wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 24. - 30. března 2008             

 
Po 24.3.2008 Út 25.3.2008 St 26.3.2008 Čt 27.3.2008 Pá 28.3.2008 So 29.3.2008 Ne 30.3.2008
Magický ornament: 10. březen 2008 Magický ornament: 25. březen 2008 Magický ornament: 26. březen 2008 Magický ornament: 27. březen 2008 Magický ornament: 28. březen 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 14, 17, 25, 34, 36, 40

Práce: Důležitý úkol jste odevzdali, splnili jste v termínu, co se po vás očekávalo. Ovšem ještě nevíte, jak to dopadlo. Neznáte výsledky a jste trochu nervózní, jestli jste pracovali tak, jak to mělo správně být. Každopádně z vás opadlo napětí a máte konečně více volného času. Můžete si zase dovolit nějaké to posezení s přáteli nebo zajít do kina s partnerem.

Zdraví: Jako by se z vás všechny zdravotní problémy smyly. Oddechli jste si a můžete se volně rozběhnout. Běháte-li v parku, zvolte hlavně správnou obuv. Na bruslích si kolena chraňte speciálními ochrannými návleky. Na kole dávejte pozor při přejíždění kořenů na lesních cestách. Raději zvolte nepříliš frekventované silnice.

Vztah: K partnerovi jste zase o kousek blíž, mohli byste si udělat malý soukromý výlet, jen vy dva. Vypadá to, jako by si vyčekal tuhle chvíli a konečně jste spolu. Měli byste být hodnější a dělat, co mu na očích uvidíte. Však si vzpomeňte, jak to měl s vámi v posledních týdnech složité. Můžete přijít i s nějakým netradičním dárkem.

Volný čas: Na silnicích byste měli být hodně opatrní. Skoro jako by vám mělo dojít, že poklad není v penězích a zlatě, ale ve zcela jiných hodnotách. K tomu docházíme ale až po prožité krizi. Neměli byste závodit, chodci na přechodu mají přednost, věnujte se maximálně řízení a nepodceňte technický stav vozidla. Odhadujte také, jak jezdí ostatní.

Rada: Jste-li v novém vztahu krátce, ještě byste neměli pomýšlet na trvalé sliby věrnosti a už vůbec ne na manželství. Možná nyní můžete mít pocit, že partner je konečně ten pravý a vy jste vedle něho šťastní, ale nechte si ještě nějaký čas na rozmyšlenou. Neprožili jste si krizi, nevíte o něm všechno. Máte-li společně zestárnout, to zjistíte až časem.  

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 11, 25, 30, 38, 39, 46

Práce: Nebudete mít příliš času na rozjímání. Nejspíš se vrhnete po hlavě do veškerých pracovních povinností a jen si budete odškrtávat splněné úkoly. Minule jste si připadali unavení a nemožní, nyní jste naopak plní energie, silní tak, že byste mohli lámat skálu. Lehce si poradíte se všemi fakty, pohybujete se ladně mezi čísly a pevně danými indexy.

Zdraví: Pořiďte si včas domů bylinkové čaje. Budou se vám docela hodit. Především byste měli pít meduňku, je výborná, když nemůžete usnout. Těžko se zvažuje změna stravy, když nemáte žádné potíže. Občas zkuste sníst celozrnné pečivo, ti odvážnější by si ho mohli upéct doma. Neuvěříte, jak je výborné, dokud ho neochutnáte.

Vztah: Neplánujte si cestu na Mars, když je na vás nabaleno tolik povinností. Možná byste s partnerem rádi někam odletěli, ale víte, že to prostě nejde. Buďte rádi, že jste tam, kde jste. Nevíte, co by vás tam mohlo potkat a jestli byste se vůbec domluvili. Zůstanete doma, ale změnu už potřebujete. Můžete například přestěhovat nábytek v bytě.

Volný čas: Sjezdovka by nebyla tím nejlepším místem, kde byste měli trávit volné chvíle. Hrozí nebezpečí zranění při střetu s dřevěným předmětem. Vždycky je závod s časem naprosto zbytečný a člověk nemá ani náhodou šanci vyhrát. Proto se raději pohybujte po vlastních nohách a volte jen takové cesty, které dokonale znáte.

