wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 20. do 26. října 2008             

 
Po 20.10.2008 Út 21.10.2008 St 22.10.2008 Čt 23.10.2008 Pá 24.10.2008 So 25.10.2008 Ne 26.10.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 21. říjen 2008 Magický ornament: 22. říjen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 14, 21, 30, 36, 49

Práce: Přicházejí k vám zasloužené odměny v podobě uznání vašich nadřízených, ale i finance. Máte na ně nárok. Dokázali jste, že si s přidělenými úkoly umíte poradit. Nebuďte nyní stranou, dejte o sobě vědět všude, kam přijdete. Můžete si dovolit trochu extrémnější chování, projde vám téměř cokoliv. Udělejte si radost, žijte tak, abyste byli pořád v pohodě.

Zdraví: Měli byste jíst nejvíce plodiny a koření z našich zahrad. Omezte agresivní pálivé ingredience z exotických zemí, potřebujete poněkud zklidnit žaludek. Opatrní buďte také na větší množství alkoholu, to, co je jindy pro vás běžná míra, vám nyní může uškodit. Dopřejte si relaxační koupel, starosti na chvíli opusťte, však vám neutečou.

Vztah: Už vás nenapadá žádná taktika, kterou byste ještě mohli použít směrem k partnerovi. Pořád jste na nejisté půdě, každý máte svůj svět. Spojovacím momentem tady mohou být vaše děti, ty společné nebo budoucí. Nebuďte ale v žádném případě agresivní, nevynucujte si pozornost nesolidními prostředky. Dobře víte, kde jsou hranice, za které nesmíte.

Volný čas: Máte chvíle, kdy vás o existenci boha nikdo nepřesvědčí. Věříte pevně svým číslům a úkolům z tohoto reálného světa. Máte spoustu práce, která vás uzemňuje. Zapomínáte snít a věřit v krásu srdce. Stejně se k ní jednou přiblížíte, ale teď to nejspíš nebude. Mohli byste navštívit botanickou nebo zoologickou zahradu, abyste si uvědomili ještě jiný svět.

Rada: Když se vydáváte na dlouhé procházky přírodou a berete s sebou svého domácího mazlíčka, musíte počítat s tím, že ho část cesty ponesete. Malé nožičky tolik neujdou. Není to sice žádné extra těžké břemeno, ale předem zvažte, jestli byste si trasu neměli volit podle něho. Jste jeho nejbližší kamarád, žijete s ním jeho svět. Zkuste se mu přizpůsobit.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 9, 21, 38, 40, 44, 49

Práce: Prožijete si možnou krizi s technikou, může zkolabovat server nebo najednou přestane fungovat elektřina. Měli byste mít pro jistotu všechna data zazálohovaná. Naštěstí to nebude trvat příliš dlouho, ale chvíle strachu nebude příjemná. Vzpomenete si na časy, kdy počítače byly pouze ve fantaziích budoucích vynálezců. Čas hrozně letí.

Zdraví: Poslechnete dobře míněné rady a konečně se budete cítit zase zdravě. Potřebujete se ale šetřit. Hlavně v noci byste měli být doma a pokud možno spát. Chybí vám už dlouho vydatný spánek, ale i tekutiny, samozřejmě spíše nealkoholové. Přijímejte všechno, co k vám přichází a co vám dělá dobře. Omezte ledové a příliš horké nápoje.

Vztah: Když jste raněni, těžko můžete diskutovat s partnerem. Potřebujete si odpočinout nejen od něho, ale od všech lidí. Ideální bude, když se vypravíte na procházku někam do přírody, kde budete poslouchat jenom šumění listí, případně hlasy ptáků. Musíte si v sobě udělat pořádek. K tomu ale nikoho druhého nepotřebujete. Tohle je vaše terapie.

Volný čas: Zavzpomínejte si, co jste dělali, když jste byli ještě dětmi. Jestli jste měli v té době koníčka, na který nyní nemáte čas, mohli byste si ho teď najít. Neříkejte, že nemáte čas. Vždycky si najdete prostor na činnosti a na lidi, kteří vás zajímají. Je to jenom vaše svobodná volba. V životě byste měli dělat to, co vás opravdu baví, a zbytečně se netrápit.

