wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 15. - 21. prosince 2008             

 
Po 15.12.2008 Út 16.12.2008 St 17.12.2008 Čt 18.12.2008 Pá 19.12.2008 So 13.12.2008 Ne 14.12.2008
Magický ornament: 15. prosinec 2008 Magický ornament: 16. prosinec 2008 Magický ornament: 17. prosinec 2008 Magický ornament: 18. prosinec 2008 Magický ornament: 19. prosinec 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 7, 9, 36, 39, 40

Práce: Konečně zažijete krásný pocit, podobný tomu, kdy se sklízí úroda. Zasadili jste ve správnou dobu, starali jste se až do této chvíle, dařilo se vám. Přicházejí k vám zasloužené odměny a ocenění nadřízených. Užívejte si to, tvařte se jako vítězové. Nebývá to váš pocit nejčastější, maximálně si ho užijte. V euforii ale raději moc nemluvte.

Zdraví: Neděje se vůbec nic, co by vás těšilo, ale váš zdravotní stav se ani nijak nekomplikuje. Je to takové podivné bezvládí. Dotahujete předvánoční přípravu, máte spoustu jiných starostí, není čas zabývat se tím, co vás kde píchá. Odpočinete si už za pár dní, až zůstanete doma. Teprve tehdy budou mít potíže konečně prostor a vy si jich začnete všímat.

Vztah: Nezapomínejte na partnerovy rodiče, vánoční dárky byste měli připravit i za sebe. Přestože se s nimi vídáte méně, je slušností projevit alespoň jednou za čas jakési souznění a víru v budoucnost. Nemusíte pořizovat dary drahé, kromě alkoholu potěší například tradiční ozdoba štědrovečerního pokoje, vánoční hvězda.

Volný čas: Myslete především na děti, na dárky, které vám v dětství dokázaly udělat radost. Nekupujte pyžama, tepláky nebo bačkory, ty se musí koupit stejně tak či tak. Myslete na hvězdičky v jejich očích, které jsou čitelné jenom jednou v roce, o Vánocích. Na tento pocit budou potom, až vyrostou, jako dospělí častokrát vzpomínat.

Rada: Kolem Vánoc vnímáme sice mnohem víc lásky než jindy v roce, ale zároveň buďte opatrnější. Zloději jsou totiž také v pohotovosti. Hlídejte si proto nejen v obchodních domech peněženku, nenechte se nikým zbytečně rozptylovat ani v dopravních prostředcích. Buďte ve střehu. Ztrácet čas na policii by bylo naprosto zbytečné.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 8, 9, 20, 41, 48

Práce: Bude-li to jen trochu možné, vezměte si dovolenou a těch pár dní do Vánoc buďte doma. Oni to tam bez vás chvilku vydrží a vy si aspoň odpočinete. Nezapínejte mobilní telefon a zkuste to chvíli i bez internetu. Zvyk je ale železná košile, asi to nevydržíte moc dlouho. Ale aspoň zkusit byste to mohli. Na chvíli se od pracovních starostí odstřihněte.

Zdraví: Opatrně na škodliviny, které byste si mohli dostat do těla. Čtěte obaly na potravinách, hlavně jejich záruční dobu, ani veškeré oříšky a čokoláda nejsou bezpečné. Byla by to jistě zbytečná komplikace během nejkrásnějších svátků v roce. Podobně také hlídejte, co jedí vaši nejbližší. Vlastní vánoční cukroví si ještě ohlídáte. Problém je v obchodech.

Vztah: S partnerem byste mohli oživit vztah netradiční výzdobou vaší ložnice. Mohou to být vonné tyčinky, svíčky nebo nové textilie, které najednou prostor naladí do jiné atmosféry. Kameny, které tady máte jako dekoraci, by měly být zásadně ve dvojici. Pořiďte si také pokojovou květinu, třeba vánoční hvězdu, která pokoj rozsvítí novými barvami.

Volný čas: Na koníčky v těchto dnech nemyslíte, všechno se totiž točí kolem Vánoc. Za pár dní ale bude všechno jinak a potom zase budete moci do bazénu nebo do fitcentra. Nyní jsou na programu svátky. Nezapomeňte koupit prskavky na stromeček, bez kterých by snad ani Ježíšek přijít nemohl. Vánoce hlavně patří dětem, vzpomeňte si na své dětství.