Rada: Nedoufejte v žádný úspěch, pokud do svého projektu maximálně nezapojíte také srdce. Je to hodně těžké, protože celý život se učíme, co se udělat má nebo nemá, ale vždy se radíme pouze s rozumem. Srdce zůstává stranou, přestože je opravdu tím nejsprávnějším rádcem. Poradí nám intuitivně, když váháme mezi několika možnostmi.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 4, 8, 14, 40, 43

Práce: Jste si jisti, že vám v práci všechno projde. Přesto byste se ale neměli pouštět do projektů, které přesahují prostory vaší kanceláře. Týkají se vás a jisté atraktivní osoby, která by s vámi ráda rozjela vášnivé dobrodružství. Vypít kávu spolu můžete, ale pouštět se do dalších akcí je už pro vás nebezpečné. Nemuseli byste totiž všechno zvládnout.

Zdraví: Buďte opatrní při jakýchkoli lékařských zákrocích. Není vhodná doba na žádné operace, na trhání zubů ani na vypalování bradavic. Ještě to pár dní vydržíte. Patříte-li k pravidelným dárcům krve, přeobjednejte se na příští týden. V těchto dnech byste měli zůstat kompletní, nerozdělujte své tělo žádným, ani nejšetrnějším způsobem.

Vztah: Čas od času musíte sáhnout po úsporách a zaplatit to, co by vás jinak ani nenapadlo. Ať už to je vysněný šperk, kožich anebo dovolená, kam s partnerem vyjedete. Odměnou vám nebudou peníze, ale láska milovaného člověka. I když nesmíte se na tyto zvláštní obchody dívat jen z toho svého úhlu. Je to vlastně investice pro vás oba do budoucna.

Volný čas: Zajděte si do míst, kde můžete potkat více dětí. Například do zoologické nebo botanické zahrady, na pískoviště, do nákupních center. Měli byste pochopit, jak vystupují někteří rodiče ke svým dětem s odstupem, odměřeně. Tady by mělo fungovat partnerství, krásná vazba, láska. Rodiče mají uznávat prostor svých dětí a děti zase autoritu rodičů.

Rada: Nepřipouštějte ve svém životě předem existenci soka, když si máte být jisti sami sebou. Vystupujte před partnerem tak, aby nevznikla nejmenší pochybnost, že právě on je tím jediným, pro koho chcete dýchat. Nepodezírejte, když si nejste jisti, co dělá bez vás. Nevymýšlejte žádné krizové scénáře.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 2, 7, 14, 20, 29, 49

Práce: Začínáte mít pocit, že nad vámi vyšla šťastná hvězda. Všechno se daří. Vnímáte ze všech stran podporu, uznání, dokonce i obdivné pohledy kolegů opačného pohlaví. Máte ze sebe dobrý pocit. Připadáte si krásní, atraktivní, šikovní. Daří se vám všude, kde se jen objevíte. Máte zdravé sebevědomí, nezalézejte, usmívejte se.

Zdraví: Kolem pohlavních orgánů ještě není všechno naprosto v pořádku. Léčba je trochu komplikovanější, než se původně zdálo, ale budete to muset vydržet. Jiné řešení možné není. Příští týden byste si už měli oddychnout. Omezte alkoholické nápoje a hlavně neprochladněte. Léčba by se ještě mohla protáhnout.

Vztah: Pokoušíte se slaďovat s partnerem, ale dobře víte, že to nejde. Vypadá to trochu jako úklid, do kterého se pouštíte, ale stále jste ve stejných prostorách. Z malého bytečku nevyčarujete dvougenerační domek, i kdybyste se přetrhli. Žijete stále s tím, co máte. Neočekávejte zásadní zlomy, když jste rozhodnuti žít dál beze změn.

Volný čas: Hledejte pravdu v literatuře, v knihách mezi písmenky. Udělejte si pořádek v domácí knihovně nebo zajděte do obchodu a tam náhodně otevřete první knihu. Na který odstavec vám padne pohled, ten si pozorně přečtěte a hlavně o něm přemýšlejte. Bude to odpověď na vaši otázku, kterou jste si možná ani nestačili položit.