Rada: Při malování nebo velkém úklidu se často objeví spousta věcí, které už dál nepotřebujete. Jejich role ve vašem životě skončila a vy se od nich můžete definitivně osvobodit. Ovšem není dobré zbavovat se předmětů, které ještě sloužit mohou. Třeba jenom proto, že se na trhu objevila modernější značka, jiný design nebo věc, co má o jedu funkci navíc.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 7, 16, 18, 24, 39

Práce: Neobávejte se, že všechno je na vás. Máte kolem sebe kolegy a nadřízené, kteří plují na stejné lodi jako vy. Dorazí-li do firmy delegace z ústředí, měli byste nadále vystupovat jako solidní pracovníci. Nepatrné chybičky v projektu se vám podaří odstranit, přesto se může někdo začít zajímat o detaily vaší práce. Máte čisté svědomí, ničeho se nebojte.

Zdraví: Nastává období, kdy byste měli více pozornosti věnovat svým tělním tekutinám. Hlavně krevní obraz potřebuje povzbudit. Dobré by pro vás byly zvláště kopřivové čaje, které byste měli pít minimálně pětkrát denně 0,2 l. Inhalace mohou uvolnit větší množství hlenu, které vás trápí v čelních dutinách. S chladnějším počasím se pořádně oblékejte.

Vztah: Hlazení a vzájemné dotyky jsou ve vztahu velice důležité. Nepodceňujte tuto důležitou složku vašeho vzájemného citového života. Voďte se na procházkách za ruku, jako když vám bylo šestnáct a nestyďte se před sousedy. Láska má nejrůznější podoby, už dobře víte, která je vám příjemná. Mluvte o tom s partnerem, nenechávejte si nic na potom.

Volný čas: Stále se zbytečně ohlížíte do minulosti, jako byste měli strach žít právě teď. Není na tom nic složitého, jen už konečně vyndejte ty nůžky a odstřihněte se. Vrací se vám minulé obrazy, vzpomínky, vůně. Přitom už dávno žijete jiný příběh. Ještě chvíli to potrvá, ale nakonec tohle zvládnete. Jinak byste zůstali stát na místě. Život, to je pohyb.

Rada: Jako není možné při každém pohledu na hvězdy očekávat, že jedna z nich zrovna spadne, tak si nikdy nemůžete plánovat náhodu. Žijte tak, abyste nebyli zaskočeni, když se něco nepovede. Naučte se improvizovat a jednat bezprostředně. Není možné předem se naučit všechny vzorce chování, ale je možné se stavět k životu čelem.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 11, 17, 21, 47, 49

Práce: Trošku se vám všechny pracovní činnosti zmechanizovaly, máte víc volného času. Zase po delší době se střetly oči s tou atraktivní osobou, z jejíž blízkosti jste jen tak tak vyklouzli. Začínáte znovu kombinovat, co by se stalo, kdybyste s ní náhodou zašli na kávu nebo na oběd. O kávu vám nejde, zrychluje se vám tep, to je jasné.

Zdraví: Rádi byste zaplatili jakoukoli částku za cokoli, jen aby vám bylo dobře. Už ani nevěříte všem těm zaručeným radám od známých, vám totiž nepomáhají. Máte potíže se spánkem, vnímáte občas křeče v lýtkách a někdy se vám motá hlava. Bez léků se neobejdete, i když byste rádi. Nejste sladěni s vaší cestou, moc se trápíte, všechno je násilné.

Vztah: Nemáte už sílu cokoli řešit a cokoli vymýšlet. Je toho na vás doopravdy moc a není nikdo, kdo by vás mohl osvobodit. Potřebovali byste jen jedno: otevřít okno a pořádně vyvětrat. Během toho obrovského průvanu odejdou nejen nedobré energie, ale i věci, které už dávno nepotřebujete, a taky možná ještě něco jiného.

Volný čas: Návštěva u rodičů, kdy jste si měli probrat hezké okamžiky svého dětství, nedopadla nejlépe. Za ty roky se mezi vámi vytvořila bariéra a už se spolu nedokážete domluvit. Každý žijete ve svém světě. Tohle se už nepodaří napravit. Přitom ale je otec pro vás stále největší autoritou, odpustili jste mu úplně všechno. Vnímáte stále jeho lásku.

