wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 29. září - 5. října 2008             

 
Po 29.9.2008 Út 30.9.2008 St 1.10.2008 Čt 2.10.2008 Pá 3.10.2008 So 4.10.2008 Ne 5.10.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 5, 11, 14, 26, 30, 46

Práce: Jste správně nastartováni, měli byste ale malinko zpomalit a raději zkvalitnit všechny pracovní činnosti. Nesnažte se toho stihnout víc, než na co máte. Zapisujte si všechny úkoly, aby vám něco neuniklo. Byla by to úplně zbytečná chyba. Jste pořád ještě pod zvýšeným dohledem nadřízeného, dávejte na všechno mnohem větší pozor.

Zdraví: Vypadá to, jako byste si po těch nekonečně dlouhých týdnech konečně přesedli na správnou vlnu, která vás jenom nádherně posunuje dál. Nic vám nechybí. Uvažujete o změně účesu, připadáte si totiž mladší a atraktivnější, dbáte o sebe. To není špatné. Jakmile se sami přijmete, najednou to uvidí i druzí. A tohle se právě stalo.

Vztah: Hádka mezi vámi a partnerem na několik dní mohla způsobit tichou domácnost. Rozmyslete si, jestli vám to stojí za to. Usmiřování je nádherný proces, vás nebaví dlouho trucovat. Měli byste domácí napětí zrušit, vyvětrejte a zase bude všechno krásné. Jen nečekejte, až se přijde omluvit partner, ale začněte s tím sami.

Volný čas: Vyhýbejte se pevným terénům, jako jsou skály, kameny a beton. Opatrně na in-linech, ale i na kolech. Úraz by nebyl z kategorie těch nejlehčích. Vyhovovat by vám ale měla tráva. Tedy například práce na zahrádce anebo pasivní odpočinek, například četba, film. Musíte-li chtě nechtě do terénu, nezapomeňte na přílbu, nestyďte se za ni.

Rada: Je složité prosazovat vlastní pravdu tam, kde nemá prostor. V takovém případě ale nechtějte prorazit, držte se hesla, že moudřejší ustoupí, a stáhněte se. Pravda se totiž dostane na výsluní, i když si to tisíckrát silnější lež nepřeje. Neperte se za svou pravdu, ona má sama o sobě dost své síly. Člověk v zádech s pravdou dojde dál než ten se lží.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 14, 15, 16, 20, 22, 26

Práce: Zvládli jste krizový moment. Ukázali jste, co ve vás skutečně je, a můžete stoupat dál. Ovšem stále buďte opatrní. Větev, na které právě jste, by se mohla při vašich neopatrných pohybech ohnout a zlomit. Zranění by mohla být hodně vážná. Tak raději nikde neriskujte, nepokoušejte se chodit po vodní hladině, když kousek dál je docela slušný most.

Zdraví: Tak konečně je vám mnohem lépe. Jako byste se teprve teď ocitli na správné vlně, nabrali ten správný směr. Dosud jste ho jenom hledali. Přicházejí k vám odměny a ocenění v podobě zlepšení zdravotního stavu. Mnohem lépe se vám dýchá a také ustoupily žaludeční problémy. S jídlem ale ještě raději opatrně. Neměli byste používat ostřejší koření.

Vztah:  Krize je zažehnána. Nad vámi se rozezněly zvony, užíváte si to. S partnerem zažíváte krásné sblížení, není nic, co by vám nevycházelo. Můžete plánovat věci, o kterých jste se dříve neodvažovali ani pomyslet. Zkuste stavět nebo zrekonstruovat byt, v kterém bydlíte. Dokonce je vhodná doba na početí, pokud na to máte správný věk.

Volný čas: Máte-li před sebou nové začátky, můžete klidně navštívit úřad a všechno tady probrat. Ne vždy je člověk za přepážkou na vaší straně, tentokrát to ale vyjde. Připravte si s sebou všechny potřebné doklady, abyste nemuseli jednání přerušovat. Úředníci mají jistá pravidla, do kterých se vás budou pokoušet zařadit, i když nechcete.