Rada: Jestli vám připadá, že všechno už trvá hrozně dlouho, zpomalte. Potřebujete se zaposlouchat do ticha, zapalte si třeba svíčku a udělejte si jednou klidný večer. Nic vám neuteče. Televize není nejvhodnějším společníkem, programy jsou servírovány pro dav, vy si ale máte vybírat jen občas. Nemusíte ji mít puštěnou pořád jako kulisu.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 16, 25, 37, 46, 49

Práce: Úkolů nemáte málo, ale poradíte si s nimi dobře. Všechny komplikace, které by ostatní kolegy mohly zcela znemožnit, jsou pro vás jen další motivací, jak na sobě dále pracovat. Nebojíte se překážek, pořád směřujete dál. Máte v práci pořádek, nestává se vám, že byste přehlédli důležitý detail. Brzy se dočkáte ještě dalšího ocenění.

Zdraví: Měli byste si na sebe dávat větší pozor než jindy. Hrozí vám střed s jiným člověkem nebo předmětem. Nebezpečné jsou zvláště silnice. Najednou by se nad vámi mohla zavřít obloha. Nespěchejte, žádný závod s časem nemůžete vyhrát. Dělejte cokoli jiného, ale hlavně pomalu. Alkohol pro vás není v těchto dnech ideální.

Vztah: S partnerem si začínáte zase krásně rozumět. Jste na stejné vlně, máte na všechno shodné názory. Je radost se na vás dívat, jak záříte, jak jste spolu spokojení. Nehledejte problémy tam, kde rozhodně nejsou. Spíše než ve velkých sálech, užívejte se spolu doma. Udělejte si příjemnou atmosféru, uvidíte, jak vám bude krásně.

Volný čas: Hřbitovy nejsou zrovna místy, kam byste chodili rádi. Ale občas byste sem zavítat měli, i když nejsou zrovna dušičky. Uvědomíte si svoji roli v nekonečném koloběhu dějin. Nikdo se nevyhneme odchodu z tohoto světa. Všechny dny, které máte na prožití tohoto života, připraveny, byste měli prožít naplno, nepromarnit ani vteřinu.

Rada: Každá lež se dokáže v pravou chvíli otočit proti vám. Ideální by bylo, kdybyste ji ze svého života úplně vyloučili a naučili se kamarádit jenom s pravdou. Lež vám totiž omezuje paměť. Zapomínáte totiž, jakou verzi své lži jste komu řekli, musíte být stále ve střehu. Kdo chce žít naprosto správně, musí lži ze svého života propustit.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 6, 11, 24, 29, 37, 38

Práce: Nemusíte mít strach ze zklamání, jste plni energie a nových nápadů. Pořád se ve vaší hlavě rodí nové nápady, které se mění v rozsáhlé projekty. Ostatní mohou mít s vámi vnitřní problém, jen těžko chápou, že jste na takové tvůrčí úrovni, když oni to mají jinak. Ale nemusíte mít o sebe strach, jsou na vaší straně.

Zdraví: Žijete prakticky skromně, nemáte velké požadavky ani na vlastní stravu a ničím si neubližujete. Pár kapek alkoholu, které vypijete, vám opravdu uškodit nemohou. Jste v úžasném obětí s okolním světem. Naučili jste se nikomu a ničemu, což je také důležité, neubližovat. Proto není ubližováno ani vám.

Vztah: Váš současný vztah – a platí to i pro vás, kteří jsem bez partnera – je osudový. Pochopili jste, že to, co bylo v minulosti, je naštěstí už pryč. Prošli jste si nelehkým vývojem a tento váš partnerský stav vás zasadil do nádherné reality. Víte dobře, že sem nesmíte vnášet žádné cizí prvky. Ideální by byla procházka.

Volný čas: Práce je pro vás absolutně vším a občas se vám stává, že zapomenete odpočívat. Ovšem to byste se měli hodně rychle naučit, jinak přijde varování. Měli byste poslechnout. Pak už se totiž nikdo nebude ptát, jestli se může nebo nemůže přiblížit, ale zůstanete najednou zastaveni. Odpočívejte, dokud je ještě čas.

