wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 21. - 27. dubna 2008             

 
Po 21.4.2008 Út 22.4.2008 St 23.4.2008 Čt 24.4.2008 Pá 25.4.2008 So 26.4.2008 Ne 27.4.2008
Magický ornament: 7. duben 2008 Magický ornament: 8. duben 2008 Magický ornament: 9. duben 2008 Magický ornament: 10. duben 2008 Magický ornament: 11. duben 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 4, 26, 28, 30, 37, 48

 

Práce: Postupně se zase rozjíždíte. Překážky minulých dní jste zvládli. Narůstá vám zase sebevědomí, můžete se bez větších obav odvážit k dalším projektům. Jste na nejlepší cestě, jen si k sobě vybírejte spolehlivé společníky. Ne každý, kdo se na vás usmívá, je ten nejideálnější. Naštěstí už máte vycvičený nos na lidi.

 

Zdraví: Pozor na poranění lopatky nebo klíční kosti. Zvlášť pracujete-li na přestavbě svého domu, měli byste si dávat pozor hlavně při práci ve výškách. Žebřík je nebezpečná věc, zvlášť pamatuje-li už vašeho pradědečka. Ležet v nemocnici by vás teď určitě moc nebavilo. Jaro je už v plné kráse, můžete si udělat pampeliškový med. 

 

Vztah: Jestli byl kdysi v minulosti mezi vámi a partnerem ještě jiný člověk, musíte se přes tento fakt přenést a jít dál, jako by nic takového nebylo. Jinak budete pořád chodit jako kočka kolem horké kaše a nikdy nebudete mít klidné spaní. Musíte se s minulostí jednou provždy srovnat. Pak teprve z vás spadne to těžké břemeno a uklidníte se.

 

Volný čas: Děti školou povinné mohou prožívat problémy s třídním učitelem. Nemine vás návštěva školy, připomenete si, jaké to bylo, když jste v těch malých lavicích sedávali i vy. Celý problém vám ale přijde trochu komický, jako by se ani nemusel řešit. Jenomže škola chce po vás jasné stanovisko, že se zasloužíte o nápravu. Musíte to slíbit.

 

Rada: Nezkoumejte pořád, kdy na tom budete lépe. Chodit za kartářkou a nechávat si vykládat osud má vždy svůj rub i líc. Dozvíte se sice, co by se mohlo stát, ale současně jakmile tuhle informaci přijmete, jste jí ovlivněni a jednáte zcela jinak, pod tlakem okolností. Je to skoro jako zkratové jednání. Znát vlastní budoucnost, to není pro každého.

   

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 1, 5, 17, 38, 40, 45

 

Práce: Komplikace ve firmě jsou minulostí, problém byl vyřešen. Jako by najednou někdo mávnul kouzelným proutkem, projekty se mohou zase rozjet. Nejspíš došlo k založení důležité listiny při uklízení. Nekompetentní člověk si nemohl uvědomit, o jak důležitý papír se jedná. Vás se to naštěstí nijak nedotýká, jste stále těmi spolehlivými pracovníky. 

 

Zdraví: Kdybyste měli volno, určitě byste odpočívali. Jenomže v současné době jen tak doma zůstat nemůžete. Přesto si dopřejte dostatek vitamínů a hlavně zeleninu. Na rozproudění krve vám neublíží menší množství červeného vína. Daří se vám i proto, že jste k lidem ve svém okolí milí a usměvaví. Náladu máte konečně zase dobrou, nic vás netrápí.

 

Vztah: Nejspíš vás zastihne pomluva, která má vnést do vašeho vztahu nepřehledno. Nezkoumejte obsah, ale spíš se zamyslete, odkud informace přicházejí. Brzy pochopíte, že ten, kdo ji vypustil do světa, není vůbec důvěryhodný člověk a že má svých starostí dost. Vám závidí, a protože se už dlouho o vás nemluvilo, přišel právě s touto pomluvou.

 

Volný čas: Můžete si zajít na divadelní představení. Ale tentokrát vyberte klasické dílo a také zvolte nějakou historickou budovu. Raději žádné experimenty nebo neozkoušená studia. Mohli byste být totiž zase rozčarovaní. Ideální by bylo, kdybyste si zvolil hru, která patří k vašim oblíbeným. Ale hercům nenapovídejte. Oni svou roli znají.

