wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 15. - 21. září 2008             

 
Po 15.9.2008 Út 16.9.2008 St 17.9.2008 Čt 18.9.2008 Pá 19.9.2008 So 20.9.2008 Ne 21.9.2008
Magický ornament: 15. září 2008 Magický ornament: 16.září 2008 Magický ornament 17. září 2008 Magický ornament 18. září 2008 Magický ornament 19. září 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 12, 13, 20, 33, 40, 43

Práce: Budete mít nejspíš pocit, že se na vás nalepilo neštěstí. Odeslali jste svůj mail na jinou adresu nebo přiložili jiný soubor? Určitě to nebude nic hrozného, kvůli čemu by se měl zbořit svět. Zkuste se na problém podívat nezainteresovanýma očima a zjistíte, že vlastně vůbec o nic nejde. Zase bude lépe. Ale pro příště musíte být trochu pozornější.

Zdraví: Pomalu končí letní turistická sezóna, mohli byste se konečně vypravit k moři. Jednak jsou v této době zájezdy levnější, je tam méně lidí a horko už celkem přijatelné i pro vás. Nemusíte také ležet celé hodiny na pláži, což vás nudí, ale vydáte se na spoustu zajímavých míst v okolí. Mořský vzduch i slaná voda vám udělají moc dobře.

Vztah: Trávíte-li dovolenou s partnerem, stanovte si hned na začátku zakázaná témata, o kterých se během té doby vůbec nesmí mluvit. Měly by to být především: práce, rodiče, kamarádky a tloušťka. Všechno ostatní už zvládnete s přehledem. Hledejte další náměty, například v krásné přírodě kolem. Nehledejte problémy tam, kde opravdu nejsou.

Volný čas: Prospěla by vám vysokohorská turistika. Je dobrodružné slézat kopce a pak zase šplhat nahoru. Uvědomíte si přitom, jak je vlastně příroda všemocná, co dokázala už před miliony let vytvořit. Někdy je dobré nepovažovat se za pána tvorstva, ale přijmout něco vyššího. Říkejte si tomu třeba příroda nebo bůh. Ono to vyjde nastejno.

Rada: Nemyslete si, že celý život vydržíte jenom s tím, co se naučíte ve škole. Jsou situace, kdy člověk zareaguje zcela jinak a zachová se tak, jak ještě nikdy předtím. Pak začnete čerpat z podvědomí, jsou to intuice nebo předtuchy, které vás dostanou jinam. Nezkoumejte, jak je to možné a proč zrovna vy jste takhle zareagovali.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 6, 7, 21, 31, 40

Práce: Všechny vaše projekty a práce, na kterých se podílíte, jsou perfektně zpracované, pokračují přesně tak, jak mají. Jen jistá kolegyně nebo vedoucí začíná pochybovat a zkoumá, kdo vám pomáhá. Hlídejte si všechny detaily, aby nemohla zjistit nějaké nedostatky. Pak by mohla zaútočit na poradě vedení právě proti vám. S vaším postupem má problém.

Zdraví: Ve vašem těle máte jed, který vám komplikuje život. Potřebovali byste udělat větší generálku, pročistit se vnitřně. Pijte šťávu z černého rybízu, mrkve a jezte hodně červené řepy a paprik. Tohle není definitivní krize, jenom malé varování. Pochopíte to a opět se budete v pořádku. Pijte minimálně 3 litry tekutin, vyhněte se ale určitě alkoholu.

Vztah: Otřes, který jste si prožívali minulý týden, ve vás ještě trochu zůstal. Chcete věřit, že se nic nestalo, ale pochybnosti ve vás hlodají. Zbytečně se tak užíráte zevnitř. Připadáte si sami, opuštění a bezradní. Tohle je jenom na vás, jak to zvládnete zpracovat. Důvěra je ve vztahu podstatná. Zajděte si s partnerem na večeři a všechno ještě proberte.

Volný čas: Poměrně dost času vám zabírá péče o vaše zdravotní problémy. Nechcete jít k lékaři, rádi byste dokázali pochopit, o co tady jde, ale příliš vás to vysiluje. Moc to nevychází. Nechcete přijmout běžné lékařské postupy. Nechcete se léčit tradiční medicínou, ale ani nedokážete zpracovat informace, kvůli kterým problém vznikl. Ten uzel se musí rozmotat.

