wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 6. do 12. října 2008             

 
Po 6.10.2008 Út 7.10.2008 St 8.10.2008 Čt 9.10.2008 Pá 10.10.2008 So 11.10.2008 Ne 12.10.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 10. říjen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 6, 18, 24, 35, 37, 46

Práce: Dlouho jste se snažili násilím pochopit jistý postup nebo směr. Nyní se jako mávnutím kouzelného proutku otevřela tajná vrátka a vám jde všechno krásně, jako po másle. Zmatky a nedorozumění zůstaly v minulosti, teprve teď jste kompletní. Vystoupili jste na pomyslný vrchol, můžete očekávat odměny a pochvaly nadřízených.

Zdraví: Za minulostí jste zatáhli těžkou oponu, jste najednou jiní, krásnější, optimističtější. Jen si trochu v těchto dnech hlídejte jídelníček. Mohl by se ozvat žaludek. Prospělo by vám pročištění těla, například jezte více rýže natural, vlákniny a celozrnného pečiva. Poslouchejte krásnou pomalejší, lehce meditační hudbu, dlouhé tóny.

Vztah: Usmiřování jste soustředili do ložnice. Možná jste měli volit jiné prostory, ale záleží na vás. Partner ještě pořád pochybuje, nejste nyní pro něho tím největším pokladem, který v životě potkal. Budete se muset nejspíš nad sebou zamyslet, jestli se jím ještě chcete stát. Za úvahu to jistě stojí. Chybu, kterou jste udělali, by vám měl partner odpustit.

Volný čas: Lákají vás výšky. Chtěli byste si udělat kurs na řízení ultralehkého letadla, skočili byste si padákem, vyzkoušeli bungee jumping anebo rogalo. Chodit po zemi vám najednou připadá málo. Ovšem než se do takových aktivit pustíte, měli byste domyslet, co všechno se může stát a jestli vám za to těch pár vteřin, kterým se říká adrenalin, stojí.

Rada: Občas k vám může dorazit šokující informace ve snu nebo jako předtucha. Může to být pokyn, abyste něco udělali, někam šli nebo něco někomu řekli. Jakmile ale o těchto postupech začnete příliš uvažovat, ztratí svoji původní hodnotu. Lepší je udělat bezprostředně to, k čemu jste nabádáni. Nic není náhoda, nemávejte nad tím rukou.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 8, 11, 20, 26, 45

Práce: Někomu v práci se mohou zdát vaše excelentní výkony podezřelé a bude chtít naopak, aby došlo k výměně na předních místech. Měli byste si svoji pozici ale uhájit. Není to totiž žádná fraška, ale reálný fakt. Jste dobří. Obavy mít nemusíte, jen dávejte pozor na pomluvy a zlá gesta, která na vás budou všude útočit.

Zdraví: Varování k vám sice už dorazila, ale nějak jste je nepochopili. Přitom právě tam byl důležitý klíč k řešení. Budete muset se ještě jednou zamyslet, kde děláte chybu. Každopádně vaše stereotypní vzorce nejsou ideální. Něco se musí zcela zrušit, něco jenom omezit. Sami budete cítit, co vám dělá dobře. Nedovolte ale na sobě žádné násilí.

Vztah: Je-li v rodině budoucí maminka, mohlo by dojít k menším komplikacím. Rozhodně je třeba poslouchat rady lékařů, netrvat na něčem na vlastní pěst. Podpora partnera je v takových chvílích hodně důležitá. Dítě nikdy nemůžete považovat za hračka jen toho jednoho. Bude se od vás vyžadovat hodně citu, lásky, porozumění a důvěry.

Volný čas: Většina lidí v současné době tráví volné dny v obrovských hypermarketech. Na jednom místě je prakticky program pro celou rodinu, ale tohle pro vás štěstí není. Naopak byste měli dávat přednost pobytu v přírodě, procházkám po lesních cestách, pohledům na zapadající slunce. Dovolte přírodě, aby mohla žít i u vás doma.

