wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 22. - 28. září 2008             

 
Po 22.9.2008 Út 23.9.2008 St 24.9.2008 Čt 25.9.2008 Pá 26.9.2008 So 27.9.2008 Ne 28.9.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 19, 20, 24, 31, 37

Práce: Nalepí-li se na vás v zaměstnání problémy, nesmíte je přeceňovat. Věřte, že jsou tady od toho, aby se vyřešily. Neporovnávejte s tím, co jste zažili mnohem dřív, jste jiní a navíc jinde. Nic se neopakuje, dvakrát nevstoupíte do téže řeky. Snažte se na ně podívat zpříma, máte vedle sebe spolupracovníky, kteří vám ochotně podají pomocnou ruku.

Zdraví: Poprvé za dlouhou dobu začínáte sklízet plody svého snažení. Konečně je vám lépe, cítíte se dobře, tak, jak jste se už dlouho necítili. Máte síly na rozdávání, skvělou náladu a všichni vaši známí jsou tímto vaším stavem zaskočeni. Je to totiž až nakažlivé. Jsou rádi s vámi, vyhledávají vaši společnost a vy se zase s nimi cítíte absolutně fajn.

Vztah: Můžete už delší dobu mít ve vztahu k partnerovi pocit, že jste jako v začarovaném kruhu. Jako byste z něho nemohli vystoupit, i kdybyste se o to snažili sebevíc. Hledejte řešení skrz společné zájmy. Zajděte si na večeři, kde se partnerovi líbí, vyjeďte do přírody anebo si udělejte malou domácí slavnost s dárky a se svíčkami.

Volný čas: Máte-li správný věk, mohli byste uvažovat o budoucí generaci. Přichází jedno ráno po druhém, večer pokaždé zapadá slunce, možná už toužíte po změně. Neohlížejte se do minulosti, žijte pro tento okamžik. Jakmile ten správný směr pochopíte, bude to, jako by vám spadl kámen ze srdce, jako byste se opravdově našli.

Rada: Každé slovo, které pronesete směrem k druhému člověku, má v sobě důležitý náboj, informaci. Je mostem mezi lidmi, je spojnicí, která může, ale také nemusí vás se světem spojit. Vždy dobře važte, co chcete říct, a také to, jestli ten, ke komu mluvíte, je schopen vaše sdělení pochopit. Je to jistý druh hry, a není úplně lehká.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 4, 7, 13, 31, 46

Práce: Neměli byste o svých plánech mluvit příliš nahlas. Ve firmě je spousta lidí, kterým se vaše úspěchy nezamlouvají a udělali by všechno, jen aby vás dostali dolů z té hory, kam nyní stoupáte. Na firemních večírcích ani při nezávazném povídání s kolegy byste se neměli poddávat alkoholu. Potom snadno zapomenete, o čem nemáte mluvit.

Zdraví: Pořád ještě jste úplně nevyhráli. Neměli byste v těchto dnech jíst nic z exotických plodů, vám by pomohla zelenina a ovoce, která roste v našich zeměpisných podmínkách. Těm byste měli dávat přednost. A kdybyste mohli pracovat na vlastní zahrádce, sklízet vlastní plody, to by bylo pro vás ještě lepší. Samozřejmě bez chemického ošetření.

Vztah: Mezi vás konečně zase pomalu vstupuje důvěra, i když to docela trvalo. Úvahy o rozchodu už nejsou na programu dne, nacházíte společná témata. Musíte ale vyjít partnerovi vstříc, zasloužil by si dárek nebo jinou pozornost, kterou od vás často nedostává. Romantická večeře při svíčkách u vás doma je jenom jednou z možností, ale je jich mnohem víc.

Volný čas: Zajet k příbuzným jen tak, když se nic neděje, to už vás dlouho nenapadlo. Vaše babička bude mít radost a vy si možná uvědomíte, že jednou byste na tom mohli být podobně. Je správné, když udržujete kontakty se svými rodiči a prarodiči, zvlášť v době, kdy na tom nejsou po zdravotní stránce nejlépe. Opona by se totiž mohla zavřít kdykoli.

