wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 2. - 8. února 2009              

 
Po 2.2.2009 Út 3.2.2009 St 4.2.2008 Čt 5.2.2009 Pá 6.2.2009 So 7.2.2009 Ne 8.2.2009
Magický ornament 2. únor 2009 Magický ornament 3. únor 2009 Magický ornament 4. únor 2009 Magický ornament 5. únor 2009 Magický ornament 6. únor 2009 Magický ornament 7. únor 2009 Magický ornament 8. únor 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 26, 36, 40, 43, 45, 46

Práce:
Nastává smír. Konečně jste se dostali na správnou vlnu. Máte všichni před sebou společný cíl, nebojujete proti sobě, síly jste spojili a váš kolektivní projekt se daří zdárně realizovat. Ráno se těšíte do firmy, to už se vám dlouho nestalo. Zavládla u vás krásná atmosféra. Nevnášejte žádné pochybnosti.

Zdraví:
Stačí malý podnět a jste ochotni změnit svůj život. Umíte být k sobě přísní, ale jen ve chvílích, kdy o něco jde. Dokážete změnit svou životosprávu, jídelníček, životní rytmus. Ovšem také byste měli u těchto změn vydržet. Moc pevnou vůli nemáte, ale tentokrát se budete muset přemoci.

Vztah:
S partnerem moc nekomunikujete. Může mít pocit, že se mu vzdalujete, když se uzavíráte do sebe. Neví, co vás trápí, o čem přemýšlíte, co si přejete. Zkuste mu malinko pootevřít vrátka do svého srdce, třeba najdete řešení. Pokud je ale výrazně na jiné vlně, nemá smysl ukazovat mu jiné obzory.

Volný čas:
Nemá smysl před známými mluvit jen proto, abyste něco řekli. Moc dobře se pozná, o co tady jde. Nenuťte se do konverzace, není vám ani do smíchu. Buďte raději sami. Nemáte-li doma soukromí, zajděte si třeba na výstavu a povídejte si skrz obrazy s nitrem malíře. Hledáte jinou vlnu, než tu, která zrovna je kolem vás. Nebude to trvat věčně.

Rada:
Když odešla vaše láska, nesmíte se už na ni více upínat. Poděkujte za všechno, co jste spolu prožili, a otevřete své srdce novým zážitkům. Když tohle neuděláte, zablokujete se, zůstanete na místě jako skála. Láska je věčná, nebojte, že byste zůstali sami dlouho.   

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 19, 33, 36, 40, 42, 46

Práce:
Zatím to na vykročení nevypadá, pomalu se zase zklidňujete a přijímáte situaci takovou, jaká je. Je to vyšší rozhodnutí, chápete, že je ve vašem zájmu, abyste se přizpůsobili. Nejste v této situaci sami, podívejte se, co dělají ostatní. Nesmíte vystupovat příliš z řady, ani na sebe jinak upozorňovat.

Zdraví:
Bolesti v břiše souvisejí se strachem, který je všude kolem vás. Nepochopili jste, co se s vámi děje, kam se máte posunout a co pochopit. Máte podivné tlaky v břišní krajině, je to tíha, kterou je složité jen ta k rozdýchat. Nemůžete nad starostmi mávnout rukou, pijte meduňkové čaje a snažte se myslet pozitivně.

Vztah:
Klopýtnutí na cestě, kdy máte jít s partnerem a najednou je u vás někdo jiný, může mít pro všechny strany následky. Neriskujte, nepouštějte se na tenký led, vždycky máte mít vůči sobě čisté svědomí.Těch pár okamžiků v náručí jiného člověka za následné trápení vám jistě nestojí. To ještě zvažte.

Volný čas:
Máte-li v tyto dny naplánovány hory, bude to pěkný týden. Měli byste být na sebe opatrní, hlavně jako lyžaři, a to především v nepřehledných situacích. Stát se může cokoli, i když vy třeba lyžujete výborně. Nevíte, kdo právě pojede kolem, zda to bude lyžařské družstvo začátečníků a co bude pak.

