wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 5. - 11. ledna 2009              

 
Po 5.1.2009 Út 6.1.2009 St 7.1.2008 Čt 8.1.2009 Pá 9.1.2009 So 10.1.2009 Ne 11.1.2009
Magický ornament 5. leden 2009 Magický ornament 6. leden 2009 Magický ornament 7. leden 2009 Magický ornament 8. leden 2009 Magický ornament 9. leden 2009 Magický ornament 10. leden 2009 Magický ornament 11. leden 2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 3, 15, 26, 31, 34

Práce: Vaše pozice ve firmě se stabilizuje. Co bylo, je konečně odpuštěno. Máte pocit jako po velkém úklidu. Všechno je na svém místě a navíc krásně voní. Nechcete se s kolegy dohadovat, stejně si jste jisti svou pravdou. Ideální bude, když si tento všeobjímající pocit necháte pro sebe, neupozorňujte na sebe. Jen byste byli podezřelí.

Zdraví: Pro své zdraví byste udělali maximum, kdybyste v tomto týdnu omezili jakýkoli svůj kontakt s technikou. Nebuďte do noci na internetu, nejezděte všude autem. Potřebujete pohyb a také si uvědomit, že člověk dokáže žít jen tak. Dřív to tak šlo – bez mobilů, mikrovlnek, plazmových obrazovek. Je to jen takový malý pokus, uvidíte, co to s vámi udělá.

Vztah: Stále jste se ještě nedostali na tu úžasnou vlnu, kde si přejete být. Láska od vás zmizela někam do minulosti, vy stojíte na rozcestí a nevíte, kterou cestou se dát dál. Rádi byste se s někým poradili, ale nikde nikdo. Možná to bude tím, že jste měli na partnera požadavky, které nebyly reálné. Každý má právo na svůj život, nikdy vám nikdo nepatří.

Volný čas: Když nemáte co říci, nevystupujte na pódium. Měli byste zůstat sví. Sáhněte po knížce, , na kterou jste dosud neměli čas, čtěte si mezi řádky. Měla by k vám doputovat zajímavá informace. Pokud nic nečtete, nedělejte si násilí. Stačí zajít do jakékoli prodejny s knihami a jednu, která vás zaujme, otevřete a čtěte. To je ta informace pro vás.

Rada:
Nikdy nezapomínejte, kdo jste, odkud a kam jdete. Je velice jednoduché odstřihnout se od předků, být individualitaou. Ovšem zkuste se na sebe podívat očima svého pradědečka. Co myslíte – měl by z vás radost? Tradice by v jistém smyslu měly být zachovány, nemusíte ve všem podléhat davovému šílenství. Určitě víte, co se po vás chce.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 7, 18, 24, 31, 45

Práce: Zprávu, která vás má posunout jinam, nevnímáte příliš optimisticky. Naopak, pro vás to je zásad do vaší identity, takhle jste to nechtěli. Raději si svůj život řídíte sami a tentokrát jste těmi, kým se hýbe. Zatím tápete, nevíte, jak se k nové situaci postavíte, ale pravděpodobně se s ní nakonec smíříte.

Zdraví: Když si budete o svém zdravotním stavu namlouvat skutečnosti, které nebudou pravdivé, časem se mohou skutečně projevit. Nelistujte si Domácím lékařem, když vám nic není. Každá nemoc se na vás dá nějak napasovat. Nemluvte o potížích, které nemáte, jen si je zbytečně přivoláte. Je to jako magnet.

Vztah: Směrem k partnerovi volte ta nejkrásnější slůvka, jaká znáte. Je hoden vašeho obdivu, ale vy máte občas problém vyslovit to, co cítíte. Nestyďte se za své city, je dobré naučit se je nahlas pojmenovávat to, co je hluboko uvnitř vašeho srdce. Tím rozhodně nic nepokazíte, váš partner to může mít podobně.