Rada: Lež má krátké nohy, to ví každé dítě. Je jen několik situací v životě, kdy by sdělená pravda mohla způsobit potíže. Jednou z nich může být nevyléčitelná nemoc u člověka, který by toto jasné sdělení neunesl. Stejně se ale o svém zdravotním stavu dříve či později sám dozví, a to jinými informačními kanály, které jsou mnohem šetrnější než ty naše.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 9, 15, 19, 33, 48

Práce: Odhalíte tajemství z minulosti, které nejspíš mělo zůstat navěky ukryté. Pochopíte přitom zvláštní souvislosti, najednou budete mnoha věcem rozumět. Bude to pro vás, jako byste složili hlavolam, s kterým si dosud lámalo hlavu mnoho lidí. Ovšem je vám jasné, že tento fakt nesmíte poslat dál. Má pro vás zásadní význam.

Zdraví: Vypadá to, jako byste se zavřeli se svými problémy doma, zapomněli větrat a vůbec už vám pomalu docházel vzduch. Rychle byste měli otevřít okna, ale ještě lepší by pro vás byl pobyt v přírodě. Máte si zase přivonět k růžím. Jejich vůně je silná, skoro okouzlující. Jen dejte pozor na trny, mohli byste se o ně poranit.

Vztah: Něco není úplně správné. Sundejte, dokud je čas, svou masku. Jste pod ní ukryti, takže partner se jen dohaduje, co si opravdu myslíte. Doma byste měli být opravdoví, upřímní. Nehrajte si na nic, co nejste. Najděte si svou cestu, nedělejte si ničím násilí. Maska přes obličej, kdy tajemství si necháváte pro sebe, je také jistým násilím.

Volný čas: Toužíte po kamarádech, sejděte se s nimi. Dobře víte, kolik toho vždycky proberete a jak je hlavně veselo. Smyjete také ze sebe pár hříchů z mládí. Víte, že si je pěstujete jako image. Byla to krásná doba a mnohé je odpuštěno. Hlavně neopakujte tyto chyby ještě dnes. S alkoholem buďte raději opatrní.

Rada: Přichází-li na svět nový život, znějí přitom zvony. Může přiletět čáp anebo vrána, každopádně otevřete svou náruč. Nikdy neříkejte ne miminku, které ještě neznáte. Přichází další hrdina do vašeho příběhu, postupně se bude učit svou roli, dostane kostým a postaví se na jeviště. Musí si všechno požít postupně, stejně jako vy.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 17, 22, 25, 29, 45

Práce: To, co se kolem vás děje, je náročnější, než jste mysleli. Musíte zapojit všechno, co ve vás je. Zatím je třeba postupovat zvlášť opatrně, krůček po krůčku. Nemáte kolem sebe dost kompetentních kolegů, na které byste se mohli spolehnout. Proto si raději všechno pořádně zapisujte, nesmíte nic podcenit.

Zdraví: Ideální by bylo, kdybyste si na chvilku udělali pauzu. Zdravotní problémy vás hodně svazují, nevíte, co by se mohlo ještě objevit. Jste odhodláni investovat ve jménu svého zdraví větší finanční částku. Může to být odměna léčiteli nebo zaručeně fungující vitamínový doplněk stravy. Zvažte, jestli je tohle nutné.

Vztah: Ve vašem vztahu jsou krásné energie, rozhodně žádné stereotypy. Pořád si umíte dělat radost, obdarováváte se, i když nemáte žádná výročí, svátky nebo narozeniny. Květina ve váze není u vás doma vzácností. Určitě zase připravte partnerovi malé překvapení, kupte mu něco, po čem už dlouho touží. Uvidíte, jakou bude mít radost.

Volný čas: Dlouho jste se už netoulali venku jen tak. Neměli byste sledovat hodinky. Jděte si po cestách, které vedou odněkud někam. Pozorujte oblohu, mraky někdy odehrají nádherný příběh, který by ani nejlepší spisovatel nevymyslel. Zapomeňte na chvíli na všechny vaše starosti, potřebujete se trochu provětrat.

