wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 22. - 28. prosince 2008             

 
Po 22.12.2008 Út 23.12.2008 St 24.12.2008 Čt 25.12.2008 Pá 26.12.2008 So 27.12.2008 Ne 28.12.2008
Magický ornament: 22. prosinec 2008 Magický ornament: 23. prosinec 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 9, 39, 40, 41, 45

Práce: Před koncem roku máte možnost vybrat si zasloužené volno. Ve firmě jste si rozdělili služby, většinu času budete doma. Práce na vás počká, nemusíte se stresovat. Nyní je pomalejší tempo běžné, každý si rád užije Vánoce doma s rodinou. Tohle pochopí i váš nadřízený. Oslavu před odchodem nepřežeňte, znáte svou míru alkoholu.

Zdraví: K lékaři byste se mohli dostat naprostou náhodou, ne tedy s dlouhotrvajícími komplikacemi. Vypadá to například na uvízlou kost v krku nebo na podvrtnutý kotník po pádu na namrzlém chodníku. Každopádně na sebe dávejte větší pozor, moc neriskujte a všechno raději dělejte pomaleji. Mějte kontrolu nad všemi svými činnostmi.

Vztah: Nebudou to nejveselejší Vánoce, jste raněni a pořád jste se s tímto faktem nevyrovnali. Tohle ještě chvíli potrvá. Jedovatý šíp v srdci hodně bolí. Nechcete začínat nový vztah, jste opatrní a raději byste do budoucna už ani žádné další problémy nechtěli. Nevěříte v lásku, nevěříte prakticky nikomu. Budete muset své vztahy řešit i do budoucna.

Volný čas: Nedělejte nic, co nemusíte. Relaxujte, odpočívejte. Užívejte se s nejbližšími lidmi, dejte jim vědět, že na ně myslíte. Nejlépe se to pozná při pohledu z očí do očí. Nakupte si dostatek svíček, udělejte si doma krásnou vánoční atmosféru. Bude vám doma vonět jehličí a purpura. Poslouchejte vánoční koledy, zpívejte si. Tohle přeci jsou Vánoce.

Rada: Začnete-li uvažovat o slepení částí, které se nedávno dostaly zcela od sebe, můžete se dočkat příjemných překvapení. Pokud i druhá strana má podobný názor, je šance začít nový příběh. Ovšem důležitou podmínkou je řádné vyvětrání, aby všechno staré definitivně zmizelo. Otevřete okno a zbavte se starých stereotypů. Je to vaše nová šance.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 11, 19, 23, 25, 41

Práce: Žádné pracovní povinnosti by vás nyní neměly trápit. Jste konečně sami sebou, nemusíte mít na sobě oblek a kravatu, ani nepohodlný kostým s lodičkami. V domácím prostředí můžete mít na sobě oblečeno cokoliv, v čem se cítíte pohodlně. V pracovním procesu je to bohužel trochu jinak. Nezapomeňte rozeslat vánoční SMS šéfovi.

Zdraví: Pohlavní orgány jsou v ohrožení, dávejte si pozor, hlavně neprochladněte. Krátké sukně a obnažené partie boků jsou sice svůdné, ale v zimě máte myslet více na zdraví. Svetry a šály mají nyní svůj jasný význam, až v teplém pokoji si můžete odložit. Nechcete sice v tomto směru přijímat názory druhých, ale tady byste si měli nechat říct.

Vztah:  V těchto dnech si nejste partnerem jisti. Nevíte, jaké má s vámi úmysly, jestli jste to opravdu vy, o kom se mu v noci zdá... Chtěli byste jasné vyznání lásky, i když žijeme v poněkud rychlé době. Všechno je jinak, ale některé věci platí bez jakýchkoliv změn celá staletí. Žena čeká na lásku, muž je ten, který má dobývat. Jinak to asi nebude.

Volný čas: Nevymýšlejte nic do budoucnosti, žijte maximálně tady a teď. Nenechávejte si nic na potom, navštivte příbuzné a s dětmi si hodně hrajte. Zajděte se podívat do kostela, který pro vás třeba během roku není ničím zajímavý. Dokáže promluvit, i když se na nic neptáte. Může k vám takto dorazit odpověď na otázku, která vás už dlouho trápí.

