wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 26. ledna - 1. února 2009              

 
Po 26.1.2009 Út 27.1.2009 St 28.1.2008 Čt 29.1.2009 Pá 30.1.2009 So 31.1.2009 Ne 1.2.2009
Magický ornament 26. leden 2009 Magický ornament 27. leden 2009 Magický ornament 28. leden 2009 Magický ornament 29. leden 2009 Magický ornament 3. leden 2009 Magický ornament 1. leden 2009 Magický ornament 1. únor 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 39, 40, 41, 43, 44

Práce: Mohla by vás zasáhnout změna v hierarchii firmy. Vypadá to na konflikt nadřízeného s podřízenými, vyšší osoba nebude chtít přijmout názory odlišné od těch, které prosazuje. Základy budou otřeseny, nic už nebude jako dřív. Snažte se vyjít z těchto bojů co nejméně zasaženi, choďte jinými cestami. Neupozorňujte na sebe.

Zdraví: Pokud vás trápí otázka budoucího otěhotnění, věřte, že tohle není program podobný studiu na škole, kde jen stačí opakovat slova z knih. Ne každý se dočká rodičovské role. Nepřemýšlejte nad umělým otěhotněním, přemýšlejte raději nad sebou. Ani kamarádky s kočárkem nejsou dostatečným kritériem, že zrovna vám něco v životě chybí.

Vztah: Pokud vám na tento týden vychází první osobní kontakt s člověkem, kterého jste poznali přes seznamku, příliš se neradujte. Nevěřte ve sliby, kterými vás zasypal. Virtuální realitu je tak snadné podmalovat všemi barvami duhy. Nejvíc poznáte při pohledu do očí druhého člověka. Tam se nedá nic schovat. Buďte na sebe opatrnější.

Volný čas: Mohli byste si pozvat kamarádky nebo známé. Připravte jim pochoutku, kterou ještě nejedli. Nechte se inspirovat netradičními recepturami, ale dejte jim také na výběr, aby nebyli vaší dobrotou zaskočeni. Záležet si dejte i na prostírání a celkové atmosféře večera. Jistě vymyslíte nějaký důvod, co budete společně oslavovat. Důvodů je spousta.

Rada: Dietní program by měl mít čas od času místo i ve vašem životě. Není nutné mít břicho neustále jen přeplněné k prasknutí, člověk potřebuje mnohem méně jídla, než si myslíte. Věnujte pozornost spíše vašemu pitnému režimu, potřebujete tělo dostatečně propláchnout. Omezte těžká jídla, kávu a zkuste to několik dní bez masa.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 16, 19, 33, 38, 40, 45

Práce:
Přichází krizový týden, něco se ve vás v těchto dnech zlomí. Takhle jste si svou situaci nepředstavovali. Začíná se ve vás cosi vařit, zvažujete jiné varianty, tady to pro vás do budoucna není přijatelné. Promýšlíte, jestli se máte bránit osudovým zásahům, ale chcete si svůj život řídit sami.

Zdraví:
Neměli byste se příliš poddávat zimě, tělo se potřebuje také prohřát. Pokud nemáte doma pec nebo krb, kde byste se mohli přiblížit k teplu, zajděte si do sauny nebo do solaria. Vaše tělo si říká také o teplou lázeň, kterou si můžete doplnit osvěžujícími bylinkami. Rozmazlujte se, zpřístupněte se teplu.

Vztah:
Je nádherné, když máte vedle sebe člověka, před nímž nemusíte nic tajit. Tvoříte celek, jeden patříte druhému. Sice je to jen váš malý mikrokosmos, miniaturní v poměru k nekonečnému vesmíru, ale děkujte za to. Největší hloubka je v očích vašeho partnera, ale současně znáte největší poušť, když u vás není.

Volný čas:
Venku je ještě sice zima, ale měli byste zkontrolovat vaše pokojové rostliny. Pomalu se budou probouzet k jarnímu žití. Odměňují se vám, když se na ně hezky díváte. Nekupujte si žádné cizokrajné druhy, vystačíte s těmi, které jsou doma u nás. Radost vám udělá odnož, kterou dostanete od kolegyně.

