wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 28. července - 3. srpna 2008             

 
Po 28.7.2008 Út 29.7.2008 St 30.7.2008 Čt 31.7.2008 Pá 1.8.2008 So 2.8.2008 Ne 3.8.2008
Magický ornament: 28. červenec 2008 Magický ornament: 29. červenec 2008 Magický ornament: 30. červenec 2008 Magický ornament: 31. červenec 2008 Magický ornament: 1. srpen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 12, 16, 20, 23, 31, 36

Práce: Poprvé se reálně seznamujete s novým prostředím, novými kolegy a náplní práce. Dobře víte, že máte na co navázat, máte co nabídnout. Neočekávejte hned otevřenou náruč, buďte zpočátku trochu stranou. Nemusí všichni hned první den vědět, jaká esa máte připravena. Budete se ještě muset hodně učit, ale rozhodně nic předem nevzdávejte.

Zdraví: Ozývají se staré choroby, které jste už měli mít vyřešené. Ale nejspíš přešly do chronického stádia. Budete muset rozjet další kolo, další boj. Sáhnete po agresivnějších lécích, i když lépe by pro vás bylo změnit životní režim. Nemáte dostatek silné vůle, tak se nyní musíte takhle trápit. Dobré by bylo, kdybyste si aspoň dali závazek, že to zkusíte jinak.

Vztah: Přestože jsou mezi vámi a partnerem občas nějaké problémy, v sexuální oblasti nacházíte uspokojení. Můžete zvolit netradiční formy milování – v přírodě, na louce nebo na mýtině v lese. Objevíte společně další rozměr vašeho vztahu. Nedávejte normy tam, kam nepatří. Ale hlídejte si, aby všechno, co děláte, bylo příjemné i partnerovi.

Volný čas: Jste zase po dlouhé době šťastní, zásluhu na tom bude mít určitě změna místa. Máte spoustu energie, snad byste mohli i skály lámat. Nepotřebujete ani tolik spánku jako v zimě. I ostatní zaregistrují, že jste jiní. Věnujte se sportu, který vás baví, ideální je tenis a badminton. Můžete také plavat, ale na dlouhé tratě se raději nepouštějte.

Rada: Při bloudění pralesem vypadá úžasně, když rodiče odhazují klacky z cesty svým potomkům. Ovšem v životě to už tak úžasné není. Každý si musí projít svými zkušenostmi, svým trápením. Nic se nedá na druhého přenést. Nepokoušejte se vodit své děti věčně za ručičku, ale také je nestrkejte dolů ze skály. Časem dobře pochopí, kde jsou správné meze.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 3, 17, 26, 31, 36, 41

Práce: Na prémie zapomeňte. Ještě nějakou chvíli potrvá, než se dostanete na určitou hranici. Tato změna bude poněkud náročnější, nejspíš byste měli přidat a vůbec zintenzívnit všechny své pracovní procesy. Jste trochu jako pod lupou, buďte opatrní. Dbejte také na seriozní oblečení a vzpřímené držení těla, měli byste se naučit také reprezentovat.

Zdraví: Právě nyní byste měli změnit jídelníček. Dobré by bylo zvýšit přísun tekutina a nahradit maso a uzeniny, na které jste zvyklí, zeleninovými saláty a ovocem. Škodliviny, které máte v těle za dlouhé předchozí období nahromaděny, budou odcházet. První dny můžete sice zaznamenat menší potíže, ale je to jenom důsledek čištění. Vydržte to.

Vztah: S partnerem jste konečně na dobré vlně, nic mezi vámi netvoří bariéru. Můžete si klidně užívat ty nejkrásnější společné chvíle. Večery byste měli trávit pouze spolu, nezvěte si k sobě návštěvy, ani nechoďte nikam vy. Užívat se s partnerem můžete při skleničce vína, hlavně ale sledujte, co vám říká beze slov. Očima se obvykle nedá lhát.

Volný čas: Nerozmýšlejte nic nového, nezačínejte s ničím, co jste nikdy nedělali. Měli byste pokračovat v tom, co dávno znáte. Směrem k opačnému pohlaví to znamená: jen žádné experimenty s novými objekty. Čtěte si, pracujte na zahradě nebo vytvářejte dobroty v kuchyni. Ideální by byl výlet do lesa, abyste zase ucítili vůni jehličí. Dotkněte se kůry stromů.