Rada: Teprve když se dostanete na absolutní dno, uvědomíte si, že jste se předtím měli úplně fantasticky. Zapomenete najednou na trápení, která už totiž ani jako trápení nevypadají. Zatáhněte oponu a začněte žít jinak. Člověk si vlastně denně může plnit své sny, když na to ovšem má, když se nepoddá zbytečným starostem. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 15, 20, 32, 40, 42

Práce: Stoupáte pořád výš na pomyslném kariérním žebříčku. Nevidíte před sebou žádné komplikace, věříte si. Ovšem mohli byste být brzy zastaveni, měli byste být opatrnější. Zjistíte, jak je najednou všechno pomíjivé a jako by nic nemělo mít smysl. Nemůžete se stavět do obranné pozice, ale zkuste se se změnami přirozenou cestou sžít.

Zdraví: Děláte si příliš mnoho násilí, nějak se vám všechno vymyká z kontroly. Budete se muset nejspíš vrátit o několik kroků zpět a začít zcela jinak, nově. Chyba je ale na dosah. Ubližujete si, nemáte se rádi. Příliš si všechno komplikujete. Omezte maso, zařaďte více zeleniny a ovoce. Omezte kávu a sycené nápoje. Chybí vám také zdravý spánek.

Vztah: Ve vztahu stále pochybujete. Nevěříte v čistotu a nekonečnou lásku. Předem očekáváte problémy a ty se pak také samozřejmě objeví. Vymýťte všechno, co mezi vámi a partnerem nemá co dělat, začněte nově a bez předsudků. Teprve potom se začne vytvářet nová kvalita vztahu. Jinak to ale nepůjde, musíte začít u sebe.

Volný čas: Neuvažujte o své rodičovské roli. Ještě není ten ideální čas. Zatím spíše vidíte před sebou nové miminko než partnera, s nímž byste to miminko chtěli. Dítě je vždy vyústěním vztahu, na něm byste měli ještě zapracovat. Nemůžete stavět obrovský dům, když nemáte vedle sebe spolehlivé spolupracovníky. Až se sladíte, stavba poroste.

Rada: Jen občas vás napadne, že byste mohli vrátit to, co je dávno v minulosti. Nesmíte se ale příliš ohlížet, naučte se konečně už žít tady a teď. Prožívat naplno každou minuto svého života. Zatím se příliš rozplýváte, ztrácíte se, nemáte před sebou jasný směr. Zapomeňte na to, co bylo, jen si tím svazujete nohy. Ale žijte jen pro ten dnešní den.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 13, 24, 30, 35, 49

Práce: V práci nyní nastává zvláštní období, každý si pracuje na svém. Budujete z jednotlivých stavebních kamenů velké dílo. Minulé krize jsou zapomenuty, všechny šarvátky a nejasnosti zůstaly v minulosti. Neděje se nic přelomového, nic zásadního se neřeší. Jste rádi, že je klid. Najdete si čas na občasnou legraci s kolegy.

Zdraví: Měli byste víc otevřít své srdce. Začala by k vám proudit nádherná léčivá energie. Zatím se blokujete, protože řešíte spoustu problémů, s kterými si nevíte rady. Moc byste chtěli být zdravější, ale snažíte se o to hodně rozumem. A tady je to jinak. Naučte se už používat své srdce a brzy se k vám krásná energie vrátí.

Vztah: Vazba na otce u vás stále vystupuje do popředí. Možná by pomohlo, kdybyste si s ním mohli jen tak sednout a zavzpomínat na to hezké, co jste v dětství prožili. To ošklivé zbytečně neoprašujte. S partnerem se snažíte zvládnout starosti kolem potomků. Někoho asi potrápí nemoc, ale nebude to jistě nic zásadního.

Volný čas: Připadáte si prázdní a asi to tak opravdu je. Zajdete-li za nějakou kulturou, neodnesete si žádný příjemný zážitek. Nedokážete se odpoutat, abyste mohli prožít příběh s hrdiny na jevišti. Tohle vám nejde. Prahnete sice vnitřně po krásných zážitcích a úžasných prožitcích, ale nic nepřichází. Budete si muset chvilku počkat.

