wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 7. - 13. dubna 2008             

 
Po 7.4.2008 Út 8.4.2008 St 9.4.2008 Čt 10.4.2008 Pá 11.4.2008 So 12.4.2008 Ne 13.4.2008
Magický ornament: 7. duben 2008 Magický ornament: 8. duben 2008 Magický ornament: 9. duben 2008 Magický ornament: 10. duben 2008 Magický ornament: 11. duben 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 18, 20, 26, 39, 42, 49

 

Práce: Projekt, na kterém jste pracovali, se ukáže jako perfektně zpracovaný. Dozvíte se, jak jste splnili všechna očekávání, která do vás firma vkládala. Ovšem připravte se na další stejně náročné úkoly. Dokázali jste, že na to máte. Ale na druhou stranu se budete muset připravit na otevřený boj s kolegy, kteří v tom vidí jenom vaši protekci.

 

Zdraví: Afty nebo opary vám mohou znepříjemnit tyto dny. Můžete sice nasadit vitamínovou kůru, ale také byste se měli zamyslet nad způsoby, jakými mluvíte. Každé vaše slovo se totiž může obrátit proti vám. Afty jsou projevem nehezkých myšlenek, které jste nevyslovili nahlas. Opary jsou následkem už vyslovených zlých a vulgárních slov.

 

Vztah: Neočekávejte, že vám bude někdo tleskat za to, jací jste. Nezasloužíte si to. Máte se zklidnit a  zpomalit, jste zatím hodně vnitřně rozhození. Nejraději byste si partnera k sobě přivázali násilím, ale jemu se to moc nelíbí. Jenom to, že jste spolu rádi oba dva, to má největší význam. Všechno ostatní je špatně a nedá se s tím nic dělat.

 

Volný čas: Často se při svých úvahách vracíte do dětství, do rodiny, kde jste vyrůstali. Zkoumáte roli vašich rodičů, hlavně otcovy reakce na sobě často pozorujete. Udělejte si pořádek ve starých fotografiích, na otci objevíte možná i některá vaše gesta.  Nebojte se, že nebudete vědět, jak máte jít dál, když je před vámi najednou tma. Brzy už se rozsvítí.

 

Rada: Beze slov přijímáte zkušenosti předků. Nemusí to být jenom z knih, ale také od rodičů a prarodičů. V jejich slovech je často hluboká pravda, kterou ale třeba v daném okamžiku nechcete přijmout. Ovšem budoucnost jim dá za pravdu. Ne vždy jste dostatečně silní, abyste pochopili, o co tady vlastně jde. Neperte se za svou pravdu.   

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 13, 25, 26, 27, 30, 31

 

Práce: Budete se nejspíš muset přihlásit do nějakého profesního kursu, jsou na vás stále více kladeny odpovědnější úkoly. Certifikát je sice jenom papír, ale někteří lidé papíry tohoto druhu vidí rádi. Ostatně i pro vás by tohle mohla být dobrá zkušenost, která by vám dopomohla k vyšší funkci. I když budete hodně vysoko, nemyslete si, že už umíte létat.

 

Zdraví: Ohlásí-li se nečekaná návštěva, měli byste ji přijmout bez větších rozpaků. Pro takové případy je dobré mít doma rámcově uklizeno a mezi zásobami alespoň jednu láhev vína. Buďte opatrní na každé slovo. Mohli byste se totiž zbytečně rozrušit, což by vám hned ohlásilo především srdce. Neměli byste si na sebe přidávat nic náročného.

 

Vztah: Pokud máte dojem, že jste si s partnerem už všechno řekli a to krásné, co mezi vámi bylo, už je definitivně pryč, kufry ještě nebalte. Vždycky se najde důvod, proč být spolu. Tichá domácnost zná občas každý, ale pak to krásné usmiřování... Nenechte si tohle ujít a zvolte takový postup, kterým partnera překvapíte.

 

Volný čas: Venku je už celkem hezky, můžete se projet na kole. Ovšem žádné náročné terény, ani nechtějte lámat kilometrové rekordy. Šetřete se, abyste vůbec druhý den mohli chodit. Začněte opatrně, pozor si dávejte především na lesních cestách, kde byste mohli najet na kořen. Hlavu si chraňte přilbou, prodávají se celkem atraktivní modely.