Rada: Když se budete v práci přepínat takovým způsobem, jak to děláte právě nyní, brzy se vyčerpáte. Dobře cítíte, jak býváte večer unavení. Kdybyste takto pokračovali, mohli byste úplně zkolabovat. Je nad vámi obrovský vykřičník. Měli byste se konečně probrat a uvědomit si, co je v životě nejdůležitější. Nehoňte se za hmotnými statky.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 10, 11, 23, 30, 37, 42

Práce: Váš pracovní projekt se rozvíjí zdárně, žádné komplikace, žádné problémy. Máte zaručený úspěch. Můžete si klidně vybrat dovolenou, získali jste totiž v práci důležitý náskok. Odjeďte do míst, kde se cítíte dobře a odkud se vrátíte odpočinutí. Tentokrát by určitě nebyla vhodná dovolená u moře v exotické cizině, zajeďte si raději na chalupu.

Zdraví: Potrápí vás uši, jako byste byli malými dětmi. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste museli k ušnímu specialistovi. Tohle bylo jedno z nejbolestivějších úkonů, které jste museli snášet. Nyní se může situace opakovat. Uši nás bolí ve chvílích, kdy nechceme slyšet to, co se kolem nás děje. Jsou to takové zvláštní klapky na uši. Brzy budete v pořádku.

Vztah: Zatím jste pořád ještě v tom černém tunelu a nevidíte světlo na konci ani louku s rozkvetlými květy, která tam je. Stojíte a nejste schopni udělat ani krok. Jakmile se rozejdete tím správným směrem, najednou se všechno kolem vás rozsvítí. Jenomže zatím jste jako kus skály. Udělejte už ten první krok, svět se pak dá do pohybu.

Volný čas: Chybí vám fyzická láska, pohlazení, ruka, kterou byste vzali v tichu do své, a také oči, do kterých byste se mohli dívat. Je to složité, ale tohle si nemůžete jen tak poručit. Zatím nevěříte v lepší vztah, ale jakmile v sobě ukončíte minulost, nová láska už může zaklepat na vaše srdce. Stojí opodál, jen zatím nemůže přijít blíž.

Rada: Ne, tohle není past, v které jste se právě ocitli. Je to jen vaše osudová zkouška. Jak ji zvládnete, to je jenom na vás. Pochopili jste už mnohé, nyní máte nastartovat další směr. Rozhoďte travní semeno, za chvilku by tady mohl být zelený trávník. Jen se pořád neotáčejte do minulosti, kde je udupaný hlína. Jste jinde, tady bude tráva.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 9, 11, 13, 39, 42

Práce: Připadáte si v práci jako na kolotoči, svět se s vámi točí a přitom prožíváte nádhernou závrať. Zdá se vám, že se vzdalujete od všedního světa, jste jinde. Všechno se nádherně rozjíždí, na konci na vás čekají krásné odměny. Nebude to sice cukrová vata jako na pouti, to víte, možná právě proto se tolik snažíte. Neustupujte ze svých zásad.

Zdraví: Voda na vás působí v těchto dnech zvlášť léčivě. Dopřejte si nejen očistnou sprchu, ale i koupel v příjemně teplé vodě. Dobře by vám udělala i perličková lázeň. Začne-li venku pršet, rozhodně neutíkejte pod střechu. Užijte si ten déšť, nechte si jím omýt tvář i vlasy. A jestli to nebude průtrž mračen, oschněte pak přirozenou cestou.

Vztah: Je možné, že pochopíte, že sblížení s partnerem je možné. Jako byste se měli znovu potkat, jako tenkrát, bez závazků a bez zábran. Řeknete si, že je možné udělat za minulostí tlustou čáru a že začnete jinak. Ostatně tohle je zřejmě jediná možná cesta, ke které jste mohli dojít, neměly-li se vaše cesty rozdělit.

Volný čas: Květiny, zeleň a příroda, tím vším byste se měli nechat obklopovat. Pracujte venku, je-li to možné. Okopávejte záhony, zalévejte, sžijte se víc s venkovním prostředím. Někdy je možné slyšet i trávu růst. Odměnou by vám mohla být nádherná duha, která se nad vámi rozprostře. Zkuste zapomenout na stres a věčné starosti.

