wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 14. - 20. ledna 2008             

 
Po 14.1.2008 Út 15.1.2008 St 16.1.2008 Čt 17.1.2008 Pá 18.1.2008 So 19.1.2008 Ne 20.1.2008
Magický ornament: 14. leden 2008 Magický ornament: 15. leden 2008 Magický ornament: 16. leden 2008 Magický ornament: 17. leden 2008 Magický ornament: 18. leden 2008 Magický ornament: 19. leden 2008 Magický ornament: 20. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 6, 19, 28, 35, 41

 

Práce: Přestože to vypadalo v práci v poslední dny tak dobře, najednou může dojít ke zlomu. Kolega, který nerozuměl vašemu úspěchu, ale tušil tady něco nečestného, hned oznámil vaše tajné plány a postupy člověku, který to vědět neměl. Máte co dělat, abyste svoji pozici dokázali uhájit. Tato situace je pro vás poučením do budoucna, na koho si máte dát pozor.

 

Zdraví: V postupech z minulého týdne musíte ještě chvíli vydržet. Mysleli jste si původně, že problém zrušíte ze dne na den, ale je to malinko složitější. Pokud jste už dřív začali užívat léky, nejspíš budete muset sáhnout po drastičtější variantě. Je třeba začít opravdu bojovat, ale brzy už vám bude lépe. Do budoucna byste měli být na sebe opatrnější.

 

Vztah: Důvěru, která byla narušena, jen těžko nacházíte zpět. Tváříte se, jak jste silní a pevní, jak s vámi nic nehne, ale přitom byste nejradši někam zalezli a plakali. Vnímáte, jak moc jste byli raněni. Moc rádi byste vrátili všechno zpět, tak o půl roku by stačilo, jenomže tohle nejde. Je třeba žít dál, i když máte pocit, že už to nepůjde. Půjde to, věřte si.

 

Volný čas: Budete muset se sebou rychle něco udělat. Věnujte se činnostem, při kterých byste zapomněli na trápení s láskou. Můžete se sejít s kamarády, buďte tam, kde je veselo, kde nemají prostor deprese. Když byste jen chtěli pozorovat, jak roste tráva, moc byste si nepomohli. Potřebujete nový náboj. Nezkoumejte, co se nehodí. Buďte aktivní a veselí.

 

Rada: Zvažujete-li pomstu, předem si rozmyslete, jestli vám to opravdu stojí za to. Důkazy, které máte v ruce, jsou možná sice pro vás věrohodné, ale zeptejte se, jaký mají obecnější význam. Komu by vaše pomsta prospěla? Zkuste se raději dostat na pozitivní vlnu, odpusťte viníkům a věřte, že do budoucna se zachovají jinak. Člověku nepřísluší nikoho trestat.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 9, 20, 25, 38, 39, 44

 

Práce: Pracovní problémy skutečně zůstaly někde daleko za vámi, vytváříte zcela nové projekty. Nic pro vás není nemožné. Firma, pro kterou pracujete, je vám téměř jako životní partner, myslíte na ni ve dne v noci. Všechno se zrychluje, objevují se nové kontakty, nové nabídky, přicházejí noví obchodní partneři. Můžete se těšit, je to zajímavé a rozhodně byste se neměli nudit.

 

Zdraví: Kvůli pracovnímu zaneprázdnění zapomínáte myslet na sebe. Málo spíte, omlouváte si to sami pro sebe tím, že nemáte na spánek čas. Jenže to je skutečně chabá výmluva. Potřebujete odpočívat, jinak tělo rezignuje. Nejste perpetuum mobile. Potřebujete se v těchto dnech šetřit, tělo je oslabené. Neriskujte příliš, nebo doopravdy skončíte na pár dní v posteli.

 

Vztah: Nenechte si namluvit, že je mezi vámi nějaký problém. Všechno se rozjelo krásně, přesně tak, jak má. Jdete spolu tou nesprávnější cestou. Mohli byste se konečně rozhoupat k rekonstrukci vašeho domova, o které už dlouho uvažujete. Veškeré detaily ale proberte společně, neměli byste být rozhodně těmi, kdo rozhoduje například o barvě a veškerých detailech.

