wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 27. října do 2. listopadu 2008             

 
Po 27.10.2008 Út 28.10.2008 St 29.10.2008 Čt 30.10.2008 Pá 31.10.2008 So 1.11.2008 Ne 2.11.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 2, 15, 18, 20, 29, 37

Práce: Ve firmě se může objevit vyšší vedení, možná dokonce ze zahraničí. Některé pozice se mohou otřást, ale v konečném důsledku to bude zemětřesení ozdravné. Nemusíte mít obavu, vás se nedotkne, jste stabilním článkem řetězce, dokonce nesete pochodeň, kterou je možné svítit v temném tunelu. Všechno je vám jasné, víte, co se děje a proč.

Zdraví: Řešíte-li s partnerem budoucí možné otěhotnění a nedaří-li se vám už delší dobu, patrně se obrátíte o radu na lékaře. Cesta k miminku je někdy hodně komplikovaná a zdravotnictví může v některých případech pomoci. Ideální jsou ale spíše ty šetrné metody léčby sterility, například rehabilitační metoda paní Ludmily Mojžíšové.

Vztah:  Krátkodobé odloučení od partnera, například služební cesta, vám umožní podívat se na něho jinýma očima. Uvědomíte si chyby, které v běžném životě nezaregistrujete. Ale je třeba být přitom tišší, bez společnosti druhých lidí, ale také bez televize. Jenom tak k vám mohou dorazit informace, které jinak nemají vůbec žádný prostor.

Volný čas: Předtucha vás bude varovat před jistou cestou. Měli byste poslechnout a raději zůstat doma. Sice jsou předtuchy ze světa, kterému nepřikládáte příliš velký význam, ale tentokrát by vám mohla dokonce zachránit život. Nezkoumejte, co za tím je, odkud byl hlas, který vás varoval, ale opravdu si rozmyslete, než se vydáte, kam jste původně chtěli.

Rada: Člověk má za svůj život mnohokrát příležitost k erotice, která se netýká přímo legálního partnera. Vždy ale má svobodnou volbu, zda do tohoto dobrodružství jít chce, nebo ne. Takový partner na jednu noc nemusí být citově vůbec ničím zajímavý, ale komplikace, které si potom ponesete do života, mohou být víc než vážné.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 16, 21, 32, 33, 49

Práce: Do firmy může dorazit zahraniční delegace nebo nějaké vyšší vedení. Bude se zřejmě jednat o nové postupy, měl by se realizovat postup, který jinde spolehlivě funguje. Tady to ale znamená přijmout jistá omezení a řádně přitom vyvětrat. Někdo si svoji pozici bohužel neobhájí. Pokud i vy budete muset odejít, bude to jen nový start.

Zdraví: Prospěl by vám intenzivnější pobyt v bazénu nebo v sauně. Měli byste přijmout své tělo, neskrývat se před ostatními. Zbytečně se podceňujete a nemáte se rádi. Potom se na vás snadno nachytávají i zdravotní problémy. Kupte si permanentku a začněte s plaváním, tempo si volte podle sebe, ne podle kamarádky. Tu ale můžete brát s sebou.

Vztah: Měli byste se dostat trochu na jinou úroveň. To, co bylo mezi vámi a partnerem, nechat za sebou a vpřed vyjít s novými předsevzetími. Nebude to tak snadné, jako když si připíjíte na Nový rok, ale zkusit to můžete. Nevracejte se k minulosti, spusťte železnou oponu a těšte se jenom z toho, co vás čeká. Mohli byste si vyjet na výlet někam, kde to neznáte.

Volný čas: Při lezení po skále se samozřejmě může stát, že vám ujede noha a budete viset za dva prsty na malém výstupku nad roklí. Tehdy si jen těžko zavoláte pomoc. Neriskujte v ničem, kde jste odkázáni na druhého. Pak se ani penězi nedá zaplatit člověku, když daleko široko nikdo není. Cennější než pár papírků v peněžence je ruka, kterou smíte držet.

