wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 11. - 17. srpna 2008             

 
Po 11.8.2008 Út 12.8.2008 St 13.8.2008 Čt 14.8.2008 Pá 15.8.2008 So 16.8.2008 Ne 17.8.2008
Magický ornament: 11. spren 2008 Magický ornament: 12. srpen 2008 Magický ornament: 13. srpen 2008 Magický ornament: 15. srpen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 32, 37, 39, 42, 49

Práce: Dostavují se první jasné výsledky vašeho snažení. Vzali jste problém za jasný konec a daří se vám. Pokud ne zrovna nyní, tak už brzy budete sklízet vaši první sklizeň. Veškeré vaše projekty jsou správně rozpracované, zvolili jste nejen dobrou dobu, kdy zasadit, ale měli jste i vhodnou sadbu, pomocníky i stroje. Kolegové už si vás také otestovali.

Zdraví: Opatrně při veškerých řemeslných činnostech, mohli byste se poranit. Krvácení by bylo sice zastaveno brzy, ale i tak je to zbytečná komplikace, které je lepší se vyhnout. Mějte raději na sobě veškeré ochranné pomůcky, případně si sjednejte pomocníčka, který bude držet to, na co vy už nemáte sílu. Nebezpečné jsou hlavně pily a hřebíky.

Vztah: Mezi vás pronikl nový, zcela netradiční prvek. Jako byste byli opět znovu zamilovaní. Všechno je nové, úžasné. Pochopili jste, že mezi vámi a partnerem nesmí platit účetní vztah, ale něco úplně jiného. Také dobře chápete, že nikdo z vás nesmí tomu druhému vládnout. Jste konečně na té správné cestě, ale docela trvalo, než jste ji našli.

Volný čas: Můžete se věnovat všemu, co vám dělá dobře. Spíše to budou novinky než staré aktivity, ty by vás brzy začaly nudit. Zkusíte například netradiční sporty, zajdete si na filmovou novinku anebo zatoužíte vyzkoušet úplně novou cyklotrasu. Neměli byste si ale zbytečně pořizovat super výbavu, když byste ji stejně do budoucna neužili.

Rada: Nenechávejte nikde jen tak své věci odložené. Zloději nikdy nespí, to dobře víte, tak si nezahrávejte. Hlavně na výletech buďte opatrní na své doklady a peníze. Při kupování lístku na lanovku můžete peněženku zapomenout u pokladny. Nerozptylujte se dětmi ani ostatními spolucestujícími. Byla by to zbytečně poměrně drahá projížďka.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 25, 26, 36, 39, 40, 43

Práce: Zažíváte si nyní naplno krizi, která už vás delší dobu obcházela. Teprve teď udeřila a vy jste zůstali poněkud paralyzováni. Nevíte, jak se posunout dál, když před vámi spadla ta železná vrata. Bariéra je příliš těžká na to, abyste s ní jen tak lehce pohnuli. Můžete ale očekávat pomoc od nadřízeného, který se vám ještě rozhodne dát šanci.

Zdraví: Dávejte si pozor v přírodě na všechno živé. Bodnutí by zvláště v těchto dnech mohlo být pro vás docela nebezpečné. Nemusí se jednat jen o malého komára u českého rybníka. Nebezpečná jsou klíšťata, ale mnohem větší komplikace hrozí v zahraničí. Mezi vyhřátými kameny byste mohli vyplašit dokonce jedovatého hada.

Vztah: Na dovolené se můžete s partnerem vrátit do období krásné zamilovanosti. Například spolu pozorovat svítání, západ slunce, anebo oblohu plnou hvězd. Neměli byste si nechat ani ujít návštěvu tamního kostela a hřbitova. Taková místa mají vždy zvláštní atmosféru, zcela jinou než u vás doma. Uvidíte, jestli i na vás dokáže dýchnout.

Volný čas: Večer byste neměli chodit nikam sami. Zvlášť temná zákoutí jsou pro vás nebezpečná. Ženy by si měly pořídit do kabelky malý spray proti útočníkům a naučit se pár obranných hmatů. Dokonce i ze způsobu chůze každý pozná, jak hodně se bojíte. Naučte se něco z řeči svého těla. Hned se potom budete cítit bezpečněji.

