wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 14. - 20. dubna 2008             

 
Po 14.4.2008 Út 15.4.2008 St 16.4.2008 Čt 17.4.2008 Pá 18.4.2008 So 19.4.2008 Ne 20.4.2008
Magický ornament: 7. duben 2008 Magický ornament: 8. duben 2008 Magický ornament: 9. duben 2008 Magický ornament: 10. duben 2008 Magický ornament: 11. duben 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 10, 34, 42, 45, 46

 

Práce: Připadáte si najednou podivně, trochu jako oběť. Ostatní by se sice mohli od vás učit, ale nikoho nyní vaše znalosti nezajímají. Pokud je to jen trochu možné, udělejte si na pár dní volno a odpočiňte si. Firma to bez vás vydrží. Vy si zajeďte někam, kde se vám to líbí. Potřebujete chvíli myslet na jiné, mnohem příjemnější věci.

 

Zdraví: Všechno jako byste lámali přes koleno, nedaří se. Jste unavení, ve stresu, podráždění. Zkuste odpočívat, i když i tohle bude pro vás hodně náročné. Jste totiž přetažení a rychle byste měli do svého režimu zařadit zpátečku. Jezte tradiční jídla, žádnou exotiku. Omezte alkohol, kávu a také sycené limonády. Pijte meduňkový a mátový čaj.

 

Vztah: Nechcete procházet stále jen z jednoho kopce dolů a pak zase stoupat nahoru, rádi byste šli aspoň chvíli po rovině. Ale to se vám nějak nedaří. Jako by pro vás bylo nejkrizovější dostat z partnera to nádherné slůvko, že chce být s vámi, že vás má rád. Je tady totiž přímo u vás nějaký problém. Vždy to vyjde jenom na malou chvilku.

 

Volný čas: Opatrní buďte v blízkosti zvířat, která by vás mohla poranit. Nebezpečná jsou nejen kopyta koní, ale i rohy býků anebo jed hadů nebo pavouků, které se občas vyskytují i v našich zverimexech. Nic není náhoda. Dávejte na sebe velký pozor. Nepouštějte se do žádných náročných experimentů, nekupujte si nebezpečná zvířata domů.

 

Rada: Dbáte na svoji hygienu někdy až příliš, toužíte po lásce druhého člověka, ale ten nemusí být zrovna vedle vás. Nechápete to, nevíte, kde se stala chyba, pořád si promítáte ten minulý film a zkoumáte, co jste kdy asi neudělali nejlépe. Přitom na sebe se díváte těmi nejrůžovějšími brýlemi, jste nejúžasnější hrdina. Bohužel tohle je jen váš dojem.   

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 2, 5, 30, 40, 45, 49

 

Práce: V pracovním procesu se vyskytne komplikace, jako by se ztratil důležitý kód a nikdo nebude vědět, jak se má dál pokračovat. Může se také jednat o finanční uzávěrku, kde bude záhadně chybět větší částka. Nikdo ale nebude vědět, jak se to mohlo stát. Všichni zúčastnění budou přemýšlet. Zatím je ten tunel příliš černý, světlo ještě bohužel vidět není.

 

Zdraví: Opatrně na jakékoliv jídlo, o jehož původu nic nevíte (salmonela). Hrozí střevní katar. Mohla by se vám do těla dostat infekce, která by vás na jistou dobu zcela vyřadila z běžných životních procesů. Dostanete-li se až do nemocnice, nekomplikujte personálu jejich činnost. Měli byste hodně pít, minimálně 3 litry denně, a jíst zvlášť opatrně.

 

Vztah: Máte-li vlastní děti, budete nejspíš šokováni tím, jak vám lžou do očí. Přitom dobře vědí, že se pravdu stejně dozvíte. Jejich školní výsledky nebudou ideální, měli byste si na ně udělat více času a aspoň občas dohlédnout, zda se učí. Konflikt ve škole, zřejmě na třídních schůzkách, vás ale ujistí o tom, že život je stejně fraška. Zasmějete se tomu.

 

Volný čas: Naplánujte si návštěvu prarodičů. Je dobré udržovat kontakty, vědět o sobě. Je-li babička nemocná, měli byste se snažit ulehčit jí její povinnosti. Takové chvíle nejsou nikdy jednoduché, uvědomíte, o co byste mohli v jediné vteřině přijít. Budete rekapitulovat celý svůj život, krásné dětství, dospívání. Bez podpory rodičů byste byli jinde.

