wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 28. ledna - 3. února 2008             

 
Po 28.1.2008 Út 29.1.2008 St 30.1.2008 Čt 31.1.2008 Pá 1.2.2008 So 2.2.2008 Ne 3.2.2008
Magický ornament: 28. leden 2008 Magický ornament: 29. leden 2008 Magický ornament: 30. leden 2008 Magický ornament: 31. leden 2008 Magický ornament: 1. únor 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 5, 14, 20, 40, 43, 48

 

Práce: Kdyby to záleželo jen na vás, už byste ve firmě nebyli. Se zradou se stále těžko srovnáváte. Rozhlížíte se po jiných nabídkách práce, ale zatím se nic lepšího neobjevilo. Jste odhodláni odejít určitě, protože atmostéra je přes veškerou vaši snahu stále spíše horší. Máte dostatek sil i odhodlání, brzy se vám nový směr ukáže. 

 

Zdraví: Dopadá na vás krize nejen ze vztahu, ale i z práce. Dobře víte, že byste potřebovali všechno nějak jinak. Ideální by bylo odstřihnout se od všech problémů a začít nově, bez minulosti, ale to prostě nejde. Zásadní změnu budete muset udělat sami. Přiznejte si, kde jste udělali chybu a začněte úplně jinak. Problémy budou postupně odcházet.

 

Vztah: Hádky ve vztahu neskončily, nedokázali jste se srovnat s tím, co bylo, jako s pozitivní zkušeností. Pořád vyčítáte, hledáte chyby a chcete slyšet nevyslovená slova. Jste si jisti sami sebou a chcete partnera dostat na kolena. Takhle ale k navázání vztahu nedojde. Zkuste se nad to povznést, udělat pomyslný most a ... Žijeme dál.

 

Volný čas: Krize ve vztahu je stále silnější, zasahuje do všech vašich myšlenek. Kombinujete budoucí možnosti, zvažujete varianty a chtěli byste vědět, která z nich bude nejlepší. Každý má jenom jednu cestu, po které se dá jít. Ale směr si zvolí sám, ten předem daný není. Navštivte planetárium, abyste si uvědomili, jak je člověk malý v poměru k vesmíru.

 

Rada: Nezbavujte se zbytečně starých věcí, které vám ještě mohou sloužit. To, že je na nich vidět trošku zub času, vás naopak šlechtí. Vyhodit a koupit v supermarketu nový předmět, to je otázka několik minut, ale naučit se s věcmi doopravdy žít, to je pravé umění. Můžete v nich dokonce objevit lásku, s jakou byla před lety vytvořena.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 20, 24, 31, 43, 45

 

Práce: V pracovním procesu byste měli nasadit maximální tempo, kterého jste vůbec schopní. Znamená to, abyste neuvažovali o předčasných odchodech z kanceláře, případně o vyřizování soukromých záležitostí v pracovní době. Pokud chcete nějaké odměny, udělejte si hned počátkem týdne jasný plán, co máte udělat, a toho se držte.

 

Zdraví: Stále se ještě necítíte ve své kůži, pokašláváte a není to prostě ono. Nepomohou vám žádné vitamínové bomby, ani pobyt v sauně. Potřebujete si jenom pořádně odpočinout, což během pracovních dní nebude právě nejlehčí. Omezte náročné večerní programy mimo domov, omluvte se z pracovních jednání po 19. hodině. Měli byste hodně spát.

 

Vztah: Nikdy nechtějte, aby ten druhý fungoval podle vás. Každý má svůj rozum, svoji cestu. Nepředěláte nikoho k obrazu svému, naopak se snažte partnera pochopit. Nezavírejte ho do zlaté klece, ale ukažte mu slunce na obloze. Vyjděte ven ruku v ruce. Nasazená maska vám ani trochu neprospívá. Sundejte ji, hned se vám nádherně uleví.

 

Volný čas: Měli byste si své bouřlivé aktivity trochu zklidnit. Tento týden byste měli trávit spíše s knížkou v posteli než na lyžích v Alpách. Všechno, co zasejete, musíte jednou také sklidit. Tělo je oslabené, potřebujete odpočívat. Nepouštěje si ale žádný drastický film. Dopřát si můžete vnitřní teplo, horký čaj nebo grog. Nabije vás červená barva.