Rada: Rodí se ve vás rozhodující odhodlání. Chcete udělat krok, o kterém již nějaký čas přemýšlíte. Snad jste pochopili, že něco ve vašem životě chybí a chtěli byste konečně být definitivní, kompletní. Jako kdyby obrazu chyběly barvy nebo rám. Jakmile se jednou rozhodnete, je jasné, že krok zpět se udělat nedá. Dobře si to rozmyslete.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 11, 20, 31, 35, 46, 47

Práce: Kolem Vánoc si vás v práci určitě moc neužijí. Všechny úkoly jste si splnili, chcete se vrátit až po Novém roce. Těch pár dní volna si určitě zasloužíte. Odvedli jste neuvěřitelný kus práce, odpočívejte a na pracovní úkoly si zakažte myslet. Možná to nebude snadné, ale aspoň částečně se pokusit o to snad můžete.

Zdraví: Jste rádi mezi svými blízkými. To si nemusíte na nic hrát, jste upřímní. Většinou to máte během roku zkomplikované, nejste sami za sebe, musíte si hlídat okruh lidí, s kterými přijdete do styku. Podle toho se chováte. To jsou většinou strojené úsměvy, abyste se zalíbili šéfovi nebo příbuzným. Doma jste mezi svými.

Vztah: Nejspíš se neubráníte myšlenkám na minulý partnerský vztah, začnete vzpomínat a porovnávat, jaké by to bylo, kdybyste se nerozešli. Tohle nemá smysl, jen se zbytečně trápíte. Naučte se žít s tím, co máte, a hlavně tady a teď. Neutíkejte už do minulosti, tam na vás nečeká nic úžasného. To je odžitý příběh.

Volný čas: Kolem Vánoc je čas vánoční, s tím nic nenaděláte, jen se nechejte krásně ukolébat tradičními pohádkami a koledy. Ujídejte tajně cukroví z mísy, jako když jste byli malí. Vybaví se vám spousta vzpomínek právě z dětství kolem Vánoc. Tehdy to ale bylo nějak jiné, bylo víc času a lidé byli na sebe hodnější. Zkuste tuhle dobu trošku napodobit.

Rada: Nové sportovní potřeby, které jste našli pod stromečkem, ještě nechte chvíli odpočívat. Nejste v takové kondici, abyste se hned vydali ven. Však ono to na vás všechno počká. Most, přes který byste chtěli přejet, by se mohl pod vámi zbořit. Proto ještě pár dní vydržte doma u stromečku, taky se dočkáte, nebojte se.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 11, 14, 24, 36, 46, 47

Práce: V těchto dnech si pracovní proces nejspíš neužijete. Máte zasloužené volno a konečně jste pár dní doma. Proto na práci ani v nejmenším nemyslete, počítač doma nechte odpočívat. Měli byste ale poslat přání k Vánocům svému nadřízenému alespoň prostřednictvím SMS. Ono se vám to totiž již brzy v dobrém vrátí.

Zdraví: Rozhodujete se vzít vlastní zdraví do svých rukou. Nechcete si už opravdu ničím ubližovat. Máte stanovená přesná pravidla, co kdy sníte a vypijete. Tohle není vůbec snadný proces, spoustu potravin už nehodláte jíst vůbec. Loučíte se postupně s uzeninami. Maso zatím ještě necháváte v jídelníčku. Omezíte také asi stravování po restauracích.

Vztah: S partnerem dojde k zásadnímu rozhovoru, kdy si budete chtít vysvětlit jisté pravdy a lži. Možná to bude debata živější, ale neměli byste se při ní příliš rozčilovat. Nemá smysl zkoumat to, co nevidíte ani to, co neslyšíte. Nechtějte mít před sebou naservírované důkazy, které by vás zbytečně ranily. Nechte si každý část své svobody.

Volný čas: Nakupování na poslední chvíli vás sice nebaví, ale je to nevyhnutelné. Dříve jste čas skutečně neměli. Naštěstí všechno v pohodě zvládnete. Doma se stihne připravit i vánoční výzdoba. Měli byste se ale zastavit, chvíli jen tak rozjímat. Vhodná chvíle je při půlnoční, kam byste se mohli vydat, i když přes rok do kostela nechodíte.

