wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 1. - 7. září 2008             

 
Po 1.9.2008 Út 2.9.2008 St 3.9.2008 Čt 4.9.2008 Pá 5.9.2008 So 6.9.2008 Ne 7.9.2008
Magický ornament: 1. září 2008 Magický ornament: 2. září 2008 Magický ornament: 3. září 2008 Magický ornament: 4. září 2008 Magický ornament: 5. zaří 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 11, 15, 21, 41, 45, 46

Práce: Můžete už začít aktivněji vystupovat. Například na poradách byste mohli promluvit v diskusi, aby se o vás vědělo, že nejste jen pasivní. Dívejte se přitom lidem do očí, neuhýbejte pohledem. Stůjte si na svých pozicích, neměňte názor, když se někdo postaví proti. Předem zvažte všechna pro a proti. Nechtějte jít dopředu násilím, přes mrtvoly.

Zdraví: Necháváte za sebou zmatky a nejistoty, jste konečně postaveni na ten správný start, jako byste už konečně slibovali, že už to doopravdy myslíte vážně a že budete hodní. Vidíte aspoň, že jste si zahrávali zbytečně a stejně se definitivní nápravě svých potíží nevyhnete. Doma byste měli mít pořád čerstvé bylinky a přidávat je do pokrmů. Jsou lékem.

Vztah: Neostýchejte se vyjadřovat své city, kterými hoříte ke svému partnerovi. Měl by vědět, jak na tom jste. Nehledejte na něm jenom chyby, ale občas vyslovte pochvalu i ta krásná slůvka miluji tě. Není to přežitek a neříkejte, že na to jste už staří. Láska je ostatně cit, který se na roky nedá měřit. Milujte a budete také milování, je to jako zázrak.

Volný čas: Nabalili jste si toho na sebe víc, než můžete zvládnout. Práce sice pokračují, ale dobře víte, že to mělo být trochu jinak a trochu rychleji. Když zapojíte širší rodinu, mohli byste už ke konci týdne uklízet. Určitě si vyslechnete poznámky, že jsou na programu mnohem přednější věci, ale nedejte se. Myslete na konečný výsledek, pak všichni ocení, jak jste dobří.

Rada: Jednání s úředníky není vždy nejlehčí. Mluví hlavně jiným jazykem než vy, mají své přesné postupy, tabulky a normy, v kterých není vůbec složité se ztratit. Proto se raději předem připravte, hlavně si odpovězte na otázky, které by vás mohly překvapit. Nečekejte žádný lidský přístup, žádné porozumění nebo empatii. 

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 12, 26, 33, 40, 45, 49

Práce: Budete-li neustále pálit mosty za minulostí, která vás navíc docela dost zajímala, ocitnete se v pasti. Nikdy nový kolega nemůže být lepší než starý kolega, který ví o všech vašich neduzích, o to, jak si zvláštně píšete poznámky, abyste na něco nezapomněli. Nelikvidujte pouta k lidem, s kterými si stále máte co říct. Byla by to jenom vaše škoda.

Zdraví: Postupně máte pocit, jako by do vás vstoupila neskutečná energie. Zvládli byste snad i vylézt na Mount Everest. Ale raději to moc nepřehánějte, tohle je totiž jenom váš vnitřní dojem. Raději se vraťte k nenásilným činnostem, hrajte si, jako byste byli malí, s dětmi se vydejte k pramenu nějaké řeky. Zkuste žit tak, abyste nemuseli vyhledat lékaře.

Vztah: Rozhodli jste se pro větší úklid, likvidujete, co už nemá smysl. Předměty související se sentimentálními vzpomínkami vás jen zbytečně trápí. Čas už se nikdy nevrátí, stejně jako lidé, kteří už žijí své vlastní příběhy, samozřejmě bez vás. Pak budete najednou mnohem svobodnější. Jen skutečně malou chvíli si budete připadat jako na poušti.

Volný čas: Mohli byste si naplánovat výlet, kde potkáte rozhlednu. Vyhlídka do kraje vám dovolí podívat se na vlastní problémy trochu jinak. Potřebujete si udělat jistý nadhled. Když jste pořád v ponorce, nemůžete vědět, jak na obloze svítí slunce. Nebuďte zavřeni doma, výlet je ideální možností, jak spojit příjemné s užitečným. Anebo se o to aspoň pokuste.

