wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 3. do 9. listopadu 2008             

 
Po 27.10.2008 Út 28.10.2008 St 29.10.2008 Čt 30.10.2008 Pá 31.10.2008 So 1.11.2008 Ne 2.11.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 29, 33, 34, 42, 47

Práce: Pravděpodobně se na sebe dozvíte ošklivou pomluvu. Zdroj se vám ale odkrýt nepodaří. Na rozdíl od minulých zkušeností ale nad tím tentokrát už mávnete rukou, jste si jisti, že pravda má mnohem větší váhu a v tomto případě je i více vidět. Kdo vás zná, dobře porozumí, že tohle sdělení s vámi nemá moc společného.

Zdraví: Jste trochu na pochybách, jestli je všechno tak, jak vám v poslední době lékaři sdělují. Tušíte, že se někde něco pokazilo, ale pravda zatím zůstává skrytá. Začali jste chodit na pravidelné odběry, výsledky ještě neznáte. Rádi byste věřili, že bude všechno v pořádku, ale břicho vám říká jeho vypráví něco jiného. Diety v tomto případě nepomohou.

Vztah: Jste už doopravdy naštvaní a nechcete se vracet tam, kde nevnímáte kladnou odezvu. Partnerovy oči unikají před vaším pohledem, nechcete pátrat, proč tomu tak je. Tušíte někde pozadí třetího člověka, který je partnerovi nejspíš bližší. Sami se na to ale ptát nechcete. Tohle je složitá situace. Budovaný domeček z karet se boří.

Volný čas: Nezůstávejte sami, to by nebylo k ničemu. Jenom byste si ubližovali vnitřně. Sejděte se s někým z vašich dobrých známých, s kým se nenudíte. Proberte vaše úžasné zážitky, co jste spolu prožili, smějte se. Potřebujete totiž přijít na nové myšlenky. Moc se trápíte, život je ale jinde docela fajn. To byste mohli docela jistě pochopit.

Rada: Vstoupí-li mezi vás a partnera nedůvěra, je každá rada drahá. Chtěli byste něhu, ale najednou není, odkud by přicházela. Nesmíte se tvářit jako oběť, dál je třeba žít, dál fungovat, jako by se nic nedělo. Přijměte v takovou chvíli jasné sdělení: vaše cesta pokračuje, není to konec světa. Chyba je u partnera. Nebyl vás hoden, vaše štěstí čeká jinde.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 12, 15, 16, 32, 47

Práce: Pracovní cesta se před vámi malinko zkomplikovala. Promítáte si zpětně celý film a zjišťujete, že nejspíš kolega, který rušil vaše kruhy, se tehdy projevil v celé své kráse. Ale teď je všechno jinak, musíte se postavit na vlastní nohy. I před vámi vyjde hvězda, kterou budete následovat. A už by to nemělo trvat ani tak dlouho.

Zdraví: Bolesti s očima budete řešit, i když dobře víte, že všechno má někde své důvody. Kolem vás je to trochu jinak, než jak jste si představovali. Oční kapky by vás mohly na chvíli vrátit do reality. Nesmíte ale ztrácet naději. Již za pár dní se budete těmto svým potížím jenom smát. Nepodléhejte depresím, naučte se vnitřně usmívat, rozjasněte se.

Vztah: Jste nyní trochu jako Romeo a Julie. Je mezi vámi krásný cit, ale současně vnímáte překážku. Jako byste k sobě definitivně nemohli, jako by vám někdo bránil. Přes bariéru ale stejně mezi vámi funguje obrovský magnetismus a k sobě se dostanete, budete-li aspoň trochu chtít. Tento cit má perspektivu. Nesmíte se ale poddat tomu, co říkají ostatní.

Volný čas: Ztrácíte vlastní víru. Něco se nepovedlo a teď nevíte, co a jak dělat dál. Najděte si rychle program, který vás posune a který vás bude hlavně bavit. Nesmíte jen tak přežívat a chodit jako tělo bez duše. Každý den je složen z 24 úžasných hodin, naplněných minutami a vteřinami, které stojí za to žít. Nikdy se nevdávejte před cílem.