Rada: Pokud si nevíte s něčím rady, neztrácejte naději. Vždycky je tady někdo, kdo vám může poradit nebo pomoci. Například váš kamarád nebo kamarádka, kteří vás znají už dlouho, jistě čekají na vaše zavolání. Těm se můžete s klidem svěřit a jistě přijdete i na nějaké řešení. Víc hlav totiž víc ví a vám samotným chybí nadhled.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 4, 11, 13, 15, 16, 35

Práce: Tyto dny nejspíš nebudete v práci a když, tak bez vlivu svého bezprostředního nadřízeného. Je tedy možný volnější režim. Budete se už těšit na nejkrásnější svátky roku. Uvědomíte si, že bez šéfa se vám nějak lépe dýchá, ale zatím s touto myšlenkou nebudete nic dalšího podnikat. Udělejte si pořádek na pracovním stole.

Zdraví: Měli byste být opatrní při cestách po namrzlém chodníku. Hrozí úraz, možná je dokonce zlomenina nohy. Proto zbytečně nespěchejte a raději choďte jen tam, kde je dobrý posyp. Led může být nebezpečný také na přechodech pro chodce. Opatrní buďte také na schodech a eskalátorech metra.

Vztah: Jste na úžasné vlně důvěry a porozumění, jako byste prožívali krásný příběh Josefa a Marie. Jste s partnerem sladěni. Nejsou mezi vámi žádné překážky. Dárky, které si vzájemně pořídíte, budou většinou darovány srdcem. Nezkoumejte pod stromečkem cenovky, dívejte se partnerovi do očí a prožívejte maximálně tuto chvíli.

Volný čas: O Vánocích je trochu jiný čas. Měli byste i s dětmi zajít do kostela podívat se na jesličky. Jsou to svátky, při kterých si jsou lidé blíž. Nevyhledávejte konflikty, ale naopak hledejte společnou řeč i s těmi, s nimi máte už někdy od léta konflikt. Nebylo by dobré nechat to jen tak. Mluvte spolu, ale také zpívejte.

Rada: Zmatky, které se kolem vás někdy mohou objevit, nemusejí být zásadního charakteru. Jde možná jen o malou zkoušku, jak to zvládnete. Nemusíte se hned obávat nejhoršího, určitě už další den objevíte novou cestu, nový směr. Nikdy není tak, aby nemohlo být ještě hůř. Každá negativní zkušenosti je jen odrazem té pozitivní.
 

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 22, 27, 31, 36, 39, 44

Práce: Od vaší práce máte na pár dní klid. Sice si chcete programově dát pauzu, ale najednou vnímáte, že vás tyto projekty přitahují jako magnet. Přesto zkuste alespoň na pár dní nepouštět počítač, vypněte si i služební mobil a žijte jenom pro Vánoce. Je to hodně těžký úkol, zvlášť když jste tak nenahraditelní.

Zdraví: Nepřipouštějte si žádné nemoci a komplikace. Určitě nespolknete kost ze štědrovečerního kapra. Bude-li to jen trochu možné, zajděte si do kostela podívat se na jesličky. Měli byste se totiž aspoň jednou za rok zastavit, provětrat si hlavu a zapomenout na všechny starosti. Úžasným lékem pro vás je ticho.

Vztah: Radujete se z dárečků, neřešíte úklid. Ten vás sice nemine, ale je ještě daleko. Právě nyní jsou na programu mnohem poetičtější věci než to, jestli je všude utřený prach. Užívejte se navzájem, nedělejte nikomu nic proti jeho vůli, milujte a také vy budete milováni. Jsou to nádherné okamžiky, které spolu prožíváte.

Volný čas: V myšlenkách se vracíte zpět, zkoumáte, jaký byl tohle rok. V jistém směru byste chtěli začít jinak, ale celkově si nestěžujete. Dobře chápete, že každý má jenom to, co si opravdu zaslouží. Tady v tom není žádná diskuze. Možná byste chtěli zasadit jen trochu jiné semínko, ale zatím to jen zvažujete.

