wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 7. - 13. ledna 2008             

 
Po 7.1.2008 Út 8.1.2008 St 9.1.2008 Čt 10.1.2008 Pá 11.1.2008 So 12.1.2008 Ne 13.1.2008
Magický ornament: 7. leden 2008 Magický ornament: 8. leden 2008 Magický ornament: 9. leden 2008 Magický ornament: 10. leden 2008 Magický ornament: 11. leden 2008 Magický ornament: 12. leden 2008 Magický ornament: 13. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 3, 11, 15, 18, 36, 46

 

Práce: Milostný románek na pracovišti by nyní skutečně nebyl tím nejlepším, i když řešíte ve vztahu jistý problém. Plňte si raději všechny úkoly, ale k nikomu se více nepřibližujte. Postupujte raději v rozpracovaných úkolech, ale jenom sólo. Brzy i nadřízený ocení, že jste skutečně na svém místě a daří se vám. Mohly by přijít i odměny.

 

Zdraví: Může se objevit krize tam, kde byste ji nečekali. Nastydlý močový měchýř nebo pohlavní orgány dokáží pěkně nepříjemně pozlobit. Nenechávejte své problémy dojít až na hraniční mez, zbytečně byste trpěli. Budete se muset nejspíš nějakou dobu svěřit do péče lékařů. Potřebujete hodně pít, ale také odpočívat.

 

Vztah: Jste sice odhodláni slepit ten rozbitý domeček z karet, ale nějak vnitřně to už necítíte jako to nejlepší. Nevěříte, že je tady snaha i z druhé strany společně pokračovat dál. Sice bylo zasazeno ve správnou chvíli, ale sklízet má už každý zvlášť. Někdy sen hrozně bolí, když se bortí. Člověk žije právě kvůli snům. Rozhodně ale nepropadejte depresím.

 

Volný čas: Letošní doba přeje zimním sportům, můžete se vydat na sjezdovku. Opatrní byste ale měli být na tratích, kde to tolik neznáte. Hlavně děti by se vám mohly dostat do cesty. Nedovolte, aby lyže získaly nad vámi vládu. Mějte stále všechny své pohyby pod kontrolou, brzděte. Závody s časem jsou ty nejčastější, v kterých se bohužel ale také nejčastěji prohrává.

 

Rada: Dobře cítíte, že v těchto dnech byste nemohli být dobrým společníkem na žádných akcích. Proto se raději z návštěv příbuzných a známých, které se už naplánovaly, omluvte. Doma si  v klidu můžete přečíst knížku, kterou jste dostali pod stromečkem. Nenuťte se do dialogu, když mlčení vám jde doopravdy nejlépe.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 10, 25, 27, 30, 43, 47

 

Práce: Ještě včera jste mohli mít pocit, že se vaše projekty bortí jako hrad z písku. Nyní je ale naštěstí už všechno jinak. Nabíráte rychlost i správný směr. Nemusíte se obávat, všichni vaši protivníci jsou pomalejší a hlavně stojí jinde. Teď máte zelenou jenom vy. Můžete směle plánovat i akce, na které jste si dříve netroufali. Měly by bez problémů vyjít.

 

Zdraví: Ještě pořád na tom nejste nejlépe, chtěli byste ležet, ale povinnosti vám to nedovolují. Ideální by bylo nadopovat se vitamíny, omezit tělesnou aktivitu a hodně se šetřit. Tyto dny nejsou vhodné na dovolenou na horách, vrátili byste se ještě vyčerpanější. Jak to bude možné, ihned po práci se vrhněte do postele. Pijte čaj a odpočívejte.

 

Vztah: Náhoda tomu chtěla, abyste se s partnerem zase sblížili. Nebylo to ani tak komplikované. Můžete si spolu zajít do divadla, ale program ať si zvolí partner. Mohl by mít totiž pocit, že je zase do něčeho tlačen. Nechte mu určitě absolutní pocit svobody, volnosti. Nikdy nám nikdo druhý nepatří, nesmíme si na nikoho dělat nároky.

 

Volný čas: Jestli už delší dobu uvažujete, že se vrátíte ke koníčku, kterému jste se dlouho nevěnovali, tak právě nastala ta doba. Nebojte, že to nezvládnete nebo že budete trapní. Naopak – zajděte třeba do prodejny s výtvarnými potřebami, kupte stojan, barvy, štětce. Každý má svůj styl, nenechte se spoutat učebnicemi, malujte si po svém. Brzy pocítíte krásný pocit volnosti.