Rada: Krizové okamžiky člověka vždycky zocelují, i když se o tom těžko mluví. Teprve když si sáhnete na samé dno svých možností, až, když máte pocit, že už hlouběji to nejde, potom se teprve vaše síly mohou zmobilizovat. Pak najednou naberete ten správný směr a je vám jasno, že jinudy to být nemůže. Do té doby jste do ale pochopit nemohli.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 5, 9, 30, 36, 38, 49

Práce: Kruh kolem vás se najednou podivně sevřel. Někdo objevil důkazy, že všechno není tak ideální, jak dáváte už delší dobu najevo. Začne spousta nepříjemných jednání, kdy budete muset obhajovat téměř každé své slovo. Přitom pochopíte, odkud se tato lavina strhla. Jen těžko budete hledat slova na vlastní obhajobu.

Zdraví: Zase už jste se dostali tam, kde jste byli. Jasný směr, který jste nedávno nastoupili, je úplně někde jinde, než kde jste vy. Ovšem vy se ubezpečujete tím, že zdravotní problémy, které máte souvisejí s osudem a není možné se jim vyhnout. Proto se jim nyní tolik poddáváte a nechcete nic řešit. Lékaři ale s vámi mají ještě jiný plán.

Vztah: Nedejte na řeči, které si nemůžete na vlastní oči ověřit. Lidé jsou závistiví a zlí jen proto, aby vám ublížili, jsou schopni vymyslet nejpodlejší lež. Než se rozhodnete pro nějaký obranný krok, doopravdy vyzkoumejte kanály, kudy k vám tato informace došla. Partnerovi přeci můžete věřit. V jeho očích se zrcadlí jen čistá láska k vám.

Volný čas: Jakmile si domů pořídíte nějaké zvířátko, je to závazek napořád. Budete muset plnit jeho přání, počítat také s jeho potřebami, na dovolenou pojedete jenom tam, kam může s vámi. Je to dlouhodobý proces poznávání se, sžívání, ale je krásný. Zvířátka mají svůj význam především v rodinách s dětmi, protože člověka učí vzájemné lásce.

Rada: Dostanete-li se do podivné spirály a přestanete jednat logicky, měli byste se na nějakou dobu dostat z vlivů, které vás do těchto kruhů dostaly. Bolestné to může být v situacích, kdy pochopíte, že problémy na vás valí vaše rodina, případně rodiče. Pak se stáváte nesvéprávnými a jen těžko dostáváte na vlastní nohy.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 6, 9, 34, 41, 48, 49

Práce: Románek na pracovišti jste si vysvětlili správně. Rozumově jste došli k závěru, že by to nebylo pro nikoho dobré. Raději se soustředíte na práci, byli jste v poslední době trochu roztěkaní. S blížícím se koncem roku je třeba také hodně věci dokončovat. Zbytečně se nevzdalujte. Soukromé záležitosti řešte po pracovní době.

Zdraví: Máte pocit, že všechno trvá nějak dlouho. Dokonce i osoba, s kterou jste se nedávno potkali a řešili jste stejné zdravotní komplikace, je již naprosto v pořádku a raduje se ze života. Vás stále trápí jakýsi vnitřní nesoulad, snad nějaké zánětlivé procesy v břiše. Měli byste všechno negativní, čím si škodíte, jednorázově zrušit.

Vztah: Nechce se vám už přemýšlet nad obsahem slov, která říkáte partnerovi. Přecházíte spíše k náznakům a gestům. V těchto dnech je v partnerském vztahu vládnoucí spíše žena. Ta určuje témata i akce, kterým je třeba se věnovat. Muž je v podřízené pozici. Například žena ukazuje kam a on stěhuje skříň. Brzy už by mělo být lépe.

Volný čas: Někdo z vašich známých s vámi může konzultovat cestu k Bohu. Je to řešení ve chvílích, kdy ztrácíte naději ve všechny své dosavadní jistoty. Je to směr ke světlu, které nyní nevidíte. Marně ho hledáte, už dlouho bloudíte v černém tunelu. Tato cesta ale musí být naprosto dobrovolná, určitě ne pod tlakem.

