wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 12. - 18. května 2008             

 
Po 12.5.2008 Út 13.5.2008 St 14.5.2008 Čt 15.5.2008 Pá 16.5.2008 So 17.5.2008 Ne 18.5.2008
Magický ornament: 12. květen 2008 Magický ornament: 13. květen 2008 Magický ornament: 14.květen 2008 Magický ornament: 15. květen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 6, 9, 24, 42, 43, 48

Práce: Začínáte aktivně bojovat proti tomu, co považujete za osud. Je toho na vás hodně, ale nevzdáváte se. Chcete každému dokázat, že se se všemi problémy dokážete poprat, že v ničem není pro vás problém. Máte v sobě obrovskou sílu a odhodlání zvítězit. Sice všechno jakoby jinudy, ale vy jste ochotni ohnout koleje a vlaku ukázat jiný směr.

Zdraví: Když si budete pořád zahrávat a neustále jenom riskovat se zdravím, nebudete mít klid. Měli byste se sladit s tím, co opravdu vnitřně potřebujete. Jinak je to jen marný boj a problémy stejně zvítězí. Jídelníčkem byste mohli začít. Vůbec neřešíte, co jíte, kdy a proč. Je ve vás chaos, zvažte, v kterou dobu budete jíst, a hlavně omezte uzeniny.

Vztah: Je pro vás stále bolestné vyrovnat se s krizí mezi vámi a partnerem. Ještě to moc bolí. Ale věřte, že už je to nejhorší za vámi, dostáváte se na správnou vlnu a konečně by k vám měla dorazit ta pravá láska. Ale nesmíte v tomto tzv. prázdném prostoru dát hned své srdce prvnímu, kdo půjde okolo. Važte si víc sami sebe.

Volný čas: Nezavírejte se do žádných divadel, obrazáren ani muzeí. Potřebujete se obklopit čerstvým vzduchem, slyšet ptačí zpěv a vnímat naplno zázraky přírody. To doma v obýváku půjde těžko. Budou-li vám dělat společnost děti vaše nebo známých, tím lépe. Přijdete na nové myšlenky, proberete také jejich problémy. Užijte si to.

Rada: Žije-li člověk delší dobu schovaný ve své masce, ani ho nenapadne, že by to mohlo jít také jinak. Učíte se ale každý den, teprve pomalu a postupně odkládáte jednotlivé slupky a jednou, až se vám podaří být k ostatním maximálně čistí, začnete možná litovat doby, kdy to bylo jinak. Sílu sundat masku ale v sobě každý nenajde, žít s ní je totiž jednodušší.

   

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 24, 35, 41, 47, 48, 49

Práce: Pracovní proces vás nebude příliš bavit, budete hledat manévry, jak co nejrychleji a beztrestně zmizet. Nejspíš máte kolem sebe rozptyl, děláte věci, které vás zajímají a práce vás nyní vyložení zdržuje. Chvíli to budete muset vydržet, nechcete-li se zpovídat nadřízenému. Udělejte si pořadí, co je nutné a co počká, aby vám práce aspoň trochu ubývala.

Zdraví: Budete pociťovat bolesti v kolenou, jako byste se ani nemohli unést. Někteří mohou vnímat i ošklivé křeče. Nabalujete si toho na sebe příliš, někde se to muselo projevit. Až zase něco odložíte, až se svobodně nadechnete a starosti budou za vámi, přestanou bolet i vaše nohy. Zajděte si na procházku do lesa, potřebujete načerpat novou energii.

Vztah: Jestli občas partner mluví o někom dalším, přijměte takové informace s klidem. Může mít přeci hodně blízkých, ale miluje snad jenom vás. Určitě by nemělo smysl stavět kolem něho vysokou zeď nebo ho zavírat do klece. Nechte mu volnost, jen tak si můžete udržet jeho lásku. Okovy nemají smysl, nejvzácnější jsou darovaná křídla.

Volný čas: Udělejte si radost a něco si kupte. Nemusí to být nic nákladného, vydejte se do obchodu a co vás osloví, to si kupte. Zvolte výjimečně jinou trasu, jděte tam, kde to neznáte. Může to být pokojová květina, ale samozřejmě bez trnů nebo ostnů, tedy žádný kaktus, anebo nové povlečení nebo obrázek do předsíně. Však s tím hle už si dokážete poradit.

