou lidé podobně naladění jako vy. Samozřejmě úsměv nesmíte nechat doma.

Rada:
Nejhorší rány osudu přicházejí od těch nejmilejších. Obvykle zasáhnou do slabin, jsou zákeřné a dlouho bolí. Dokazovat pravdu, když je druhá strana přesvědčena o opaku je hodně složité, vlastně mnohdy až prakticky nemožné. Je nutné oklepat se a jít životem dál a zase uvěřit v to lepší v nás. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 1, 16, 20, 30, 40, 44

Práce:
Budete kontaktováni lidmi, kteří stojí mimo vaši firmu. Vypadá to na zajímavou nabídku. Měli byste ale zvážit všechna pro i proti. Není totiž zcela ideální a o některé vybudované pozice byste přišli. Při rozhodování vám může pomoci soupis všech pozitiv a negativ, které se změnou vnímáte.

Zdraví:
Nejspíš vás zaskočí nemoc s bolesti krku. Chtěli byste sice původně začít jen s pokoutní léčbou doba, ale bohužel jste zůstali velice zesláblí. Proto raději jdete k lékaři a užíváte léky. Víte, že spousta věcí na vás bude muset počkat, v těchto dnech byste toho určitě moc nenapracovali.

Vztah:
Všechny otazníky jsou v minulosti, prožíváte úžasné dny, těšíte se jeden na druhého. Nejspíš jste už rozhodli, kam se vypravíte na dovolenou. Potřebujete spolu být víc než jen těch pár chvil před usnutím. Dokupte si oblečení, abyste spolu působili jako krásný pár. Ale nejvíc promlouvají vaše oči.

Volný čas:
Ubývá vám energie na aktivní sportování. Měli byste se začít víc šetřit. Žádné náročné běhání, omezte i schody. Věnujte se klidným aktivitám, které vás moc neunaví. Nemusíte s ostatními závodit, uvidíte, že už brzy vám bude lépe. Energii musíte do těla dostat, ne ji jenom do nekonečna vydávat.

Rada:
Vzpomeňte si, když jste se jako malí ztratili v lese, jaký jste měli strach. Dítě potřebuje mít kolem sebe dospělé, kterým může věřit. Dětem nesmíte lhát, jste zárukou, že to, co říkáte je pravda. Ony se samozřejmě ve svém životě také potkají se lží, to je nevyhnutelné, ale nebuďte to vy, na kom tohle mají poznat. 

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  9, 20, 23, 42, 47, 49

Práce:
V práci se budou dít zvláštní věci, jako by se najednou objevil obrovský průvan nebo dokonce povodeň. Co nebude mít dostatečné zajištění, musí pryč. Bude to velká očista a dotkne se nejen projektů, na kterých pracujete, ale i některých lidí. Určitě se hodně věcí změní. Ideální týden na dovolenou.

Zdraví:
Ztrácíte energii, každý váš krok je těžký, jako byste na nohou měli uvázány ocelové koule. Nic nepomáhá, rádi byste všechno zaspali, ale ani se spánkem to není jednoduché. V noci se probouzíte a stále tušíte, že ještě není všemu konec. Obáváte se, aby za těmi stavy nebylo něco vážnějšího.

Vztah:
Nechcete se už trápit. Jednoznačně zatahujete za vším, co je mezi vámi a partnerem trochu horšího, těžkou oponu. Chcete zapomenout a dál hodláte kráčet s odhodláním, že všechno půjde lépe. Rozhodli jste se tak a nehodláte z toho nijak ustupovat. Budoucnost by měla být podle vás šťastnější.

Volný čas:
Měli byste zajet za svými rodiči, dlouho už vás neviděli. Nevymlouvejte se, že nemáte čas. Hlavně babičkám uděláte radost. Nezapomeňte jim přivézt nějaký dárek, i když ony se stejně pořád tváří, že nic nepotřebují. Děti vezměte s sebou, měly by pochopit, že i ony jsou součástí jisté větší rodiny.