Rada: Začne-li se člověku najednou dařit, měl by si vzpomenout na všechny, kdo ho na jeho cestě až sem postupně provázeli. Nejsou to jenom rodinní příslušníci, rodiče, sourozenci a partner, kteří vám byli oporou, ale i učitelé ve školách, sousedi a kamarádi. Nezapomeňte ani na vaše lásky a na přátele na život a smrt, když vám bylo deset.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 7, 12, 26, 41, 48

Práce: Začínáte spolupracovat s ženou v nadřízeném postavení. Budou to nejspíš nové, mnohem náročnější projekty, na které byste si ovšem sami jen tak netroufli. Ona vám otevře tajná vrátka, takže budete moci pochopit širší souvislosti. Je to pro vás nové poznání, které může znamenat další krůček nahoru na vaší profesní cestě.

Zdraví: Neměli byste se příliš zrychlovat a chtít to, na co máte nárok až zítra. Všechno má svůj čas, nespěchejte na sebe. I pro vás vychází jediné slunce na obloze, nesmíte ho chtít jenom pro sebe. Trpělivost je pro tyto dny moc důležitá. Rychlostí byste se nejen zastavili, ale také by vás to mohlo posunout o pěkný kus zpátky.

Vztah: Stále to mezi vámi a partnerem jiskří, ale je to zlobná energie. Měli byste se sladit, najít společnou řeč a ujasnit si budoucí směr. Není to nijak náročné, jen si o tom potřebujete promluvit. Už nějakou dobu jste každý trochu zvlášť. Zkuste zajít na večeři nebo aspoň výjimečně na kávu do kavárny, i když ji umíte uvařit i doma.

Volný čas: Každá aktivita něco stojí, ať už to jsou jazykové kurzy, fittness nebo kino. Zvolte si pro tyto dny jen jeden směr, kterému se chcete věnovat. Ideální je všechno, kde můžete mluvit, kde od vás k druhým lidem přecházejí vaše myšlenky. Mohli byste krásně recitovat na soutěžích, zpívat nebo hrát na jakýchkoli pódiích.

Rada: Nezáviďte nikdy nikomu nic, co sami nevlastníte. Závist není dobrá kamarádka. Nevíte, co dotyčný, který sice je proti vám o tuto věc bohatší, prožívá a s jakým osudem se musel prát. Nikdy neznáte celý příběh, nevíte, co ho trápí. Buďte rádi za všechno, co máte, a děkujte za každý okamžik, který máte s kým prožít.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 11, 12, 29, 33, 46, 49

Práce: Konečně dochází ve vaší práci k posunu, projekt jste přijali za svůj. Všechno, co bylo třeba, jste zajistili. Teprve nyní to pro vás je startovní čára, od které byste měli začít pracovat. Zatáhli jste oponu, problémy se vás už netýkají. Všechno jste pochopili, víte, o co tady jde a můžete maximálně zapojit i veškeré své znalosti.

Zdraví: Budoucí maminky si už zase mohou být jisti svým pokladem, který nosí pod srdcem. Komplikace byly zažehnány, je vám dobře. Ostatní si hlídejte kotníky, zvlášť při rychlé chůzi nebo běhu. Nezávoďte, ale rekreační běh je v pořádku. Při orientačním běhu v lesním terénu si dávejte pozor na kořeny stromů.

Vztah: Nesmíte absolutně věřit všem svým snům, které se vám zdají. Tohle není skutečnost odvyprávěná v noci. Každý snový obraz má svůj výklad, nezaměňujte je s realitou, kterou žijete. Tím byste si mohli hodně ublížit. Chcete-li snům porozumět, zapisujte si je krátce po probuzení nějakou dobu do sešitu.

Volný čas: Ve stresu toho moc nevymyslíte. Když vám splývá svítání se začátkem pracovní doby, moc času na radost už nezbude. Měli byste malinko zpomalit, abyste získali nad svým životem moc. Nehoňte se, to, co na vás počkat má, určitě počká. To ostatní nejspíš nebylo pro vás tolik důležité. Udělejte si jisté priority.