Rada: Někdy se vám může zdát, že člověk, s kterým máte promluvit, je na jiné vlně a nedaří se vám najít společnou řeč. Jestli to není nutné, nelámejte to přes koleno. Každým násilím si jenom ubližujete. Zbořte tyto stavby z písku, odstraňte mosty k těmto lidem a najednou ucítíte, jak krásně se vám začalo dýchat. Také se tomu říká žába na prameni. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 6, 9, 25, 27, 48

Práce: Stále intenzivněji si uvědomujete, že jste skutečně člověkem na svém místě. Nehledáte žádný únik mimo, nesnažíte se o podvodné jednání. Práce vám přirostla k srdci, baví vás, nacházíte v ní opravdové uspokojení. Navíc to o vás dobře vědí i vaši nadřízení. Když to takhle půjde dál, můžete se brzy uvažovat o povýšení.

Zdraví: Nemůžete mluvit, zaskočil vás chrapot. Mohli byste zkusit kloktat. Krční problémy souvisejí s čakrou, která je zde umístěna a je centrem komunikace. Zkuste si vzpomenout, co jste kdy v poslední době pronesli negativního. Právě myšlenky s nedobrým nábojem se potom usadí do krční čakry a je třeba se vrátit a sladit se zase do pozitivních vln.

Vztah: Naučte se dávat lásku tak, aby pro druhého člověka bylo štěstím mít vás vedle sebe. Tohle je trochu nové, dřív jste jen natahovali dlaň a čekali, co vám do ní přijde. Teď byste měli začít jinak, aktivněji, nabízet vlastní programy, být iniciativnější a hlavně nevnucovat partnerovi nic, co ho nezajímá. Brzy poznáte, jak vám spolu bude hezky.

Volný čas: Máte-li možnost, měli byste se věnovat práci na zahrádce. Jednak budete potěšeni, že vám něco vyroste, ale současně si uvědomíte obrovskou sílu země. Jak je složité dopracovat se ke sklizni, když by bylo jistě jednoduché zajít do supermarketu a za pár korun cokoli koupit. Ale vaše výpěstky mají pro vás zcela jinou hodnotu.

Rada: Domácí povinnosti jsou někdy neskutečně nudné, přitom je ale třeba se jim věnovat. Nenechte se jimi zahltit, život je mnohem důležitější, než jestli je otřený prach na poličkách. Zorganizujte si všechny úkoly tak, abyste měli i čas pro sebe, na ty drobné radosti života. Neutápějte se v tom, co by mělo být jen okrajové.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 4, 16, 17, 31, 45

Práce: Situace v práci se postupně uklidnila, zase je všechno ve starých kolejích. Nepřipadáte si už jako oběť, ale můžete směle pokračovat v práci na svých projektech. Přicházejí nejen nové plány, noví klienti, ale rozjíždí se i další obchodní spolupráce. Úkolů máte pořád více, nemusíte mít strach o vlastní pozici. Jste na svém místě.

Zdraví: Zaměřte se na správné přijímání potravy a tekutin. Snažte se před každým jídlem soustředit na pozitivní informace, které by k vám měly dorazit. Nehltejte, ale každé sousto si správně prožijte, vychutnejte úplně absolutně. Neměli byste nikdy jíst ve spěchu, s knížkou ale ani u televize. Zkuste jídlo povýšit na slavnostní obřad.

Vztah: Stanovili jste si s partnerem jasná pravidla. Pokud máte dále fungovat, je třeba některé věci přejít, ale jiné naopak zvýraznit. Z jistých důvodů se budete muset více podílet na různých účetních vazbách. To jsou například rozpočty, finance, plánování, veškeré příjmy a výdaje. Možná se tím mezi vámi vyjasní dlouhodobé problémy.

Volný čas: Ozývá se ve vás stále vazba na dětství, něco je teď jinak, než jste si přáli. Pořád porovnáváte. Chtěli byste tolik udělat nápravu, ale nejde to. Možná se stydíte před rodiči přiznat, že něco trochu nevyšlo. Měli byste ale za nimi určitě zajet, alespoň pro objetí a pár vlídných slov. Oni by také rádi slyšeli, jak se máte dobře. Zvažte, co jim řeknete.