Rada: Nepouštějte své nedospělé potomky nikam, kde nevíte, v jaké budou společnosti. Nebezpečný je zvláště po setmění lesní úsek cesty, kde se třeba ještě nikdy nic nestalo. Neměli by se vydávat sami, ale jenom v doprovodu někoho dospělého. Hlavně na chlapce byste měli v těchto dnech dávat mnohem větší pozor než jindy.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 4, 7, 23, 29, 31, 47

Práce: Budete muset provézt jistá opatření, aby bylo možné pokračovat dál. Vypadá to na očistu od nedobrého působení. Mohli byste prokouknout nepříliš solidní praktiky, někdo si může číst ve vaší poště anebo někdo nepovolaný bude prohledávat soubory ve vašem počítači. Udělejte rázné kroky, aby se nic takového už nemohlo opakovat.

Zdraví: Se zdravím se nedá příliš obchodovat, to už víte. Za peníze si ho nepořídíte, i kdybyste chtěli platit zlatými cihlami. Proto je dobré myslet i ve chvílí, kdy vám prakticky nic není, na zadní vrátka. Uvažujte preventivně, zvažte, co by vám mohlo do budoucna uškodit, a to všechno ze života zrušte. Omezit byste měli hlavně uzeniny a maso, které vám tolik chutná.

Vztah: Nikdy nemůžete ve vztahu k druhému člověku vycházet z minulých zkušeností. Každý je totiž neopakovatelný. Nespoléhejte na osvědčené triky, které vám v minulosti směrem k opačnému pohlaví vycházely, zkuste být originální. Ostatně partner to má podobně. Nejsou žádné univerzální šablony, podle kterých byste měli postupovat.

Volný čas: Ideální by bylo odjet někam do teplých krajů, prodloužíte si léto. Zůstáváte-li doma, udělejte si dobře alespoň navečer, kdy můžete v klidu pozorovat západ slunce. Potřebujete se zklidnit, odreagovat od věčného kolotoče starostí. Konečně nacházíte i zvláštní pocit radosti ze života, jste zase po dlouhé době šťastní, a to je moc důležité.

Rada: Se svým zdravím můžete jenom ladit, nesmíte v žádném případě bojovat. Jakákoli reakce vašeho těla je jenom jistým sdělením, kterému byste se měli snažit porozumět. Jsou situace, které pochopíte hned, některé jsou ale těžší. Každá má své řešení, které vás jenom zkouší, jestli na to přijdete nebo ne. Nemoc nikdy není boj, ale zvláštní hra.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 9, 13, 20, 26, 42, 46

Práce: Nadřízená se začíná vybarvovat v barvách, které nikdo neočekával. Zavede zostřený režim, možná bude hlídat i příchody a odchody z firmy. S kolegy budete zkoumat, co se s ní najednou stalo. Nebude to sice jednoduché, ale zjistíte, že prochází doma složitou situací. Ale poradit si v ní bude muset sama. Musíte nějak přežít.

Zdraví: Nepouštíte si správnou hudbu, která by vás dokázala naladit. Proto se stále necítíte dobře. Nemoc je totiž jen špatná písnička. Dávejte si schválně pozor, co všechno během dne posloucháte. Často se to jenom jako hudba tváří, ale za léčivou se považovat nemůže. Poslouchat byste měli hlavně dlouhé nenásilné tóny.

Vztah: Milujete celý svět, ale chybí vám jediná blízká duše. Ztrácíte naději, že by se vás dva ještě podařilo sladit. Pokuste se připravit překvapení. Můžete udělat hezký večer i doma při svíčkách, ale rozhodně bez televize. Nepouštějte ani internet, chvíli to bez něho vydržíte. Povídejte si s partnerem a dívejte si mu přitom do očí.

Volný čas: Opatrně na pády, dávejte si pozor všude, kam chodíte, na co našlapujete. Nevěřte technickým vynálezům, dokonce i most na propastí by mohl právě pod vámi povolit. Vyhněte se také místům pod zemí, jako jsou jeskyně nebo rokle. Mohli byste se proti své vůli najednou dostat do pasti, z které by vás jen obtížně zachraňovali.