 

Rada: Příroda není jenom místem, kde můžete realizovat své programy a trávit zde volný čas. Máte si uvědomit, že jste jen její součástí. Člověk nesmí jenom brát, ale také dávat. Není to sice moderní, ale zkuste někdy jít do lesa a jen docela malý kousek uklidit. Uvidíte, jak nádherný pocit z toho potom budete mít a jak rádi se právě sem budete vracet. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 6, 8, 11, 31, 34

 

Práce: Opět se přesvědčíte, jak není dobré příliš všem důvěřovat. Zase přijde rána pod pás, zklamání. Nejvíc vás na tom zabolí, že vás zklame člověk, od kterého byste to čekali snad nejméně. Raději si už předem udělejte kolem sebe mantinely, obrannou zeď, k sobě pouštějte jenom ty, kdo si váží vaší důvěry. Pozor hlavně na mladší kolegy. 

 

Zdraví: Prožíváte-li krizi z toho, jak vypadáte, ještě dříve než se rozhodnete pro drastickou dietu, podívejte se na svou vlastní matku. Má plnější přesně partie, které na vás trošku překypují?  Pak dieta nic nezmůže. Ideální by bylo, kdybyste přijali to tělo, které máte, měli ho rádi bezpodmínečně. Přijměte se a za chvíli půjdou kila dolů samy.

 

Vztah: Nedejte nikdy na pomluvy cizích lidí, kteří by se chtěli navážet do vašeho partnera. Špína se velice snadno lije na někoho, kdo se nemůže bránit. Jenom vy ho znáte nejvíc a také mu můžete věřit. Všichni, kdo rozšiřují jedy, mají dost vlastních problémů. Věřte jen tomu, co opravdu slyšíte nebo co vidíte. Ničím jiným se nemá smysl zabývat.

 

Volný čas: Měli byste si poslechnout mluvené slovo, ať už jako divadelní hru nebo příběh v televizi. Ideální by bylo, kdybyste si mohli chvíli číst nahlas a poslouchali byste hlas svůj. Čtení bohužel skončilo někdy ve třetí třídě základní školy, ale moc vám chybí. Ne že byste neuměli číst, ale vlastní hlas neznáte. Překvapí vás jeho krásná barva.

 

Rada: Prožíváte-li zmatky a nejraději byste křičeli, chcete se bránit, ale nikdo vám nerozumí, zajděte si někam, kde bude zcela sami. Jistě máte své místečko třeba na kraji vašeho lesa nebo na okraji parku, kam nezajde moc lidí. Tam se usaďte a nechte své myšlenky zcela zklidnit. Už za chvilku se na problémy budete dívat úplně jinak.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 10, 12, 15, 26, 31, 41

 

Práce: Buďte opatrní na každé slovo, které v práci pronesete. Nejste na dobré vlně, ne každý rozumí tomu, o co vám jde. Raději své názory moc neprosazujte, počkejte pár dní, až bude příznivější situace. Hlavně byste si měli dávat pozor na větších shromážděních, například na poradách. Sedněte si někam stranou a  tvařte se, že vám není dobře.

 

Zdraví: Už se vám udělalo lépe. Najednou máte pocit, že všechno kolem vás je krásnější. Hlavně se vám rozzářily oči, nemusíte už vzdychat bolestí. Každý vzdech je ostatně jako neviditelný trn do duše. Naučte se krásu vnímat, ale také ji dávejte svému okolí najevo. Projevujte ji celým svým tělem, svými pohyby, gesty, mimikou.

 

Vztah: Máte-li s partnerem problém, těžko se shodnete na sexuálních hrátkách. Existují různé možnosti, kterými si můžete vyjádřit vzájemné sympatie. Hlavně ale nezatahujte násilně oponu, která je mezi vámi. Tady by měla být volná cesta bez zábran. Tyhle bariéry vznikají v poslední době zcela zbytečně z vaší strany.

 

Volný čas: Obáváte se, že cokoli byste začali, brzy byste museli přestat pro nedostatek času. Proto ani raději nic nového nezačínáte. Ale tohle je chyba. Čas máte vždy na to, co vás zajímá, čemu dáváte ve svém životě přednost. I všechny zábrany jsou ve vás. Zvolte si tedy takovou činnost, kterou byste chtěli umět a plně se jí věnujte.