Rada: Role učitele v životě není snadná. Nejedná se jenom o opakování naučených odstavců, jak se to obvykle chce po žácích ve školách. Učitele v životě potkáte jenom párkrát, bývá to obvykle naprosto neznámý člověk, od kterého se dozvíte pravdu, jež by vás měla posunout dál. Nezkoumejte, jak je to možné, ale přijměte ji.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 7, 12, 15, 19, 23, 25

Práce: Přicházejí k vám peníze. Mohou být ve formě odměny ve stávajícím zaměstnání, anebo jste už přestoupili na nové pracoviště. Každopádně zažíváte obrovský profesionální růst. Chválu na sebe slyšíte ze všech stran, jako by jen pro vás zněly fanfáry. Nebojte se vlastního klopýtnutí, jdete po cestě, kde nejsou žádné kameny.

Zdraví: Změna jídelníčku by pro vás právě nyní byla ideální. Měli byste si uvnitř sebe tzv. uklidit. Zvažte dobře, jestli všechno, co sníte, je skutečně to nejlepší. Určitě si dejte pauzu od uzenin, omezte také maso. Naopak si dopřejte více zeleniny a ovoce, i když se vám to bude zdát trochu zbytečné. Tělo si vnitřně potřebuje odpočinout.

Vztah: Scházíte se doma při společných činnostech, procházíte se přírodou. Neměli byste zapomínat na partnera, práce není prioritou, mluvte s ním o všem, o čem přemýšlíte. Měli byste znát jeho názory. Mlčení nemusí znamenat jenom souhlas, ale může to být trpné přežívání. Nikdy ale žádné násilí. Někdy člověku moc do řeči není.

Volný čas: Každou chvíli myslíte na blízkého člověka, těší vás, když mu můžete udělat radost. Připravujete pro něho spoustu drobných překvapení, dárečků, ale také citů a úsměvů. Jste pro něho pokladem. Jen si dejte pozor, abyste těmito drobnými milými skutky nespřádali kolem něho nepohodlnou pavučinku, z které není cesty ven.

Rada: Nezkoumejte, proč se dějí na světě tragédie a jaký je tedy bůh, když tohle všechno může dopustit. Jsou to jenom zkoušky. Každý krizový okamžik je pro člověka důležitý, aby si uvědomil, že se něco děje. Má se zastavit a přemýšlet, kde se stala chyba. Jakmile řešení pochopí, krize odezní. Tohle pochopení je ale moc těžké.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 14, 21, 24, 39, 44

Práce: Tento týden byste neměli moc pracovat. Půjde-li to, naplánujte si dovolenou. Potřebujete si také odpočinout a načerpat nové síly. Už jste toho udělali hodně. Můžete si vyjet k moři nebo někam do hor. Každopádně byste měli vnímat šíři vodní hladiny nebo rozlehlé pláně. Ideální jsou dlouhé výlety neznámou krajinou.

Zdraví: Odpočíváte, ale současně máte mnohem víc času na to, abyste se důkladně pozorovali. Tohle není moc dobré. Mohou se objevit střevní potíže, proto si dávejte pozor na všechno, co sníte. Problém by mohla způsobit exotická jídla a koření, které se v našich krajích nepoužívá. Držte se proto raději tradiční kuchyně.

Vztah: Ozývá-li se nový človíček, je to vždy úžasná změna nejen pro budoucí maminku. Přípravy se týkají celé rodiny, nejvíce ale zasáhnou budoucího otce. Je možné, že s touto novou životní rolí nepočítal a teprve postupně přichází k tomu, co se vlastně chystá. Zažívá obrovský přerod celého svého nitra a vůbec to nemá jednoduché.

Volný čas: Plánovat si můžete ve svém životě prakticky cokoli – směr studia, dovolenou, výlety, ale miminko přichází, až když nastane jeho chvíle. Tady totiž fungují vyšší zákony, které člověk stejně nemůže pochopit. Tak jako neexistuje čas, neexistuje ani možnost, jak přivolat človíčka, který má ještě jinde jiné úkoly.