 

Rada: Nikdy si nenechávejte v žádném rozhovoru nic na příště. Ono by totiž to „příště“ už ani přijít nemuselo. Mluvte o svých citech, o všem, co si myslíte, co pro vás druhý člověk znamená. Častokrát si v sobě necháváme tajemství, které ale nikdy nesdělíme, protože podle nás ta chvíle tehdy vhodná nebyla. Největší problém máme se slůvkem – miluji.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 7, 10, 30, 42, 44

 

Práce: Nadřízení mají s vámi problém, vás ale nebaví se obhajovat, když je všechno tak jasné. Jenomže promluvit budete muset. Oni se dostali do špatné uličky, nevidí to, co vidíte vy. Tentokrát nesmíte čekat, až jak problém nakonec sám dopadne, ale budete muset sami do boje. Jasně vyložte svá stanoviska a směr cesty, který navrhujete.

 

Zdraví: Opatrní buďte při všech činnostech, kdy se nedotýkáte přímo země. Může to být například práce na žebříku, ale i neopatrný pohyb na schodech. Nevyhledávejte rozhledny a vyhlídkový let nad krajinou si také raději přeobjednejte na později. Mohlo by dojít k nepředvídatelným událostem, z kterých byste nemuseli vyjít zcela v pořádku.

 

Vztah: Víra mezi partnery je na první pohled nepodstatná. Láska má hory přenášet. Právě duchovní orientace může mezi vás a partnera postavit vysokou zeď. Ideální je, když máte oba stejný názor, chodíte do stejného kostela nebo se věnujete podobným duchovním činnostem. Nedoufejte ale, že můžete partnera na svou cestu dostat násilím.

 

Volný čas: Nezůstávejte v práci déle, než je nezbytně nutné. Přesvědčování šéfa, abyste ještě dokončili jistý projekt, se sice dobře poslouchá, ale finanční ocenění nepřijde. Upozorněte ho, že všechno stihnete v pracovní době, a vydejte se domů. Tam se věnujte čemukoli, co nesouvisí s vaším zaměstnáním. Čtěte si, poslouchejte hudbu, tančete.

 

Rada: Jakmile se jednou naučíte sundat masku a budete konečně takoví, jací doopravdy jste, už jen těžko se budete vracet do své minulé formy. Nenavlékejte už nikdy na sebe další vrstvy neupřímnosti a falše, zůstaňte sví. Gratulujte si, že jste tento krok vůbec dokázali udělat. Někdo se k tomu neodhodlá po celý život.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 1, 5, 21, 23, 26, 31

 

Práce: Když jste před časem nastupovali do firmy, měli jste pocit, že to je jistá záruka, která tady bude věčně. Nebyl jediný důvod, proč by se o tom mělo pochybovat. Přesto v poslední době vnímáte, že je všechno nějako jinak. Šetří se na všech frontách, dochází k omezování výdajů a propouštějí se pracovníci, kteří jsou údajně nadbyteční.  

 

Zdraví: Přichází-li do vaší rodiny nový človíček, vítejte ho s otevřenou náručí. Dítě není jenom překážka a nekonečný pláč. Od prvních okamžiků je to platný člen vašeho domova, má svůj svět. Neměli byste z něho udělat obtěžující uzlíček, který zklidníte dudlíkem. Učí se komunikovat s vámi, i když ještě neumí vaši řeč.

 

Vztah: Nedělejte si násilí. Neměli byste podnikat ve vztahu nic, co sami vnitřně necítíte jako jediné nejlepší a naprosto správné. Teprve potom, až se sladíte s potřebami svého partnera, až zjistíte, co vám dělá dobře, můžete se dostat k výškám, kde jste ještě nebyli. Najednou se rozběhnete zcela bez zábran a budete šťastní.

 

Volný čas: Už delší dobu žijete příliš na zemi. Můžete si za to ale sami, že neposloucháte své sny, že nevnímáte varování, které k vám přichází skrz tajemné předtuchy. Neopakujte pořád dokola, že jste byli vychováni jinak a že věříte jen tomu, na co si můžete sáhnout. Bude to chvilku trvat, ale časem pochopíte, že jsou i jiné cesty, které nejsou vidět.