Rada: Až když člověk přijme vyšší moc, pochopí, že k životu toho moc nepotřebuje. Dřív nebylo tolik vymožeností, ale lidé měli k sobě nějak blíž. Na návsi nebyl hypermarket, ale jeden obchod, kde se dalo koupit všechno. Když přijde povodeň nebo jiná živelní katastrofa a člověk najednou zůstává sám, bez ničeho, chápe, kolik věcí je zcela zbytečných.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 5, 33, 34, 37, 39

Práce: V zaměstnání jste si udělali konečně pořádek, stanovili jste mantinely, za které nikoho nepouštíte. Byl už ostatně nejvyšší čas tohle udělat, jinak byste se utrápili. Pokračujte tak, abyste si jenom odškrtávali splněné etapy, nerozptylujte se věcmi, které s vámi nesouvisí. Přátelské posezení s kolegy po pracovní době bude milé.

Zdraví: Uvažovat v tuto chvíli o budoucím potomkovi může být předčasné. Zaměřte se na sbližování s partnerem, dítě by váš vztah mohlo zkomplikovat. Není hračkou, kterou si můžete koupit a za pár dní odložit. Nejprve se naučte poslouchat své tělo. Jednotlivé signály, které k vám vysílá, nejsou pro nic za nic. Na děti máte ještě čas.

Vztah: Ještě vám v uších zní minulý vztah, není možné se jen tak přeprogramovat. Rádi byste to už měli jinak, ale ještě s minulým partnerem je třeba něco zásadního dořešit. Udělejte to raději hned, abyste se k tomu nemuseli vracet později. Zatím ještě jeho zrada hodně bolí, ale časem bude všechno jinak. Máte-li žít do budoucna, musíte si uklidit minulost.

Volný čas: Všechno, co nyní začnete, má šanci dlouho vydržet. Je doba nových začátků, přihlašujte se do jazykových kursů, kupte si vlnu na svetr. Neříkejte, že nemáte trpělivost. Záleží jenom na vás, jak vážně si vezmete tyto závazky k srdci. Nikdy jste sice u ničeho dlouho nevydrželi, ale pochopte, jak se vyvíjíte, tak i zrajete. Zkuste tuhle laťku přeskočit.

Rada: Už naše babičky a babičky jejich babiček znaly léčivé kouzlo pohlazení. Jakákoli bolest odchází, když je u vás druhý člověk, který vás může vzít za ruku. Neutíkejte do své samoty, když máte trápení, potřebujete fyzický kontakt s člověkem, který vás má opravdu rád. Nečekejte žádná velká slova, stačí pohled do očí a malé pofoukání na bolístku.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 2, 7, 16, 30, 42, 45

Práce: Firma může být ohrožena, dávejte pozor na vstupy, kudy by mohl proniknout někdo nepovolaný. Nemusí se jednat pouze o krádež věcí nebo financí, ale třeba i o data v počítačích. Ovšem mohl by to být i člověk zevnitř. Je víc než pravděpodobné, že budete rozčarováni z toho, co se stalo.

Zdraví: Potřebujete být hodně v teple. Počasí je sice ještě skoro letní, ale večery jsou už chladné. Dávejte si pozor také na obuv, abyste nepromokli. Vyvarujte se pití chlazených tekutin s ledem, potřebujete přijímat spíše v přirozené teplotě. Také větší množství zmrzliny by pro vás nebylo nejideálnější. Nechoďte do žádných extrémů.

Vztah: Rozhodnější ve vašem vztahu bude muž, který jakoby zvedne pomyslná stavidla a všechno se najednou zrychlí. Vypadá to na ostřejší výměnu názorů, můžete si ale podstatné věci vyjasnit. Něco ošklivého bude odplaveno a zůstat by mělo jen to hezké. Pak budete moci začít znovu budovat tu nekonečnou stavbu, kam právě vy dva patříte.