 

Rada: Nevěřte všem zprávám, které k vám přijdou. Někdy mohou informace, které se tváří pravdivě, člověka ošklivě ranit. Mohli byste se dostat do neprostupných sítí, zpět to jde jen velice těžko. Každé slovo si určitě nejdřív prověřte, než ho přijmete za své. A neposílejte ho dál, nejste-li si absolutně jisti. Bolet by to nakonec nemuselo jenom vás.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 9, 25, 26, 29, 30

 

Práce: Konečně je už všechno, co se řešilo mezi vámi, kolegy a nadřízenými, zdárně ukončeno. Je třeba sice ještě občas něco někde poklidit a upravit, ale cesta vpřed je jasná. Přichází očistný proces, bude zase mnohem lépe. Stanovte si nové cíle, nové perspektivy. Začnete také jednat s dalšími klienty nebo zákazníky. Projeví se ve vás obchodní duch.

 

Zdraví: Plísně na jakýchkoli částech těla jsou nepříjemné už jenom tím, že tady nemají co dělat. Boj s nimi ale je dlouhodobý a je obvykle nutné kontaktovat lékaře, který poradí nejlepší postup. V bazénech dbejte na hygienu, ve sprchách noste gumovou obuv, používejte jen vlastní ručníky. Také v intimní oblasti dodržujte jasná pravidla.

 

Vztah: Máte-li vedle sebe člověka, kterého teprve poznáváte a učíte se s ním žít, rozhodující je dokázat mu dát křídla. Je to neomezená důvěra, kterou od vás dostává. Ví, že by mohl prakticky cokoliv, ale neudělá to. Kdybyste se rozhodli uvázat si partnerovi k noze těžkou železnou kouli, jistě by ho to nepotěšilo.

 

Volný čas: Finanční problémy se někdy zdají být až neřešitelné. Naučte se hospodařit tak, abyste stále měli jistou rezervu, kdyby se něco přihodilo. Nemůžete z účtu vybírat do poslední koruny. Založte si sešit s účetnictvím a brzy poznáte, za co zbytečně utrácíte. Zvolte si priority, ne všechno musíte mít koupené právě tento týden.

 

Rada: Když už dlouho šplháte po stromě nahoru, větve jsou postupně slabší a slabší. Že výš už to nepůjde, dobře víte, přesto to zkoušíte ještě kousek. Pád je v takových případech nevyhnutelný a je tím bolestnější, čím výš jste vylezli. Udržujte se proto jen tak vysoko nad zemí, abyste kdykoli mohli s klidem sestoupit zase zpět.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 4, 7, 16, 39, 42, 46

 

Práce: Firma se stále ještě nestabilizovala tak, abyste mohli být zcela v klidu. Promýšlíte, co se v minulosti stalo, že došlo k takovým zásadním změnám. Vnímáte najednou spoustu gest a významů, které vám dříve unikaly. Spousta souvislostí vám dochází. Někteří vaši kolegové dokonce o vás informovali nadřízené. Ti už ale tady nepracují.

 

Zdraví: Přestože jste původně věřili, že výsledky, které jste s napětím očekávali, budou dobré, zase tak ideální nejsou. Budete se muset podrobit dalším odběrům k vyloučení zásadních problémů. Ledviny jsou naštěstí párový orgán, nemusíte se hned obávat nejhoršího. Určitě by vám pomohl dlouhodobější pobyt v lázních.

 

Vztah: Od partnera, který je ve vztahu vedle vás, nemůžete očekávat žádné vstřícné kroky. Vy jste těmi, kdo doma vládnou, vy jste těmi tahači. Už dlouho je vám jasné, že kdybyste přestali fungovat, všechno by se zastavilo. Máte úžasný organizační smysl, víte, co kdy udělat, abyste se příliš nezdržovali. Máte nadhled, spíše žijete rozumem.

 

Volný čas: S mladší kolegyní byste mohla bez výčitek probrat současnou situaci v práci. Má jiné zdroje než vy, obě vás to posune dál. Vyčistíte si trochu kolem sebe vzduch, nemáte už delší dobu náladu na žádnou legraci. S alkoholem to ale nepřehánějte. Víte dobře, kolik vám stačí, abyste se už přestávali kontrolovat. Zachovejte si svoji pózu.

