wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 28. dubna - 4. května 2008             

 
Po 28.4.2008 Út 29.4.2008 St 30.4.2008 Čt 1.5.2008 Pá 2.5.2008 So 3.5.2008 Ne 4.5.2008
Magický ornament: 7. duben 2008 Magický ornament: 8. duben 2008 Magický ornament: 9. duben 2008 Magický ornament: 1. květen 2008 Magický ornament: 2. květen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 11, 12, 20, 43, 47, 48

 

Práce: Nemůžete každému maximálně věřit, kolem vás se množí podrazy a zklamání. Někomu v práci stále ležíte v žaludku, vaše úspěchy jsou příliš vidět. Buďte proto opatrní na všechna hesla, ale hlídejte si také své doklady, peníze a klíče. I když dosud se nic neztratilo, mějte na paměti, že jste si dovolil šťouchnout do vosího hnízda. Hlídejte se.

 

Zdraví: Je ve vás hodně energie, můžete si začít i vyskakovat. Ovšem pozor, vyskakování z padáku by dobré nebylo. Choďte hodně do přírody, dýchejte zdravý vzduch, opusťte, jak to jen bude možné, špinavé městské ulice. Potřebujete to všechno nečisté ze sebe dostat, smýt. Nevyhýbejte se dešťům, mají nyní úžasnou očistnou moc.

 

Vztah: Snažte se, aby všechno krásné, všechno štěstí, co mezi vámi a partnerem je, bylo jako slova, která se pracně a navždy tesají do kamene. To, co napíšete obyčejným klacíkem do písku, jako žal a křivdy, zmizí za pár okamžiků. Každý vás skutek byste měli umět rozeznat, jestli je hoden zápisu do písku nebo do kamene. Žijte pro ty, které patří do kamene.

 

Volný čas: Nechtějte prožívat nudné okamžiky. Měli byste být absolutně při smyslech v každé vteřině svého života. Neutíkejte do vzpomínek, ani neplánujte, co bude za deset let. Dívejte se každému, koho potkáte, do očí, prožívejte trápení se svými blízkými, ale i radost s těmi, které neznáte. Až se tohle naučíte, zažijete úžasný pocit tepla kolem srdce.

 

Rada: Nevěřte tomu, že nebe na člověka čeká někdy po smrti a že teď je nutné trpět a poddávat se příkoří. Ne, nebe máte v sobě, jen o tom často nevíte, proto se třeba zbytečně trápíte. Udělejte si pořádek v srdci, najděte ten jediný bod, kudy proudí láska, a otevřete tento průchod celému světu. Najednou ten neskutečný mír, o kterém se píší básně, naplno ucítíte.

   

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 14, 16, 22, 40, 43

 

Práce: Nepotřebujete od nikoho radit, všechno máte v malíčku. Dokonce někdy vás napadne, že byste klidně dokázali firmu řídit. Tedy kdyby vedení za nějakých zvláštních okolností zmizelo. Nebuďte ale naivní. Pod vaším dohledem by se firma sice posunovala dál, ale ne k vrcholu. Můžete dál snít o svých vzdušných zámcích, ale nerealizujte je.

 

Zdraví: Hučení v uších, které vám poslední dny znepříjemňuje život, nepřišlo jen tak samo sebou. Kolem vás se totiž děje něco, co byste nejraději nechtěli vidět ani slyšet. Vypadá to, jako by si na váš dům brousili zuby zloději. Měli byste provést opatření. Jakmile tohle provedete, hučení zcela bez jakékoliv léčby přestane.

 

Vztah: Když zůstanete chvíli sami, uvědomte si, jaké ticho najednou nastane. Máte čas na vlastní rozjímání, nikdo vás v tom neruší. Ideální je, když se člověk naučí žít sám se sebou, když druhého nepotřebuje, když dokáže stát zcela samostatně na vlastních nohou. Jinak je partner vždycky v pasti, v závislé poloze. Naučte se nejdřív žít sami se sebou.

 

Volný čas: Sejdete se s kamarádem, který si není jistý svou partnerkou. Zajděte si spolu do příjemné hospůdky, aby vás nic nerušilo. Můžete mu předat něco ze svých zkušeností, aby si nemyslel, že jeho trápení je největší na světě. Nevěra se těžko dokazuje, lepší je po ní vůbec nepátrat, nezjišťovat detaily a nechtít vůbec žádné důkazy.