 

Rada: Hrozí nebezpečí z výšek. Není to jenom závrať, kterou byste mohli pocítit, ale také je zde možnost neplánovaného pádu. Vyvarujte se proto manipulací s oknem ve vyšších patrech, rozmyslete si návštěvu rozhleden a krize by vás mohla zastihnout i při jízdě lanovky v horách. Technika není zcela bezpečná. Za týden už to bude jiné.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 11, 26, 34, 38, 43, 47

 

Práce: Nepřipusťte, abyste se stali součástí podivné hry. Nenechte se zatáhnout do praktik, které nejsou solidní, ale jenom se jako solidní tváří. Brzy by se ukázala pravá tvář a vám by to nijak nepomohlo. Držte se toho, co umíte, o čem jste přesvědčeni, že je správné. Odhadujte lidi, s kterými teprve rozjíždíte spolupráci. Nikdy nikomu absolutně nevěřte.

 

Zdraví: Kašel a s tím související chrapot už odeznívají, je vám konečně lépe. Můžete dokonce mluvit tak, že vás každé slovo nebolí. Ale raději hlasivky příliš nepřetěžujte. Mluvte jen tehdy, když to bude vyžadovat situace. Nikomu nic nevnucujte. Eukalyptus, například v podobě vonných olejů, vás může vnitřně až zázračně pročistit.

 

Vztah: Když se vám budovaná stavba s partnerem najednou rozsype jako domeček z karet, co můžete dělat? Zlobit se a křičet je sice jedno řešení, ale tím si nepomůžete. Raději věřte, že někde na vás čeká partner, který si vás dokáže opravdu vážit. Neohlížejte se do minulosti, žijte dnes a věřte budoucnosti. Jinak by z vás byl jen utrápený balíček nervů.

 

Volný čas: Dobře už chápete, jak může zvýšený hlas ublížit druhému  člověku. Vyvarujte se tomu. Zajděte si na koncert vážné hudby, vnímejte původní záměr skladatele, nechte si zázračnými tóny rozeznít celé tělo. Ideální by byly varhany v kostele. Potřebujete uvnitř své duše udělat malý intimní úklid. Tato hudba by vám mohla pomoci.

 

Rada: Dříve než sáhnete po prášcích na nervy, sejděte se s kamarádkou nebo kamarádem třeba na kafe. Takový člověk o vás ví hodně a může poradit s problémy, v kterých se zbytečně topíte. Má nadhled nad situací, zná celý vývoj. Proberte spolu všechny možností. Odcházet budete nejen s čistou hlavou, ale i nádherně pozitivně naladěni.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 10, 18, 31, 42, 45, 46

 

Práce: Ve firmě, kde jste zaměstnáni, dojde nejspíš k reorganizaci, která se dotkne také vás. Uvědomíte si, jak byl loňský rok prakticky bezproblémový. Měli jste jistý stabilní výdělek. Nyní se s vámi začíná třást židle, nevíte, co bude, ale změny vás zasáhnou. Je možný přechod na méně placenou pozici nebo doporučení pracovat na zkrácený úvazek.

 

Zdraví: Po několika dnech odpočinku byste měli začít opět normálně fungovat, ale moc dobře vám není. Nenamlouvejte si, že jste nad věcí. Vánoce byly náročné, pomalu a postupně budete zpracovávat dlouhodobější tlak. Vaše krev není zcela v pořádku. Měli byste začít s postupnou očistou, vhodné je například pití kopřivových čajů.

 

Vztah: Mezi vámi a partnerem je napětí. Jako by slova nechtěla od jednoho k druhému vůbec procházet. Můžete možná mít mezi sebou tichou domácnost. Sami tohle nijak krizově nevnímáte, protože už to je stav víceméně dlouhodobý. Chápete, že slib, který jste si dali, je neporušitelný. Fungujete spíš vedle sebe než spolu.

 

Volný čas: Nezkoumejte, kolik je vám let, i když s Novým rokem k těmto úvahám pochopitelně dochází mnohem častěji. Nepočítejte vrásky na tváři, tohle je skutečná ztráta času. Věnujte se činnosti, která vás bude bavit, vyřaďte ze šatníku oblečení, které nenosíte nebo v kterém se necítíte dobře. Nedělejte si žádné násilí, protože všechno, co prožíváte, je i vidět.