Rada: Sejdete-li na svých cestách ze správného směru, může vás najednou zaskočit tma. A to taková, že nevíte, kudy byste měli jít dál. Na chvíli se budete muset zastavit, abyste zjistili, odkud svítí světélko. Je to jako v té pohádce O perníkové chaloupce. Pak víte, kam se máte vydat. Ne každého může ježibaba upéct.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 14, 20, 24, 33, 34, 46

Práce: Budete mít pocit, že se vaše práce dostala do další etapy. Chytli jste se a postupně odvalujete těžkou zátěž. Nadřízení si vašeho nasazení cení. Kolegové sice po vás občas hodí závistivý pohled, ale není jim to nic platné. Vy jste stále těmi vynikajícími pracovníky, na které jen tak někdo nemá. Pokračujte dál v tomto tempu.

Zdraví: Nachlazení z minulého týdne se mohlo poněkud rozšířit. Vypadá to na vážnější nemocnění, v těle je zánětlivý proces, který budete muset řešit. Rozhodnete-li se přes tradiční léčku, budete nejspíš užívat antibiotika. Ale jsou rozhodně i jiné cesty, při kterých odhalíte důvody onemocnění. Tady jste podcenili pracovní zátěž.

Vztah: Mezi mužem a ženou mají být nastavené přibližně stejné hranice, stejná přání a také odměny. Chce-li jeden výrazně víc než ten druhý, musí dojít ke kolizi. Proto je na počátku vztahu důležité zjistit priority partnera a sladit se pokud možno spolu na jednu hladinu. Jakýkoli výkyv by nemohl dělat dobrotu.

Volný čas: Nezapomínejte na místa, kde jste doma. Neutíkejte z republiky jenom proto, že je to moderní a že to dělají ostatní. I u nás je mnoho krásných míst, která dokáží promluvit k vašemu srdci. Navíc je tady výhoda domácího prostředí, nikdy se nemusíte nikoho o nic prosit, všechno chápete a hlavně rozumíte našemu humoru.

Rada: Čas od času se před vámi mohou objevit nové možnosti, varianty, do kterých nejít, by mohlo být osudné. Přesto je vám jasné, že všechno najednou mít nemůžete, vaše kroky mohou jít jenom jedním směrem. Ten si ale musíte zvolit sami. Kdybyste si vybrali špatně, časem přijde další zkouška, další volba, která bude jen na vás.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 8, 23, 25, 47, 48

Práce: Někdo vás klepnul přes prsty, ocitli jste se zase v tom běžném životě bez radostí. Vidíte kolem sebe jenom problémy, propadáte se dolů, stále hlouběji. Zastavte se, dokud je ještě čas. Už brzy bude všechno jinak, jen ovšem tuhle chvíli musíte přežít. Vzpomeňte si, jak vám ještě nedávno bylo krásně, vydržte to.

Zdraví: Dávejte si velký pozor na své kyčelní a kolenní klouby, je zde velké nebezpečí poranění. Našlapujte opatrně hlavně v terénu, kde to běžně neznáte. Procházky podél vodních toků mohou být sice romantické, ale mohla by vám uklouznout noha ve chvílích, kdy byste se chtěli podívat třeba na rybičky.

Vztah: Zažijete krásné chvíle s potomkem. Mohl by zvítězit v nějaké soutěži, vystoupit na první školní besídce anebo z vás udělá prarodiče. Každopádně tohle je život, buďte rádi za všechny změny, do kterých jste vtaženi. Lepší je, když se něco děje, i když to není zrovna růžové, než když stojíte stranou a život si kráčí jinudy.

Volný čas: Zažijete týden, kdy všechno bude najednou jinak, než byste si přáli. Zmatky, komplikace, neklid... Nechtějte ale to, co se najednou vzneslo, chytit a uvázat na své místo. To nepůjde. Nějakou chvíli prožijete v nejistotách, ale časem se opět všechno usadí. Zákon zemské přitažlivosti funguje neomylně.