Rada: Domácí zvířata nás učí pravdě. I když nepromluví ani slovo, dobře z jejich očí poznáte, jak se cítí a jestli vás mají také rádi. Kočka, pes nebo třeba kůň vám dají jednoznačně vědět, jestli máte jejich důvěru. Nesmíte zklamat, protože by je to moc bolelo. Snad to ani nejde, říkáte si. Zvíře je platným členem vašeho rodinného kolektivu, dejte mu to vědět.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 7, 15, 26, 45, 48

Práce: Opatrně na kolegyni, která by vás mohla rozptylovat od práce. Je možné, že řeší vlastní svatbu, svatební šaty nebo studia v zahraničí. Každopádně vás seznamuje se svými plány a potřebuje slyšet váš názor. Je to od ní milé, ale sejděte se s ní až po pracovní době. Jsou ve firmě lidé, kteří by na vás rádi něco objevili.

Zdraví: Procesy, které jste začali minulý týden aplikovat, pomalu můžete ukončit. Krev je pročištěná a dokonce se vám nyní i mnohem lépe dýchá. Jste-li kuřáci, rozmyslete si, jestli tohle je pro vás do budoucna přijatelná cesta. Neměli byste si totiž ničím ubližovat, ničím své tělo spoutávat. Závislost na nikotinu vám rozhodně nesvědčí.

Vztah: Konečně jste přestali srovnávat vztah, který prožíváte, s těmi, co vidíte kolem sebe. Nikdy nemůžete hodnotit, jak se v lásce mají vaši známí nebo kolegové. Tohle jsou zcela nepřenositelné zkušenosti, nikdy neznáte celý příběh, nemůžete posoudit detaily. Žijte si své dny s člověkem, který je vedle vás. Všechno ostatní je nedůležité.

Volný čas: Potřebujete se prohřát. Ideální by byl kratší pobyt v sauně anebo pro někoho příjemnější sezení u krbu. Měli byste vnímat, jak teplo prostupuje do všech částí vašeho těla, hlavně kosti potřebují už teplo jako sůl. Venku se už pořádně oblékejte, neměli byste prochladnout, komplikace by mohly být poněkud nepříjemné.

Rada: Nenamlouvejte si, že všechno, co máte, je už staré a odepsané. Blíží se sice Vánoce, ale to neznamená, že musíte domácnost vybavit novými spotřebiči a ty staré vyhodit. Nejde o peníze. Nebuďte snoby, kteří jdou jenom po materiálních výhodách, ale neumí si přivonět k růži. Milujte věci, které vám slouží, ony pak budou milovat vás.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 12, 19, 30, 39, 41

Práce: Možná jedna káva stačila, abyste zjistili, že tato osoba není tou, za kterou jste ji považovali. Probrali jste spolu vaše životní příběhy, ale už je vám jasné, že její cesta je jiná. Žádný další vývoj se nekoná, zůstáváte přáteli. Je dobré, že víte, na čem nyní jste. Do této doby jste totiž žili pouze v klamných nadějích.

Zdraví: Začínáte docházet na specializované pracoviště. Konečně před sebou vidíte jasný směr, tušíte, že tohle je správné. Věříte lidem, s kterými se zde potkáváte, jste jim plně k dispozici. Sice nejspíš všemu nerozumíte, ale snažíte se pochopit maximum z toho, co slyšíte. Je zde nutná vaše aktivní spolupráce. Chvíli to budete muset vydržet.

Vztah: Každá růže sice krásně voní, ale má současně ostré trny. Tak nějak je to nyní mezi vámi a partnerem. Nechcete si nic dokazovat silou, věříte, že oba máte stejné cíle. Ale na druhou stranu v jeho očích nevidíte nic upřímného. Bojujete s vnitřním pocitem, který hlásí faleš. Nemáte sice žádné důkazy, ale ani je už nechcete hledat.

Volný čas: Příliš podléháte vašim zdravotním komplikacím. Je to kolem vás jako bublina, z které se nemůžete dostat ven. Proto moc aktivity volného času neřešíte. Dostávají se k vám otázky karmy a osudu. Nevíte, co z toho je podstatné. Promítáte si také svůj vlastní film a hledáte vlastní chyby. Zatím ale pravdu nevidíte.