 

Rada: Pokud jste si kdysi dávno vysnili úžasné vzdušné zámky, ale nyní jste nuceni žít jinak, v kruté realitě, je jasné, že nejste příliš nadšeni. Nemáte-li dům s obrovskou zahradou, bazén ani kila zlata, pak je třeba najít v životě jiný smysl. Každý je strůjcem svého štěstí, tohle je někdy těžké přijmout, ale princové nejsou. Všechno je to jenom na vás.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 3, 4, 19, 21, 33, 46

 

Práce: Zaskočí vás podivná lež nebo pomluva, proti které se budete muset bránit. Práce musí chvíli počkat, vám jde nyní především o potrestání viníka. Pronesete plamennou řeč s vlastní obhajobu. Víte, že kdybyste tohle neudělali, neudělá to ani nikdo jiný. Naštěstí dojde skutečně k posunu a budete se moci vrátit k pracovním povinnostem.

 

Zdraví: Už je to tady. Předsevzetí z minulého týdne vám moc dlouho nevyšlo. Možná jste si s někým promluvili, každopádně zvítězila minulost. Nechápete, proč byste si měli dělat násilí, když vám vlastně nic zásadního nechybělo. Vrátíte se tedy zpět ke svým minulým návykům a budete se utěšovat, že každý stejně na něco zemřít musí.

 

Vztah: Vaše láska se odehrává trochu v jiných mantinelech, než byste ji chtěli. Přesto se nebojte, že byste ji nepotkali. Už brzy k vám váš vysněný člověk přijde a všichni z vašeho okolí zaregistrují změnu, kterou prožijete. Polibek na přivítanou bude jen prvním spouštěcím momentem v další nekonečné cestě plné citů.

 

Volný čas: Dobré by bylo, kdybyste si nechali prohřát své tělo. Možná víte o dobrém soláriu, kam si zajdete. Zavřete oči a buďte chvilku na mořské pláži, kde vás bude rušit jenom šumění mořských vln. Nic jiného takhle nešumí. Vychutnejte si tu chvíli, kdy vás nikdo neruší, než se zase vrátíte do vašeho stereotypního života.

 

Rada: Plánovat si společnou budoucnost s člověkem, kterého milujete, ale který momentálně není vedle vás, není vůbec marné. Víte o sobě na dálku, vnímáte tu zvláštní energii. Občas stačí letmé setkání a uvědomíte si, že čas kolem není důležitý. Zajímáte se jenom o ty dvě oči, hladíte ruce a těšíte se na další takovou chvíli.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 4, 13, 17, 28, 32, 46

 

Práce: Vaší pozicí v práci si jste jistí. Jednak tady už nejspíš budete jistou dobu působit a potom také víte dobře, že něco umíte. Ostatní se sice také snaží, ale vy jste v jistém směru nejlepší. A tohle také dobře víte. Můžete si občas dovolit nějaký výkyv, ale ten vám nadřízení prominou. Pokračujte dál, neohlížejte, co dělají ostatní.

 

Zdraví: Omezili jste jisté léky, které jste v minulých týdnech užívali. Nastoupili jste na novou cestu, snažíte se všechno omezující odsunout. Jste smířeni s jistým omezením, ale i tohle jste zvládli. Jste na sebe přísní. Možná jste si jen dali na počátku roku závazek, že omezíte nějaký svůj zlozvyk. Zatím to vypadá velice dobře.

 

Vztah: Ve vztahu mezi vámi a partnerem jakoby skončila nějaká pěkná písnička. Zatím ale ještě nezní žádná nová. Je ticho a oba spíš trochu vyčkáváte, co bude dál. Možná byste rádi potkali svého partnera v jiných barvách, v jiném kostýmu. Snad se dopustil chyby, kterou nyní neumíte odpustit. Zatím vyčkáváte.

 

Volný čas: Po náročném období, kdy o vás bylo hodně slyšet, máte nyní trochu odpočívat. Patříte-li mezi pódiové umělce, určitě byste měli věnovat pozornost svému hlasu. Buďte spíš sami, hodně jste se v minulých dnech rozdávali, nyní se máte jakoby zase zkompletovat. Chvilku to potrvá, ale už s tím máte zkušenost, zvládnete to. 