Rada: Zabloudit v lese je tak snadné, ale najít cestu zase na slunce může trvat pěkně dlouho. Ideální je, máte-li s sebou průvodce, který dobře zná nepřehledný lesní terén. Jinak se budete muset houštinami proplétat sami. Možná si zavzpomínáte na orientaci v přírodě, jak vás to učili ve škole – mraveniště, lišejník, hvězdy na obloze.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 12, 18, 25, 26, 28, 29

Práce: Tento týden určitě nepracujete, anebo jenom minimálně. Měli byste se užívat s rodinou, vnímat teplo domova. Více než otevřené prostory jsou pro vás v tyto dny vhodná menší uzavřená místa. Příroda na vás počká. Potřebujete si odpočinout a načerpat novou energii do roku 2009. To bude pro vás úspěšný rok.

Zdraví: Doma by se vám nemělo stát nic dramatického, ale hodně opatrní na sebe buďte venku. Mohli byste uklouznout na umrzlém chodníku. Dávejte na sebe mnohem větší pozor. Každé zastavení je pro vás jenom varováním, že některé vaše dosavadní postupy nebyly v pořádku. Hned jak tohle pochopíte, uleví se vám.

Vztah: Plánujete s partnerem další krásné chvíle. Nechcete už zažívat, co vás potkalo během roku, ale uvažujete, jak zachovat stávající vývoj. Všechno je teď naprosto bez chyby. Vnímáte obrovskou lásku od partnera a také ji intenzívně dáváte jemu. Jste ve spojení, není tady nic mimořádného, nic krizového.

Volný čas: V práci jste minimálně, věnujete se rodině. Vracíte se k tradicím a zvykům, které jste dodržovali ve svém dětství. Bylo by dobré pokračovat podobně i v této době, přenášet tyto tradice na vaše děti. Zpívejte koledy, hrajte na hudební nástroje, které doma máte, udělejte si krásnou vánoční atmosféru.

Rada: Stále ještě jste v ohrožení zdraví a majetku. Hlídejte se, jak jen to bude možné. Nechoďte raději nikam sami a už vůbec ne do neznámých míst po setmění. Pořádně zamykejte svůj domov, nikomu nedávejte peníze. Opatrní buďte také v dopravních prostředcích. Vánoce jsou sice svátky klidu a míru, ale zloději to mají jinak.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  9, 10, 29, 42, 47, 49

Práce: Pracovní aktivitu si nejspíš příliš neužijete. Rádi byste možná i pracovali, ale jen tak maličko, aby vás to neunavilo. Mohli byste si například porovnat stůl nebo vytisknout nějaké nenáročné tabulky. Pracovat chcete naplno až po Novém roce. Doufáte, že do té doby pochopíte, co se po vás vlastně chce.

Zdraví: Najednou jako by k vám pronikla velká voda, povodeň, která všechno nepotřebné a staré zlikviduje a udělá místo pro to nové. Připravte se na velikou změnu, jako byste se měli znovu narodit. Neriskujte za volantem ani jako spolujezdci řidiče nerozptylujte. Nebezpečné mohou být hlavně cesty dolů do údolí.

Vztah: Nepřipouštějte si v těchto dnech, kolik je vám let. Tohle číslo nemá žádný význam, jen občas se ho až leknete. Naučte se žít naplno tady a teď, potom kalendář přestanete sledovat. Nemusíte trávit veškerý svůj volný čas u zrcadla, abyste domluvili vráskám nebo šedým vlasům, že se mají odstěhovat. Stejně už u vás bydlí.

Volný čas: Vánoce jsou zvláštními dny, kdy si uvědomíte, jak se jednotlivé roky postupně střídají, možná se vám také zdá, že jsou poslední dobou nějak častěji. Ale tohle skutečně nemá význam sledovat. Užijte si tyto krásné chvíle s rodinou u stromečku, ctěte tradice, které jste dodržovali za vašeho dětství. Vypínejte televizi.