 

Rada: Je velice snadné  existovat pod maskou. Nikdo nevidí, jak se tváříte, nikdo na vás vlastně ani nemůže. Ovšem kdybyste se rozhodli ji sundat, být upřímní k sobě i druhým, najednou by se před vámi otevřel nový svět. Záleží jen na vás, jestli se k tomu to zásadnímu kroku v životě rozhodnete. Uděláte-li to, rozprostře se ve vašem životě nekonečný klid.

 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 12, 19, 26, 30, 36, 49

 

Práce: Trucování už stačilo. Měli byste se dostat zase k vlastní práci a dělat, co opravdu dělat máte. Nevymlouvejte se na své problémy, nevyhledávejte si žádné zástupné programy, tentokrát je všechno jen na vás. Udělejte si v programu řád, ukliďte si pracovní stůl a ujasněte si, komu se musíte ozvat. Co nezvládnete nyní, už nezvládnete. 

 

Zdraví: Pozor na kotníky a chodidla. Našlapujte opatrně a ve fitcentru buďte na sebe opatrnější. Měli byste si opět udělat masáž reflexních bodů na chodidlech, abyste stimulovali činnost vnitřních orgánů. Ideální by bylo, kdybyste chodili bosí v trávě. Pokud ale tráva není nablízku, procvičujte si alespoň chození po špičkách a po patách.

 

Vztah: Nerozvíjejte mezi vámi a partnerem debaty o možné nevěře ve smyslu, co by dělal, kdyby... Už dříve jste zjistili, jak je důvěra mezi vámi křehká. Naopak byste měli vymyslet program, při kterém by nic dvojsmyslného nemohlo vyplynout. Jděte tam, kde budete sami, procházejte se přírodou, pozorujte hvězdy. Nic hezčího není.  

 

Volný čas: Pokud se už delší dobu věnujete nějakému koníčku, neměli byste najednou začínat s něčím novým. Nelikvidujte svou sbírku motýlů ani potřeby na vyšívání. Zapomeňte na výmluvy, že nemáte čas, a udělejte si ho. Brzy pochopíte, jaký úžasný rozměr jste vašemu nicnedělání dali. Uvidíte totiž reálný výsledek vytvořený vašima rukama.

 

Rada: Největší myšlenky přicházejí k člověku ve chvílích ticha. Naučte se občas poslouchat své nitro, boha nebo cokoli jiného. Je jedno, jak tomu říkáte. Ale zvuky kolem nás jsou omezující, nutí nás poslouchat, co nechceme, není zde svobodná volba. Proto jak je to možné, vypínejte televizi, rádio, mobil a poslouchejte ticho.

 

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 2, 12, 22, 24, 39

 

Práce: Zaznamenáte v práci zostřený dohled. Jako by nadřízení měli obavu z návštěvy zahraničních majitelů nebo konzultanty, kteří mají zhodnotit dosavadní chod firmy. Zaskočí vás pocit nesvéprávných pracovníků, jež mohou fungovat jenom pod zostřeným dohledem. Trochu smutné divadlo, kde jste bohužel jen smutnými loutkami.

 

Zdraví: Daří se vám. Jste prostoupeni láskou, bolest vás netrápí. Nové miminko, je-li právě u vás, se má čile k světu, přibývá a denně vás překvapuje. Jsou to samé radosti, které prožíváte. Jen si potřebujete odpočinout, spěte víc než jindy, bude-li to samozřejmě možné. Nešiďte se na jídle, potřebujete tělu dodat hodně energie.

 

Vztah: Na jednu stranu byste chtěli mít vedle sebe milujícího člověka, ale nedokážete se dostat přes jistá omezení, která tady vnímáte. Něco tušíte z minulosti a nedokážete jen tak lehce prominout. Často přijdete s výčitkou, která ani tak nesouvisí s konkrétní situací, ale spíš si tak ventilujete vlastní bolest. Tyto bloky byste měli zrušit.

 

Volný čas: V těchto dnech se nikam daleko nevypravujte. Na dovolenou je ostatně ještě čas, služební cesta nyní nehrozí, ve firmě jsou jiné starosti. Buďte kolem vlastního domova, můžete se věnovat práci na zahrádce, už je čas na první jarní práce, anebo se vrhněte na pořádný jarní úklid. Už se na to chystáte dlouho.