Rada: Začnete-li si v mládí stavět vzdušné zámky a snít o úžasných věcech, nesmíte v ně nikdy přestat věřit. Všechno se vám bude postupně realizovat, když si za tím pořád půjdete. Nenechte si hlavně své sny od nikoho rozmluvit, je to vaše cesta, váš směr. Jakékoli omezování vám postupně otvírá smutnou past.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla:5, 8, 15, 29, 41, 44

Práce: Hrajete už delší dobu hlavní roli a také si to náležitě vychutnáváte. Máte rádi potlesk, který zaznívá ze všech stran, kudy jen projdete. Ale odpovězte si na otázku, jestli tohle není jenom strach těch lidí. Strach z vašeho nepřiměřeného gesta, které občas neovládnete. Slétněte už dolů na zem, nebo to přistání později bude hodně bolet.

Zdraví: Zdravotní problémy, které jste kdy měli, odpluly někam daleko. Cítíte se výborně. Dokonce vás lákají sportovní aktivity. Můžete se pouštět prakticky do čehokoli, energie máte na rozdávání. Pouze adrenalinové sporty by nebyly nejlepší. To je jen vteřina strachu, která ale není pro člověka tím nejlepším. Nezapomínejte na tekutiny.

Vztah: Vztah mezi vámi a partnerem poněkud ochladl. To ale není nic tak zvláštního, všechno se odehrává ve vlnách, jednou jste nahoře a jednou dole. Nepředpokládejte ale hned, že se jedná o problém, o další osobu nebo ještě něco jiného. Jen se partnerovi nechce mluvit. Nechte ho chvíli o samotě, on se k vám zase brzy přiblíží.

Volný čas: Nechtějte pro sebe získat víc slunečních paprsků, než na jaké mají nárok ostatní. Je to varování před cestou k moři. Zůstaňte raději doma. Někdy se přihodí takové situace, že si je ani ve snách člověk nedokáže představit, dokud je na vlastní kůži neprožije. Máte-li ještě dovolenou, můžete objet hrady a zámky.

Rada: Obchod je zvláštní forma kontaktu mezi lidmi, kde fungují předem stanovená pravidla. Jenom po vzájemném souhlasu, co a za kolik, mohou být obě strany spokojené. Tady neplatí žádné citové vazby. Láska ale může vypadat na první pohled podobně, také něco dáváte a něco dostáváte, ovšem nesmí se platit penězi. Pak to není láska.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 12, 26, 27, 34, 35, 41

Práce: Nový projekt jste ještě úplně nezvládli, je trochu náročnější, než jste si mysleli. Ale už brzy se před vámi otevře jasná cesta, nový cíl. Zpočátku budete muset této věci věnovat hodně úsilí, je v jistém směru jiná, snad nová oproti tomu, na čem jste pracovali dosud. Není s kým se poradit, všechno to leží jenom na vás.

Zdraví: Dorazili k vám jisté výsledky, z kterých nemáte zrovna radost. Jste poněkud znejistěni. Jako byste se ptali, co jste komu udělali, že máte najednou tak trpět. Všechno se ale samozřejmě děje jako reakce na předchozí vaše myšlenky. Nic není jen tak, vše má svůj důvod. Udělejte si v sobě inventuru, třeba se něčeho dopátráte.

Vztah: To, že jste s partnerem už nějakou dobu, je snad osud. Mohli byste odkrýt důležité tajemství, proč se vlastně vaše cesty spojily. Důvod byste našli v minulosti, ale nepátrejte příliš systematicky. Informace, která k vám má dorazit, přijde jako náhoda. Poslouchejte pozorně, co vám řekne naprosto neznámý člověk.

Volný čas: Výrobek, který uděláte vlastníma rukama, má pro vás úžasnou hodnotu. Nemusí to být jen vyšívaný ubrus, u kterého se celé rodině příjemně jí, ale třeba vámi upletený svetr se příjemně nosí anebo krmítko na ptáčky, které jste vyrobili, zaujme každého kolemjdoucího. V těch věcech je totiž láska, kterou jste do nich vložili.