Rada: Vyplašíte-li na kamenech vyhřátých od slunce zmiji, máte jen dvě možnosti. Necháte se uštknout nebo se budete snažit uprchnout a tím se zachráníte. Málokdo by zvolil první variantu. V takových okamžicích je třeba jednat rychle. Nedívejte se, jaké jsou na obloze právě mraky, ale uvažujte o vlastní záchraně. Život je totiž věčný boj.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 7, 31, 37, 42, 43, 46

Práce: Máte-li v práci jakékoli pochybnosti, dejte o sobě vědět. Mluvte otevřeně na poradách, na užších jednáních konzultujte své problémy s odborníky. Měla by se brzy najít správná cesta. Je třeba něco málo upravit, přeorganizovat. Měli byste dostat širší kompetence a pak se podaří věc dotáhnout do konce. Jen na to nesmíte zůstat úplně sami.

Zdraví: Komplikace kolem pohlavních orgánů jsou jenom dočasné. Změny v minulých týdnech se odrazily v této sféře, to se nesmíte divit. Jakmile se opět sladíte a najdete správnou míru, všechny problémy odezní. Jen si s tím nedělejte velkou hlavu, je to přirozený obranný proces organismu, běžná reakce. Po několika dnech budete v pořádku.

Vztah: Teprve nyní si začínáte uvědomovat hodnotu člověka, kterého máte vedle sebe. Dosud jste ho příliš jako součást vlastního života nebrali, spíše byl záplatou na díru, která tady byla. Můžete se pustit do plánování společné budoucnosti, neuvažujte ještě o zásadních krocích, ale můžete připravit výlet na víkend jako malé překvapení.

Volný čas: Podařilo se vám překonat krizi, z které jste neuměli udělat ten správný rozhodující krok. Minulost je už definitivně odstřižena, můžete začít s novými akcemi. Spouštíte stavidla, všechno se najednou zrychluje. Nalézáte kolem sebe spoustu krásy tam, kde dosud nebyla ani náhodou. Neohlížejte se, utíkejte směle vpřed.

Rada: Jakmile se vám podaří najít tu správnou životní cestu, sladíte se s proudem, který vás má unášet, najednou zmizí veškeré zdravotní problémy. Člověk se obvykle se životem pere, proto také dostává jednu ránu za druhou právě v podobě nejrůznějších onemocnění nebo zranění. Operace a léčba nepomohou, když nepochopíte, co se vlastně děje.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 11, 24, 35, 43, 45

Práce: Po podivné inventuře v minulých dnech může do firmy nastoupit nová nadřízená, která bude uvažovat trochu jinak než předcházející vedení. Nastaví pravidla, která se nebudou nikomu moc zamlouvat. Nebude chtít s nikým kamarádit, bude si udržovat odstup. Nepokoušejte se k ní zatím přibližovat, časem toto napětí povolí.

Zdraví: Skončily prázdniny a většinou i vaše dovolená, měli byste věnovat větší pozornost pokožce. Letos bylo slunce hodně agresivní, a vy jste podcenili mazání krémy s ochranným faktorem. Opalujete se totiž nejen v době, kdy ležíte na pláži. Překontrolujte si všechny změny na kůži, tmavá místa i znaménka, které mohla od slunce ztmavnout.

Vztah: Kamarádka vám radí, co byste měli udělat, abyste se už do budoucna tak netrápili. Prožívá s vámi celé to dlouhé období, od první chvíle, kdy jste se s partnerem seznámili. Podle ní byste měli jít každý svou cestou. Vypočítává vám, jaké výhody ze současného života máte. Bohužel chápete, že má v mnoha věcech pravdu.

Volný čas: Nikdy nezkoušejte nikomu namluvit něco, o čem dobře víte, že není pravda. Tak byste se sami zavřeli do pasti, z které byste se lehko nedostávali. Právě nyní k vám dorazí informace o osobě, která se pohybuje kolem vašeho partnera. Nerozjíždějte ale žádné velké akce. Zatím všechno jenom přijímejte, uvidíte, co bude dál.

