wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 13. do 19. října 2008             

 
Po 13.10.2008 Út 14.10.2008 St 15.10.2008 Čt 16.10.2008 Pá 17.10.2008 So 18.10.2008 Ne 19.10.2008
Magický ornament: 13. říjen 2008 Magický ornament: 14. říjen 2008 Magický ornament: 15. říjen 2008 Magický ornament: 16. říjen 2008 Magický ornament: 17. říjen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 5, 24, 30, 47, 49

Práce: Vaše pracovní hvězda stále září. Můžete směle hovořit na větších shromážděních, na poradách, máte nejen jasné myšlenky, ale dokážete zaujmout i svým jednoznačným vystupováním. Dbáte na svůj zevnějšek, držení těla i vhodné doplňky. Jste se sebou spokojení. Už si ani nevzpomínáte, že to někdy bylo jinak.

Zdraví: Nemáte-li žádné zdravotní komplikace a zdá se vám to už dlouhé, když všichni vaši známí a příbuzní se pořád někde léčí, buďte rádi. Nemoc není životní program. Jste celkem v pořádku. Jen si dávejte pozor při jakýchkoli změnách terénu, jako jsou schody, obrubníky, nebo práce na vozovce. Vaše kotníky jsou nyní mnohem citlivější.

Vztah: Připravte se na větší finanční výdaj. Je pravděpodobné, že přestane fungovat předmět trvalejší hodnoty, který měl podle vašeho mínění ještě fungovat – pračka, lednička nebo auto. Budete muset sáhnout na peníze, které byly určeny původně na něco jiného. S partnerem ale jiné řešení nenajdete. Naštěstí se v tomto postupu shodnete.

Volný čas: Udělejte si čas pro sebe. Navštivte kadeřníka, kosmetičku, anebo můžete zajít třeba na masáž. Ideální by bylo, abyste se nechali rozmazlovat, hýčkat. Při všech takových terapiích byste ale měli mít už tzv. svého člověka, který vás zná a vy znáte jeho. Bohužel i jeho negativní energie by se totiž na vás mohla přenést, tak buďte opatrní.

Rada: Všechny živelní katastrofy jsou pro člověka v podstatě úžasně motivujícím zážitkem. Ať už to jsou zemětřesení, povodně, tsunami nebo nekonečné lijáky, tehdy máme konečně pochopit, že člověk není definitivním vládcem této planety. Naopak chováme se stále hůř, odčerpáváme zásoby energie, které ale nejsou nevyčerpatelné.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 25, 33, 45, 46, 49

Práce: Nedopusťte, abyste do práce chodili jenom pro peníze. Odměny si vás najdou, ale nesmíte se kvůli nim prát. Poslední dobou se vám daří, finance určitě nebudou problém. Nudné činnosti jste dokázali přesunout jinam, chodíte do práce rádi, protože vás dokonce i baví. Našli jste své správné místo, takové štěstí každý nemá. Važte si toho.

Zdraví: Měli byste se sejít se známým, který řešil podobné problémy jako vy. Může vám mnohé předat, poradit. Hlavně nesmíte propadat depresím. Zatím ještě se odměny asi nedočkáte, ale v jistém směru pokročíte. Uchopíte jistý pevný bod a od něho začnete navíjet tu správnou nit vašeho životního příběhu. Jen se nesmíte nikdy předčasně vzdávat.

Vztah: Nechtějte, aby vám druhý člověk patřil vždy a naprosto bezvýhradně. Nechte mu také nějaké jeho tajemství, kamarády, chvíle, kdy je sám. Vaše věčná přítomnost by ho mohla brzy vyčerpat. Pak se bude o to víc na vás těšit. Jsou to neviditelná křídla, která když v pravou chvíli partnerovi darujete, vždy se k vám zase rád vrátí.

Volný čas: Jednání na úřadech by pro vás nebylo vhodné, jste naladěni úplně jinak. Pokud je to jen trochu možné, zkuste si najít jiný termín. Úředníci jsou lidmi s přísně stanovenými bariérami, cestičkami, kam vás potřebují dostat. Vy se ale docela lišíte, byly by to zbytečné problémy. Vydejte se raději do údolí, k řekám, kde vás okouzlí jiné energie.