 

Rada: Buďte opatrní na svého syna, je občas paličatý a chce si prosadit své. Sice si udělá nejspíš to, co sám bude chtít, ale varovat to před rychlou jízdou byste mohli. Nemusí se jednat nutně o závod na silnici, nebezpečná jsou i kola a brusle. Vyhýbat by se měl také, pokud to bude možné, přímým kontaktům s vodními toky.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 7, 11, 15, 38, 47

 

Práce: Může výjimečně dojít ke zvratu v nastalém vývoji. Dosud vám všechno vycházelo naprosto ideálně, najednou ale bude všechno jinak. Může se přihodit cokoli, někomu se znelíbíte, možná se objeví nový kolega nebo nadřízený a budete postaveni před neuvěřitelný fakt, že dál se s vámi už nepočítá. Budete se sice bránit, ale jen velice složitě.

 

Zdraví: Konečně jste už trochu v pohodě. Ještě byste ale neměli zapomínat na dostatek tekutin, které jsou nyní pro vás velice důležité. Minimálně byste měli vypít přes tři litry tekutin denně. Musíte si po zimě odplavit z těla co nejvíce škodlivých látek. Nezapomínejte na kopřivové čaje. Důležité jsou také polévky z pohanky a krup.

 

Vztah: Chvilky, které si užíváte s partnerem v soukromí, jsou hodně důležité. Neměli byste je podceňovat a prožívejte si ne maximálně naplno. Nepřemýšlejte, co je třeba další den nakoupit nebo jestli se nemá už vymalovat. Ty absolutně nejintimnější okamžiky, kdy se na okamžik zastaví svět, jsou polibky hvězd. 

 

Volný čas: Pletení, háčkování a další ruční práce se v poslední době dostávají na okraj zájmu. Člověk si raději koupí hotovou věc v obchodě, než by se s ní vyráběl. Ale tohle ještě zvažte, protože váš výrobek má v sobě navíc kromě své užitné hodnoty i vaši energii, která se nikde koupit nedá. Vzpomeňte si třeba na svetr od babičky, jak byl příjemný.

 

Rada: Podezírat partnera, že má kromě vás ještě v srdci ještě někoho jiného, je naprosto zbytečné. Jen se tím vysilujete. Zbavte se všech negativních myšlenek, všechno dělejte s láskou. Pak se také na vás láska nabalí a nic ošklivého nebude mít šanci. Zakažte si přijímat a vysílat negativní myšlenky, jen si tím ubližujete.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 5, 10, 18, 19, 28, 40

 

Práce: Sklízíte úspěchy, jako byste procházeli nádhernou rozkvetlou zahradou. Všude je plno květů a krásných vůní. Jdete klidně, následuje průvod vašich blízkých. Vnímáte, jak ostatní jsou tady s vámi, ale přitom vy jste v čele tohoto procesí, zcela nezaměnitelně. Radujte se, ale s mírou. Vaši cestu prosvětluje nádherný jas.

 

Zdraví: Mějte důvěru v cestu, kterou jste nastoupili. Nic strašného se nemůže stát. Všechno, co vás trápilo a nedovolovalo dýchat, jste nechali na zemi, překročili a jste úplně jinde a jiní. Určitě se zpět už nebudete už nikdy vracet, to by nebyla vaše cesta. V minulosti je pro vás výrazně negativní energie, tam už nesmíte.

 

Vztah: Vaše kroky byly spojeny řízením vyšších sil, partner je vám odměnou za minulé vztahy, které možná nebyly tak ideální. Nyní si lásku užíváte maximálně, není tady nic, co by sem nepatřilo. Jste oba prodchnuti důvěrou a vaše vzájemné cesty jsou propletené. Pomalu sklízíte plody vaší lásky, užíváte si to.

 

Volný čas: Mohli byste si zajít do divadla nebo na koncert. Potřebujete vnímat energii druhých lidí, umělců. Každé divadlo je vlastně hra  na život, kus příběhu, který každý denně žijeme. Někteří se bojí sundat svoji masku. Vy to ale máte jinak, vy jste se naučili žít bez přetvářky. Zpočátku to bolelo, ale zvládli jste to.