Rada: Neměli byste si do svého života zbytečně přibírat programy, které vytváří někdo jiný. Žijte život, který vám osobně připadá smysluplný. Čtěte knížky, které vás zajímají, a v televizi si volte jenom takové programy, které jsou o něčem. Reality show, kdy jsou pod hlavičkou nesmyslných scénářů zavíráni lidé do nesmyslných domů, si odpusťte.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 12, 29, 36, 43, 49

Práce: Rádi byste se vrátili k nedokončenému příběhu mezi vámi a blízkou osobou na pracovišti. Připadá vám, že tohle by mohl být ten startovací program, který teď ze všeho nejvíc potřebujete. Ovšem uvědomte si, že jednáte pod tlakem okolností. Už jednou jste si rozumově vysvětlili, že tohle není ta nejsprávnější cesta. Nevracejte se.

Zdraví: Buďte opatrnější na partie kyčlí. Hlavně vysokohorská turistika a lezení po skalách jsou pro vás nebezpečné. Mohla by vám uklouznout noha při jediném nesprávném pohybu. Neriskujte, nepouštějte se do míst, kde to neznáte. Raději se řádně fixujte a určitě nikdy nechoďte na vrcholky sami. Počasí se může najednou změnit i v srpnu.

Vztah: Jste obstoupeni podivnou černou hmotou, nevěříte v lepší zítřky a zbytečně si tyto dny sami komplikujete. Měli byste už začít věřit, jinak s láskou budete mít problémy napořád. Litujete se, snad i pláčete. Může to být sice zajímavý program, když jsou kolem lidé, co vás mohou litovat. Ale už to opravdu trvá dlouho, potřebujete zase normálně žít.

Volný čas: Bojová umění vás lákají už delší dobu. Ale uvědomte si, že nejsou jenom o síle, ale také o duši. Je třeba zkoncentrovat myšlenky, dokázat se zklidnit. Zatím jste jenom hromádka nervů, ale časem byste se mohli někam přihlásit. Měli byste se totiž postupně najít, jste příliš ztraceni v tom světě plném lidí, nevidíte před sebou nic pozitivního.

Rada: Skončí-li ve vašem životě období, kdy jste byli dva, a najednou máte být sami, může to být docela šok. Nesmíte si ale připustit myšlenky, které vás sunou do nesvéprávných mezí. Člověk sám není méněcenný, naopak. Jen v takových chvílích můžete pochopit svoji vlastní hloubku, svoji jedinečnost. Každý jsme osobnost, která o samotě zraje.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 7, 8, 18, 31, 45, 46

Práce: Na tento týden jste pravděpodobně – a nejen vy - čekali. Nadřízený odjíždí na dovolenou, takže v práci bude trochu volnější atmosféra. Samozřejmě byl vedením pověřen po dobu jeho nepřítomnosti někdo jiný, ale ten je mnohem mírnější. Neznamená to ovšem, že by celá firma neměla vůbec pracovat. Po návratu šéfa by mohl nastat problém.

Zdraví: Je vám jasné, že za peníze si toho moc nekoupíte, tedy co se týká zdraví. Informace, co by vám mohlo nejlépe pomoci, k vám docházejí z mnoha stran, ale poměrně se liší. Záleží na tom, kdo si mohl prožít něčím podobným. Vaše komplikace jsou natolik zvláštní, že není možné přijmout něco jen tak v globálu. Asi to budete muset pojmout jinak.

Vztah: Nějak se zase vztah mezi vámi a partnerem zamotává. Vypadá to, jako by všechno krásné bylo najednou pryč, v minulosti. Jako byste už nevěřili, že se opravdová láska může ještě vrátit. Možná za to mohou oči té tajemné osoby, s kterou jste se náhodou sešli. Anebo jste právě pochopili, že v té kleci, které říkáte vztah, už déle být nemůžete.

Volný čas: Moc dobře by vám udělali koně, samozřejmě v nějakém oddíle pod dohledem zkušených žokejů. Měli byste zažít ten úžasný pocit pohledu na krajinu z koňského hřbetu. Kůň je zvíře, které vrátí všechno, co z vás cítí. Dáte-li mu důvěru, nikdy vás nezklame. Pozná na dálku strach, ale hlavně má srdce a dokáže vás milovat.

