wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden 31. prosince 2007 - 6. ledna 2008             

 
Po 31.12.2007 Út 1.1.2008 St 2.1.2008 Čt 3.1.2008 Pá 4.1.2008 So 5.1.2008 Ne 6.1.2008
Magický ornament: 17. prosinec 2007 Magický ornament: 1. leden 2008 Magický ornament: 2. leden 2008 Magický ornament: 3. leden 2008 Magický ornament: 4. leden 2008 Magický ornament: 5. leden 2008 Magický ornament: 6. leden 2008

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 6, 16, 20, 30, 31

 

Práce: Není vhodná doba, abyste mysleli jenom na sebe. Když budete stoupat po kariérním žebříčku, brzy se najde někdo, kdo po vás začne házet kameny. Stačí jediná dobře mířená rána a budete dole. Máte myslet na zadní vrátka, chovat se vstřícně ke kolegům a komunikovat s nadřízenými. Nemusí ale vědět zcela o všech vašich plánech a představách.

 

Zdraví: Chcete-li být zdraví, nesmíte se o své tělo zajímat, až když máte teplotu. Dbejte už nyní na prevenci, i když vám opravdu nic není. Pijte hodně bylinných čajů, dopřejte si i med. Někdy se vyplatí prolistovat staré knihy s radami našich babiček. Co dnes zasadíte, brzy budete sklízet. Chemicky připravené multivitamíny vašemu zdraví příliš neprospějí.

 

Vztah: Připadaly vám vánoční svátky nekonečné, mezi vámi a partnerem je napětí. Neměli byste ale už déle setrvávat v klamných představách. Jestli máte vedle sebe fungovat i nadále, promluvte si o budoucnossti. Oba jste chtěli společně budovat domov, nezaleknete se snad první překážky. Můžete si udělat příjemný večer a zvažte, co bude dál.

 

Volný čas: Krize s partnerem vás svazuje. Jste jinde, než byste si přáli. Na jednu stranu byste chtěli být milí a upřímní, ale cítíte, že to nejde. Jste jako ztraceni, hledáte nejen cíl, ale vůbec směr své cesty. Máte strach, že by se mohlo opakovat to, co jste si už prožili. Do toho se vám ani trochu nechce. Jste opatrní. Ničím si neubližujte, dělejte jen to, co vám dělá dobře.

 

Rada: Skončil-li vám jeden životní příběh, nemá smysl se pokoušet udržet jej za každou cenu. Poděkujte za prožité zkušenosti, i když nemusely být zrovna ideální, a svobodně se posuňte dál. Každá životní kniha se skládá z mnoha příběhů, jsou jako jednotlivé listy, které se po přečtení musí vždy otočit. Jinak byste zůstali pořád u první kapitoly.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

 

Šťastná čísla: 5, 27, 30, 42, 45, 47

 

Práce:

V práci budete předávat zkušenosti novému kolegovi, zdá se, že dostáváte více důvěry. Dejte si ale pozor na reorganizaci ve firmě, která by se mohla dotknout i vás. Nic ale není tak černé, jak se zdá na první pohled. Jste silnější, než si myslíte, nebude to krize, ale spíše posun do vyšší kategorie. Dbejte na plnění stávajících povinností, hlídejte si termíny. 

 

Zdraví: Máte naprosto hmatatelný pocit, že vám chybí energie. Jen těžko se dostáváte ráno z postele, pomalu rozhýbáváte své tělo. Kdyby to šlo, věčně byste spali. Ideální by bylo sbalit se a odjet někam na hory, kde nad vámi není bič z povinností a také se lépe dýchá. Musíte-li zůstat v práci, dbejte hlavně, abyste neprochladli. Mohly by se dostavit komplikace.

 

Vztah: V minulých dnech jste podcenili vazbu k partnerovi, nic není samozřejmé, budete muset znovu nastartovat svoji lásku. Vypadá to zatím, jako by se mezi vámi projel válec a všechno hezké zrušil. Ale i tráva se po dešti opět narovná. Snažte se, můžete například přijít zcela netradičně s dárkem po Vánocích. Nevadí, že partner nemá svátek ani narozeniny.

