wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 18. - 24. srpna 2008             

 
Po 18.8.2008 Út 19.8.2008 St 20.8.2008 Čt 21.8.2008 Pá 22.8.2008 So 23.8.2008 Ne 24.8.2008
Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 7, 18, 21, 31, 35

Práce: Vydáváte se jakoby s karavanou do pouště. Máte obrovský náklad, spoustu odhodlání, ale před sebou současně docela náročnou a dlouhou cestu. Měli byste si na začátku rozplánovat, co všechno chcete zvládnout, kam až hodláte dojít. Nelikvidujte staré kontakty, ještě se vám mohou hodit. Všechny začátky jsou složité, vydržte, cíl není daleko.

Zdraví: Nejspíš jste od svého lékaře dostali jasné pokyny, co máte dělat a co užívat. Slíbili jste všechno, ale je vám jasné, že dlouho to tak nevydržíte. Chcete už zase být na své obvyklé úrovni s pravidelnými dávkami alkoholu a neobyčejně pestrou stravou. Nechcete se moc omezovat. Přesto budete muset ještě chvíli poslouchat.

Vztah: Máte-li vedle sebe partnera, nevyhnete se čas od času návštěvám jeho rodičů. Ale i taková návštěva se dá přežít. Ideální to nebude asi nikde, pokuste se ale nevhodné poznámky v sobě udusit. Raději mlčte. Přeci jen to jsou rodiče vašeho partnera. Neporovnávejte, v čem si jsou s ním podobní, ale zkuste pochopit kořeny, které každý někde má.

Volný čas: Vyhněte se koupání a zvláště v nebezpečných vodách, jako jsou například neznámá místa u skalních útesů nebo splavy a vodopády. Stejně tak si dávejte pozor na lodích. Nikdy si nemůžete být předem jistí, že se nic nestane. Vzpomeňte si ostatně, jak se potopil i absolutně nepotopitelný Titanic. Nechtějte dopadnout stejně.

Rada: Po dovolené se budete jen těžko srovnávat s povinnostmi, které jste mohli na chvíli hodit stranou. Zase vás ale ten stereotypní režim dostane. Zkoumáte, jak to dělají v jiných domácnostech, kdo má jaké úkoly. Větší děti již spoustu povinností zastanou samy, ale měly by pochopit, že na celém díle se podílejí společně všichni.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 13, 22, 43, 45, 47, 48

Práce: Konečně nad vámi začíná svítat. Po té dlouhé noci bylo už na čase. Rozhodně nebudete směřovat nikam dolů do údolí, ale vaše cesta vede k vrcholu. Nechtějte se zbytečně rozrušovat s problémy kolegyně, které se vámi bude chtít nyní řešit. Vymluvte se třeba na nedostatek času. Měli byste uvažovat racionálně a hlavně pracovat.

Zdraví: Jste v klidu a užíváte si to. Je vám dobře, nic vás po dlouhé době nebolí ani netrápí. Naordinovali jste si pár dní relaxačního režimu a nyní sklízíte zasloužené odměny. Je ve vás energie, že byste ji mohli rozdávat. Ale zatím si ji ještě nechte jenom pro sebe. Na rozdávání to zdaleka není, potřebujete se dostat do pořádku nejdřív sami.

Vztah: Vaše pomyslná společná stavba, projekt, na kterém se oba podílíte, má už dostatečně pevné základy. Nic vám nebrání v tom, abyste pokročili nahoru. Musíte si ale zvolit správný stavební materiál, žádné papírové karty, peří ani slámu, znáte to dobře z té pohádky o prasátkách. Naštěstí si s tím poradíte dobře.

Volný čas: Bude-li vás nadřízený nutit, abyste zůstávali v práci déle, pokuste se mu vysvětlit, že máte jistou pracovní dobu. Nenechte se od něho spoutat, ale utíkejte za svými blízkými. Můžete se sejít s bývalými kolegy nebo spolužáky, nebojte, že by nebylo o čem mluvit. Pozdní příchod domů partner pro tentokrát pochopí. Máte štěstí.