Rada: Když se budete navečer dívat na zapadající slunce, mraky se naladí do ohnivých a krvavých barev. Jako by se na vás někdo podíval z pekla. Neříkejte, že nevěříte na pohádky o čertech. Tolikrát jste se před usnutím báli, že by si pro vás jeden takový mohl přijít. Žijeme sice na zemi, ale nebe i peklo jsou prakticky pořád na dosah ruky.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 19, 20, 31, 34, 43, 45

Práce: Přicházejí noví klienti, ale je to jiný postup než dosud. Jako by se o vás dozvídali jinými cestami, snad náhodou. Ale náhody neexistují. Každopádně se vaše aktivity stále rozšiřují, dáváte o sobě v dobrém slova smyslu vědět, proto ostatně vaši partneři přicházejí. Nechtějte ale všechno stihnout v obvyklém čase, to by nešlo.

Zdraví: Řešíte-li nějaký zásadní zdravotní problém, nejdřív se podívejte na své rodiče ve vašem věku. Možná na tom byli podobně. Jenomže tenkrát se léčilo jinými postupy, jinými léky a byla také mnohem pomalejší doba. Zkuste se malinko do té doby naprogramovat. Můžete omezit některá jídla, nepijte některé potraviny.

Vztah: S příbuznými partnera to nemáte snadné. Návštěvy přežíváte jen tak tak. Budete se muset v některých případech přizpůsobit a komunikovat o věcech, které vás příliš nezajímají. Nechtějte, aby se přerušily vazby mezi partnerem a vašimi rodiči, proto bude dobré opravdu vydržet. Není to zase až tak hrozné.

Volný čas: Pokud se právě v těchto dnech chystáte na dovolenou, bude to krásný týden, na který budete ještě dlouho přemýšlet. Letadla nejsou nebezpečná. Odpočinete si a zapomenete na každodenní všední starosti, které vás občas ničí. Nadechněte se čistého vzduchu, procházejte se neznámou krajinou. Bude vám krásně.

Rada: Dostane-li člověk najednou nepochopitelnou nabídku, nepřijímá ji ne proto, že je nepochopitelná, ale proto, že sám sebe si neumí představit, že by něco takového nabízel. Zkuste se podívat na člověka, který vám nabízí srdce na dlani. Není možné srdce rozšlapat. Tohle srdce totiž patří vám.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 6, 17, 19, 20, 49

Práce: Peníze jsou pro vás důležitým motivujícím faktorem. Víte, že k vám celkem nenásilně přicházejí, a když se snažíte, tak dokonce ještě víc. Občas byste byli ochotni pro větší finanční ocenění vydat ze sebe maximum, ale nic tak extrémního se naštěstí nekoná příliš často. Nesmíte dopustit, aby nad vámi peníze získaly moc.

Zdraví: Teprve teď se dá zhodnotit, že jste se dali na dobrou cestu. Konečně se zase správně kompletujete, tohle jste ale měli udělat už dávno. Nenechávejte se od nikoho znejistět. Víte, co vám dělá dobře, to jezte a pijte. Ničím špatným si neubližujte. Najděte si svůj pevný bod a klidně si zahýbejte vaším vesmírem.

Vztah: Nesmíte se ohlížet zpět, když žijete tady a teď. Budujete krásnou stavbu, dokonce i materiál jste zvolili správný. Nezboří ji první silnější vítr ani menší zemětřesení. Jste na všechno dva. Jdete stejným směrem, nikdo z vás nechce nikam odbočit. Neptejte se, kdy má tahle pohádka skončit. Opona ještě nepadá.

Volný čas: Pravděpodobně se budete muset věnovat některým vašim spotřebičům. Něco asi přestane fungovat. Vypadá to na problematický kotel, máte-li sólo vytápění. Je totiž ohrožené teplo. Bude vás to nejspíš také něco stát, tohle nejsou právě nejlevnější hračky. Každá věc může mít občas pocit, že ji už nemáte rádi.