Rada:
Celý život se odehrává ve vlnách anebo v kruzích, chcete-li. Nic nekončí, nic nezačíná, ale plynule přechází jedno v druhé. Každý konec v sobě obsahuje začátek nového. Nemusíte plakat, není to pro vás absolutní krize, která by se nedala přežít. Všechno přichází ve správný okamžik, žijte klidně dál.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 6, 10, 14, 34, 45

Práce:
Události minulých dní vás dost znejistily. Připadáte si nekompletní, těžko se vám uvažuje. Potřebovali byste radu psychologa, abyste zase uvěřili, že má smysl pokračovat dál. Ale to není směr, který byste zastávali. Tak se s přítomností perete sami. Zatím budoucímu směru příliš nevěříte.

Zdraví:
Všechny zdravotní problémy, které vás trápí, souvisí s trápením duše. Potřebujete se naučit plout životem, nedělat si žádné násilí. Jedině tak může odejít bolest, píchání, křeče nebo tuhnutí svalů. Každý zdravotní neduh má někde kořeny. Nemusíte ani chodit k lékařům, stačí, když pochopíte sami sebe.

Vztah:
Nevěřte, že musíte zůstat tam, kde jste, když se od rána do večera trápíte. Osud vás může občas skřípnout, ale záleží na vás, co všechno si necháte líbit. Jakmile uznáte svoji vlastní cenu a přestanete věřit tomu, že nutně musíte trpět a že se nic nedá změnit, pak teprve se začnou dít zázraky.

Volný čas:
Návštěvy jako pravidelné a nudné rituály vás mohou docela zlikvidovat. Není nutné, abyste byli tam, kde vám není dobře, nemusíte mluvit s lidmi, kteří vám berou energii. Naučte se žít tak, aby vám bylo dobře. Zbavte se jakéhokoli násilí. Nehlaďte nikdy kočku proti srsti, to se nelíbí jí ale ani vám.

Rada:
Opravdu není nutné, abyste si nechali všechno líbit. Možná jste se jen ocitli v nevhodnou chvíli na nevhodném místě, ale nezůstávejte tady dlouho. Potřebujete se zase najít. Hlavně jste se ztratili z té cesty, která měla být krásná a úžasná. Až pochopíte, že se plácáte v bahně, najednou budete jinde. 

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 14, 22, 29, 35, 36, 46

Práce:
Napadají vás úhybné manévry, jak se zbavit akutních problémů v práci. Jedním z řešení je zůstat v klidu na neschopence. Pokud máte dobrého lékaře, mohlo by to vyjít. Odpočinete si. Stále doufáte, že se stane nějaký zázrak a vy se budete moci opět vrátit ke svým minulým jistotám.

Zdraví:
Nebude to běžná chřipka, která vám nyní zkomplikuje život. Bolesti hlavy vám přijdou mnohem úpornější, horší než jindy. Jíte léky a snažíte se aspoň trochu odpočívat, ale není to jednoduché. Spánek si přivolat nemůžete. Ať děláte, co děláte, nedaří se vám váš stav normalizovat.

Vztah:
Na jednu stranu byste chtěli, aby mezi vámi a partnerem bylo všechno jako dřív. Ovšem současně víte, že to možné není. Jste jako ve slepé ulici. Tady je i obyčejné couvání nebezpečné. Buďte opatrní na každé své slovo, na každý pohyb. Mohli byste nyní ještě dost pokazit.

Volný čas:
Chybí vám informace. Jste příliš omezení vlastním trápením, topíte se v něm. Nevidíte, co se kolem vás děje. Potřebovali byste náboj zvnějšku, ale nevíte, odkud by měl dorazit. Sáhněte po dobré knize, zajděte si na koncert nebo se sejděte s kamarádkou. Část trápení by z vás mohla sejmout.