 

Rada: Teprve ve chvílích, kdy se naučíte ve svém životě používat srdce, pak k vám mohou přijít úspěchy a odměny. Uvažování mozkem je sice v některých případech dobré, ale v životě srdce poslouchejte víc. To jsou ty první intuitivní reakce, kdy víte, že tohle by bylo dobré. Jenomže pak zvítězí rozum, a je konec.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 14, 23, 24, 36, 39, 45

 

Práce: Jdete po správné cestě. Tohle je přesně to, co jste už dlouho hledali. Hlavně si nenechte nikým mluvit do vašich záměrů. Nyní jste to jenom a jenom vy, kdo řídí vaše kroky. Jste cílevědomí a samostatní. Před vámi se už brzy otevře obrovská zlatá brána do království. Nepropadejte proto předčasně beznaději, když ji ještě nevidíte.

 

Zdraví: Rozběhli jste se tak, že je za vámi skoro jen ohnivá čára. Možná by bylo dobré trochu zpomalit, rychlost není tím nejlepším, co byste nyní měli dělat. Tak mnoho důležitého přehlédnete. Naopak všechno, co k vám dorazí, pozvolna prociťujte a přijímejte nové skutečnosti, které pro vás také mají svůj význam.

 

Vztah: Projevy citové náklonnosti jsou ve vztahu mezi vámi a partnerem v těchto dnech hodně důležité. Nechoďte proto kolem sebe jen tak bez zájmu. Uvědomte si, že máte obrovské štěstí, že právě tento člověk stojí po vašem boku a že s ním můžete každé ráno snídat. Není to samozřejmé, spousta lidí to má jinak.

 

Volný čas: Naplánujte si návštěvu otce nebo dědečka. Čas mu běží trochu jinak než vám, nemá zřejmě takový pestrý program, dny jsou nekonečně dlouhé. Je to nejspíš už nějakou dobu, co s vámi mluvil naposledy. Neomlouvejte se, že za ním zase nemůžete přijet, ale naopak si to zařiďte tak, aby to prostě vyšlo. Uděláte mu radost.

 

Rada: Máte-li věčně studené ruce a nohy, bude asi problém s krevním oběhem. Stejně tak doma byste měli mít ideální teplotu, abyste si tady připadali dobře. Praskající krb má své kouzlo, i když v dnešní době tuto romantiku zažívá jen málokdo. Věčně puštěná televize s prázdnými obrázky a svůdnými těly není vůbec k ničemu.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 10, 20, 24, 35, 44, 48

 

Práce: Máte ze svých pracovních úspěchů dobrý pocit. Daří se vám všechno, na co si jen promyslíte. Projekty vám jdou od ruky, vaším heslem je, že nic není nemožné. Jakékoli komplikace necháváte za sebou, nepřipouštíte si je. Jste středem pozornosti, vnímáte, jak ostatní dají na všechno, co řeknete. Jste prací skutečně naplněni.

 

Zdraví: Jsou možné menší komplikace po zákroku, který jste nedávno prodělali. Ovšem nebudou trvat dlouho, již brzy vám bude lépe. Dávejte větší pozor na své pohlavní orgány a věnujte větší pozornost své pokožce. Neměli byste mít nikdy pocit suchých rukou nebo pleti. Promazávejte si raději i celé tělo po koupeli. Mějte se víc rádi.  

 

Vztah: Stále ve vás bojují dvě formy vztahu. Chtěli byste zažívat klid a vyrovnanost, ale současně také začínáte kombinovat krizové plány. Věříte dokonce i věcem, které nevidíte. Zbytečně si připadáte starší, než jste. Pokuste se přes to nějak přenést. Propadáte se zbytečně mnohem níž, než byste měli správně být.

 

Volný čas: Neuzavírejte se do sebe před celým světem. Zbytečně uhýbáte očima před ostatními lidmi. Poslouchejte, co si povídají, i když to není zrovna slušné. Některé dialogy totiž jsou určeny vám, jen se v nich potřebujete najít. Tohle jsou jednoduché návody, jak se dopracovat k odpovědi na otázky, které vás trápí.