Volný čas: Měli byste si udělat čas pro sebe. Navštivte kadeřníka nebo kosmetický salón, špatná by nebyla ani pedikúra nebo manikúra. Můžete si koupit něco hezkého na sebe. Potřebujete si zvednout sebevědomí, stojí to sice pár korun, ale konečný výsledek oceníte nejen vy a váš partner, ale také lidé ve vašem okolí.

Rada: Snaha otěhotnět ve chvíli, kdy není vhodná doba, je vždy marná. Rodiči se nestáváme jenom proto, že máme právě vhodný věk nebo dokončená studia, případně postavený dům. Rodičovská role přichází, když všechno je pro příchod nového človíčka přesně tak, jak má být. Nepočítejte věci, které máte, ale hlídejte své myšlenky.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla:4, 27, 28, 30, 36, 40

Práce: Žádné potíže si nepřipouštíte, je nad vámi blankytně modrá obloha bez jediného mráčku. Nemusíte se obávat komplikací, všechno vám báječně vychází. Jen toho nechtějte stihnout příliš najednou. Potom byste mohli ztratit kontrolu nad jednotlivými částmi. Postupujte raději pomaleji, ale systematicky. Pak neuděláte chybu.

Zdraví: Konečně nacházíte sami sebe. Rozhostil se ve vás nádherný všeobjímající mír, jako byste najednou pochopili všechny zákonitosti světa. Jste na správném místě, dýcháte vzduch, který je určený právě vám. Nesmíte o ničem pochybovat. Tohle je ta správná cesta, naučili jste se plout životem, už si ničím neubližujete.

Vztah: Neohlížejte se stále do minulosti ani se neprobírejte citovými příběhy svých známých. Každý má tohle jinak. Buďte tady a teď, naučte se vychutnávat se maximálně vychutnávat přítomnost. Partnera nezajímají vaše dohady, co by bylo kdyby. Žijte oba naplno současné chvíle, brzy poznáte, jak se vám život rozsvítí.

Volný čas: Překvapí vás zpráva, že se k vám blíží větší finanční částka. Tohle je vždycky milé. Můžete si udělat radost v tom, na co byste jindy neměli ani pomyšlení. Nemohou-li to být peníze například z dědictví, mohli byste si vsadit. Není důležité, do jaké sázkové hry se pustíte, hlavně čísla nevybírejte rozumem, ale srdcem.

Rada: Samotnému člověku často přicházejí na mysl depresivní myšlenky o konci světa, o nesmyslnosti života a o pasti, do které se dostal. Nepoddávejte se takovým stavům. Ještě pro vás určitě nezapadá slunce naposledy. I když jdete spát, věřte, že vás další ráno už za malou chvíli přivítá. Není větší radosti než žít.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 19, 26, 30, 33, 40, 43

Práce: Nový projekt ještě není tak rozjetý, jak jste si představovali. Nejspíš je dané téma větší, zatím hledáte správná slova a způsob, jak jej uchopit. Je třeba připravit rozsáhlejší materiál nebo sehnat další důležité detaily, bez kterých se neposunete dál. Naštěstí víte, kam máte sáhnout. Až tohle budete mít na stole, můžete začít.

Zdraví: Vydali jste se špatný směrem, budete muset začít jinak. Nic není náhoda. Dobře víte, co by vám pomohlo, už jste na té cestě jednou byli. Jste ale poněkud znejistěni informacemi, které jste posbírali od svých známých. Neriskujte už dál nebo přijde násilnější zastavení, z kterého už ale rozjezd nebude tak jednoduchý.

Vztah: Nikdy byste neměli přistoupit na hru – má dáti, dal. To je účetnictví. Nebojte se komplikací, které se mohou objevit, když nevíte, kolik lásky dávat. Naopak dávejte partnerovi co nejvíc. Nezkoumejte hranici, kdy už by to mělo stačit. Ve chvíli, kdy máte pocit, že už víc to ani nejde, dejte ještě víc. Milujte a budete milováni.

Volný čas: Nemusíte odjíždět nikam do exotických krajů, když chcete prožít něco mimořádného. Naopak dobrodružství všedního dne jsou pro vás nejdůležitější. Je úžasné prožívat každý okamžik svého života podle svých přání. Není k tomu nutné mít kapsy plné bankovek. Obyčejná radost nic nestojí, jde totiž rovnou ze srdce.