 

Volný čas: Po volných dnech se jen složitě dostáváte do běžného rytmu. Budete se ale muset chtě nechtě přeprogramovat, dovolená skončila, máte před sebou spoustu povinností. Nezapomínejte na rodiče a prarodiče, ozývají se vaše kořeny. Pokud jste se za nimi nedostali o Vánocích, nevymlouvejte se na čas. Zajděte si do divadla.

 

Rada: Ženy nad třicet let, které mají pocit, že jim tikají biologické hodiny, by si měly najít trochu jiný program. Problém není v samotném otěhotnění, ale v nich. Chybí tady totiž tak důležitá láska k sobě. Jakmile se nemáme rádi, nic hezkého z nás nevyzařuje a nemůže ani nic hezkého přijít. Tohle ovšem neplatí jenom pro ženy. 

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 2, 16, 36, 40, 43, 47

 

Práce: Začátek roku jste v práci začali vesele. Jako byste hned první den přišli s tím, že neztratíte ani jednu minutu, aniž byste nezažili něco veselého. Dlouho vás zajímá osoba, která teprve nedávno nastoupila. Vaše oči se už několikrát potkaly, ale k rozhovoru nedošlo. Jako dobrodružství to vypadá sice zajímavě, ovšem flirt na pracovišti si rozmyslete.

 

Zdraví: Nepříjemný kašel vás ještě pár dní potrápí. Zkuste užívat pětkrát denně lžičku medu a pijte dostatek čajů s citronem. Venku noste šálu. Léto vypadá jinak. Odpočívejte, buďte v teple a hodně spěte. Krizovým situacím se vyhýbejte, mluvte jen s takovými lidmi, s kterými si máte co říct. Návštěvy si raději domluvte na jindy, až vám bude lépe.

 

Vztah: Nemáte-li stálého partnera, pracoviště ale skutečně není nejvhodnějším místem k seznamování. Takový citový vztah není možné udržet jen tak v odpovídajících mantinelech, často musí zamilovaná dvojice zaměstnání opustit. Nejste sví, každý si kolem sebe buduje nenápadnou zeď. Ideální je seznámit se s partnerem jinde, na neutrální půdě.

 

Volný čas: S partnerem jste to neměli v minulých týdnech jednoduché, proto máte v sobě určitou bariéru, abyste teď případně něco nepodcenili. Ne, nic vám neuteče. Novoroční předsevzetí jsou sice na první pohled zajímavá, ale většinou jen proto, že se obvykle neplní. Nechtějte být pevní jako skála, docela vám sluší srdce. To vaše opravdu umí milovat.

  

Rada: Pokud jste při předvánočním úklidu objevili tajemství, které jste před lety ukryli na tajné místo, a to jste samozřejmě mezitím zapomněli, nesmějte se. Každé tajemství je posvátné. Má svou duši, ať už se jedná o první milostný vzkaz anebo minci, co jste našli při prvním rande. Jsou to miniaturní, moc důležité střípky vašeho života.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 5, 10, 16, 23, 35, 37

 

Práce: Nejspíš jste v práci na takové pozici, kterou si bohužel zasloužíte, takže nic moc. Víc už očekávat nemůžete, dokonce i další finanční růst by byl spíše překvapením. Nejste příliš ambiciózní, pracujete jen tak, jak se to od vás očekává. Jen těžko byste dokázali svého nadřízeného něčím překvapit. Jak jste si zvolili, tak to máte.

 

Zdraví: Rádi byste, aby všechny vaše orgány fungovaly, jak mají. Ovšem vlastním přístupem k sobě samým si už dlouho ubližujete. Jste jako malé děti, nenapravitelné, které udělají chybu, i když jsou předem dospělými varovány. Zbytečně si ubližujete, mockrát se spálíte, přestože například dobře víte, že hrnce na sporáku jsou horké.

 

Vztah: Rádi byste darovali partnerovi křídla, jenže nemáte jistotu, jestli by se pak vrátil. Je mezi vámi neustálý boj. Nakonec zůstáváte spolu, pojí vás povinnosti, ale uvědomujete si, že je to jenom jedna velká past, v které se oba dlouhodobě a zcela zbytečně trápíte. Potřebovali byste si od tohoto vztahu odpočinout, být tak měsíc sami, hned by vám bylo lépe.