Rada: Rychlá jízda v autě, ale také obecně v životě, se nikdy nevyplácí. Rychlost není správná kategorie, o kterou byste měli kdy závodit. Nikdy nejste rychlejší a nikdy ani nebudete rychlejší. V okamžiku, kdy ztratíte kontrolu nad svým pohybem, většinou je na promyšlení čehokoli dalšího už moc pozdě. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 10, 12, 13, 35, 40, 44

Práce: Prokázali jste výborné znalosti. Všechno, nad čím se zamýšlíte a na čem pracujete, se tak postupně dotváří. Dílo se daří. Jste na správném místě ve správnou chvíli, do ničeho se nestylizujete, jste to opravdu vy. Nadřízení oceňují váš přístup, váží si vašich výsledků. Můžete očekávat odměny, zasloužíte si je.

Zdraví: Voda je pro vás úžasně ozdravující a očisťující. Měli byste si dopřát plavání v moři, případně u nás v čistých vodách. Vyhovovat by mohl i bazén na vaší zahradě. Nemáte-li bazén, často se sprchujte. Voda odplaví nánosy negativní energie, která se na vás za poslední týdny usadila. Ideální je, kdybyste po koupeli jen tak oschli.

Vztah: Zmatky necháváte za sebou, otevíráte znovu svou náruč. Nepřipouštíte si žádné komplikace, věříte člověku, který vám podal ruku. I když jste měli trochu problém uvěřit, v jeho očích jste nenašli nic špatného. Snažíte se zapomenout na zklamání, kterým jste prošli. Věříte, že na vás ve vaší životní knize ještě čekají hezká slova.

Volný čas: Více než na úřadech máte pobývat v přírodě. Jednání nejsou nyní nejvhodnější, protože jste nyní na jiné vlně. Nedošlo by k porozumění s pracovníky za přepážkou, tady vládnou formuláře, čísla, finance, fakta. Pokud se ale přeci jenom rozhodnete, bude to zdlouhavější. Musíte totiž ještě doplnit jisté formality.

Rada: Nechtějte být modely z reklam ani anonymními tvářemi titulních stran časopisů. Tohle je umělý svět, naslouchající pouze diktátu peněz. Vaše cena je ale mnohem vyšší. Pod slupkou máte totiž skryto srdce, nejcennější věc, o kterou by mělo jít vždy na prvním místě. Vždy poslouchejte hlas svého srdce.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 14, 15, 27, 35, 39, 41

Práce: Budete se muset v pracovních procesech malinko zastavit. Buď je třeba nějakou informaci zpětně dohledat, anebo někde vznikla chyba, kterou musíte objevit. Určitě máte tyto dny co dělat. Ale neposouváte se na začátek, je to jen malý mezistupeň, abyste zase mohli pokračovat dál. Už brzy k vám dorazí ocenění za vaši práci.

Zdraví: Opatrní buďte při veškerých cestách přírodou, hlavně pak v horských oblastech při sestupu shora dolů. Mohla by vám uklouznout noha na nezpevněném terénu, na drobných kamíncích nebo jemném písku. Tehdy byste se ve vteřině mohli octnout o několik desítek metrů jinde, tam, kam jste rozhodně neměli v plánu dojít.

Vztah: Stále jste trochu blokováni, vaše láska není úplně čistá. Jako byste každý den chtěli odhalit nějaký důkaz partnerovy nevěry. Podezíravě zkoumáte každé jeho pohled do zrcadla, pozorujete, jak sleduje svůj mobil, když mu pípne doručená zpráva. Tohle není vůbec dobrý program, zase začněte důvěřovat, dokud je ještě čas.

Volný čas: Když vás zklame blízký člověk, to ještě neznamená, že jsou na celém světě špatní lidé. Musíte znovu najít ztracenou důvěru, zase věřte v dobro a lásku. Do pasti se obvykle dostáváte sami. Zajděte si na něco dobrého s kamarádem, dobře víte, komu máte zavolat a kdo si na vás určitě udělá čas, i kdyby byly tři hodiny v noci.

