wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 8. - 14. září 2008             

 
Po 8.9.2008 Út 9.9.2008 St 10.9.2008 Čt 11.9.2008 Pá 12.9.2008 So 13.9.2008 Ne 14.9.2008
Magický ornament: 8. září 2008 Magický ornament: 9. září 2008 Magický ornament: 10. září 2008 Magický ornament: 11. září 2008 Magický ornament: 12. září 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 13, 15, 18, 26, 39, 42

Práce: Mohli byste se neformálně sblížit s nadřízeným. Bude firemní večírek nebo jiná příležitost, kde se dostanete na neformální rovinu. Ovládejte se ale při pití alkoholu, měli byste mít vždy všechny své procesy pod kontrolou. Uvolněná atmosféra ještě neznamená, že všechno bude dovoleno. Tykání ale ještě nenavrhujte, počkejte na vhodnější chvíli.

Zdraví: V mnoha případech, kdy není pochopitelná příčina nemoci, byste mohli pátrat u svých rodičů. Zeptejte se jich, co řešili ve vašem věku, na co trpěli. Nemusí to být sice pravidlem ve sto procentech, ale směr byste takto pochopit mohli. Samozřejmě je vazba dcery na matku a syna na otce. Opakují se zvláště interní onemocnění, jako např. ledviny a játra.

Vztah: Došlo k podcenění důležitých úmluv, proto teď řešíte jistý problém. Ale neuzavírejte se každý do sebe, potřebujete spolu mluvit. Ideální by byla návštěva divadelního představení a potom si zajděte na víno do příjemného prostředí. Výběr hry bude na vás, ale berte ohled na vkus partnera, aby náhodou nechtěl odejít po prvním dějství.

Volný čas: Nebaví vás nic, kde byste se měli nudit. Než trávit odpoledne v nudné galerii, raději si doma pustíte tenis v televizi. K tomu si vyndáte něco dobrého z ledničky a máte výbornou náladu. Nechcete ani příliš sportovat, to byste se mohli unavit. Odpočívejte tedy podle svého, sejděte se třeba s kamarády ve vinárně. Dobře víte, komu máte zavolat.

Rada: Občas může jedno jediné slovo zamotat zdárně se rozvíjející příběh. Proto pečlivě važte každé slovo, které vyslovíte, a to v jakékoliv souvislosti. Ovládejte vlastní hněv. Nikdy už nevezmete zpět žádnou svou větu. Slova by neměla zabíjet, nejsou to válečné zbraně, ale mají sloužit domluvě, porozumění a především k vyznání lásky.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 8, 33, 41, 44, 45, 49

Práce: Začíná se vám dařit, můžete plánovat náročnější varianty. Už mnohem dřív jste se vydali na správnou cestu, projekty máte zpracované dobře. Jdete kupředu, neměli byste dokonce ani narazit na silnějšího protivníka. I když mají ostatní také své práce, ta vaše je připravená nejlépe. Dostáváte se do čela pelotonu, ještě nepolevujte, přijde totiž také finiš.

Zdraví: Ve firmě jste se ujali svých úkolů, ale nějak jste přitom zapomněli na sebe. Bude to chtít myslet zase víc na životosprávu. Víte sami dobře, že lepší je prevence než potom někdy později složitá operace. Omezte uzeniny, nemusíte denně chodit do rychlého občerstvení. Připravte si zeleninový salát a také potřebujete pít více tekutin.

Vztah:  Dozvíte se pravděpodobně od citově labilní osoby o možné nevěře vašeho partnera. Než začnete uvažovat o pomstě, o tom, jak jste to dávno věděli, promluvte si nejprve doma s tím, kdo vás měl ranit. Lidé jsou hrozně zlí, sníží se ke lži nebo podvodům jen proto, aby vám ublížili. S partnerem můžete dál klidně počítat, brzy už přijde vaše společná sklizeň.

Volný čas: Se začátkem školního roku, pokud jste rodiči, se budete muset sejít s třídními vašich potomků. Vrátí vás to o pár let zpět a jen se pousmějete, jak ten čas hrozně letí. Není to tak dávno, co jste sami sedávali ve školních lavicích. Kromě nutných znalostí, které jste museli vstřebávat, byl čas na spoustu dobrodružství. Škoda, že jako dospělí najednou žijete zcela jinak.