Rada: Začínáte občas uvažovat o milostném románku. Říkáte si, co by to pro vás znamenalo a jak by se vám asi změnil život. Možná už vás i napadá konkrétní osoba, která by měla o tento druh dobrodružství s vámi zájem. Jsou to jen těkavé okamžiky štěstí, po kterých se zase vracíte do své reality. Je to trochu smutné divadlo.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 17, 34, 39, 40, 41, 47

Práce: Prokážete při důležitém jednání dostatek zkušeností a taktu, což vám přinese další ocenění u nadřízených. Podaří se vám nejspíš uzavřít důležitý kontrakt nebo smlouvu, o kterou se ostatní snažili už nějakou dobu. Každopádně sbíráte další důležité body na své cestě a můžete si být jisti, že přijdou další podobné šance.

Zdraví: Svěříte-li se do péče lékařů nebo jiných kompetentních odborníků, měli byste to vždy dělat s důvěrou a maximálně se s jejich postupy ztotožnit. Nepomohlo by dobré věci, kdybyste pochybovali a pokoušeli se o léčbu jinak, sami anebo ještě u někoho jiného. Směr byste měli udržovat maximálně sladěný s přírodou.

Vztah: Někdy se vám může zdát, že už slunce pro vás a vašeho partnera nikdy nevyjde. Jste smutní a nic se vám nedaří. A navíc nikoho nezajímají vaše problémy. Ani v nejčernější noci nesmíte zapomenout na sílu svítání. Vydržíte jen pár chvil a slunce se vyhoupne na oblohu ve své absolutní kráse i pro vás.

Volný čas: Mohli byste se věnovat sportu s raketou a míčkem. Na tenis bude možná chladněji, ale v tělocvičně jistě zvládnete badminton nebo také poslední dobou moderní sqash. Přiberte si s sebou kamaráda, který vás ale příliš nezničí. Potřebujete se rozehřát, rozproudit krev, malinko se zrychlit. Důležitý je i postřeh.

Rada: Zrcadlo je sice krásná věc, ale neměli byste se každé ráno ptát, kdo je v zemi zdejší nejhezčí a nejkrásnější. Na tuhle otázku už bylo odpovězeno. Vy máte jiné úkoly a prohlížení se v zrcadle vás jenom zdržuje. Vrásky z tváře ani šedivé vlasy stejně jen tak nezmizí, raději se snažte žít tak, abyste žili rádi.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 16, 22, 23, 24, 36, 41

Práce: Mladší kolega, který má spolupracovat na vašem projektu, vám příliš nevyhovuje. Vnáší do akce spíše chaos a další problémy, než aby se podílel na jejím zdaru. Budete se s ním muset domluvit na nějakých pevně daných postupech, jinak byste daleko nedošli. Naštěstí je to člověk chápavý, jeho chyby se už nebudou opakovat.

Zdraví: Neočekávejte od nikoho podporu ani pomoc. Vždycky je v první řadě všechno na vás. Je samozřejmě příjemné, když se objeví někdo, kdo chce nezištně pomoci, ale věšet se druhému na krk ještě s ocelovou koulí na noze, to není nikomu příjemné. Máte kolem sebe hodně blízkých lidí, kteří vám rádi pomohou.

Vztah: Hřbitovy jsou místy posledního odpočinku našich zesnulých. Občas byste sem měli zajít s partnerem, abyste si uvědomili konečnost lidského životě. Nikdo nemůže žít život věčný, kytička na hrob příbuzných by měla být samozřejmostí. Tady se chvíli zastavte a poděkujte. Na slova díků za života moc času nezbývá.

Volný čas: Nezůstávejte déle v práci, než je nezbytně nutné. Peníze nesmějí být vaší životní prioritou, trochu zapomínáte žít. Měli byste trochu víc odpočívat, myslete na sebe, dělejte si víc radost. Vůbec se nenecháváte rozmazlovat, máte poslední dobou hodně starostí, jste vyčerpaní. Naplánujte si volné chvíle.