Rada: Váš život je skoro jako sen. Problémy pro vás prostě neexistují. Tam, kde by pro někoho mohl končit svět, vy se jen zatočíte a ladně si odtančíte dál. Nic vás netrápí, nic není špatně. Ze všeho dokážete pro sebe získat maximum, dokonce i pád vnímáte jako pozitivní posun ve svém životě. Naučili jste se krásně žít.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 1, 5, 6, 28, 30, 45

Práce: Nakonec se rozhodujete odejít do firmy, kam vás před časem lákal známý. Peníze jsou pro vás přeci jenom důležité a vztahy na stávajícím pracovišti vás neuspokojují. Kdybyste si sepisovali všechna plus a minus tohoto rozhodnutí, určitě víc byste měli kladných důvodů. Možná máte jenom trochu strach.

Zdraví: Jste citově rozkolísaní. Je možná srdeční arytmie nebo dokonce tlaky kolem srdce. Moc si všechno připouštíte, proto vám není nejlépe. Nevyzařuje z vás láska, která má léčivou sílu, ale blokujete se sami. Vypadáte trochu jako zvíře, které má rohy nejen jako svou ozdobu, ale hlavně jako zbraň k okamžitému použití.

Vztah: Nesmíte ve vztahu mezi vámi a partnerem dovolit žádnou přetvářku. Maska do intimních záležitostí nepatří, nesmíte lhát. Sundejte komplikované kostýmy, odličte se a buďte už konečně sví. Mezi vámi dvěma nemohou být slova psaná křídou, ta se při prvním dešti smyjí. Tesejte slova do kamene, zůstanou navěky.

Volný čas: Můžete si s klidem dovolit vystoupení na veřejnosti. Mluvte, zpívejte, recitujte, tančete. Ostatní jsou na stejné vlně jako vy, budou vám jistě rozumět. Pokud nepatříte mezi umělce, nebojte se vyjádřit svůj názor při posezení s přáteli. Na ně byste si měli určitě udělat čas. Dlouho jste preferovali jenom svou práci.

Rada: Nevěřte lidem, kteří vám na vaší cestě kynou. Mnoho z nich se možná tváří jako vaši přátelé, ale jde jim jen o vaše jídlo, kožichy nebo peníze. Opravdový přítel obvykle stojí stranou, čeká, až všichni odejdou. Umí pofoukat bolístky, osuší slzy a zpívá s vámi písničky, které odemykají srdce. Přítel se nikdy neptá, ale vždycky ví.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 4, 9, 10, 24, 35, 45

Práce: Následujete nabídku, která se objevila minulý týden. Je možné, že už přecházíte na nové místo, kde jsou sami mladí lidé. Připadáte si jako v jiném světě, každého zajímá, co si myslíte. Nadřízení čekají na vaše podněty, inspirace a těší se na další spolupráci s vámi. Nejspíš dostanete na starosti celý jeden projekt.

Zdraví: Výsledky testů potvrdily, že je třeba z těla odstranit problém, který se tam zahnízdil. Lékaři dobře vědí, jaké postupy jsou v tomto případě nejlepší, ale vy s tím zkušenosti nemáte a trochu se bojíte. Konzultovat se známými nebo kamarádkami nemá příliš smysl. Cesta je jasná a ošetřující lékař dobře ví, co s vámi bude.

Vztah: To, co se děje mezi vámi a partnerem, je jako pohyb na vlnách. Bylo by dobré, kdybyste oba sešli z této řeky na pevnou zem a ujasnili si, co bude dál. Máte být spolu, to je zřejmé, jenom se každý občas díváte jinam. Nedivte se proto, že se občas nemůžete najít. Nezapomínejte, že páry by měly jít stejnou cestou.

Volný čas: Už se těšíte na jaro, na práci na zahrádce. Neměli byste zůstávat jenom u televize. Potřebujete mít kontakt s přírodou. Sklizeň vlastních jahod nebo zeleniny, kterou si uvaříte k nedělnímu obědu, je pro vás obrovskou odměnou. Mnozí ale raději koupí mrkev v supermarketu, ale už si neuvědomí, že ta domácí je mnohem lepší.