 

Rada: Divadelní představení, na které byste se vypravili, by vás mohlo poměrně rozrušit. Avantgardní směry nejsou pro vás, volte čistou hru s tradičními kulisami a kostýmy. Moderní pojetí vzniká často pod tlakem objednávky, ale nekomunikuje už se srdcem diváků. Zvolte klasiku, která nezklame myšlenkou, ani technickými detaily.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 2, 14, 26, 33, 43, 49

 

Práce: Do práce chodíte rádi, stala se vám v poslední době druhým domovem, myslíte na ni hodně srdcem. Neuvažujete v negativních dimenzích, pouze pozitivně budujete dílo, které má být nadčasové. Přicházejí další nabídky, klienti, obchodníci, firma za vašeho přispění vzrůstá. Je to až tak nádherné, že máte obavu, aby se něco nepokazilo.

 

Zdraví: Dolehla na vás jarní únava, i když jste si už mysleli, že letos bude všechno jinak. Jste slabí a pořád byste spali. Na to není žádný zvláštní lék, měli byste chodit dřív spát, abyste si odpočinuli. Vsaďte na přísun vitamínů, ale raději v přirozené podobě než multivitamíny z lékárny. Nepouštějte se do žádných náročných aktivit.

 

Vztah: Důvěra mezi partnery je důležitá. Občas se stane, že ji něco otřese, ani za to vlastně nemůžete. Stane se maličkost a nedorozumění je na světě. Nedopusťte, aby se něco takového stalo. Mluvte v jasných větách, raději si ověřte, jestli partner vašim informacím doopravdy porozuměl. Dívejte se, jak na vás reaguje. 

 

Volný čas: Tento týden není rozhodně vhodný pro návštěvy. Jarní únava totiž ovládla nejen vás, všichni jsou unavení. Zůstaňte proto raději doma a odpočívejte. Nebyli byste nejlepšími společníky. Však se s kamarády a známými domluvíte na jindy. S tím přeci problém nemáte a víte dobře, kdy máte komu zavolat, abyste se také sešli.

 

Rada: Zbavte se závisti, je-li to ve vaší moci. Někdy je tato vlastnost natolik silná, že člověka ovládne, že dokonce ani neví, jak moc si jí ubližuje. Bylo by dobré, kdybyste závist vyhnali ze svých dveří. Nedovolte jí, aby se usadila tam, kde má žít láska, zbytečně začerňuje mysl. Nikdy neznáte celý příběh, nezáviďte.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 6, 12, 22, 25, 27

 

Práce: I kdybyste najednou měli přerušit práce na vašem projektu, nebuďte smutní. Je to dočasná fáze, během které máte doplnit jen několik dílčích kroků. Už brzy zase pojedete ve svém tempu. Rozhodně se nebojte, že byste zůstali bez prostředků. Nedupejte a nechtějte hned mít všechno zase na stole. I tohle zpomalení je důležité.

 

Zdraví: Neposloucháte špatnou hudbu, tu jste už dávno zrušili. To, co může přijít do vašeho srdce z notových linek, je krásná pomalejší, meditativně laděná hudba, která má v sobě i jakýsi další rozměr. Tohle se těžko definuje, ale vás dostává do krásných stavů, kdy máte uvolněnou psychiku. Naučili jste se odpočívat.

 

Vztah: Každé ráno, kdy se probouzíte vedle svého partnera, je pro vás úžasným darem. Už by se nemuselo nic dalšího dít, vy jste absolutně šťastní. Navíc dobře vnímáte, že vaše polovička tohle prožívá úplně stejně. Je mezi vámi zvláštní krásná symbióza, jeden bez druhého si snad ani život neumíte představit.

 

Volný čas: Nebaví vás řešit čísla, fakta a faktury. Naštěstí i tohle jste si dokázali zařídit. Nejspíš je vám po ruce člověk, který tohle zase dělá docela rád. Vy nemáte problémy, protože jste obklopeni správnými lidmi. Život si proto užíváte naprosto maximálně. Jen vás někdy zarazí, že to takhle podobně nemají ostatní.