 

Rada: Snažíte se v tuto chvíli dosáhnout něčeho, co ale vůbec nemá smysl. Jako byste se pokoušeli hladit kočku proti srsti, to není příjemné vám ani jí. Jakmile pochopíte, kde děláte chybu, padne z vás tíha jako obrovský balvan, uleví se vám. Nejdřív se vyspíte, ale potom se všechny vaše procesy úžasně zrychlí, zkvalitní, budete najednou mnohem lepší.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 5, 18, 19, 46, 47, 48

 

Práce: Zase se nad vámi na chvíli zavře hladina, jako by toho už nebylo dost. Bude vám chvilku trvat, než se zase dostanete do svého obvyklého pracovního tempa. Budete výrazně znejistěni, nejspíš kolegou, který k vám má poměrně blízko. Použije vaše rozpracované návrhy jako svoji novinku a samozřejmě bude očekávat odměnu. 

 

Zdraví: Nemůžete na sobě dělat nic násilného. To platí o hubnutí, ale i o celkovém přístupu k sobě sama. Nejprve se člověk musí přijmout takový, jaký je. Musí se naučit mít se rád. A teprve potom může očekávat odezvu od ostatních lidí. Jinak to nepůjde. Není-li vedle vás nikdo, kdo by vás hladil, hlaďte se alespoň sami svými myšlenkami.

 

Vztah: Nikdy nic nesvádějte na náhodu. Náhoda totiž není, všechno se děje přesně tak, jak má. Tušíte, že ve vašem vztahu k partnerovi má dojít k zásadním změnám. Nebraňte se tomu, ale ani nic nenuťte násilím. Všechno se vyvine, až k tomu budou vhodné podmínky. Je zbytečné nutit řeku téct v jejím korytě, umí to sama.

 

Volný čas: Tušíte-li, že kromě vás figuruje v partnerových myšlenkách ještě někdo jiný, můžete začít pátrat, odhalovat důkazy a lepit si je na nástěnku. Ale tím pro sebe nic nezískáte, jenom budete výrazně vystresovaní. Důkazy, které byste našli, vás neuklidní. Potřebujete partnerovi uvěřit, dívejte se do jeho očí a nikde jinde nepátrejte.

 

Rada: Občas vás může zarazit otázka známého na fyzické vlastnosti vašeho partnera. Chcete odpovědět, ale najednou se zarazíte. Nezkoumejte proporce, míry ani barvu vlasů. Dobře víte, kde je skrytá jeho vnitřní krása. Tu totiž ostatní vidět nemohou, proto se třeba tak divně ptají. Je totiž málo čitelná, ale vy o ní víte dobře.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 1, 17, 19, 20, 38, 47

 

Práce: Do vašeho poměrně klidného a příjemného pracovního procesu vstoupí člověk, který začne vyvíjet ne zrovna příjemné energie. Mohl by to být nadřízený, který zjistí, že jste například přehlédli nějaký termín. Protože jste ale naladěni skutečně jinak, pozitivně, zcela neuvěřitelně toto napětí odstraníte. Brzy bude všechno v klidu. 

 

Zdraví: Stejně jako dřív se dodržoval půst, a nebylo to marné, měli byste i vy přistoupit k důkladnému pročištění organismu. Nemusíte nutně držet hladovku, to by vám jistě nebylo příjemné, ale začněte se čistit bylinkovými čaji. Základem je přijímat mnohem více tekutin než obvykle a omezit škodlivé potravy, hlavně uzeniny a maso.

 

Vztah: Přestože jste rádi středem společnosti, s partnerem jste na jedné vlně a tam neplatí podřízený vztah divák a herec. Oba spolu mluvíte na stejných úrovních, vysíláte na stejných frekvencích. Dokonce máte často pocit, že se vnímáte i beze slov. Nemusíte mluvit a víte úplně všechno. Tohle ale mnozí nechápou, závidí vám.

 

Volný čas: Nepohybujete se v oblacích, už jste slétli na zem. Neposloucháte své sny, máte najednou dost svých starostí, zavíráte se do sebe. Udělejte si pořádek v účtech nebo srovnejte fotografie v krabicích. Měli byste si zavzpomínat, abyste zase přijali s optimismem svět nad námi. Neříkejte, že s ním máte nedobré zkušenosti.