Rada: Všechno negativní, i každá lež se vám postupně nasčítává a jednou dojde k účtování. Zkuste ve vztahu k druhým lidem myslet pozitivně, neposílat ze sebe žádné ostny, ale spíše příjemné hlazení. Nebojujte činy, ale ani slovy, zrušte všechna hrubá slova, ale také se naučte myslet v krásných termínech. To, o čem přemýšlíte, takoví jste i navenek.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 7, 9, 22, 29, 45, 46

Práce: Měli byste si už vzít dovolenou, abyste se jednak z regenerovali po zdravotní stránce, ale současně budete mít více volna na přípravu svátků. V práci se už toho moc neděje, spíše se bilancuje. Vedení chystá plány na další období, zpracovávají se hodnotící zprávy. Některé podniky musejí udělat účetní uzávěrku nebo inventuru.

Zdraví: Pár dní před Vánoci byste měli být v klidu. Jestli jste se trápili s ekzémem nebo jinými změnami na pokožce, dojde k výraznému zlepšení. Používejte doporučené krémy a omezte práci s chemikáliemi. Nenoste těžké nákupní tašky, ani nemusíte vygruntovat kompletně celý byt. Ono se to výjimečně jednou nezblázní.

Vztah: Nemusíte se přetrhnout, abyste se partnerovi ve všem maximálně zalíbili. Všechny přípravy nelze zvládnout, zvlášť pokud vám není nejlépe. Požádejte ostatní o pomoc, rozdělte rozumně úkoly a uvidíte, že Vánoce budou nádherné. Pokud jste kupovali dárky už od podzimu, jen je stačí zabalit. Jinak obchodní centra mají otevřeno i na Štědrý den.

Volný čas: Všechno se bude nějak točit okolo Vánoc. Budete se podílet na přípravě vánočním cukroví, výzdobě domova a také nesmíte zapomenout poslat příbuzným pohlednice. Sice už je doba, kdy se komunikuje nejvíce přes mobil, ale vánoční pohled zvlášť staršího člověka potěší. Nenechte utéct tu nádhernou atmosféru, která je jen jednou v roce.

Rada: Máte-li trápení, přes které se nedokážete přenést, je nejlepší udělat krok do neznáma a začít úplně jinde. Nechat ze sebe případně všechny problémy smýt a najednou se probudíte s novým nábojem, nabiti optimismem. Není to nijak složitá cesta, ale přijít si na to musíte sami, nikdo vás nebude věčně vodit za ručičku.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 7, 9, 14, 26, 44, 48

Práce: Právě v těchto dnech se koná mnoho firemních večírků, na kterých je možnost promluvit s nadřízenými na neformální úrovni. Ani vás tohle nemine. Nerozmýšlejte se, jestli jít máte nebo ne, ale hlavně si hlídejte, co a komu budete říkat. Někdy alkohol dokáže udělat své a později byste mohli svých slov hodně litovat.

Zdraví: Začínáte konečně pozorovat lepšící se výsledky vašeho komplikovaného zdravotního stavu. Najednou zjistíte, že pro vás nastává doba sklizně. Takže vaše předchozí kroky a jednotlivé postupy nebyly rozhodně marné. Společně s tím byste si měli do budoucna dát závazek, aby se už nikdy nic takového nemohlo opakovat.

Vztah: Máte v srdci pusto a prázdno. Nevěříte mezi vámi a partnerem v nic hezkého, ale měli byste to ještě určitě zkusit. Blížící se nejkrásnější svátky roku jsou důvodem ke sblížení mnoha srdcí. Zajděte si na předvánoční koncert, zaposlouchejte se do nestárnoucích tónů vánočních koled, zazpívejte si společně s dětmi.

Volný čas: Hudba je v těchto dnech pro vás hodně důležitá. Nezkoumejte, kolik je vám let. Nekonečné pohledy do zrcadla a počítání vrásek nebo zkoumání přibývajících šedých vlasů, to je naprostý ztráta času. Každý má tohle stejně. Nikdo si jen tak ze dne na den neomládne, dny nám všem přibývají stejně. Netrapte se tím.