Rada: Jsou situace, kdy víte, že byste měli něco udělat, ale jako byste stáli za skleněnou zdí a nemůžete se ani pohnout. Tehdy je třeba se nadechnout a zapomenout na starosti všedního dne. Zastaveni býváte, abyste si uvědomili, že to nejste vy, kdo hýbe tímto světem, Měli byste přijmout vyšší řád. Potom je najednou všechno v pořádku. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 13, 36, 41, 42, 47

Práce: Ideální by bylo, kdybyste si na tento týden vzali dovolenou a nedělali nic pracovního. Pokud to nepůjde a budete muset do firmy, raději na sebe příliš neupozorňujte, nemluvte a nikoho hlavně nekritizujte. Pohybujete se po moc tenkém ledě, mohli byste si vážně ublížit. Dělejte jen to, co umíte a v čem si jste absolutně jistí.

Zdraví: Pravděpodobně vás bude trápit břicho. Důvodem může být dietní chyba, která vás vyřadí z pracovního procesu. Pomůže vám úplná dieta, suché rohlíky a neslazený čaj. Do budoucna byste měli být opatrnější a jíst jen to, co máte doopravdy ověřené. Hamburgery v tomto případě nejsou ideální. Začněte konečně jíst zdravěji.

Vztah: Lásku si nemůžete vynutit, láska buď je, nebo není. Máte-li pocit, že je mezi vámi a partnerem prázdno, nesmíte dupat a chtít, aby tomu bylo jinak. Je třeba přijít s vlastní iniciativou, nabídnout program, který bude atraktivní i pro něho. Jakmile se sladíte, bude všechno jiné. Důležité je nechat rozkvést vaše slova.

Volný čas: Docházíte-li do jakýchkoli kursů, nikdy se nesnažte být nejlepší a první. Tohle nedělá dobře. Jste součást kolektivu, nesmíte příliš vyčnívat. Naopak podporujte slabší články, pomáhejte těm, co teprve začínají. Máte všechny předpoklady projít touto školou, ale navíc jste i důležití pro ostatní, což není špatná funkce. Nebraňte se tomu.

Rada: Když druhého člověka neznáte, je jednoduché hrát si na nejlepší, nejideálnější a bezchybné. Ovšem pak se nedivte, že se může zpočátku pozitivní smýšlení směrem k vám otočit. Brzy ale zjistíte, že každý má své chyby. Pokud se nepřizpůsobíte maximálně ve všem, což nikdy zcela nejde, mohou proti vám vystřelit ostré šípy, plné falše a jedu.

 

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 9, 20, 25, 26, 28

Práce: Hádka na pracovišti vám rozhodně na náladě nepřidá. Pokuste se zlá slova, která se na vás budou snášet, prožít jako déšť, jako očistný déšť, po kterém se nádherné vyčistí vzduch. Budete dobře vědět, s kým už dál spolupracovat nemáte, a uděláte opatření do budoucna, aby k podobným střetům už nedocházelo.

Zdraví: Zvlášť opatrní buďte v těchto dnech na své oči. Nosíte-li brýle, zkontrolujte si, jestli nemáte jít právě na kontrolu. Určitě byste měli chodit včas spát, oči jsou unavené. Hrozí také zanesení chemického přípravku nebo nějakého domácího čistidla. Před slunečními paprsky a nepříjemným prachem si je chraňte brýlemi.

Vztah: Nemusíte všem lidem ve vašem okolí rozmlouvat plánovanou svatbu, když zrovna vám to s partnerem nevyšlo. Každý má svůj životní příběh, svoji cestu, po které kráčí. Zkušenosti nabíráme všichni postupně a nemůžete nikoho posunout jako figurku ve hře Člověče, nezlob se. Někdy může být partnerský vztah nádherný i po letech.

Volný čas: Právě nyní můžete mít pocit, že se vám vůbec nic nedaří. Rádi byste začali zcela nové věci, ale nějak není s kým nebo není kde. Vaše snažení je marné. Přesto se pokuste podívat na svůj problém tak, jako by už měl být za vámi. Najednou pochopíte vazby, které jste předtím neviděli. Vytvoříte si zvláštní moc přes přítomnost.