 

Rada: Když si potomek něco usmyslí, těžko mu v tom můžete bránit. Jedinou vaší výhodou jsou sice prožité roky a tedy i jisté zkušenosti, ale v tomhle směru je to nepřenositelné. Každý si musí svým životem projít sám, natluče si nos a neuvěří vašim jasným závěrům. Jednou vás zavede do své kouzelné zahrady, pak teprve uvidíte, že od vás dostal ten správný základ.

 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 14, 17, 20, 31, 35, 47

 

Práce: Opatrně v těchto dnech před kolegyní, která by chtěla z vašich úspěchů vybudovat vlastní projekt. Ví, že jste schopnější, ale domnívá se, že by od vás mohla získat důležité know-how. Ovšem některé věci se nedají získat, i kdyby se člověk snažil sebevíc. Buďte opatrní v tom, co jí svěříte. Spolupráce možná je, ale krádež informací si líbit nedejte.

 

Zdraví: Dbejte více o svou pleť. Mohli byste si zajít na odborné vyšetření ke kosmetičce, případně alespoň na malou konzultaci. V létě byste už měli být krásní. Vhodné jsou regenerační pleťové masky, které si zvládnete aplikovat v domácích podmínkách. Výborně by vás mohla naladit i masáž obličeje a nezapomínejte také hodně pít.

 

Vztah: Máte-li děti, nemůžete řešit každou krizi s partnerem hned rozchodem. Je třeba zvážit všechny možnosti a hlavně myslete na potomky. Slib, který jste si před časem dali, měl být navěky. Zkuste se na problémy podívat ještě jednou, jako by očima jiného člověka. Získáte nadhled a možná se tomu s partnerem společně zasmějete.

 

Volný čas: Potřebujete vnímat krásnou hudbu. Zajděte si na koncert, mladší z vás mohou na diskotéku. Nebraňte se, ale nechte proudit muziku do všech pórů vašeho těla. Tančete, chcete-li, nebo se jen tak poddávejte rytmu vsedě. Někdy hudba mluví tak, že není třeba slov. Zaposlouchejte se do jejího sdělení a možná pochopíte její očistnou roli.

 

Rada: Naučte se maximálně prožívat každý okamžik, každou vteřinu. Neutíkejte ve svých myšlenkách nikam do minulosti, ale ani neuvažujte zbytečně moc daleko do budoucnosti. Největší význam má pro vás dnešek. Užijte si ho tedy naplno. Dívejte se lidem do očí, fixujte aspoň na několik chvil jejich pohled. V těchto vteřinách je ukryté štěstí.

 

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 4, 5, 8, 35, 43

 

Práce: Procesy, které ve firmě začaly už před několika týdny, právě nyní vyvrcholí. Je vám již jasné, že vedení firmy zvažuje kroky, kterými by bylo možné optimalizovat výsledky ale při co nejmenších výdajích. Nikdo nepřichází rád na ostrov, který se potápí. Možná i vy pochopíte, že bude lepší poohlédnout se po něčem jistějším.

 

Zdraví: Nejistota v práci vás poněkud znehybní. Jako byste neměli dostatek vzduchu. Budete slabí, při kolísavém tlaku zaznamenáte až pocity nevolnosti. Rádi byste si pár dní odpočinuli, ale máte odpovědnost za ostatní. Nedovolíte si jen tak zůstat doma. Ale to by bylo skutečně tím nejlepším, co byste právě mohli udělat.

 

Vztah: Probíráte s kamarádem intimní věci, které by měly zůstat jen mezi vámi a partnerem. Máte sice trápení, které s vaší nejbližší osobou řešit nemůžete, ale kamarád není v těchto případech nejlepší. Partner by se totiž mohl dozvědět to, co mělo zůstat jen mezi vámi, odjinud. Potom byste jen složitě vysvětlovali, jak je to možné.

