wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 21. - 27. ledna 2008             

 
Po 21.1.2008 Út 22.1.2008 St 23.1.2008 Čt 24.1.2008 Pá 25.1.2008 So 26.1.2008 Ne 27.1.2008
Magický ornament: 21. leden 2008 Magický ornament: 22. leden 2008 Magický ornament: 23. leden 2008 Magický ornament: 24. leden 2008 Magický ornament: 25. leden 2008 Magický ornament: 26. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 7, 8, 18, 32, 40, 48

 

Práce: Nechodí se vám do práce v těchto dnech nejlépe. Dříve jste se i těšili, nyní jen chodíte přežít pracovní dobu. Kdyby záleželo pouze na vás, zalezli byste si někam do soukromí anebo odjeli na pustý ostrov. Jenže bohužel tady máte pochopit, že se jednalo o další náročnou zkoušku, jak obstojíte. Prošli jste a zase začnete zářit. Buďte silnější, nikam nezalézejte. 

 

Zdraví: K problémům z posledních týdnů se nyní může ještě přidat teplota. Jste celkově zesláblí, spíte sice víc než jindy, ale pořád vám to ještě nestačí. Jakmile se urovnají vaše citová trápení, přestanou i zdravotní komplikace. Teď jste ale jako na poušti, chybí vám toho příliš. Odpočívejte, jak to půjde, nedělejte nic náročného.

 

Vztah: Minulé trápení necháváte už definitivně za sebou. Směrem k blízké osobě máte sice menší výhrady, nejspíš byste hodně zvažovali slib věrnosti na celý život, ale jasné je, že sami nejste. Budete rozhodně do budoucna mnohem opatrnější. Důvěra hraje podstatnou roli v každém vztahu. Jinak nemá smysl cokoliv společného budovat.

 

Volný čas: Pokud vás nemoc donutila zůstat pár dní doma, můžete se věnovat svým pokojovým rostlinám. Není moc dobré kupovat hotové rostliny v květinářství, ale raději začněte od malých výhonků, které vám zapustí kořínky. Je to pro ně totiž mnohem méně stresující proces. Z ložnice odstraňte v této krizové době veškeré kaktusy.

 

Rada: Nedaří-li se vám vůbec nic, ztrácíte víru v ostatní, v sebe i v energie nad vámi, pak je třeba se zastavit. Něco totiž zmizelo. Měli byste to zase najít. Je jedno, jakou cestou to bude – přes kostel, hudbu, obrazy nebo divadlo. Každopádně bez vědomí, že váš život má smysl, se nedá žít. Nehledejte ale odpovědi na své otázky v alkoholu.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 6, 14, 16, 41, 42, 48

 

Práce: Vaše šťastná hvězda už nesvítí tak jasně. Bylo toho na vás v práci poslední dny hodně, museli jste ubrat na aktivitě, což se projevilo i v hodnocení šéfa. Zase budete muset začít s tou každodenní mravenčí rutinou. Dávejte si pozor, abyste nepřehlédli důležitý termín v diáři. Jste roztržití, nesoustředění. Soukromé telefonáty si vyřizujte mimo kancelář. 

 

Zdraví: Vždycky je lepší zaměřit se na prevenci, než potom obcházet plné ordinace. Hlídejte si pitný režim, potřebujete mnohem více tekutin, hlavně bylinkové čaje by vás mohly nastartovat. Omezte alkohol a kouření. Celkově byste se měli šetřit, společenské události, plesy a večírky raději vynechte. Prohřejte si tělo v horké lázni a dlouho spěte.

 

Vztah: Partner začíná uhýbat pohledem, jako by se něco dělo. Vyhýbá se přímé odpovědi. Tvrdí, že se nic neděje, jen je unavený. Ano, to může být pravda, nebuďte hned podezíraví. Jestli jste v tom správném věku, můžete uvažovat o budoucí generaci. Mohla by se vám narodit krásná holčička. Přestaňte se zdráhat slůvkům vyznání. Jedno takové je: miluji tě.

 

Volný čas: Jste apatičtí, nevíte, kam byste zašli. Nikam se vám ani, po pravdě řečeno, nechce. Nemusíte se do ničeho nutit, doma je taky hezky. Televizi byste mohli nechat vypnutou. Jak je to dlouho, co jste si s partnerem jen tak povídali? Navrhněte výjimečně romantický večer, uvidíte, jak se bude tvářit překvapeně. Občas je dobré se zastavit.