Rada: Vaši oblíbenou hudbu nebo film, které nade vše milujete, nemůžete vnucovat druhým lidem, když o to nestojí. To se netýká jenom kolegů v práci, ale i u vás doma. Zkuste být více tolerantní, než něco pustíte, zeptejte se na názor ostatních. Někdy si člověk svoji agresivitu nedokáže uvědomit, protože ho ani nenapadne, že tohle je agresivita.
 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 3, 9, 10, 17, 23

Práce: Setkáte se s podvody, které by vám měly komplikovat rozjeté plány. Naštěstí už máte dost zkušeností a víte, odkud v těchto případech fouká vítr. Nesmíte si nechat nic líbit. Kolega dobře tuší, že nedělá dobře, měli byste mu ale dát vědět vlastní převahu, aby si to do budoucna už nedovoloval. Je to zbytečné zdržování od práce.

Zdraví: Jste nepoučitelní, proto musí přijít názorná lekce. Pochopíte snad už konečně, čím si nejvíc ubližujete. Bude to menší otřes, který vás dostane do reality. Pořád jenom jste chodili kolem a neuměli zpracovat zásadní sdělení. Proto se vás nyní bude muset dotknout tak surově a bez obalu. Někdy jsou takové osudové rány nutné, aby se člověk probral.

Vztah: Vývoj člověka je postaven na soužití ve dvojici. To je běžný směr, ke kterému jsme od dětství sunuti. Nebraňte se tomu, nechtějte být na okraji. Máte vedle sebe člověka, který vás miluje, jen v sobě máte neustále problémy, jestli si ho zasloužíte. Berte jeho přítomnost jako dar, který vám skutečně patří. Žijte ale také tak, jako byste mu darem byli i vy.

Volný čas: Rádi byste pochopili zákonitosti života. Hledáte hlubší smysl, zkoumáte, proč vůbec jste tady. Tohle není snadné pochopit. Částečná pravda se vám otevírá v krizových okamžicích života, kdy jste postaveni na skutečnou hranu a dál už není možné udělat žádný krok. Pravdu můžete poznávat v kostele, ale také ve chvílích, kdy k vám promlouvá ticho.

Rada: Jste už dostatečně silní na to, abyste mohli podržet vaši kamarádku, která bude řešit zásadní zdravotní problém. Uhnula z té správné cesty a nyní bloudí. Není ještě pozdě, můžete ji nasměrovat do jejího nitra, aby pochopila, čím si v minulosti začala ubližovat. Jakmile tento zdroj násilí na sobě odbourá, krásně se jí uleví.
 

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 5, 8, 21, 45, 47, 49

Práce: Podivné změny, které se u vás v práci odehrály, nakonec mají nějaký smysl. Zaregistrujete dokonce pozitivní ohlasy, možné jsou i zvláštní odměny. Budete mít po dlouhé době zase úžasný pocit z dobře vykonané práce. Jste nakonec rádi, že minulé vedení bylo nahrazeno novým. Tato cesta se jeví mnohem smysluplnější.

Zdraví: Asi byste měli zůstat chvíli doma. Pořád se zbytečně rozptylujete, úkolů je na vás nabaleno víc než dřív a stále neumíte smysluplně odpočívat. Vlastně si tak ubližujete nejvíc sami sobě. Ale tohle není možné vám pořád opakovat, k tomu byste si měli dojít sami. Nebo doopravdy dojde k vážnějšímu zastavení, teprve pak uděláte cokoli.

Vztah: Jste trochu každý na jiné lodi. Vnímáte sice podobné naklánění, fouká vám oběma podobný vítr, ale oba můžete plout, kam chcete. Nejste ničím spojeni. Čím déle tento stav trvá, tím méně po sobě toužíte. Nacházíte nové, lákavé programy, potkáváte atraktivní osoby a z jejich pohledů vnímáte, že i oni vás dobře vnímají.