Rada: Některá slova jsou jako kapky deště, jindy jsou ale horší než povodeň, tolik škody mohou nadělat. Neříkejte hned každému všechno, co máte na jazyku. Někdy má největší cenu mlčení. Naučte se se sebou mlčet, to ale není vůbec jednoduché. Zvlášť ve chvílích, kdy něco víte, ale současně to nesmíte říct dál.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 2, 4, 26, 42, 47

Práce: Přichází menší účtování, jako byste si po předchozích varováních nedali říct. Ztrácíte svoji důvěru, něco nevyšlo. Bude dobré podívat se zpět a začít napravovat chyby. Bude to sice poněkud mravenčí práce, ale vy problém odhalíte poměrně brzy. Tohle je důkaz, jak jste se museli dostat zpátky na zem. Příště budete moudřejší.

Zdraví: Nechtějte si hrát na něco, co nejste, to byste se zase vrátili tam, kde jste byli počátkem roku. Jste už krásně sladění, jen v tom pokračujte. Nehledejte žádné záludnosti, přijímejte jednotlivé dny tak, jak přicházejí. Naučte se správně dýchat a choďte vzpřímeně. Dejte celému světu vědět, jak se cítíte v pohodě.

Vztah: Nesmíte s partnerem bojovat. To byste určitě nezvítězili a nikomu by to nepomohlo. Naopak naučte se žít spolu, jako dvě poloviny jednoho celku. Obě jsou sice samostatné a mohly by žít sólo, ale jedině spolu dokáží vytvořit zázraky. Proto se slaďte na společnou vlnu a budujte to, co jste už začali. Každý můžete přidat svůj originální díl.

Volný čas: Buďte na sebe opatrní všude při vodě a zvlášť při vodních tocích. Plavání, ale i jakékoli práce ve vodě nebo u vodní hladiny si raději předem rozmyslete. Nejsou zde pro vás příznivé energie. Ani loďky nejsou zrovna bezpečné. Vzpomeňte si, že i absolutně nepotopitelný Titanic se v roce 1912 potopil.

Rada: Víte-li předem, že nemůžete splnit své slovo, tak raději mlčte. Ztracenou důvěru získává člověk zpět velice těžko. Slibovat a sliby neplnit, to není dobrá vlastnost. Nestojí to ani za tu vteřinu důvěry, kterou v dotyčném vyvoláte. Hned ve chvíli, kdy se dozví, že slovo nedržíte, se proti vám odrazí všechna vaše negativní energie hned třikrát.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 4, 11, 18, 43, 44

Práce: Rozjezd nového projektu vám už vzal hodně energie. Dokonce se vám nepodařilo některé důležité části zajistit tak, aby se bylo možno pokračovat. Jste z toho docela nešťastní, nevíte si příliš rady. Dokonce vás už napadlo, že byste lehce vycouvali. Je to práce zaměřená hodně na detaily, zvládnete to. Ještě vydržte.

Zdraví: Pomalu se před vámi začíná vyjasňovat. Přijali jste totiž alarmující informaci a konečně jste ji také správně pochopili. Sice zatím jenom tušíte, jakým směrem byste se dál měli ubírat, ale tohle je opravdu už ten správný směr. Nepochybujte už o sobě, hlavně se neohlížejte zpět a nenechávejte si radit svými známými.

Vztah: Teprve v krizové situaci poznáte, jaký váš partner doopravdy je. Ideální jsou živelní katastrofy, kdy se každý člověk odhalí až na dřeň. Jsou to zkoušky, kdy není možné hrát si na něco a čekat potlesk ostatních. Tehdy teprve lidé mohou pochopit, proč jsou tady. Ale bohužel se starají příliš o své věci a tohle jim uniká.

Volný čas: Neměli byste se nikdy upínat k partnerovi jako k trvalé a neměnné hodnotě, o kterou nikdy nemůžete přijít. Každý by se měl naučit žít nejdřív sám se sebou, tohle přijmout jako ideální stav a partnera až jako další nadstavbu. To už je dar, samozřejmě nádherný. Ale, když jste bez partnera, neměla by to být pro vás tragédie.