Rada: Máte-li někdy pocit, že už nemůže být hůř, že se vám vůbec nic nedaří, pak přestanete věřit. Padáte stále hlouběji a jen doufáte, že se něco stane. Právě tehdy vás za ruku vezme anděl a ukáže vám novou cesty. Když to vypadá, že už hlouběji být nemůžete, najednou jste na vysoké hoře a kolem vás svítí slunce.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 21, 28, 29, 30, 32, 46

Práce: Ve vaší firmě dochází k jistému zlomu. Možná je to konec jedné etapy, přerod do další, anebo také přechod na jinou, náročnější práci. Každopádně něco, co tady bylo, už do budoucna neplatí. Ale nejedná se o změnu místa jako takového, spíše o posun v rámci společnosti. Adresa zůstává stejná. Je to váš další vývoj.

Zdraví: Buďte opatrní při chůzi po nerovném terénu. Mohli byste uklouznout nebo se vám podvrtne noha. Sádra by vás v tomto čase jistě nepotěšila. Dávejte také pozor na schodech a v místech, kde jsou nepříliš zřetelně označené výkopy. Chodíte hodně s hlavou v oblacích, začněte už žít víc tady a teď. Je ostatně nejvyšší čas.

Vztah: Přemýšlíte s partnerem o své budoucí rodičovské roli. Možná probíráte jména budoucích dětí. Dobu, kdy k vám přijdou, ale sami neovlivníte. Není to obvykle tehdy, když postavíte dům, převezmete vysokoškolský diplom nebo se vrátíte ze zahraniční stáže. Miminko není váš další bod, který si máte odškrtnout ve vašem programu. Je víc.

Volný čas: Pozor na techniku. Mohla by vás zklamat v tu nejnevhodnější chvíli. Pračka, která celé roky prala, najednou může skončit, stejně tak auto, které jezdilo naprosto bezchybně, jezdit přestane. Od vás se bude očekávat zaplacení opravy. V některých případech se budete rozhodovat, jestli by nebylo lepší koupit novou věc.

Rada: Rychlost na silnicích a vůbec v životě je hodně nebezpečná. Člověk právě ve chvíli, kdy si myslí, že musí vyhrát, zůstává najednou stát. Nesmíte se pokoušet závodit se životem. Nikdy byste totiž nevyhráli. Ideální je pohybovat se tak, abyste vždy měli nad svou rychlostí kontrolu, abyste se mohli včas zastavit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  3, 15, 32, 34, 37, 44

Práce: Jste zase ve své formě, rozjíždíte se ve správném směru a správnou rychlostí. Problémy, které se na vás valily, jste zvládli. Nadřízený vás pověřil novým úkolem, nad kterým budete muset nějakou chvíli přemýšlet. Ale náročné projekty jsou jako pro vás, nemáte rádi snadné věci, s kterými by si poradil úplně každý.

Zdraví: Stoupáte na zvláštním pomyslném žebříčku nahoru, je vám dobře. Rozhodli jste se pro změnu, která se ale stala již vaší součástí, proto je nyní všechno najednou tak snadné. Naučili jste se plout a přijímáte veškeré dary, které na této cestě potkáváte. Víte, co přijmou nesmíte, co by vám do budoucna jenom škodilo.

Vztah: Pokud budete neustále jenom řešit své problémy, nikam se nedostanete. Jste součástí většího celku, v kterém jsou vaše děti, dospělí, ale i mnoho lidí, které jste ještě do svého světa nezačlenili. Zkuste s každým, koho potkáte, najít společné téma, společný program, nevydělujte se do izolace.

Volný čas: Občas vás napadne, že byste mohli vypadat lépe. Začnete držet diety, extrémně sportovat nebo snad přemýšlíte dokonce o plastických operacích. Prohlížíte si časopisy a porovnáváte sexy objekty s vaším tělem. Zapomeňte na to, dokud je čas. Mějte se rádi takoví, jací jste. Jakmile tohle pochopíte, uleví se vám.