 

Volný čas: Moc volného času si neužíváte, je na vás spousta úkolů a stereotypních činností, které by nikdo jiný neudělal. Dokonce máte chvílemi pocit, že ani nad vámi nevychází slunce, že jste v podivné tmě, bez radosti. Jenomže tuhle černou oponu jste si nad sebou zatáhli sami, byla to vaše volba, proto se nyní příliš nedivte. Je čas ji odhrnout.

  

Rada: Nejste-li maximálně spokojeni ve vztahu, a vnitřně tušíte, že z něho jen tak ven nemůžete, udělejte si čas na kamarádku nebo kamaráda, kterým se budete moci svěřit. Takhle se dá ten těžký úděl snést. Bude to sice jenom krátkodobá úleva, ale potřebujete být ubezpečeni, že nejste tak úplně na nic. Uslyšíte uznání a obdivná slova, věřte jim.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 1, 8, 21, 24, 36, 48

 

Práce: Po silvestrovských oslavách přicházíte do práce s velice dobrými pocity. Těšíte se nejen na kolegy, ale i na práci. Delší pobyt doma vám nesvědčí. Potřebujete vnímat od ostatních obdivná slova, jste člověkem na svém místě. Předstoupíte s novým návrhem nebo změnou, které mohou posunout celý chod vaší firmy. 

 

Zdraví: S novým rokem jste si konečně dali předsevzetí, nad kterým už dlouho uvažujete. Sice teď není nejvhodnější doba k takovým zásadním rozhodnutím, ale zkusit to můžete. Chtěli byste se odstřihnout od zlozvyku, který vás v podstatě výrazně ovládá. Měli byste se rozhodnout tento krok udělat ve dvojici s někým, kdo je na tom podobně.

 

Vztah: Dva lidé, kteří mají vedle sebe fungovat, se neustále od sebe učí. Nezáleží na rozdělení rolí, kdo je učitel a kdo žák. Přijímejte zvláštní energie, vnímejte řeč těla, není nutné vždy jen poslouchat prázdná slova. Je toho mezi vámi víc, ale někdy už ztrácíte sílu toho druhého poznávat. Připadá vám dost komplikovaný.

 

Volný čas: Zvolili jste si náročnou cestu, kolem vás je spousta lidí, kteří vám nepřejí. Chtěli byste stoupat na vrchol v tom pomyslném žebříčku, ale zatím to tak nevypadá. Budete se muset ještě hodně učit, abyste se odrazili od země. Energii se naučte čerpat z přírody, ideální jsou pro vás východy a západy slunce, to vás nabíjí zcela zázračně.

  

Rada: Někdy vnímáte jisté projevy sympatií, vzájemné doteky nebo polibky, jako strojenou hru, jako divadlo, které v porovnání se životem není pravdivé. Chtěli byste svůj život mít absolutně čistý, sladěný s tou úžasnou krásou, o které jste četli v tlustých románech. Čekáte na svůj příběh. Nechcete nic, co by nebyla pravda.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 11, 27, 28, 29, 30, 33

 

Práce: Po vánočních svátcích jste se do práce skutečně moc těšili, ne ani tak na vlastní úkoly a rozpracované projekty, které jste už loni nestihli řádně dokončit, ale na jednu jistou osobu. Jsou mezi vámi již delší dobu vzájemné sympatie. Scházíte se nejspíš i v mimopracovní době třeba na kávu, máte hodně společného. 

 

Zdraví: Jste plni energie, potíže, které vás trápily, jste překonali. Jste naladěni na nový rok, začíná pro vás důležité období. Máte pocit, že se starým rokem odešlo všechno trápení a začínáte novou, mnohem lepší etapu života. Všechno před vámi má punc neokoukanosti, radosti. Těšíte se na to. Minulé období už neplatí, radujete se z dneška.

 

Vztah: Vztah mezi vámi a partnerem nijak neřešíte. Netrápíte se jím, je to, jako byste ho nechali tak, aby se vyvíjel, jak to půjde. Nechcete sem vnášet vlastní vůli, očekáváte, že se případně to, co se má změnit, změní se samo, bez vašeho přičinění. Budete ale muset s tímto postojem počítat s následky, které vás jistě již brzy neminou.