Rada: Rozboří-li se vám ten domeček z karet, který si už dlouho stavíte, možná vás to překvapí. Není-li vám osm let, pak byste měli uvažovat, jestli by nebylo rozumnější použít jiný materiál, třeba cihly a maltu. Vždycky je čas začít stavět znovu a hlavně s někým, kdo umí podat správné pracovní nářadí. Nejste na světě sami.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 22, 25, 33, 43, 47, 49

Práce: Ve firmě jste zapracovali nakonec tak, jak to nikdo nečekal, a opravdu začíná vaše hvězda vycházet. Všichni ostatní nyní jenom v němém úžasu přihlížejí. Nechápou, co se vlastně stalo. Přišli jste s novými směry, které ještě nebyly pojmenovány, přitom vás to nikdo neučil. Je to, jako by to přišlo z nebe, začínáte mít radost ze života.

Zdraví: Když se vám daří, chtěli byste si zpívat. Je vám krásně a najednou je s vámi i člověk, který těmto vašim stavům rozumí. Zdravotní komplikace odešly, nikde vás nebolí, žaludek je už v pořádku. Dostali jste se na správnou cestu, proto vás nic netrápí, sladili jste se s tím, kudy jste měli už dávno jít. Byl nejvyšší čas.

Vztah: Konečně jste se zase přiblížili k partnerovi, můžete prožít romantický večer při svíčkách, kdy si ujasníte, o co tady v minulých dnech šlo. Sice on vaše priority v podobě práce moc neuznává, chtěl by tam být totiž právě a jedině on. Žárlí na vaše úspěchy, jeho práce pro něho není naplněním na celý život.

Volný čas: Ideální by bylo, kdybyste se na pár dní vydali do hor. Vycházky po kopcích nebo dokonce zdolávání vysokohorských terénů jsou důležité na pročištění hlavy. Na vás toho bylo docela hodně. Dívejte se do krajiny, vnímejte tu krásu kolem, kterou ze svého bytu jen těžko zahlédnete. Pak se opět vraťte ke své práci.

Rada: Každý den můžete prožít něco neobvyklého, co jste ještě nikdy nezažili. Je k tomu ale třeba také pro to něco udělat. Nesmíte chodit jen s hlavou zabořenou dva metry před sebe, je nutné dívat se druhým lidem do očí, poslouchat, co řeknou beze slov. Naučte se také rozumět psím pohybům a dětskému pláči .

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 9, 12, 17, 27, 38, 41

Práce: Pravý, nefalšovaný hlad jste ještě nezažili. Peníze k vám znají cestu, ale nesmíte se k nim pořád otáčet zády. Nové projekty jsou náročnější, ale také by měly být lépe placené. Nemějte strach říci si nadřízenému o vyšší plat, v těchto dnech je ve firmě méně lidí, udělá si na vás čas. Nehrajte si příliš na skromné.

Zdraví: Zase jste malinko zastaveni, jako byste zrušili své předchozí odhodlání něco se sebou udělat. Možná jste odjeli na dovolenou, kde je jiný režim, jiní lidé, jiná strava. Říkáte si, že se snad pro jednou nic nemůže stát, nebo jste zase polevili. Jakmile si jednou dáte závazek, měli byste ho dodržovat, tohle přeci už dávno umíte.

Vztah: Mezi vámi a partnerem je zase spousta citu. Plujete v jedné řece a dokonce jedním směrem. Jen dávejte pozor, abyste zbytečně nenaťukli citlivé téma, které by vás mohlo posunout zpátky. Na dovolené volte kompromisy, jeden návrh má vyjít od vás, další od partnera. Ne abyste všechno rozhodovali jenom vy.

Volný čas: Slova nejsou důležitá, ale spíše skutky. Dávejte si pozor, co komu v těchto dnech řeknete, mohli byste hodně ranit. Předejdete tomu, když se dokážete do druhého člověka vcítit a vyzkoušíte si, co vaše slova udělají s vámi. Můžete být aktivní ve sportu, na kole, na výletech, ve vodě. Opatrní ale buďte u všech ohňů.