Rada: Jako rodiče byste si měli s partnerem a dětmi udělat rozpis domácích povinností. To, že jste je dosud nezapojili a všechno se snažíte udělat sami, není nejrozumnější. Nevzpomínejte zbytečně na své dětství, tehdy bylo všechno jinak, žilo se klidněji. Drobné úkoly zvládnou. Měly by se podílet na chodu domácnosti, aby pochopili, že nic se neudělá jen tak samo.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 10, 15, 34, 37, 47

Práce: Objeví se nové nabídky, při kterých zapojíte i obchodního ducha. Možná dostanete novou šanci ve firmě, anebo se vám naskytne další práce formou přivýdělku. Osloví vás jistá starší žena, která vás už nějakou dobu zná. Bude to pro vás poměrně finančně zajímavé. Také nemusíte mít obavy, že byste to nezvládli. Umíte si zorganizovat čas.

Zdraví: Jestli jste nedávno začali uvažovat o plastických operacích nebo jiných úpravách zevnějšku, nyní dojdete k závěru, že pro vás by neměly smysl. Změna vizáže by byla nejspíš jenom na krátkou dobu. Za své vrásky se stydět nemusíte. To, co vás udělá krásnými, není absolutně bezvadná a vyžehlená pleť, ale úsměv zářící ze šťastných očí.

Vztah: Stále ještě jste se nevyrovnali s tím, že jste sami. Porovnáváte vztahy všech svých známých a stále do kola se ptáte, proč to nemáte také tak. Příliš jste se zafixovali do minulosti, nedokázali jste se odstřihnout, proto se nedaří udělat ten důležitý první krok. Možná kolegové vymýšlejí, jak vám zpestřit dlouhé večery, ale rozhodnutí je jenom na vás.

Volný čas: Věnujte se nadále všem vašim aktivitám, tohle je místo, kde máte potkat svoji budoucí lásku. Choďte do přírody, do knihoven nebo do muzeí, společný zájem by vás měl sblížit. Nečekejte ale, aby se na vás atraktivní osoba opačného pohlaví obrátí, buďte také sami aktivní. Máte už nějaké zkušenosti, víte, jak hrát tuto roli, aby nevypadala násilně.

Rada: Máte-li začínat nový vztah, nesmíte si už předem namlouvat, že zase nevyjde. Vzájemné poznávání je tím nejkrásnějším v novém vztahu. Nepodceňte první doteky, polibky, vyznání. Na tyhle chvíle se potom později nejčastěji vzpomíná. Nesmíte si předem nic zakazovat, dělejte všechno, co se líbí vám a co se líbí partnerovi.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 7, 16, 30, 40, 45

Práce: Nastal konec bezvládí, nadřízený se vrací, bude se zase muset pracovat. Volno bylo sice příjemné, ale trvalo jenom chvíli. Měli byste veškerý čas strávený v práci skutečně odpracovat. Odpusťte si soukromé telefony a kafe s kamarádkou v pracovní době. I na vás přijde na poradě řeč, měli byste ukázat, jak jste pokročili.

Zdraví: Větev, na které se houpete, se v poslední době už hodně naklání. Zvolte nové postupy. Ideální pro tyto dny je černý rybíz v jakékoli podobě – můžete z něho pít mošty, sirupy, ale jsou také vynikající marmelády. Černý rybíz napomáhá látkové výměně, je především zdrojem vitamínu C. V lidovém léčitelství se používá proti zánětům.

Vztah: Vaše cesty s partnerem se rozcházejí v poslední době i v té fyzické oblasti. Už nevyhledáváte vzájemné dotyky a pohlazení, spíše se míjíte. Vaše oči se potkají jen výjimečně. Jako byste mezi vámi spustili oponu a každý se pohybujete na jedné straně. Nahota se stává tabu, tématem, o kterém se příliš nemluví. Nevíte, jak z toho ven.

Volný čas: Užijte si volného pobytu v přírodě. Lehněte si například na louku, pozorujte hvězdy. Přijměte s pokorou, že je nad vámi síla, kterou nikdy nepochopíte. Ani se o to nepokoušejte, tohle by byl marný boj. Opusťte prostory města, máte se nadechnout čerstvého vzduchu a přivonět si také k posekané louce. Tuhle možnost máte jenom pár dní v roce.