 

Rada: Nikdy jste se nemuseli honit za penězi, vždycky si vás našly samy. Je to zvláštní, protože ostatní lidé musí vynaložit hodně sil, aby k nim na jejich účty drobáčky přišly. Vypadá to, jako by byla mezi vámi a finančním světem nějaká zvláštní domluva. Je to od chvíle, kdy jste pochopili, že nemá smysl prát se se životem.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 8, 15, 24, 28, 35, 45

 

Práce: Přenesli jste se přes fázi, kdy nebylo možné udělat ani jediný krok. Z vašeho hlediska to bylo nekonečné. Nyní je už ale všechno jinak. Změna, ke které jste se odhodlali, byla dobrá. Nyní nastává čas vaší sklizně. Už dávno jste ze sebe dávali nejvíc, ale nic se vám nevracelo. Vaše pole je plné kvalitních zlatých klasů.

 

Zdraví: Zapomeňte na to, kolik je vám let. To totiž není v poměru k nekonečnu vůbec důležité. Nezkoumejte v zrcadle své šedé vlasy ani vrásky ve tváři. Všichni to máme stejné. Naopak naplňte své dny láskou a nekončícím štěstím. Štěstí je náboj, s léčivou silou. Je na světě tím největším, ale nesmíte čekat, že vás bude hledat.

 

Vztah: Kdybyste s partnerem mluvili pořád jen o práci, brzy by se jeden z vás začal nudit. Láska potřebuje být živena skrz srdce. Nezapomínejte proto na vyznání, dívejte se jeden druhému do očí a nečekejte, že první musí přijít vždy partner. Buďte právě vy těmi iniciativnějšími a uvidíte, jak se láska i k vám umí vracet.

 

Volný čas: Zlikvidujte ve vašem domově všechno, co už tam nepatří. Lidé si nechávají doma spoustu špatného. Staré věci, hlavně oblečení, které už dávno nenosíte, v sobě stále soustřeďují energie svého majitele. Nebuďte sentimentální, udělejte si místo ve skříni. Hned poznáte, jak se k vám nastěhuje čerstvý vzduch.

 

Rada: Končí-li ve vašem životě jedna etapa, nesmíte čekat, že bude setrvačností pokračovat dál. Je to jako v divadle – zatáhne se opona a po nějaké chvíli začne nový kus. Měli byste pochopit, že nic netrvá věčně, přijmout i konec jako pozitivní znamení. Něco končí, ale něco nového začíná. Teprve potom se můžete začít těšit.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 6, 17, 18, 21, 29, 41

 

Práce: Jste na počátku nové životní etapy, našli jste konečně pevný bod, kolem kterého se může pohybovat. Ale příliš daleko se nepouštějte, protože až tak zase plavat neumíte. Pracujte na věcech, kterým rozumíte, nic dalšího nechtějte dosáhnout. Vaše šance se znásobí, až se nadřízeným projevíte v tom správném světle.

 

Zdraví: Zákrok, z kterého jste měli takový strach, je už za vámi. Všechno dopadlo výborně, nemusíte mít strach z komplikací. Pár dní si možná pobudete doma, ale klid je v těchto dnech pro vás moc důležitý. Nesmíte se unavit, nepřetěžujte se a hlavně choďte brzy spát, abyste načerpali novou energii. Mytí oken ještě určitě počká.

 

Vztah: Možná už jste pochopili, čím jste si ve vztahu k partnerovi tolik škodili. Žárlivost opravdu není v pořádku, když máte vy dva nějak fungovat. Plánujte společné zítřky, těšte se na děti, na budování domova. Neházejte si klacky pod nohy. Tohle je dětinská zábava, z které byste už měli být vyrostlí. Potěšte partnera dárkem.

 

Volný čas: Tyto dny si pobudete nejspíš většinou na lůžku. Bylo to ale důležité, abyste se mohli ve svém životě posunout dál. Příliš dlouho jste odkládali své vyšetření, ale konečně už máte jasno a víte, že by vás už nic trápit nemělo. Musíte důvěřovat lékařům, že to s vámi myslí dobře a dodržujte všechny pokyny, které vám dají.