Rada: Zaměstnávají vás věčné domácí povinnosti, času pro sebe máte stále méně. Zvažte, jestli by nebylo dobré na některé činnosti objednat agenturu. Nemusíte přeci například pořád mýt okna, když proškolení pracovníci to zvládnou taky, rychleji a lépe než vy, a přitom zaplatíte jen pár korun. Musíte už začít trochu odpočívat.
 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 22, 24, 26, 30, 42

Práce: Pochopili jste, co se stalo, chyba je napravena a opět se začíná dařit. Nejspíš jste uzavřeli smír s někým, kdo vám nepřeje. Zmatky už jsou naštěstí pryč. Můžete se soustředit na práci, nezapomínejte na všechny detaily, zaznamenejte si důležité termíny, aby vám něco důležitého neuniklo. Snadno by k tomu mohlo nyní dojít.

Zdraví: Svůj zdravotní stav si komplikujete nepříliš čistými myšlenkami. Mohli jste být už dávno v pořádku, kdybyste uvažovali pozitivně. Mírné bolesti v oblasti břicha souvisejí s vaší sexuální oblastí. Nejspíš prožíváte rozpor mezi tím, co máte, a tím, co byste snad chtěli prožívat. Nestyďte se o svých přáních mluvit.

Vztah: Vaše fantazie je někdy příliš bujná. Představujete si svého partnera v intimních chvílích s jinou osobou, o které předpokládáte, že by spolu mohli něco mít. Ale žádné důkazy přeci nemáte, zbytečně jen živíte myšlenky, které by se tak časem dokonce mohly zrealizovat. Zrušte raději hned všechno, o čem víte, že není pravda.

Volný čas: Rádi byste prožívali krásný životní příběh, ale nějak se vám to zamotává. Jak rádi byste vzali za jeden konec provázku a rozmotali tohle nepřehledné klubko. Jenže to nepůjde. Nepokoušejte se nic sklízet, co ještě nenazrálo. Všechno má svůj čas. Zatím ještě si máte počkat. Sáhněte po příběhu v knize.

Rada: Největší ohnisko své lásky byste měli mít tam, kde tomu říkáte doma. Jakékoli úniky mimo realitu jsou pouze krátkodobé a stejně vás zase vrací zpět. Potom dochází k mnohem větší deziluzi. Není možné žít současně na podobně hodnotných pozicích. Jestli raději utíkáte pryč z vašeho domova, něco nejspíš nebude úplně v pořádku.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla:  11, 31, 39, 40, 45, 48

Práce: Jste ve své práci pevně nohama na zemi. Víte, že peníze k vám přijdou. Všechno je to zvláštní, krásné, čisté, žádné problémy nevnímáte. Je nad vámi obrovská ochrana, jako by už kdysi dávno sudičky na vaší kolébkou určily tento směr. Není tady žádné násilí, jenom si volně plujete předem danou cestou.

Zdraví: Na cestách buďte hodně opatrní, nesmíte si být příliš jisti, že právě vy jste piráty silnic. Kdykoli to se člověk začne cítit silnějším, než je, přijde nečekaná facka. Mohli byste se tak dostat do míst, odkud se jen těžko volá o pomoc, anebo byste byli znejistěni tak, že nebudete vědět, kde jste. Proto raději jezděte pomalu.

Vztah: Nikdy byste neměli ztrácet naději, vztah mezi vámi a partnerem není narušený. Nepromýšlejte detaily, kterými jste snad kdysi dávno prošli, teď žijete jiný příběh. Jste dva, na všechno jenom dva, na zdraví, na smrt i na život. Tvoříte zvláštní dílo, mezi vámi je neporušená kompozice, vás obraz hraje všemi barvami.

Volný čas: Ideální by bylo, kdybyste si mohli zajet do bazénu s teplou vodou, kde si jednak můžete krásně zaplavat, protáhnout své tělo, ale také se nezapomeňte prohřát v sauně. Teplo je nyní zvlášť důležité. Věnujte zvýšenou pozornost svému tělu, můžete si navíc udělat radost a koupit si třeba nový parfém.

