wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 19. - 25. ledna 2009              

 
Po 19.1.2009 Út 20.1.2009 St 21.1.2008 Čt 22.1.2009 Pá 23.1.2009 So 24.1.2009 Ne 25.1.2009
Magický ornament 19. leden 2009 Magický ornament 20. leden 2009 Magický ornament 21. leden 2009 Magický ornament 22. leden 2009 Magický ornament 23. leden 2009 Magický ornament 24. leden 2009 Magický ornament 25. leden 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 5, 10, 29, 41, 45

Práce: Konflikty, které vás tak ničily, už berete za odžitou minulosti. Nechcete se k nim vracet, doufáte, že všichni zúčastnění se poučili a už se nic z toho nebude opakovat. Potřebujete totiž zase myslet výhradně na práci. Máte před sebou všichni důležitý projekt, nad kterým je třeba dát hlavy dohromady. Nikdo teď ve firmě nesmí hrát sólo.

Zdraví: Víte, že se zdravím si nesmíte jen tak zahrávat. Dorazila k vám zásadní informace. Slétli jste ze svých nadpozemských výšin zase na zem. Možná to trochu bolí, ale ideální je, že jste si uvědomili, co jste zanedbali a je před vámi jistý směr. Nesmíte se v žádném případě vychýlit. I když by to bylo pohodlné, k chybám z minulosti se nevracejte.

Vztah: Možná po minulých zkušenostech již nevěříte partnerskému svazku stvrzenému před úřady. Chápete, že rozchod může být potom mnohem jednodušší. Když se objeví ten pravý, slib věrnosti na věky v sobě nese i maximální odevzdání se tomu druhému. Člověk se v jednu chvíli stává současně darem i dar přijímá. Nic ale nedělejte proti své vůli.

Volný čas: Hrozí, že by vás mohla práce docela ovládnout. Berete si nevyřešené úkoly domů, zapomínáte odpočívat. Začněte ale už myslet na sebe. Nejste stroj, potřebujete si také užívat volna. Relaxujte, sejděte se s přáteli, bavte se. Nechte chvíli počítač vypnutý, uvidíte, že o nic nepřijdete. Krásně byste si odpočinuli v sauně nebo vonné lázni.

Rada: Když se budete jenom věčně mračit na celý svět, bude se on také mračit na vás. Všechno se totiž vrací. Proto raději rozdávejte úsměvy, lásku a pohlazení. Tyhle postupy jsou vyzkoušené. Uvidíte, jak rychle se třeba jen obyčejný úsměv dokáže vrátit. To nejsou kouzla, jen každému dokažte, že máte srdce na správném místě.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 12, 30, 41, 44, 49

Práce: Sice jste se dostali k celkem bezpracnému zisku, ale vnitřní dobrý pocit z toho zase nemáte. Byli jste zvyklí pracovat na svých projektech, byl znát vás vklad a perfektní postupy. Teď jste jen jedním z řady, připadá vám to málo. Chtěli byste na sebe zase upozornit, ale zatím nevíte, jak do toho. Ještě je čas.

Zdraví: Pozor na cestách, je zde riziko ošklivých pádů a zranění, která by se jen složitě hojila. Dívejte se, kam šlapete, chodník může být namrzlý. Také schody před nákupními centry se mohou stát pro vás nebezpečné. Neriskujte proto raději vůbec nikde. Nechoďte ani po zamrzlých rybnících nebo řekách.

Vztah: O důvěře, která by měla vládnout mezi vámi a partnerem, není nutné každý den mluvit. Jednou je daná, to by mělo stačit. Nechtějte od partnera neustále předkládat důkazy, kdo byl, s kým, co tam dělal a jak se mu to líbilo. To by brzy přestalo bavit úplně každého. Nemluvte o tom a bude vám spolu krásně.