Rada: Při svých cestách často potkáváte naprosto cizího člověka, který se s vámi dá jen tak do řeči. Je to přitom, jako byste se znali léta. Nezkoumejte, jak je to možné, ale přijímejte pravdy, které se k vám takto dostávají. Dávejte ze sebe v takových chvílích to nejlidštější, co ve vás je. Ale neptejte se, co za to dostanete. Odměna totiž nebude v penězích.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 6, 22, 23, 32, 33, 37

Práce: Neuvažujte o žádných nových akcích, pokračujte v tom, co máte rozpracované. Všechno se vám daří, máte úžasný náskok. Vyslechnete si ocenění od nadřízených, jste doopravdy dobří. Ale nabídky na nové věci nyní nepřijímejte, zkomplikovaly by se dřív, než byste se stačili rozkoukat. Dotáhněte to, na čem jste začali pracovat už dřív.

Zdraví: Dramatické mohou být všechny momenty, kdy jste rychlejší, než byste být měli. Na silnicích nezávoďte, jste-li za volantem, anebo se jenom držíte řidítek jízdního kola. Měli byste co nejvíce chodit po vlastních nohou, nic vám neuteče. Vavřínové věnce nejsou určeny každému. Vítěz často musí hodně zaplatit. Rozhodněte se, co je pro vás nejdůležitější.

Vztah: Všechno, co začnete v těchto dnech s partnerem realizovat, bude mít pevné základy. Cokoli se rozhodnete vybudovat, postavit nebo založit, bude stát až navěky. Dlouho se nerozmýšlejte, takových dní, kdy by se daly budovat chrámy, není v roce tolik. Nehodláte-li zrovna stavět, můžete si udělat pořádek ve fotografiích nebo v knihovně.

Volný čas: Ideální by bylo, kdybyste se vydali na noční hru. Možná namítnete, že z táborových her na strach jste už vyrostli. Ale nejspíš si opět prožijete ten pocit nejistoty, jestli za stromem číhá vedoucí vedlejšího oddílu anebo nějaké strašidlo. Život je plný podivných individuí. Vzpomeňte si, jak jste byli šťastní, když bylo konečně po všem.

Rada: Ne každý den může být nádherný a plný překvapení. Někdy prožíváte spíše nudu a deprese. Ale je dobré nepoddávat se těm nejhorším stavům a naučit se naplnit život drobnými radostmi, malým nekonečným štěstím. Těšte se na chvíle s milovaným člověkem, těšte se na východ slunce, těšte se na déšť. Pořád je na co se těšit.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 22, 25, 31, 35, 44

Práce: Dostavují se reálné výsledky, všichni jste pracovali dobře. Vypadá to, že se rozjede úspěšná spolupráce se zahraničím, s novými společníky nebo firmami. Vedení nedávno navázalo zajímavé kontakty, které se nyní mohou postupně realizovat. Nemusíte mít obavy, vaše práce ohrožena není. Naopak můžete očekávat již brzy odměny.

Zdraví: Zdravotních problémů jste si už užili až až. Rádi byste to už konečně vzali za správný konec, ale nějak nevíte, kde je. Vlastně jednotlivé vaše kroky jsou otázkou náhody. Proto jste nyní tam, kde jste. Potřebujete odbornější konzultaci a člověkem, který zná víc, než jenom slova napsaná v medicínských knihách.

Vztah: S partnerem si udělejte čas na poslech hudby, na které se spolu shodnete. Nemusíte kvůli tomu chodit na koncert, můžete se pohodlně usadit do křesel ve vašem obývacím pokoji. Bude-li vhodný okamžik, mohli byste si i zatančit. Chybí vám společné sladění na jednu notu. Zatím jste každý trochu jinde.

Volný čas: Dělejte si cokoli, co vás baví, jen hlavně žádné násilí. Je vhodný čas na začátky, přihlaste se třeba do jazykového kurzu francouzštiny. Ale zvolte si takový termín, který vás do budoucna nebude příliš omezovat. Tato činnost by pro vás měla být motivující v tom, že ji také budete někdy časem využívat. Naplánujte si cestu do Paříže.