Rada: Když se budete dlouho jen tak pohupovat na větvi, určitě pod vámi praskne. Tohle není místo k životu, kde byste měli trávit svůj volný čas. Sice vidíte do kraje, ale jste trochu mimo realitu. Potřebujete mít kolem sebe ostatní lidi, mluvit s nimi, podílet se na společných věcech. Měli byste pomalu už slézt dolů.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 3, 4, 15, 28, 34, 46

Práce: Odpočinek vám prospěl. Komplikace v práci se vám podařily vyřešily, jste postaveni před nové věci a z těch strach nemáte. Možná jste k ruce opravdu dostali spolupracovníka, který se v této problematice také celkem orientuje. Vzali jste věc za správný konec, jen si odškrtáváte splněné dílčí kroky. Hlavně zachovejte správné pořadí.

Zdraví: Budete mírně posunuti do minulosti, jako byste si měli zavzpomínat, co jste kdy řešili za zdravotní problémy. Ve vztahu k plánovému rodičovství to mohou být úvahy o těhotenství rodičů vašich a vašeho partnera. Zůstaňte v těchto dnech kompletní. Neměli byste dávat krev a přeobjednejte se také raději u zubaře.

Vztah: Vrací-li se k vám partner po jisté době odloučení, neměli byste zkoumat důvody jeho odchodu. Podstatné je, že jste zase spolu. Dívejte se do budoucnosti a žijte dnes. Nevyptávejte se, kde byl a s kým tam co dělal. Tohle by vám stejně k ničemu nepomohlo. Naopak byste se v jeho očích posunuli níž, než doopravdy nyní jste.

Volný čas: Hlídají-li vaše děti občas rodiče nebo prarodiče, neměli byste to přijímat naprosto běžně. Mají nárok na své volno. Vůbec to není samozřejmé. S partnerem se domluvte na způsobu odměny nebo poděkování. Pokud nebudou chtít přijmout peníze, věnujte jim zájezd do zahraničí nebo třeba pobyt v některých našich lázních.

Rada: Když máte pocit, že v knihách pro vás nejsou žádné informace, přesto byste měli náhodně po jedné sáhnout. Nemusí to být ani doma v knihovně. Ale zajděte si do prvního knihkupectví, tam otevřete první knihu a začněte číst první větu, na kterou vám padne pohled. Bude to informace, která má pro vás zásadní význam.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  13, 15, 39, 41, 42, 44

Práce: Můžete pocítit mírné zaváhání, něco nebude podle vašich představ. Nejspíš se znelíbíte kolegovi, který vám v nevhodnou chvíli rýpne do slabin. Jste v podivném ringu, kde si protihráče nevybíráte, jen nad nimi máte vítězit. Buďte proto raději vždy ve střehu, nikomu nesdělujte své tajné plány do budoucna.

Zdraví: Jste zesláblí, dochází vám energie. Ideální by pro vás bylo, kdybyste na pár dní mohli zalézt do tepla a nechali se obskakovat někým milým. Ale tohle půjde jen těžko. Proto se maximálně šetřete. V tomto stavu byste nejvyšší horu světa nezdolali. Tělo stále zbytečně zatěžujete nevhodnými potravinami. Hodně pijte.

Vztah: To, co jste do svého vztahu za poslední týdny vložili, nyní můžete několikanásobně sklízet. Je vám společně krásně. Podezíravost jste už dávno nechali před dveřmi, bydlí u vás jenom láska a důvěra. Také na partnerovi vidíte, jak je najednou jako vyměněný, došlo k úžasnému sladění vašich energií. Nepokazte si to vlastním egem.

Volný čas: Kamarádka vás požádá o pomoc nebo radu. Neměli byste ji odmítat a její důvěru zklamat. Program, který jste měli naplánovaný, si můžete přeložit na později, ale s ní se určitě sejděte. Bude stačit, když ji vyslechnete, ale vy máte spoustu zkušeností, kterými jí zase dodáte ztracený životní optimismus.