 

Rada: Osoba opačného pohlaví v práci může být velice atraktivní, ale uvědomte si, že tohle by nebylo nic pro vás. Flirt na pracovišti nebude mít dlouhé trvání. Dobře víte, že to končí obvykle odchodem jednoho z firmy. Jsou jisté hranice, za které byste v zaměstnání jít neměli. Vyzývavé pohledy druhé strany neberte tedy příliš vážně.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 9, 25, 26, 29, 30

 

Práce: Konflikt z minulého týdne ještě na pracovišti doznívá. Někteří vaši kolegové mohou být dokonce přesunuti na jinou práci. Vaše pozice je ale zatím jistá. Jen zvažte, na čí stranu se při obhajobě postavíte. Jste sledováni nadřízeným, dávejte si pozor i na pohledy, kterými celou situaci sledujete. Oči mohou mnohé prozradit.

 

Zdraví: Bolesti břicha v těchto dnech nejsou závažné, jen byste měli trochu změnit jídelníček. Víte dobře, že jste schopni sníst prakticky všechno, co se objeví na talíři, ale ne všechno je pro vás vhodné. Omezte především uzeniny a vynechte také rychlé občerstvení, které může být sice záchranou před smrtí hladem, ale nejzdravější rozhodně není.

 

Vztah: Po krizi z minulého období jste už mnohem zralejší. Víte, co si už dovolit nesmíte. Byli jste směrem k partnerovi příliš neomezenými vládci, ale v lásce se nevládne. V lásce má jeden druhého milovat, stále jenom milovat. Nebudete-li si dělat na druhého vlastnická práva, můžete být již brzy docela šťastní. Jen pro vás rozkvétá nejkrásnější růže.

 

Volný čas: Nedivte se, že kamarádi na vás v poslední době nějak nemají čas. Zklamali jste je svými příliš autoritativními způsoby chování. Je to, jako byste se snažili postavit dům z písku. Už děti chápou, že tohle dlouho nevydrží. Nedělejte si tedy další konflikty, ale raději si najděte opět cestu k lidem, kteří před vámi ale jen kvůli vám zabouchli vrata.

 

Rada: Fyzické násilí je jedním z nejhorších, které člověk ovládá. Ruce mohou i zabít, když na to přijde. Ovšem jejich původní funkce je jiná. Ruce máme, abychom jimi mohli druhého pohladit. Ruce jsou především k hlazení, skrz ně promlouvá vaše srdce a každý, koho se dotknete, ví dobře, jestli to je z lásky anebo není.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 20, 26, 30, 38, 39, 42

 

Práce: V zaměstnání dobře vnímáte tlaky okolí. Někteří vaši kolegové postupně odcházejí a na vás se dívají trochu skrz prsty. Dostihne vás i ošklivá pomluva. Nebude to sice pro vás nic příjemného, ale bránit se a vysvětlovat, co je pravda, nemá teď smysl. Dokonce začnete promýšlet, jestli by nebylo lepší poohlédnout se po jiném místě.

 

Zdraví: Vydáte se na vyšetření, ovšem z výsledků budete mít předem strach. Tušíte, že jsou v lidském těle procesy, které se příliš ovlivnit nedají. Potom mnohdy už nezbývá čas na jejich řešení. Nežijete psychicky zcela v pohodě, může se tedy objevit prakticky cokoli. Jakmile se osvobodíte od veškeré zátěže, odejdou i zdravotní potíže.

 

Vztah: Děti jsou poutem mezi partnery od první chvíle, kdy se o nich ještě mluví v budoucím čase. Dojde-li k rozchodu mezi dospělými, děti zůstávají vaše i potom. Rodičovská role je rolí jednoznačně na celý život. Partner s vámi o děti nemůže bojovat, on to má totiž podobně. Vaše cesty se mohou rozdělit, ale pro děti zůstáváte jasnou jistotu.

 

Volný čas: Nedůvěřujte technice víc, než je zdrávo. Mohla by vás neplánovaně zklamat. Hlídejte si hesla k počítači, nikomu nesdělujte ani PIN od své bankovní karty. Zkratové jednání by se mohlo odrazit až v situaci, kdy byste měli pocit, že najednou zapadlo v pravé poledne slunce. Nic by už nemuselo být jako dřív. Buďte opatrní.