Rada: Každá deprese, každý okamžik, kdy už máte pocit, že nic horšího nastat nemůže, vás hned v příští minutě posune ještě níž. Teprve až se budete dlouho procházet po nejhlubším mořském dně, najednou dostanete obrovskou sílu a vyletíte zase nahoru. Ale bez těch propadů tento zázrak prožít nikdy nemůžete.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 9, 14, 16, 28, 47

Práce: Práce se na vás navalila. Není tak jednoduchá, jak jste si zpočátku mysleli. Možná budete zaskočeni, když najednou nebudete vědět kudy kam. Pravděpodobně budete muset zůstávat ve firmě déle, abyste všechno stihli. Lépe si zorganizujte svůj rozvrh, měli byste i tohle zvládnout. Naděje, že to vyjde, je poměrně velká.

Zdraví: Celkem nic vám není a přesto vás něco trápí. Chybí vám totiž důležitá radost ze života, taková, jakou se snad umějí radovat jenom děti nebo blázni. Neočekáváte nic krásného, jen tak jdete životem, měli byste se pozitivně nabít. Každá vteřina může být malým zázrakem, když se ji naučíte prožívat maximálně naplno.

Vztah: Vzájemné doteky jsou pro vztah dvou lidí moc důležité. Nechoďte kolem partnera jako cizí. Polibky na uvítanou i na rozloučenou byste neměli brát jako samozřejmost, ale vždy připojte i důležitý úsměv a měl by také zaregistrovat vaši jiskru v očích. Jedině tím nenecháte vaši lásky zcela zemřít. Denně byste ji měli živit.

Volný čas: Kolem vody to stále ještě nebudete mít ideální. Raději se příliš nevzdalujte z domu. Můžete začít s úpravami vašeho domova, o kterých už delší dobu přemýšlíte. Nebojte se, že nebudou peníze. Váš plán ale proberte také s partnerem, abyste se potom nedivili, že s vaším postupem nesouhlasí. Důležité je, abyste se shodli na detailech.

Rada: Štěstí je moc křehké, když o něm s každým mluvíte. Nenajdete ho nikde v regálech supermarketů, ani nečeká u cesty. Štěstí je vnitřní pocit, bez kterého se jen složitě žije. Každý se ale může na své celoživotní štěstí naprogramovat, nejpodstatnější je naučit se na něco těšit. Na nové ráno, na vůni růže nebo na pohlazení.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 21, 24, 39, 43, 46

Práce: Jste zase tam, kde jste byli, jdete vpřed jako jasní vítězové, nikdo vás neohrožuje. Poradili jste si s problémem, zpracovali jste, co bylo třeba. Jste v pracovní hierarchii trochu výš, než jste byli, vnímáte, že vás i nadřízení vnímají nějak lépe. Brzy k vám dorazí zasloužené odměny. Jen se nesmíte příliš bít do prsou.

Zdraví: Odpoutali jste se od předsudků, které vás ještě včera naprosto zbytečně svazovaly. Konečně jste se dostali do správné řeky, necháváte se unášet dobrým proudem. Co bylo, už neplatí. Nelistujte v odborných knihách, všechna pravda je jenom uvnitř vás, ještě konkrétněji ve vaší duši. Každá nemoc je jen výkřik duše.

Vztah:  Tajemství, která máte ukrytá někdy z dětství v truhle na půdě, jsou jenom vaše. Tam jste zamkli první lásky, zklamání a taky první kopretinu, která vám řekla, že vás má rád. Tohle jsou jenom vaše poklady. Zvažte, jestli tohle chcete někomu svěřit. Sem utíkáte, když vaše srdce pláče. Jsou to vaše tajná vrátka.

Volný čas: Hory na podzim jsou krásné, září všemi barvami. Udělejte si malý výlet do vašich oblíbených hor, vylezte na rozhlednu, odkud je výhled do kraje. Vezměte s sebou někoho, s kým je vám opravdu dobře. Nezapomeňte ale na pláštěnku, mohl by vás zaskočit déšť. Na zpáteční cestě ale buďte hodně opatrní.