Rada: Poslouchejte své sny a mluvte o nich s kamarádkami nebo partnerem. Tyhle informace k vám nepřicházejí jen tak pro nic za nic. Jsou to střípky vašeho podvědomí. Spíše než abyste studovali snáře, zkuste pochopit, co vám vlastně sdělují, sami svým srdcem. Někdy to jsou strašidelné obrazy, ale snadno čitelné.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 6, 15, 18, 21, 39, 49

Práce: Začíná se vám dařit. Bariéry, které jste ještě nedávno vnímali, jsou najednou překonány. Projekty, které jste rozpracovali, se setkávají s pozitivními reakcemi nejen kolegů, ale i vašich nadřízených. Je to sice první výraznější rozjezd, ale uvědomujete si, jak je pro vás důležitý. Omezte soukromé aktivity, které s firmou nesouvisí.

Zdraví: Bolesti hlavy vás trápí už pár dní. Pouštíte si totiž své problémy dlouhodobě příliš k tělu. Měli byste víc pobývat v přírodě a pít větší množství tekutin. Ideální by byly minimálně tři litry denně. Omezte také kávu a alkohol. Zvažte kromě toho, jestli jsou nutné všechny léky, které pravidelně užíváte. Je třeba udělat vnitřní inventuru.

Vztah: Stále máte tendence být ve vztahu těmi, kdo mají nadvládu. Ale rozmyslete si, jestli je to správné. Měli byste si rozmyslet, co od takového vztahu očekáváte. Nikdo z vás nemůže být v roli vládnoucího nebo poddaného, tady musí být jedině a pouze rovnoprávnost. O všem byste se měli domlouvat společně.

Volný čas: Udělejte si pořádek v dokumentech. Občas je třeba něco najít, s tím můžete mít problém. Ideální jsou desky s foliemi, kde má všechno své místo. Blíží se doba dovolených, měli byste si zkontrolovat platnost svého pasu a případně si zařídit jeho prodloužení. Lepší je, když máte nad všemi takovými procesy malinko náskok.

Rada: Pravděpodobně se budete muset smířit s tím, že už nejste vítězi, i když dříve jste několikrát bodovali. Čas nezastavíte, první místa už patří mladším. Přesto své medaile a diplomy nevyhazujte, jsou důležité pro vaše děti nebo i vnoučata. Něco jste přeci jen dokázali. O svých úspěších mluvte, mladí by měli vědět, že jste měli cíl.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 4, 24, 27, 39, 41, 46

Práce: Znejistění, kterým jste si prošli minulý týden, jste už zpracovali. Možná jste se obávali o svou budoucí existenci ve firmě, ale nyní to vypadá mnohem lépe. Nic nekončí, naopak spousta věcí startuje zcela nově. Neobávejte se promluvit na poradě nebo před nadřízeným. Máte výborné nápady, které by se měly realizovat.

Zdraví: Opatrní buďte na ramena, krk, hlasivky. Na škrábání v krku byste měli pít čaj z černého bezu. Kvete ostatně právě v těchto dnech, natrhejte si ho raději do zásoby. Ještě se vám bude hodit. Proti infekcím průdušek můžete užívat také jitrocelový sirup. Pokud jste objednáni k zubaři, raději to přesuňte na příští týden.

Vztah: Nechtějte už nic komplikovaného vymýšlet, žijte s tím, co máte. Není nutné stresovat se každý den, když partner nereaguje přesně podle vašich představ. Každý je svůj, nemůžete se ho nikdy pokoušet nacpat do krabičky, kam by se vám hodil. Nechte ho raději zcela svobodně dýchat. Naučte se životem jen tak plout.

Volný čas: Máte-li už dospělou dceru, mohli byste se dozvědět krásnou zprávu, že je na cestě miminko. Ovšem ona hodlá jít životem sama, bez partnera. Tohle vás trochu zaskočí, ale nemůžete to nijak změnit. Je to její cesta. Můžete spolu sice probrat nejrůznější varianty, ale definitivní řešení musí stejně přijmout ona.