Rada: Nečinnost člověka zabíjí. Nedovolte, aby získala nadvládu nad vámi nuda. To je stav, kdy mysl neví, kam by zabloudila. Kolem vás je najednou pusto, nic se vám nechce, ani nic nemůžete dělat. Jste najednou apatičtí k celému světu. Nuda, to je obrovská past. Vždycky si můžete najít činnost, která vás bude bavit.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 3, 7, 14, 36, 46

Práce: Bylo toho na vás v poslední době příliš. Měli byste si odpočinout, vezměte si alespoň na pár dní volno, ale doma nepracujte. Rozpracované projekty vám přerůstají přes hlavu. Bude třeba je pojmout jinak nebo požádat o spolupráci kolegu. Informujte o tomto stavu nadřízeného, jistě vás pochopí a najdete společné řešení.

Zdraví: Bolí vás hlava, máte nejspíš tik v pravém oku a je možné, že v noci ani nemůžete spát. Zamyslete se, kdy jste na sobě tyto potíže pozorovali poprvé, a pochopíte, co v té chvíli bylo pro vás špatně. Pracovní povinnosti ve firmě, které narostly do současných rozměrů, budete muset přizpůsobit svému zdravotnímu stavu.

Vztah: S partnerem si zase začínáte rozumět. Kupte si novou kuchařskou knihu a začněte podle ní vařit. Pořádně se u toho zasmějete. S tím souvisí i netradiční stolování, pořiďte si nové prostírání nebo talíře. Je to činnost, při které se oba shodnete. Jakmile vyzkoušíte nějaký dobrý recept, pozvěte na něj své známé.

Volný čas: Zatím ještě nemáte příliš důkazů, že existuje něco mezi nebem a zemí, ale občas můžete být něčím takovým šokováni. jsou to zvláštní předtuchy, například kdy najednou uhnete dva kroky vlevo a do míst, kde jste šli, spadne ze střechy taška. Ptáte se, kdo vám zachránil život, ale odpověď k vám zatím nepřichází.

Rada: Rádi byste věděli, jestli se k vám chystá miminko. Přichází vždy ve správnou chvíli, tohle těžko ovlivníte. Jestli se vám tenhle čas zdá dlouhý, nekonečný, někteří se jistě rozhodnou pro otěhotnění umělou cestou. Tyto postupy se zkoušejí teprve pár let, což v poměru k nekonečnu vesmíru je jen vteřina. Buďte opatrní.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  2, 14, 20, 26, 39, 48

Práce: Nyní vám nastává slavnostní chvíle, kdy jste dokončili svou práci. Zpětně si promítáte uplynulé měsíce a vidíte všechna krizová místa. Nebylo to vždy právě jednoduché, dobře víte, že jste se už několikrát chtěli vzdát. Teď teprve vidíte, že by to bylo zbytečné. Nadřízení ocení vaše schopnosti odměnami i pochvalou.

Zdraví: Možná si teď připadáte jako v černém tunelu, nevidíte světlo před sebou, ale ani za sebou. Jste už moc daleko, ale budete se muset rozhodnout, jakou cestou se dáte, chcete-li se sebou už konečně něco udělat. Rozhodně byste měli začít jinak, než jste žili dosud. Však tuhle hádanku brzy vyřešíte a nebude to ani moc drahé.

Vztah: Pokud jste si nechali dovolenou až na tyto dny, udělali jste to nejlepší, co jste udělat mohli. Nejenže budou pláže prázdnější, ale užijete si také nádherné počasí. Vypadá to dokonce, jako byste ujeli před větrem a jinými povětrnostními vlivy. Buďte na partnera milí, neprobírejte zbytečně to, co nyní stejně nemá řešení.

Volný čas: Ve vzduchu je pro vás něco nedobrého. Pohybujte se po zemi, opatrní buďte při běžných domácích činnostech ve výškách. Rizikové by mohlo být třeba i mytí oken nebo práce na střeše, kterou jindy zvládáte bez problémů. Nic se neděje náhodou, buďte proto opatrnější. Jediný chybný krok by vás mohl vyjít draho.