Volný čas: Bojová umění se stávají v poslední době stále oblíbenější. Člověk by se ale měl naladit na jinou vlnu, vlnu míru. Netasit kord, nekopat nohou nestřílet kuličkami s červenou barvou. Láska by měla zaplnit prostor kolem nás. Máte si ve volném čase hrát, to ano, ale s hračkami, kterými neubližujete.

Rada: Naplňte svůj dům hudbou, která nikoho nepobuřuje, z které vycházejí nádherné všeobjímající vibrace. Některé hudba má totiž v sobě léčivé vlny, které dokáží s člověkem udělat úplné zázraky. Ovšem dejte si pozor: ne všechno, co se na nás valí jako produkce hudebního průmyslu, je k poslouchání.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 6, 8, 14, 21, 31, 35

Práce: Nesmíte si dávat příliš náročné cíle. Jakmile byste přestali myslet na sebe, zavřela by se nad vámi hladina. Potřebujete sice práci, samozřejmě dobrou práci, ale také nějaké volno. Nesmíte vlastním úkolům a rozpracovaným projektům zcela podlehnout. Nevymlouvejte se na termíny ani na přísného šéfa.

Zdraví: V současné době je na trhu mnoho mýdel a sprchových gelů, že se jen těžko vybírá. Neměli byste ale vykoupit celý obchod, všechno rozhodně nepotřebujete a ano to není pro vás vhodné. Omezte se na jednu značku, zvolte si název, kterému rozumíte. Tělo si samo řekne, co mu vyhovuje.

Vztah: Pokud jsou vedle sebe dva lidé, vzájemné dotyky jsou pro ně samozřejmé. Při jakýchkoli problémech se ale najednou ostýcháte k tomu druhému přiblížit, dotknout se ho nebo políbit. Na další věci už ani nepomýšlíte. Nechtějte všechno mít hned, ale také si před sebou nezavírejte vrátka.

Volný čas: Práce se pro vás stává v těchto dnech středobodem vašeho vesmíru. Připadá vám, že všechno hravě zvládnete a že také musíte v práci být mnohem déle než jindy. Ale opravdu nezapomínejte na sebe. Vaše pracovní povinnosti jsou sice obrovské, ale zužuje se tím váš soukromý vesmír.

Rada: Jakékoli slovo, které neuváženě pustíte mezi ostatní, dokáže pohladit, ale také klidně i zabít. Síla myšlenky je obrovská, měli byste ji proto pořád mít pod kontrolou a zbytečně se nenechávat unášet emocemi. Pokuste se dřív, než vybouchnete, vžít do druhého člověka, pochopit jeho život a jeho starosti.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 11, 13, 21, 28, 30, 40

Práce: Končí vám období jistot. Zatím jste se nemuseli o svou budoucnost nijak snažit. Všechno šlo tak nějak samo, bez problémů. Budete se muset srovnat s tím, že je třeba teď tohle začít řešit. Bohužel ale před sebou momentálně nic krásného ani optimistického nevidíte. Od budoucnosti vás dělí těžká opona.

Zdraví: Jako byste očekávali, že vás budoucí vývoj zbaví vašich současných zdravotních problémů. Chcete se zítra probudit absolutně zdraví. Tak tohle ale běžně nefunguje, přestaňte věřit pohádkám. Víte dobře, že za vlastní zdravotní stav si nejvíce odpovídáte jenom vy sami. Ne, nikdo jiný.

Vztah: Možná vzpomínáte, co krásného jste kdy s partnerem prožili. Bylo toho sice celkem dost, ale teď tady stojíte sami a je vám do pláče. Nevíte, co bude dál. Kdybyste to dokázali, zeptali byste se kávové sedliny nebo byste sáhli po kartách. K tomu ale máte vnitřní zábrany. Tak si budete muset počkat.

Volný čas: Není co sklízet, když jste si nic nevysázeli. To je logické. Na vaše koníčky vám nezbývá čas, když se pořád jenom obětováváte pro druhé. Na sebe zapomínáte, což není vůbec správné. Ubližujete si už snad naprosto programově. Ale na světě opravdu nejste jen kvůli tomu , abyste sloužili ostatním.