Rada: Člověk se dočká své úrody jedině tehdy, když něco vysadí a potom se o své políčko také stará. Chodit jen tak kolem prázdných záhonů a divit se, že nic neroste, je pošetilé. Každý se dočká jen toho, o co se sám zasloužil. A naopak nezaslouží-li se, nepřijde logicky žádná odměna. Vždycky se snažte, aby bylo co sklízet.

 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 15, 20, 26, 27, 31, 49

Práce: Mezi vámi a nadřízeným ve firmě dojde k velice pozitivnímu posunu. Pokud jste měli dříve nějaké neshody, najednou se dostanete na podobnou úroveň a vyjasníte si, že vaše kroky směřují k jednomu cíli. Všechny ostré hrany budou obroušeny. Hned se vám bude pracovat lépe, když pochopíte z jeho strany stejný zájem.

Zdraví: Máte problémy se spaním. Buď se vám špatně usíná, anebo se v noci často budíte. Každopádně ráno nejste odpočinutí a místo toho, abyste jako ostatní začali fungovat, padáte únavou. Samozřejmě se to odráží i na vaší výkonnosti. Nemělo by to ale už trvat dlouho. Spíte asi v geopatogenní zóně.

Vztah: Nebaví vás neustále rozumět novým reakcím partnera, někdy jsou až nevypočitatelné. Jste vedle něho pořád ve střehu, neznáte například pocit usnout hlavou na jeho klíně. Bojíte se, co by mohlo přijít v příští vteřině, jste jako na trní. Potřebovali byste se uklidnit, ideální by byla na pár dní společná dovolená.

Volný čas: Měli byste v těchto dnech zapomenout na jakékoli přemisťování vzduchem. Nebezpečné by mohlo být letadlo, kosmická raketa, ale i veškeré druhy adrenalinových sportů, při kterých opouštíte pevnou zem. Patří sem létání ve sportovních letounech, na rogalech, ale i skoky padákem nebo na gumě z mostu.

Rada: Všechny své agresivní reakce a ošklivá slova byste měli vnímat jako stopy v písku na okraji moře. Každou chvíli přijde vlna a písek je zase bez jediného dolíčku. Zapomeňte na zlo, které ve vás občas vře. Máte se naučit ovládat nejen své reakce, ale i myšlenky. Těmi si totiž ubližujete také a možná víc, než si myslíte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 7, 26, 31, 37, 40, 48

Práce: Už jste se dostali do vyšší kategorie, jste jiní. Všechny rány osudu jsou k něčemu dobré. S nadřízenými si vyjasníte další postupy, máte je na své straně. Směle se jim můžete svěřit s svými pochybnostmi. Pokusí se učinit patřičná opatření, abyste se mohli věnovat skutečně naplno své práci. Výsledky totiž mluví za vás.

Zdraví: Jste uzavřeni ve své tmě. Přitom nechápete, jak je možné, že všude kolem vás svítí slunce. Chybí jen několik nepatrných kroků a budete opět na výsluní. Dělejte si jen to, co je pro vás vnímáte jako dobré a správné. Mějte se víc rádi. Když nebudete své rostliny na zahrádce zalévat, také vám z nich nemůže nic vyrůst.

Vztah: Dorazí k vám rychlostí blesku informace o osobě, která má bližší vazbu k vašemu partnerovi. Nebudete věřit hned a úplně všemu, ale začnete si zpětně promítat všechno, co s tímto příběhem mohlo kdy souviset. Mnoho informací sem přesně zapadne. Nevíte, co dělat, jak se zachovat a nechce se vám dívat partnerovi do očí.

Volný čas: I ve volném čase se zaměřujete na svou práci, která vás zaměstnání v hlavním pracovním poměru. Dotváříte si možná nějaké formulace, které můžete použít na poradě, případně řešíte detaily, na které nemáte ve firmě dostatečný klid. Tam se nemůžete tolik soustředit. Už nyní ale víte, že úspěch vás určitě nemine.