Rada: Zvuky jsou zbytečným plevelem této doby. Je-li to pro vás jen trochu možné, naučte se žít v tichu. Obchodní centra, ulice, dopravní prostředky, domácnost – tam všude je člověk pod neustálým tlakem mnoha nejrůznějších zvuků. Ticho je dar, který může užívat jen málokdo. Zkuste si zajet do přírody, tam ticho zůstalo. .

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 5, 17, 26, 31, 37, 38

Práce: Sklízíte zasloužená ocenění, slyšíte obdivná slova a přebíráte odměny. Dílo se vám podařilo, chápete, že složitý rozjezd před několika měsíci jste zvládli dobře. Nyní jste konečně v cíli, pomalu si můžete oddechnout. Byly chvíle, kdy jste nevěřili, že se dostanete až sem. Nakonec máte ze sebe skutečně zaslouženou radost.

Zdraví: Nemoc odchází, ale musí přijít vaše uvědomění si sami sebe. Poslední týdny jste se pohybovali ode zdi ke zdi, hledáte se, ale zatím marně. Musíte už sundat ty pověstné růžové brýle, přes které vidíte váš stav hodně ideální. Máte přijmout jistá varování jako alarm, který vás má dostat do pohotovostního stavu.

Vztah: Po minulých zkušenostech jste poučeni, víte, že žárlivost umí lásku pouze zabít. Není k ničemu jinému dobrá. Proto byste měli svému partnerovi absolutně důvěřovat, nevymýšlet žádné krizové scénáře, ale naučit se věřit mu. Dívejte se zpříma do očí, tam se nedá schovat žádná lež. Žárlivost si jednou provždy zakažte.

Volný čas: Úspěch v práci vám zaplní i volný čas. Určitě se zúčastníte sezení firmy v mimopracovní době, kde budete za hvězdu večera. Jste skromní, někdy až příliš. V důvěrnějším rozhovoru se svým nadřízeným se dozvíte, že má společnost s vámi další záměry. Zatím se ale nesmíte dozvědět žádné detaily. Ještě je na to čas.

Rada: Začínat v těchto dnech nové projekty nebo vztahy by nebylo rozumné. Nejsou pro to ideální podmínky, naopak pokračujte bez obav v tom, co už máte rozjednané a rozžité. Pokud jste skončili ve firmě starý projekt, chvilku si odpočiňte, než se vrhnete na další úkoly. To si ostatně také zasloužíte. Pracovali jste na doraz.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 14, 24, 36, 38, 49

Práce: Vaše úkoly jsou náročné, dokonce tak, že máte strach, jestli je vůbec kdy zvládnete. Ale nepropadejte zbytečným obavám, každá cesta jednou musí začít prvním krokem. Ten uděláte právě v těchto dnech a nastartujete nový projekt. Nikdy se neotáčejte zády, postupujete stále vpřed, jasný cíl je před vámi.

Zdraví: Očišťovací kúra odplaví mnohé škodliviny z těla. Omezte všechno, co přijímáte na bázi syntetiky, nepodceňte hlavně pitný režim. Ideální by byly minimálně tři litry denně. Zcela byste měli omezit sycené nápoje, kávu jen jeden šálek denně. Mírné hladovění vám neuškodí, porce vám postačí jen dvoutřetinové.

Vztah: Máte tendence vládnout partnerovi, tuto chybu děláte už několik týdnů. Nejste o nic lepší, tady byste měli dát na rovnoprávné postavení, na nekonečnou lásku, na důvěru. Přestaňte si hrát na učitele, který umí všechno učivo a může klidně trestat nepřipravené žáky. Život vypadá jinak než ve školních třídách.

Volný čas: Vraťte se k činnostem, kterým jste se věnovali jako malí. Může to být malování, lepení modelů nebo vyšívání. Sice je dnešní doba jiná, ale nezapomínejte, že čas máte na všechno, na co si ho jenom uděláte. Volba je na vás, nenechte se vtáhnout do ničeho, co nechcete. Neříkejte, že musíte něco dělat proti své vůli.