Rada: Když člověk ztrácí naději, všechno se mu najednou bortí. Jste bez energie, bez víry v lepší zítřky. Není nikdo, komu byste mohli věřit. Moc tohle bolí. Zapomínáte ale, že skoro za všechno si můžete jen vy sami. Udělali jste mnoho chyb, před kterými do nekonečna nejde zavírat oči. Naučte se nelhat si.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 9, 13, 14, 17, 20, 42

Práce: Připadne vám úkol, s kterým můžete mít zpočátku problémy. Ovšem není to tak zásadní. Naopak to pojměte jako výzvu, kterou můžete svým kolegům i nadřízeným ukázat, co ve vás opravdu je. Nesmíte před novými projekty zavírat oči nebo se někam schovávat. Zkušeností už máte dost.

Zdraví: Už v minulosti jste si nejspíš prošli zastavením, které vám mělo v jistém smyslu otevřít oči. Mohla to být vážná dopravní nehoda, operace nebo podivné zranění. Přesto jste se ale vrátili na svou původní cestu, moc se ve vašem životě nezměnilo. Proto je docela možné, že taková zkouška přijde ještě jednou.

Vztah: Ve vztahu mezi vámi a partnerem se za posledních několik měsíců mnohé změnilo. Snad jste si uvědomili, že tady není rovnoprávný poměr. Dříve jeden z vás vládl tomu druhému. Kvůli tomu byly nejspíš časté hádky a krize. Těžko se dýchá, když nad vámi visí hrozba nebo dokonce už letí rána.

Volný čas: Energie sice moc nemáte, ale zůstávat celé dny jenom doma, vás už nebaví. Dobře by vám udělala taková činnost, při které si tělo protáhnete, ale neunavíte se. Zkuste třeba plavání v příjemně teplé vodě v bazénu. Posilovnu nebo na spinning ale zatím ještě nepokoušejte. Ten čas ještě přijde.

Rada: Přestože se v tuto chvíli cítíte nejistí, tápete a nevíte, co bude dál, nepropadejte depresím. I chůze bosou nohou v písku je k něčemu dobrá. Začnete totiž na každý svůj krok dávat mnohem větší pozor, zpomalíte svůj rychlý let a vnímáte, jak je písek příjemný, prohřátý. Jste najednou jinde.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 13, 16, 43, 48, 49

Práce: Měli byste svým vlastním projektům více důvěřovat. Sice jste jejich součástí, ale rozhodně byste za ně v nouzi nedýchali. Máte ještě další plány nebo aktivity, o kterých vážně uvažujete. Nemůžete ale být současně na zahradě a přitom ještě opravovat střechu. Zvolte si jedinou správnou cestu.

Zdraví: Citová prázdnost se může projevit i na vašem zdravotním stavu. Člověk totiž potřebuje vnímat lásku, potřebuje hladit a líbat, jinak začne strádat. Vám láska v tuto chvíli chybí, i když se sami tváříte, že tohle je opravdu to, co jste si dlouho přáli. Neměli byste ale lhát především sami sobě.

Vztah: Po minulém zklamání se už nechcete vrhat bezhlavě do manželství. Prožitá zkušenost vám stačila. Uvědomujete si, že dva lidí, pokud se mají rádi, mohou žít spolu bez posvěcení úřadů. Jen na nich záleží, jak hodně otevřou své srdce druhému člověku, ten papír má pro vás nyní jen minimální cenu.

Volný čas: Je až neuvěřitelné, jak se postupem času dopracováváte k pochopení chyb, které jste udělali kdysi dálno vy, ale i těch, kterých se dopustili vaši rodiče nebo prarodiče. Občas zůstanete stát jako skála, když se před vámi odkryje minulé tajemství. Nevěděli jste nic, a přesto jednáte naprosto stejně.