Rada: Nechtějte nikdy přestat být dětmi. Dětský svět je proti světu dospělých mnohem bohatší. Děti věří, že slunce chodí spát do stejné postýlky jako ony, že i jeho někdy bolí bříško. Nejvíc ale věří. Nezná lež a zradu a každý je kamarád. Postupem času ale musí přijmout tenhle náš ošklivý svět. Někdy i brečí, protože to bolí.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 8, 16, 22, 23, 35, 39

Práce: Nadřízený s vámi bude hovořit o vaší práci. Ocení všechno, co umíte, a dokonce vám nabídne lepší pozici. Budete o tom sice chvíli přemýšlet, ale nakonec přijmete. Náročnější úkoly s přehledem zvládnete, dokonce tady bude i více peněz. Negativní stránkou této nabídky bude časová náročnost, možná i o víkendech.

Zdraví: Poslední dobou na vás všechno nějak padá, připadáte si mnohem starší, než jste. Tohle je ale jenom váš vnitřní pocit, který byste si měli zpracovat. Čas běží stále stejně, neporovnávejte se s televizními tvářemi. Nedívejte se na sebe tak často do zrcadla, nepočítejte své vrásky ani šedé vlasy. Přijměte se takoví, jací jste.

Vztah: S novými pracovními povinnostmi máte na svého partnera méně času. Zůstáváte déle ve firmě a domů se vracíte unavení. Je třeba, abyste si úkoly rozplánovali tak, aby vyšel čas i na společné večeře nebo návštěvu divadla, jako dřív. Jinak si bude partner hledat své programy individuálně, bez vás.

Volný čas: Zkuste být co nejvíce s partnerem. Nevyjde-li vám čas zajít si společně do divadla, alespoň si spolu povídejte doma. Každý máte své starosti, nenechávejte si je jenom pro sebe. Pomalu si už naplánujte, jaké dárky byste chtěli koupit ostatním členům rodiny k Vánocům. V této době je ještě spousta času.

Rada: Přicházejí k vám peníze, s kterými si můžete naložit, jak chcete. V práci jste dostali přidáno anebo si zkuste pohrát s osudem. Půjdete-li si vsadit, nevybírejte čísla v žádném případě rozumem, třeba podle data narození, ale nechte mluvit náhodu. Také byste měli vědět, co s vyhranými penězi uděláte, neměly by končit v bance.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 3, 7, 9, 36, 43, 47

Práce: Vaše projekty rostou fantastickým tempem, až z toho můžete mít strach. Ovšem k tomu není nejmenší důvod. Naopak byste měli být absolutně v pohodě, nad věcí, protože takhle to má správně vypadat. Nepřipouštějte si, že by něco nemělo vyjít. Nebojte se překážek, jděte směle do nich, od toho také jsou.

Zdraví: Chodíte s hlavou příliš zabořenou do země před svýma nohama. Měli byste oči zvednou nahoru, podívat se občas k obloze, ale podstatní jsou pro vás i ostatní lidé. Neuzavírejte se před světem do sebe, oči jsou branou do jiných světů, kam se jinak nedostanete. Když uzavřete tento vchod, brzy poběžíte k lékaři.

Vztah: Nesmíte s partnerem soupeřit, vaše cesta životem je o lásce, spolupráci a komunikaci. Najděte si společná témata, nehledejte v žádném případě to, co vás rozděluje. Někdy jsou rizikové otázky víry, pokud to oba nemají stejné. Tolerovat jiné vyznání partnera je někdy dost těžké, ale i tohle byste měli zvládnout.

Volný čas: Je krásný podzim, měli byste být ještě hodně v přírodě. Ale pohybujte se pokud možno po vlastních nohou. Lezení na strom by vás mohlo zradit. Nejste už nejlehčí a větev, která vypadá ze země celkem solidně, by se pod vámi mohla nečekaně zlomit. Ale aspoň to už příště neuděláte. Za všechno se platí.