 

Rada: Nikdy si nemyslete, že technika, kterou používáte, nemůže přestat fungovat. Všechno může jednou skončit, i když jste za to zaplatili nemalé částky. Jen si vzpomeňte na nepotopitelný Titanic, jaká kolem jeho spuštění na hladinu byla sláva. A potopil se, přestože v jeho rodném listě bylo napsáno: nikdy. 

 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 5, 11, 20, 32, 33, 44

 

Práce: Po dokončení úspěšného projektu si nyní připadáte trochu jako v pasti. Nerozjel se dál tak, jak jste si představovali. Čekali jste snad bouřlivější reakce, možná i potlesk. Zatím se vám špatně dýchá a nevíte, jak dlouho to bude trvat. Dokonce zvažujete smysl svého předchozího konání. Bude třeba, abyste o sobě dali vědět jinde.

 

Zdraví: Budete mít nejspíš starosti. Více než na sebe budete muset myslet na svého potomka, který se může dostat do krizové situace. Hlídejte ho především na vozovce, kam by mohl v nestřeženou chvíli vběhnout, možná zrovna pod kola. Na kole by měl jezdit s přilbou, i když si myslíte, že se nic stát nemůže.

 

Vztah: Připadáte si svazováni, ideální by pro vás bylo, kdybyste dokázali vrátit čas a byli svobodní, bezdětní. Děti v této době jsou pro vás závažím, které vám nedovoluje rozběhnout se tam, kam byste chtěli. Líbila by se vám hra – co byste dělali, kdyby vám bylo zase dvacet let. Věděli byste to, ale život není hra.

 

Volný čas: Měli byste si naplánovat výlet na nějakou historickou památku – hrad, zámek nebo zříceninu. Zjistíte, jak některé hodnoty zůstávají nezměněné po celá dlouhá staletí. Možná pochopíte, že některé předměty ve vaší domácnosti se nemohou dožít ani příštího roku. Zkontrolujte si doma všechno, co pomalu dosluhuje.

 

Rada: Máte pocit, že víte spoustu věcí, které ostatní lidé moc nechápou. Ovšem trochu tápete, jak to udělat, aby vaše informace přešly dál. Nečekejte, že každý, s kým si na toto téma budete povídat, hned začne skákat metr na zem. Jsou to informace, ke kterým by si měl postupně dojít každý, nikomu nic nevnucujte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 7, 10, 13, 25, 27, 29

 

Práce: Hrozí větší problém s technikou, kterou při své práci používáte. Může zkolabovat zdroj napájení, pracujete-li například na počítačích, nebo bude velká dopravní nehoda na silnici, kudy máte jet, jste-li autodopravci. Nedokážete se posunout dál. Uvědomíte si, že svůj život si neřídíte každou vteřinu jenom vy sami.

 

Zdraví: Vaše očišťovací procesy, které jste nedávno začali,  stále ještě pokračují. Neměli byste se ale  příliš vzdalovat od svého domova. Hodně pijte, určitě aspoň 3 litry denně, tekutiny dokáží odplavit mnohé škodliviny z těla. I když vám teď třeba nebude nejlépe, věřte, že jste na správné cestě a už brzy potíže ustoupí.

 

Vztah: Přestože si nyní s partnerem nemáte moc co říct, nemůžete se k sobě najednou otočit zády. Jsou mezi vámi projekty vytvořené za dobu, co jste spolu. Je to třeba postavený rodinný dům, děti školou povinné nebo pes, kterého oba stejně milujete. Zatím víte, že máte oba ke všemu stejný poměr, nemohli byste jen tak odejít.

 

Volný čas: Jakýkoli výlet, při kterém budete společně s partnerem, může být dobrý, pokud jste ochotni přistoupit na kompromis. Jeden z vás má pocit, že je víc než ten druhý. Tohle samozřejmě nemůže vyjít, oba byste měli být v jedné linii, v úměrné rovnováze. Podřízená pozice ve vztahu nemůže nikoho dlouho bavit.  