Rada:
K milostným hrátkám netřebujete zrcadla ani přesvícené sály. Jsou to chvíle, kdy je vám nejblíž váš nejbližší člověk. Neexperimentujte, nehrajte si na erotický podnik, ale pozvěte k vám především lásku. Ta nesmí chybět a bez ní se každý takový akt posune jinam, než jste to původně chtěli.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 22, 25, 27, 33, 44

Práce:
Na pracovišti budete řešit vztahy mezi kolegy. Vstoupí totiž mezi vás lež a zrada. Jen těžko budete chápat, co se vlastně stalo a především proč se to stalo. Bude to pro vás jako rána pod pás. Do člověka, který je za problémem, byste to nikdy dřív neřekli. Zažíváte nyní obrovské zklamání.

Zdraví:
Sexuální život je pro člověka velice důležitý, i když to tak na první pohled nemusí vypadat. Vždy je důležité myslet i na toho druhého, nejen na sebe. I když ženy často to své přejdou, jen aby partner byl uspokojený. Bohužel právě odtud se často odvíjejí gynekologické problémy v pozdějším věku.

Vztah:
Mezi vás a partnera by mohl vstoupit technický svět. Pozor na hesla od pošty, na mobil, máte-li tam korespondenci, kterou by si partner číst neměl. Možná se dostane na světlo tajemství, které si už dlouho hlídáte. Jednou musela přijít poslední kapka. Všechno se vyvíjí, nic není statické, nedivte se.

Volný čas:
Měli byste si dopřát bylinkovou lázeň, jste rozpolcení, potřebujete se srovnat. Udělejte si čas, přijměte všechno, co k vám přichází. Povinnost na chvíli hoďte za hlavu, odpočívejte. Byli jste až příliš rozběhlí, musíte se zastavit aspoň takto, dobrovolně. Jinak by to zastavení mohlo i docela pěkně bolet.

Rada:
Jako malí jste si jistě mockrát ptali dospělých, na co máte ruce. Od té doby jste povyrostli a něco už víte. Ruce jsou na hlazení, na přípravu pokrmů, na laskání milovaného člověka. Na nic jiného. Nehrajte si na stvořitele tohoto světa, nesmíte všechno, co si myslíte. Hlavně neberte do svých rukou zbraň.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 16, 18, 20, 22, 44, 46

Práce:
Postupně vám dochází, jak dlouho jste si namlouvali, že jste ve správnou chvíli na správném místě. Ovšem už dokápla ta poslední kapka. Tušíte, že se budete muset porozhlédnout po jiné práci, jinde. Zatím věříte v nemožné, věříte v zázrak. Těch komplikací je moc, změnu byste měli přijmout.

Zdraví:
Je toho poměrně dost, co jste v minulosti podcenili. Velkou chybou je, že jste nebrali vlastní tělo jako největší dar tohoto života. Pokud chcete být skutečně zdraví, měli byste tento svůj postoj hodně rychle změnit. Je třeba, abyste se přijali takoví, jací jste. Ještě máte trochu času o tom přemýšlet.

Vztah:
Krize ve vztahu vás stále blokuje. Odmítáte bohužel uvěřit, že na světě existuje láska, a když byste už tohle připustili, tak rozhodně se nemá týkat vás. Nezakazujte si ji, nebo vás opravdu navždy opustí. Stane se jen to, co si nezakážete. Na to nezapomínejte, i když vám teď do smíchu není.

Volný čas:
Rozhodnete-li se pro úpravy vašeho domova, nesmí to být pomsta všem, co bydlí s vámi. Raději si přizvěte odborníky a sporné momenty s nimi prodiskutujte. Nechte si poradit. Nebo se aspoň sejděte s kamarády, kteří už mají podobnou změnu za sebou. Inspirujte se jejich zkušenostmi.