Rada: Věřte, i když se všechno kolem tváří jinak, že bude lépe. Nepropadejte panice, když se vám nic nedaří, když nemáte peníze. Jen se představte, kdybyste třeba vyhořeli. Najednou byste přišli úplně o všechno. To je samozřejmě šok. Pak se ale vraťte zpět a zjistíte, že se nic nestalo a že všechny své věci máte. Potom teprve prokouknete.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 10, 12, 17, 29, 35, 41

Práce: V práci se napětí uklidní, konečně bude prostor i pro setkání kolegů a nadřízených na mimopracovní půdě. Nechtějte ale být příliš upřímní. Některé věci si nechtě pro sebe a také kontrolujte, s kým si povídáte. Stále ještě jsou tady lidé, kteří se chtějí dozvědět tajemství vašeho pracovního úspěchu.

Zdraví: Jste naplněni absolutním štěstím. Už si snad ani víc přát nemůžete. Udělali jste na sobě výraznou změnu, je vám dobře. Během vánočních příprav to nepřežeňte se konzumací cukroví. To není právě nejvhodnější jídlo. Měli byste naopak jíst více ovoce. Nabrané kilogramy byste poměrně složitě shazovali.

Vztah: Jste nyní ve stavu, jako by se vám splnil krásný sen z dětství. Jako by se opravdu objevil krásný princ na bílém koni nebo přišla Popelka: Ani se vám nechce věřit, že tohle je skutečně reálný život. Po takovém dlouhém čekání jste opravdu trochu mimo. Někdy máte pocit, že musíte štěstím plakat. Tak klidně plačte.

Volný čas: Věnujte se přípravě Vánoc a rodinné atmosféře. Vyhněte se jednání na úřadech. Tohle všechno na vás počká po Novém roce. Užívejte si na nákupech, dělejte si radost, myslete na nejbližší. Také nezapomeňte poslat všem příbuzným a známým vánoční pohlednice s Ladou. I když mají všichni mobil, tohle je tradice.

Rada: Lezete-li na strom a stoupáte pořád výš, musí vám být jasné, že větve jsou směrem k vrcholu stále slabší a nebezpečnější. Dávejte pozor, kam až se chcete dostat. Mnohem bezpečnější je držet se pevné země. Tam vám nic strašného nehrozí. Chcete-li na sebe upozornit, nemusíte se houpat na samém vrcholku stromu.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 22, 23, 24, 25, 33

Práce: V práci jste na správné vlně, nejspíš se zúčastníte důležitého firemního večírku. Tady byste se mohli dostat do neformálního rozhovoru s nadřízeným. Pochopíte, proč si vás tolik cení. Je to pravda. Nenoste ale svůj nos příliš do nebe, aby vám do něho nenapršelo. Jednou jste dole, jednou nahoře, tohle se střídá neomylně.

Zdraví: Slunce je pro vás obrovským nábojem, ale momentálně si ho moc neužijete. Ale po Novém roce si jistě zajedete na hory, kde si krásně odpočinete a načerpáte důležitou energii. Uvažujete, jaký závazek si dáte do nového roku. Chtěli byste začít ve všem trochu jinak, lépe než v tomto právě končícím roce.

Vztah: Netrápí vás žádná nevěra, žádné zklamání, všechno je tak, jak má být. Dokonce se i objevily nečekané peníze, takže můžete dokonce nakoupit dárky, o kterých jste už neuvažovali. Budou to krásné svátky, nic jste nepodcenili. Neočekáváte krizi a těšíte se na sebe. Takhle by to měli mít všichni, jste na šťastné planetě.

Volný čas: Vánoce jsou pro vás důvodem k zamyšlení, jak ten rok rychle uběhl. Snad ani voda v řece není tak rychlá. Ale dobře víte, že nic není náhoda a nic se neopakuje. Každá chvíle má svůj význam právě v té své vteřině. Člověk nemá nic nutit násilím. Bude to krásná symbióza, když se tohle budete snažit pochopit.