Rada: Poslouchejte své sny, snažte se porozumět předtuchám a zvláštním vizím. Někdy si můžete sice připadat jako blázni, zvlášť máte-li přátele založené čistě materiálně. S těmi tohle moc neprobírejte, jen by si ťukali na čelo a příště byste jim byli pro smích. Vyrovnejte se s tím, že někteří lidé nepochopí, co se ve vás děje.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 11, 21, 28, 30, 43, 48

Práce: Připravte se na menší konflikt s kolegyní, která schválně hledá krizové momenty, aby se mohla hádat. Má dost svých problémů. Nenechte se do jejích diskuzí vtáhnout, jen by vám to zbytečně odčerpalo energii. Naznačte jí, kde jsou hranice, za které už nesmí, snad to pochopí. Neupouštějte od svých pracovních plánů.

Zdraví: Máte ohrožené srdce, šetřte se všude, kde to je jen trochu možné. Náročné by pro vás mohly být především cyklistické vyjížďky, ale i vycházky v horském terénu. Schody výjimečně nemusíte vybíhat, ale jeďte výtahem. Odpočívejte, nechtějte mladším ročníkům ukazovat, co všechno ještě můžete zvládnout.

Vztah: Mezi vámi a partnerem je zvláštní stav, příjemné teplo ale spíš vyznívá jako zahřívací kolo před dalším bojem. Nepokoušejte se o urychlení vývoje, všechno se odehraje tak, jak má. Nemusíte do děje zasahovat, jste jenom herci, režisér se na vás dívá odjinud. Berte každý další společný den jako úspěch ve vašem vztahu.

Volný čas: Připadáte si, jako byste tyto dny odžívali nějaký trest. Nic se vám nedaří, i když se snažíte. Dostáváte jednu ránu za druhou, ani se nestačíte vzpamatovávat. Budete si muset v sobě udělat pořádek. Jste totiž úplně mimo, rozhození, s ostny na všechny strany. Najděte ve svém srdci tu krásnou linii lásky a té se chopte.

Rada: Nemá smysl bojovat se životem. Ideální je přijmout všechno za dary, naučit se s nimi žít. Jakmile přestanete druhé lidi podezřívat, že vám chtějí ublížit, dostanete je na svou stranu. Pak zažijete ten nádherný pocit, kdy plujete, jako byste se nadnášeli, nic vás nebolí a jen se těšíte, co krásného přijde v dalších vteřinách.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 15, 16, 39, 43, 45, 46

Práce: Připravte se na nesolidní chování kolegy, který má s vámi problém. Nepochopil, že vy jste se posunuli ve firemním žebříčku hodnot, a on zůstal tam, kde byl. Už delší dobu promýšlí, jakým způsobem vám dokáže, že je lepší. Je ochoten jít do nekalých praktik, říká se tomu i vrazit nůž do zad. Buďte raději hodně opatrní.

Zdraví: Možná se mohou objevit nějaké zdravotní komplikace. Jste příliš orientováni na sebe. Možná je to nyní těžké, ale měli byste se přijímat jako součást celku, ne jako prioritního představitele rodu zvaného člověk. Pokora je při veškerých léčebných postupech opravdu nejdůležitější. Pozorujte přírodu, jak se mnoho věcí uzdravuje samo.

Vztah: Může mezi vámi propuknout zbytečná hádka, tanec slovíček, která neměla vůbec vyjít na scénu. Zatáhněte oponu a zkuste další jednání rozehrát jinak. Ovšem bolístky by měl nejdřív někdo pofoukat. Rozmyslete si předem, než vyslovíte vražedné slůvko, co by mohlo dokázat. Hlídejte si nejen slova, ale také všechny myšlenky.

Volný čas: Zajděte si do divadla prožít příběh s jednoduchou milostnou zápletkou. Všechna divadelní díla jsou prožité příběhy, zkuste tomu uvěřit. Zaposlouchejte se do děje, jedna divadelní postava bude promlouvat přímo k vám. Pochopíte, kde děláte chybu. Dozvíte se jasnou odpověď na vámi nevyslovené otázky.