 

Rada: Jsou chvíle, kdy vám kamarádka nebo kamarád mohou pomoci. Například během dovolené hlídají vašeho mazlíčka nebo zalévají květiny. Ale určitě byste jim neměli nechávat klíče od vašeho domova jen tak. Přátelství má své hranice, za které se jít už nedá. Zvlášť nepohodnete-li se, pak i blízký člověk může zklamat. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 8, 9, 18, 19, 30, 46

 

Práce: Dejte si v práci pozor na mladší kolegyni. Určitě je ve firmě kratší dobu než vy, ale na rozdíl od vás má ambice někam to dotáhnout. Nestojí stranou, mluví s každým, s kým to jen jde a také o kom to jde. Zná spoustu různých vazeb. Čeká na vhodný okamžik, aby se projevila ve své plné velikosti. Držte se od ní raději dál.

 

Zdraví: Všechny zdravotní problémy, které vás ještě nedávno trápily, souvisely s vaší citovou oblastí. Jakmile si tohle urovnáte, zase vám bude mnohem lépe. Váš nejbližší člověk si procházel také výraznou krizí, ale nyní jste oba už mnohem moudřejší. Važte si jeden druhého, neubližujte si. Pak vám bude mnohem lépe.

 

Vztah: Pokud už jste rodiči, užíváte si tuto roli naplno. Hodně se vám změnil život, nějak jste najednou dospěli, skončil čas her a máte jistou odpovědnost ještě za někoho jiného. Kdyby to šlo, měli byste dětí celou hromadu, jenomže v tomto směru vnímáte omezení. Uvažujete také o jejich materiálním zabezpečení.

 

Volný čas: Nechcete si už připouštět nic, co by vás dostalo zpět do minulých problémů. V těch jste se mimochodem ocitli pouze vlastními chybami. Hlídáte si před sebou čistou cestičku, odmetáte všechny pochybnosti, lži a nehezká slůvka, která by snad chtěla vyplout z vašich úst. Tohle je už opravdu zbytečné, hodně na sobě pracujete.

 

Rada: Denně se člověk učí. Život je jedna velká škola, i když se nedochází do žádných škol a není třeba psát úkoly. Každé vaše slovo má určitou hodnotu, cenu, kterou můžete u ostatních bodovat anebo také úplně skončit. Važte pečlivě všechno, co chcete říct. Slovo, které bylo vysloveno, se už nikdy nemůže vrátit zpět.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 1, 7, 30, 32, 40, 46

 

Práce: Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Už nedávno jste narazili v jisté věci na neřešitelný blok. Tohle ale není ve vaší kompetenci, i když byste možná nějaký postup vymysleli. Vaši nadřízení o tom také vědí, postupují v této věci, jak nejlépe dokáží. Nemůžete se rozhodně tvářit, že jste chytřejší než oni.

 

Zdraví: Mírně vás potrápí žaludek, který o svátcích musel snášet vaše rozmary. Nyní budete muset začít s dietou a mírným pročištěním, abyste se hnuli z místa. Obžerství vám nesluší, najděte si zlatou střední cestu. Jídla, která vám vyloženě škodí, úplně zrušte. Ostatně začátek roku můžete vyladit do předsevzetí právě v tomto směru.

 

Vztah: Zažijete situaci, jako by vám někdo nastavil zrcadlo. Budete se sice dívat před sebe, ale pochopíte, že to jste vy. Ve vztahu k partnerovi děláte chybu, že si ho příliš poutáte k sobě. Nechtějte vědět, co dělá každou minutu, když není s vámi. Tohle se mu nemůže dlouho líbit. Lepší je darovaná důvěra, potom se bude i rád vracet.

 

Volný čas: Mohli byste se potkat s bývalou láskou, kolegou nebo spolužákem ze školy. Zajděte na skleničku něčeho dobrého, ale vzpomínejte jen na to krásné. Výčitky nechte spát. Neslibujte si další setkání. Už třeba nikdy nebude, ale měli byste mít spolu jasno, že jste si řekli všechno, co bylo pro tu chvíli důležité.