Rada: Ve finančních otázkách není možné s druhou stranou příliš diskutovat, tady platí jasné zákony: má dáti – dal. Nepokoušejte se sem vnášet své pocity, buďte na zemi. Uvažujete-li o úvěru, leasingu nebo půjčce od známého, vždy myslete i na úroky, které jsou bohužel součástí takových peněžních operací.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 5, 6, 31, 42, 49

Práce: To, co zažíváte ve firmě, vás absolutně naplňuje. Už se vám ani nechce vzpomínat na období před pár měsíci, kdy jste museli počítat každou korunu. Teď si uvědomujete, jak jste byli neschopní, když jste nedokázali své myšlenky správně zpracovat do podoby, v které by vám dokázaly přinést ohodnocení. Už to víte.

Zdraví: V životě nejsou jenom samé veselé okamžiky. To by za chvíli byla pěkná nuda. Je docela možné, že vaše rodina bude v jistém směru oslabena. Možná někdo vzdá svůj boj s dlouhou nemocí, na všechno bude najednou pozdě. Nezapomínejte s každým domluvit všechna slova, nenechávejte si nic na později.

Vztah: Občas jediné slovo člověka uzemní a vezme mu na dlouho chuť do života. Jedním takovým může být smrt, která je sice pro někoho konečnou stanicí, ale pozůstalí se najednou ocitnou na cestě se štafetou a mají strach, kdo z nich přijde další na řadu. Je to bolest, kterou nikdy nikdo, koho se netýká, nepochopí.

Volný čas: Některá z vašich hraček, kterou využíváte při práci, by se mohla pokazit. Nebezpečné ale je, že byste mohli být přitom. Proto si dávejte dobrý pozor, v jakém stavu je vaše auto, co dělá sekačka na trávu a jestli je v pořádku šňůra od žehličky. Záblesk by mohl trvat jen zlomek vteřiny, buďte na sebe opatrní.

Rada: Rozhodujete-li se počít potomka, můžete mít pocit, že jste pány tvorstva. Ale nejste. Nemusí se to hned povézt, samozřejmě, Ale umělé oplodnění byste volit neměli v žádném případě. To je plán, který by vám ten, kdo všechno ví, určitě nepovolil, kdyby tady byl. Jsou to pokusy na lidech, které ale člověk dělat nemá.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 17, 27, 29, 33, 46, 48

Práce: Zvítězili jste sami nad sebou. Potíže, které jste museli před časem ve firmě řešit, jsou už zdárně za vámi. Můžete se opět vrátit ke svým projektům, které vás zajímají víc než napravování chyb po jiných lidech. Nashromáždilo se vám mnoho nápadů, které už chcete dát na papír, aby se s nimi mohlo počítat dál.

Zdraví: Hodně se vám už ulevilo. Sundali jste ze sebe těžkou slupku, která vás dlouho dusila. Bude vám už mnohem lépe, když ovšem zůstanete u svých předsevzetí. Neberte nic ve svém životě samozřejmě, ptejte se, čím máte platit. A hlavně rozdávejte lásku ze svého srdce každému, s kým se potkáte. Tohle je nevyčerpatelný proud.

Vztah: Mezi vámi a vaším partnerem je zvláštní ticho, které vypadá jako ticho před bouří, kdy se jednotlivé soupeřící tábory radí na dalším postupu. To byste měli řešit jinak. Sáhněte po hudbě, která se vám líbí. Můžete si pustit CD doma nebo se vydejte na koncert oblíbené skupiny. Důležité je, aby ani jeden nešel proti své vůli.

Volný čas: Máte-li své vlastní problémy, zapomínáte na ostatní členy rodiny nebo i na vlastní rodiče. Maminka s vámi potřebuje mluvit, udělejte si na ni čas. Máte mnohem více sil než ona, s něčím bude chtít pomoci. Měli byste nabídnout všechno, co můžete. Je to vaše matka, jinou určitě nemáte, abyste tak uvažovali.

Rada: Člověk si často mnohokrát ubližuje, i když by ani nemusel. Zkuste se vrátit ve vzpomínkách do dětství. Jistě jste měli nějakého medvěda, kterého byste nedali za nic na světě. Tohle byla pravá láska, kterou pak možná hledáte celý život. Ale přesně tak se máte mít rádi, nedělejte si nic, co byste neudělali svému medvídkovi.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  7, 14, 15, 17, 35, 46

Práce: Připravte se na rizikovou situaci. Po tomto týdnu už něco nebude tak jako dřív. Možná přejdete na jinou pozici, na jiné pracoviště ve firmě. Nejspíš budete muset před větším množstvím lidí obhajovat svou práci. Nebude to jednoduché, kolem vás je sice hodně nepřátel, ale pravda je na vaší straně a vy ji dokážete obhájit.