Rada: Jakmile vnesete do svého života světlo a řád, jakmile budete dělat jenom to, co dělat chtít budete, začne se vám dařit, jako by vámi procházela neviditelná energie. Kolem vás se začnou vyskytovat ti praví lidé a ti, co vám dosud škodili, snad někam zmizí. Pochopíte absolutní a nepochopitelnou pravdu života.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 15, 17, 28, 34, 37, 46

Práce: Našli jste spojence, ženu, která vám pomůže realizovat vaše tajné plány. Není sice součástí firmy, v které pracujete, ale na tom tak nezáleží. Ona má zkušenosti a ví, na koho se přesně obrátit, aby výsledek odpovídal očekávání. Nebraňte se jejím nápadům, i když vám budou připadat hodně odvážné.

Zdraví: Zase byste nejraději sáhli po nějaké krabičce v lékárně, jejíž obsah by vás mohl zbavit potíží. Léky ale dokáží tak maximálně bolest utlumit, rozhodně se nedostávají k jádru problémů. Ten je jinde. Dokud nepochopíte kde, nemáte šanci se nijak posunout. Ale cesta k tomuto pochopení nevede přes lékárnu.

Vztah: Všechno, co jste si kdy ve vztahu k partnerovi vysnili, je jinde. Touha se snad někam propadla, svítání si odešlo s Večernicí a na všech vašich křeslech sedí falešné kočky a čekají, co uděláte. Vy se nesmíte nikam propadnout. Naopak, dobře víte, že existuje člověk, který by za vás dýchal. Zkuste mu zavolat, jak se má.

Volný čas: Váš volný čas naplňují podivné vzorce, stále stejné činnosti pravidelně se opakující každý den. Jste trochu jako v zakletém zámku a čekáte, jestli přijde nějaký princ. Tohle by bylo marné čekání. Tady je třeba udělat jeden krok ven z toho začarovaného kruhu. Potom najednou uvidíte, že všechno nějak funguje i bez vás.

Rada: Úvahy o předčasném odchodu ze života jsou zbytečné, nemáte právo určit, která minuta bude vaše poslední. Čas je řízen zcela jiným pánem. Ničím byste si nepomohli, zůstali byste ukotveni v prostoru a čase a na dlouho by se zastavil vývoj vaší duše. Překážky v životě jsou od toho, aby se překračovali. Nevzdávejte se.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 2, 5, 6, 16, 38, 46

Práce: Vaše známá by ráda změnila místo, ale příliš se jí nedaří. Požádá vás o pomoc. Ve vaší firmě sice přímo pro ni pracovní pozice nebude, ale můžete se sejít a probrat veškeré možnosti, které má. Hlavně si musí uvědomit svoji vlastní výjimečnost, kterou nabízí. Obyčejných, nevýrazných uchazečů o práci je všude až až.

Zdraví: Není to boj s osudem, který věčně svádíte. Máte jenom to, co chcete. Jste ale už konečně zklidnění, tiší, proto také mohou odcházet veškeré bolesti. Krásně se vám najednou dýchá. Měli byste se do budoucnosti dívat s nadějí, že nic komplikovaného už se konat nebude. Neprohlížejte si odborné lékařské knihy.

Vztah: Pomalu byste se měli s partnerem domluvit, jaké dárky nakoupíte dětem a rodičům k Vánocům. Ještě je dost času, nenechávejte si všechno na poslední dobu. Hodně lidí se sice nechává inspirovat reklamou, ale vy byste na to mohli jít jinak. Je dobré pokusit se vžít do obdarovávaného, představit si, co byste jako on chtěli.

Volný čas: Některé návštěvy vás nepotěší. Můžete se z nich buď naoko omluvit, anebo jednoznačně definujete svůj postoj. Hlavně se ale nenechejte jinými lidmi znejistět. Neubližujte si negativními energiemi, když je nemusíte. Dělejte si jenom dobře. Každé setkání by mělo být pouze úžasné a motivující do budoucna.