Rada: Najděte si kamarádku, které byste mohli své trápení svěřit. Není dobré nechávat si to jenom pro sebe. Můžete si dokonce stanovit pravidelný rytmus, jak se budete vídat, aby to vyhovovalo oběma stranám. Sdělená radost je dvojnásobná radost, ale sdělené trápení se ihned půlí. Můžete se scházet ve vaší oblíbené cukrárně.

 

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 27, 29, 39, 47, 48, 49

Práce: Máte zvláštní zásadu: jakmile se vám něco nedaří, zatnete zuby a jdete do toho za každou cenu. Tohle je podivná metoda, která ale nemůže fungovat dlouhodobě. Měli byste se naučit životem nenásilně plout a nic neřešit násilím. Každý krok, který uděláte s tlakem nebo pod donucením, se otočí proti vám.

Zdraví: Nemůžete mluvit, škrábe vás v krku, máte namožené hlasivky. Nepomohlo by žádné jejich cvičení, musí si především odpočinout. Jste-li aktivní umělci, nepřepínejte se, ale požádejte kolegy o záskok. Do budoucna byste se měli začít systematicky šetřit, tohle jsou zbytečné komplikace, které byste měli mít zvládnuté.

Vztah: Všechno směrem k partnerovi je naplněno stereotypními činnostmi, žádné zvraty, neočekávaná překvapení, nic takového se konat nebude. Dokonce máte i jakýsi problém dotykový. Hledáte si proto zástupné programy, vracíte se pozdě domů nebo vymýšlíte takové činnosti, abyste mohli být v jiné místnosti.

Volný čas: Není se co divit, když vás kromě partnera zajímá někdo jiný. Sice to je člověk, s kterým neplánujete společnou budoucnost, jsou tady zřejmě jisté překážky, ale vypadá to, že spolu máte mnohé společné. On to má nejspíš podobně, nemůžete se k sobě přiblížit natrvalo, ale přesto vaše koně cválají v pohodě vedle sebe.

Rada: Opustí-li vás nečekaně někdo blízký, nemá smysl chodit denně na hřbitov a plakat. Chvíli samozřejmě ano, ale ne věky. Všechno, co vám měl předat, předal, vaším úkolem je nyní navázat na jeho odkaz a postupovat podobně. Smrt není konec, je to jen energetická změna. Největší význam pro člověka je v jeho srdci. 

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 14, 24, 27, 29, 36, 45

Práce: Problémy z minulého týdne jsou zapomenuty, nic neřešíte, ale užíváte si nádhernou vlnu inspirace. Bude to, jako by k vám dorazil dar, něco, po čem jste dlouho jenom snili. Najednou budete přesně vědět, co máte s čím spojit, nebo co do čeho zapadne. Záleží na druhu práce, které se věnujete. Právě teď se rodí velké věci.

Zdraví: Přestali jste myslet na souseda, co má zase nového. Závist není dobrá kamarádka. Přeorientovali jste se k sobě. Víte, že některými věcmi jste si škodili, ale nyní už jste rozhodnuti nad sebou zvítězit. Navíc jste si spočítali, kolik do této své závislosti zbytečně každý týden investujete. Peníze umíte utratit rozumněji.

Vztah: Všechno krásné jste nechali v minulosti, těžko se vám dýchá. Nevíte, jestli zvládnete jít dopředu, když se pořád musíte otáčet zpět. Nechcete ale žádat o pomoc žádné psychology a ani kamarádkám nebo známým tohle vyprávět nebudete. S tím si určitě poradíte sami. Nikdy jste se nikoho o nic neprosili.

Volný čas: Mohla by vám být lehce přistřižena křidélka, dávejte si pozor. Opatrní buďte především na všech mostech a lávkách, které vedou vzduchem z jednoho místa do druhého. Sice jsou na první pohled jištěny, ale vzpomeňte si na nepotopitelný Titanic v roce 1912. Taky se potopil a všichni divili, že to přeci není možné.