 

Rada: Když už jste dlouho sami, nikdo nepřichází, nikdo nevolá a nikdo se po vás ani neshání, můžete mít pocit, že už opravdu nikoho nezajímáte. Ale to není pravda. Je třeba, abyste chvíli zůstali zcela tiší, bez rušivých zvuků rádia, televize, reklamy. Zajděte si do lesa, kde vás může provázet jenom ptačí zpěv. Pak dostanete odpověď.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 3, 10, 13, 26, 33, 34

 

Práce: Všechny krizové okamžiky jsou za vámi, zase se můžete věnovat své práci, svým projektům. Nenecháváte se nikým znejistět, dobře víte, že vzniká správná věc. Pro inspiraci si pravděpodobně budete muset někam zajet nebo také něco nového nastudovat, ale dojde tak postupně k výraznému posunu směrem vpřed.

 

Zdraví: Kamarádka se na vás obrátí s prosbou o radu. Má už nějakou dobu zdravotní problém, který jste měli také, ale vám se ho podařilo vyřešit. Doufá, že jí naznačíte postupy, které budou fungovat i jí. Tohle není úplně jednoduché, každý má svou cestu a proto na každého platí jiné postupy. Naději jí dát určitě můžete.

 

Vztah: Včerejší sliby jsou sice včerejší, ale měly by mít stále svou hodnotu. Není možné se najednou tvářit, že nic slíbeno nebylo. Nemávejte nad minulostí rukou, ale naopak podejte ji partnerovi a jděte spolu dál. Jen tak bude mít váš vztah další pokračování. Můžete se společně vydat do divadla, nechte si vyprávět láskyplný příběh.

 

Volný čas: Pokud se věnujete světu kultury, vystupujete na pódiích, v koncertních sálech nebo na divadelních prknech, můžete u sebe zaregistrovat obrovskou změnu. Jako byste například po jediném snu najednou pochopili, že máte něco dělat jinak. Bude to změna, které si všimne každý. Ddosud tady nic takového nebylo.

 

Rada: Mezi matkou a dítětem se táhne neviditelná nit po celý život, vnímáte, když se něco krizového děje, všechny strachy i radost. Přesto ale nikdy nikdo vám nepatří, nesmíte určovat koleje vlaku, který jede jinam. Matka je pro dítě branou, kudy vstoupilo do tohoto světa, ale není to její majetek, nemůže s ním nikdy nakládat podle svého.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 20, 23, 24, 31, 34, 46

 

Práce: Mohli byste být malinko znejistěni. Nebude totiž všechno naprosto ideální. Objeví se problém, s kterým si nebudete hned vědět rady. Jako byste na chvíli uvízli v pasti, z které nemůžete ven. Zůstaňte v klidu, pořádně si všechno promyslete, někde je zvláštní uzel, který se vám ale ke konci týdne podaří rozvázat.

 

Zdraví: Objevil se vám podivný ekzém na rukou. Přemýšlíte, co jste dělali, s jakou chemií jste si hráli, ale na nic nepřicházíte. Kožní problémy na rukou se objevují ve chvíli, kdy člověk nedělá něco, v tom správném slova smyslu. Může se například snažit něco posunout rychleji, než by to mělo přirozeným vývojem proběhnout.

 

Vztah: Tak už se konečně mezi vámi zase vyjasnilo. Oponu za tichou domácností jste zatáhli, už s partnerem běžně komunikujete. Vyzkoušeli jste si, jak někdy stačí málo, aby se narušil domácí klid. Jste ponaučeni a nechcete už, aby se něco podobného opakovalo. City druhého člověka mohou najednou ochladnout.

 

Volný čas: Když je kamarád v krizi, zavolá. To už se několikrát stalo, znáte ho. Můžete si potom společně zajít do oblíbené hospůdky nebo vás pozve k sobě na chalupu. Jsou to pořád stejná témata, která s vámi potřebuje probrat, ale tentokrát si dejte pozor. Mohlo by se totiž přihodit něco, čeho byste později mockát litovali. 

 

Rada: Když už v životě přijdete i o poslední naději, mohou vás napadat nejrůznější myšlenky. Jedna, nejzásadnější, se týká definitivního ukončení života. Nemáte před sebou už žádné světýlko, ale tohle je to nejhorší rozhodnutí, jaké byste mohli udělat. Čas, který zde máte prožít, je sice nastaven, ale tyhle přesýpací hodiny vy v rukou nemáte. 

 

© Wahlgrenis   11.4.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.