 

Volný čas: Pokud to bude možné, měli byste se věnovat dětem. Je jedno, jestli budou vaše nebo sousedů. Potřebujete přijímat jejich energie, proniknout aspoň trochu do jejich světa, jejich uvažování. Není to přeci tak dávno, co jste mnohem víc používali fantazii a nebáli jste se pojmenovat věci jejich pravými jmény. Svět dospělých je mnohem smutnější, a to je velká škoda.

 

Rada: Mohlo by vás zbytečně rozrušit uvažování, zda je partner skutečně jenom váš. Člověk nemusí denně bojovat s druhými, když se cítí znejistěn. Buďte klidní. Zbraně nechte ve svých úkrytech. Nechte vše plynout zcela volně, nezasahujte do děje věcí. Až přijde správná chvíle, pochopíte to sami a bez složitého vysvětlování. Vneste do vztahu důvěru.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 23, 26, 42, 43, 44, 48

 

Práce: Hrozí vážnější konflikt na pracovišti nebo dramatičtější výměna názorů. Nemusíte se nutně pouštět do větších debat, neprosazujte vlastní názor za každou cenu a neprorážejte zbytečně zeď. Ke konci týdne se napětí zklidní. Dojde k urovnání sporů a objeví se nové řešení. Nemusíte na sebe přitom nijak výrazně upozorňovat.

 

Zdraví: Problém s otěhotněním je vždy problém dočasný. Pak se totiž žena stane matkou, anebo přijme fakt, že tomu tak nebude. Trápí-li vás, že miminko nepřichází, když si to právě teď tolik přejete, měli byste zkoumat, kde může být u vás z jeho pohledu chyba. Jakmile překážku, která ale nemusí být ani vidět, odstraníte, hned bude tady.

 

Vztah: Nelze tlačit na pilu, když ten druhý to má jinak. Nechte všechno volně, zcela nenásilně plynout. Co vám připadá už na hraně, do toho se nepouštějte. Už brzy dojde k absolutnímu sladění s parterem, ale musíte si na to počkat. Nadávejte mu žádná ultimáta, neřešte, co k řešení není. Neptejte se, co dělá, když není s vámi.

 

Volný čas: Listujete v časopisech a hledáte pro sebe inspiraci. Ale tam ji nenajdete. Chcete se zcela zbytečně podobat těm úžasným lidem, kteří se na vás z barevných stránek usmívají. Život je ale třeba žít i bez vazby na média. Je to jen umělý svět, který je nám dnes a denně předkládán. Buďte sví a budete i mnohem šťastnější. Nechtějte být klonem manekýnů.

 

Rada: Nezbavujte se zbytečně věcí, které vám ještě mohou sloužit. Naučte se raději od nich přijímat všechno to dobré, co mohou dávat. Poslední model mobilního telefonu ani nejnovější značka auta nejsou důvodem k tomu, abyste ty staré opustili. Někdy stačí jediná ošklivá myšlenka směrem k nim, a najednou vám přestanou sloužit. Mají také svoji duši.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 3, 16, 19, 28, 42, 44

 

Práce: V práci si zatím svoji pozici uchováte. Důvody ale budou spíše prozaické. Máte proti kolegům jisté závazky, menší děti, zdravotní indispozici nebo jiné problémy, na které váš nadřízený naštěstí slyší. Takže závora se před vámi ještě na chvíli zvedla, můžete pracovat, ale už nikdy nebudete mít takový klid jako dříve.

 

Zdraví: Je zřejmé, že váš zdravotní stav není ideální. Potřebovali byste kompletní prohlídku, ale za současné napjaté situaci v zaměstnání si nedovolíte chybět. Necháváte zatím všechno tak, jak to je, ale je vám jasné, že jenom valíte tuhle kuličku před sebou. Jednou se stejně k lékaři dostavit budete muset. Ale pozor, abyste ještě v tu chvíli měli co řešit.

 

Vztah: Mezi vámi a partnerem stále není jasno. Jako by naděje a krásné jiskření někam definitivně zmizelo. Kdybyste mohli, už byste byli někde jinde. Navlékli byste si krásná křídla a odlétli byste třeba do teplých krajin. Jenže ani na to už nemáte sílu. Žijete tak nějak ze setrvačnosti, všechno omlouváte tím, že nemáte právo něco měnit.