 

Volný čas: Při cestách mimo domov buďte na sebe opatrnější. Jste v ohrožení, nejsou to ani tak vaše osobní věci nebo peníze, ale vy. Rozmyslete si skoky na gumě z mostu i seskok padákem, nepokoušejte se poprvé vzlétnout s letadlem. Adrenalin je jenom jistá forma strachu, který si určitě odpusťte. Ta vteřina by vám za to nestála.

 

Rada: Máte-li sladit svoje nitro s Universem, je třeba pro to něco udělat. Zatím chodíte v kruhu, máte strach udělat ten zásadní krok z něho ven. Až se k němu odhodláte, měli byste jít pevně, neotáčet se a hlavně byste měli mít před sebou nataženou ruku a na ní vlastní tepající srdce plné lásky. Nemůžete totiž pořád jenom něco brát.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 16, 24, 27, 37, 46

 

Práce: Upevňujete si svoji pozici, zase si jste jistější. Problémy odezněly, lidé, kteří je způsobili, se vám snad dokonce i omluvili. Do budoucna jste poučeni, co na sebe nemáte prozrazovat. Chraňte si vaše know-how, všechny vaše soubory si raději ještě zálohujte. Zatím si musíte obhájit své místo, nikam dál se jít nepokoušejte.

 

Zdraví: Zaskočila vás rýma a nějak se jí nemůžete zbavit. Měli byste se vrátit k tradičním léčitelským postupům, jako byly například inhalace. Osvědčená je vincentka, kterou zakoupíte v běžných obchodech, ale pomoci by vám mohly i bylinky s eukalyptem, například máta. Důležitý pro vás je také med, pokud ovšem nemáte na med alergii.

 

Vztah: Každého při výběru partnera ovlivňuje už od dětství četba a filmy. Ideální by byl samozřejmě princ na bílém koni nebo nádherná a skromná Popelka. Ale takové hrdiny v běžném životě často nepotkáte. Budete se muset naučit s takovým člověkem, kterého máte vedle sebe. Nečekejte, že hloupého Honzu předěláte na prince.

 

Volný čas: Mohli byste si zajít do divadla a prožít si s herci nádherně zamilovaný příběh. Samozřejmě že vás na jeviště nepustí, ale neodbíhejte od děje ke svým věčným povinnostem. Práce na vás počká. Buďte doopravdy přítomni tady a teď. Mohli byste dostat odpověď na otázku, kterou jste třeba ani nevyslovili, ale přesto vás trápí.

 

Rada: Máte-li kus půdy, kde si můžete pěstovat vlastní zeleninu nebo bylinky, máte ohromné štěstí. Vlastní výpěstky možná v přepočtu na peníze vyjdou dráž, než když si je koupíte v obchodě, ale ten pocit, který přitom zažíváte, je k nezaplacení. Kontakt s živou půdou, okopávání a postupná sklizeň vás učiní šťastnými.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 12, 30, 36, 40, 41, 48

 

Práce: Nad zradu jste se přenesli. Víte, že láska má nejsilnější moc, proto jste tomu člověku odpustili a všechno je najednou zase krásné. Opět se práce rozjela, dokonce se na vás začínají obracet i další lidé. Jako by touto zradou najednou narostl váš vliv, který jste si do té doby vůbec nepřipouštěli. Konečně chápete, že jste dobří.

 

Zdraví: Mohou vás malinko znejistět potíže kolem pohlavních orgánů. Nevíte, co se děje, proto raději vyhledáte lékaře. Bojíte se, protože nevíte, co by to mohlo být. Strach vás najednou dostal, jste ztuhlí, stojíte na místě jako skála, neschopni udělat jediný krok. Počkejte si, už brzy budete vědět, že to nic vážného není.

 

Vztah: Nepřipouštíte si ve vztahu žádné problémy, to, co jste spolu někdy řešili, je dávno zapomenuto. Není důvod podezírat partnera a klást mu nesmyslné otázky. Mezi vámi je ve všech věcech jasno. Mohli byste si udělat krásný večer s romantickým nádechem, naplňte si domov vůněmi řezaných květin.

 

Volný čas: Čas si plánujete podle toho, co právě chcete dělat. Nenecháváte se do ničeho vnutit, když to necítíte jako správné. Můžete se tedy vydat do muzea, zajímá-li vás právě historie, stejně tak úžasné bude posezení s přáteli, na které moc času nemáte. Sport berte jako příjemnou relaxaci, neničte se do zničení těla.