Rada: Přestáváte-li rozumět vlastnímu životu, zajděte si do divadla. Poslouchejte slova, kterými k vám herci promlouvají. Ale nepřemýšlejte přitom o nákupu, který vás čeká. Buďte maximálně přítomni a soustřeďte se, aby vám neunikla ani jediná myšlenka. Najednou pochopíte, že všichni hrají jenom pro vás, abyste se našli.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 8, 14, 32, 34, 45

Práce: Jednou jste dole, jednou nahoře. Momentálně vás vlna vyhoupla hodně vysoko, skoro to vypadá jako stupně vítězů. Můžete očekávat potlesk a odměny. Neobávejte se žádných komplikací. Jdete po správné cestě, která míří k vrcholu. Mnozí po vás budou házet kamení, ale takový už je úděl vítězů. Nezapomínejte na štít.

Zdraví: Vypadá to, že tento týden vás docela potrápí hlava. Tentokrát hlavně v té horní části, je to skoro, jako by vás bolely vlasy. Znemožní vám to soustředit se na práci. Pokud to bude možné, měli byste víc odpočívat a také dostatečně pít. Neřešte ani žádné krizové situace. Ono na vás všechno pár dní počká.

Vztah: Pokud se marně snažíte s partnerem o miminko, a nedaří se vám, po nějakém čase ztratíte trpělivost a začnete k vašemu intimnímu životu přistupovat chladněji. Už to není projev lásky, ale jen nutná akce s konkrétním cílem. Tohle ale není dobře, to sami možná podvědomě cítíte. Na plány s otěhotněním se pokuste zapomenout a žijte s láskou.

Volný čas: I když se vám může zdát, že celý svět je jedna černá tma, brzy určitě vyjde slunce. Neuzavírejte se do sebe, měli byste jít mezi lidi, vnímat jejich energii, mluvit s nimi. Ideální by byla návštěva zoologické nebo botanické zahrady, tam můžete potkat někoho ze známých, koho jste už dlouho neviděli.

Rada: Když se stanete součástí technického světa, brzy zapomenete, jako voní les, jak barevný je západ slunce a kolik nohou má beruška. Nesedejte věčně u počítače, ale vyjděte si do přírody. Ovšem tam je třeba, abyste na všechno dávali pozor, abyste třeba nešlápli na broučka nebo se neprošli mraveništěm. Všude kolem vás je život.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 5, 7, 20, 31, 32

Práce: Kolize je za vámi, víte dobře, jak vás dokázala znejistit. Podařilo se vám zpracovat problém a máte zase před sebou jasný směr. Jako by někdo mocný otevřel velká okna a vpustit do vaší firmy čerstvý vzduch. Začnou možná přitom létat papíry vzduchem, některé možné vyletí ven, ale to, co zůstat má, zůstane.

Zdraví: Zapomeňte na rady svých známých, soustřeďte se zase jenom na sebe. Nějak jste se ztratili a nejste už tak celiství, jak jste byli na jaře. To, co k vám nepatří, poznáte bez problémů, od toho se osvoboďte a zůstaňte čistí. Omezte jakékoli závislosti, týkají-li se vás. Mohou to být zbytečné léky, větší množství kávy nebo čokoláda.

Vztah: Opět se dostáváte na správnou vlnu ve vztahu s partnerem. Máte spolu mluvit, ne si jen psát lístečky, kdo nakoupí a kdo vyzvedne děti ze školky. Komunikace je nyní hodně důležitá. Na společných tématech se dá stavět. Sex sice také nemusí být nezajímavý, ale z hlediska budoucnosti pro vás mají význam právě slova.

Volný čas: Informace naučené ve školách jsou z lidského hlediska obvykle zcela nepoužitelné. Často se dostáváte do situací, kdy je všechno jinak. Celý život se učíte a reagujete, až když ta situace nastane. Někdy jste docela zmačkáni a zahozeni jako starý papír, než se zase najdete a pochopíte svoji vlastní podobu.