Rada: Kdybyste do nějakých transakcí chtěli vstupovat jedině se zištnými úmysly, brzy byste byli hodně zklamaní. Spojenec, který vám sliboval modré z nebe, najednou může otočit a zmizet i s vašimi úsporami. Zarazilo vás, že jste o tom neměli s nikým mluvit, mělo to být jasné a nezpochybnitelné.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 11, 19, 22, 26, 41, 46

Práce: Může dojít ke zvratu ve vývoji. Dosud vám všechno vycházelo ideálně, najednou ale bude něco jinak. Může se přihodit cokoli, někomu se znelíbíte, možná se objeví nový kolega nebo nadřízený a budete postaveni před neuvěřitelný fakt, že dál se s vámi nepočítá. Budete se sice bránit, ale jen velice složitě.

Zdraví: Opatrně na silnicích, ať už se po nich pohybujete ve vozidle, nebo jako chodci. Dávejte pozor na značky, ale hlavně předpokládejte i jiné než ty zcela běžné reakce. Nikdy nevíte, co se ve vozidle, které se na váš řítí, děje. Řidič může prožívat srdeční kolaps, anebo se právě podíval na dítě, které veze v sedačce.

Vztah: Zbytečně zkoumáte každý pohled svého partnera. Hledáte v něm důkazy, že se děje někde něco nekalého. Jako byste se sami chtěli zamknout do klece. Uvažujte, takhle to přeci nejde. Svět s druhým člověkem po boku je krásný právě tím, že je vedle vás. Zkuste místo podezírání důvěřovat.

Volný čas: Udělejte si chvilku na posezení s kamarády. Už nějak dlouho jste měli jiné programy, víte dobře, komu máte zavolat nebo kam rovnou zajít. S nimi jste najednou jakoby v jiném světě, kde nejsou problémy a nic není složité. Tady si můžete s klidem půjčit peníze, zahnat nudu i rozpustit svůj žal.

Rada: Ve chvílích, kdy zpracováváte zradu a zklamání, jste obvykle sami. Pak je krůček k depresivním myšlenkám a úvahám o zbytečnosti života. Každý sebevražedný krok bývá ale mnohonásobně potrestán. Tohle není řešení, což si sebevrah uvědomí hned v první vteřině, kdy svůj skutek dokonal.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  39, 10, 14, 22, 27, 46

Práce: Dostali jste se nad věc, už se pracovními problémy tak netrápíte. Pochopili jste, že co se má stát, se stejně stane. Nelze nic ovlivnit násilím. Je možné, že budete podepisovat zásadní smlouvu nebo aspoň dodatek, ve hře budou vaše větší kompetence a snad také peníze. Nechte se překvapit.

Zdraví: Potřebujete být v příjemném teple. Neprochladněte, schůzky si dávejte zásadně v kavárnách. Pozor také na obuv, abyste měli vždy nohy suché. Vyvarujte se pití chlazených tekutin s ledem, potřebujete je přijímat spíše v přirozené teplotě. Také větší množství zmrzliny by pro vás nebylo nejideálnější.

Vztah: Chybí vám blízká duše. Ztrácíte naději, že by se vás dva ještě podařilo sladit. Pokuste se připravit překvapení. Můžete udělat hezký večer i doma při svíčkách, ale rozhodně bez televize. Nepouštějte ani internet, chvíli to vydržíte. Povídejte si s partnerem a dívejte si mu přitom do očí.

Volný čas: Potřebujete být co nejvíce venku, utíkejte rychle z kanceláře. Chybí vám čerstvý vzduch, barevný západ slunce. Nezkoumejte, kolik je vám let, ani kolik máte šedých vlasů s vrásek na tváři. Tohle jsou přeci vaše úžasné ozdoby. Buďte přirození a vnitřní radost z vás bude vyzařovat na dálku. Usmívejte se.