Rada: Jestli se vám v životě něco nedaří, nepokoušejte se to řešit násilím, běháním po úřadech, přesvědčováním na různých stranách. Nijak si nepomůžete. Nechte všemu volný průběh, věci se samy posunou tam, kde mají být. Buďte v klidu a jenom přijímejte další signály. Vždycky se ukáže směr vaší cesty, když už jsem dlouho bloudili v pralese.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 4, 16, 31, 36, 40, 46

Práce: Už by vás neměly zaskočit žádné krizové situace, plánujte jenom pozitivní směr. Držte se ale na zemi. Hlídejte si všechna data, tentokrát se nebudete probírat v žádných ideálech, ale v hromadě čísel a účtů. Sny nechte raději doma pod polštářem. Pravděpodobně budete muset ještě spolupracovat s mladším kolegou.

Zdraví: Konečně i vám došlo, že peněz, které jste investovali do svého zdraví, už bylo dost. Přitom žádná zvláštní změna se s vámi nestala. Měli byste začít sami, i když každý váš známý může radit cokoli. Začněte tím, že si koupíte bylinkové čaje, hlavně meduňku, které budete pít po dvou hodinách jeden šálek. Tím pročistíte tělo zevnitř.

Vztah: Všechny vaše rozhovory s partnerem nemusí být nutně na vážné vlně. Smějte se spolu, hrajte si se slůvky, mluvte v hádankách, laškujte spolu. Necháte-li odejít smích někam do sklepení, moc těžko se vám bude bez něho dál žít. Neváhejte a ještě dnes sáhněte po tom železném klíči a zamčený smích osvoboďte. Rozveselte svoji duši.

Volný čas: Váš soukromý prostor budete muset trochu zpříjemnit. Je tady spousta nečistoty, kterou byste potřebovali uklidit. Ale nejedná se o prach na poličkách, ale spíše o vaši intonace řeči, pohyby a gesta. Jen chvíli se zkuste pozorovat, jako byste se dívali na někoho jiného. Možná vás napadne, co je špatně, a pokusíte se s tím sami něco udělat.

Rada: Školní poučky a definice jen málokdy použijete v životě. Přitom jste ve všech školních třídách od dětství poslouchali, jak se učíte pro život. Když se ale nad tím zamyslíte, tak školy vůbec učí podivné věci. To, co momentálně prožíváte, jste se jistě neučili. Láska a city jsou někde na druhém břehu, přitom se jimi člověk natrápí nejvíc.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 6, 10, 20, 29, 43

Práce: Je pravděpodobné, že se do vašich plánů vloudí chybička. Něco se přehlédne, čímž se spustí řetěz dalších komplikací. Měli byste jít zpět po jednotlivých krocích, abyste našli místo, kde jste udělali chybu. Půjde sice o menší zdržení, ale určitě se vám v celém projektu ještě vyplatí, než kdybyste jeli pořád dál.

Zdraví: Opatrní buďte na kyčelní a kolenní klouby. Náhody nejsou, proto našlapujte opatrněji než jindy. Zlomenina by nebyla nejlehčí, raději se snažte nespadnou, i když někdy je tohle složité. Uvědomíte si, jak jste jenom podivnými loutkami na jevišti zvaném život. Naštěstí byste měli mnohé pochopit dříve, než dojde ke krizi.

Vztah: Je ve vás podivný blok , stále se zvláštně ohlížíte do minulosti, jako byste měli strach, že můžete o partnera přijít. Pravda, dějí se nejrůznější věci, znáte to i z vyprávění svých blízkých známých. Jenomže vy to máte jinak. Rozpusťte všechny pochybnosti, abyste zase v sobě našli klid, který je k žití moc důležitý.

Volný čas: Netrápí vás nedostatek peněz, jste v jistém směru zabezpečeni. Proto si občas můžete dovolí program nebo akci, o které si někteří mohou jenom nechat zdát. Ale pozor, je tady menší varování, abyste se tím najednou necítili někým víc. Jste stále těmi nejmenšími lidmi na této planetě. Finance mají velice zrádnou moc.