 

Volný čas: Ubývají vám síly. Milujete kolem sebe krásné věci a rádi byste doma udělali změny, abyste se cítili lépe. Nějak to nejde. Měli byste se přesto rozhodnout. Navrhněte partnerovi termín, kdy se vymaluje nebo se udělají jiné podstatné změny v bytě. On sice zpočátku nebude příliš nadšený, ale jakmile mu předložíte jasný plán, půjde do toho s vámi.

 

Rada: Ztratíte-li definitivně naději, že by se mohlo něco, co vás trápí, změnit, můžete udělat jasný krok mimo. Jenomže vy neradi boříte hradby, máte rádi obraz vlastní nedotknutelnosti. Neumíte přiznat celému světu, že jste se mýlili. Proto zůstáváte ukryti ve svých lžích, pláčete, ale odvahu vydat se na novou cestu nemáte. 

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 10, 25, 27, 35, 46

 

Práce: Rozruch, který jste v práci udělali, byl moc dobrý. Upozornili jste na sebe a každý si teď bude dávat pozor, než něco směrem k vám řekne. Možná už nebude každý k vám tak upřímný jako dřív, ale jasno jste si udělat museli. Zase se můžete soustředit na práci, budete muset trochu přidat, abyste dohnali menší zpoždění.

 

Zdraví: Péče o vlastní tělo v zimním období se vám odmění v létě, kdy se bez obav budete moci svléknout do plavek a ukázat svou nádhernou postavu. Nyní můžete začít s posilováním svalstva. Není nutné chodit hned do fitcentra, někdy si vystačíte i v domácím prostředí. Stačí jen zakoupit vhodnou výukovou videokazetu.

 

Vztah: Nebojte se slova miluji. Zbytečně v sobě dusíte city, které mají jít ven. Definujte partnerovi lásku, kterou k němu cítíte. Nenechávejte si nic na později. Čím víc lásky dáte, tím víc se vám také vrátí. Tady funguje zákonitost odrazu paprsku v zrcadle. Nezkoumejte, jestli se už láska vrací, nebo ještě ne. Vrací se, důležité je proudění tohoto citu.

 

Volný čas: Jakékoli násilí na vlastním těle se otočí proti vám. Zvažte tedy ještě jednou, jestli cvičení, které jste začali, je tím nejideálnějším, co byste chtěli dělat. Nesmíte si připadat jako oběť, která se má líbit ostatním. Neděláte to kvůli nikomu cizímu, ale jenom pro svůj vlastní dobrý pocit. Sami musíte vnímat z této aktivity radost.

 

Rada: Plánovali jste si zimní dovolenou na horách, ale nějak to nevyšlo. Nejspíš se změnily povětrnostní podmínky nebo byly v práci důležité úkoly. Nic si nevyčítejte. Nikdy se totiž nic neděje náhodou. Přijímejte všechny změn ve svém životě pozitivně, i když momentálně jim třeba moc nerozumíte. Náhody neexistují.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 14, 16, 18, 24, 36, 37

 

Práce: Práce je pro vás citovou záležitostí. Takhle to každý nemá, gratulujte si. Vás musí všechno, čemu se věnujete, opravdu bavit. Jinak byste snad do toho nešli. Nudná stereotypní činnosti, to by nebylo nic pro vás. Zajímavé je, že finanční stránka, ohodnocení, které vám náleží, vás ani tak nezajímá. Jde vám především o srdce.

 

Zdraví: Už před párty týdny jste se dostali na lepší cestu. Klacky, které jste do té doby museli jen obtížně překračovat, jste nechali ležet. Jste už jinde, skoro by bylo možné napsat v jiném vesmíru. Těžko byste popisovali všechny kroky, jak jste se sem dostali. Tohle je proces nepřenositelný na jiného člověka. Ale vy víte své.

 

Vztah: Jste s partnerem v úžasném vyváženém postavení. Každý jste sice svébytnou jednotkou, která může fungovat sama – možná jste si to už i vyzkoušeli, ale o to víc si vážíte každé chvíle, kdy jste spolu. Umíte jeden druhému naslouchat, neděláte si nic zlého. Je před vámi důvěra, pouto, které každý vytvořit neumí. A také si toho nesmírně vážíte.

 

Volný čas: Jste plni energie, podobně jako závodníci na startu. Mohli byste se rozhodnout prakticky pro jakoukoli činnost, ale nechcete se do ničeho nutit. Ovládáte zvláštní kouzlo, umíte pracovat se svou energií. Proto se zbytečně neunavujete. Nejspíš jste si už takovým obdobím prošli, kdy jste se jen honili za čárkami, za účastí. Jste sví.