Rada:
Bylo by dobré, kdybyste začali s ozdravovacími procesy ve vašem domově. Když pláče vaše nitro, ještě to přeci neznamená, že tím musí trpět úplně všichni zúčastnění. Byla by to velká chyba. Přeneste se přes vlastní krizi a dívejte se na sebe očima ostatních. Třeba přitom i něco důležitého pochopíte.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 5, 8, 19, 21, 37, 48

Práce:
Je pravděpodobné, že úkol, který jste dostali, jste jednak správně pochopili, ale také vás může výsledek posunout na vyšší pozici ve firmě. Nesmíte se ale pořád ohlížet zpět a odmítat odměny nebo pochvalná slova. Konečně už si uvědomte, co pro ostatní znamenáte a hrdě si za tím stůjte. Žádný strach.

Zdraví:
Sotva jste si ulevili od rýmy a bolestí v krku, ozvou se potíže kolem pohlavních orgánů. Tyhle oblasti jsou citlivé na jakékoli vztahové problémy. Jen se rozhlédněte kolem, kdo z vašich známých má právě takové potíže. Všechno souvisí se vším. Jakmile odhodíte ty nepotřebné bariéry, zase bude lépe.

Vztah:
Očekáváte, že to, co s partnerem právě budujete, se má dále jen rozvíjet. Bylo by tomu tak, pokud byste ale v pravou chvíli pochopili jisté tajemství. Zatím je před vámi v tomto směru závora, kterou sami ale zvednout nedokážete. Buďte k sobě milí, věnujte pozornost drobným dárkům a milým slovům.

Volný čas:
Technický problém se spotřebičem v domácnosti už se bude muset akutně vyřešit. Stále jste nebrali vážně jeho varovné volání, že něco není v pořádku. Tehdy byl ještě čas. Nyní už ale budete muset sáhnout na úspory, abyste opět obnovili běžný chod rodiny. Nejspíš to bude televize nebo pračka.

Rada:
Ztrácíte-li naději, zkuste si říct, že ještě může být mnohem hůře. Zatím se ještě skoro o nic nejedná, mohli byste se ocitnout zcela bez prostředků, bez střechy nad hlavou, kdyby například přišlo zemětřesení. V tomto srovnání zjistíte, že nyní jste vlastně zcela v pohodě a nic vám nechybí.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 12, 19, 21, 24, 48, 49

Práce:
Jste nyní mírně znejistěni. Najednou je všechno jinak, jako by se vašimi prostory prohnal vichr. Nic není na svém místě, to, co se zdálo jako neměnné a stálé, je najednou sesypané na hromadě. Budete muset začít tuto svou stavbu budovat znovu, ale nyní jinak. Už víte, kde jste udělali chybu.

Zdraví:
Riziková se v tomto týdnu jeví cesta autem. Měli byste dávat opravdu velký pozor na technický stav vozidla i na silnici, kde mohou být dokonce kusy ledu. Rychlost nesmíte podcinit, raději jezděte tak, abyste vždy mohli auto zastavit. Nemuseli byste se ze svých výletů potkat cíl.

Vztah:
Jste ve vztahu k druhému člověku mnohem opatrnější. Některé věci si necháváte pro sebe, hlavně vyznání a něžné dotyky. Spíš se držíte stranou a čekáte, co ten druhý udělá. Nechcete na sebe brát iniciativu, spálili jste se. Programove si před sebou zavíráte vrátka vedoucí k lásce, to je škoda.

Volný čas:
Ne každá vaše cesta musí nutně vést k penězům anebo jiným odměnám. Jsou i cesty mezi lidmi, neviditelné magnety, které vás posunují dál. Nebojte se jít do neznámých končin, každé rozcestí vám nabízí nové, dosud nepoznané obzor. Nezapomínejte na kompas, abyste se zase v pořádku vrátili.