Rada: V ohni se dá spálit všechno, ale myšlenka stejně zůstává. To je dokonce to jediné, co se nikdy neztratí. Měli byste si dávat pozor, abyste se za své myšlenky nemuseli stydět. Všechno se totiž časem může zhmotnit. Nemyslete nikdy na žádné zlo, násilí, zradu, lež a nenávist. Naopak se snažte své srdce naplnit láskou.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 13, 16, 18, 29, 30, 31

Práce: Jste v práci až do poslední chvíle. Ale na rozdíl od jiných let nejste nijak v depresích. Zažíváte naopak krásné pocity s upokojením. Práce se vám dařila, všechno se povedlo, nebyly žádné větší krize. To, s čím se muselo bojovat, nad tím jste zvítězili. Ochutnáváte cukroví kolegyň, vnímáte vánoční atmosféru a těšíte se domů.

Zdraví: Opatrní buďte při veškerých svých cestách, kdy se vracíte domů, ať už je to autem, autobusem, tramvají nebo pěšky. Je zde varování před střetem s osobou, která má s vámi cosi vyřešit z minulosti. Hlídejte si bezpečnou vzdálenost, překontrolujte si brzdy, hlídejte si jízdní doklady a také nezapomínejte doma peníze.

Vztah: Mezi vámi a partnerem je silná vazba. Budujete dílo, které má pevné základy i výborný materiál, který se při prvním dešti nerozboří. Jste hodně na zemi, všechno máte ověřené a potvrzené. Na ideály moc nedáte. Věříte číslům, faktům a pevně daným formulářům. Příští rok by vám měl přinést mnoho dobrého.

Volný čas: Máte se hodně užívat s partnerem. Pokud to bude možné, podílejte se oba na pečení vánočního cukroví, na výzdobě domova, na nakupování a balení dárků. Vánoce jsou nejkrásnějšími svátky roku, kdy se celé rodiny sžívají. Nespěchejte na sebe, buďte milí a uvidíte, jak budou milí i ostatní na vás.

Rada: Nepropadejte depresím, že končí další rok a vy jste zase starší. Čas není základním ukazatelem, mnohem podstatnější je, jak sami sebe vnímáte. Najděte si k sobě zlatou střední cestu, mějte se rádi a čas najednou přestane být hrozbou. Vyhněte se stresujícím nákupům a omezte pobyt v obchodních centrech.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 10, 13, 21, 43, 47, 49

Práce: Myslíte už více na volné dny, práce vás příliš nezajímá. Nejraději byste si už vzali dovolenou, protože pracovní úkoly jsou nějak složitější, než to původně vypadalo. Nad vámi se lehce stahují mračna, své projekty budete muset ještě důkladně promyslet a zvážit, za jaký konec do nich vůbec vkročit. Zatím jste proti nim malí.

Zdraví: Vaše dilema ohledně karmy vyřešíte zcela zvláštně. Zásadní informace k vám dorazí v noci, během snu. Bude to jednoznačné sdělení, návod, co máte udělat. Například se dozvíte, jaké bylinkové čaje byste měli pít nebo kam si v bytě přestěhovat postel. Jakmile tuto radu poslechnete, mnohé problémy najednou odezní.

Vztah: Tyto dny jsou nejen plné vánočních příprav, ale také je čas zamyslet se nad budoucím předsevzetím směrem k partnerovi. Neměli byste mezi sebou spouštět žádné mříže, ale naopak podejte mu dlaň na důkaz smíření. Dýmka míru je sice symbolem indiánů, ale uvažujte, proč byste si ji nezapálili právě teď.

Volný čas: Finančně jste se vyčerpali, nakoupili jste tolik dárků, jako snad ještě nikdy. Teď máte trochu problém. Nebudete sice o chlebu a soli, ale určitě se budete muset malinko uskromnit. Návštěvy si vás taky moc neužijí. Nebylo by dobré půjčovat si nyní peníze od rodičů. Raději požádejte někoho z dobrých známých.