 

Rada: Nevnímáte-li příznivé naladění od partnera, neměli byste se pouštět do riskantních dobrodružství jen, abyste si dokázali, jak jste žádoucí pro opačné pohlaví. Možností ani času sice moc nemáte, ale přes internet se toho i v práci dá stihnout hodně. Zvažte, o co vám vlastně jde, abyste v konečném důsledku nebyli ještě víc nešťastní.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 3, 35, 39, 45, 46

 

Práce: Rozhodli jste se udělat na pracovišti pořádek. Problém, který se minulo objevil, jste rozhodnuti objasnit, obhájit se, uklidit a začít nově se zcela čistým stolem. Nebude to vůbec jednoduché, protože spousta lidí nebude na vaší straně. Přesto se ale komplikací nezaleknete, dojdete ke správnému cíli. Zase budete mít svůj klid.

 

Zdraví: Bude vhodné, když se zamyslíte nad tím, co jíte. Občas vám nebývá dobře a jen se divíte, jako by vám to nebylo už dávno jasné. Omezte jídla v tzv. rychlých občerstveních, vyvarujte se sycených limonád, zcela vyloučit byste měli veškeré uzeniny a maso. Pokud jste na masitých jídlech závislí, zvolte si alespoň tři dny v týdnu, kdy to bez nich vydržíte.

 

Vztah: Nepřipouštějte si žádné komplikace, které by mohly ve vztahu mezi vámi a partnerem nastat. Jsou sice různé příběhy, které se k vám dostávají, ale nemusíte si je aplikovat na svůj život. Všechno se prožít nedá a ani to nechtějte. Jakmile si zase pustíte do svého srdce klid, pochopíte, jak jste si těmito myšlenkami škodili.

 

Volný čas: Můžete se věnovat sportovním činnostem, při kterých se přemisťujete z místa na místo. Zvolte si běh přírodním terénem, bruslení na in-linech nebo nenáročnou projížďku na kole. Nechtějte hned strhnout všechny rekordy, ještě byste měli pokračovat příště. Nezapomeňte na ochrannou přilbu a chrániče na kolena.

 

Rada: Sliby, které vyslovíte, by měly mít svoji váhu. Nemyslete si, že je možné jen tak něco vyslovit a za chvíli se už tvářit zcela jinak. Všechny vaše skutky se sčítají, ale nejenom skutky. Buďte opatrní na každou svou myšlenku a především se snažte nikdy nikomu neubližovat. Všechno se totiž vrací zpět proti vám.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 24, 27, 28, 30, 33, 48

 

Práce: Už vaše bezproblémová fáze trvala docela dlouho. Zažijete menší pád z oblak na zem, který ovšem nebude způsobem vaší neschopností, jako spíš zradou nebo podvodným jednáním někoho z vašich kolegů. Dá do souvislostí věci, které spolu ale vůbec souviset nemají. Zřejmě nejsou všichni na vaší straně.

 

Zdraví: Rozbolela vás hlava, i když jindy na to netrpíte. Jste ale hlavně zklamaní tím, co se děje kolem vás. Nevěřili byste, že někdo může být tak zlý. Migréna odezní, když vypijete mnohem víc tekutin než jindy. Potřebujete výrazně zavodnit, potom budou potíže ustupovat. Měli byste se také pořádně vyspat.

 

Vztah: Budete řešit váš společný domov. Vypadá to, že se rozbije důležitý spotřebič. Vydáte se za nákupy, abyste si vybrali něco nového. V tomto případě by oprava byla možná dražší než nový výrobek. Zamyslete se nad svým vztahem, který máte k věcem. Ano, jsou to jenom věci, ale dobře vnímají, jak k nim přistupujete.

 

Volný čas: Na cestách dávejte pozor, kam jedete. Maximálně se věnujte řízení, případně jste-li spolujezdci, nerozptylujte řidiče. Auto je docela nebezpečná hračka, která dokázala už zrušit mnoho lidských životů. Hlavně buďte opatrní ve všech levotočivých zatáčkách, kde není absolutně přehledno.