Volný čas: Víkend u známých na chatě, kde byste dokázali zapomenout na všední starosti, by byl nyní pro vás opravdu ideální. Při grilování se zažije spousta legrace. Sedněte si večer k ohni a pozorujte ty neklidné plamenů. Mají neuvěřitelně krátký život. Nemyslete přitom, že doma nemáte uklizeno. Prožívejte si tuto chvíli maximálně naplno.

Rada: Během každé krizové situace, kdy si uvědomujete, jak jste proti osudu malí, se vám postupně otevírají obzory. Nejsou to jenom úmrtí, havárie a úrazy blízkých osob, pořád se něco děje. Není možné jen trpět, plakat a čekat další ránu. Měli byste pochopit, že všechno se děje z jistého důvodu. Jednou uvěříte, že nic není náhoda.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 8, 15, 19, 25, 40, 47

Práce: Rozhodně nemůžete mít pocit, že by se vám nedařilo. Štěstí se vám lepí na paty a vy si toho také náležitě užíváte. Kráčíte s hlavou hrdě vztyčenou a všem kolem kynete pohybem. Možná byste ale už měli dát aspoň trochu prostor pokoře, nebo přijde náhlý pád. Potom budete jen těžko zkoumat, kde jste udělali chybu a jakou.

Zdraví: Uvědomujete si, že zdraví se nedá koupit, i kdyby byl člověk ochoten obětovat milióny. V posledních měsících vás už honba za pocitem, že jste úžasní a že vám nic nechybí, stála už nemalou částku. Navíc se věnujete samostudiu a postupně docházíte k názoru, že byste měli nejzákladnější obrat udělat ve své psychice.

Vztah: K otěhotnění mohou vést nejrůznější cesty, zdravotnictví pokročilo za pár desetiletí opravdu o hodně. Mnoho bezdětných párů se tak může těšit z miminka. Nikdo neví, co takový zásah proti přírodě může v poměru k budoucímu vývoji člověka připravit. Tyto cesty nejsou přirozené, dějí se za pomoci techniky. Zvažte sami, jak tohle vnímáte.

Volný čas: Energie v žilách vás omladila i na povrch. Připadáte si mladší, krásnější, atraktivnější. Uvažujete o změně šatníku, rádi byste si tak pár let odečetli. Tohle je důležité pro vnitřní pocit. Jděte do toho, ale pozor na extrémy. Věk určitě nezrušíte. Nejvíc za váš promlouvají oči, do pohledu na svět byste vložte svůj elán.

Rada: Pracujete-li na důležitém projektu, myslete jenom na něj. Soustřeďte se. Jakýkoliv citový náboj v této chvíli vás může sice nabít, ale jinak, než byste potřebovali. Rozbuší se vám srdce, krev začne v žilách proudit rychleji, vnímáte touhu po vyvoleném objektu a pracovní závazky se rozplývají a zůstávají stranou. Všechno má svůj čas.
 

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 13, 17, 18, 39, 40, 48

Práce: Jste na konci jisté etapy, je čas udělat závěr a pomalu se připravit na další úkol. Tenhle jste zvládli výborně. Dokonce jste proběhli cílovou páskou jako první s velkým náskokem před ostatními. Na odpočinek ale moc času mít nebudete, protože další projekt bude mnohem náročnější. Stejně ho už máte dlouho v hlavě.

Zdraví: Přestáváte se silou snažit o vnitřní změnu svého zdravotního stavu. Silou totiž nic nepůjde, lepším procesem je sladění se. Násilný tlak ještě nikdy nikoho nezachránil. Nechte si pro jistotu překontrolovat krev. Případně byste mohli pít šťávu z červené řepy, která má až zázračné účinky při regeneraci organizmu.

Vztah: Jdete s partnerem životem už nějaký ten pátek. Vycházka přírodou je pro vás v tyto dny přímo ozdravná. Potřebujete alespoň na pár chvil opustit město, v přírodě je všechno mnohem volnější, bezprostřednější. Měli byste se spolu projít ruku v ruce údolím, možná si uvědomíte, jak jste malí v poměru k naší planetě.

Volný čas: Vždy je třeba myslet na rovnovážný stav věcí. Cvičte, ale i odpočívejte. Hubněte, ale také samozřejmě jezte. Flámujte si celé noci, ale nezapomínejte spát. Jakmile byste dali prostor jenom jednostranně zaměřené činnosti, brzy byste zkolabovali. Představte si staré lékárnické váhy s dvěma miskami, tak byste měli žít.