Rada: Určitě byste do budoucna měli zrušit ošklivou vlastnost, která vás svazuje – žárlivost. Dobře si to uvědomujete, ale od teorie k praxi máte ještě hodně daleko. Měli byste umět partnerovi darovat svobodu, aby se mohl rád zase vracet zpět. Toto gesto bývá oboustranně ceněné, pokud jsou partneři zralí a oba tohle vnímají stejně.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 18, 31, 35, 39, 41, 44

Práce: Dosáhli jste maxima, už víc pracovat nejde. Kdybyste se ještě snažili víc a víc, bylo by to zbytečné a vás by to zase vrátilo o pár kroků zpět. Pracujte si jenom tolik, jak je to pro vás příjemné. Násilí škodí v životě i v práci. Myslete na to, dokud je ještě čas. Navíc nyní se už chystáte na svátky, směřujte se k domovu.

Zdraví: Bylinkové čaje vás postavily na nohy, je vám lépe, ale nesmíte se hned zase přepínat. Orientujte se k vánoční atmosféře, udělejte si doma krásnou výzdobu, upečte nové druhy vánočního cukroví, které vám doporučila kolegyně. Zapomeňte na své neduhy, jakmile nedostanou svůj prostor, zmizí.

Vztah: Doma prožíváte podivné nálady, jako byste byli po povodních. Nic není na svém místě, mnohé z toho není vůbec. Pravděpodobně jste vzali předvánoční úklid skutečně od podlahy. Když tohle krizové období překonáte, dorazí k vám nádherný dar, takový, o kterém se vám dosud ani nesnilo. Vydržte to.

Volný čas: Rozčilovat se nad věcmi, které si stejně druzí udělají podle svého, je zbytečné. Nebuďte tím hybatelem událostí, jen se nechávejte vézt. Vánoce byste si neměli zkazit, jsou to nejkrásnější svátky roku, aspoň se to tak říká. Věřte tomu. Projděte se svátečně vyzdobenými ulicemi, nadechněte se té nádherné atmosféry.

Rada: Je také čas zavzpomínat na příbuzné, kteří tady už nejsou s vámi. Na některé z nich sice myslíte hodně často, ale jeden z nich byl pro vás zvlášť důležitý. Přenášíte dál jeho cenný odkaz, nechcete, aby se na něho zapomnělo. Nemusíte nutně chodit na hřbitov, tichá vzpomínka z vašeho domova postačí.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 17, 28, 35, 42, 47, 48

Práce: Zasáhne vás šokující zpráva. Je sice předvánoční čas, ale ve firmě se začnou řešit otázky čistě materiální. Je možné, že dojde ke krádeži osobních věcí nebo techniky v době, kdy se na pracoviště mohl dostat prakticky kdokoli. Vina je řešena i mimo firemní půdu. Není to pro vás vůbec příjemný stav, prioritně lidem důvěřujete.

Zdraví: Krizový stav jste překonali, měli byste se do své budoucnosti dívat s vírou, že už konečně bude lépe. Začněte právě nyní přijímat všechno kolem vás více s pokorou. Nejste vládci tohoto světa. Neuzavírejte se pod svou masku, buďte sví. Tak byste se totiž zase mohli dostat na nesprávnou vlnu svého vývoje.

Vztah:  Mezi vámi a vaším partnerem se odehrála zásadní změna. Uvědomili jste si, že nemá smysl snažit se o něco, co stejně nemůže nikdy fungovat. Jste rozhodnuti působit vedle sebe spíš jako přátelé než jako milenci, city jste vyhnali, nyní stojí ve frontě před vašimi vraty, ale bojí se jít dovnitř. Tohle ale není definitivní stav.

Volný čas: Výsledky vašich jazykových kurzů nebo jiného výukového programu, kam jste se nedávno přihlásili, nebudou nejlepší. Rozhodnete se proto předčasně je ukončit. Trochu se obáváte z kritiky ze strany kolegů nebo ostatních studentů. Chápete to jako osobní zklamání, ale současně si opakujete, že si nemáte dělat žádné násilí.