 

Rada: Někdy se život může zamotat tak, že nevidíte žádný vývoj, žádné řešení. Pokuste se v tu chvíli podívat na svůj život jaksi z nadhledu, zapomeňte na své trápení. Uvidíte kromě toho i mnoho jiných lidí, kteří jsou na tom podobně, někteří ještě hůř. Rádi se vrátíte zpět a hned budete vědět, co máte dělat. Nikdy nestůjte na místě.

 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 1, 7, 17, 25, 34, 41

 

Práce: V práci byste mohlo prožívat podobné pocity, jako když žena porodí své první dítě. Je to naprosto nepopsatelný pocit, absolutní štěstí, které jste dosud nezažili. Podařilo se vám něco, o čem jste dosud mohli maximálně jen snít. Pro spisovatele by to mohla být první kniha, pro skladatele dokončení nového CD.

 

Zdraví: Vnímáte, že jakmile pracujete, nemáte čas být nemocní. Jakmile se vám ale program trochu uvolní, nejste už v takové pohotovosti, nemoc si přijde. To je právě tento týden. Dokončili jste jistý projekt a nyní už nemusíte pracovat na sto procent. Měli byste si proto odpočinout raději dřív, než zbytečně podlehnete nemoci.

 

Vztah: To, co se nyní děje mezi vámi a partnerem, byste měli mít pod kontrolou. Nedopusťte, aby dostala hlavní roli náhoda, mohla by spustit dominovou reakci. Vymyslete program, kterým partnera zaujmete, vezměte ho například do míst, kde jste se seznámili. Nebude to nic stát, jen si spolu krásně zavzpomínáte.

 

Volný čas: Zbytečně jste orientováni na svou minulost, jako byste právě tam o něco přišli. Přitom máte naopak pochopit, že každý člověk je jednou dole a jednou nahoře. Tohle není jenom váš případ, stále se všechno mění. Hlavně žijte naplno právě teď. Nenechávejte si nic na později, zapomeňte na větu: Někdy příště...

 

Rada: Někdy může i být přílišná hygiena na škodu. Trávíte příliš času nejen pod sprchou, ale i před zrcadlem a ve specializovaných obchodech s kosmetikou. Zvažte si, co je pro vás důležité. Nikdy nebudete mladší, než momentálně jste. Přijměte už konečně diktát času a uvědomte si, že každému je tolik let, na kolik se cítí.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 8, 12, 15, 29, 35, 43

 

Práce: Blízká kolegyně, s kterou jste v posledních měsících spolupracovali, se rozhodne odejít z firmy. Nemá smysl ji v tom přemlouvat, vidí svoji další cestu jinde. Budete se s tím muset vyrovnat. Vaše pozice není nijak otřesena. Možná byste mohli dostat jiné prostory nebo aspoň nástěnku. Ani nový blok není marný.

 

Zdraví: Pocítíte úlevu poté, co jste skutečně omezili maso. Možná se časem k vegetariánství přikloníte, zatím ještě není správná doba. Je zřejmé, že tento malý úklid uvnitř vás byl hodně důležitý. Pomohli jste si alespoň na chvíli. K omezení masa člověk může dojít sám, bez nátlaku, uvidíte, jestli vám přestane vyhovovat.

 

Vztah: To zvláštní vzduchoprázdno mezi vámi a partnerem trvá. Zkoušíte se k sobě přiblížit, ale pořád to nějak nejde. Můžete mít pocit, že mezi vámi spadla zvláštní těžká mříž, přes tu se potřebujete dostat. Mohli byste si zajít zaplavat do bazénu, tam by mohly být vaše doteky najednou nenásilné. Zkusit to snad můžete.

 

Volný čas: Měli byste si dávat pozor všude, kde hrozí nebezpečí požáru. Nemusíte zrovna zapálit les, ale mohla by vám v bytě zkratovat žehlička nebo něco může shořet v počítače. Pravděpodobně oprava nebude nejlacinější, sáhnete na úspory, které jste původně měli na něco úplně jiného. Budete muset upravit své priority.