 

Rada: Nebojujete-li se životem, ale přijmete-li jen za svůj, najednou se vám hrozně uleví. Je to, jako by vám spadnul kámen ze srdce. Připadáte si najednou kompletní, celí, úplní. Nic vám nechybí a všechno, co se najednou děje, chápete jako to nejsprávnější. Ovšem trvá dlouho, než k tomuto pochopení člověk dojde.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 3, 8, 12, 31, 38, 40

 

Práce: Jedině malými kapkami dokážete naplnit obrovský džbán. Budete muset postupovat po jednotlivých krůčcích, po detailech. Jsou to možná pro vás nezajímavé jednotlivosti, protože zatím nevidíte definitivní podobu celého svého díla. Chápete, že nemůžete postupovat od střechy, když chcete postavit dům.  

 

Zdraví: Zapomeňte na krize a problémy, uvažujte pozitivně. Jste to, co si připustíte. Zbavte se proto vnitřních stresů, které jsou uměle vyvolávány. Zkuste se naprogramovat, jak je vám dobře a jak jste zdraví. Naučte se dýchat, abyste při každém jednotlivém nádechu vnímali ozdravující sílu svého dechu, jak prochází celým vaším tělem.

 

Vztah: Nepokoušejte se s partnerem jenom stoupat na nejvyšší hory světa. Žijete na zemi, občas je třeba sestoupit i do údolí. Partner není princem na bílém koni, je vaším nejbližším člověkem, který vás poponese ve chvílích, kdy už nemáte sami sílu. Najde slova, když vám scházejí, a otře slzu, která zabloudila na vaší tváří.

 

Volný čas: Je ideální čas zajít do planetária a nechat na sebe dýchnout mezihvězdný prostor. Jsou tam světy, na které se určitě nikdy nepodíváte, ale můžete si uvědomit, jak je člověk proti nekonečnosti vesmíru malý. Ale nejen to,  pochopíte, jak jsem vaše starosti najednou zcela nedůležité. Poslání tohoto světa je určitě jiné...

 

Rada: Při jakékoli konverzaci hlídejte nejen slova, která druhému člověku říkáte, ale také oči a všechny své pohyby a gesta. Je to jeden komplexní obraz, který od vás ostatní přijímají. Není to jednoduché, ale učíme se celý život. Měla by tady vládnout jednota mezi obsahem a formou, aby vám totiž bylo možné věřit.   

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 1, 2, 6, 31, 35, 40

 

Práce: Dávejte při hovoru s nadřízenými pozor na každé jejich slovo. Je pravděpodobné, že se dozvíte důležitou informaci k chodu firmy, která je zatím velice důvěrná. Zacházejte s ní jako s tajemstvím, které se nemá dostat do všech uší. Brzy zjistíte, jak jste u šéfa v jeho očích stoupli. Můžete se dostat na výsluní.

 

Zdraví: Hledáte možná zbytečně komplikovaně prostředky a výživu, které by vás dostaly na správnou energetickou hladinu. Všechno máte na dosah ruky, jen nevíte, po čem přesně sáhnout. Proto jste možná mírně přecitlivělí a rozmrzelí. Kdyby vás tak někdo mohl vyvézt z toho tmavého tunelu, v kterém právě se právě teď nacházíte.

 

Vztah: Řešit rozchod s partnerem, když se vám všechno nezdá ideální, je v tuto chvíli předčasné. Nijak byste si tímto krokem nepomohli, bylo by to jak z bláta do louže. Vyrovnejte se s tím, že nic není náhoda a přijměte trochu problematický vývoj minulých týdnů jako informaci pro sebe. Pokuste se pochopit, proč se vám tohle děje.

 

Volný čas: Když máte najednou pocit, že se vám nedaří ve vztahu, neznamená to, že se budete stejně negativně dívat i na ostatní. Slaďte se s přáteli, můžete je navštívit, pozvěte je k sobě nebo si naplánujte společný výlet do míst, kde jste ještě nebyli. Bude to zajímavé zpestření vašeho programu, zažijete spoustu legrace.

 

Rada: Každé zastavení v životě je k něčemu důležité. Není to absolutní konec, ale možnost, aby člověk mohl na chvíli z neskutečného životního sprintu vystoupit a podíval se na jednotlivé události s odstupem. Najednou je spousta času, například v nemocnici po úraze, najednou není kam spěchat. V těchto chvílích člověk zraje.