Volný čas: Neměli byste se, pokud máte oslavy nebo nějaká setkání s přáteli, scházet v místech, která jsou pod povrchem země. Mohou to být nejrůznější sklípky, sklepení nebo kluby, které jsou netradičně řešené v podzemí. Vyhněte se takovým místům. Debata, která by se tady rozvinula, vás totiž může ohrozit.

Rada: Jakýkoli psychický rozkol nesmíte řešit hádkou nebo protiútokem. Zkuste pochopit, o co se druhá strana snaží, příběhy jsou často zamotané, nepřehledné. Pokuste se jim porozumět. Nedělejte předčasné závěry, dokud neznáte všechny souvislosti a detaily. Nechte i prostor ostatním.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 6, 14, 35, 36, 44, 45

Práce:
Stále ještě se nemůžete pořádně rozjet. Vypadá to, jako byste se teprve rozkoukávali. Snad ještě s kolegy slavíte Nový rok. Všechny úkoly jsou pro vás ještě nepředstavitelně daleko, jako byste neměli nyní vůbec co řešit. Stejně tak si zatím nepřipouštíte ani své protivníky, s tím začnete, až přijdou.

Zdraví:
Neměli byste nic podcenit. Dávejte si větší pozor na to, co jíte, co pijete a co vůbec děláte. Vším totiž působíte nejen na sebe, ale i na okolí. Pokuste se sladit, nedělejte nic násilného, nic, čím byste si ubližovali. Zpočátku tomu asi nebudete příliš rozumět, ale časem se vaše vnímání přetočí.

Vztah:
Vnímáte partnera jako osobu nejbližší. Je vám spolu dobře. Neuvažujete o žádných změnách, tuto cestu jste zvolili už mnohem dřív, víte, že byla správná. Jste nádherně sladění, žádné krize a konflikty nehrozí. Dělejte si jen dobře, můžete partnera překvapit dárkem, který určitě nečeká.

Volný čas:
Pozor při jízdě autem. Nebezpečné jsou pro vás hlavně namrzlé úseky a také zatáčky. Přestože jste zdatní řidiči, nezapomínejte, že auto máte mít za všech okolností pod kontrolou. Nikdy nemá smysl závodit s časem, to byste nikdy nevyhráli. Jediný náraz vás může uspat na hodně dlouho.

Rada:
Erotické dobrodružství s neznámým partnerem může sice na první pohled vypadat lákavě, ale přesto má černé pozadí. Neznáte jeho minulost, nevíte, s kým kamarádí a komu o své trofeji bude vyprávět. Ani tma neschová to, co nemá nikdo vidět. Před sebou se neukryjete, i kdybyste se o to snažili.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 13, 14, 17, 39, 47

Práce: Ve firmě, kde pracujete, záleží na komunikaci s ostatními lidmi, s klienty nebo zákazníky. Výsledky celku záleží i na tom, jakou máte náladu a jak se vám zrovna chce mluvit. Ne každý den máte tu správnou náladu, ale tohle všechno byste si měli více hlídat. Jinak se k vám nikdo nebude vracet.

Zdraví: Přestože se máte na začátku nového roku cítit čerstvě, jste hrozně unaveni. Všechna energie zůstala někde vzadu, za vašimi zády. Jste slabí jako moucha. Teď to venku sice na objímání stromů není, ale jistě si najdete jiný, efektivní způsob, jak do sebe zase načerpat ztracenou energii.

Vztah: Ve vztahu k partnerovi nejste v pohodě. Není to sice žádná tragédie, ale na druhou stranu ani nevnímáte nadšení, z kterého byste měli být vedle. Záleží opravdu jen na vás, jak dlouho budete tento podivný stav-nestav snášet. Neměli byste si nechávat všechno líbit. Potřebujete konečně zase žít.

Volný čas: Při setkání s dětmi si můžete uvědomit, jak moc se liší jejich svět od toho vašeho. Všechno prožívají mnohem bezprostředněji a věří opravdu každému vašemu slovu. Pokuste se aspoň na chvíli dostat do okamžiku, kdy jste byli ještě dětmi. Zkuste třeba uvěřit, že slunce chodí spát za váš kopec.