Rada: Začínáte občas uvažovat o milostném románku. Říkáte si, co by to pro vás znamenalo a jak by se vám asi změnil život. Možná vás napadá také konkrétní osoba, která by měla o tento druh dobrodružství s vámi zájem. Jsou to jen těkavé okamžiky štěstí, po kterých se zase vracíte do své reality. Ještě to zvažte.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 17, 22, 24, 26, 42

Práce: Vaše plány byly nádherně vymyšlené, bohužel nevyšly. Uvažovali jste o podvodu, který vás měl vynést skoro až ke hvězdám. Každá lež se ale dřív nebo později prozradí a i tady hrozí pád na tvrdou zem. Budete muset začít znovu, ale hlavně s jinými předpoklady. Čistě a pravdivě, jiná cesta pro vás není.

Zdraví: Všechno, co se vám děje po zdravotní stránce, má své odůvodnění. Zastavení například při dopravní nehodě vám hlásí, že jste jeli v životě příliš rychle. Je třeba zpomalit. Tohle je už naštěstí za vámi. Jen si srovnáváte v hlavě tyto krizové okamžiky. Nebylo jich málo, ale už jste z té tmy venku.

Vztah: Láska je pro vás hodně důležitá, umíte své city sdělovat, i když spíše beze slov. Člověk, kterého se tohle týká, pozná z vašich očí i jiných projevů, co se ve vás děje. Láska je pro vás silný citový náboj, nedokázali byste žít bez ní. Partnera si ale nepřivlastňujte, nesmíte si hrát na zlého šéfa.

Volný čas: Erotika vám v poslední době příliš neříká. Jako by vás partner po této stránce přestal zajímat. Přesto chápete, že i tohle patří do života. Nesmíte se zavírat sami v pokoji. Možná je to jen dočasný stav, možná se ale děje něco zásadnějšího. Zatím se vám o tom ale nechce přemýšlet. Necháváte to tedy jen tak.

Rada: Věříte v krásu a lásku na této planetě. Jste jí naplněni až po okraj. Když jste sami, nepochybujete o ideálech mezi lidmi, ale jakmile máte vyjít z domu, nejraději byste si na sebe oblékli brnění. Je tady výrazný rozpor, možná to také tak vnímáte. Potřebujete se sladit. Někde mezi je ta ideální hranice.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 5, 17, 22, 24, 40, 41

Práce: Máte teď pocit, jako by nad vámi byl permanentní západ slunce, tma a černo. Máte strach vydat se dál, nevěříte si. Ovšem schůdky jsou už pro vás připravené, jen stačí udělat ten první krůček. Pak budete stoupat skoro sami. Sílu i víru v sobě máte. Nesmíte nic vzdávat, neplakejte, ale jděte dál.

Zdraví: Vyrážka nebo ekzém na rukou se objevují ve chvílích, kdy člověk nedělá to, co by správně dělat měl. Jde jen o pochopení tohoto problému. Můžete mít potíže na pravé ruce, čímž se projevuje nesoulad s vaším vnitřním já. Rychle se srovnejte, pak zmizí i komplikace na vaší pokožce.

Vztah: Obracíte se do minulosti a zkoumáte, proč jste žili tak, jak jste žili. Nevidíte tam nic hezkého, ale teď je to všechno jinak. Můžete mít najednou i pocit, že dostáváte neskutečný dar, možná i pochybujete, jestli si ho opravdu zasloužíte. Ale zasloužíte. Trápení bylo už dost, nebojte, tohle je ten život.

Volný čas: Váš život je naplněn zcela novými vibracemi, vydáváte se do míst, kde jste ještě nebyli, žijete naplno, nic si nenecháváte na potom. Všechno všem říkáte. Vedle sebe máte člověka, který to prožívá podobně. Konečně jste se našli. Dávejte úplně nejvíc z toho, co máte, dávejte sebe. Nic víc nemáte.