 

Rada: Zklamání v blízkého člověka trvá někdy hodně dlouho. Už byste i rádi odpustili, ale něco uvnitř vás říká ne. Čekáte, až druhý přijde a přednese omluvnou řeč. Jste hrdí na to, abyste za ním chodili jako první. Nenechávejte si nikdy nic na potom, neodcházejte od nedokončené věty. Někdy už nedostanete další příležitost.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 5, 11, 16, 22, 36, 42

 

Práce: Chtěli byste se bránit, vzít osud do svých rukou, ale nevíte jak. Je vám jasné, že ve firmě je mnoho problémů, přes které se jen tak přenést nedokážete. Mnoho lidí vám hází klacky pod nohy, jen aby se bavili, co to s vámi udělá. Není tady žádná vazba, spolupráce, kterou byste vnímali srdcem. Uvažujete o změně.

 

Zdraví: Nesmíte do svých zdravotních problémů vnášet příliš rozum. Nezkoumejte, co vás bolí a jaké léky vám pomohou. Lék je jenom záplata, ta díra zůstane pod ní. Díru můžete odstranit jenom jedním způsobem, hluboko ve své duši. Jenomže dostat se tam není pro každého jednoduché. Přijímejte všechno, co se vám děje, s díky.

 

Vztah: Po minulých zkušenostech se moc bojíte zrady, která by vás mohla opět ranit. Proto nejste příliš uvolnění, spíš jste ve střehu jako zvíře, které číhá na svou kořist. Čekáte na nejisté slovo partnera, na dvojsmyslné gesto, na podivné chování. Chcete mít důkaz, jak jste bezchybní. Tohle byste měli v sobě zpracovat.

 

Volný čas: Ideální by bylo, kdybyste se mohli vypravit na hory. Ne na kopečky, které máte za domem, ale na místo budete muset překonat jistou větší vzdálenost. Tam si promyslíte všechny změny, které byste v životě chtěli udělat. Nemáte to ani trochu jednoduché, jste pod zvláštním tlakem, řešíte, co ani řešit moc nejde.

 

Rada: Žijete příliš ve stresu, nenecháváte si ani chvíli během dne na přemýšlení. V tomto směru čas pracuje proti vám, už mnohokrát k vám dorazila varování, ale nikdy jste nezareagovali správně. Potřebujete si vyhradit alespoň pár minut před usnutím, abyste nepřemýšleli o svých starostech, ale nechali mysl absolutně volnou.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 21, 31, 32, 34, 35, 49

 

Práce: O svém odchodu začnete mluvit s kolegy. Je možné, že mají na vývoj situace ve firmě podobný názor jako vy, ale věří v obrat k lepšímu. Vám ale připadá, že všechno krásné už jednou provždy skončilo, a nic pěkného se nechystá. Rozhazujete sítě, sledujete inzeráty, ptáte se známých na práci.

 

Zdraví: Vaše známá, kamarádka nebo kolegyně vám ukáže své čerstvě narozené miminko. Začnete, jste-li v tom správném věku, uvažovat o své rodičovské roli. Zkoumáte, jestli náhodou už není pozdě a jestli partner, kterého máte nyní vedle sebe, by byl vhodný otec. Vaše životní priority jsou ale v této chvíli orientovány více na práci. 

 

Vztah: I kdybyste se začali zajímat o své budoucí potomky, nebylo by to nejspíš moc platné. Tělo je  počátkem roku oslabené, minimálně tak dva měsíce byste měli počkat. Důležité ale je, že jste se s partnerem domluvili na dalším společném postupu. Dokonce je zde shoda i na jménech vašich budoucích dětí, hlavně žádná exotická.

 

Volný čas: Začínáte ukládat peníze na společnou hromádku. Nechcete už tak často vycházet do společnosti, chtěli byste něco ušetřit. Nikdy jste sice neměli nouzi, ale žili jste si zbytečně nad poměry v porovnání s jinými lidmi. Jsou možné také jisté úsporné kroky v bydlení. Snad úspora energií, možná jediná střecha nad hlavou.