Rada: Pobývejte pokud možno co nejvíce venku, utíkejte rychle z kanceláře. Přicházíte o nádherný pocit, jak je v přírodě krásně. Chybí vám čerstvý vzduch, barevný západ slunce, ale i chůze bosýma nohama po mechu. Nezkoumejte, kolik je vám let a že se tohle už dávno nesluší. Jsou to předsudky, které vás zbytečně uzavřely do vaší schránky.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 9, 10, 11, 34, 35

Práce: Objeví se menší problémy na vaší dosud pouze sluncem osvícené cestě. Nebudou ale zásadního charakteru, spíš je to vaše zkouška, abyste pracovali důsledněji a nenechávali se rozptylovat zbytečnými detaily, které nesouvisí s vaším projektem. Pomáhat kolegům je sice šlechetné, ale pak máte zdržení sami.

Zdraví: S obdobím končících dovolených máte pocit studených rukou, nohou a také nosu. Potřebovali byste rozproudit krevní oběh, nastartovat srdce. V některých případech pomůže červené víno, které byste pili v malých dávkách několikrát denně. Ovšem tohle se samozřejmě netýká řidičů, víte, že za volant alkohol nepatří.

Vztah: Budete řešit citové záležitosti blízkých známých, kamaráda nebo kamarádky. Jejich láska ztratila pevný směr a zůstali ve vzduchoprázdnu. Můžete poradit, svých zkušeností v této oblasti máte hodně. Hlavně nad problémem jen tak nemávejte rukou, raněné city bolí hodně. Pokuste se spolu vymyslet nějaké řešení.

Volný čas: Na program týdne přijdou účetní termíny, data, faktury, smlouvy, daňové otazníky. Než se vydáte na úřad měli byste si všechno ještě překontrolovat. Je pravděpodobné, že rozjíždíte větší projekt, který potřebuje právě z úřadů potřebná razítka. Naplánujte si to tak, abyste s úředníky nemuseli jednat ve čtvrtek.

Rada: Stane se, že těsně před vyvrcholením jisté akce něco nevyjde. Chybí jen poslední hřebíček do konečného stavu a najednou vidíte, že je všechno špatně. Pak je člověk zklamaný a smutný. Hlídejte si během jakékoli práce jednotlivé kroky, každá etapa je něčím důležitá, nesmíte nic podcenit. Zrada spolupracovníka ale bolí nejvíc.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 7, 10, 13, 40, 43, 47

Práce: Když jste si jako děti volili svoji profesní dráhu, neposlechli jste příkazy rodičů. Ukazovali vám jistý směr a docela se přitom mračili. Vy jste ale věděli, za čím chcete jít, a toho se více méně držíte dodnes. Je dobré, že jste se nenechali zavřít do tmavého sklepa, zůstali jste sví. Dokážete se prát s překážkami na své cestě.

Zdraví: Jestli se právě vás týká budoucí mateřská role, mohlo by dojít k menším komplikacím. Určitě se musíte šetřit. Opakujte si, že tohle je opravdu jiný stav. Ostatní možná pocítí mírné bolesti hlavy, které odstraníte větším přísunem tekutin během dne. Jezte více zeleniny, hlavně zelené barvy (paprika, okurka, zelí).

Vztah: Všechny pochybnosti jsou zapomenuty. To je moc dobře, jste zase na té správné vlně a chápete, že jste si jenom zbytečně přidělávali starosti. Věřte partnerovi tak, jak věří on vám. Nepřipravujte žádné krizové scénáře, není tady nikdo, proti komu byste měli bojovat. Naopak si udělejte nějakou společnou radost.

Volný čas: Měli byste si jeden den v týdnu udělat prodloužený večerní program, například by to mohl být koncert nebo divadlo. Potom si ještě zajděte na dobrou večeři do podniku, který máte rádi. Objednejte si předem stůl pro dva, abyste nebyli nikým rušeni a užívejte si jeden druhého. Nemusíte mít přeci výročí, jen tak si vyznejte lásku.