Rada:
Možná již vaši rodiče nežijí. Přesto na ně nesmíte zapomínat. Občas se sice objeví nějaká ta krušná chvíle, ale měli byste se naučit vzpomínky prožívat cíleně. Například se vracejte se do krásných časů, kdy jste s nimi chodili na procházky. Vybaví se vám určitě i všechny ty vůně. Není to tak dávno.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 15, 29, 33, 40, 45

Práce:
Nenechte si od závistivců namluvit, že všechny vaše úspěchy jsou jenom dílem náhody. Náhody totiž neexistují, těchto řečí si moc nevšímejte. Věřte jen tomu, co se děje a co nějakým způsobem posunujete. Nikdy nemůžete dotlačit vodu, která už dotekla k moři, zpátky k prameni.

Zdraví:
Všechno, co sníte i vypijete, byste měli konzumovat v klidu a hlavně pomalu. Každé sousto je třeba pořádně rozkousat, nesmíte hltat nebo polykat tak, abyste byli co nejrychleji zase pryč od stolu. Zkuste si každé jídlo povýšit na rituál, na slavnost. Tím, že se zpomalíte, svému tělu dáte obrovský dar.

Vztah:
Občas ještě zaváháte, jestli to, co nyní s partnerem prožíváte, je skutečně to, co jste chtěli. Snad porovnáváte s tím, jak to mají vaši známí a kamarádi, jak to u nich funguje. Jenomže žádný vztah se nemůže obkreslovat ani opakovat. Každý si žije svůj vlastní příběh, tak ho žijte i vy.

Volný čas:
Ve volných chvílích byste neměli zapomínat, že jste také někdy byli dětmi. Zkuste si zase s nimi rozdělat v pokoji na koberci autodráhu nebo s holčičkami vyndejte panenkovské království. Když vás pustí mezi sebe, najednou se vám otevře jiný svět, čistší a opravdovější. Za pokus to stojí.

Rada:
Zklamání od nejbližšího přítele vždycky zabolí. Jsou to neskutečné krize, kterými si musíte projít. Najednou zjistíte, že jste věřili člověku, který si ale vaši důvěru vůbec nazasloužil. Je to víc než ztráta, víc než bodnutí do slabit. Je to zkušenost, kterou byste nejraději neprožili, je to vartování do budoucna.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 18, 27, 32, 45, 47

Práce:
Budete muset přijmout vyšší pravidla, snad se nadřízeným něco z vašich postupů nezdá, proto dostanete úkoly, které budou snadno kontolovatelné. Můžete mít z toho pocit, že jste jako malé děti, které musí pořád někdo hlídat. Anebo se máte naučit důležitou fázi, kterou jste ještě nikdy napotřebovali.

Zdraví:
Ozvou se vaše staré dávné problémy s kyčlemi. Už jste si mysleli, že máte vyhráno, ale stačil jediný pohyb, a zase jste tam, kde jste byli. Musíte se víc šetřit. Opatrní buďte hlavně na namrzlých cestách, na schodech a při přecházení vozovky. Náhlý pád by vás mohl zastavit na hodně dlouho.

Vztah:
Nevěříte v žádnou lásku, v žádný cit. Jste momentálně uzavřeni do tmy. Jako byste se nastěhovali do černého tunelu, čekáte, že sem za vámi přijde slunce. Ale nic takového možné není. Nejprve se budete muset srovnat sami se sebou, přijmout se a naučit se mít rádi. Pak teprve přijde láska.

Volný čas:
Nezlehčujte nic, co může existovat mezi lidmi. Své trápení nepřenášejte na nikoho jiného. V životě je mnoho krásného, jen před tím nesmíte zavírat oči. Jsou východy i západy slunce, krásné je ticho, když z nebe padá sníh. Také vám radost může udělat malý kamínek, který dokáže zahřát zmrzlou dlaň.