Rada: Všude kolem vás číhají nástrahy a pasti, například v podobě jedovatých hadů, nepřehledných cest a nepříjemných lidí. Každé takové setkání je pro vás důležité, nechtějte se mu vyhnout, ale zpracujte si ho po svém. Neřešte jenom to, co se vás osobně netýká. Naučte se životem plout a všechno berte pozitivně.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 7, 22, 39, 43, 49

Práce: Zažíváte obrovské souznění s firmou, kde realizujete své projekty. Jako byste si slíbili věrnost navěky, je tady silná citová vazba. Víte, že jinam byste teď odcházet nemohli, protože to prostě nejde. Cítíte se jako součást většího celku, bez vás by neměl smysl, tohle dobře chápete. Nečekáte rány, ani sami je nehodláte rozdávat.

Zdraví: Stále konzultujete své zdravotní potíže s blízkou osobou, ale najednou zjišťujete, že to nemáte tak zcela stejné. Její stav se mohl zkomplikovat, vy stále nechcete věřit, že jste na tom podobně jako ona. Nechtěli byste dopadnout stejně, ale přitom se pořád držíte podobné cesty. Na konci každé takové cesty je kříž.

Vztah:  Připadáte si jako okradeni, snad se dozvíte zásadní informaci o svém partnerovi, která se vám nebude ani málo líbit. Těžko se tomu věří. Sice přímé důkazy v ruce nemáte, ale jste hodně zklamáni. Vidíte, jak jsou někdy slova, která nazýváme sliby, prázdná a ničím nezávazná. Snažíte se dodržovat jistá pravidla.

Volný čas: Hesla v počítači mohou být zrádná, zvlášť střídá-li se vás víc u jednoho stolu. Mohli byste takto odkrýt cizí tajné informace, anebo vaše by se najednou staly veřejnými. Internet, síť sítí, má sice nekonečné možnosti, ale také své mouchy, které byste měli hlídat. Buďte opatrní všude, kde vstupujete na privátní půdu.

Rada: Nikdy vám žádný člověk nepatří. Nepokoušejte se dávat blízkému člověku vlastnosti, které měl váš plyšový medvěd, když vám bylo pět let. Nemůžete ho vázat doma, ani ho brát jako věc, na kterou máte jen vy jediní nárok. Každý člověk je osobnost, darujte mu křídla a lásku. Pokud to má podobně, bude se k vám rád vracet.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 2, 15, 22, 33, 34, 40

Práce: Došlo k výraznému posunu ve firmě, měli jste zásadní rozhovor s novým nadřízeným. Velice si váží vašich schopností, zvýšil vám plat a pověřil vás současně odpovědnějšími úkoly. Je to jistý druh povýšení, možná se dokonce stanete jeho zástupcem. Ale po tolika dlouhých měsících odpovědné práce si to zasloužíte.

Zdraví: Jste po operaci, zesláblí jako malá koťátka. To, co vás trápilo, je konečně pryč a už se můžete těšit na krásné svítání. Tohle ještě zdaleka není konec života. Máte před sebou mnoho úkolů, ke kterým jste se ještě ani nepropracovali, natož abyste je dokázali splnit. Všechno se musí udělat postupně, vy si můžete odškrtnout důležitou zkoušku.

Vztah: Můžete opět začít plánovat budoucí dny, je čas zasadit podzimní plodiny, jednou se bude sklízet. Hlavně nepropadejte depresím, že je všechno marné. Je vám zima, ale to jenom chybí láska, aby vás mohla zahřát. Když ji zavoláte, určitě nebude daleko a přijde. Nechtějte ale odlétat na pustý ostrov, když máte žít tady.

Volný čas: Opět se můžete vrátit ke svým zálibám a koníčkům. Sportovní aktivity budete muset nechat chvilku stanou, ale o nic nepřijdete. Nyní byste měli dát přednost knížkám, poslechu hudby a odpočívání u televize. Nemusíte sledovat všechno, co vám kouzelná barevná krabice nabízí, volba správných programů je jen na vás.