 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 15, 27, 34, 40, 45

 

Práce: Vyhovovalo by vám, kdybyste mohli odpočívat, ale práce by vám přesto současně ubývala. Tohle nepůjde tak snadno. Trochu to připomíná jízdu v autě, kdy také v jisté fázi můžete mít pocit, že jenom pohodlně sedíte a skoro nic u toho neděláte. Měli byste být pozornější, aby jste se pak nedivili, co se najednou může přihodit.

 

Zdraví: Máte to, co si zasloužíte, nemůžete očekávat nic jiného, dokud se nerozhodnete pro jisté změny. Problémy můžete zažívat v břišní krajině. Nebudou se ale týkat chyb v jídelníčku, jako spíše potíží z nervového napětí. Potřebujete se dostat na klidnější rovinu, je toho na vás v posledních dnech hodně.

 

Vztah: Vaše práce není nejlepším tématem, kterým byste mohli zaujmout svého partnera. Má jiné priority, pokuste se mu přiblížit a ptejte se na věci, které zajímají jeho, ale nevnucujte mu problémy, které řešíte přes den ve firmě. Dříve tomu bylo jinak, ale během let se vaše priority pozoruhodně rozešly. Není to ale nic tak strašného.

 

Volný čas: Nikdy nedělejte nic, co vás nebaví. Tím si totiž zbytečně ubližujete, i když to třeba tak nevypadá a máte pocit, že se vlastně nic neděje. Ale děje se. Jsou to třeba návštěvy příbuzných, s kterými si nemáte co říct, nebo činnost z donucení s partnerem, ke které se propůjčujete jen proto, abyste měli chvíli klid.

 

Rada: Neporovnávejte svou cestu s procházkou galerií, není to vždy jen krása. Ne každý váš krok musí být nutně zlatě orámován. K vašim uším tak často dorazí slova, která nebudete chtít slyšet, a vaše oči uvidí, co byste nejraději neviděli. Ale před pravdou se neuzavírejte, i když lež je možná líbivější. Neuvažujte, které z nich dáte přednost.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 3, 4, 5, 29, 38

 

Práce: Ve firmě jste se ustálili na pozici správného pracovníka, který dobře ví, kde je jeho místo, co má dělat a s kým. Nepracujete pod tlakem, umíte si úkoly srovnat, uspořádat a také je podle jednotlivých priorit řešíte. Nyní jste na novém startu. Dostáváte od nadřízeného příležitost, která vás může zase posunout o kousek dál.

 

Zdraví: Bylinkové čaje vám udělají dobrou službu. Mohou zklidnit vaše zažívací orgány, ale také se vám bude lépe usínat. Neměli byste se upínat jenom k jednomu druhu, ale střídejte aspoň čtyři. Denně vypijte alespoň pět šálků, ale nenuťte se do pití násilí. Nabízejte si a nádherně si každý jednotlivý doušek vychutnejte.

 

Vztah: Nepokoušejte se partnera dráždit. Dostanete-li od někoho květinu nebo jinou pozornost, neměli byste je nosit domů. Těžko budete vysvětlovat, že jste růži dostali od kolegyň, tomu se nedá moc věřit. Dobře víte, že partner často zkoumá, kde jste, když tam zrovna není on. Nedávejte mu zbytečně důvod k žárlivosti.

 

Volný čas: Dlouho už jste neposlouchali pěknou hudbu. Jak kdysi řekl Novalis, nemoc je jen špatná písnička. Bude dobré, když se přeladíte. Naprosto ideální by byl pro vás nyní koncert, kde se jako hlavní nástroj používají tibetské mísy. Ty totiž dokáží absolutně sladit každého člověka do jeho správných energetických vibrací, pak i nemoc odchází.