Rada:
Příliš se uzavíráte do své ulity. Zase potřebujete přijmout lidské teplo, myšlenky, radost i trápení. Zavolejte kamarádům, s kterými se čas od času scházíte. Však dobře víte, že budou chtít se s vámi vidět. Znáte i místo, kde se v klidu usadíte a nemusíte ani hlídat hodinky. Zase vám bude dobře. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 6, 21, 24, 40, 45, 46

Práce:
V firmě se vám daří, jako byste byli nějakou zvláštní silou poháněni vpřed. Je ve vás spousta energie a máte i elán na rozdávání. Tohle se sice každému líbit nemusí, ale na to se teď neohlížejte. Jste spolehliví a bodujete na všech frontách. Nedělejte z ničeho problém, protože problémy se vás netýkají.

Zdraví:
Obličej vás upozorní, abyste se mu více věnovali. Vaše pleť byla v poslední době zanedbávaná. Jakékoli problémy na pleti signalizují, že něco uvnitř vás směrem k okolnímu světu není v pořádku. Tak se vytváří jakási maska, která je velice čitelná. Jakmile se sladíte na správnou vlnu, problémy mizí.

Vztah:
Ve vašem životě se může objevit člověk, který řádně zamíchá s vašimi citovými prioritami. Nechápete, jak se to mohlo stát. Sami si na tu otázku těžko odpovídáte. Omlouváte to osudem nebo snad propojením z minulých životů. Každopádně s tím máte hodně zamotanou hlavu. Uvidíte, co se z toho vyvine.

Volný čas:
Rozhodně se nedá váš život nazývat stereotypním. Děláte si radosti, nuda zmizela a stereotypní činnosti zvládáte najednou s přehledem. Trávíte při nich mnohem méně času. Vypadá to, že jste si začali organizovat svůj čas a získali jste spoustu volna. Můžete si užívat všeho, co vás baví.

Rada:
Během své životní cesty potkáte čas od času člověka, který vám začne najednou cosi vyprávět, aniž byste se ho na cokoli ptali. Poslouchejte. Tohle jsou pravdy, které se k vám mají dostat. Takhle promlouvá k lidem bůh. Neptejte se, proč, jen zkuste tyto pravdy přijmout. Mají obrovskou cenu.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  1, 5, 28, 40, 45, 47

Práce:
Situace se postupně uklidnila, zase je vše ve starých kolejích. Nepřipadáte si už jako oběť, můžete směle pokračovat ve svých projektech. Přicházejí nejen nové plány, noví klienti, ale rozjíždí se i další obchodní spolupráce. Úkolů máte pořád více, nemusíte mít strach o vlastní pozici. Jste na svém místě.

Zdraví:
Vaše ruce se ohlásí s informací, že něco z toho, co děláte, není správné. Bude to možná formou mírné vyrážky, svědění pod kůží nebo jemným brněním. Měli byste tohle pochopit dřív, než se vydáte za specialistou na kožní oddělení. Masti mohou pouze odstranit následek, nezruší ale podnět.

Vztah:
Ačkoli děláte maximum, nedaří se vám sladit s partnerem. Mluvíte snad jinou řečí, připadáte si jako mimozemšťané. Jediné téma, na kterém se bezpečně dohodnete, jsou děti. Kolem nich musíte fungovat, jako by se nic nedělo. Ale i ony vytuší, že není vše v pořádku. Nevyhledávejte další konflikty.

Volný čas:
Občas byste se měli podívat do mraků. Je tam tolik nádherných obrazů, jen zase popusťte uzdu své fantazii. Tohle není jenom svět dětí, jak si mylně myslíte. Naučte se hledat krásu i tam, kde ji ostatní nevidí. Nezatahujte za dětstvím tu těžkou černou oponu, zůstaňte v srdci navždy dětmi.