 

Volný čas: Nechcete si už dělat žádné násilí. Programově jste se rozhodli prožívat tento rok bez jakéhokoli omezování. Minulé roky vás poučily, víte, co už nikdy nechcete zažívat. Každá zkušenost je k něčemu dobrá. Je zřejmé, že tato cesta je nejlepší, na kterou jste se mohli vydat. Dělejte si cokoli, dobře víte, co to bude.

  

Rada: Kdykoli o něco přijdete, můžete si být jisti, že už v nejbližších dnech buď dostanete něco ještě mnohem lepšího, nebo pochopíte, že tahle ztráta vás ani málo nebolí. Všechno je totiž k něčemu dobré, nic není náhoda. Nemá smysl brečet nad rozlitým mlékem. Vždy vám může být ještě hůř, než se momentálně cítíte. 

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 2, 3, 4, 12, 25, 47

 

Práce: Vám se do pracovního procesu po dnech strávených doma příliš nechce. Tušíte, že na vás budou kladeny další úkoly. Nemáte tady pevnou pozici, abyste si mohli diktovat své podmínky, musíte trpělivě snášet pokyny nadřízených. Přesto si rozhodujete nepřipouštět si už do budoucna žádné krizové momenty. 

 

Zdraví: Chtěli byste si dát závazek, jak už to bývá. Začal se psát nový rok a vy chcete vystupovat jinak. Hodláte omezit všechno, čím jste si dosud škodili. Tušíte, že to možná nebude tak snadné, rozhodně neočekáváte zásadní řez. S komplikacemi počítáte, víte, že člověk si musí něčím projít, aby si mohl sám sebe vážit.

 

Vztah: Partnerskou krizi jste řešili nedávno, teď už se jen snažíte všechno pěkně uhladit a zase si užívat tu hezčí stránku. Vyříkali jste si spolu nejspíš všechno pěkně ostře, ale vzduch se vyčistil, takže nyní byste už měli začínat se zcela jiným základem. Nemáte rádi nejasnost a lež. Mantinely hodláte akceptovat oba.

 

Volný čas: Dobré by bylo, kdybyste začali studovat, abyste v práci udělali lepší dojem. Víte, že vám je stále šlapáno na paty, chce se po vás větší výkon, ale už jste se dostali na hranice svých možností. Chápete, že dál už to moc nepůjde. Proto se porozhlédněte po možnostech studia, rozhodně na to máte.

  

Rada: Dřevo může mít spoustu uplatnění. Dá se z něho postavit dům, ale taky si zatopíte, když je vám zima. Každopádně byste vždycky měli vybírat takovou možnost, která je pro vás výhodnější. Poslední dobou se až příliš rozdáváte. Nejste jenom posledním v řadě, který chrání předposledního. Máte přeci i svůj názor.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 2, 9, 21, 34, 41, 47

 

Práce: Do pracovního procesu se vracíte bez zvláštního nadšení. Budete pokračovat tam, kde jste loni skončili, nečekají vás žádné náročné změny ani přesuny. Menší krizi zažijete s kolegou, který během dnů mezi svátky mohl pracovat na vašich projektech. Zjistíte menší nesrovnalosti, ale vyřešíte to celkem v pohodě. 

 

Zdraví: Je pravděpodobné, že byste jistý zdravotní problém už měli nejraději za sebou. Připadá vám jeho odstraňování zbytečně zdlouhavé. Ovšem uvědomte si, že nic se neděje náhodou, že všechno se řeší krok za krokem ve správnou chvíli. Nic nemůžete uspěchat, pokud čas k tomu ještě nenazrál. Buďte tedy trpěliví.

 

Vztah: Krize ve vztahu mohla vzejít z rozdílných postojů k vašim a partnerovým rodičům. Možná chtěl s nimi o Vánocích trávit více času než vy. Každopádně se přes tohle pokuste přenést, začíná nový rok, tak si ho hned nekomplikujte, vlastně o nic nejde. Je před vámi mnoho krásného, na minulé komplikace zapomeňte.