Rada: Zničte ty dva zrádné mosty, které od vás vedou do zemí Faleš a Nenávist. Tam na vás nečeká nic hezkého, to není království, po kterém byste měli toužit. Zkuste žít s tím, co máte, a tam, kde momentálně jste. Neutíkejte k divokým gestům a hlasitým výkřikům. Kdo se odváží jednou nahlas něco říct, nemusí ještě křičet nijak víc. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 9, 11, 27, 30, 40, 47

Práce: Budete-li vysláni na služební cestu, buďte opatrní. Jednání sice dopadne podle vašich představ, ale návrat zpět by se mohl zkomplikovat. Překontrolujte si raději před jízdou vozidlo. Při čerpání pohonných hmot nemanipulujte s ohněm. Některé situace se nedají naučit předem, musí se jednat bez váhání, ihned.

Zdraví: Opatrní buďte na kolena a kyčelní klouby. Nespěchejte. Nebezpečné jsou pro vás především obrubníky, schody v budovách a na rozhlednách. Měli byste se pohybovat co nejvíce po zemi. Nechtějte předběhnout čas, to není možné. Určitě jste už slyšeli, že je lepší přijít v životě o jednu minutu než o život v minutě.

Vztah: Váš vztah se začíná vyvíjet, nabývá reálných rozměrů a září v krásných barvách. Mluvíte s partnerem o věcech, které vás zajímají. Je mezi vámi přátelské pouto, které je pro vás nyní důležitější než pouto milostné. Netrapte se svým věkem. Nejste staří, je vám přesně tolik let, na kolik se cítíte. A cítíte se moc fajn.

Volný čas: Měli byste si udělat čas na vyřízení korespondence. Jen si vzpomeňte, jak je to dlouho, co jste naposledy odepisovali svým známým na mail. Tohle sice není úplně nutné, ale i z toho mohou poznat, čemu dáváte přednost. Vaši přátelé mají být na horních příčkách vašeho žebříčku priorit. Neomlouvá vás, že věčně nemáte čas.

Rada: V životě potkáváte spoustu lidí. Není nutné, abyste každého hned řadili do příslušné krabičky. Nedejte na první dojem. Každý se totiž raději schová pod masku, neodhalí hned své nitro. Počkejte si pár chvil, než vyslovíte svůj jednoznačný názor. Zkoumejte chování ostatních, všímejte si gest, pohybů, ale hlavně očí.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 10, 27, 35, 36, 41, 47

Práce: Přicházíte do důležité etapy, budete konfrontováni s ostatními. Ale nemusíte se obávat, komplikace jste už dávno překonali. Nadřízené máte na své straně, všechno vám projde. Starší kolegyně vám také ochotně pomůže. Vystupujte na poradách, dejte o sobě vědět. Váš názor má svou váhu, nebojte se na sebe upozornit.

Zdraví: Potřebujete čerstvý vzduch a proudy vody jako očistný proces. Nejste-li v přírodě, hodně větrejte. Ideální by pro vás bylo, kdybyste důkladně zmokli. Neschovávejte se před kapkami deště. Lepší než hygiena ve vaně je v těchto dnech sprchování. Představujte si přitom, jak vás voda omývá od všeho špatného.

Vztah: Konečně jste spolu zase v pořádku. Nemusíte se obávat tiché domácnosti, užijete si spoustu smíchu a radostí. Můžete se zajít někam, kde jste ještě nebyli, třeba na netradiční večeři nebo na výlet třeba do skanzenu. Měli byste se cítit trochu jinak než v tom stereotypním životě, kdy se stále jen všechno denně opakuje.

Volný čas: Léto je ideální na návrat do dětství, aspoň na chvilku. Nikdo se nebude divit, když si s dětmi zahrajete bojovku, navlečete se do masek a budete dělat bláznivé kousky. Nebuďte nudní. Škoda, že ta těžká opona mezi dětstvím a dospělostí se nedá odhrnout na delší dobu. Děti mají mnohem šťastnější dny, když je necháte žít.