 

Rada: Sladíte-li se s Universem a všechno budete dělat s nejlepšími úmysly, brzy by měl váš život nabrat zcela nový směr. Jakýmkoli násilím si ubližujete. Dokonce i neviditelné myšlenky se k vám zpětně vrací a mohou ubližovat. Je to sice proces pomalý, ale naprosto nevyhnutelný a jistý. Nejdůležitější je, jak se sami dokážete naprogramovat. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 4, 12, 20, 33, 48, 49

 

Práce: Pracovní aktivita se u vás nyní pořádně zintenzívnila. Možná tomu napomůže i pochvala nadřízeného anebo ocenění významného klienta, který s vámi již delší dobu spolupracuje. Zjišťujete stále více, že tohle není pro vás jenom práce, ale vnímáte mnohem vyšší zaujetí, skoro už jako poslání. Nepřemýšlíte o čase.

 

Zdraví: Jestliže jste se rozhodovali ke změnám, které jste ale nerealizovali, nyní přichází další fáze, kdy se o to pokusíte znovu. Tentokrát se ale už nenecháte ničím znejistět, chcete nad sebou zvítězit. Stojíte odhodláni na startovní čáře a díváte se do budoucna. Víte, že před vámi nebude lehká cesta, ale jste odhodláni vydat se právě tudy.

 

Vztah: Nevěříte na náhodu, spíše na osud. Sami sobě si vysvětlujete, proč to máte s partnerem v současné chvíli právě takto. Nastoupili jste nelehký směr, pomalu ale nacházíte správnou léčbu a tu těžkou karmu se snažíte obejít. Ovšem zatím je to úkol nad vaše síly a možnosti. Pokuste se přijít za partnerem s atraktivním programem.

 

Volný čas: Nebezpečí vám hrozí na mostech a na cestách, které jsou nad zemským povrchem. Opatrně v autě, ale ani skok na gumě by nemusel dopadnout nejlépe. Tohle vůbec není ideální dobrodružství. Strach jako terapie není pro vás. Ani horská dráha by nevyšla. Zůstávejte raději na zemi a hoďte po svých nohách.

 

Rada: Vzpomeňte si, když jste se jako malí ztratili v lese, jaký jste měli strach. Dítě potřebuje mít kolem sebe dospělé, kterým může věřit. Dětem nesmíte lhát, jste jim zárukou, že to, co říkáte, je pravda. Ony se samozřejmě ve svém životě také potkají se lží, to je nevyhnutelné, ale nebuďte to vy, na kom si tohle mají zjistit.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 2, 3, 15, 20, 43, 46

 

Práce: Nikdy v práci neodhalujete všechny své plány. Je to ostatně jistá taktika, která se vám už mnohokrát osvědčila. Plníte si všechno, co se po vás vyžaduje, nikdo vám nemůže nic vytknout. Termíny i kontakty máte vždy po ruce, nic vám nemůže uniknout. Zbytečně nevytváříte prostor pro otázky ohledně vaší práce.

 

Zdraví: Uvažujete, že byste mohli po svůj lepší pocit ještě něco udělat. Nejedná se ani tak o řešení zdravotního problému, ale spíš o estetickou stránku. Může to být plastická operace, mírná korekce samozřejmě není na škodu, pokud se k tomu člověk absolutně neupne. Pro vás je tenhle pocit důležitý spíše z pracovního hlediska.

 

Vztah: Nemusíte se zabývat otázkami, jestli máte nebo nemáte svému partnerovi důvěřovat. Vazba mezi vámi byla vytvořena již dříve a od té doby jste si ostatně oba mnohokrát ověřili, že se na sebe můžete ve všem maximálně spolehnout. Občas vás jenom potrápí otázka, proč čas tak neúprosně letí. Smiřte se s tím, že už mladší nebudete.

 

Volný čas: Umění v jeho nejširší podobě, zpěv, herectví, balet, to všechno jsou činnosti, které vás naplňují uspokojením. Je ve vás skrytý bavič, rádi jste středem pozornosti. Mluvte, zpívejte, tančete, potom potlesk je docela příjemný. Ale tohle jste si už jistě mockrát prožili. Víte, že máte co sdělovat a že jsou lidé, kteří to chtějí přijímat.