Rada: Dostanete-li se do podivné životní situace, nečekejte, že vám pomohou znalosti načerpané ve školách, kterými jste prošli. Tam se učí úplně jiné věci. Život je divadlo, do kterého jste nastoupili bez předchozích zkoušek a jen se necháváte navádět do nových situací. Jak budete reagovat a co říkat, to už záleží jenom na vás.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 32, 44, 45, 46, 48, 49

Práce: Stále se vám daří, až to kolegům je nepříjemné. Stále se mluví jenom o vás. Přicházejí noví zákazníci, klienti, podepisujete nové smlouvy, jste úspěšní. Proto k vám také přicházejí peníze. Nesmíte se před nimi zavírat. Pracovali jste na sobě, tak máte nyní právo na odměny. Tomu se nedivte, tyhle koláče si opravdu zasloužíte.

Zdraví: Mírné bolesti hlavy nejsou nijak zásadní. Jen je toho na vás v poslední době hodně. Vyvarujte se pití alkoholu, raději dejte přednost čaji nebo minerálkám. Zajděte si na procházku do přírody, potřebujete se už nadýchat čerstvého vzduchu. Jinak vás ale nic netrápí, pochopili jste, že bojovat s osudem je marné.

Vztah: Konečně jste k sobě s partnerem zase našli cestu. Už to také bylo skoro nekonečné. Nedorozumění jste si vysvětlili. Chápete, že před sebou máte náročnější úkoly a tohle by vás jenom zbytečně rozptylovalo a zdržovalo. Zase začínáte realizovat své dřívější plány. Nejsou za tak marné, jak jste si nedávno mysleli.

Volný čas: Na sportovním poli můžete zaznamenat výrazné výsledky. Jako vrcholový sportovec si můžete domů odnést medaile, ale i při aktivitách, kterým se věnujete jen amatérsky, můžete také pěkně zabodovat. Potom si s kamarády zajděte na něco dobrého do oblíbené hospůdky, určitě si to za své výkony zasloužíte.

Rada: Když už to dlouho vypadá, že dva se spolu nemohou nikdy potkat, měli byste se na problém podívat s odstupem, přestat ho řešit. Najednou uvidíte jiné souvislosti a třeba se objeví někdo třetí, o kterém jste nikdy nepřemýšleli. Fixovat se na jednoho člověka celý život může vypadat jako láska z románu, ale v životě to obvykle bývá jinak.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 9, 11, 14, 20, 29, 33

Práce: Ve vašich pracovních projektech se projeví nový náboj, snad začnete aplikovat zcela jiné postupy, spojíte k sobě zdánlivě nelogické součásti a vznikne nová kvalita. Neznamená to, že byste popřeli minulost, ale objevíte nový směr. Nadřízení budou vašimi metodami nadšeni, takže se můžete těšit na zajímavé odměny.

Zdraví: Potrápí vás pravděpodobně dietní chyba, které jste se dopustili. Žaludek máte jako na vodě, snad jste více slavili, nakombinovali jste několik druhů alkoholu nebo jste okusili jídlo, které vám nesedlo. Budete se muset několik dní šetřit. Zakažte si určitě uzeniny a také maso, pijte jenom neslazený černý čaj a jezte suché pečivo.

Vztah: Jste v podivném poločase, nikde nikdo, nikde nic. Kolem vás je prázdno, kterému nerozumíte. Možná jste s partnerem začali mluvit na jeho téma, které nepatří k oblíbeným nebo je několik dní mimo. Máte nyní dost času, abyste se mohli věnovat sami sobě. Ve vztahu nikdy nesmíte v ničem tlačit na druhého člověka, nesmí tady být násilí.

Volný čas: Pracovní aktivity vás naplňují natolik, že se jim věnujete i ve volném čase. Zůstáváte ve firmě déle, řešíte své projekty a kombinujete další možnosti. Dochází ke zvláštnímu propojení, vnímáte, jak vás dříve nezajímavá práce začíná naplňovat a uspokojovat. Našli jste své místo na slunci, tak si to nyní řádně užíváte.

Rada: S dětmi neběží život nikdy nudně, postarají se vám o vzrušení, když už to vypadá, že se nic neděje. Nemůžete jim ale věčně odklízet z cesty před jejich nohama klacky, aby přes ně náhodou nezakoply. Každý má svou cestu a sám se musí poprat se životem. Nemůžete je věčně jenom držet za ručičku. Jednoho dne stejně odletí.

 

© Wahlgrenis   11.5.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.