 

Volný čas: Možná byste si mohli naplánovat na několik dní dovolenou na horách. Tam si s partnerem ujasníte další plány, navíc si odpočinete od města a můžete si krásně zalyžovat. Sportovní vyžití jste v posledních měsících nechávali stranou. Neměli byste ale odjíždět v úplně novém autě a ani červená barva není ideální.

  

Rada: Zapomeňte na konflikty, které jste řešili na konci loňského roku. Začněte raději s čistým štítem. Všechny nedokončené rozhovory s jednotlivými členy rodiny, přáteli a známými byste měli dořešit, aby mezi vámi a okolním světem nevznikala zbytečná bariéra. Časem by se přes ni moc složitě přelézalo.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 5, 8, 15, 36, 37, 40

 

Práce: S právě skončenými svátky si příliš hlavu nelámete. Ono nějak bylo, nějak bude. Jste rádi, že jsou už za vámi a můžete se opět pustit do další práce. Ostatně to, co děláte, vás baví mnohem víc než vysedávání u stromečku. Ve vaší práci hraje důležitou roli krása a umění, žijete pro vnitřní pocit, že tohle je správné. Do ničeho se nenutíte.

 

Zdraví: Nemáte úplně srovnané své trávicí procesy. Jídlo máte rádi, tak jste si přes Vánoce dopřávali, ovšem někdy až příliš. Měli byste se začít šetřit, právě nyní je vhodná doba na menší dietu. Nemusíte hned hladovět, ale dopřejte si více tekutin. Ty odplaví nejhorší škodliviny. Časem byste mohli trochu omezit uzeniny.

 

Vztah: Jsou mezi vámi a partnerem zvláštní jedy z minulosti, něco jste asi nedořešili. Přesto jste odhodláni začít tento rok s čistým štítem, máte v rukou správný klíč a chcete všechno, co sem nepatří, zamkout a nechat někde na půdě. Novoroční předsevzetí jsou sice dobrá, ale znáte se. Neslibujte, co nemůžete dodržet.

 

Volný čas: Čekáte, jako by měla vyjít vaše hvězda, ale je nějak zataženo. Diváci, kteří by se měli na tu vaši záři dívat, jsou nejspíš doma a sledují peruánskou telenovelu. Nemůžete nikoho nutit, aby měnil svůj program, když se mu nechce. Ale jsou jiné cesty, kudy to půjde. Jen k nim budete muset nazrát a pěkně pomaloučku.

  

Rada: Když chcete stavět dům, nesmíte do toho jít jenom s mužskými energiemi, například jen jako zedník. I tady je třeba nechat místo pro růže. Stejně tak v životě má prostor rozum i srdce, ani jeden z nich nevládne. Nepokoušejte se o to ani vy. Jste ve stejné rovině s ostatními, nemáte vládnout, ale spolupracovat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 2, 20, 21, 23, 26, 37

 

Práce: Po několika volných dnech se vracíte do pracovního procesu bez výrazného nadšení. Jste hodně odevzdaní, jako byste věděli, že jinou možnost nemáte. Přesto ale přicházíte s výbornými nápady, které teprve zrealizujete. Důležité je propojení na jistou sblíženou osobu, s kterou si můžete všechno důkladně probrat.

 

Zdraví: Neměli byste v těchto dnech prochladnout, jste na zimu hodně citliví. Noste čepice, šály, nohy si udržujte v teple. Dávejte si pozor na náledí, mohli byste uklouznout a zbytečně se poranit. Hlava v oblasti za očima vás bude trápit jenom do poloviny týdne. Potřebujete pít hodně tekutin, hlavně čajů. Kávu omezte.

 

Vztah: Do nového roku vstupujete se závazkem, že už nechcete zažívat žádné krize. Jste naplněni novým očekáváním, radostí a smírem. Sice si uvědomujete, že v minulosti něco ošklivého mezi vámi a partnerem proběhlo, ale k tomu se už nehodláte vracet. Doufáte v lepší budoucnost, podepisovat se pod to zrovna nemusíte.

 

Volný čas: Svítit si svíčkou v tunelu je docela zbytečné, když na obloze nad vámi svítí slunce. Vyjděte ze své tmy a uvidíte kolem sebe krásu. Možná máte pocit, že vám chybí někdo, s kým byste si mohli popovídat. Můžete sice sáhnout po knížce, ale telefonní čísla na kamarády, kteří vás rádi uvidí, znáte taky.