Rada: Necháte-li ve svém životě výrazný prostor číslům, financím a účetním operacím, zapomenete na lásku. Život byste měli žít právě mnohem víc srdcem než hlavou. Rozum samozřejmě také používejte, ale jen jaksi jako podpůrný prostředek. Sečtěte si, co je třeba sečíst, ale pak hned utíkejte do přírody, kde se mluví jinou řečí.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 5, 9, 21, 23, 25, 42

Práce: Změna v práci je pro vás náročnější, než jste si původně mysleli. Bude ještě třeba mnoho věcí promyslet, zpracovat, nastavit jinak. Ale vy si s tím poradíte, máte už dostatečné zkušenosti z minulých let. Raději pracujte individuálně, nevystupujte na poradách a důkladně promýšlejte všechny detaily. Časem se práce rozjede.

Zdraví: Problémů na pokožce svého těla se můžete zbavit i bez komplikované léčby u kožního specialisty. Každá nemoc je jenom výkřik duše. Žárlivost se u vás hluboko zakořenila, proto bude nutné ji dostat z těla pryč. Jakmile se dostanete nad problém, vaše tělo se začne jako zázrakem samo čistit. Je zbytečné platit drahé léky.

Vztah: Ve vztahu dobře víte, že vedle vás by měla figurovat jediná osoba. Nyní dáváte prostor také někomu jinému, zatím tomu říkáte přátelství. Ovšem je zde do budoucna možnost, že by tento vztah mohl přerůst v něco hlubšího. Máte ale nasazené růžové brýle, toho člověka si velice idealizujete. Bude lepší, když nebudete očekávat víc.

Volný čas: Určitě zajděte do přírody. Měli byste pochopit, že tady fungují vyšší zákony. Slunce neomylně vychází a zapadá každý den, i když se na něj zlobíte. Když prší, tak jedině shora dolů. Vody v řekách dotečou vždy od pramene do moří. Nechtějte přírodě nařizovat, aby to bylo jinak. Přijměte tuto nadvládu s pokorou.

Rada: Je-li vaše práce náročnější a jen těžko ji zvládáte, potřebujete si chvilku odpočinout. Nedělat nic, poslouchat maximálně své sny. Nepřepínejte síly, netvařte se, že nic není problém a že všechno zvládnete sami a hned teď. Přiznat, že si potřebujete odpočinout, to ještě není vaše porážka. Mějte i k sobě úctu.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla:  6, 7, 19, 21, 26, 47

Práce: Sice se už připravujete na dny své sklizně, ale ten nejtěžší sprint před cílem vás ještě čeká. Nesmíte podcenit žádné detaily, nehrajte si s ohněm. Věnujte se systematicky své práci, ničím se nerozptylujte. Investovali jste do svých projektů už hodně energie, nesmíte nyní zklamat. Nadřízení ve vás mají výraznou oporu.

Zdraví: Problémy s močovým měchýřem vás nejspíš moc nepotěší. Tohle sami nezvládnete, nastydli jste docela slušně. Vyhledáte odbornou pomoc a budete užívat nějaké léky. Pár dní se musíte šetřit. Nikdy se nic neděje jen tak, na to nevzpomínejte. I tohle je jistý druh vnitřní očisty, kterou si procházíte už nějakou dobu.

Vztah: Uvažovat nyní o vodních sportech nebo dokonce plavbě na lodi by bylo zbytečně rizikové. Nejste úplně v pohodě, raději zůstaňte v teple. S partnerem si můžete jako zamlada zahrát karty nebo dámu. Nemusíte každý večer zapínat televizi. Zbavte se závislosti na programu, který je nám dennodenně předkládán.

Volný čas: Uvědomte si, že nikdy nepadá jablko daleko od stromu. Podívejte se na sebe a na své rodiče, najdete mnoho společného. Nechtějte být sólový hráč, vždy odněkud někam jdete. Udělejte si čas na malou návštěvu, i když jste to třeba původně vůbec neplánovali. Rodiče budou rádi, že vás vidí. Jste pro ně radost i po letech.