Zdraví: Mohly by se objevit potíže v oblasti pohlavních orgánů. Uvědomíte si přitom, jak je rodičovská role někdy náročná, s čím vším souvisí. Děti se ale nedají koupit v hračkářství, je třeba, abyste předtím také správně fungovali. Komplikace mohou dokonce způsobit i bolestivé stavy, rádi byste zůstali několik dní doma.

Vztah: Když se partner chová podivně, nemusíte se na něho hned zlobit. Může mít například problémy v zaměstnání a nechce vás jimi zatěžovat. Je toho možná víc, co má na srdci, co si vnitřně řeší, ale vás k tomu na pomoc nepotřebuje. Nechte ho, potřebuje si tyhle složitosti vyřešit nejdřív sám v sobě.

Volný čas: Je zbytečné žít celý život ve stereotypech: chodit pouze do práce a z práce, potom na nákup, udělat večeři, říci několik slov a ráno to samé. Nevíte-li, jak z toho ven, jak nebýt věčně obětí, přijměte informaci ze svého snu. Tam je totiž návod, jak můžete vystoupit z toho začarovaného kruhu. To vám nikdo cizí poradit nedokáže.

Rada: Přebýváte-li v jeskyni, sami, daleko od všech, a čekáte-li na svůj východ slunce, jen těžko se ho dočkáte. Člověk potřebuje žít společně s ostatními, nevydělujte se z celku, neutíkejte do lesů nebo na pustý ostrov. Najděte zase ztracená slova a navažte niť rozhovoru tam, kde jste minule přestali. Ono to zase půjde.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 6, 13, 17, 20, 25, 47

Práce: Vaše studnice nápadů je najednou poněkud vyschlá, hledáte další inspirace v knihách a poněkud vás to zdržuje. Byli jste v minulých dnech myšlenkami jinde, nyní se zase konečně dostáváte ke své práci. Nejste si ale jisti, jestli opět naberete tempo, které bylo pro vás tak typické. Budete muset trochu víc zabrat.

Zdraví: Přestaňte bojovat sami se sebou. Měli byste se především pořádně vyspat. Potom také najdete tu zlatou střední cestu. Neubližujte si. Měli byste se obléknout do žluté barvy, mírné napětí můžete cítit v břiše. Prospěje vám povzbuzující koupel s bylinkami. Červené víno je v těchto dnech v pořádku, ale nesmíte vypít celý hektolitr.

Vztah: Za úspěch považujete, že máte vedle sebe člověka, kterému můžete říci, že ho milujete. Jsou to pro vás krásné chvíle, i když jich není zase tolik. S partnerem to je trochu jinak. Tam taková slůvka vaším prostorem příliš neprocházejí. Jako by to byl už odžitý příběh, který nikoho nezajímá. Zkuste se ho na to někdy zeptat.

Volný čas: Ze strany nadřízeného k vám nejspíš dorazilo mírné pokárání, ale dotklo se vás. Díváte se nyní kolem sebe, zjišťujete si, kdo má jaký příjem a co si za poslední dobu koupil. Tohle je ale jen zbytečná ztráta času. Zaměřte se na vlastní život, nebo vám za chvíli proteče mezi prsty a nebudete se ani stačit divit, že je pryč.

Rada: Jestli už v těchto dnech uvažujete o předvánočním úklidu, ještě si nechte několik dní volna. Ale rozplánovat si jednotlivé kroky by nebylo špatné, když už tedy chcete v tomto směru něco udělat. I když jiné roky jste si s úklidem žádnou velkou hlavu nedělali. Nechcete si zvát do bytu firmu, nebudete utrácet za něco, co zvládnete taky.

 

© Wahlgrenis   6.10.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.