 

Rada: Vracejte se do míst, kde jste vyrůstali. Možná je to trochu z ruky, ale tyhle vazby nesmíte nikdy zrušit. Jsou tam vaše kořeny, i kdyby tohle místo bylo až na opačném konci vesmíru. Možná už tady nikoho z příbuzných nepotkáte, čas nám všem vládne neúprosně, nikdo nemá navěky zaručený život. Přesto na své dětství nezapomínejte. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 7, 9, 24, 28, 31, 49

 

Práce: Buďte v práci hodně opatrní. Vypadá to, že byste mohli přijít do konfliktu s kolegou, který chce poukázat na vaši neschopnost. Zatlačí vás do kouta, kde se jen těžko hledají slova na obhajobu. Už předem si připravte solidní argumenty, kterými byste se dokázali ukázat ve správném světle. Nic nesmíte podcenit.

 

Zdraví: Nedáváte na sebe pozor, asi jste hodně nastydli. Teče vám z nosu a očí, ideální by bylo, kdybyste mohli na pár dní skončit v posteli. Jenomže máte ještě jiné priority, kterým se musíte věnovat, proto začnete s individuální léčbou. Budou to čaje s medem a citronem, ale hlavně musíte odpočívat. Choďte určitě brzy spát.

 

Vztah: Přestože váš současný vztah nemusí být nutně potvrzený před úřady, připadáte se takhle absolutně šťastní. Možná už jste si vztah s tím papírovým posvěcením užili a pochopili jste, že pro život není moc důležitý. Váš partner naštěstí tohle vnímá stejně, je mezi vámi jasno. Ani jeden nežije pod tlakem toho druhého.

 

Volný čas: Nemusíte nutně trávit veškerý volný čas s partnerem. Najděte si činnosti, kdy si vystačíte sami. Může to být cvičení, fitcentrum, ale také nejrůznější relaxační a odpočinkové činnosti, při kterých se báječně uvolníte. Potom se budete mnohem raději vracet zpět domů. Kdybyste byli pořád vedle sebe, propukla by ponorková nemoc.

 

Rada: Snažte se, aby váš domov byl oázou klidu a míru. Pracovní problémy a krize ze sebe sundejte a nechte je stát před prahem. Doma ať s vámi bydlí jen čistá láska, ta se dokáže nádherně rozpínat. Umí se zabydlet v každém kusu nábytku, na poličkách i v kuchyňském nádobí. Tohle kouzlo je dobře čitelné i pro návštěvy.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 7, 21, 26, 33, 40, 49

 

Práce: Ve firmě vnímáte stále trvající konflikty a už se přes ně nechcete přenášet. Jsou alarmující a těžko se s nimi sžíváte. Už to tak nechcete. Chápete, že nastal čas na změnu, o které už uvažujete docela dlouho. Původně to zde vypadalo jinak. Nejspíš vám vadí, že jste součástí společnosti, s jejímiž cíli vnitřně nesouhlasíte.  

 

Zdraví: Je nad vámi sice vyšší ochrana, ale vy máte svoji hlavu a rádi byste určité věci řešili po svém, nejlépe hned teď. Zatím ještě hledáte chyby jinde, snad obviňujete lékaře nebo zdravotnický personál, že nedělají, co by dělat měli. Odmítáte také sundat masku, za kterou jste zatím schováni. Budete muset začít pomalu, postupně.

 

Vztah: Máte-li s partnerem nějaký problém, musíte si ho vyřešit sami. Nezatahujte do toho ani děti, rodiče nebo známé. Každý má svůj úhel pohledu, ale tohle je pouze váš společný život. Jen vy dva víte, kde se stala chyba a jestli je možné ji ještě nějak uchopit. Jít by to mělo, protože před vámi je ještě mnoho nádherných dní.

 

Volný čas: Jestli jste během vánočních svátků řešili návštěvu rodičů partnera, nyní je vhodný čas pro návštěvu rodičů vašich. Starší muž z vaší rodiny – možná tatínek nebo dědeček – prožívá citové zklamání. Měli byste za jím zajet a doplnit mu zase optimismus do žil. Nevymlouvejte se, že nemáte čas. Ten je přeci pořád.