Rada: Chcete-li se se životem prát a navíc když jste schováni do své masky, těžko můžete věřit ve vítězství. Život by neměl být boj, naučte se ale v něm plout. Nedělejte si žádné násilí, všechno, co přichází, přijímejte jako dar. Potom přestanete plakat nad každou ztrátou, protože i ona je darem. Učí vás něco pochopit.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 15, 18, 23, 29, 44

Práce: Ve firmě se všechno daří. Nemusíte se nijak stresovat. To, co potřebujete využívat, už dávno umíte. Nejsou to jenom suché znalosti naučené ze škol nebo odborných kurzů. Pracujete samostatně, kombinujete a řešíte své projekty na vyšší úrovni. Kolegové vás často žádají o radu, nadřízení o vašich schopnostech vědí.

Zdraví: Tlaky kolem srdce nebudou zrovna příjemné. Nemáte ve svém vztahu zcela čisto, proto se tyto nejistoty zakořeňují právě do srdeční krajiny. Hlavně mladší ženy by měly zpracovat minulou lásku jako skončený příběh, za který je třeba poděkovat. Tím se zablokované energie uvolní a člověk se hned začne cítit lépe.

Vztah: Blíží se k vám krásná vlna nové lásky. Zatím ale nikomu příliš nevěříte, nedůvěřujete po minulém zklamání. Bude třeba osobu, která k vám přichází, nejprve přijmout jako přítele, kamaráda. Teprve později bude možné udělat další krok. Ale najednou by to určitě nešlo. Nespěchejte na sebe, o nic nepřijdete.

Volný čas: Máte strach sami o sebe. Ne ani tak, že byste zůstali bez partnera, ale bojíte se případného zklamání. Sice se pokoušíte občas nakontaktovat na někoho nového přes seznamovací služby, například přes internet, ale vlastně to ani nemyslíte vážně. Když se náhodou s někým sejdete, je to spíš jenom ze zvědavosti, co to bude.

Rada: Každý okamžik v životě, kdy jste z jakéhokoli důvodu zastaveni, by pro vás měl být úžasně silný a hlavně motivující. Máte si v té chvíli uvědomit, že něco neděláte správně. Je třeba zpracovat všechna dosavadní varování a začít žít jinak. Zranění na noze varuje o špatné cestě, zranění na ruce o nesprávném konání.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 1, 16, 31, 43, 44, 49

Práce: Pod vašima rukama se začíná rodit velká věc. Možná to ještě sami dobře nechápete, ale věřte si. Už velice brzy se ukážete v tom nejlepším světle nejen vedle svých kolegů, ale i před nadřízenými. Nevzdávejte se, když jste skoro v cíli. Přílišná skromnost vám nesluší, máte co nabídnout, nestyďte se o tom mluvit.

Zdraví: Budete překvapeni, jak se najednou vaše komplikace zmírní a pomalu začnou ustupovat, i když sami jste v tomto procesu nic aktivně neudělali. Budete se divit, přinese vám to vnitřní radost, že život je někdy docela krásný. Ovšem nezapomínejte, že sklízet můžete jenom to, co zasadíte. Proto myslete víc na prevenci.

Vztah: Mezi vámi a partnerem jste krásně sladěni, nejsou zde žádné krize nebo nezodpovězené otázky. Nemáte před sebou tajemství, ani jeden z vás nehraje divadlo. Můžete navštívit vaše nebo partnerovy rodiče, pokud jste u nich nebyly o prázdninách. Budou z vás mít radost, až uvidí, jak jste oba spokojení.

Volný čas: Máte-li z dovolené suvenýry, měli byste si v nich udělat pořádek. Kameny uložte na poličku, ale až na ty z Afriky. S těmi se rychle rozlučte a odneste je do nejbližší řeky. Měli byste je hodit po proudu, aby jejich energii voda postupně odplavila. Afrika je karmicky zatížený kontinent, jehož kameny a písek vám způsobují zbytečné zdravotní potíže.