Rada: Měli byste si dobře zvážit, co vyprávíte druhým lidem o sobě. Poslouchejte se, jakým tónem hlasu mluvíte, hlídejte si gesta a mimiku. Někdy byste si mohli nechtěně udělat zlo, ne každý pochopí váš vnitřní obraz. Vnímá spíše rozporuplnost v tom, co vidí a co slyší. Pokora je ale vždy úplně nejpodstatnější.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  3, 5, 14, 17, 47, 48

Práce: Stále ještě zažíváte zvláštní přerod. Práce je nějak víc, ale penízky se k vám nekutálejí. Očekává se od vás větší pracovní úsilí, ale s blížícími se vánočními svátky se každý také dívá na odměny. Vy si máte ještě nějakou dobu počkat. Kolegové to ostatně mají podobně, nemusíte jim tedy vůbec nic závidět.

Zdraví: Chodit s rukama v kapsách je přes zimu docela rozumné. Ale občas byste je měli otočit dlaněmi směrem k vesmíru a chvíli jen tak postát. Neměl by vás přitom nikdo vidět, protože byste byli jistě za blázny. Nechte si do svých dlaní proudit energii z hvězd, má v sobě léčivou sílu, která dokáže pomoci nejen vám.

Vztah: Mezi vámi a partnerem vystoupí do popředí otázka peněz. Nějak se vám nedostávají. Přitom právě nyní už byste měli vědět, co komu chcete koupit od stromeček. Rozhodujete se pro mnohem levnější variantu nakupování než jiné roky. Nechcete kupovat nic líbivého pro oko, ale spíše praktické věci. Jen aby se to také obdarovaným líbilo.

Volný čas: Během celého roku jste po večerech poslouchali hudbu nebo se dívali na televizi. Měli byste aspoň jednou udělat změnu a alespoň zkusit být zcela potichu, bez společnosti technických vynálezů. Měli byste zklidnit svou mysl, zaposlouchat se do okolního ticha a být aspoň chvilku trochu vážní. Život není jen samá legrace.

Rada: Je obtížné udržet se na větvi, která je několik metrů nad zemí. Musíte se jednak pevně držet, abyste nespadli, ale také vám nesmí uniknout nic z toho, co se děje dole. Jste v nadřazené pozici. Také to nemáte jednoduché. Musíte se dívat se na kolegy, jestli nemají v úmyslu vaším stromem z ničeho nic zatřást.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 7, 11, 37, 39, 40, 41

Práce: Konečně jste se už se svou novou funkcí sžili, dokonce i podřízení vás začínají brát vážně. Vzali jste projekt za správný konec, takže se jistě podaří dotáhnout ho do úspěšného konce. Je to poměrně velká věc, rodí se kolektivní dílo, pod kterým bude na konce podepsáno několik autorů. Musíte si dávat pozor na detaily.

Zdraví: Žaludek máte jako na vodě, budou to asi nervy, protože nic špatného jste nesnědli. Měli byste se poněkud zklidnit a začít na sebe více myslet. Blíží se náročné období roku, vánoční svátky, kdy je všechno trochu jinak. Nemáte se moc rádi, dopřejte si to, co máte rádi a vám udělá vždycky dobře. Chybí vám oranžová barva.

Vztah: Nemůžete porovnávat vztah, který vidíte u sousedů nebo známých, s tím, co máte doma. Každý žijete jiný příběh, s jinými hrdiny. Nikdy není možné napasovat se do stejných reálií. Příběhy jsou neopakovatelné, nekonečné a také nenapodobitelné. Nikdy neznáte celý příběh, nemůžete nikomu v ničem radit.

Volný čas: Vaše cesta není na slepé koleji, jen se vám to tak může zdát, když se už dlouho nic nestalo. Nemůžete si ale vymýšlet násilné zápletky a lámat děj do úhlů, kam by nikdy nešel. Počkejte si na další vývoj, všechno se děje přesně tak, jak má. Nic není náhoda, všechno májistý svůj vyšší řád. Nezapomínejte na to.

Rada: Peníze, které se vám mohou zdát tak atraktivní a zajímavé, že si bez nich nedokážete představit život, jsou jen obyčejné papírky s nulami. To si uvědomíte ve chvílích, kdy přijdete o někoho hodně blízkého. Hon za zisky nebo na materiálními statky vyznívá najednou zcela směšně, když stojíte u lůžka zesnulého. 

 

© Wahlgrenis   3.11.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.