Rada: Nemusíte stále ze sebe vydávat energii. Někdy stačí jenom toho druhého vnímat, neždímejte násilím z někoho slova jenom proto, abyste slyšeli nějaké zvuky. Není to příjemné. To, co člověk prožívá, se dá zjistit i beze slov – z chůze, pohybů, jiskry v očích nebo gest. Ovšem tohle budete muset nejprve pochopit.   

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 5, 18, 20, 26, 39

Práce: Dalo se čekat, že vaši kolegové nebudou s vaším postupem srozuměni. Zvolili jste postup, který nikoho z nich dříve nenapadl. Oddělili jste se v jistém směru od nich a jdete si nyní svou cestou. Nesmíte se ale na ně ohlížet, tohle jediné možné, co jste mohli udělat. Neptejte se, jestli tohle nebylo předčasné a jestli jste neměli mlčet. Neměli.

Zdraví: Nemáte sladěn svůj vnitřní svět s vnějším prostředím. Sice byste už rádi byli v pohodě, zdraví, ale nějak vám uniká smysl vašeho konání. To, čeho chcete dosáhnout, je příliš rychlé, násilné, nemožné. Není ve vaší moci pohnout se skálou, budete muset zvolit trochu jiné postupy, které nejsou ale zřejmé na první pohled.

Vztah: Buďte hodně s dětmi. Začal školní rok, kromě kontaktů s třídními učiteli bude třeba koupit školní potřeby a obejít kroužky, kam by potomci měli docházet. Nenechávejte rozhodnutí na nich, kde to půjde, poraďte jim. Vzpomeňte si na své dětství, kolik jste toho stihli. Nuda je vážnou zbraní v dětských rukou.

Volný čas: Nemůžete-li být pořád v přírodě, kus si jí pořídit domů. Děti potěšíte zvířátkem, třeba pejskem nebo poměrně nenáročným morčetem. Není to vždy jenom radost, ale i povinnosti. Učí se o něho pečovat, ne pohodí je do kouta. Každý domácí mazlíček se dokáže za svou péči páníčkům odměnit. Tohle je potom úžasný pocit.

Rada: Po dovolené někomu z vaší rodiny zůstaly smutné vzpomínky. Ovšem nejen na chvíle, ale především na člověka, který se zapsal do srdce snad trochu silněji, než měl. Dovolená patří do kategorie zážitků, které odcházejí s časem. Příběh sice vyzní teatrálně, možná neskutečně, jako z pohádky. Je ale nutné se z něho včas probudit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 21, 24, 35, 36, 43, 46

Práce: Nečekejte v práci žádná dobrodružství, všechno najednou půjde tak nějak bez výkyvů, skoro až nudně. Ale i tím si musíte projít. Pozitivních změn se dočkáte už docela brzy, kdy všechno bude trochu jinak. Najednou budete mít pocit, jako by k vám vtrhla velká voda. Zatím ale jenom vyčkáváte, co bude dál.

Zdraví: Pozor na výživovou chybu. Dbejte na to, abyste jedli jenom jídla připravená bez rizik. Vyvarujte se hlavně majonézám a mletým masům. Komplikace by mohly být vážnější než jindy. Vůbec maso vám v těchto dnech nesvědčí, raději jezte zeleninu a z ovoce především jablka. Také nepodceňujte pitný režim.

Vztah: Připadáte si jako malé děti, netrápí vás povinnosti a jen byste si hráli. Partnera máte na své straně, vneste do poklidných vod vašeho vztahu nějaké vzrušení. Zkuste přijít s atraktivním programem na večer, připravte jídlo, které se u vás ještě nejedlo, nebo si zajeďte někam, kde jste ještě nebyli. Partner úžasně ožije.

Volný čas: Se začátkem školního roku věnujete hodně svého času potomkům. Bude třeba vybavit je novými pomůckami. Máte-li doma schované výkresy z doby, kdy sotva udrželi tužku, prohlédněte si je společně. Taky by měli pochopit, že jejich cesta někde začala a někam vede. Nežijí jenom dnes, i když to tak zatím vypadá.