Rada: Je těžké snažit se o něco, co ale vůbec nemá projít. Děláte moc zbytečných věcí, vysilujete se, jdete jakoby proti vlastnímu proudu. Tak se jen složitě brzdíte. Máte se co nejvíce sladit s přírodou a postupovat vpřed konečně bez větších krizí. Není to tak složité, jak myslíte. Jen nevíte, jak do toho.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 4, 21, 29, 33, 37, 46

Práce:
Konec loňského roku pro vás nebyl nejlepší. Ale už tehdy jste si řekli, že se tentokrát pokusíte začít jinak. Jste odhodláni zabrat mnohem víc, intenzívněji.Dosud jste svými problémy jen tak tak proplouvali. Teď chcete konečně nad svými problémy vítězit a před kolegy byste rádi získali náskok.

Zdraví:
Rýma, která vás nejspíš trápí, nechce skončit. Vypadá to tentokrát na vleklejší problémy než jindy. Dokonce se může projevit zánět dutin nebo dýchacích cest. Pokud vyhledáte lékaře, nesmíte si jeho doporučení upravovat podle svého. Hodně odpočívejte, pijte dostatek čajů, pomůže vám i med.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem vnímáte krásné energie. Všechno je bezproblémové, čisté, volné a zářící. Mohli byste s klidem uvažovat o budoucím spojení vašich kroků, pokud jste stále – nebo už – volní. Byla by to výborná volba. Nerozpakujte se vyslovit nahlas avá vyznání, jsou to krásná slova.

Volný čas:
Neměli byste svůj volný čas trávit prací, ale občas je důležité odpočinout si. Hlavně vám v žádném případě nemohou prospívat brigády o víkendech nebo po večerech. Musíte také někdy přepnout do stavu, kdy nic neděláte, kdy se nemusíte na něco soustředit a kdy třeba jen tak ležíte.

Rada:
V životě si člověk prochází mnoha body, které vypadají jako konec. Může to být smrt blízkého člověka, ocitnutí se bez prostředků, bez práce, bez střechy nad hlavou. Nikdy tyto situace nesmíte brát jako definitivní. Po každém západu slunce, přijde ta nejčernější noc a pak opět vyjde na oblohu slunce.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 4, 25, 42, 45, 48

Práce:
Neměli by se předčasně zavádět nové metody práce, pokud ty staré ještě fungují. Je pravděpodobné, že firma přistoupila na evidenci docházky přes čipové karty, ovšem není to dobré řešení. Nikomu se nelíbí takový dozor, nikdo nechce být hlídán na každém svém kroku. Berete to jako narušení soukromí.

Zdraví:
Odjíždíte-li nyní na hory, měli byste si s sebou vzít pořádný kus odvahy a hlavně opatrnosti. Hrozí vám vážný pád, který by mohl skončit až v nemocnici. Nechtějte se před ostatními na svahu předvádět, takový postoj by mohl být zastaven skoro okamžitě. Přijímejte krásu hor více do svého srdce.

Vztah:
Užívejte si zimní idylku společně se svými dětmi. Nikdy nezapomenou na chvíle, které jste jim věnovali. Nebuďte ovšem jen těmi přísnými rodiči, zkuste si zahrát jednou na kamarády. Je to docela fajn hra, kdy nikdo není nadřízený ani podřízený. Pak se i dobrodružství prožívá zcela jinak.

Volný čas:
Zklamání, které ve vás stále ještě zůstává, vám nedovoluje podívat se bez výčitek na žádnou osobu opačného pohlaví. Myslíte si, že nic z toho, co se vám stalo, není možné přejít, odpustit, zpracovat. Ovšem tohle není trest pro vašeho bývalého partnera, ale pro vás. Musíte se rychle přeladit.