Rada: Je čas dovolených. Kdykoli jste mimo svůj domov, pozorujte okolní svět mnohem pozorněji. Dívejte se na všechny detaily, krajinu, architekturu, jako byste si je chtěli navždy zapsat do paměti. Je to krásný film, který se už nemusí nikdy zopakovat, ale pro vás jednotlivé obrazy zůstanou navždy živě uschovány.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 21, 25, 31, 39, 45, 46

Práce: Pomalu zapomínáte na krizi, v které jste nedávno byli. Jsou nyní prostoupeni čistými a všeobjímajícími energiemi, záříte na dálku, moc se vám daří. Už s nikým nebojujete, přesunuli jste se přes to. Víte, že zpět už nikdy nepadnete, cestu vpřed máte jasnou. Dbáte o sebe, jste upravení a chodíte vzpřímeně.

Zdraví: Stále nepřestávejte doufat ve správný směr vašeho pracovního nasazení. Neudělejte chybný krok, přestaňte se bít do prsou, když se začne mluvit o vašich projektech. Buďte pokorní a tiší, nebo se objeví další zrada na vašem zdraví. Všechno by mělo být sladěné v jedné linii, nedovolte žádné výkyvy a extrémy.

Vztah: Vracíte se ve vzpomínkách do minulosti a zkoumáte, kdy to bylo ještě mezi vámi a partnerem v pořádku. Nějak si už nemůžete vzpomenout. Tam někde se ztratilo vaše společné štěstí. Most, přes který se mohlo přejít, je rozbitý. Končí v polovině nad obrovskou roklí, není už možné vydat se přes něj na druhou stranu.

Volný čas: To, co jste se učili ve školách, je do života moc málo. Sice jste si pár let ve školních lavicích odseděli, přečetli několik učebnic a popsali také pár sešitů. Přesto ale každý den chápete, že informace ze škol jsou snad jenom zase pro školy. Život je o něčem jiném. Nemá smysl studovat další učebnice, učíte se žít praxí.

Rada: Zemře-li vám blízký člověk, jen málokdo se ubrání slzám a pocitům dojetí. Není možné vracet nikoho zpět. Ale měli byste mít jasno v jedné věci, že nikdy si nemáte nic nechávat na později. Dokončujte své rozhovory, říkejte každému všechno, co máte na srdci. Je to smutné, ale ono totiž to příště vůbec nemusí přijít.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 6, 7, 8, 16, 22, 38

Práce: Kolegové se dostanou do potíží, budete muset na několik dní zanechat své práce a věnovat se jejich projektům. Důvodem těchto změn mohou být technické problémy, anebo se ztratí důležitá data v počítači a bude třeba je rychle vytvořit znovu. Pro takové případy byste si měli vytvářet zálohy na jiných, nejlépe externích discích.

Zdraví: Oblast břišní dutiny a pohlavní orgánů vás mohou potrápit. Po návštěvě lékaře se budete muset několik dní smířit se sexuální abstinencí. Je to dobré pro oba ve vztahu, aby došlo skutečně k vyléčení. Dobrodružství nebývají vždy jenom v úžasných filmech, právě život si může s vámi někdy až komicky zahrát.

Vztah: Můžete se po letech potkat s bývalou láskou nebo člověkem, jehož cesta se s tou vaší násilně rozdělila. Mohli byste spolu zavzpomínat na minulost, ale nic si nevyčítejte. Stejně si více pamatujete ty světlé okamžiky, někdy vám z podvědomí vyplynou celé věty, které jste pronesli a které měly tenkrát rozhodující význam.

Volný čas: Stále je zde nebezpečí při aktivitách, během nichž opouštíte pevnou zem pod nohama. Nedělejte nic na vlastní pěst, mějte po ruce vždy nějakou záchranu, někoho spolehlivého, komu se dá věřit. Ohrožení se ale nevztahuje tentokrát jenom na vás, ale i na další členy vaší rodiny. Odložte si adrenalinové sporty na jindy.