 

Rada: Příběh, který právě prožíváte, je nádherně rozehraný. Víte dobře, odkud kam vede jeviště, abyste nespadli do portálu, znáte dobře ostatní herce, umíte odezírat z jejich gest, víte, co chtějí říct. Roli umíte, jen někdy se zarazíte nad pravdivostí slov, která odcházejí z vaši úst. Naučili jste se žít tady a teď.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 15, 18, 26, 32, 34

 

Práce: Dáváte do vaší práce úplně všechno, nikdo nemůže mít nejmenší pochybnost, že byste něco chtěli ošidit. Postupujete přímo a bez váhání, kompletujete celek složený z jednotlivých detailů. Není tady žádný informační šum, máte v těchto věcech absolutní přehled. Nikdo by nemohl mít jasněji, jste pány této situace.

 

Zdraví: Objevuje se nad vámi mírné varování, abyste o sobě začali uvažovat jinak. Nechtějte napodobovat nic, co dělají vaši známí, jejich praktiky jsou určeny jim. Uznejte, že každý má své tělo, své problémy, nic nemůžete aplikovat absolutně každému. Odpovědi na své otázky hledejte jenom u sebe, s tím vám nikdo nepomůže.

 

Vztah: Jste zbytečně ve střehu, stále se otáčíte do minulosti a bojíte se žít v současnosti. Máte strach, že by se staré vzorce mohly znovu opakovat. Ale jste přeci už v jiné době a hlavně jste jiní, proto věřte, že se nic opakovat nebude. Důvěřujte maximálně svému partnerovi a uvidíte, že i on bude důvěřovat vám. I tady platí zákon odrazu.

 

Volný čas: Opatrně v terénu, hlavně při jízdě na kole nebo na motorce. Buďte hodně opatrní. Vypadá to na násilné zastavení, které by mohl způsobit dokonce i nepatrný kamínek. Nevyjíždějte z domu bez přilby a snažte se vždy mít nad svým pohybem absolutní kontrolu. Před jízdou věnujte zvýšenou pozornost veškerým brzdám.

 

Rada: Rodiče mají často tendence odstraňovat svým potomkům z cesty veškeré klacky, které zde leží. Ovšem není to dobré vůbec pro nikoho. Každý má totiž svou vlastní cestu, po které musí jít a sám se má poprat se vším, na co narazí. Učte raději své děti samostatnému rozhodování a aby nikdy neměly strach říct svůj vlastní názor.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 18, 19, 28, 35, 37, 46

 

Práce: Jako byste si nyní jasně uvědomili, jak dobře jste udělali, když jste se rozhodli přejít do této firmy. Chápete svou práci jako dar, který zde na vás čekal. Teprve tady si připadáte konečně jako na svém místě. Nechtěli byste už nic měnit, víte, že máte co nabídnout, a očekáváte od ostatních, že s vámi budou spolupracovat.

 

Zdraví: Pozor na prochladnutí od noh a zad. Sice už občas vykoukne sluníčko, ale ledviny byste si měli chránit delšími svetry, teplejší boty jsou nutností. Léto si určitě ještě užijete. Nyní jste ale hodně citliví, léčení by bylo zbytečně komplikované. Místo pravidelné kávy zkuste pár dní pít čaje, hlavně meduňku a mátu.

 

Vztah: Ve vztahu k partnerovi nacházíte zase ztracené hodnoty, jako byste se postupně vraceli k sobě. Je zde radost, optimismus a nový směr. Mohli byste se vydat na kratší výlet přírodou, ale dávejte pozor, abyste neprochladli. To by byla zbytečná daň. Meze jsou ještě chladné. Pozorujte spolu podvečerní oblohu.

 

Volný čas: Máte pocit, že vám není přáno zažívat klid. Stále musíte řešit nějaké problémy, které se snad druhým vyhýbají. Bylo by dobré, kdybyste si doma rozdělili úkoly mezi jednotlivé členy domácnosti. Je toho na vás skutečně hodně a ostatní se jenom vezou. Každý by měl mít své povinnosti a odpovědnost za jejich splnění.