Rada:
Ke změně v myšlení dochází člověk postupně, až si všechny detaily postupně ve své mysli srovná. Nic není náhoda. Nepokoušejte se obrátit list v knize, pokud příběh ještě nemáte dočtený do posledního řádku. Uniklo by vám tak mnoho důležitých souvislostí. Nic nelze v životě přeskočittohle víckrát nechcete zažít. Buďte na své děti hodnější.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 14, 16, 30, 31, 37, 48

Práce: Nastává zvláštní zpomalení vývoje, jako by se najednou objevily nepředvídané překážky. Budete muset další postup konzultovat s někým zkušenějším anebo si pár dní počkáte, až se všechno zase rozjede. Jste postaveni na vedlejší kolej, odkud vlaky nikam neodjíždějí. Měli byste zkoumat, co se stalo.

Zdraví: Svůj zdravotní stav si komplikujete nepříliš čistými myšlenkami. Mohli jste být už dávno v pořádku, kdybyste uvažovali pozitivně. Mírné bolesti v oblasti břicha souvisejí se sexuální oblastí. Nejspíš prožíváte rozpor mezi tím, co máte, a tím, co byste chtěli prožívat. Nestyďte se o svých přáních mluvit.

Vztah: Nepřipouštějte si komplikace, které by mohly mezi vámi a partnerem nastat. Jsou sice různé příběhy, které se k vám dostávají, ale nemusíte si je aplikovat na svůj život. Všechno se prožít nedá a ani to nechtějte. Jakmile si zase pustíte do srdce klid, pochopíte, jak jste si těmito myšlenkami škodili.

Volný čas: Rádi byste prožívali krásný příběh, ale nějak se vám to zamotává. Jak rádi byste vzali za jeden konec provázku a rozmotali tohle nepřehledné klubko. Jenže to nepůjde. Nepokoušejte se nic sklízet, co ještě nenazrálo. Všechno má svůj čas. Zatím ještě si máte počkat. Sáhněte po příběhu v knize.

Rada: Největší ohnisko své lásky byste měli mít tam, kde tomu říkáte doma. Jakékoli úniky mimo jsou pouze krátkodobé a stejně vás vrací zpět. Potom dochází k mnohem větší deziluzi. Není možné žít současně na podobně hodnotných pozicích. Jestli raději utíkáte pryč z domova, něco nebude v pořádku.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  6, 12, 15, 32, 36, 43

Práce:
Nespoléhejte se na nikoho jiného, máte pracovat zcela sami. Ostatní kolegové mají své rozpracované projekty a nemohli by vám být v ničem nápomocní. Rozplánujte si další fázi, myslete na detaily, brzy budete kompletovat celé dílo. Nesmíte spěchat, tak by vám mohlo něco důležitého uniknout,

Zdraví:
Ztratíte-li důvěru v lékaře, nabízí se ještě celá škála nejrůznějších léčitelů. Než se ale za některým vypravíte, zjistěte si, co od něho vůbec můžete očekávat. To, co pomohlo jim, nemusí na vás zabrat. Netradiční medicína pojímá léčení jinak, neléčí nemoc, ale kompletně celého člověka.

Vztah:
Mezi vámi a partnerem se už několik týdnů táhne krize, větší, než si myslíte. Přesto se ale snažíte tuto rozbitou vázu slepit. Možná máte prošlé lepidlo, anebo jste ho ještě nerozbalili, každopádně ale teď se ozdravující procesy konat nemohou. Každý jste trochu jinde, nejdřív se vůbec musíte potkat.

Volný čas:
Lež má krátké nohy, to ví každý. Je jen několik situací v životě, kdy by pravda způsobila potíže. Jednou z nich může být nevyléčitelná nemoc člověka, který by toto sdělení neunesl. Stejně se o stavu dříve či později sám dozví, a to jinými informačními kanály, které jsou šetrnější než ty naše.