Rada:
Žijete v nekonečných stereotypech, stejná rána, stejné večery, mezitím nákupy, úklid, vaření a tohle pořád dokola. Najděte si už program, něco, co by vás bavilo. Jinak jste sluhou všedního dne. Život najednou skončí, aniž byste ho vůbec prožili. Rozdělte se o povinnosti s ostatními. Přijměte sami sebe, mějte se rádi.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 12, 19, 21, 32, 46

Práce:
Je nad vámi vesmír, který se vám právě v těchto dnech otevírá. Snad jste dosud spali, nic jste nevnímali. Čas přestává platit, všechno je najednou jinak. Dostali jste se na obrovskou vlnu, která vás posunuje dál. Ničemu se nedivte, na nic se neptejte, jenom přijímejte všechno, co k vám přichází.

Zdraví:
Bude omezena vaše komunikační funkce. Jako byste neměli o ničem, co se s vámi vnitřně děje, mluvit. Není možné zpívat, sdělovat radost. Máte si to prožít sami. Zkuste pít bylinkové čaje, ale je to otázka jen několika dní. Nedělejte žádné předčasné závěry. Je to jen přechodný stav, zase bude dobře.

Vztah:
S některými konkrétními věcmi ve vztahu nesouhlasíte. Zatím sice nemáte dost síly udělat nějaký zásadní krok, ale proces úvah byl již nastartován. Ptáte se v jistých chvílích, jestli takový život máte vůbec zapotřebí. Na to si ale musíte odpovědět sami. Nic není náhoda, máte to, co jste chtěli.

Volný čas:
Jste na startovní čáře, začíná se nové dějství a vy nevíte, jestli ta hlavní role je opravdu pro vás. Je to náročný kus, náročnější než ty, které jste hráli dříve. Nesmíte se ale snažit o nic násilím, to by neprošlo a byli byste hned zase vráceni zpět. Nechte se plynule unášet tímto proudem.

Rada:
Nepovažujte se za oběť, když se chvíli něco neděje podle vašich představ. Každá situace se musí nejdřív pochopit, plakat nad ní nemá smysl. Nic, co na první pohled vypadá jako neštěstí, neštěstím není. Všechno můžete pojmout podle sebe, otočit ve svůj prospěch. Není to ale jednoduché.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 9, 19, 22, 26, 42, 47

Práce:
Konečně jste se nastartovali. Najednou se před vámi objevil ten pomyslný neviditelný most, přes který nyní můžete bez obav přejít. Včera bylo ještě moc brzy. Je to ale důležité odhodlání, ke kterému jste nazráli. Na nikoho se nespoléháte, tady hrajete jen sami za sebe. Nesmíte se bát.

Zdraví:
Láska hraje důležitou roli ve zdravotním stavu člověka. Pokud si jen tak procházíte životem, nemoci se na vás začnou nabalovat. Láska ovšem dokáže divy. Stačí malé pohlazení a odcházejí migrény, dlouhodobý naplněný vztah zcela léčí problémy v srdeční krajině. Nejlepší lékař je váš partner.

Vztah:
Nevymýšlejte si žádné krizové plány, nekombinujte to, co by se snad někdy mohlo stát. Žijte tím, co máte, žijte naplno tady a teď. Krizí už bylo dost. Nezkoumejte ani varianty, co by se mohlo stát, kdyby... To je pro děti, které se teprve učí chápat svět. Vy už jste dál. Proto žijte, jak se žít má.

Volný čas:
Ideální by bylo, kdybyste tento týden mohli odjet na hory. Potřebujete se nabít novou energií. Bílé stráně a zasněžené stromy působí jako z pohádky. Zapomeňte na chvíli na pracovní ruch, na zdi kanceláře. Nedívejte se na hodinky, užívejte si volna. Jezte, kdy máte hlad, spěte, když se vám chce spát.