Rada: Když skončíte najednou dole pod kopcem, nemáte sílu se už šplhat nahoru. Pak jen čekáte, jestli někdo půjde okolo a mohl by vás dopravit do civilizace. Protože ale máte rádi místa, kudy ostatní moc nechodí, mohli byste čekat docela dlouho. Nedělejte nic individuálně. Nechoďte na opuštěná místa, nehrajte si na hrdiny.
.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 13, 14, 31, 34, 39, 41

Práce: Jste v pracovní oblasti malinko znejistěni, něco se vám nedaří zrealizovat přesně tak, jak byste chtěli. Přesto pokračujte dál, je zde vaše výrazné zaujetí pro věc, které vám již brzy dodá chybějící indicie. Nepokoušejte se nic udělat násilím, to by nemohlo fungovat. Počkejte si pár dní a zase bude všechno v pořádku.

Zdraví: Dítě – snad chlapeček, které by mělo přijít v těchto dnech do rodiny, je úžasným darem pro všechny. Přichází vyspělá duše, jež má za úkol druhé ještě mnoho naučit. Proto se také připravte na jednotlivé lekce, které nebudou z kategorie těch snadných. Indigové děti se začaly rodit především po roce 2000.

Vztah: Mohli byste si s partnerem udělat hezký výlet autem do míst, kde jste ještě nebyli. Ale pozor na silnice. Opatrní buďte všude tam, kde není zpevněná vozovka nebo kde se například něco vysypalo. Auto by mohlo totiž najet na ostrý předmět a hned by tady byla kolize. V takových případech jsou řidičské zkušenosti na nic.

Volný čas: Mějte rádi nejen sebe, svého partnera a své děti, ale vůbec celý svět. Rozdávat kolem sebe rány a šířit násilí dokáže každý, kdo nemá srdce na svém místě. Láska by měla mít větší pravomoci, má bydlet s úplně každým pod každou střechou. Jenže tohle je plán nesplnitelný, mnoho lidí si dokazuje vlastní převahu nad světem.

Rada: Dědeček, který vám zemřel už před několika lety, je pro vás stále nedostižným vzorem. Vzpomínáte s láskou na jeho činy, kterými se zapsal do vaší paměti. Byli jste ještě možná malí, ale dodnes víte, jak hřála jeho dlaň a jak dovedl vyprávět příběhy ze svého dětství. Nesete v sobě jeho štafetu, pokračujte stejně se svými dětmi.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 10, 17, 28, 36, 41, 42

Práce: Tento týden byste si měli udělat pauzu od jakékoli práce a věnovat se odpočinku a relaxaci. Už to potřebujete jako sůl. Ono totiž všeho moc škodí, to víte ostatně dobře. V poslední době jste ze sebe vydávali příliš mnoho aktivit, je třeba se zase vrátit do běžného stavu. Odjet byste měli do míst, kde to už znáte, vyhněte se rizikovým oblastem.

Zdraví: Při jakýchkoli turistických výpravách, ať už pěších, na vodě nebo na kole, byste měli být mnohem opatrnější. Hrozí vám kolaps venku, mimo bydliště, možná z horka, možná po nárazu na skálu. Těžko lze přesně hodnotit, jak moc nebezpečné by to mohlo být, ale mějte u sebe určitě někoho dospělého, aby mohl případně zavolat pomoc.

Vztah: Nikdy se nepokoušejte ve vztahu mezi vámi a partnerem určovat nějaká pravidla, když on to tak nechce. Všechno by mělo být na bázi dobrovolného rozhodnutí. Nejste žádný vyšší soud, který tohle může dělat. Oba máte stejná práva, proto i volit máte stejně. Nechtějte ho dostat do podřízené pozice, to by se nikomu dlouho nelíbilo.

Volný čas: Pokud jste se skutečně začali věnovat činnosti, o které jste dosud jenom snili, můžete se připravit na první úspěchy. Vzali jste to za správný konec, i když jste z počátku měli trochu obavy. Daří se vám, uvědomujete si, že jste docela šikovní a můžete se pochlubit i vašim známým. Pozvěte je k sobě na návštěvu.

Rada: Žít nekonečně dlouhý příběh jen v krizi, dlouho nejde. Z toho by se musel člověk zbláznit. Pokuste se všechno, co v životě necítíte jako nejsprávnější, omezit nebo úplně zrušit. Možná to nepůjde hned. Časem pochopíte, jak se vám nesmírně ulevilo, jak jste se osvobodili. Nejhorší jsou pouta, která si na sebe navléknete sami. 

 

© Wahlgrenis   11.8.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.