 

Rada: Co dáte, to se vám také vrátí. Naučíte-li se dávat ze svého srdce každému na potkání svou lásku, brzy zjistíte, že se vám začne stejný energetický základ také vracet. Nesmíte ale nikdy od nikoho nic očekávat hned, na oplátku, měli byste pořád jen a jen dávat. Potom ve vás nevznikne tíživý pocit, že vám někdo něco dluží.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 5, 10, 12, 26, 37, 41

 

Práce: To, na čem jste začali pracovat v minulých týdnech, pokračuje. Vypadá to, jako byste pochopili svou životní náplň, své poslání. Každý na vás vidí, jak jste nyní šťastní, jen kvetete. Daří se vám, na co jen sáhnete. Víte, že nic jiného byste nyní začínat neměli a ani nebudete. Tohle je ta nejlepší cesta, po které jdete.

 

Zdraví: Jste až po okraj naplněni zdravím a těšíte se z každého nového rána. Nic vás netrápí, nikde nepíchá ani nebolí. Neubližujete si žádnými drastickými dietami, naučili jste se krásně životem plout. Neděláte si násilí, přijali jste se takové, jací jste. Je to také krásný příslib do budoucna, nemělo by se nic pokazit.  

 

Vztah: Partner nejspíš v těchto dnech pojede na služební cestu mimo domov. Budete sami, udělejte si vlastní program. Můžete se sejít se známými, ale nejspíš sáhnete doma do knihovny po rozečtené knížce, protože se vám samotným nikam nechce. Máte pravdu, odpočívejte, nedělejte nic náročného, nic vám neuteče.  

 

Volný čas: Pokud jste vycestovali k moři a právě se vracíte, nejste z tohoto výletu příliš nadšení. Zřejmě jste podcenili tamní stravovací zvyklosti a není vám dobře. Odpočíváte a celkově se vzpamatováváte. Několik dní ještě nebudete ve své kůži. Měli byste se uchopit nějakého dřevěného předmětu, který vám udělá na dotyk dobře.

 

Rada: Sice už je venku jaro, ale ještě buďte na sebe opatrní. Oblékejte se přiměřeně teplotě, ne podle  kalendáře, dny jsou docela chladné. Meze jsou také hodně studené, mohli byste si zbytečně způsobit náročnější komplikace, které by se jen obtížně řešily. Máte určitě jiné, bezpečnější varianty, kam se můžete vydat.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 17, 27, 28, 33, 42, 45

 

Práce: Neodpočinete si, vypadá to, že budete muset stále něco řešit. Úkoly se na vás nabalují, jsou náročné, ale vám vyhovují, protože je zvládáte. Měli byste sáhnout po odborné publikaci, potřebujete si doplnit vzdělání nebo dohledat důležitý údaj. Naštěstí to nebude dlouho trvat. Máte možnost dostat se na vyšší pozici ve firmě. 

 

Zdraví: Snažíte-li se o otěhotnění, právě nyní byste se mohli dočkat zprávy, že to vyšlo. Nastává období, kdy bude všechno trochu jinak. Budete jíst jiné potraviny, jinak budete odpočívat, některé aktivity omezíte. Hlavně by budoucí maminka měla s miminkem ve svém bříšku mluvit, zpívat mu a poslouchat s ním hezkou hudbu.

 

Vztah: Je složité očekávat od cizích lidí, aby hodnotili vztah mezi vámi a partnerem. To je komplikované. Je-li mezi vámi stále tichá domácnost, měli byste s tím už něco udělat. Je možné například navodit situaci z doby, kdy jste spolu teprve začínali, zajet do míst, kde jste se seznámili nebo do restaurace, kde jste spolu byli poprvé.

 

Volný čas: Ideální by byl výlet mimo vaše město. Bude to romantická vyjížďka, která vás s partnerem zase sblíží. Neočekávejte ale nic zásadního předem, všechno se bude odvíjet až na místě. Nedělejte dopředu žádné scénáře nebo plány, o čem si budete povídat. Bude to zcela přirozené. Na krizi už zapomeňte.

 

Rada: Odjíždí-li v těchto dnech váš potomek do oblastí, kde byly ničivé tsunami, nemůžete dělat vůbec nic. Jen předpokládejte, že se tentokrát nic nestane. Živelní katastrofy se ve většině případů nedají odhadnou dopředu, je to situace šokující. Stejně jako povodně u nás v letech 1997 a 2002 nikdo nečekal, prostě přišly.

 

© Wahlgrenis   4.4.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.