 

Rada: Nejste stroj. Nemůžete fungovat jako vymyšlené perpeetum mobile, bez dodání energie. Musíte také odpočívat. To nejenom v noci, občas i během dne byste měli vypnout a aspoň chvíli relaxovat. Není k tomu potřeba televize, kino ani žádná hudba. Nejlepší by bylo, kdybyste se naučili do svého nitra přijímat ticho.

 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 2, 7, 28, 30, 41

 

Práce: Začíná se vám zase pracovně dařit. Všechno se rýsuje do reálných tvarů. Pokud jste už začínali mít pocit, že se nehnete místa, tak nyní se rozjíždíte skoro jako z kopce. Nemusíte se s nikým radit, máte dost svých zkušeností i pozoruhodných inspirací, jak svou práci oživit. Nebojte se žádných experimentů.

 

Zdraví: Nechtějte odhalit tajemství, není vhodná doba. Zamyslete se nad otázkou, co od svého života vlastně očekáváte. Záleží na tom, jak se prezentujete před ostatními, tady máte rozpor mezi tím, kým jste, a tím, kým byste chtěli být. Na nic si nesmíte hrát, zkuste své energie sladit, zbavte se zrádné masky, kterou máte nasazenou.

 

Vztah: Největší dar, který jste kdy v životě dostali, máte od své matky. To její obraz si nesete v sobě po celý život, její vztah k otci byl pro vás zásadní. Učila vás předmět zvaný vztahy, i když tehdy to možná vypadalo jinak. Všechny klíčové události máte zapsané v podvědomí jako vzorce a při krizi s partnerem se vám vybavují.

 

Volný čas: Neměli byste si nikdy o sobě myslet, že dokážete všechno. Člověk není a nikdy nebude hlavním hybatelem dění na této planetě. Je hezké být na této cestě jakýmsi univerzálním spolupracovníkem, posunovat věci a děje v tom dobrém směru a věřit, že tak to má být. Nedělejte nic, co necítíte jako správné.

 

Rada: Nemusí se vám stále jenom dařit. Ovšem rohy, které byste chtěli použít na každého, kdo nekývá hlavou stejně jako vy, nejsou nejlepší komunikační metodou. Naopak se pokuste najít společné téma, někdy stačí třeba jen malá kytička nebo nepatrný úsměv a srdce druhého člověka se rázem otevře.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 2, 24, 27, 40, 44, 49

 

Práce: Zažijete si krizi s kolegou, až vás přitom docela zamrazí. Jako by si vzal za své vaše výsledky a prezentoval se jimi na vyšších místech, před nadřízenými. Budete překvapeni, jak si tohle vůbec mohl dovolit, když jste se na to vlastně celou dobu dívali. S tímto člověkem jste už do budoucna naprosto skončili.

 

Zdraví: Prožíváte krušné chvilky, bolí vás v krku. Přitom nikdy jste tím netrpěli. Vzpomínáte si, co jste kdy v minulých dnech dělali, ale k žádnému závěru jste se nedopracovali. Těžko se vám polyká, skoro jako byste v krku měli knedlík. Lékař vám dokáže pomoci, napíše vám léky, které vás do dvou hodin bolestí zbaví.

 

Vztah: Váš potomek opustí na několik dní domov. Je možné, že bude na škole v přírodě nebo na výměnném jazykovém kurzu v zahraničí. Jako rodiče nejste zrovna ve své kůži, když ho nevidíte. Měl by si dávat pozor na finance, hrozí mu ztráta nebo okradení. Ale domů se vám vrátí s mnoha úžasnými zážitky.

 

Volný čas: Udělejte si výlet do historického kamenolomu, přístupného veřejnosti. Cesta do podzemí nebude nejpříjemnější, jsou to úzké prostory, ale měli byste je zažít. Uvědomíte si přitom, jak je člověk malý proti síle kamene a jak naši předkové surovinu získávali a vyváželi ven, na povrch. Zkuste si představit, jak byste to udělali vy.