Rada: Zvažte si, jestli skutečně musíte být pořád ukryti pod tou vaší neprůhlednou maskou. Je to jistě pro vás hodně pohodlné, taková nenáročná hra na pravdu, kdy na sebe nechcete nic prozradit. Stejně se k tomu jednou budete muset přiklonit. Je ve vás zbytečný blok. Nejste to vy, kdo se na vás dívá ze zrcadla.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 5, 16, 17, 32, 45, 46

Práce: Neočekávejte nic nového, žádné změny. Vše jede ve svých starých kolejích. Pracovně by to mohl být pro někoho zcela nudný týden, ale vy máte náročný projekt, který je třeba zpracovat komplexně. Proto se zbytečně nerozptylujte. Nechtějte toho řešit víc, než je v tuto chvíli nezbytně nutné. Všechno má svůj čas.

Zdraví: Nachlazení není moc příjemné, venku je krásný podzim a vy abyste pili čaje s medem. Možná vás škrábe v krku a hůř se vám polyká. Krk souvisí s komunikací s ostatními lidmi. Naučte se mluvit pouze pozitivně, úplně zrušte vulgární slova. Nikomu neubližujte ani v myšlenkách, naopak naučte se stále druhého jakoby láskyplně hladit.

Vztah: Partner vás překvapí. Vypadá to na dar, který byste od něho nikdy nečekali, i když určitě jste s ním o tomto přání mluvili. Ale bylo v kategorii přání nikdy nesplnitelných. Budete zkoumat finanční stránku daru, protože určitě nebude nejlevnější. To ale není podstatné. Važte si vůbec partnerova gesta, vidíte, jak na vás myslí.

Volný čas: Možná máte stále občas trochu pocit, že vám chybí člověk, s kterým byste si mohli o všem povídat. Partner je přeci jenom trochu jiný. Ale tohle byste nyní neměli zpracovávat, každá taková myšlenka se totiž dokáže časem zhmotnit. Potom byste byli zklamaní. Váš život je naplněný po okraj tak, jak by naplněný být měl.

Rada: Pokud jste si zvolili studijní obor, kterému se chcete naplno věnovat, je třeba stanovit si jasný plán. Je to škola, stejná jako kdysi, když jste byli mladší. Nepodceňte přípravu a nehrajte si na někoho, kým nejste. Možná si sebe příliš idealizujete. Už nejste studenty, ale budete se do toho procesu muset postupně zase dostat.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  10, 17, 18, 39, 44, 46

Práce: Máte ze sebe radost jako malé děti. Všechno se daří a navíc dostáváte nové šance. Vnímáte, jak pro vás najednou není nic nemožné a jak jdete po své cestě dál, bez nejmenšího zaváhání. Sice občas vstupujete trochu do vzduchoprázdna, ale pod vašimi kroky se jako v pohádce rodí úžasný most odněkud někam.

Zdraví: Jestli to nebude nevyhnutelné, neměli byste v těchto dnech nikam odjíždět. Domácí prostředí a věci s tím související jsou pro vás nejvhodnější. Vyvarujte se exotických jídel a nápojů, nedělejte nic, na co nejste zvyklí a co vám je nepříjemné. Poslouchejte svou oblíbenou hudbu, mluvte s lidmi, které důvěrně znáte.

Vztah: Když spolu přestanete mluvit, stanete se pro partnera podezřelými. Nedopusťte, aby tady vznikl prostor pro jakékoli pochybnosti. Dívejte se jeden druhému do očí, při jídle seďte u stolu zásadně proti sobě, abyste viděli, jak se partner tváří, abyste odčítali, jak se cítí. Mnoho na něm poznáte i bez dotěrných otázek.

Volný čas: Máte-li před sebou zásadní úřední jednání, nemusíte mít nejmenší obavy. Člověk, s kterým budete jednat, neřeší vaši věc jako první případ svého života. Má zkušenosti, dokonce chápe, co prožíváte. Umí dobře poradit. Raději si ale předem připravte všechny důležité dokumenty a listiny, abyste se nezdržovali.