Rada: Nesmíte myslet na práci, maximálně si užijte Vánoce. Pokud to bude jen trochu možné, neseďte celé dny u počítače, vypněte si služební mobil a více si hrajte s dětmi. Je to jen několik dní v roce, kdy smíte být opravdoví. Sundejte ze sebe ty všechny obtěžující slupky a buďte takoví, jací opravdu jste.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 19, 22, 34, 42, 43, 48

Práce: Ve firmě si moc nebudete. Ale jako by se vám rozjížděly nové projekty v jiných místech, které si rozhodně nechcete nechat ujít. Jste úspěšní. Navíc stojíte v tuto chvíli na správné startovní čáře, po Novém roce to bude pokračovat obdobně. Ještě asi moc nechápete, co se to vlastně s vámi děje, ale dočkáte se.

Zdraví: I kdybyste investovali milion, nebylo by vám to nic platné. Zdraví a peníze jsou trochu jinde, nemohou spolu komunikovat. Proto si raději najděte zlatou střední cestu. Ideální je, když se obejdete bez léků, ale to je zatím pro vás ve sférách, na které nedosáhnete. Opatrní buďte na kosti při štědrovečerní večeři.

Vztah: Nad vámi je krásně modrá obloha, všeobjímající skutky, ale mezi vámi je to horší. Nevěříte v nápravu, že byste si mohli rozumět, že najdete zase společnou řeč. Ono by to možná šlo, ale museli byste v sobě mnohé překousnout a začít na vztahu hodně pracovat. Na to jste už dost pohodlní a nevěříte v úspěch této metody.

Volný čas: Přibližujete se k tradicím, to je moc krásné. Neodpustíte si půlnoční mši, zpíváte koledy, chodíte na vánoční koncerty, jste plní téhle nádherné atmosféry. Je to sice jen pár dní v roce, ale člověka to dokáže posunout nádherně na jeho cestě k lidství. Nejste na nic sami, jste součástí většího celku, každý si nese svůj kříž.

Rada: Nečekejte, že by měla i vám vyjít hvězda na obloze. Ta vaše hvězda je totiž už dávno ukryta ve vás, ve vašem srdci a jenom vy ji můžete druhým lidem ukázat. Nesmíte zalézat do temných jeskyní, když máte zářit. Rozmyslete si, komu, kde a kdy ji ukážete. Není určena naprosto všem, ale to dobře víte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 3, 9, 27, 32, 37, 49

Práce: V této době nejspíš ve firmě moc nepobudete. Vystoupili jste ze svých stereotypů, děláte si dobře a dokonce i lidé kolem vás zaregistrují zvláštní teplo, příjemné energie. Hodně na vás působí atmosféra Vánoc, díváte se na oblohu, jestli neuvidíte světlo z Betléma. Rádi byste zažili něco velkého, snad se i chcete dotknout hvězd.

Zdraví: Jste pravděpodobně v domácím prostředí, cítíte se uvolněně, nádherně odpočíváte. Neděláte nic, co podle vás není důležité. Jsou to jiné Vánoce, nedají se srovnávat vůbec s ničím. Chtěli byste spát, ale zavírat oči na vždycky by vám neslušelo. Ještě jste nedočetli všechny listy ve vaší knize, je tam toho ještě spousta.

Vztah: S partnerem jste sice nyní na stejné lodi, díváte se vpřed a plujete na jeden ostrov, na kterém jste se dopředu domluvili. Ale nevzali jste si dostatek potravin a paliva, tak není ještě vůbec jasné, zda cíle své plavby vůbec dosáhnete. Budete muset zapojit úplně všechno, co ve vás je. Zkuste, co to udělá, když použijete sílu myšlenky.

Volný čas: Nepracujete, zastavte se a chvíli v tichu přemýšlejte. Zažijete úžasné okamžiky, na které během roku není čas. Není nutné, abyste při nich ještě měli diváky. Určitě si dokážete najít místečko, kde budete sami. Vánoční svátky jsou sice svátky rodinnými, kdy se užíváte navzájem, ale potřebujete opravdu být pár minut o samotě.