Rada: Každá nemoc, která vás trápí, je pro vás důležitým sdělení. Je to výkřik duše, že se něco neděje úplně správně. Nemusíte hned běžet za lékaři, ale nejprve se pokuste pochopit sami, kde jste udělali nějakou chybu. Tohle nejsou složité hádanky, jen je pro člověk někdy složité o sobě vůbec takto přemýšlet.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 12, 13, 23, 27, 44, 49

Práce: Dorazilo k vám uznání. Vaši nadřízení jsou s vámi nesmírně spokojeni. Ocenili, že jste pochopili svoji cestu. Finanční odměna vás tentokrát nemine. Dokonce se budete moci odhodlat pro takovou investici, o které jste dosud ani nepřemýšleli. Vypadá to, jako byste udělali krok z jednoho světa do světa jinam.

Zdraví: Konečně jste našli nějaký zdravotní problém, stejný řeší vaše blízká osoba, přijdete na to zcela náhodou. Ale máte radost, že máte společné téma a můžete si vyprávět o vlastních postupech. Pookřáli jste, když jste se dozvěděli názvy medikamentů, které by vám mohly pomoci. Moc rádi se opečováváte.

Vztah: Dostanete do rukou klíč k jistému tajemství, ale budete hodně váhat, jestli máte nebo nemáte odemknout tajná vrátka. Někdy je lepší raději nevědět, a věřit jen tomu, co vidíte na vlastní oči. Očekáváte nepříjemnosti, tak se k tomu rizikovému kroku nakonec neodhodláte. Nechcete zažívat žádná zbytečná traumata.

Volný čas: Docházejí-li vám peníze, můžete vymyslet výlet do přírody. Zatím se ještě vstupné do lesů neplatí. Zvolte si nenáročnou turistickou trasu, kupte nějaké sušenky a můžete vyrazit. Dobrodružnější by to mohlo být vlakem než autem, zjistěte si ale včas všechny zpáteční spoje. Dávejte si pozor na klíšťata.

Rada: Občas ve vás bojuje dobro a zlo, násilí a smír, jako byste nevěděli, čí jste a kam patříte. Jste bojovníci, nedokážete být nikdy nad věcí, příliš se do všeho noříte. Všechno, co vám kdo řekne, berete vážně. Zapomeňte na násilí. Zkuste pochopit roli dobra a lásky ve svém životě, jsou mnohem mocnější než nejsilnější síla ve vás.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 5, 9, 21, 41, 46, 48

Práce: Odchod z firmy jste si rozmysleli, zůstáváte. Víte, že právě sem patříte. Opatrní ale buďte při jakékoli manipulaci s elektřinou. Hlavně vaše ruce jsou v ohrožení. Dokonce byste se mohli opařit při přípravě kávy. Dívejte se, co děláte, maximálně se soustřeďte na všechny své činnosti. Neberte schody po třech.

Zdraví: Strašák ve formě operace nebo zákroku ještě není za vámi. Moc se vám do toho nechce, ale už chápete, že asi jiná cesta nebude. Nezapomínejte, že nejste sami, máte odpovědnost i za své děti. Strach vám ale nepomůže, musíte v této chvíli maximálně věřit lékařům, ti vám také chtějí jenom pomoci, ne ublížit.

Vztah: Bojíte se o sebe, ale současně se bojíte, že vás partner opustí. Nemáte to jednoduché, příliš si všechno komplikujete. Věřte, že se nic hrozného nestane, položte se do té situace, nekopejte nohama, to vám stejně nepomůže. Co má být, se stejně stane. Buďte nad věcí, buďte silní a uvidíte, jak už za měsíc budete mnohem šťastnější.

Volný čas: Všechno se soustřeďuje k vašemu pobytu v nemocnici. Nemáte důvod smát se, ani hledat atraktivní programy. Jste doma jako hromádka neštěstí, vzdycháte a věříte, že už další den bude všechno lepší. Jenže je to pořád stejné. Tohle čekání je skoro nekonečné. Ale brzy už bude toho trápení konec, vydržíte to.