Rada: Člověk, který přijde ve svém životě o všechno, pochopí velice rychle, co je vlastně v životě důležité. Tohle se nikde ve školách neučí, k tomu je třeba dojít. Máte-li kolem sebe nadbytek všeho a s klidným svědomím likvidujete věci, které by ještě mohly sloužit, máte před sebou ještě moc dlouhou cestu k porozumění.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 6, 16, 30, 35, 47, 48

Práce: Odměna, kterou jste nedávno převzali, už je někde jinde. Máte neuvěřitelnou schopnost v co nejkratší možné době utratit co nejvíce peněz. Tohle by jiným lidem mohlo dělat problém. Takže vám nyní nezbývá než se zase pustit do té nekončící mravenčí práce. Ale dobře víte, že se k výsledku dokážete propracovat.

Zdraví: Toto období by bylo ideální na odjezd do lázní. Na pár dní si potřebujete odpočinout od všech povinností, uvolnit myšlenky, které vás poslední dobou potrápily. Spíše než horské oblasti by vám prospěly lázeňské komplexy v nížinách, kolem rybníkům. Vrátit se můžete jako noví lidé. Tuto změnu na vás ocení hlavně v práci.

Vztah:  Všechno se vám nějak rozsypalo. Potomek se chce vydat po své cestě, na které vás už vůbec nepotřebuje. Říká to tak vážně, že mu věříte. S partnerem se konečně shodnete, že musíte proti němu postupovat společně. Je to snad jediné téma, které máte v poslední době společné. Domeček s karet se rozsypal na hromádku.

Volný čas: Známý vám doporučí návštěvu partnerské poradny. Trochu zaváháte, ale nakonec se tam vydáte, protože máte zájem problém řešit. Ovšem člověk, který by měl radit, vám nebude vyhovovat. Jeho postoj bude agresivní, panovačný a zcela nekomunikativní. Pochopíte, že v těchto věcech si budete muset poradit sami.

Rada: Neměli byste se stydět vyslovit občas slova vyznání, jako například miluji tě. Budete-li si je nechávat stále pro sebe, pak druhý člověk nemusí ani málo tušit, co k němu vlastně cítíte. Vy si ale naopak můžete myslet, že on všechno pochopil z výrazu vaší tváře nebo z pohledu očí. Pak od vás odejde, aniž byste to pochopili.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 23, 33, 37, 41, 45, 46

Práce: Konečně jste si ujasnili svou pozici ve firmě, nadřízený uznal, že máte mít svůj vlastní prostor. Nevstupuje už tak často, aby vás kontroloval, máte samostatné úkoly. Jste na svém místě a děláte práci, která vás baví. Co byste si mohli přát ještě víc? Jen několik dní jste si připadali podivně, ale všechno se to rozplynulo.

Zdraví: Občas si zavzpomínáte, v čem jste ještě nedávno žili. Teď je už všechno úplně jinak. Moc se vám oddychlo. Dostali jste do rukou klíč od svého budoucího zdraví. Nesmíte propadat depresím, už se nic hrozného nevrátí. Pochopili jste, že to bylo jenom varování, zdvižený prst, už víte, jak se máte dál k sobě. chovat.

Vztah: Příliš často si prohlížíte staré fotografie a vzpomínáte na chvíle, kdy jste se vedle někoho jiného měli lépe. Minulé příběhy ale nad krabicí neoživíte. Jsou dávno odžité, mrtvé, nemají pokračování, i kdyby to třeba mohlo vypadat jinak. Minulé lásky se sice také potkávají, ale protože se minuly, nemohou projít do budoucnosti.

Volný čas: Mohli byste se pomalinku rozhýbávat, zpočátku zkuste kratší vycházky, později se opatrně pusťte do sportovních aktivit. Nemusíte hned lámat světové rekordy, dělejte všechno s klidem, neubližujte si. Není nutné, abyste se hned vyčerpali. Život se dá prožít bez krizí. Naučte se v něm krásně plout.