Rada:
Dovolíte-li, aby do vašeho života vstoupily stereotypy, když začnete fungovat jen jako stroj, o mnoho věcí začnete najednou přicházet. Člověk ale potřebuje žít jinak. Každý okamžik je důležitý, žádná setkání v životě nejsou náhodná. Je třeba pojmout všechny dny a týdny pozitivně pro sebe.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  15, 20, 27, 31, 37, 41

Práce:
V pracovním poměru byste měli přestat bojovat. Odpočívejte. Však už brzy se vám nahromadí zcela nové úkoly, potřebujete mít dostatek sil. Udělejte si volnější režim, nemusíte všechno nutně zvládnout ihned. Ještě neočekávejte zvláštní odměny, jen se zatím vezete.

Zdraví:
Nejste stroj. Občas je také moc důležité odpočívat. A to nejenom v noci, občas i během dne byste měli vypnout a aspoň chvíli relaxovat, někdy postačí půlhodina spánku. Není k tomu potřeba televize, kino ani žádná hudba. Nejlepší by bylo, kdybyste se naučili do svého nitra přijímat ticho.

Vztah:
Osudová láska přichází neplánovaně. Nejprve promluví oči, pak je najednou vše jasné. V takové chvíli přestává člověk myslet na sebe a chtěl by všechno jenom pro toho druhého, dokonce by za něho rád i dýchat, kdyby to šlo. Právě tohle byste mohli prožít, nebudete-li uzavřeni jen do sebe.

Volný čas:
Není pevně dané, jaké jsou výhradně mužské a ženské práce nebo role. Zkuste si sáhnout na dno a vyzkoušejte to, k čemu byste se nikdy neodhodlali. Sice se mluví o mužské síle a ženské něze, ale někdy je dobré tohle prokombinovat. Nebraňte se činnostem, které dělá obvykle opačné pohlaví.

Rada:
Ne každé jednání na úřadě musí být pro vás motivující. Někdy je dokonce lepší se úřadům vyhnout. Čeká-li vás zásadní jednání, měli byste věřit kompetentní osobě. Jistě neřeší vaši věc jako první případ svého života. Má zkušenosti a chápe, co prožíváte. Raději si ale předem připravte všechny důležité dokumenty a listiny, abyste se nezdržovali.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 16, 21, 27, 31, 32, 46

Práce:
Nedejte na řeči, které si nemůžete ověřit. Lidé jsou závistiví a zlí jen proto, aby vám ublížili. Jsou schopni vymyslet si nejpodlejší lež. Než se rozhodnete pro nějaký obranný krok, vyzkoumejte kanály, kudy tato informace došla. Neměli byste přípiš propadat depresím, ale jasně se bránit.

Zdraví:
Pokud jste znejistěni svým zdravotním stavem, měli byste pátrat nejprve v blízkých kruzích. Možná vaše matka vám prozradí zajímavé informace. Zeptejte se jí, na co trpěla ve vašem věku. Nemusí to být sice stoprocentní pravidl, ale směr byste pochopit mohli. Riziková jsou interní onemocnění, ledviny a játra.

Vztah:
Každý rozhovor s partnerem pro vás má význam. Nesdělujte si jenom suchá fakta kolem chodu vaší domácnosti. Poslouchejte, čím se trápí, co ho zajímá, o čem přemýšlí. Nikdy neodbíhejte k jiným tématům, dokud se probírá jedna věc. Naučte se nejen mluvit, ale také poslouchat.

Volný čas:
Opatrní buďte při všech činnostech, kdy se nedotýkáte přímo země. Může to být například práce na žebříku, ale i neopatrný pohyb na schodech. Nevyhledávejte rozhledny a vyhlídkový let nad krajinou si raději přeobjednejte na jindy. Mohlo by dojít k událostem, z kterých byste nemuseli vyjít zcela v pořádku.

Rada:
Kamarádka se s vámi potřebuje sejít. Má problém, s kterým si momentálně neví rady. Můžete jí hodně pomoci, neváhejte a najděte si na ni čas. Už několik dní nespala, potřebuje se na sebe podívat jinak. Neví totiž, kde udělala chybu. Otevřete jí oči. Neměla by pít kávu, doporučte jí meduňkový čaj. . 

 

© Wahlgrenis   2.2.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.