 

Rada: Do snů se vám mohou dostat nejrůznější obrazy. Ne všechno je ale úplně ideální a krásné. Dokonce i ďábel zběsilý tady figuruje, aby vás znejistil. Nezapomínejte, že žijeme v polárném světě – znáte nahoře a dole, noc a den, černou i bílou. Nemůžete žít věčně jenom v oblacích, časem dojde k pádu na pevnou zem. Takový už je život.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 1, 8, 9, 23, 25, 44

 

Práce: Nebojte se, že by váš život byl naplněn jenom stereotypní prací. To rozhodně nehrozí. Udělali jste zásandí krok, změnili jste mnohé. Neděláte nic, co by se vám nelíbilo. Dokonce jste si už udělali i jméno, můžete očekávat peníze. Snažíte se o dobrou věc, druhým lidem, kolegům, přejete také úspěch, nejste zablokováni.

 

Zdraví: Našla si vás vyšší ochrana, dohlíží na všechny vaše kroky, hlídá vás a pokud jste jen trochu  citlivější, měli byste to zaznamenat. Tohle není náhoda. Nezkoumejte, proč se to děje, čím jste si to zasloužili, ale přijímejte to jako dar, který vám opravdu patří. Neporovnávejte s tím, co vidíte u jiných lidí. Tohle se srovnávat nemůže.

 

Vztah: Mezi vás dva vstoupila krize, ale vznikla jakýmsi nedorozuměním. Při domlouvání programu na víkend jeden z vás použil slovo, na které je druhý citlivý. Tohle je třeba hlídat. S usmiřováním to nyní nebude jednoduché, měli byste pár dní počkat, až se atmosféra trochu uklidní. Zatím je vazba mezi vámi narušena.

 

Volný čas: Nenechte si od úředníků zkazit dobrou náladu. Tohle je jiný svět. Pokud musíte jít něco vyřešit, dívejte se na ně jako na nutné organizační figurky. Neočekávejte srdečný přístup ani úsměvy, tohle nemají v popisu práce, jen nastudovali jisté formuláře. Narazíte-li náhodou na někoho, kdo to má jinak, berte to jako dar, jako šťastný okamžik.

 

Rada: Člověk se narodil proto, aby chodil po zemi. Při jakákoli činnosti jinde, ve vzduchu nebo ve vodě, je v ohorožení. Buďte proto na sebe opatrní, když si sedáte do letadla nebo na loď. Potopil se i nepotopitelný Titanic a k zemi opačas dopadnou i nejspolehlivější letadla, navíc s plnou nádrží a krátce po startu.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 7, 10, 29, 34, 48, 49

 

Práce: Prošli jste v minulých dnech hodně náročnou zkouškou, ale už bude mnohem lépe. Přicházejí pochvaly nadřízeného a odměny. Bariéra, která se kolem vás vytvořila, je najednou ta tam. Svoji pozici jste uhájili, také ze sebe máte dobrý pocit. Můžete se pustit do dalších projektů. Objevují se nové nabídky, nové obchody.

 

Zdraví: Buďte opatrní na své srdce, je v ohrožení. Nepodnikejte žádné adrenalinové zkoušky ve vzduchu nebo na vodě, ale klidnější byste měli být také při milostných aktivitách. Srdce je přeci jenom sval jako každý jiný, náročnější zátěž by nyní zvládnout nemuselo. Raději si dopřejte klidnější režim, všechno na vás počká.

 

Vztah: Očekáváte-li narození miminka, alespoň zpočátku by tato informaceměla být pouze pro vás. První tři měsíce jsou vždy hodně rizikové a stát se může cokoli. Myslete víc na budoucnost toho maličkého, nehrajte ještě divadlo svým příbuzným a známým. Všichni se tuto radostnou novinu dozvědí včas, ale později.  

 

Volný čas: Je čas, abyste se zbavili věcí, které nepoužíváte. Nebuďte sentimentální a nenamlouvejte si, že oblečení, které jste na sobě neměli přes pět let, si ještě někdy vezmete. Někdy vás také blokuje osoba dárce, od které jistou věc máte. Jakmile se ale k tomuto úklidu odhodláte, uvolní se vám prostor a pocítíte příliv nové energie.

 

Rada: Každé onemocnění je pro člověka důležitým okamžikem, kdy se může v klidu podívat na svůj život. Najednou nikam nespěchá, leží v klidu doma a nikdo ho neruší. Sice může mít přitom teploty nebo jiné zdravotní komplikace, ale podstatné je, že je zastaven. V těchto chvílích vám dochází, kde asi děláte v životě chybu.

 

© Wahlgrenis   17.4.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.