Rada:
Nebraňte se lásce, i když se vám nyní může zdát z jiného světa, neskutečná. Pokuste se zase otevřít své srdce, které jste před časem zamkli na několik západů. Záleží i na vás, co ještě krásného prožijete. Se zákazem vám ale nemůže nic vyjít. Zkuste dát zase lásce zelenou, aby se k vám nebála.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 6, 20, 30, 36, 42, 47

Práce:
Po chvíli stagnace a nepochopení se zase všechno dostalo na původní cestu. Všem se ulevilo. Přicházejí další pracovní nabídky, další klienti. Probíráte ještě další možnou spolupráci s někým jiným. Jako by se vám nabízel výhodný přivýdělek. Dokonce byste ani nemuseli nikam docházet.

Zdraví:
V ohrožení jsou vaše oči a místa v hlavě za očima, tuto bolest někdy nazýváte migrénou. Potřebovali byste více odpočívat, omezit sledování televize a také práci na počítači. Je škoda, že na sebe poslední dobou zapomínáte. Příliš se věnujete lidem okolo vás a tím jste příliš jejich součástí.

Vztah:
Vaše fantazie je příliš bujná. Představujete si svého partnera v intimních chvílích s jinou osobou, o které předpokládáte, že by spolu mohli něco mít. Žádné důkazy nemáte, zbytečně živíte myšlenky, které by se tak časem dokonce mohly zrealizovat. Zrušte hned všechno, o čem víte, že není pravda.

Volný čas:
Spánek je pro vás důležitý, neměli byste se šidit. Nejde jen o klasický odpočinek, kdy nemusíte na nic myslet, jde také o sny, které k vám během spánku mohou přicházet. Protože ale často po probuzení sen zmizí, měli byste si připravit blok a tužku a tam hned všechny snové obrazy zaznamenat.

Rada:
Každá lež se může v pravou chvíli otočit proti vám. Ideální by bylo, kdybyste ji ze života vyloučili a naučili se kamarádit jenom s pravdou. Lež vám totiž omezuje paměť. Zapomínáte, jakou verzi své lži jste komu řekli, musíte být stále ve střehu. Kdo chce žít správně, musí lži ze svého života propustit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  9, 19, 23, 35, 40, 44

Práce:
Finanční odměny, které k vám dorazí, jsou zajímavé, ale vnitřně prožíváte jakýsi podivný zmatek. Jako byste si uvědomili, že nastoupený směr ve firmě není ten nejlepší. Sice vás nenapadá jiné řešení, co by se mohlo dělat, jen o tom tak zvažujete, ale není vám přitom rozhodně nejlépe.

Zdraví:
Ještě není léto, proto byste měli věnovat větší pozornost své pokožce. Slunce bývá hodně agresivní a vy můžete přehlédnout, že se něco děje. Opalujete se totiž nejen v době, kdy ležíte na pláži. Překontrolujte si všechny změny na kůži, tmavá místa i znaménka, která mohla časem ztmavnout.

Vztah:
Jste pevní jako skála, těžko se s vámi diskutuje. Máte svůj názor a nikoho nepouštíte ke slovu. Tentokrát si moc příjemných chvil s partnerem neužijete. Mnohé jste už pochopili, nechcete si dokazovat něco, co podle vás stejně nemá smysl. Partnera už nepředěláte, je těžké hledat někoho jiného.

Volný čas:
Když jste dlouho v tunelu, máte několik možností. Můžete tam třeba zůstat napořád. Tím se sice okrádáte o sluneční paprsky a spoustu jiných radostí života, ale protože nevíte, že něco takového existuje, tak vás ani nenapadne něco řešit. Jste v té černé tmě bez oken a nemáte nikoho, kdo by vás odvedl na světlo.