 

Rada: Neustále se ohlížet do minulosti a očekávat, že všechno bude jako dřív, je zbytečná brzda. Neutíkejte zpět, ale naučte se žít dnes a myslete přitom na zítřek. Minulost je jenom startovací plocha, od které se posouváte dál. Každá vteřina každého dne je úžasná, naučíte-li se ji tak přijímat. Dívejte se přitom druhým lidem do očí.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 7, 8, 13, 24, 41, 49

 

Práce: Máte úžasný sen. Líbilo by se vám moc nepracovat, ale současně být všemi obdivováni. Je to spíše přání z kategorie těch dětských, kdy jste toužili být herci nebo modelkami. Vidíte jenom tu krátkou chvíli, kdy jsou před zraky ostatních. Ale i oni musí odvést ze sebe maximum, není to hra. Budete muset také začít pracovat.

 

Zdraví: Začněte už konečně s vnitřní očistou. Ideální jsou bylinkové čaje, měli byste denně vypít až pět šálků. Ovšem nikdy si je nesmíte nutit, ale spíš tak mile nabízet, jako když k vám přijde návštěva a vy byste rádi, aby od vás něco ochutnala. Každé násilí je začátek konce. Snažte se všechno dělat dobrovolně a mile.

 

Vztah: Přestože máte kromě stálého partnera ještě mnoho přátel, ne každý od vás dostane stejný díl vaší přízně. Máte dobře rozvrženo, kdo si co zaslouží. Jsou lidé, s kterými zajdete rádi na kávu, jiní, s kterými chodíte cvičit, a další, kteří s vámi spolupracují ve firmě. Partner se na vaše kamarády dívá občas hodně divně.

 

Volný čas: Buďte opatrní především na cestách, až se budete vracet po setmění domů. Jako řidiči věnujte větší pozornost technickému stavu svého vozidla, jako spolujezdci řidiče nerozptylujte a jako chodci nevstupujte nepředloženě do vozovky. Jediná hloupá vteřina má někdy obrovskou cenu, nikdy ji nedokážete vrátit zpět.  

 

Rada: Vnést do svého srdce klid a mír je někdy úkol nesplnitelný. Člověk se zbytečně trápí malichernostmi a hledá problémy tam, kde nejsou. Nepokoušejte se nikdy sami posunovat vývoj událostí ve vašem životě, nepasujte se do role soudců. Všechno totiž bude tak, jak to být má. Nechte všemu volný průběh.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 1, 11, 13, 26, 47, 49

 

Práce: Jako byste se v těchto dnech odráželi k důležitému skoku, který vás může vynést do vyšších pozic. Míříte postupně k vrcholu. Zatím je to cesta hodně náročná, jen tak se nezastavíte a musíte si mnohé odříci, ale už brzy se dočkáte potlesku lidí, kteří vás v této době ještě neznají. Víte, kam se máte vydat, a co komu říkat.

 

Zdraví: Buďte opatrní hlavně na své oči. Práce na počítači nebo sledování televize pozdě do noci vám nesvědčí. Jste potom druhý den hodně unavení a doháníte to různě. Někdo sáhne po kávě, někdo se musí dospat. Léky jsou ale zbytečné, jsou jen slabou záplatou na váš nevyrovnaný životní rytmus. S tím si ale dokážete poradit sami.

 

Vztah: Rádi byste jeli z kopce, ale nějak nefouká vítr. Je to tedy pomalé a vlastně dost nezáživné. Dolů sice také dojedete, ovšem radost nevnímáte. Chtělo by to nějaké zpestření, udělat něco jinak. Třeba z toho kopce nejet na igelitovém pytli, ale válet sudy. Navrhněte partnerovi netradiční program, někam ho pozvěte.

 

Volný čas: Vaše známá má problém, s kterým byste jí mohli pomoci. Nevidí východisko ze situace, do které se nedávno dostala. Sejděte se s ní na kávu nebo na víno, nechte ji vypovídat. Pochopí, že není na konci, naopak se před ní rýsují nové možnosti, jen si je dosud sama nedokázala přiznat. Až zavolá, nesmíte ji odmítnout.