Rada: Buďte opatrní, často se pohybujete mezi lidmi s nasazenou maskou. Je to samozřejmě pohodlné, nikdo se vám nedostane pod kůži. Mohli byste se dostat do zvláštní pasti, v které se nakonec vaše pravá stejně bude muset odhalit. Proto si zvažte, jestli není lepší udělat tohle včas a dobrovolně, než později a pod tlakem. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 8, 9, 21, 29, 49

Práce: Přibude vám další úkol. Vypadá to, že budete muset na nějakou dobu dohlédnout na projekt za kolegu, který má dovolenou. Nejste z toho nijak nadšeni, ale jiné řešení není. Jste spolehliví a jeho práci rozumíte. Umíte si sladit své činnosti, takže to nebude velký problém. Zajímavá bude také slíbená odměna.

Zdraví: Pozornost byste měli věnovat především svým očím a obličeji. Sledování televize ani práce na počítači do noci vám moc nesvědčí. Nechte si udělat jemnou masáž a také výživnou pleťovou masku. Vaše rysy jsou unavené. Trochu odpočívejte, ale hlavně musíte více spát. V poslední době se ráno probouzíte unavení.

Vztah: Nechcete vnášet své pracovní starosti do vztahu mezi vás a partnera. Tady byste chtěli mít samá hezká témata, samá vyznání lásky. Jenomže ta se brzy vyčerpají. Spolu máte mluvit o všem, co vás trápí. Pak bude mezi vámi jasno. Sdělená radost se násobí, zatímco sdělená starost se hned zmenší na polovinu.

Volný čas: Vracíte se do vzpomínek, do doby a na místa, kde vám bylo krásně. Nyní žijete trochu jinak, ale není to o moc horší. Porovnáváte totiž neporovnatelné. Nikdy přeci není možné dvakrát vstoupit do stejné řeky, všechno se vyvíjí. Dokonce i vy jste jiní než tehdy, jste poučeni, víte, co byste už ani náhodou neudělali.

Rada: Vaše cesta nikdy nekončí. Nesmíte propadat depresím, když už nic dalšího nebude. Člověk se sám nikdy nesmí rozhodovat, že je konec, že ukončí svůj život. Tohle patří do rukou někoho jiného. Už mnoho sebevrahů se přesvědčilo hned v první vteřině po svém osudovém kroku, že to byla největší chyba jejich života.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 2, 20, 26, 46, 47, 48

Práce: Ve firmě zjistíte nepříliš solidní postupy. Někdo se zřejmě bude chtít přiživit na vašich úspěších. Naštěstí máte jistého kolegu na své straně, tak budete moci učinit patřičná opatření. Nechcete si ale na nic hrát, jde vám o čisté vztahy. Jste jako divadle, když se na závěr herci odmaskují. Každý hraje jenom za sebe.

Zdraví: Objeví-li se vám na zápěstí nebo předloktí najednou ekzém, který podle vás určitě není reakcí na žádnou chemii ani jídlo, pak byste si měli odpovědět na otázku, jak to máte s hlazením. Něha by měla být součástí vašeho života. Dotýkejte se svého nejbližšího člověka, jak to možné, hlaďte ho a přijímejte i jeho citlivé projevy.

Vztah: Nechtějte jet pořád na horské dráze. Život je trochu pomalejší, hlavně byste vždy měli mít možnost své vozítko zastavit. Nasednout, připoutat se a jenom křičet, když se řítíte dolů, to není umění. Kráčejte raději pomalu a vážně, dívejte se přitom, kam našlapujete,a za ruku držte svého milovaného a dívejte se mu do očí.

Volný čas: Nenávist vás nesmí naplňovat. Pokud se vám někdo nebude líbit, nemusíte hned vyndávat nože nebo vzduchovku. Lidé by se měli spolu domluvit, i když to někdy není lehké. Diplomacie se učí na vysokých školách, zkuste to také raději po dobrém. Láska má v sobě nejkrásnější energie. Co dáte, to se k vám také vrátí.