Rada: S přicházejícími vánočními svátky si vzpomínáte, jak probíhal velký úklid u vás doma. Byl tam zvláštní systém, postupně se procházelo jednotlivými místnostmi a za vámi bylo neskutečně čisto. Od té doby se ve vašem novém domově nikdy nic podobného nekonalo. Přemýšlíte, čím to bylo a jestli byste to taky dokázali.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  3, 7, 9, 25, 33, 41

Práce: Jste zvláštně zastavení. Díváte se k obloze, čekáte záchranu, ale nepřichází ani znamení a dokonce ani kapka deště. Nechápete, co se stalo, rádi byste otočili strojem času jen o kousek zpět, ale dobře víte, že takovou moc nemáte. Trápíte se, ptáte se, ale žádné odpovědi vám na vaše otázky nepřicházejí.

Zdraví: Zasáhla vás osudová rána, nevíte, co bude dál. Rádi byste byli v pohodě, ale jste zcela vyšinutí ze správného směru. Díváte se kolem sebe, čeho byste se mohli zachytit, ale nikde nic vhodného není. Navíc zjistíte, že ani nemáte dostatek peněz, které by byly pro případnou náročnější léčbu potřeba.

Vztah: Když mezi vámi vázne komunikace, nesmíte se do mluvení s partnerem nutit. Jsou to podivné vazby, ale násilím se nic nedosáhne. Nechtějte po partnerovi, aby vám vyprávěl ve chvílích, kdy je unavný a hlavu má plnou starostí. Najděte si program bez něho, jen ať si odpočine. Nehledejte v tom nic podivného.

Volný čas: Všechna vaše zranění z dřívější doby si dobře pamatujete. V těch okamžicích jako by se zastavil čas a vy najednou hrajete ve zpomaleném filmu. Dávejte na sebe pozor. Zranit byste se mohli prakticky kdykoli, když nabere váš život na obrátkách. To můžete ale potom zapomenout, jak vypadá beruška. Raději zpomalte.

Rada: Nikdy nesmíte nutit slunce, aby zapadalo. Na to jste příliš malí páni. Je mnoho věcí, které člověk dokáže, ale mnohem víc takových, před kterými by měl prosit na kolenou. Síla, která otáčí naší planetou, sice není vidět, ale je mocnější, než si myslíte. Přemýšlejte někdy o tom, co všechno už byste nikdy nechtěli dělat.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 7, 13, 21, 28, 35, 45

Práce: Všechny kolize a zastavení, kterými jste prošli, jsou už definitivně za vámi. Rozhodli jste se udělat za minulostí čáru a začínáte jinak. Jste odhodláni nedělat chyby a zase se dostat na špici vašeho pracovního týmu. Chcete opět zažívat obdivné pohledy kolegů. Tento podzim není pro tyto plány ideální. Ale už brzy bude všechno jinak.

Zdraví: Po zdravotní stránce máte ideální podmínky, abyste se konečně dostali na lepší pozici. Jste v klidu, smířeni s tím, co k vám přichází. Přestali jste sebou neustále cukat a hledat nějaká zkratová řešení. Všechno přijde, když ale na sebe nebudete spěchat. Je krásné užívat si naplno to, co máte k dispozici, nemít přehnané požadavky.

Vztah: Se stálým partnerem trvá krize, nijak vás to ani nepřekvapuje. Komunikace vázne, dokonce už ani ty běžné věty o nakupování, placení složenek a úklidu se neřeší.Občas se sice doma objeví dvakrát stejný nákup, ale to vám připadá snazší než probírat, kdo co nakoupí. Vyhýbáte se partnerovým očím, chodíte jinými cestami.

Volný čas: Mohli byste odjet na služební cestu do jiného města. Ale během přepravy buďte opatrní, u motorestu, kde se hodláte zastavit na jídlo, na vás číhá zloděj. Dávejte si větší pozor na své doklady, peníze a klíče. Také nenechávejte v autě na parkovišti zavazadla a notebook, brzy byste zjistili, že ho už asi bude používat někdo jiný.

Rada: Děti nepřicházejí jenom k maminkám, které mají míry jako modelky, dlouhé nohy a vlasy do půli zad. Není podstatná vnější krása, ale spíš to, co je ukryté uvnitř a na první pohled jen těžko čitelné. Maminka je zcela jiná kategorie ženy, je v ní nový život, nová naděje. Ty, které ještě neotěhotněly, mohou teprve svou vnitřní krásu najít.

 

© Wahlgrenis   13.10.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.