Rada: Dávejte si pozor na všechno, co máte pod zámkem. V ohrožení nejsou jenom vaše poklady v domácích trezorech, je toho víc. Raději pořádně zamykejte dům. Hlídejte si okna i netradiční přístupy do bytu, třeba ze střechy. Nevíte, jak moc ležíte v žaludku zlodějům, kteří si vás vytipovali. Mohli byste přijít o víc, než máte.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 3, 4, 20, 31, 34, 46

Práce: Dostali jste se na pracovní rovinu, kdy je všechno ideální a správné. Nemůže to už ani být lepší. Pomalu se ale připravujte na změnu, dlouho jste jenom nahoře. Jednotlivé fáze se v životě pravidelně střídají, není možné věřit, že byste zůstali v oblacích. Čím dřív tohle pochopíte, tím pro vás bude změna přijatelnější.

Zdraví: Nevěříte ve své vyléčení, ale měli byste. Všechno se totiž ve vašem těle děje tak přirozeně, že nemusíte mít žádné obavy. Jste nyní v podivném bodě zastavení. Se zdravím se nedá obchodovat. Tohle nechápete. Chtěli byste ukázat na krabičku s léky a slyšet, že jsou přesně na vaše problémy. Zdraví ale přichází jinak.

Vztah: Chtěli byste se vrátit několik ročních období zpět, kdy jste s partnerem ještě nádherně ladili. Nyní jste pozoruhodném skluzu. O skálu se neopřete, je z ní písek. A kde byla dříve bílá, je teď barva černější než noc. Díváte se s nadějí do mraků a doufáte, že si tam přečtete odpověď. Ale nic ve vaší řeči tam napsaného není.

Volný čas: Jste maximálně zaneprázdněni řešením svých zdravotních problémů. Nemůžete vůbec na nic jiného myslet. Nenalákají vás známí na posezení, nechce se vám sportovat, sledovat televizi ani číst knížky. Důvod je jasný. Na žádné programy nemáte náladu, dokud nezjistíte, co vám vlastně je a jak by to šlo léčit.

Rada: V těchto dnech k vám přicházejí velké peníze. Nevypadá-li to zrovna na odměny v práci, mohli byste si vsadit. Nezkoumejte ale příliš dlouho druh loterie, rozhodněte se ihned, podvědomě. Stejně tak vybírejte i čísla. Nekombinujte datum narození, ale dívejte se kolem sebe, než dojdete do sázkové kanceláře.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 12, 19, 20, 40, 41, 49

Práce: Odpovědnější místo si od vás žádá i větší pracovní zaujetí. Zůstáváte ve firmě déle a pracujete mnohem intenzivněji. Dostali jste na starosti i nějaké méně zkušené kolegy, které musíte v jejich práci vézt. Občas máte ale pocit, že se to už nedá vydržet. Přesto se druhý den ráno zase stejně těšíte do práce.

Zdraví: Všechny výsledky jsou v pořádku, nemusíte se bát. Pochopili jste, že to s vámi lékaři mysleli skutečně dobře a nyní chcete už pro své zdraví udělat maximum. Nebudete si už nikdy ubližovat jídlem, rozmýšlíte si také alkohol a kávu. Ono se tohle časem usadí, nemusíte dělat hned předčasné závěry. Zatím buďte v klidu.

Vztah: Pomaloučku se dostáváte ke klíči, který by mohl odemknout vaše zmrzlá srdce. Nespěchejte na sebe ani na partnera, je třeba, abyste si na sebe zase trochu zvykali. Sex není jen jedinou oblastí, proč jsou dva lidé spolu, i když tak nezajímavá zase také není. Časem se vaše energie pěkně sladí, na to si ale ještě chvíli počkejte.

Volný čas: Rozhodně žádné náročné výlety, buďte si doma v klidu a teple. Mohli byste si ale domů pořídit nový obrázek do ložnice, kde bude převažovat žlutá barva. Je to barva solaru plexu v těle, kterou nyní potřebujete podpořit. Sídlily vám tady všechny vaše strachy. Nyní je necháte odejít a naopak se naplníte krásnou láskou.