Rada: Může se vám někdy zdát, že nemáte peníze, že si nemůžete dovolil pořídit to, co mají sousedé nebo známí. Nemusíte být smutní. Nikdy neznáte celý příběh, nevíte, co je trápí. Nevidíte nikomu do talíře. Raději si ještě zvažte, co byste nutně potřebovali. Odmyslete si úplně všechno, co máte, a pak si to zase vraťte. Máte všeho až až.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 11, 15, 25, 30, 31, 48

Práce: V těchto dnech byste měli být na dovolené a hodně odpočívat. Úspěchy byly výrazné, nyní je čas nasbírat další síly. Nezapomínejte na to krásné dítě ve vás, hrajte si jako malí, smějte se a užívejte si neomezené chvíle s milými lidmi. V dětech je velká naděje v budoucnost, věří, že zítřek bude krásnější než dnešek.

Zdraví: Ozve se vaše maminka, kolem které máte v poslední době hodně starostí. Zajeďte se za ní podívat a zjistíte, co potřebuje. Kromě dobrého slova vás požádá o lehčí údržbářské práce, nejspíš něco s vodovodem. Budete rádi, že jí s tím pomůžete, že stále jste pro ni člověkem, na koho se může obrátit. Nesmíte zklamat.

Vztah: Partner začne ve vztahu budovat hierarchii, členit vztah podle zásluh. Samozřejmě on je na té nejvyšší pozici, vy jste v roli podřízeného, který má jenom poslouchat. Nechce se vám tohle vůbec řešit, pouštíte to sice jedním uchem dovnitř, ale druhým hned zase ven. Jsou to zvláštní vlny, na kterých se pohybujete.

Volný čas: Potřebovali byste do svého srdce dostat krásu. Zajděte si do galerie na výstavu obrazů, které by se vám ale měly líbit, nebo na koncert hudby, u které se vám naježí chlupy po celém těle. Měli byste být v pohodě, i když to není snadné, protože se budete muset v jistém smyslu nutit. Ale k něčemu by to dobré být mohlo.

Rada: Když vítěz převezme vavřínový věnec, medaili a všichni diváci zatleskají a pak se rozejdou, zůstává sám. Teprve potom si musí udělat pořádek v sobě, uznat, jestli tohle bylo správné. Pravda je jenom jedna a promlouvá obvykle pouze v tichu, kdy u toho nikdo není. Proto buďte občas sami a poslouchejte, co k vám dorazí.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 4, 6, 12, 29, 43

Práce: V těchto dnech by mohlo dojít k personální výměně vašeho nadřízeného. Pro vás se ale nic nemění, pokračujete v práci na svých projektech. Jen na seznamovací poradě budete muset představit své hlavní úkoly, ale nebude na to příliš času, jenom pár minut. Do budoucna si budete muset získat šéfa na svou stranu.

Zdraví: Přestože byste už měli být v pořádku, je vám naprosto jasné, že nejste. Potíže setrvávají a bolest vás stále trápí. Nevěříte už ani tomu, že jednou je člověk nahoře a jednou dole, protože vy se cítíte už dole moc dlouho. Musíte být ale trpěliví a dodržovat všechny pokyny lékařů, které jste obdrželi. Nic nemůžete jen tak překročit.

Vztah: Zkoumáte, jestli partner je tím správným člověkem do vašeho života. Ale na změnu není vhodná doba. Nekomplikujte si to, jste poměrně v pohodě. Ostatní jsou na tom ještě v mnoha směrech hůř. Mohli byste si udělat nenáročnou procházku přírodou, ale vezměte si s sebou raději turistickou mapu. Jděte po modré značce.

Volný čas: Táhne vás to do přírody, ale když tam jste, padne na vás zklamání. Příroda zdaleka není tím, co bývala, když jste byli dětmi. Všude je plno billboardů a stánků s rychlým občerstvením. Musíte chodit mnohem déle, než najdete opravdový mech a studánku, kam chodí laně pít. Poslouchejte, co vám vyprávějí stromy.