Rada: Když už to skoro vypadá, že jste už prožili všechno dobré, nikde nic hezkého se nerýsuje, ztrácí se dokonce i absolutní smysl života, zastavte se na chvíli. Právě Vánoce jsou k takovým okamžikům nejdůležitější. Všichni máme nějaký úkol, pro který jsme přišli na tento svět, nesmíme se nikdy za žádnou cenu vzdávat.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  5, 15, 41, 43, 48, 49

Práce: Nejste už dětmi, v životě se musíte rozhodovat podle jiných kategorií, tady se nehraje s lopatkami na písek. Musíte přijmout procesy, do kterých jste byli nadřízeným nasazeni. Bylo by zbytečné pouštět se do boje, tady nejste za vítěze. Naděje se rozplynula někam do neznáma. Měli byste zmobilizovat všechny síly a vydržet.

Zdraví: Stále ještě jste nezjistili, kde se stala chyba, víte dobře, že jste o něco přišli, co jen obtížně dáváte dohromady. Jdete už dlouho proti proudu řeky, tudy to ale nepůjde. Měli byste si cestu ještě jednou rozmyslet. Nenaříkejte na osud, který před vámi zavírá těžká vrata. Stejně všechno, co si zasloužíte, nakonec máte.

Vztah: Přestaňte už s partnerem bojovat. Nejste rivalové, ale plujete na stejné lodi. Jakýkoli výkyv vás může poslat pod hladinu. Nekomplikujte si to hezké, co mezi vámi je. Blížící se svátky ukáží, jestli i partner uvažuje obdobně. Věřte, že má pro vás dárek, o kterém jste už dlouho snili. Měli byste také něco pěkného vymyslet.

Volný čas: Vydali jste hodně svých peněz na nákup vánočních dárků, možná jste se dostali na úplnou nulu, ale stejně to není konec života. Peníze zase budou, to se bát nemusíte. Není sice vždy snadné dopracovat se k nim, ale tyhle postupy už znáte a docela vám i vycházejí. Tak se tím netrapte, dokončete si vánoční přípravy.

Rada: Ne každé umění je určeno úplně pro všechny. Vybírejte si, jaké divadlo navštívíte, které obrazy si prohlédnete a na který koncert zajdete. Přijímat úplně každý program by vás mohlo zničit. Vybírejte si nejen podle ceny a času, ale také podle nálady. V těchto dnech je hodně vánočních koncertů, ani ty si nenechte ujít.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 17, 25, 37, 42, 44, 47

Práce: Ve firmě se nyní více než pracovními úkoly žije přípravami na Vánoce. Kolegyně přinášejí vzorky cukroví, všude jsou svíčky a jmelí. Všichni jsou tak nějak sváteční. Je vám najednou mezi těmito lidmi dobře, jako byste byli mezi svými. Je to velká změna od doby, co jste sem vstoupili poprvé. Tohle je práce, která vás opravdu uspokojuje.

Zdraví: Opatrní byste měli být ve všech dopravních prostředcích jako řidiči i spolujezdci. Nesmíte jet rychleji, než je dovoleno. Najednou by se mohl směr jízdy obrátit proti vám. Vozovky jsou hodně kluzské, nebezpečné, ne všechny jsou ošetřené. V horách byste měli používat řetězy, nebo se nedorazíte ke svému cíli.

Vztah: Jako byste ve vztahu ke svému stálému partnerovi už úplně zapomněli milovat. Láska si někam odcestovala a vy už ani nemáte sílu ji volat nebo hledat. Nezajímá vás, co bude a kde je. Nečekáte na žádná nová sdělení, všechno běží ve starých kolejích, nic nového nepřichází, tak se už raději ani s ničím netrápíte.

Volný čas: V posvátné úctě k vánoční tradici do vás vstupuje krásné všeobjímající ticho. Jste krásně naladění, jako by se právě vám měl narodit nový Ježíšek. Je to sice starý příběh, ale zase mu uvěříte, jako už tolikrát. Nakupujete poslední dárky, stromeček a kapra. Na vánočním stole by nemělo nic chybět. Na to osobně dohlédnete.

Rada: Tyto dny jsou v mnoha směrech jiné, najednou slyšíte, jak padá na obloze hvězda betlémská. Všude kolem vás je dobro, jste jím naplněni až po okraj, nedokážete nikomu lhát a vnímáte jenom, jak je okolo vás samá krása. Nevnímáte nic ošklivého, to najednou někam zmizelo. Buďte plni pozitivního očekávání.

 

© Wahlgrenis   15.12.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.