Rada: Všechny předměty, které jsou součástí vašeho domova, mají svou duši. Je v nich zapsána od první chvíle, kdy začaly sloužit lidem. Sice to zní jako pohádka, ale i obyčejné věci dokáží poznat, jak se k nim chováte. Nikdy se nesmíte pasovat do nadřazené role, nedělejte nikomu a ničemu nic, co byste nedělali sobě.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 14, 20, 32, 34, 44, 46

Práce: Buďte hodně opatrní, do firmy může proniknout cizí živel. Nemusí to být nutně člověk, který se bude chtít obohatit, ale také třeba živelní katastrofa. Velká voda, výpadek elektřiny nebo obrovské sucho – událost, která omezí provoz. Každý jednotlivec přijde o něco svého, každý si bude připadat jako oběť. Tohle jako sen nevypadá.

Zdraví: Jestli jste se vrátili z dovolené, nejspíš jste podcenili sluneční paprsky, takže teď řešíte spáleniny nebo jiné změny na kůži. Slunce je posledních několik let hodně agresivní, není už možné vystavovat se dlouhé dny jeho paprskům. Nic není jako dřív. Sliby se slunce bylo možné dodržovat, když jste byli malí.

Vztah: Přihodilo se cosi, co vám už nedovolí chodit po zemi. Jste lehce znejistěni, rozpadávají se vaše pevné body, vaše jistoty. Všechno je jinak. Přitom byste tolik chtěli čas vrátit zpět, ale ani přesýpací hodiny tohle nedokáží. Ptáte se sami sebe, kde se stala chyba, když si sami nejste ničeho vědomi. Přesto k vám dorazí odměny.

Volný čas: Můžete si začít psát deník nebo básně jako v době, kdy vám bylo dvanáct. Jste-li spisovatelé, napište knihu, inspirujete se vlastním životem. Je toho dost, co by měli vědět ostatní. Kolem vás se hromadí úžasně barevné obrazy, okolí chápe, že jste nevyčerpatelná studnice nápadů, byla by škoda nechat to jen tak usnout.

Rada: Co se dělo včera, je dávno minulostí. Důležitý je dnešek a z něho právě tento okamžik. Zkoumáte, co bylo do vašeho života vsunuto řízením osudu a za co si případně můžete sami. Nic ale není definitivní a neměnné. Se vším si člověk dokáže lehce poradit, i když to třeba tak nemusí zpočátku vypadat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 5, 36, 37, 39, 46

Práce: Dusno na pracovišti vám není příjemné. Stále zkoumáte důvody, proč tady máte ještě zůstávat. Vývoj se nestáčí k lepšímu, hodně kolegů se rozhoduje pro odchod. Vaše práce ve firmě vás ale baví, jde jenom o to, jestli tuto počáteční fázi po výměně nadřízeného vydržíte. Ještě byste měli chvíli vydržet, bude lépe.

Zdraví: Lékař vám navrhne zásadnější zákrok, který by vás mohl zbavit obtíží. Nebudete si jisti, jestli je to skutečně správná cesta. Nemáte nikoho, s kým byste problém mohli prodiskutovat. Nikdo z vašich známých tohle neřešil. Proto začínáte studovat odbornou literaturu, díváte se na internet a necháváte si čas na rozmyšlenou.

Vztah: Léčebné postupy, pro které se rozhodujete, souvisejí s vaším vztahem k partnerovi. On je tím také omezen, sexuální aktivita je nulová. Neměli byste se ale před sebou zavírat, jsou ještě jiné cesty, jak si udělat dobře. Hlazením to začíná. Nechte pracovat svou fantazii, jistě nějaké řešení přijde. Partner také něco vymýšlí.

Volný čas: Začínáte se věnovat cizím jazykům. Možná je to výuka na pracovišti, ale každopádně máte novou náplň volného času. Zapisujete si slovíčka a píšete domácí úkoly jako zamlada. Tohle sice může někoho rozesmát, ale další fáze už tak snadné nebudou. Mohli byste si časem zajet do zahraničí znalosti prakticky vyzkoušet.

Rada: Po smyslu života se začínáte ptát už jako hodně malí, někdo nepřestává zkoumat tyto otázky celý život. Doba, která je každému z nás vyměřena k pobytu na tomto světě, je daná, nemůžete si ji nijak upravovat, prodlužovat ani zkracovat. Lidským údělem je prožít všechny dny naplno, nezastavovat se a neotvírat zadní vrátka. 