 

Rada: Jen nesnadno si vás mohou ostatní lidé získat. Nemáte to jednoduché. Už jste se totiž dřív mockrát spálili. Nesplněné sliby, které vám dávají lidé, co považovali jste za přátele, ty vás bolí nejvíc. Proto jste opatrní, opravdová tajemství si necháváte jenom pro sebe. Maximálně je svěříte svému partnerovi, ale ani on neví zdaleka všechno. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 4, 8, 10, 21, 28, 46

 

Práce: Konečně jste se dostali na jistou pozici, víte, že vás ostatní přijímají. Jako byste jediní vystoupali na vysokou horu, kam se z kolegů zatím ještě nikdo nedostal. Dostane se k vám zajímavá zpráva, kterou byste mohli využít ve svůj prospěch, kdybyste ovšem chtěli. Nechcete operovat s výhodou, kterou máte jenom vy.

 

Zdraví: Trochu vás trápí nemoc, která byla nebo snad ještě je ve vaší rodině. Je to hlavně strach, co by nyní mohlo u vás zafungovat, příliš se tomu totiž poddáváte. Měli byste se toto rychle zbavit, naladit se na pozitivní vlnu, nabít se Novou energií. Ideální by v tomto směru pro vás byl pobyt na horách, kdy byste zapomněli na stres.

 

Vztah: Život v pasti jste si už užili, nyní chcete prožívat svůj partnerský vztah jinak. Nesmíte vašeho nejbližšího člověka svazovat do nějakých pevně daných mantinelů, nestavte kolem něho kamennou zeď. Mnohem lepší v tomto směru jsou křídla, která mu darujete. Je-li mezi vámi opravdová čistá láska, bude se rád vracet.

 

Volný čas: Nehrajte si s city přes internet. Existuje mnoho způsobů seznámení, ale každá hra musí jednou skončit. Virtuální realita je úžasná třeba jako efekt do filmů, ale v životě platí jiná pravidla. Máte-li vedle sebe milovaného člověka, nerozjíždějte žádná dobrodružství, která by se mohla překlopit jinam. Važte si víc sami sebe.

 

Rada: Jste-li už starší, pravděpodobně nemáte vyřešené vztahy s vašimi dospělými dětmi. I když se třeba už dávno nestýkáte, stále jste jejich rodiči. Nevyjasněné vztahy by se měly zase urovnat. Tohle je zcela zbytečné břemeno, které se na vás usadilo. Člověk by nikdy neměl odcházet od neukončené věty. Zkuste o tom přemýšlet.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 12, 19, 27, 28, 42, 48

 

Práce: Finančně jste se o Vánocích vyčerpali a o odměnách si můžete nechat jenom zdát. Nejste s pracovním kolektivem příliš spokojení. Myslíte si, že jinde by vám mohlo být lépe. Ale odvahu odejít do neznámého zatím nemáte. Vyhovovalo by vám, kdyby spolu s vámi odešel kolega nebo kolegyně, s kterými kamarádíte.

 

Zdraví: Všechno vám připadá tak nějak stále stejnější. Nic se nemění, nic se nevyvíjí, jdete po nekonečném pohyblivém pásu, ale jste přitom pořád na jednom místě. Vypadá to, jako byste čekali na zprávu odjinud, na nějaký pokyn, který by vás posunul dál. Zatím nic nepřichází. Jste bezradní a docela už i vyčerpaní.

 

Vztah: Každý den se učíte. Už jste zlikvidovali ošklivé ostny nenávisti, které vás donedávna blokovaly. Mezi vámi a partnerem je nyní krásný vztah. Jen si ho možná zbytečně idealizujete. Není to princ na bílém koni nebo nádherná Popelka, nežijete pohádku. Je to člověk stejný jako vy, z masa a kostí.

 

Volný čas: Věnovat se dramatickému umění, kdy na sebe berete jisté role, je pro volný čas dospělého člověka docela náročný koníček. Začít by se mělo už v dětství a mnozí z vás nějakou zkušenost mají. Neoblékáte-li zrovna žádný kostým, sáhněte po knize s klasickým dramatem a alespoň si takový příběh přečtěte.