Rada: Můžete se dostat do situace, kdy nikdo jiný nebude blíž malému dítěti než vy. Zasáhnete skoro na poslední chvíli a tím mu zachráníte život. Nic ale není náhoda, přesně tak se to muselo stát. Poděkujte, že jste tam byli zrovna vy a že jste to pro něho mohli udělat. Neptejte se, co za záchranu života dostanete.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  4, 5, 9, 10, 11, 13

Práce: Ve firmě bude třeba nastolit trochu jiný režim. Došlo k personálním změnám, některé pozice jsou neobsazené. Možná dokonce přicházejí noví pracovníci, které dostanete první dny na starost. Nechtějte je hned odradit složitějšími úkoly, začínejte postupně a pomaloučku. Už během dalšího týdne můžete náročnost zvyšovat.

Zdraví: Zhubli jste, není se co divit. Měli byste zase více věnovat pozornost sobě, krize už pominula. Vraťte se k pravidelnému jídelníčku, omezte kávu. Nejdůležitější bude urovnat si psychiku, zklidnit se. Vrátíte-li se do svých původních vzorců, uvidíte, jak se vám zase začne dařit. Svět přeci ještě zdaleka nekončí.

Vztah: Vypadá to, jako by mezi vás a partnera vtrhla velká voda, skoro povodeň. Něco si odnesla, něco sice zůstalo, ale celkově už vůbec nic není jako dřív. Hledáte své jistoty a začínáte budovat to, už se jednou budovalo. Je to mravenčí práce, ale nic jiného teď dělat nemůžete. Zvolte si kvalitní stavební materiál.

Volný čas: Není možné, abyste v jeden okamžik byli milí a současně zlí. Držte se jenom jedné své podoby, nekomplikujte si to sami sobě. Máte přeci jenom jednu tvář, nejste chameleóni. Zlost, násilí a sílu pusťe někam do světa, vybírejte si jiné společníky. Podle nich se na vás začnou také nabalovat už brzy zcela jiní lidé.

Rada: Když přijdete o všechny své jistoty, našlo si vás jenom neštěstí a nemáte šanci posunout se dál, nezapomeňte, že je na světě láska, která vás nenechá padnout. Není to láska člověka, ten od vás už také dávno odešel, ale láska vyšší, všeobjímající, která dokáže dát všem vašim snům reálnou podobu. Neztrácejte nikdy naději.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 2, 12, 20, 31, 37, 43

Práce: Začínáte se pomalu rozjíždět, díváte se do budoucna a zvažujete, co by se dalo ještě vymyslet. S osobou, kterou máte k ruce, si stále více rozumíte. Dokonce se už běžně potkáváte na obědě i na kávě po pracovní době. Témat k rozhovorům máte víc než dost. Přemýšlíte, jak je možné, že jste to tak dlouho o sobě nevěděli.

Zdraví: Skoro každá mladá dvojice uvažuje do budoucna o dětech. Domlouváte se nejprve na jménech pro chlapečka a pro holčičku, postupně se slaďujete. Miminko si ale vybírá své rodiče, není to naopak. Otěhotnění není otázka několika jednoduchých pohybů, ale především by si budoucí maminka neměla ničím ubližovat.

Vztah: Doma je sice doma, ale pro vás tohle není dobrý domov. Chápete, že partner má zřejmě jiné zájmy, než zrovna vás. Mnoho věcí je najednou trochu jinak. Baví se o tom, co si sousedé nebo vaši známí zase koupili. Vy tohle ale poslouchat ani náhodou nechcete. Proto také tak rádi trávíte volný čas mimo domov.

Volný čas: Nějak se vám přestává dařit, snad se zhroutila nějaká jistota, kterou jste dosud měli. Ohlížíte se do minulosti, ale tam nenacházíte žádné odpovědi. Vlastně ani nevíte, co byste měli dál dělat. Před vámi se neobjevuje žádné světélko na konci tunelu. Těchto pár dní si nijak nepomůžete. Odpočívejte, nedělejte nic náročného.

Rada: Když náhodou nevyjde vztah mezi dvěma dospělými lidmi a jejich cesty se rozdělují, je třeba myslet i na děti. V některých případech není rozumné udržovat nefungující vztah jen proto, aby měly děti pocit, že mají oba rodiče. Děti jsou vždy mostem mezi vámi a partnerem, je to téma, které by nikdy nemělo skončit, jsou vás obou.

 

© Wahlgrenis   22.9.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.