Rada: Domov by měl být oázou klidu a míru. Stres, závist, nedůvěru a strach byste měli vyhnat ze svých komnat. Hned jak tohle uděláte, hodně se vám uleví. Nebojte se přivádět sem vaše známé a kamarády, ale bydlet tady máte především vy. Nábytek i jeho rozmístění musí vyhovovat vašim požadavkům.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  7, 8, 11, 12, 25, 45

Práce: Konečně z vás postupně spadla celá ta tíha. Nebylo to jednoduché, ale zase můžete svobodně dýchat a dostáváte současně velký dar. Jste prostoupeni slunečními paprsky, je ve vás spousta lásky. Vnímáte podporu ze všech stran, můžete se realizovat, jak sami chcete. Nikdo na vás nedělá nátlak, všechno je v absolutním pořádku.

Zdraví: Mírně se vám ještě motá hlava, ale to je následek psychického šoku, který jste nedávno prodělali. Kolem vás se najednou začínají dít podivné věci, které se dříve nestávaly. Možná se vám sama vypne televize nebo zhasne světlo. Ptáte se známých, jestli to znají také, možná o sobě začínáte pochybovat, že jste už blázni.

Vztah: Začíná se vám zdát, že mezi vámi a partnerem je podivné prázdno, jako by tady něco chybělo. Nepomohou ale nové obrazy nebo koberec do předsíně. Měli byste si udělat čas pro sebe. Zkuste si zajít na společnou večeři, domluvit se třeba, jak budou vypadat letošní Vánoce nebo kam se vypravíte v zimě na hory.

Volný čas: Můžete si domů pořídit kvetoucí pokojovou rostlinu. Jistě máte jednu, která u vás nikdy dlouho nevydrží, protože se o ni nesprávně staráte. Už několikrát jste se pokoušeli udržet ji při životě, ale nikdy to nevyšlo. Měli byste ji postavit na místo, které by se i vám osobně líbilo, nesmí tam svítit prudké slunce ani být neustálý stín.

Rada: Když se k vám otočí dospělé dítě zády a odchází z domova do světa, jen těžko se ho budete snažit zastavit. Vazba mezi dítětem a rodiči se vytváří od malička, postupně, dítě by mělo vnímat vaši náklonnost a vy byste ho zase nikdy neměli zklamat. Není to snadný úkol, ale právě proto je také dlouhodobý.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 3, 15, 24, 36, 39, 42

Práce: Opět se vracíte do pracovního procesu, ale není to jako dřív. Máte sice stále k ruce sblíženou duši, ale práce je pro vás nějak náročnější. Ještě do konce týdne budete muset nějak přežít, potom už to bude lepší. Neměli byste na sebe příliš upozorňovat, ani na poradách si raději neberte slovo. Jste tak trochu mimo.

Zdraví: Osudová rána, která vás zasáhla, se jen těžko zpracovává. Přestáváte si věřit, obstoupila vás zvláštní černá tma, v které nyní existujete. Je složité věřit, že jste pány svého života, když máte najednou v ruce důkaz, že je všechno jinak. Potřebujete zase najít nějakou jistotu, pevný bod, kterého byste se mohli chytit.

Vztah: S partnerem máte zvláštní smířlivý stav, nic nehrozí, ale nic zajímavého se také neděje. Je to takové zvláštní vyhoření, jste spolu, ale nevypadá to na žádnou romantiku. Domluvíte se spolu, co je třeba nakoupit, kam se pojede na dovolenou, ale jinak máte každý své zájmy, své kamarády a už se to ani nesnažíte nějak zkombinovat.

Volný čas: Můžete si udělat krásný program, zajděte si na koncert nebo do divadla s osobou, kterou můžete držet za ruku. Je pravděpodobné, že během hry k vám promluví některá postava, jako by vám mluvila z duše. Až se v ten okamžik leknete, jak je to neskutečné, jak může režisér vědět, co právě potřebujete slyšet.

Rada: V místech, kde rostou brambory, jen těžko může najít růže. Každá rostlinka potřebuje k životu jiné podmínky. Stejně tak člověk – nepokoušejte se nikoho přesadit z míst, kde prožil celý život. Vzniká tam neviditelná vazba k domovu, nenápadné nitky, které mají velký význam. Jsou to malé detaily, kterých si nikdo jiný nevšimne.

 

© Wahlgrenis   15.9.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.