Rada:
Ne každý kritický sen, který se vám zdá, musí být bubákem. Snové obrazy neodpovídají realitě za bdělého stavu, nemusíte se nijak děsit. Nemocnice se snu neznamená nevyléčitelnou nemoc, stejně jako údolí není konec života. Jsou to jen určité vlny, kterými si máte projít. Je dobré si sny zapisovat.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 5, 6, 23, 42, 46, 49

Práce:
Pokud byste chtěli nad sebou zvítězit, zrychlit dosavadní procesy a být absolutně první mezi všemi, velice brzy byste byli zastaveni. Do každého životního rozhodnutí je třeba vstupovat s pokorou, vnímat souvislosti kolem. Hlavně se nesmíte povyšovat nad ostatní, nejste těmi, kdo otáčejí zeměkoulí.

Zdraví:
Bolesti v krku vás mohou potrápit. Uvědomte si, že všechno souvisí se vším a každá nemoc je jen výkřikem duše. Problémy s hlasivkami souvisejí s vašimi slovami. Ať už jste je druhým řekli v rozčílení, ve vzteku, anebo jste si je pouze mysleli, to je jedno. Záleží na síle myšlenky, ta za to může.

Vztah:
S patrnerem zažíváte zvláštní vztah, jako byste se najednou k sobě přiblížili zcela jinak. Vnímáte si detailů, které vás dříve nezajímali. Může to být barva očí, hlas, nebo krásné pohyby. Nic z tohoto poznání byste si ale neměli nechávat pro sebe. Mluvte s partnerem, chvalte ho.

Volný čas:
Plamínek z docela malé svíčky dokáže zcela zlikvidovat byt. Pokud máte rádi světlo svíčky, nesmíte nikam odcházet ani usínat. Přestože si jste jisti, že se nemůže nic stát, tak věřte, že může. Také byste neměli chodit do postele s cigaterou. Jste unavení a spánek může přijít dřív než dokouříte.

Rada:
Občas vás stereotypní život se stálým partnerem může nudit. Přeci jenom jsou to už roky, co se spolu znáte... S kamarády si můžete probrat mnoho ze života, ale existuje jeden člověk, s kterým toho můžete prpobírat ještě víc. Víte ale naštěstí dobře, kam se máte vracet a co potom doma vyprávět.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 13, 31, 33, 41, 45, 47

Práce:
Krize v práci vás zaskočila. Takový vývoj jste nečekali. Je nad vámi zataženo, nevidíte cestu z této situace. Všechno se nějak staví proti vám. Jste ale rozhodnuti pro obranu, pro otevřený boj. Jiné řešení se vám v tuto chvíli nenabízí. Hlavně nesmíte zmizet někam do soukromí, musí se o vás vědět.

Zdraví:
Moc dobře vám v těchto dnech udělají bylinkové čaje. Pokud jste si loni v létě udělali zásobu vlastních bylinek, jste na tom lépe. Jednak víte, kde pro vás meduňka nebo máta vyrostly, sami jste si je s láskou sbírali a nyní vám to vrátí. Pít byste měli hodně, nabízejte si během dne až šest šálků.

Vztah:
To, co jste si kdy prožili s partnerem, neplatí. Dostáváte se do zcela nové kategorie, do nového světa. Připadáte si zase jako v šestnácti letech, kdy jste byli poprvé zamilovaní. Je to krásný stav, hlavně si nic nezakazujte, všemu nechte volný průběh. Uděláte si dobře sobě, ale i partnerovi.

Volný čas:
Každý den prožíváte jako úžasný dar, vnímáte najednou to, co jste dříve přehlíželi. Vstoupila vám do života nová kategorie – láska. Všechno je najednou barevnější, veselejší, radostnější. Jakékoli násilí ze života zrušte. Začne se vám mnohem lépe dýchat. Nespěchejte na sebe, žijte naplno každou vteřinu.