 

Rada: Může se stát, že všechny vaše jistoty najednou přestanou platit. Nesmíte v takových chvílích rezignovat a poddat se depresím. Vždycky se střídají bílá s černou stejně jako noc a den. Jste sice teprve o půlnoci, ale už brzy přijde svítání. Dočkáte se ho. Je to jen pár chvil, jen několik převalení z boku na bok.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 2, 10, 17, 19, 25, 49

 

Práce: Připadáte si jako okradení. Vaše důležitá součást se někam ztratila a vy ani nevíte, kterým směrem byste se měli vydat ji hledat. Tak rádi byste zase byli kompletní. Přišli jste o jistotu, důležitý rozměr vašeho života. Budete se muset trochu snažit, abyste zase mohli být se sebou spokojení. Nyní se pohybujete jako na vlnách.

 

Zdraví: Po zdravotní stránce vám připadá, že byl ukončen váš růst do ideálního stavu, jste jakoby zastaveni. Nemůžete se hnout z místa a problém, který vás trápil, neustupuje. Kdo by vás neznal, řekl by, že jste přilepeni k zemi a nevíte, co udělat, abyste se posunuli dál. Všechno souvisí se vším. Potřebujete najít pevný bod.

 

Vztah: Mezi vámi a partnerem je podivné napětí. Není to tichá domácnost, ale ani hádky a krize. Snad čekáte na jeho šlápnutí vedle. Možná se vám zdají podezřelé vyhýbavé pohledy nebo dvojsmyslná gesta. Měli byste být ale raději v klidu, nevymýšlet krizové scénáře, nebo si zklamání touto cestou jedině přivodíte.

 

Volný čas: Chcete být co nejvíce mezi lidmi, snad abyste nemuseli myslet na problémy, které máte doma. Zajděte si s přáteli na koncert hudby, která vás zajímá, nebo na diskotéku. Potřebujete utéct před samotou, protože vás jinak přepadají samé depresivní myšlenky. Dávejte si ale pozor na své osobní věci, aby se nedostaly do kapes někoho jiného.

 

Rada: Nemyslete si, že osud si s vámi schválně zahrává a chce vás dostat do slepé uličky. Tak to není. Možná jste v tuto chvíli v pasti, z které nemůžete ven, ale už brzy k vám dorazí pozitivní informace. Pak najednou hned budete vědět, co máte dělat a kde. Poslouchejte i střípky rozhovorů, které nejsou určeny přímo vám.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 3, 9, 15, 38, 40, 45

 

Práce: Jste okouzleni svým plánem, skoro jako by se vám otevřela tajná skříňka s neuvěřitelným pokladem. Přitom byla v místech, kudy jste předtím mnohokrát chodili, ale vaše oči měly zájem o něco jiného. Konečně se můžete zbavit velké zátěže, která na vás byla. Je to fáze velkého úklidu a nových začátků.

 

Zdraví: Jste poněkud roztříštění, nevíte, co byste se sebou měli dělat. Chvíli cvičíte, pak se rozhodnete pro dietu, pak máte fázi pleťových masek. Žijete v chaosu. Podívejte se jednou na sebe do zrcadla a řekněte si, že se vám ten člověk, co ho právě vidíte, docela líbí. Měli byste se totiž nejdříve přijmout, aby se vám mohlo začít dařit.

 

Vztah: Krátkodobé odloučení mezi partnery je velice dobré. Rozhodně nemusíte pro těch pár dní hned plakat. Naopak uděláte si program jenom pro sebe, dokážete si, že nejste na nikom závislí. Umíte si uvařit, když jste sami, ale také po sobě uklidit. Jakmile budete zase spolu, pocítíte krásnou vlnu lásky, že tak je to dobře. 

 

Volný čas: Když posloucháte kostelní zvony, je v nich sice síla věků, ale také nádherný klid. Stejně byste se měli naučit v podobném duchu i žít. Žádné krize, úniky a zase ztřeštěné návraty. Věnujte se takovým činnostem, které pro vás mají smysl, které budete vykonávat rádi a bez vnitřního odporu. Jakékoli vnitřní násilí vám škodí.

 

Rada: Každá vyslovená věta má svůj jasný význam, dokáže pohladit, ale také zabít. Rozmyslete si dobře, než něco řeknete. Nikdy totiž předem nevíte, jak je na tom ten druhý člověk. Jestli vašim slovům vůbec porozumí. Sledujte jeho reakce, co se děje v očích, jak se vůči vám staví. Jsou to důležité střípky, buďte ve svých soudech opatrní.

 

© Wahlgrenis   16.1.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.