Rada:
Nikdy nezkoušejte nikomu namluvit něco, o čem víte, že není pravda. Tak byste se sami zavřeli do pasti, z které byste se nedostávali snadno. Právě nyní k vám dorazí podezřelá informace, ale nerozjíždějte ale žádné velké akce. Zatím všechno jenom přijímejte, uvidíte, co bude dál.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 6, 23, 31, 43, 44

Práce:
Vaše pracovní cesta nabrala zcela nečekaný směr, jste spíše cestujícími než těmi, kdo řídí. Neměli byste v žádném případě za jízdy vyskakovat nebo vymýšlet jiné aktivity. Přijímejte všechno, co se děje, jako to nejlepší. Mluvte s ostatními, ale své plány si raději ještě pořádně promyslete

Zdraví:
Stále ještě můžete mít problém s krkem, sice už můžete mluvit, ale není to nic zvláštního. Na operní pódia byste teď přicházet neměli, šetřete se. Nepijte příliš horké, ale ani příliš studené nápoje. Led je v těchto dnech váš nepřítel. Udržujte své tělo v přirozené teplotě, nedovolte žádné extrémy.

Vztah:
Netrápí vás nedostatek financí, krizi už jste překonali. S partnerem se ale nějak míjíte. Snad tomu nahrává i váš pracovní program, vracíte se později domů a nechcete rušit. Tohle ale jako problém nevidíte. Máte v hlavě nyní úplně jiné starosti. Věříte, že se vyřeší samy, bez vašeho přičinění.

Volný čas:
Vaše tvůrčí chvíle, které si užíváte o samotě, vás v mnoha směrech naplňují. Nemusíte své záměry s nikým konzultovat, víte, že tato vaše cesta je správná. Skoro vždy, kdy se vracíte k ostatním, přinášíte nové dílo. Může to být obraz nebo třeba píseň. Na tom nehodláte nic měnit, nikoho k sobě nepotřebujete.

Rada:
Jakákoli krize, která může vstoupit do vašeho života, je pro vás motivující a v mnoha směrech ozdravná. Při povodních sice můžete přijít o mnoho věcí, ale zase si uvědomíte, že k životu toho člověk moc nepotřebuje. Přijímejte každou takovou zkušenost jako pozitivní, ničeho se předem nebojte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 16, 28, 34, 37, 46

Práce:
Přicházejí k vám první nepatrné odměny. Nevěřili jste, že tato cesta opravdu vede k cíli. Dlouho jste pochybovali, ale teď už máte uvěřit, že tohle je správný směr. Se svými spolupracovníky, kteří vám ublížili, jste se rozloučili, jste pány svého času. Příliš ale na sebe neupozorňujte.

Zdraví:
Zaskočí vás zdravotní problém partnera. Budete mu muset dodat odvahu, některá slova jsou léčivá. Nezapomínejte na podporu, kterou jste od něho už dříve dostali. Nesmíte zklamat. Nebojte se budoucnosti, žádné krizové scénáře se nepřipravují. Partner se pouze potřebuje dotknout nekonečna.

Vztah:
Každé slovo má svou důležitou roli, pokud se rozhodnete v hádce vyjádřit nenávist, může to mít vážné následky. Raději předem zvažte, co druhému chcete říct. Nikdy nezabíjejte, mnohem větší cenu má láska. Ale i pro vyznání je nutné volit správná slova, to už budete také vědět.

Volný čas:
Pokud je toho na vás hodně, nesmíte propadat depresím. Odpočiňte si, sejděte se se známými, poseďte nad vínem, proberte věci dobré i zlé. Netrapte se, nikdy není tak, aby nemohlo být ještě hůř. Moc dobře víte, komu můžete zavolat a kdo vás rád uvidí. Zajděte do své oblíbené hospůdky.