Rada:
Začnete-li si v mládí stavět vzdušné zámky a snít o úžasných věcech, nesmíte v ně přestat věřit. Všechno se vám bude postupně realizovat, když si za tím půjdete. Nenechte si hlavně své sny od nikoho rozmluvit, je to vaše cesta, váš směr. Jakékoli omezování vám postupně otvírá smutnou past.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 22, 28, 35, 36, 49

Práce:
Naštěstí jste pochopili, o co tady šlo. Už jste zcela jiní, před vámi se otevřela krásná čistá obloha a svítá. Každý den vám chystá zkoušky, nejsou to jen bombónky, často se řadí spíš do kategorií krizových. Nebojujte s nimi, přijímejte je s největší pokorou. Zkuste být také více dětmi, zažívají jiný svět.

Zdraví:
Vypadá to, jako byste měli málo vzduchu. Těžko se vám chodí do schodů, túru na běžkách zvládáte s vypětím všech sil. Zkoumáte, co se stalo, když dosud jste žádné takové problémy neměli. Není to věkem, jen neumíte naplno prožívat každou minutu. Zcela zbytečně svým životem utíkáte.

Vztah:
Je pravděpodobné, že se k vašemu partnerovi dostane informace, kterou se dozvědět neměl. Záleží jen na vás, jak tohle vysvětlíte, jaké použijete argumenty. Ale na sílu zapomeňte. Měli byste se přeladit do kategorií krásy a umění. Zkuste například partnerovi nabídnout hudební zážitek.

Volný čas:
Chvíle o samotě trávíte docela rádi. Určitě se nenudíte a nevymýšlíte tragické plány. Spíš malujete, zpíváte, píšete nebo si čtete knihy, na které jindy není čas. Podobně to měl i váš otec, jen si vzpomeňte. Okolí by ale tyhle vaše chvilky mělo přijímat s pochopením, vracíte se jako znovuzrození.

Rada:
Smrt jako součást života mnozí z nás nepřijímají. Obvykle odchod ze života někoho blízkého pojímáte jako zklamání, jako zradu na vás samotných. Vám něco vzali. Nikdy byste neměli odcházet od nedokončené věty, nestyďte se za své city, bez studu vyjadřujte lásku druhému člověku. Pak i smrt bolí méně.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 11, 12, 29, 32, 48

Práce:
Ještě stále jste se nerozhodli k definitivnímu kroku, kterým má začít vaše nová cesta. Vidíte totiž před sebou více komplikací než radostí. Zpracováváte, co by se dalo dělat. Pořád vidíte jasnou prohru z minulých dní. Nechápete, jak se tohle mohlo stát, proč jste důvěřovali lidem, kteří si to nezasloužili

Zdraví:
K posunu zatím nedošlo. Nejspíš vyhledáte specialistu. Některé potíže by člověk rád vyřešil ihned, nemá čas zkoumat, co se vlastně děje a dohledávat širší souvislosti. Škoda, dostáváte se do podivné pasti, jste uzavíráni ze všech stran. Je možné, že ekzém se objeví i na jiných částech těla.

Vztah:
Zrušili jste ve vztahu mezi vámi a partnerem jakékoli násilí. Všechno je otevřené, jasné, krásné. Nemusíte se ničeho obávat. Tohle bylo důležité. Jediná překážka v srdci dokáže zamknout celý svět. Važte si každé chvíle, kdy jste spolu, dívejte se partnerovi do očí, hlaďte jeho ruce.

Volný čas:
Každé úřední jednání je stresující, zvlášť vnímáte-li ho jako posun proti sobě. Naštěstí jsou tohle jenom nepatrné okamžiky v lidském životě, přes které se máte dostat. Pak je ale moc důležité za všechno poděkovat, za to krásné, ale i za to, co možná trochu bolelo. Každá zkušenost je dar.

Rada:
Kolem nás je mnoho příkladů, jak se naučit souznít se životem. Můžete poslouchat hlasy přírody, hudbu nebo kostelní zvony. Nesnažte se nikdy nikoho pomlouvat nebo hodnotit ze své pozice. Nikdy neznáte celý příběh, nemůžete pochopite, co se v jeho srdci odehrává. Soudit má někdo jiný.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  6, 11, 12, 22, 32, 33

Práce:
Neměli byste na sebe zbytečně upozorňovat, ostatní by vaše názory nepřijali.Hrozí konflikty a střety. Neočekávejte ocenění, spíš se stáhněte do ústraní, kde o vás nebude nikdo vědět. Radost hledejte, až tady skončíte. Povinnosti zkraťte, pokud to bude možné, a vydejte se tam, kde vás to baví.