Rada: Depresivní stavy dolehnou občas na každého, to se nesmíte divit. Cesty, jak z nich ven, jsou ale různé. Někdy působí zázračně hudba, kterou si ale sami dokážete zahrát. Například můžete sáhnout po kytaře, flétně nebo si na chvíli sednete ke klavíru, samozřejmě máte-li určité základy. Jinak také dobře funguje vlastní zpěv.
.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 14, 17, 22, 27, 29, 46

Práce: Spojili jste své síly s kolegou a zjišťujete, jak se najednou všechno posunulo vpřed. Možná si dokonce říkáte, jak je vůbec možné, že jste na to nepřišli dřív. Daří se vám skutečně výjimečně, jste chváleni ze všech stran. Pokračujte ale dál, nenechte se sladkými slůvky rozptylovat. Vydali jste se dobrým směrem.

Zdraví: Jste unaveni, jako byste složili vagón uhlí. Nevíte, jak dlouho to ještě bude trval, ale připadáte si moc staří a úplně bez síly. Ideální by pro vás nyní bylo, kdybyste mohli zůstat doma jenom odpočívat. Jenže práci za vás nikdo neudělá, tak se donutíte vstát. Je to náročné, ale ne nekonečné. Za chvíli už bude lépe.

Vztah: Tchýně ve vztahu mezi vámi a partnerem není příliš ideální. Mluví vám občas do věcí, do kterých by nemusela. Nejrizikovějším tématem jsou její otázky ohledně budoucího otěhotnění, případně se plete do výchovy vašich potomků. Předává vám své zkušenosti, které ale podle vás patří do jiné doby, ne sem.

Volný čas: Nevymlouvejte se, že nemáte čas na hry s dětmi, zapomente při nich na chvíli na složité problémy, které musíte řešit v práci. Vrátíte se do dětství a trochu zalitujete, že jste už těmi opravdovými dospělými. Jako děti jste spěchali rychle vpřed a teď byste zase nejradši čas vraceli zpátky. Je to podivný kruh.

Rada: Nespoutávejte se zbytečně do krizí, které se zdají být neřešitelné. Posuňte se o kousek dál, podívejte se na ně s odstupem a pusťte je jakoby po proudu vody. Najednou zjistíte, jak moc se vám za tu chvíli ulevilo. Jsou to nádherně očistné okamžiky, kdy se osvobozujete od vlastní zátěže, kterou jste si navíc na sebe sami nandali.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 9, 26, 27, 36, 42

Práce: Hodně jste o sobě v minulých dnech přemýšleli, i když jste nebyli v práci. Našli jste na sobě několik nedostatků, které by ještě bylo dobré odstranit. Měli byste mít ze sebe také lepší pocit. Jedná se především o image, které si budujete ve firmě. Dbáte na své oblečení, obuv i doplňky, kupujete si novou kosmetiku.

Zdraví: Možná jste byli malinko zastaveni, už dlouho jste si šli jen svou cestou. Bylo by dobré, abyste zvážili, co je možné z vašeho života odstranit, čím si zbytečně škodíte a co nepotřebujete. Pro kuřáky je tohle výzva přestat kouřit. V jistém směru se totiž pohybujete proti přírodě, měli byste se sladit na jinou, poněkud lepší úroveň.

Vztah: Neměli byste opouštět staré známé pro nové. Věřte lidem, kteří s vámi jdou životem už nějakou dobu, že jsou pro vás důležití. Nepřestávejte je kontaktovat, dál se scházejte na kávu nebo jinde. Nový člověk může mít sice krásné barevné šaty, ale do jeho srdce se hned tak nedostanete. Nemůžete vědět, co tam skrývá.

Volný čas: Při letních procházkách přírodou také občas zvedněte oči k mrakům. Někdy jsou tam úžasné scenérie, obrazy nebo písmena, z kterých můžete vyčíst mnohé, jako by to bylo právě pro vás. Nemusíte ani pokládat otázku a najednou se vám v těchto neuvěřitelných obrazech objeví jasně čitelná odpověď.

Rada: Jste-li z nějakého důvodu rozčileni, neměli byste se příliš plést ostatním do hovoru. Raději se vydejte sami někam dál od lidí a všechno si postupně promyslete. Agrese, která se ve vás nashromáždila, by mohla druhé zbytečně ranit. Neubližujte, to není do života vůbec nutné. Zpracujte si konflikt v sobě a zase se v klidu vraťte. 

 

© Wahlgrenis   18.8.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.