 

Rada: Nerozhodujte se zbytečně pro násilné kroky v životě, když víte, že se stejně stane všechno tak, jak se stát má. Nedelegujte se do role soudce nejvyššího, o to je už postaráno. Nedělejte si v tomto směru zbytečnou starost. Netrestejte nikoho podle svých zákonů, boží mlýny melou možná pomaleji, ale o to jistěji.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 4, 10, 11, 33, 35, 48

 

Práce: Budete muset vyjít ze svých jeskyň, nedá se už nic jiného dělat. Chcete-li realizovat své sny, nejdřív se musíte probudit. Možná vás posune kolega, s kterým pracujete na jednom projektu. Určitě byste ale zkušenosti z minulosti měli ještě přehodnotit, musíte totiž začít úplně jinak. Mohla by k vám dorazit nová vlna inspirace.  

 

Zdraví: To, co jste zasadili, budete muset také jednou sklízet. Měli byste být opatrnější ve všem, co se může odrazit na vašem zdraví. Není to jenom nevhodný jídelníček, ale i obecně životní styl, který v posledních měsících odsouváte na vedlejší kolej, jako by nebyl vůbec důležitý. Dobře víte, čím si škodíte. Víc si važte sami sebe.

 

Vztah: Ve vztahu k partnerovi vnímáte jistá omezení. Není tady všechno úplně jasné, nejste moc upřímní, ale jako už tolikrát si opakujete, že se polepšíte. Záměr je dobrý, ale někdy se na poslední chvíli zarazíte, jako byste vlastně ani nechápali, proč spolu jste. Pak toto nepatrné zastavení pomine a je zase na chvilku dobře.

 

Volný čas: Erotika je pro vás v životě hodně důležitá, ale jsou chvíle, kdy vnímáte spíše duchovno a posouváte se trochu jinam. Je to jakoby zvláštní druh úklidu uvnitř sebe. Přesto pak tato stránka vypluje na povrch a vy jste zase rádi, že jste nespustili závoru k rozkoším natrvalo. Musíte mít ale partnera podobně naladěného.

 

Rada: Kamarádka může mít problém, který byste jí mohli pomoci vyřešit. Nezkoumejte, co se stalo, že se dostala tam, kde právě je. Každý se může ocitnout na úplném dně. Všechno s ní proberte, popovídejte si, jistě se řešení objeví. Máte dost svých zkušeností, abyste jí ukázali správnou cestu, podaří se to.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 7, 8, 16, 20, 34, 44

 

Práce: Zajímavé je, že kdybyste si měli vydělávat rukama, to by asi neprošlo. Jste spíš přemýšliví, pro vás pracuje hlava. Možná byste si ještě ublížili, zvolili jste si dobře, nechtějte to nyní měnit. Na řemeslné práce, které sice někdo zvládne sám, si ale raději objednejte odborníky. Nehrajte si s elektřinou, nelezte na střechu.

 

Zdraví: Měli byste na sebe občas také myslet a nechat se od svého lékaře jen tak preventivně zkontrolovat. Možná vám to připadá zbytečné, ale když se budete věčně přehlížet, časem by mohlo vyplynout na povrch onemocnění vážnější, než byste čekali. Měli byste se mít víc rádi, i touto kontrolou to můžete dát najevo.

 

Vztah: Je ve vás silný citový náboj z minulosti, jako byste se tehdy naplnili na dlouhá léta dopředu. Zajímavé je, že ostatní to mají jinak, prožívají si lásku teď, jaksi v přímém přenosu. Skrz vás prochází nádherný energetický proud, který by dokázal obejmout celý svět. Víte, že láska má dokonce také uzdravující charakter.

 

Volný čas: Kdybyste si mohli vyjet někam za sluncem, udělali byste moc dobře. Dny jsou krátké, brzy je tma a to vám na náladě zrovna nepřidává. Máte rádi západy slunce, ale ne už smog, kterého je nyní všude až až. Jaro s prvními rozkvetlými kvítky je ještě daleko. Dělejte si dobře, zajděte za známými nebo třeba do divadla.