Rada: Osobní auta jsou šikovné hračky pro dospělé, někdy výrazně pomáhají, ale dokáží v nestřeženém okamžiku i zabít. Nesmíte jim nikdy přikládat větší roli, než jakou mají. Ještě před pár desítkami let nebylo auto tak samozřejmé, hodně se chodilo pěšky. Dnes je sice jiná doba, ale lidé by měli zůstat lidmi.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  9, 21, 38, 40, 44, 49

Práce: V práci jste na výsluní, ale brzy máte přejít na jinou pozici, kde už to tak jednoznačné nebude. Nejspíš dostanete k ruce ještě někoho, abyste to zvládli. Chystá se jakýsi váš přerod, možná se posunete o stupínek níž, ale pocitově by vám mělo být moc dobře. Nečekejte hned velké peníze, přijdou k vám postupně, ale později.

Zdraví: Slyšíte nebeské zvony, ale to ještě neznamená, že by to mál být umíráček. Je to jen varování, abyste našli ve svém životě hodnoty, které vám vyhovují a které skutečně potřebujete. Všechno ostatní můžete s klidným svědomím zlikvidovat. Hlavně alkohol a nikotin vám škodí. Je to, jako byste teď měli málo vzduchu.

Vztah: Partner s vámi zase mluví a vám je moc dobře. Vnímáte, jak ho máte rádi. Je plný energie a komunikuje s vámi, jako by se ani nic nestalo. Ale ono se opravdu nic nestalo. Vydejte se někam, kde je vám dobře. Sedněte si na víno nebo se vydejte na procházku. Ještě není taková zima. Ale večer se už raději pořádně oblečte.

Volný čas: Nic ve volném čase byste neměli dělat za peníze. Užívejte si volna maximálně, dělejte, co vás baví. Nejdůležitější je, aby každá chvilka byla naplno prožitá, abyste neutíkali ve vzpomínkách do minulosti anebo do budoucnosti. Největší bohatství máte právě tady a teď. V té absolutní přítomnosti je úplně nejvíc.

Rada: Když zvednete u rybníka stavidlo, voda vyteče a nikoho se neptá, kterým směrem a jak rychle má téci. Tohle je tak přirozené, jako že prší z nebe na zem nebo že slunce chodí spát jedině na západ. Nesnažte se vstoupit do věcí, které mají svůj přirozený vývoj a ani jinak by to nešlo. Nelámejte nic přes koleno, to nepůjde.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 12, 21, 36, 44, 46

Práce: Máte stále plnou důvěru nadřízeného, i když vaše výsledky teď tolik výrazné nejsou. Dostali jste novou funkci, jste dokonce v roli jakéhosi koordinátora. U vás se sbíhají jednotlivé menší aktivity firmy a za vašeho dohledu se potom kompletují do většího celku. Zkušenosti máte už z uplynulých měsíců, připadáte si důležití.

Zdraví: Není to příliš často, ale občas se vám zdají sny, při kterých se až leknete, jak jsou živé. Obvykle v nich za vámi přichází někdo z vašich předků, kteří již nežijí, a rozmlouvá s vámi o jejich životě. Nemusíte si hned o sobě myslet, že jste blázni. Ani vás mrtví nevolají k sobě. Je to je jiný rozměr tohoto světa. Netrapte se tím.

Vztah: Přestáváte se dívat na vztah mezi vámi a partnerem jako na krizový. Nijak ho neřešíte. Je vám jasné, že od sebe nepůjdete a spolu to je takové, jak to znáte. Naštěstí na vás čeká milé pohlazení někde jinde. Vracíte se domů tedy relativně v pohodě a nevyvoláváte žádné konflikty. Partnera necháváte žít také po svém.

Volný čas: Neřešíte žádná složitá ultimata, nikomu nic neslibujete a už ani nedlužíte. Srovnali jste se s lidmi kolem sebe, jen směrem k potomkovi vnímáte jistý problém. Jako by se k vám otočil zády a nechtěl už slyšet žádné vaše slovo. Budete tohle ještě muset nějak vyřešit. Otevřete mu ještě jednou vaše dveře, ať se má kam vracet.

Rada: Nemusíte být smutní, když vás v životě neprovází štěstí. To sice na vás nečeká na trávě podél vašich cest, ale přesto se s ním můžete naučit žít. Je totiž součástí všech těch nepatrných drobných radostí, které prožíváte každý den. Je v pampelišce, která si vyrostla v betonu, v očích probuzeného miminka nebo třeba ve východu slunce.

 

© Wahlgrenis   20.10.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.