 

Rada: Půjčovat finance přátelům je sice šlechetné, ale i tady je nutné znát jisté hranice. Ve vaší blízkosti je člověk, který vás v této sféře zneužívá už delší dobu. Udělejte si s ním jasno. Pro peníze si k vám chodí už velice samozřejmě, nezkoumá, jestli je nepotřebujete. Jenom natahuje dlaň. Naučte se už konečně říkat ne.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 3, 6, 24, 29, 35, 48

 

Práce: Uvědomíte si, že bez práce nejsou koláče. Budete muset začít buď více pracovat ve stávající firmě, nebo si najdete ještě něco jiného. Postupně se také zamýšlíte nad tím, kolik vám je let, sčítáte plusy a minusy za poslední období a bilancujete. Rádi byste se dostali na špičku v jisté hierarchii, ale v tomto směru se vám nedaří.

 

Zdraví: Když pracujete, nemáte čas být nemocní. Jakmile se ale jen trochu změní podmínky, dějí se s vámi zvláštní věci. Máte najednou teplotu, jste zesláblí a nejraději byste nic nedělali. Určitě byste měli na sebe více myslet. Zaměřte se na preventivní kroky, kterými si budete co nejméně ubližovat. Vaše dosavadní postupy nejsou dobré.

 

Vztah: Ve vztahu k partnerovi máte podivné prázdno, přitom ale skrz vás láska proudí. Jste napojeni na obrovský pozitivní proud, srdce máte otevřené. Tohle je cesta, po které nyní jdete. Jste naladěni k celému světu, září z vás úžasná vstřícnost, všechno je tak krásné. Možná je trochu škoda, že váš partner si toho moc neužije.

 

Volný čas: Používáte podivné únikové cestičky z tohoto světa, ale funguje vám to. Mohou to být cigarety nebo alkohol, případně sex nebo čokoláda. Všechno jsou to kouzelné nástroje, odemykající podivný svět mimo tuto realitu. Není to nic špatného, jen byste neměli dopustit, aby tyto prostředky získaly nad vámi moc.

 

Rada: V minulosti jste používali směrem k druhým lidem několik svých tváří podle toho, s kým jste právě byli. Možná to je pro danou chvíli jednoduché, ale z hlediska vašeho budoucího vývoje byste se měli snažit masku sundat a být co nejvíce sami sebou. Zmatky do tohoto roku nepatří, máte se mnohého zbavit, tak nějak začněte.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 8, 12, 34, 38, 42, 49

 

Práce: Firma, v které pracujete, není vaše druhé já, neprožíváte osobně její úspěchy, jste jen její součást. Nejste nijak nadšeni, ale ani zklamáni, je to takový běžný průměr. Jste rádi, že přicházejí peníze, ale mnohem raději byste je měli odjinud. Stále zkoumáte, jak by daly skloubit vaše záliby s finančním tokem.

 

Zdraví: Varování přichází z hor, kam se možná chystáte v tomto týdnu. Neměli byste cestou tam jet příliš rychle, silnice budou namrzlé a nebudete sami, kdo se těší na lyže. Mohli byste se dostat ven z vozovky, odkud je návrat jen velice komplikovaný. Čas nemůžete dohonit, ale můžete nad ním získat převahu, když ho ignorujete.   

 

Vztah: Muž ve vztahu touží po něžných dotecích. Něco tady ale chybí. Jako by se vychýlila váha, přitom ale něhy jako kategorie je zde hodně. Je to bolestné poznání, ale není nutné dělat hned hororové závěry. Užijte si s partnerem na horách, sportuje, odpočívejte. Hlavně se dívejte jeden druhému do očí. Tam je napsáno nejvíc.

 

Volný čas: Chodíte po zemi s nasazenou maskou, je to pro vás nádherně pohodlný stav, nemusíte nikomu nic vysvětlovat, máte svoji pravdu, kterou neprozradíte. Ale tohle nemůže trvat věčně, jednoho dne bude třeba ukázat pravou tvář. Věřte, že to nebude krize, ale vám se nesmírně uleví. Už tenhle kostým nosíte dlouho.