Rada: Ve chvílích, kdy řešíte, co si ještě máte domů koupit, přicházejí osudové rány v podobě zásahu zlodějů. Zabezpečujte si řádně svůj domov, zvlášť odjíždíte-li na dovolenou. Už jen to, že se někdo hrabal ve vašich zásuvkách a procházel se po vašich kobercích, není moc příjemné. Vyplatí se investovat do pojištění.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 13, 21, 27, 29, 35, 46

Práce: Je pravděpodobné, že se na povrch dostanou jistá překroucená fakta a na vás bude vržen stín nenávisti. Pochopíte z toho, že si všichni myslí, že jste za problém odpovědní vy. Budete se muset hodně hlasitě obhajovat, co jste v kterou chvíli komu řekli nebo mailovali. Nakonec se ukáže vaše pravda a k vám dorazí omluva.

Zdraví: V přírodě si dávejte velký pozor na kontakt se živočišnou říší. Hrozí nebezpeční uštknutí hadem, proti jehož jedu nebude k dispozici sérum. Opatrní buďte také na klíšťata a máte-li alergické reakce na štípnutí hmyzem, měli byste se brát s sebou patřičné prostředky. Mohlo by se vám totiž venku udělat hodně zle.

Vztah: Nedejte na pomluvy, které k vám dorazí z pochybných zdrojů. Víte dobře, že jediná pravda je taková, kterou vidíte na vlastní oči. Nedělejte si proto zbytečné starosti. A když partner na vaši jednoznačnou otázku odpovídá, že ne, tak mu také věřte. Miluje jenom vás, na kávu si ale s osobou opačného pohlaví zajít může.

Volný čas: Chcete-li zažít neuvěřitelné, zajděte si do planetária. Tam je možné zhlédnout program o vzniku vesmíru s názorným komentářem a projekcí hvězdné oblohy. Přitom si uvědomíte, jak jste proti vesmíru malí. Menší než zrníčko maku. Potom se i vaše starosti stanou menší, až budou nejmenší na celém světě. Netrapte se.

Rada: Nikdy není náhoda, že sklízíte obilí, když jste předtím vysadili zrno. Tohle je běžný vývoj, tak to vždycky. Žádné náhody v životě neexistují, všechno má svůj řád, i když to na první pohled ani jako řád vypadat nemusí. Každé setkání, každý člověk, kterého potkáte, má pro vás ve vašem životě nějaký význam. Poslouchejte, co vám říká.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 2, 15, 23, 33, 36, 48

Práce: Když zůstanete chvíli uzavřeni ve svém světě a pak se vracíte mezi ostatní, najednou se vám objeví nové souvislosti, které jste dříve neviděli. Ani jste je vidět nemohli, když jste byli uvězněni na své ponorce. Můžete se nyní dozvědět nová fakta, nové informace, ale mějte přitom oči otevřené. Ničemu se nebraňte.

Zdraví: Asi jste udělali někde chybu, onemocněli jste, i když to v létě u vás nebývá běžné. Máte horečku, bolí vás nejen hlava, ale prakticky celý člověk a nechce se vám nic dělat. Připadáte si bezmocní, unavení a také, jako byste zestárli. Zánět v těle se bude muset konzultovat s lékařem, dodržujte všechna doporučení.

Vztah: S partnerem nyní zažíváte období, kdy si navzájem čtete vlastní myšlenky, tohle jste už dlouho nezažili. Můžete se společně podílet na práci kolem domu, na zahrádce nebo při úpravách interiéru. Jste totiž ideální tým a práce vám půjde mnohem lépe od ruky. Stačí jenom naznačit a ten druhý hned ví, co je třeba.

Volný čas: Během dovolené byste měli sundat z ruky hodinky. Sice je to docela důležitý stroj času, ale teď ho vůbec nepotřebujete. Vstávejte si, až se probudíte, jezte, když máte hlad, jděte si ven, kdy se vám chce. Do ničeho se nenuťte. Brzy pochopíte, jak je vám najednou krásně. Čas vás totiž svazuje, určuje, co máte kdy dělat.

Rada: Nic není tak jisté a jednoznačné, jako pohyb slunce na obloze. I když je kolem vás černočerná noc a máte pocit, že už to nikdy nebude jinak, přesto už za pár hodin se na oblohu nad vámi vyloupne nádherná zlatá koule. Nikdy nepropadejte depresím, když se něco neděje tak, jak byste si přáli. Všechno má svůj čas, nic není náhoda.

 

© Wahlgrenis   26.7.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.