Rada: Deprese, které prožíváte, zaskočí čas od času každého. Jen se někdy zajděte podívat do některé galerie nebo obrazárny, kde jsou vystavena umělecká díla. Většina jich je vytvořena pod podobným psychickým tlakem, který dobře znáte. Je to vnitřní výpověď převedená do barev na plátno, tam hledejte pravdu.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 19, 26, 28, 29, 47

Práce: Citový náboj se nějak vytrácí, pracujete sice, ale jen tak, aby se neřeklo. Nejste k ostatním spolupracovníkům dostatečně upřímní, něco tajíte. Možná už promýšlíte další nápady, které ale zatím ještě nerealizujete, anebo se rozhlížíte, kde jinde byste je mohli uplatnit. Odměna si vás ale určitě najde.

Zdraví: Pozor na problémy s hlasivkami. Začne to možná nenápadným škrábáním v krku, ale brzy byste mohli zcela přestat mluvit. Nenamáhejte hlasivky přílišným křikem nebo halasným voláním. Jedině snad profesionální zpěváci mají zvládnutou techniku práce s tímto důležitým orgánem. Noste na krku šátek.

Vztah: Jste sami, i když kolem vás je mnoho lidí. Jste ztraceni v sobě i mezi ostatními. Přestáváte věřit, jedinou jistotu, kterou máte, jste jenom vy. Trochu to bolí. Všichni vás zklamali, otočili se k vám zády, proto máte pocit, že jiná cesta teď není. Ale když se dobře podíváte, ne všichni jsou takoví, jeden člověk na vás čeká.

Volný čas: Radost by vám udělal malý výlet do míst, kde jste ještě nebyli. Jeďte s někým, kdo přežije vaše ustavičné nářky, jak je svět nespravedlivý. Ono to s vámi vůbec není snadné. Nechte si ukázat zámek nebo bude stačit restaurace, kde vám doporučí dobré jídlo. Měli byste zase pochopit, že život má nějaký smysl.

Rada: Ideální by pro vás bylo, kdybyste pochopili, jak je radost v životě důležitá a jak se má každý člověk stále radovat. Ne, tohle není projev bláznů. Někdy je důležité umět se naprogramovat na štěstí, i když není nikde vidět. Měli byste se stále na něco hezkého těšit, na setkání s milým člověkem nebo třeba na východ slunce.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 2, 22, 31, 40, 41, 47

Práce: V práci nacházíte maximální uspokojení. Dokonce už ani nemusíte hledat přivýdělek někde jinde. Závistivého kolegu jste zvládli. Nakonec zjistil, že by stejně vedle vás neměl šanci, tak si svůj zákeřný plán rozmyslel. Netuší, že jste měli informace o tom, co by chtěl udělat, tváří se jako kamarád. Buďte ale stejně opatrní.

Zdraví: Jste nějak podezřele zrychlení, jako byste už všechno z minulosti, probrali, bylo vám jasné, že lepší to nebude, ale nechcete ztrácet čas. Nebyla to jenom divadelní role, kterou jste hráli, byl to váš opravdový příběh, který má ještě dál pokračovat. Neptejte se na odměny, když jste ještě nic nenabídli. I tady platí jednoduché pravidlo: něco za něco.

Vztah: Konečně vás přestává bavit uklízení, chcete si život naplnit krásnými barvami a hudbou. Po úklidu můžete mít ze sebe dobrý pocit, ale během něho přijdete o mnoho sil. Potřebovali byste k ruce pár pomocníčků, aby vám práce rychleji ubíhala. Sáhněte po hudebních nosičích, uvařte oběma dobrý čaj a raději poslouchejte.

Volný čas: Každé slovo může mít několik významů, podle toho, jak je vyslovíte. Podbarvení do hněvu nebo zloby zní jinak než vyznání lásky. Snažte se do každé své komunikace vkládat srdce, příjemce hned vytuší, že jste na jeho vlně. Není to těžké, možná zpočátku trochu nezvyklé. Pak se naučíte i zpět přijímat stejnou vlnu lásky.

Rada: Nuda není dobrý program. Člověk ztrácí zájem o všechno kolem něho. Nic ho nebaví, nikdo ho nemůže ničím zaujmout. Chodí, vzdychá a čas se jen nekonečně vleče. Tady je každá rada drahá. Každý by měl mít náboj, aby se mohl na něco těšit. Může to být setkání s někým blízkým nebo třeba na zítřejší východ sluce.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  5, 6, 16, 18, 48, 49

Práce: Opět se věci pohnuly, nepřipadáte si už jako v krizi, ale napětí se zklidnilo, zase se pohybujete ve svých zaběhlých stereotypech. Neočekáváte žádná dobrodružství, to, co se stalo, je za vámi, nechcete se k tomu vracet. Máte před sebou spoustu úkolů, tak se nezdržujte. Udělejte si pořádek ve svých osobních kontaktech.