Rada: Právě během těchto dnů vám dochází, jak čas neúprosně ukrajuje vaše chvíle. Jste zase starší a není zřejmé, že byste něco víc pochopili. Ale čas nechytíte, máte-li pocit, že vám jen tak proplouvá mezi prsty. Nesledujte hodinky, ale naučte se už konečně doopravdy žít. Dívejte se lidem do očí, vnímejte svůj čas, dokud zbývá.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  4, 7, 15, 40, 43, 45

Práce: Musíte-li v tomto týdnu do práce, moc pracovní pro vás nebude, to se nebojte. Uzavíráte se do sebe, s nikým moc nekomunikujete. Ale už nechcete být uzavřeni v pasti, které nerozumíte. Nejraději byste se hned vydali někam jinam, jenže v těchto dnech není vhodné dělat žádná zásadní rozhodnutí. Ještě s tím počkejte.

Zdraví: Nic není náhoda, ani kost v krku na Štědrý den. Ale to se vás netýká. Uvědomujete si, jak se váš zdravotní stav mění, jednou jste skoro na umření, hned nato jste zcela v pořádku. Vůbec nechápete, jak je to možné, ale do hloubky se vám uvažovat nechce. Proto se zmítáte mezi jednotlivými vyšetřeními, jíte léky a je vám pořád divně.

Vztah: Jako byste s partnerem zažívali krásné období zamilovanosti. Jste oba plní energie a lásky, skoro jako vyměnění. Nepoznávají vás ani vlastní děti, což už je co říct. Měli byste tak ale zůstat co nejdéle. Co kdybyste si tohle nechali na novoroční předsevzetí? Víte dobře, že jste měli docela velkou krizi, tak si to nyní užijte.

Volný čas: Užíváte se s dětmi a rodiči, vzpomínáte na své Vánoce, když jste byli ještě dětmi. Možná máte některý vánoční dárek ještě schovaný. S dětmi si hrajte společenské hry, choďte po procházkách, navštivte jesličky v kostele a samozřejmě si zajděte na půlnoční. To všechno patří i k letošním Vánocům.

Rada: Jestli s potomkem ztrácíte společnou řeč, zamyslete se, kdy to bylo ještě v pořádku. Tam se muselo něco přiodit, co nebylo dobré. Máte náročný úkol – pokusit se zase navázat přetrženou nit. Nikdy nesmějí mít děti pocit, že je rodiče nechtějí, že je klidně vyhodí za dveře. Konflikt tady být mohl, ale řešení mělo být jiné.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 21, 25, 40, 42, 44, 48

Práce: Nebudete ve firmě celý týden, jsou Vánoce. Možná dostanete z úsporných důvodů volno, aby se ušetřilo. Jste tedy doma, mezi svými blízkými. Sice to nejsou Vánoce, o jakých byste snili, ale v rámci dobrých vztahů se překonáte a vydržíte se na ostatní dokonce i usmívat. Do firmy se vrátíte zase až po Novém roce.

Zdraví: Objeví se pravděpodobně nějaký váš starší zdravotní problém. Mohli byste si dokonce podráždit tak žlučník. Předejdete tomu, když si během svátků nebudete dávat maxiporce. Nemusíte být přecpaní až k prasknutí. Když se vypravíte k lékařům, nemusíte být hned naštvaní, oni za váš problém nemohou.

Vztah: Doma jste sice trochu proti své vůli, ale překonáte se. Ovšem máte tajnou domluvu se svou tajnou láskou, kdy se uvidíte. Máte pro ni dokonce malý dárek, aby o vás věděla. Víte dobře, že také něco dostanete a těšíte se na tu věc jako malé dítě. Volné dny vám připadají nekonečné, už brzy se zase bude potkávat častěji.

Volný čas: Sice dobře víte, že ne všechno, co ve vašem životě máte, je zcela funkční, ale nechcete si ho nijak komplikovat. Řešení raději necháváte na ostatních, je to tak pro vás mnohem jednodušší. Chvíli u vánočního stromečku přežijete, je to stejné jako jiné roky. Měli byste pokračovat v dodržování tradičních vánočních zvyků.

Rada: Neměli byste se rozmýšlet, jestli peníze, které jste utratili za vánoční dárky, byly utracené smysluplně. Peníze totiž moc smysl nedávají. Je to jen podivný kolotoč, který se díky nim může roztočit. Neměly by se vám stát modlou, nebo brzy zapomenete, jakou barvu má sníh nebo tráva nebo nebe nad vaší hlavou.

 

© Wahlgrenis   22.12.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.