 

Rada: Na úřady se člověk nevrací příliš rád. Nejsou to místa setkávání, kde byste si dojednávali schůzky se známými. Nejraději odložíte svůj papír a tyto prostory rychle opouštíte. Zde vás opravdu nečeká nic dobrého, vyhněte se jednání a jestli je už máte domluvené, přeložte si ho na příští týden. To už bude trochu lépe.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 8, 17, 19, 30, 31, 36

 

Práce: Zažíváte na sobě, jak je to příjemné, když se vám daří. Hlavně s jednou kolegyní si začínáte více rozumět, rozhodujete se pro realizace společného projektu. V této chvíli to sice může vypadat úžasně, ale do budoucna by to moc dobré nebylo. Na nikoho jiného se nespoléhejte, všechno si udělejte raději sami.

 

Zdraví: Opatrní buďte všude tam, kde vás může zradit nerovná vozovka nebo nezpevněný terén. V horách to mohou být cesty na kraji rokle, kde byste se mohli nebezpečně zranit. Dávejte pozor také při všech sportovních aktivitách. Nechoďte moc rychle a jestli je to možné, berte si na své vycházky s sebou raději přítele.

 

Vztah: Krize z minulého týdne ještě pokračuje. Na program tentokrát přišly peníze, které jsou pro společné soužití docela dost důležité. Musíte mít spolu jasně vytyčeno, jak budete na účetnictví spolupracovat. Není možné, aby jeden peníze jenom vydělával a druhý je jen utrácel. Měli byste se domluvit na jisté shodě.

 

Volný čas: Vypadá to, jako by vás úřední jednání nějak zdrželo. Budete nejspíš muset dodat ještě další potvrzení, formuláře nebo doklady. Dodat všechno hned bylo nemožné. Nakonec ale zvládnete všechno a budete už moci jen čekat na příslušné vyjádření nebo definitivní razítko, pokud se rozhodujete stavět rodinný dům.

 

Rada: Ne každý den máte naplněný uměleckými zážitky, zpěvem a tancem. Někdy vám po tváři stéká slza, kterou ale nikdo nevolal. Všechno má nějaké pozadí, důvody, nic se neděje náhodou. Zkuste se v myšlenkách vrátit zpět a promítnout znovu ten film. Zjistíte, že i pláč je moc důležitý. Posouvá vás zase dál.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 15, 20, 28, 37, 44, 46

 

Práce: Zastihla vás nemoc, nemůžete pracovat, do firmy se nejspíš nedostanete anebo jen na několik málo dní. Není vám vůbec dobře. Dolehla na vás přepracovanost z milých týdnů, bolí vás hlava a také v krku. Pijte bylinkové čaje, citrón, med. Potřebujete hodně tekutin, ale hlavně si potřebujete důkladně odpočinout.

 

Zdraví: Připadáte si, jako byste hrozně zestárli. Nemáte vůbec sílu. Čekáte, že vám někdo poradí, co byste měli dělat, ale rady se nějak nehrnou. Jste slabí a nemohoucí, připadáte si jako dítě, o které se musí maminka starat. Pokud máte kolem sebe blízkého člověka, máte vyhráno, můžete totiž v klidu spát a nabírat nové síly.

 

Vztah: Všechno mezi vámi a partnerem je najednou jinak. Nemoc, která vstoupila bez zaklepání, mnohé narušila. Nic není jako dřív. Mnohé plány budete muset přeorganizovat, případně úplně zrušit. Chybí vám důležitá životní míza, teď byste se na vrchol nejvyšší hory světa vydávat rozhodně neměli.

 

Volný čas: Těhotenství dokáže budoucí mamince hodně změnit program. Určitě by měla omezit sportovní aktivity, nesmí si hrát na hrdinku, i když některé těhotné ženy klidně i závodí. Těchto pár měsíců jsou pro ni nejpodstatnější její ochranná křídla nad miminkem. Nesmí dovolit žádné znejistění jeho vývoje.

 

Rada: Ptát se na osud, jestli řídí vaše kroky, je zbytečné. Každý má svou cestu, ale během vývoje se dostává na mnohá rozcestí, kde si má volit další směr. Tyto volby musí udělat člověk sám, sami si řídíte své kroky. Nikdo vám neporadí. Při chybné volbě se časem dostanete do obdobného momentu, dostanete druhou šanci.

 

© Wahlgrenis   25.4.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.