Rada: Kdyby to bylo možné, dali byste všechny své peníze za zdraví. Ale potřebujete se vnitřně dopátrat k momentu, kde se stala chyba. Každá nemoc je výkřikem duše. Jakmile duši osvobodíte, najednou pro zdravotní problém už není místo. Vystupte ze svých černých jeskyň na slunce, uvidíte, jak se vám udělá hned lépe.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla:  7, 12, 18, 22, 43, 46

Práce: Náhlý odchod ze života nadřízené vás hodně šokuje. Bude to rána sice pro všechny, ale vy jste s ní vycházeli skoro ze všech nejlépe. Je vám líto slov, která jste jí neřekli a už ani nikdy neřeknete. Chod ve firmě bude mírně pozastaven, pohřeb bude kolektivní záležitostí. Ale nesmíte truchlit dlouho, práce se sama neudělá.

Zdraví: Jste raněni do srdce. Ani byste u sebe nečekali takovou reakci. Smrt blízké osoby je pro vás velkou citovou ztrátou, přišli jste o mnohé hodnoty, které měly ještě přetrvávat. Připadáte si jako v bublině, jste znejistěni a nedostávají se k vám bezprostředně informace z reálného světa. Tento stav ještě chvíli potrvá.

Vztah: Můžete si s partnerem zajít do divadla, už by měla opět hrát některá divadla. Neodcházejte ale v žádném případě před koncem. Jednak je to neslušné vůči hercům, kteří si zaslouží váš potlesk, ale právě ke konci představení zazní důležitá věta, která je určena vám. Odpoví na otázku, kterou si sami sobě ani neodvažujte položit.

Volný čas: Ještě je docela teplo, možná se o víkendu chystáte na vodu. Dávejte si pozor na úseky, kde je proud stáčen doprava a hlavně opatrní buďte kolem kamenitých jezů nebo v úseku, kde řeku lemují skály. Právě tady se totiž může skrývat zákeřný vír, který by velice snadno mohl vaši loďku otočit a vás stáhnout pod hladinu.

Rada: Budete nejspíš v souvislosti s úmrtím na pracovišti podnikat jisté úřední kroky. Není to nic příjemného, ale vaše nadřízená by vám jistě ráda poděkovala, kdyby to bylo jen trochu možné. Může se jednat o zajištění květin na pohřeb, sepsání smutečního projevu nebo zajištění občerstvení po obřadu.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 7, 10, 23, 40, 46, 47

Práce: Z rodinných důvodů budete možná řešit trochu jiné úkoly. Práce teď musí počkat. Nejspíš si vezmete na pár dní dovolenou, s tatínkem nebude všechno v pořádku, raději byste byli s ním. Je možné, že je v nemocnici nebo se mu přitížilo doma. Nevymlouvejte se, že nemůžete přijet. Tohle je hodně důležité.

Zdraví: Začali jste docházet na cvičení, snad do fitcentra. Chodí vás tam víc. Očekáváte, že se časem vaše postava upraví a získáte žádoucí tvary. Ale tohle jsou jenom přání, která se dost těžko realizují. Máte-li svého osobního trenéra, nechte si podle něho upravit program, který by vás hlavně bavil. Nesmíte odcházet domů zcela vyčerpaní.

Vztah: Když s partnerem nemluvíte, jen těžko můžete očekávat nějaké vstřícné pohledy, doteky nebo snad ještě jiné věci. Rádi byste s ním byli na společné vlně, ale teď máte mezi sebou nějaké konflikty, přes které není možné se dostat. Nechcete ani vymýšlet žádný společný program. Jste docela vyčerpaní a unavení životem.

Volný čas: Známí vás pozvou na sjíždění řeky. Jezdili jste tak už před pár lety, ale teď jste měli jiné zájmy. Jste rádi, že se ozvali, je to docela příjemná změna. Pochopíte, že ještě zdaleka nejste tak staří, jak si někdy myslíte. Zažijete spoustu legrace. Dávejte si pozor na doklady a klíče, ty by se na dně řeky jen těžko hledaly.

Rada: Každá horečka, která vás natlačí do postele k hrnku s čajem, je pro vás moc důležitá. Především v tom, že si můžete jednak chvíli odpočinout od běžných starostí, ale také se vám najednou mohou otevřít nové obzory. Jste zastaveni na své životní cestě, něco se dosud nedělo správně. Můžete chybu objevit a začít žít jinak.

 

© Wahlgrenis   8.9.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.