Rada: Někdy se člověk jen těžko srovnává s osudovými ranami, například nemocemi, zraněním nebo nevydařeným těhotenstvím. Vždycky byste ale měli přijmou tyto zásahy osudu s pokorou a poděkovat za ně. Není možné chtít od života jenom brát. Až se sladíte na maximální možnou míru, začnou přicházet dary. 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 2, 20, 27, 45, 46

Práce: Dílo se vám podařilo dokončit. Spadl vám ze srdce obrovský kámen. Jste spokojení, chvilku si můžete odpočinout. Jenomže vy toho máte rozpracovaného víc, nemůžete pustit najednou všechno ze zřetele. Nový projekt se povedl, máte z něho radost. Na dalších akcích má spolu s vámi pracovat mladší kolegyně.

Zdraví: Konečně byste mohli udělat důležitý krok na cestě ke svému zlepšenému zdravotnímu stavu. Ideální je, abyste přijali sami sebe, abyste věděli, jakou obrovskou roli v životě dokáže sehrát láska. Ve vašem případě ale musíte začít láskou sami k sobě. Je to těžší, protože jste to dosud nedělali. Ale je to jediný možný vývoj.

Vztah: Je možné, že se dozvíte, co se děje mezi vaším partnerem a jistou další osobou, o které jste zatím jen tušili, že někdo takový by mohl existovat. Partner ale na vaši přímou otázku odpovídá vyhýbavě. Nechcete sice nic vědět, zavíráte před tímto faktem oči i uši, ale ono to nějak prochází skrz vás. Jste v depresích.

Volný čas: Ještě že máte komu zavolat. Nacházíte rameno, kde se můžete vyplakat. Potřebujete pofoukat bolístky. Není vám moc do zpěvu, jste raněni na nejcitlivějším místě, v srdci. Člověk, s kterým se sejdete, ví, co potřebujete slyšet. Odcházet domů budete určitě spokojenější, hlavně vás přejde touha pomstít se stejným způsobem.

Rada: Člověk ve svém živote stále jen kopíruje předchozí vzorce. Vstupujete do manželství a v podvědomí si nesete obraz svých rodičů, někdy se s ním ztotožňujete, někdy vůbec ne. Přesto se nakopírujete, jako by to bylo dnes. Podobně je to i s opakovanými vztahy, také si člověk obvykle vybírá podobné partnery a trpí dál.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 6, 12, 28, 33, 46, 48

Práce: Objevujete stále nové a nové souvislosti, které je třeba zpracovat. Mnoho z toho sice už mohlo být hotové dávno, ale předchozí vedení určovalo jiné priority. Podaří se vám mnohé sladit a dostat se o výrazný krok dál. Ale vaše soukromé projekty musí nějakou dobu počkat, stali jste se vedoucími, to není legrace.

Zdraví: Skrz vás nyní prochází skoro jako mávnutím kouzelného proutku úžasný energetický most, tak pevný a barevný, že by se po něm dalo přejít. Jste naplněni láskou, která z vás vyzařuje tak, že to nikdo, kdo není slepý, nemůže přehlédnout. Vyrůstají ve vás krásné květy, které na dálku voní. Zůstaňte dlouho takoví, jací jste nyní.

Vztah: Nesmíte být nyní sami. Mluvte s partnerem o všem, co vás trápí. Plánujte příští dovolenou, kreslete si projekt vašeho nového domu, vymalujte obývák nebo jděte do kina. Je spousta činností, které můžete dělat společně, hlavně se neuzavírejte před ostatními do své vlastní ulity. Podělte se o své pocity s ostatními.

Volný čas: Na velký předvánoční úklid je sice ještě brzy, ale pokud máte tolik energie, že vám to nedá, můžete uklidit knihovnu nebo šatní skříně. Nábytek ale neodtahujte, řekněte si včas o pomoc, abyste si ještě nehnuli se zády. Některý večer si ale zajděte na chvíli do přírody nadýchat se čerstvého vzduchu, to už moc potřebujete.