Rada: Vystoupili jste ze svých tajných skrýší a najednou naplno vnímáte, jak jste ve správnou chvíli na správném místě. Ostatní tleskají a vy se rozhlížíte, jestli je to opravdu vám. Ale nikdo jiný tady není. Nebuďte příliš skromní, nyní si opravdu obdivné pohledy druhých lidí zasloužíte, nestyďte se. Dívejte se jim zpříma do očí.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 1, 5, 14, 25, 45, 48

Práce: Napětí kolem vás v práci polevilo. Všechno jste si vyříkali, byla vyslovena i varování pro příště, slíbili jste, co se slíbit dá. Nemáte z toho sice moc dobrý pocit, nepřipadáte si vůebc jako vítěz, ale spíše jako zpráskaný pes. Věříte ale tomu, že už zítra nebo pozítří bude lépe. Budete si muset na všechno dávat větší pozor.

Zdraví: Těhotenství je nádherné, ale maminka musí myslet především na budoucí miminko. Otec je proto na určité období postaven trochu stranou. Sexuální aktivita by neměla být stejná, jako když žena těhotná není. Hlavně první trimestr je poměrně nebezpečný, mohlo by dokonce dojít k ohrožení těhotenství.

Vztah: Budujete mezi sebou krásný vztah, můžete si na důkaz toho, jak si jeden druhého vážíte, zajít na slavnostní večeři do restaurace. Udělejte si čas, zrušte všechny schůzky a po dobu večeře také vypněte mobilní telefon. O nic mezitím nepřijdete. Partner ocení, že se věnujete jenom jemu. Dívejte se mu do očí, držte se za ruce.

Volný čas: Větší potomek vám připaví chvilky strachu. Hodlá se věnovat adrenalinovému sportu, který není úplně bezpečný, a nechápe, jak moc by si mohl ublížit. Vaše slova ale nebere vážně, jste pro něho příliš staří, nerozumíte způsobům, jak dnes žije mladá generace. Je to pro vás těžké, ale budete ho muset nechat jít.

Rada: Skoro nic z toho, co se naučíte ve školách, není aplikovatelné do běžného života. Matematiku, psaní a čtení používáte denně, ale jako řešit krizové životní situace, to se nikde nezkouší. Člověk je hozen do života a má žít, i když neví, jak, s kým a proč. Dostává se opakovaně do stejných situací, aby se je naučil zpracovat.
 

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 4, 6, 14, 18, 30, 46

Práce: Na svých úkolech pracujete ještě s jedním kolegou, jste si tak mnohem jistější, protože se navzájem krásně doplňujete. Jste úžasný tvůrčí tým a práce vám jde výborně od ruky. Všechny dosavadní problémy, které vypadaly neřešitelně, teď ve dvojici zvládáte naprosto v pohodě. Nebojte se náročnějších úkolů.

Zdraví: Nemůžete nikomu slibovat, že budete zdraví, když tohle se přeci slíbit nedá. Můžete maximálně uvažovat o zdravém způsobu života, o životosprávě, jídelníčku, cvičení, ale nikdy nezaručujte, že budete úplně zdraví. Nemoci jsou totiž výkřiky duše. Objeví se ve chvíli, kdy se něco neděje úplně nejlépe. Na to si dávejte pozor.

Vztah: Drobné dárečky mezi partnery by neměly být samozřejmé, ale je vždy příjemné, když si na toho druhého vzpomenete. Květina, čokoláda nebo jiná maličkost udělá radost i ve dnech, kdy se nic neslaví. Určitě se váš rozpočet nepoloží, když partnerovi občas uděláte radost. Jsou to malé střípky radostí, které oživují vztah.

Volný čas: V životě se mohou přihodit nejrůznější krizové okamžiky, kdy najednou nevíte, co máte dělat dál. Může vám nabídnout pomocnou ruku člověk, který má vlastní zkušenost s jistým společenstvím, kam pravidelně dochází. Je to samozřejmě cesta, ale udělejte si nejdřív vlastní názor, zda právě tudy chcete jít. Není to jednoduché.

Rada: Bojovat v životě s větrnými mlýny je sice marné, ale spousta lidí to tak má. Podívejte se ostatně na svůj život, co vás nejvíc trápí, a zkuste přijít na to, jak by to bylo možné se protivníků – nejlépe beze zbraní – zbavit. Může vám pomoci i to, že se začnete pohybovat po jiných cestách, abyste je nepotkávali.
 

 

© Wahlgrenis   21.3.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.