 

Rada: Obvykle je partnerský vztah odrazem toho, co jste prožívali jako malí. Těžko děti z rozvedených rodin dokáží udržet šťastné manželství. Zkuste najít vzor, který by vám vyhovoval. Můžete do toho jít jinak, i když omezující faktory je moc těžké překročit. Někdy to ale překvapivě vyjít může.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 12, 13, 14, 22, 24, 41

 

Práce: Ohlížíte se pořád dozadu, jako by tam pro vás byly nějaké zásadní informace, nějaké návody, postupy, kudy a jak začít. Ale měli byste se začít dívat před sebe, takhle se totiž vůbec nikam nedostanete. Minulé časy už dávno skončily. Proberte se a pochopte konečně, že vaše omezující mantinely jsou jenom ve vás.

 

Zdraví: Je ve vás rozpor, na jednu stranu byste si chtěli užívat klidu, ale okamžitě byste se nejraději rozběhli jako divocí koně někam daleko prérií. Tohle dohromady fungovat nemůže. Najděte si zlatou střední cestu a uvidíte, jak se najednou začnete na svět dívat jinak. Vaše zdraví máte ve svých rukou. Pozor na kapénkovou infekci.

 

Vztah: Jste si dobře vědomi svých slibů, které při plném vědomí dáváte partnerovi. Přesto se ale pokaždé dostanete do situace, která vás jakoby odnáší jinam, než si sami přejete. Jsou to zvláštní vlny, na kterých se vezete, ale ne tak úplně proti své vůli. Nikdy byste nedělali nic, co se vám příčí. Život si užíváte naplno.

 

Volný čas: Nemáte rádi prázdná slova, hlídáte si, aby obsah vašeho sdělení byl vždy naplněn informací, fakty. Snažíte se druhým lidem nelhat, i když to není právě nejlehčí. Jste upřímní, možná to někdy druhé zabolí, ale na tom nechcete nic měnit. Vy jste ti, kdo kráčejí se zapálenou pochodní a předávají oheň ostatním.

 

Rada: Nikdy byste nikomu nepřiznali, že ho milujete. Hlídáte si tato silná slova, která jsou podle vás možná až příliš posvátná. Věříte, že člověk, ke kterému něco cítíte, pochopí sám od sebe mnohé z vašich pohledů nebo gest. Berete to tak, že stejně jako vy to má i on. Nepochybujete, i když jste neřekli jediné slovo. Naučte se city pojmenovat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 20, 32, 35, 36, 37, 40

 

Práce: Jistoty, které v práci zažíváte, jsou jistě na jednu stránku moc dobré, ale přesto byste raději šli jinudy. Baví vás totiž nevyzkoušené cestičky. Rádi zpracováváte věci tak, jak to ještě nikoho nenapadlo, jste rození průkopníci. I do vyzkoušených a běžných procesů vnášíte nové prvky a stále něco inovujete. Ani chvilku se nenudíte.

 

Zdraví: Vaše činorodost je tak úžasná, že zapomínáte i na vlastní zdravotní problémy. Ani vlastně nemáte čas zjišťovat, co vás kde bolí, protože máte spoustu jiných zajímavějších činností. Vás většinou zaskočí nějaké potíže na dovolené, kdy najednou máte spoustu volného času a pozornost soustředíte na sebe.

 

Vztah: Váš vztah k partnerovi je nyní protkán důvěrou, všechny pochybnosti odešly, absolutně si věříte. Jsou mezi vámi projekty, které není možné přehlédnout, možná i děti. Sice občas se objeví nějaký mráček, ale v zásadě jste v rovině srozumění. City nejsou úplně prioritní, důležitá je spolupráce obecně.

 

Volný čas: Procházíte pozoruhodným obdobím, jakousi očistou, kdy se zbavujete zátěže, kterou jste na sobě už dlouho trpěli. Sundáváte masku, stáváte se sami sebou. Máte pocit, že zase můžete volně dýchat. Dosud jste museli na příděl vzduchu čekat. Je to důležitý krok a nesmíte couvnout, protože taková druhá šance by už nepřišla.