Zdraví: Zdravotní problém, kterého jste se snad i lekli, tak rizikový nebude. Tak, jak se nedávno objevil, zase začíná mizet. Neměli byste na něho spěchat, nebo si to rozmyslí. Operace nebude nutná, nebojte se. Těžko se vám tomu nyní věří, když doktoři říkají něco jiného. Chvíli počkejte a uvidíte sami, jak to je.

Vztah: Je zcela zbytečné snažit se partnera v nějaké směru přeučovat. V mládí si někdo může naivně myslet, že snad partnera odláká od kamarádů a navede ho na jinou, lepší cestu. Tento dojem může vydržet jen krátce, není to nikdy dlouhodobé. Nevěřte slibům, že bude dělat všechno pro vaše modré oči. Také potřebuje mít svoji svobodu.

Volný čas: Podívejte se doma, co máte v ložnici na nočním stolku. Měla by tam být aspoň jedna věc jako má partner. Může to být svícen, kamínek nebo nějaká drobnost, kterou jste si domů přinesli z přírody. Věci samotné, individuálně rozmístěné, vztah narušují. Změnu udělejte i bez partnera, jen potom sledujte, co se stane.

Rada: Máte-li doma živého tvora, psa, kočku, nebo třeba morče, pozorně sledujte jejich reakce, i když nemluví. Mají neuvěřitelně bohatou škálu svých projevů, jasně vám umí naznačit, co chtějí, nedají pokoj, dokud to od vás nezískají. Měli byste se naučit v životě chovat také tak. I beze slov je možné vyjádřit mnoho citů.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 26, 29, 30, 46, 48

Práce: Někteří kolegové vaši nadřazenou roli ještě nedokázali strávit. Je to pro ně silná káva, protože oni zůstali na svých minulých pozicích. Zvláště jeden kolega vás pomlouvá všude, kde se objeví. Dejte si na něho pozor, příliš vám škodí a někteří lidé mu dokonce věří. Působí totiž důvěryhodně. Nikomu nedávejte svá hesla do počítače.

Zdraví: Vaše citová rozpolcenost, kdy sice máte na jedné straně poměrně nefunkční vztah se stálým partnerem, ale na straně druhé tajnou lásku, se projeví i ve vašich zdravotních problémech. Mohou se projevit potíže v oblasti pohlavních orgánů, které mohou po nějaké době přejít do vleklého stadia. Jakmile si v sobě uděláte pořádek, odezní.

Vztah: Když jste několik dní bez své lásky, vnímáte, jak vám doopravdy chybí. Potřebujete se navzájem a už jste se naučili vyjadřovat své city. Je to krásné, úplně jiné než s partnerem, kde už máte asi svůj příběh odžitý. Ale připravte se i tady na zklamání, které může přijít v dohledné době. Dejte si pozor na společné známé.

Volný čas: Kdybyste se rozhodli běhat v tomto čase se zapálenou svíčkou po zahradě, brzy by vám ji vítr sfoukl. To jsou činnosti, které se neslučují. Buď se můžete věnovat relaxaci, uvařit si dobrý čaj, k němu si zapálit svíčku, anebo se můžete věnovat kondičnímu běhu. Terén si vybírejte takový, abyste byli co nejméně u prašných silnic.

Rada: Konflikty s potomky vás neskutečně vyčerpávají. Nechápete, jak je možné, že se pokaždé nechápete znovu rozčilit. Přitom je jasné, že mezi vámi není stejná energie, spíše to vypadá, jako kdybyste oba měli proti sobě samé blesky. Nedokážete se naladit stejně. To se nepodaří vyřešet během tohoto týdne, je to otázka spíše let.

 

© Wahlgrenis   27.10.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.