Zdraví:
Zapomeňte na včerejší problémy. Slunce vychází právě pro vás, těšit se. Tvařte se optimisticky, dívejte se ostatním do očí. Přijali jste sami sebe, máte se rádi, proto se vám začíná dařit, nemoci odcházejí. Hlavně neudělejte žádnou další chybu. Nedělejte si v ničem žádné násilí.

Vztah:
S partnerem si sedněte v restauraci nebo kavárně. Dokonce alkohol bude mít své opodstatnění, slavíte-li výročí, ale i jen tak. Je pěkné, umíte-li si udělat hezký večer i bez důvodu. Brzy na vás dolehnou starosti. Vyznání lásky bude pěkné, nečekejte, až s tím začne partner, také ta slova umíte říct.

Volný čas:
Ve vztahu k partnerovi byste měli mít jasno. Láska je jedinou možnou cestou, po které můžete jít. Zbytečně vás pronásleduje žárlivost, jako byste si nebyli jisti, jestli partner má skutečně v srdci vás a jestli tam není ještě někdo jiný. Je to břemeno, které jste si na sebe navalili a nemůžete se ho zbavit.

Rada:
Končí-li ve vašem životě jedna etapa, nesmíte čekat, že bude setrvačností pokračovat dál. Je to jako v divadle – zatáhne se opona a až po nějaké chvíli začne nový kus. Nic netrvá věčně, máte přijmout i konec za pozitivní znamení. Něco končí, ale něco nového začíná. Teprve potom se můžete začít těšit.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 21, 25, 26, 30, 37, 44

Práce:
Pravděpodobně se na sebe dozvíte ošklivou pomluvu. Zdroj se vám ale odkrýt nepodaří. Na rozdíl od minulých zkušeností ale nad tím tentokrát už mávnete rukou. Jste si jisti, že pravda má větší váhu a v tomto případě je i více vidět. Kdo vás zná, dobře vnímá, že to s vámi nemá moc společného.

Zdraví:
Nachlazení není moc příjemné, venku je krásně a vy abyste teď pili čaje. Možná vás škrábe v krku a hůř se vám polyká. Krk souvisí s komunikací s ostatními lidmi. Naučte se mluvit pouze pozitivně, úplně zrušte vulgární slova. Nikomu neubližujte ani v myšlenkách, naopak naučte se druhé jakoby hladit.

Vztah:
Vaše hvězda krásně září. Kdybyste vystoupali na vysokou horu, možná byste osvítili krajinu daleko široko. Máte vedle sebe konečně úžasného člověka, před kterým nemusíte mít žádné zábrany a kterému lze také maximálně důvěřovat. Veškeré činnosti, které spolu podnikáte, s ním konzultujte.

Volný čas:
Měli byste si udělat výlet s člověkem nebo lidmi, které důvěrně znáte. Cíl vyberte vy, cestovní kanceláře by vás navigovaly jinam. Potřebujete si zajet do míst, kde to sice znáte, ale ne příliš, abyste zase mohli být okouzleni nádhernými scenériemi. Najezte se v místní restauraci, tam zažijete krásné chvíle.

Rada:
Občas se nevyhnete jednání na úřadech. Ovšem tady nikdy nečekejte nic lidského. Formuláře jsou pouze suché papíry bez srdce a úředníci se jim přizpůsobili. Narazíte-li náhodou na někoho, kdo vám skutečně poradí a vyvede vás z bludiště vyhlášek a zákonů, nahlas poděkujte. Tohle je štěstí. 

 

© Wahlgrenis   26.1.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.