Rada: Máte-li pocit, že vás nikdo neposlouchá a že jste každému jenom na obtíž, mohly by k vám dorazit podivné myšlenky. Provaz může být jen jednou z nich. Nesmíte ale podlehnout těmto zvláštním spirálám, které vás stáčejí do jednoho směru. Naopak rychle udělejte krok z tohoto začarovaného kruhu ven. Důležité je žít.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  1, 6, 7, 8, 12, 18

Práce: Potřebovali byste si už odpočinout. Možná by vám stačily jen dva dny volna. Není jednoduché dostat se na správnou hladinu. Tento týden toho moc neuděláte. Jste jakoby vyprahlí, bez kapky energie. Vidíte jenom tmu, přitom ale nejste v tunelu. Za chvíli bude lépe, jen musíte věřit, že i pro vás vychází slunce na obloze.

Zdraví: Buďte na blízku svému synovi, není tak docela v bezpečí. Měli byste být při něm, učí-li se jezdit na kole nebo na kolečkových bruslích. Mohl by zažít nepříjemný pád nebo se dokonce střetnout s vozidlem. Nepouštějte ho z dohledu, dívat se z okna nestačí. Samozřejmě jsou pro něho chrániče a přilba na hlavu.

Vztah: Nechat se zavřít do klece nemůže nikdo chtít dobrovolně. Přichází tak totiž o velice důležitou vlastní svobodu. Mezi vámi a partnerem by měly být hranice naprosto volné, pohyb neomezený a zámky volně přístupné. Jste-li už v kleci, udělejte ten krok ven, dokud je čas, zajistěte si volný pohyb svůj i vlastních myšlenek.

Volný čas: Všechno, co vás během let tíží, byste měli zlikvidovat, vyhodit. Odsun do sklepa nebo na půdu není řešením. Začněte u oblečení, které jste už dlouho neoblékli. Nepočítejte s tím, že byste ho někdy oblékli. Podobné je to s botami, které je vám líto vyhodit. Nemějte ale strach, najednou se vám začne mnohem lépe dýchat.

Rada: Někdy se vám může zdát tako živý sen, až se leknete. Do suchého koryta řeky, kde se prochází třídní kolektiv s učitelkou, najednou vtrhne velká voda a všechny smete. Sen je sice sen, ale za pár dní čtete v novinách úplně stejnou zprávu, jak voda v řece smetla děti s učitelkou. To nejsou sny, ale předtuchy.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 4, 10, 30, 33, 48

Práce: Začnete se zabývat většími projekty, dokonce je ve hře jakási nemovitost. Máte k ní vlastnická práva, ale uvažujete o jisté změně. Chcete ji snad prodat nebo přepsat na někoho jiného. Každopádně vaše práce je najednou trochu stranou, tohle jsou nyní pro vás zásadnější priority. Naštěstí to šéf pochopí a dá vám i volno.

Zdraví: Pokud vám už dlouhodobě nefunguje vztah s partnerem, máte po ruce jinou blízkou osobu, s kterou si docela rozumíte. Je vám spolu dobře a není pro vás problém strávit i několik dní na společné dovolené. Vy v tom žádný problém nevidíte, oběma tento způsob soužití vyhovuje, i když ani jeden z vás není volný.

Vztah: Nechcete s partnerem pořád něco řešit, co stejně víte, že je neřešitelné. Už dávno vaše společné energie někam zmizely, zůstaly jenom stereotypní povinnosti, na kterých se musíte oba přiměřeně podílet. Nechcete ale zatímnic zásadně řešit, bylo by to poměrně komplikované, tak to necháváte, jak to je.

Volný čas: Už se ani nepokoušíte vymýšlet programy, kde by se počítalo s partnerem. Přestože by plán prošel, stejně by v konečném výsledku bylo všechno jinak. Spolu nemůžete fungovat v klidných vodách, vždy je mezi vámi zárodek jistého konfliktu. Oba máte v pohotovosti nejrůznější zbraně a jen čekáte, co udělá ten druhý.

Rada: Když vám docházejí energie, nesmíte na nic rezignovat. Člověk nemůže jenom létat v oblacích, ale občas se musí projít po tom nejhlubším dně. Ale i tam nebude věčně, odrazí se a zase začne stoupat nahoru. Rozhodně nechtějte řešit krizi v životě sebevraždou. V ničem byste si nepomohli. Ale to zjistíte až v té první vteřině po smrti.

 

© Wahlgrenis   29.9.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.