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 4, 7, 8, 12, 18, 46

Práce: Potíže ve firmě jste překonali. Problémy jsou konečně za vámi a vy si můžete dát malý odpočinek. Zažijete krásný pocit uvolnění a klidu, že zvládáte tak složité úkoly s přehledem. Dostali jste se nad věc, kolega je vám k ruce a všechno úžasně vychází. Porovnejte si věci na stole, mohli byste ztratit důležitý papír.

Zdraví: Stejně jako na stromě nemohou vyrůst růže, ani vy nemůžete očekávat, že zůstanete věčně mladí a krásní. Nechtějte ale podstupovat složité plastické operace, abyste vrátili čas zpět. To by stejně bylo zbytečné. Stáří se nedá zamaskovat, nikdo vám neuvěří. Zůstaňte sví, nehrajte si na to, čím nejste. Přijměte se, mějte se rádi.

Vztah: Mezi vás a partnera vstoupily zmatky, důvěra byla narušena. Měli byste se rychle pokusit o navrácení situace do původního stavu. Není to totiž tak dramatické, jak si myslíte.Třeba je to jen zbytečná zatuchlina, která potřebuje vyvětrat. Otevřete proto pořádně všechna okna ve svém domově a udělejte pořádný průvan.

Volný čas: Odletět na Mars by se vám zachtělo. Ovšem začal nový školní rok, máte jiné povinnosti, které vám tak náročný výlet nedovolí. A ani stav vašeho konta není na takovou výpravu právě připraven. Je dobré mít nějaké sny, ale měli byste se pokusit aspoň trochu se sladit do reálných kategorií. Zajeďte si raději na chatu.

Rada: Náhlé úmrtí blízké starší ženy vás může zasáhnout mnohem víc, než byste předpokládali. Měli jste hodně společného, nyní budete muset pokračovat v tomto díle sami. Uznáte roli nejvyššího vládce, ale těžko chápete, že si bere člověka, který mohl ještě dlouho žít. Nezlobte se ale proto na celý svět. I tohle je totiž život.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 6, 13, 24, 25, 37, 49

Práce: Máte ve firmě spřízněnou duši, osobu opačného pohlaví, která je s vámi osudově spojena. Možná už jste zaregistrovali jakési chvění, když jste se dostali blízko k sobě. Mohli byste v příštích týdnech na pokyn nadřízeného začít úzce spolupracovat na konkrétním úkolu, takže se může rozehrát i docela zajímavý příběh.

Zdraví: I kdybyste vykoupili celou lékárnu a začali byste se živit všemi léky světa, zdraví byste nebyli. Léky jsou sice dobré na krátkodobé zklidnění, na zbavení se akutních příznaků, ale nemoc i přeso zůstává v těle dál. Ideální je dívat se na zdravotní problémy z hlediska komplexnějšího. Je třeba vždy zkoumat celého člověka.

Vztah: Ve vztahu k partnerovi byste si neměli nikdy používat žádnou přetvářku, buďte absolutně sví, na nic si před ním nehrajte. Pokud vás před jeho příchodem domů rozbolí břicho, něco není v pořádku. Těžko se takové věci přiznávají, ale násilí mezi partnery je docela běžné. Pokud k tomu najdete sílu, osvoboďte se jednou provždy.

Volný čas: Tento týden byste neměli nikam daleko odjíždět, zůstaňte doma, ve svém prostředí. Mohli byste si ale uklidit v místech, kam se běžně nechodí, jako jsou sklepy nebo půdy. I tady je třeba čas od času udělat pořádek a zbavit se věcí, na které už nejspíš nikdy nesáhnete. Uvidíte, jak se vám potom najednou začne lépe dýchat.

Rada: Opatrní buďte na silnicích, hlavně v úsecích, kde silnice prochází lesním úsekem. Je tady snížená viditelnost. Mohlo by dojít ke kolizi se starší ženou, která bude neopatrně přecházet. Jezděte raději pomalu, abyste měli své vozidlo stále pod kontrolou. Žádné situace se v životě nedají bohužel přehrát opakovaně. 

 

© Wahlgrenis   1.9.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.