 

Rada: Když jste v minulosti procházeli partnerskými vztahy, nikdy to nebylo růžové. Usilovali jste o člověka, který ale měl v tu chvíli oči pro někoho jiného. Museli jste se hodně snažit, aby vás vůbec uviděl v zástupu lidí. Pak to po nějaké době stejně skončilo. Věřte, že ještě dokážete splynout se stínem milovaného člověka.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 10, 19, 22, 24, 29, 40

 

Práce: Sice jste si ještě několik dní mysleli, že to třeba byl jenom sen, ale opravdu se nedá nic dělat. Nadřízení s vámi už nepočítají. Nejraději byste brečeli, ale nějak se vám nedostává slzí. Jste v podivné letargii, nevidíte žádný budoucí směr. Jako byste se propadli do tmavé propasti, musíte počkat, až někdo přijde a vyzvedne vás nahoru.

 

Zdraví: Problémy začnete vnímat v oblasti krku, nejdříve jako mírné škrábání, pak se vám bude hůře polykat a nakonec snad i přestanete mluvit. Ohlédněte se zpět, co jste kdy komu v jaké souvislosti řekli. Tam je totiž ten problém. Člověk si nejvíc ubližuje sám a to tak, že o tom ani neví. Neuvědomí si, jak silné dokáže být slovo.

 

Vztah: Vaše dětství  je silně spojeno s osobou tatínka, který by se pro rodinu rozdal. Bylo to ale příliš a nyní se vám to může jevit až tragicky. Takhle byste rozhodně sami dopadnout nechtěli. Pasovat se do role oběti a být v ní navíc rádi, to nemůže nikdy moc dlouho vydržet. Člověk si sám sebe potřebuje vážit

 

Volný čas: Chtěli byste si najít nějakou činnost, která by vás plně uspokojovala. Zatím jste ale na všem našli nějaké komplikace, časové, finanční nebo vztahové. Nemáte to vůbec jednoduché. Mohli byste začít s něčím doma, abyste nemuseli nikam docházet. Zvolte si třeba korespondenční jazykový kurz, začněte plést nebo vyšívat.

 

Rada: Je pro vás typické, že když máte problém ve vztahu nebo v práci, obvykle zkolabujete i zdravotně. Těžko byste tohle mohli oddělit. Ideální by pro vás bylo, kdybyste všechny své myšlenky sladili do jednoho proudu, nesmíte odbíhat, tříštit se. Však dobře víte, kde je ten největší problém, ale bojíte se to přiznat.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 5, 12, 14, 32, 41, 44

 

Práce: Před vámi se najednou objevila nová nabídka. Víte, že chcete pracovat tak, abyste nedělali nic proti své vůli, nechcete žádné násilí. Zažili jste si toho nehezkého už moc, rozhodujete se pro zásadní změnu, která má váš pracovní směr zaměřit k tomu příjemnějšímu. Už dlouho jste chodili do práce jen kvůli penězům, teď už to chcete jinak.

 

Zdraví: Není vám nejlépe na těle ani po duši. Zažíváte podivné stavy zimnice a chladu. Připadáte si jako v pasti, z které nemůžete ven. Neměli byste nyní tělo zatěžovat žádnými extrémními aktivitami, na hory se rozhodně nevypravujte. Skoro celou dobu byste jenom proleželi. Napomohou vám léky, ale jenom čas.

 

Vztah: Váš stabilní partnerský vztah může být narušen jistou třetí osobou. Zatím je to jenom nepatrný náznak, nic se ještě neděje, ale varování tady zaznívá. Není třeba, abyste hned partnerovi nařizovali přísnější režim, aby vám musel hlásit, kam jde, s kým a co tam bude dělat. Naopak měli byste mu nabídnou mnohem více své lásky.

 

Volný čas: Sáhněte po knížce, kterou jste našli pod stromečkem. Všechno k vám přichází s určitým vyšším plánem, nic není náhoda. Hlavně nechtějte vyzkoušet kolečkové brusle, kolo nebo nové lyže. Sportovní aktivity nejsou pro tyto dny zrovna nejvhodnější, i když si budete dávat sebevětší pozor, mohlo by dojít ke zranění.

 

Rada: Neměli byste nikdy odcházet středem, prásknout za sebou dveřmi a nečekat, co bude dál. Častokrát totiž opravdu už nic není. Vám potom zůstane až do konce života výčitka, že jste nedokázali podat ruku a najít společnou řeč. Nikdy nesmíte druhého soudit, neznáte celý příběh. Tuto roli má nad námi někdo úplně jiný.

 

© Wahlgrenis   23.12.2007


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.