 

Rada: Když se vám nedostávají něžné dotyky od blízkého člověka, jste najednou plni zmatků, jestli se neděje někde něco podivného. Máte bujnou fantazii, vidíte hned všechny detaily, obličeje i části těl, které by vám mohly konkurovat. Nic si nemůžete od partnera vynutit, ale můžete pořád dávat lásku. Pak se k vám bude i vracet.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 7, 8, 9, 10, 30, 34

 

Práce: Vydáváte se dál, ale prakticky vůbec nemáte tušení, do čeho jdete. Před sebou vnímáte obrovskou zeď, nechce se vám měnit to, co znáte a umíte. Ovšem tentokrát to není jenom na vás. Budete se muset konečně rozhoupat. Jakmile ten první krok uděláte, jako mávnutím kouzelného proutku se najednou problémy rozplynou.

 

Zdraví: Krásně si v těchto dnech odpočinete na horách. Jestli je to jen trochu možné, sbalte lyže a pár nejnutnějších věcí a jeďte. Potřebujete si už pořádně provětrat hlavu. Ale hlavně si srovnáte všechny budoucí možností, které se vám nabízejí. Nejste na slepé cestě, ale před vámi je mnoho cest, jen si správně vybrat tu jedinou.

 

Vztah: Jsou za vámi nepříliš veselé situace, partner není jenom milý, jak to vypadá, když jste někde se známými. To se ale usmívá, líbí se s vámi, ale vy dobře víte, že to je jenom divadlo. Trochu se ho bojíte, není jednoduché žít se všemi jeho rozmary a náladami. Ale chápete, že každý okamžik se odvíjí do toho dalšího.

 

Volný čas: Vracíte se k činnostem, kterým jste se už hodně dlouho nevěnovali. Snad jste si říkali, že nebyl čas. Ale ten si uděláte vždycky na to, na co budete chtít. Neděláte nic z donucení, celý život je jenom skládankou priorit. To není jen o činnostech. Samozřejmě jste také s lidmi, s kterými být chcete. Jinak by život neměl smysl.

 

Rada: Neměli byste se vymlouvat, že kvůli pracovním povinnostem nemáte čas na děti. Nevzdalujte se dětskému světu, ani když nemáte vlastní potomky. Je snadné udělat krok přes čáru nazvanou dospělost a nikdy se už neohlédnout zpět. Pak přijdete o možnost postavit si hrad z písku nebo udělat čtyři slepičí, protože už to nejde.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 3, 4, 24, 28, 31, 46

 

Práce: Krásně se zbavujete své staré masky, pod kterou jste byli skoro nekonečné období schováni. Jste konečně sami sebou, to je skoro jako zázrak. Už dobře víte, co nikdy nechcete dělat, osvobozujete se od všeho, co vás dosud svazovalo. Sice to nebude snadná cesta, ale peníze si vás také najdou. Strach mít určitě nemusíte.

 

Zdraví: Pilulky a nejrůznější masti z rukou lékařů jsou sice pro tu chvíli docela dobré, protože se vám ihned uleví a vypadáte najednou zdravě. Ale je to jenom krátkodobé řešení. Potřebujete se nejprve pročistit a potom už své tělo nezatěžovat žádnými složitými jídly, ale ani žádnými starostmi. Všechno se totiž usazuje uvnitř.

 

Vztah: Už víte, kde bylo slabé místo vašeho vztahu, nyní jste o stupínek výš. Je vám oběma krásně. Vaše láska je všude kolem vás, jako by snad ani nikde nekončila. Dávat lásku a pořád jenom dávat, to je to nejkrásnější, co byste v životě měli dělat. Nezkoumejte, jak to má partne9,9 nezkoušejte zvážit, k19ik lásky dává vám.

 

Volný čas: Můžete se potkat s dávnou láskou nebo bývalým kolegou. Sejdete se na chvíli v kavárně. Mohli byste objevit možnosti budoucí spolupráce, oba máte k sobě najednou blíž. Zatím si to pořádně rozmyslete, hlavně na detaily si dejte pozor. Vypadá to na docela zajímavý projekt, který by mohl přinést prospěch oběma stranám.

 

Rada: Sny mají zvláštní kouzlo, dětská přání mohou vypadat naivně, ale pokud si vezmete do hlavy nějaký svůj sen a budete ho realizovat, zjistíte, jakou máte najednou moc. Jde to tak snadno. Člověk by si měl totiž v životě plnit svá přání, své sny. Nenechte se ostatními navádět na slepé koleje, když dobře víte, kudy máte jít.

 

© Wahlgrenis   11.1.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.