Rada: Opatrně na pády. Mohli byste se smeknout na neposypaném chodníku. Vypadá to na kontakt s tvrdou zemí, snad si přitom máte uvědomit, kam patříte. Člověk nemá létat, protože není pták, ani se potápět, není ryba. Člověk si má víc vážit sám sebe, toho, že je člověkem. To je nyní nejdůležitější informace pro vás.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  3, 8, 11, 13, 29, 31

Práce: Už je zase všechno v pořádku. Nejspíš jste také uzavřeli smír s někým, kdo vám nepřál. Zmatky už jsou naštěstí pryč. Můžete se soustředit na práci, nezapomínejte na detaily, zaznamenejte si důležité termíny, aby vám něco důležitého neuniklo. Snadno by k tomu mohlo nyní dojít.

Zdraví: Těhotenství vám může zamotat hlavu, dokonce i tehdy, když není vaše. Nejspíš se váš potomek rozhodl, že z vás udělá prarodiče. Miminko se může ohlásit v době, kdy jsou tady zcela jiné plány. Neměli byste se rozmýšlet, zda mu máte dát prostor. Přijměte nového tvorečka jako dar, nestavte se proti němu negativně.

Vztah: Máte radost, jak se vám všechno daří. Vnímáte, že pro vás najednou není nic nemožné. Jdete dál s partnerem, bez nejmenšího zaváhání. Sice občas vstupujete trochu do vzduchoprázdna, ale pod vašimi kroky se jako v pohádce rodí úžasný most odněkud někam. Snad je stavěn na důvěře, je to krása.

Volný čas: Informace ze škol jsou z obecného hlediska pro život obvykle zcela nepoužitelné. Často se dostáváte do situací, kdy je všechno jinak. Celý život se učíte, a reagujete, až když ta situace nastane. Někdy jste docela zmačkáni a zahozeni jako starý papír, chvíli trvá, než se najdete a pochopíte svoji vlastní podobu.

Rada: Občas je dobré nechat do sebe proudit klid, který v dnešní době nenajdete nikde jinde než v kostele. Dokonce samotný pohled na obrazy Křížové cesta vás dokáže přenést do pocitu absolutní vyrovnanosti se vším. Možná jste už tohle na sobě pozorovali dříve, stačí malá chvilka a starosti jsou pryč.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 9, 14, 21, 27, 29

Práce: Neměli byste nyní zrychlovat žádné procesy, v kterých jste nyní zapojeni. Nedělejte nic, co necítíte správně. Neměli byste odcházet nikam proti své vůli. Tento odchod by byl jedině cestou proti proudu. Nemůžete vrátit vodu k prameni, když už se jednou dostala do moře. Ještě počkejte se zásadním rozhodnutím.

Zdraví: Bolesti kolem žaludku nebudou nijak závažné, jen byste měli trochu pozměnit jídelníček. Jste schopni sníst všechno, co se objeví na talíři, ale moc o tom nepřemýšlíte. Omezte maso a uzeniny a vynechte také rychlé občerstvení, rozhodně není nejzdravější. Ani s cukrem byste to neměli přehánět.

Vztah: To, co nechcete, aby dělal partner, nesmíte dělat ani vy sami. Budete muset možná přehodnotit své požadavky hlavně směrem k druhému pohlaví. Važte si víc sami sebe a nepouštějte se do dobrodružství za každou cenu. Jsou to jen vteřiny, které si užijete, ale někdy zaplatíte opravdu hodně.

Volný čas: Do snů se vám mohou dostat nejrůznější obrazy. Ne všechno je ale úplně ideální a krásné. Pády z koně bývají nebezpečné, ale v životě tohle může vypadat jinak. Vaše cesta je příliš rychlá, nebezpečná. Máte zpomalit, dokud je ještě čas. Nemůžete žít jenom v oblacích, časem dojde chtě nechtě k pádu na zem.

Rada: Pokud ve vás bojuje síla a zlo, musíte vnitřně trpět. Měli byste dát rychle prostor něčemu jinému – lásce a pochopení. Zatím z vás vystřelují jedovaté šípy, potřebujete spíše pohlazení. Nikam neodjíždějte, ale slaďte se na pozitivní vlnu. Pomoci by vám mohla relaxační koupel nebo procházka zasněženou krajinou. 

 

© Wahlgrenis   19.1.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.