 

Rada: Erotika je v lidském životě posazena docela vysoko na žebříčku hodnot, ovšem vy to máte jinak. Nepovažujete mírné neshody v této oblasti za zásadní, dokonce by vás ani nenapadlo se kvůli tomu s partnerem, s kterým si jinak rozumíte, rozcházet. Věříte spíše v souznění duší než slaďování těl, nepovažujete to za problém.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 3, 16, 20, 23, 37, 45

 

Práce: S mladší kolegyní začnete uvažovat o změně, chcete společně odejít za lepším, ale nejste si jisti, jestli je to to nejsprávnější. Může se jednat o netradiční spolupráci, směr, který budete zkoušet poprvé. Přestože se vám bude jevit jako finančně velice zajímavý, v těchto dnech vás ještě finančně uspokojit nemůže.

 

Zdraví: Moc dobře víte, že nic není náhoda, všechno má nějaký důvod a nad ničím nemůžete jen tak mávnout rukou. Možná se vám objevily kožní potíže, nejste totiž úplně vyrovnáni sami se sebou. Měli byste se přiblížit dětskému světu, příliš se vzdalujete. Dívejte se do očí ostatním lidem. Dopřejte si víc radosti.

 

Vztah: Nemáte ze sebe dobrý pocit. Přišli jste o svou jistotu. Udělali byste cokoli, jen kdybyste měli zase vedle sebe jistotu blízkého člověka. Teprve postupně vám dochází, čeho jste si dosud nedokázali vážit, ale nyní se už nedá nic dělat. Neplazte se po zemi, neklečte, máte přeci svou hrdost. Pokud něco pokračovat má, pokračovat to bude.

 

Volný čas: Jste pokorní, tiší a velice zklidnění. Setrváváte v uvolněných stavech mysli, meditujete, zapalujete si svíčku. Doma byste si měli uvolnit zablokované energie, občas je dobré pořádně vyvětrat a co přebývá, jednoduše vyhodit. Dostávají se k vám totiž nové informace, ale pro nedostatek prostoru – máte příliš věcí – to nejde.

 

Rada: Sice je venku ještě zima, ale neměli byste se uzavírat před přírodou. Vnímejte stromy v lese, vodu v řekách, zamrzlou zem, sníh, jak křupe pod nohama. Zatím ještě odpočívá, ale už za pár týdnů se probudí do své neskutečné krásy. To je stejné jako s lidmi. Po období nedůvěry a odmítání přijde krásný cit, máte se na co těšit.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 4, 10, 33, 35, 36, 49

 

Práce: Dorazila k vám důležitá fakta. Rozumově zvažujete, jestli je vaše rozhodnutí skutečně tak správné, jak jste si původně mysleli. Asi jste také mluvili s někým z vašich známých. Objevují se před vámi vykřičníky, váháte, zda je tento směr opravdu správný. Zatím vidíte jenom krizový stav a máte strach udělat další krok. 

 

Zdraví: Tohle je ideální týden pro vaši dovolenou na horách. Není důležité, jestli budete v Krkonoších nebo Alpách. Měli byste si ale krásně odpočinout, nadýchat se čerstvého vzduchu. Určitě si s sebou vezmete počítač, ale pracovat byste moc neměli. Změna prostředí vám udělá moc dobře. Lyžujte, ale opatrně, spíše jen tak rekreačně.

 

Vztah: Nepředstavujete si už žádné krizové scénáře, víte, že žijete jeden pro druhého. Všechny pochybnosti jste už konečně zaplašili. Je ideální čas na početí potomka, jste-li samozřejmě v tom správném věku. Máte-li nějaké výhrady k partnerovi, řekněte je rovnou, aby se vyčistil vzduch. Opatrní buďte při manipulaci s ohněm.

 

Volný čas: Zbytečně se rozptylujete tím, že porovnáváte, co kdo má a co vy určitě nemáte. Nové auto, kožich, luxusní dovolená, nic z toho nemůže být zdrojem radosti. Naplno prožitá chvíle třeba jen pár metrů od vašeho domu vám může přinést větší zážitek než přelet nad oceánem. Žijte každou svou vteřinu maximálně naplno.

 

Rada: Až se na vás obrátí přítel s prosbou o radu, neodmítejte. Má potíže se synem, který si připadá najednou velice dospělý, jsou tady snad i nějaké závislosti, tetování, ale hlavně žádný zájem o studia. Pokuste se mu vysvětlit, že každý má svou cestu a syn se teprve hledá. Také jste byli v jeho věku, potřebuje se odlišit od autorit.

 

© Wahlgrenis   22.1.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.