Rada:
Zamilovaný člověk je jako zcela jiný druh. Ostatní ho nechápou, protože jsou jinde a už nejspíš zapomněli na tyhle stavy. Je to pocit, jako byste létali metr nad zemí, nic vám nepřipadá jako problém, se vším si hravně poradíte. To, co vás dosud trápilo, najednou vůbec není podstatné.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  3, 9, 12, 22, 26, 38

Práce:
Začínáte vnímat v práci napětí, ale nějak se tím nechcete zatěžovat. Možná se rozhodnete pro dovolenou na horách. Doufáte, že až se vrátíte, bude všechno na pracovišti jiné, klidnější. Nechcete se zabývat malichernými problémy, které, jak dobře víte, stejně nemají smysl. Práce jde lehce mimo vás.

Zdraví:
Chodíte už delší dobu s hlavou příliš zabořenou do země. Měli byste své oči zvednou nahoru, podívat se občas k obloze. Podstatní jsou pro vás i ostatní lidé. Neuzavírejte se před světem do sebe, oči jsou branou do jiných světů, kam se jinak nedostanete. Když uzavřete tento vchod, brzy poběžíte k lékaři.

Vztah:
Nepřipouštějte nikdy předem existenci soka, když si máte být jisti sami sebou. Vystupujte před partnerem tak, aby nevznikla nejmenší pochybnost, že právě on je tím jediným, koho milujete. Nepodezírejte, když si nejste jisti, co dělá bez vás. Nevymýšlejte raději žádné krizové scénáře.

Volný čas:
Každé zastavení je k něčemu důležité. Nesmíte ale tyto stavy brát za absolutní konec, ale spíše za možnost, abyste mohli na chvíli z neskutečného životního sprintu vystoupit a podíval se na jednotlivé události jinak. Najednou je spousta času, například v nemocnici po úraze, není kam spěchat.

Rada:
Vracíte se do vzpomínek, do doby a na místa, kde vám bylo hezky. Ovšem porovnáváte neporovnatelné. Nikdy není možné dvakrát vstoupit do stejné řeky, všechno se vyvíjí. Dokonce i vy jste jiní než tehdy, jste poučeni, víte, co byste už ani náhodou neudělali. Přijměte svůj život.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 7, 8, 30, 31, 45

Práce:
Nedostatek peněz vás teď netrápí. Daří se vám všude, na co jen pomyslíte. Brzy to bude dokonce ještě lepší. Možná k vám dorazí nová vlna inspirace, snad kouzelná múza. Tyhle krásky nechodí na povel, ale když už se jednou objeví, zůstane za nimi úžasná průzračná a nekonečná nádhera.

Zdraví:
Bolest hlavy v místech za očima může být nepříjemná. Nejspíš vyhledáte lékaře, abyste vůbec mohli fungovat. Je to ale pouze důsledek tlaku, který je na vás vyvíjen. Potřebujete hodně tekutin a samozřejmě i odpočívat. Kolegové k vám nejsou upřímní, budete si na ně muset dávat větší pozor.

Vztah:
Bojíte se cokoli řešit. Zůstáváte v podivných starých vzorcích. Namlouváte si, že nic, pro co byste se rozhodli, by nemohlo být lepší než varianta současná. Máte strach z budoucí nejistoty. Jste si totiž jisti sami sebou, proto nepodniknete nic, čím byste svůj prožívaný vztah jakkoli znejistili.

Volný čas:
Hrozí vám kolize s technikou, kterou při své práci používáte. Může zkolabovat zdroj napájení, pracujete-li například na počítačích, anebo bude dopravní nehoda na silnici, kudy máte jet. Nedokážete se v tu chvíli posunout dál. Uvědomíte si, že svůj život si neřídíte každou vteřinu jenom vy sami.

Rada:
Opustí-li vás nečekaně blízký člověk, nemá smysl chodit denně na hřbitov a plakat. Chvíli samozřejmě ano, ale ne věky. Všechno, co vám měl předat, už předal, vaším úkolem je navázat na jeho odkaz a postupovat podobně. Zanechal vám v srdci svůj odraz. Smrt není konec, je to jen energetická změna. 

 

© Wahlgrenis   5.1.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.