Rada:
Práce by vám neměla být jenom cestou, jak přijít k penězům. Tady má fungovat citová vazba. Všechno, co děláte, jde lépe, když je zde zaujetí, když pracujete s radostí a láskou. Jen tak něco udělat, tzv. jenom odpracovat, to z vyššího hlediska člověka hrozně bolí. Nesmíte si na sobě dělat žádné násilí.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  5, 11, 21, 42, 44, 47

Práce:
Práce je vám absolutně vším a stává se vám stává, že zapomínáte odpočívat. Ovšem to byste se měli hodně rychle naučit, jinak přijde varování. Měli byste poslechnout dřív, než přijde kolaps. Pak už se totiž nikdo nebude ptát, jestli se k vám může nebo nemůže přiblížit, ale zůstanete zastaveni.

Zdraví:
Mohou vás potrápit bolesti v břiše. Možná jste nakombinovali pokrmy, které k sobě nepatří. Budete muset začít s pročištěním a potom hned s drastickou dietou, suchý rohlík a neslazený čaj. Dávejte si pro příště pozor na všechno, co sníte z nespolehlivých zdrojů. Zcela zrušte točenou zmrzlinu.

Vztah:
Jste s partnerem krásně sladění, nikdo nehraje vedoucí úlohu, nikdo není podřízený. Pro rozptýlení si zajděte někam za kulturou. Možná objevíte film, na který se dá jít. Některá kina ještě mají ještě svou dávnou atmosféru. Gigacentrům se vyhněte. Mohli byste najít malé kino v některém menším městě.

Volný čas:
Sejdete se s kamarádem, který si není jistý svou partnerkou. Zajděte si spolu někam, kde nebudete rušeni. Můžete mu předat něco ze svých zkušeností, aby si nemyslel, že jeho trápení je největší na světě. Nevěra se těžko dokazuje, lepší je po ní nepátrat, nezjišťovat detaily a nechtít žádné důkazy.

Rada:
Začínat nové projekty nebo vztahy by nebylo rozumné. Nejsou pro to ideální podmínky, naopak pokračujte bez obav v tom, co máte rozjednané a rozžité. Pokud jste skončili ve firmě starý projekt, chvilku si odpočiňte, než se vrhnete na další úkoly. To si ostatně také zasloužíte. Pracovali jste na doraz.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 6, 22, 25, 32, 44

Práce:
Přichází menší účtování, jako byste si po předchozích varováních nedali říct. Ztrácíte důvěru, něco vám nevyšlo. Budete se muset podívat zpět a začít s nápravou chyb. Bude to sice mravenčí práce, ale vy problém brzy odhalíte. Přijměte to jako důkaz, že jste se museli dostat zpátky na zem.

Zdraví:
Měli byste zvážit, jestli musíte mít na sobě zlaté šperky. Řetízky na krku, ale i prsteny nebo náušnice blokují přirozený tok energie. Jste-li si na zlato už zvykli, zkuste tyto ozdoby sundat aspoň doma. Uvidíte, že se vám najednou bude lépe dýchat. Možná si uvědomíte, že vaše krása je v něčem jiném.

Vztah:
Rozhodujete se ve vztahu k partnerovi, že je něco pochopit. Nejste už dětmi, aby vámi někdo manipuloval, říkáte si. V něčem máte pravdu, ale rozhodujete se nyní k proražení zdi hlavou. Bude to hodně bolet. Ještě chvíli byste měli počkat. Lepší je životem nenásilně plout, než ho lámat pes koleno.

Volný čas:
Nemělo by vám nikdy stačit to, co momentálně děláte. Snažte se svůj život si stále něčím novým ozvláštňovat. Vydávejte se do neznámých končin, věnujte se činnostem, které jste dosud nedělali. Neříkejte, že byste to nedokázali. Jen si nastavte trochu výš svou laťku a uvidíte, že přes ni přeskočíte.

Rada:
Dávejte si pozor na své zdraví i majete. Hlídejte se maximálně, jak jen to bude možné. Raději nechoďte nikam sami a vůbec ne do neznámých míst po setmění. Nikomu nedávejte peníze ani klíče od bytu. Opatrní buďte také v dopravních prostředcích. Někdo se chce dotknout věcí, které nejsou běžně vidět. 

 

© Wahlgrenis   9.2.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.