  

Rada: Krizový okamžik neřešte skokem z okna, to by nebyl dobrý začátek nového roku. Je mnoho způsobů, jak odejít ze života, a jsou tak snadná a lehko zrealizovatelná, ale největší umění je zůstat tady a žít. Poslední zvonění čeká na každého, nebojte. Nikdy nesmíte sahat na ty přesýpací hodiny a určovat času jeho běh.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 6, 23, 32, 40, 47, 48

 

Práce: Doma jste si užívali nádherné chvíle s rodinou, jen neradi se zase přeorientováváte na pracovní režim. Vyloženě se vám nechce pracovat. Neradi ráno vstáváte, navíc venku je tma, na nic se netěšíte. Dokonce vás napadá, že byste mohli být nemocní, abyste si ještě trochu odpočinuli. Ale někdo přeci jen pracovat musí.

 

Zdraví: S vlastními myšlenkami ohledně onemocnění si moc nezahrávejte. Mohlo by to být totiž rychlejší, než si všechno vůbec stačíte srovnat v hlavě. Všechny myšlenky se postupně zhmotňují. Nezáleží na tom, jestli si něco přejete k dnešnímu dni, ale nastartovali jste postupnou realizaci. Vypadá to na zbytečné zranění.

 

Vztah: Mezi vámi a partnerem se už pár týdnů táhne jakási krize, je větší, než si myslíte. Přesto se ale snažíte tuto rozbitou vázu slepit. Možná máte prošlé lepidlo, anebo jste ho ještě nerozbalili, každopádně ale teď se žádné ozdravující procesy konat nemohou. Oba jste trochu jinde, nejdřív se vůbec musíte potkat a pak teprve něco řešit.

 

Volný čas: Jestli má váš otec novou partnerku, nesmíte se před ní na celý život uzavírat. Většina  manželství se nepovede, nesmíte si hrát na soudce a ze svého pohledu odsuzovat, co se děje jinde. Jste totiž úplně stejní herci, nemáte vyvýšenou pozici, i oni by se mohli divně dívat na vás. Naučte se všechno přijímat pozitivně.

  

Rada: Postihla-li vás živelní katastrofa, jste určitě v mnoha směrech jiní. Naše oblasti zaháhla už několikrát velká voda. V takových chvílích chápete, co se vám dřív zdálo nepochopitelné, ptáte se na mnohé otázky, ale odpověď nepřichází. Snad je to jen přízrak lidských vin. Už nikdy nikdo nebude, kým byl před povodní.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

 

Šťastná čísla: 2, 7, 27, 30, 33, 39

 

Práce: Pro vás začátek roku není veselý. Firma má problémy a s několika pracovníky se bude muset rozloučit. Vy jste nejspíš mezi nimi také. Zaskočilo vás to, nic takového jste nečekali. Máte najednou brouka v hlavě a řešení nevidíte. Kolem vás je mnoho překážek, které vám brání realizovat se v tom, co vás baví.

 

Zdraví: Je sice dobré dávat si do života občas nějaké závazky, ale otěhotnění by do této kategorie patřit nemělo. Mnozí budoucí rodiče si tento úkol ale z nepochopitelných důvodů takto staví. Miminka přicházejí až ve chvíli, kdy nastane jejich vhodná chvíle a také si vybírají své rodiče. Někdy dlouho čekají, než se u nich něco změní.

 

Vztah: Nejste úplně vyladění, mezi vámi se na konci loňského roku stalo něco, co ještě nebylo ideálně vyžehleno. Neupřímnost vnímáte zvlášť před usnutím, kdy máte prázdnou náruč. Nedokážete ale zatím tyhle bariéry v sobě překonat. Čekáte, že se s vámi začně usmiřovat partner, ale na to zatím není vhodná doba.

 

Volný čas: Potřebovali byste vystoupit z těch stereotypních a naprosto nudných kruhů, v kterých jste už dlouho. Zajděte si třeba do divadla, kde jste už nebyli jistě několik let. Udělejte si radost, nevymlouvejte se, že nemáte co na sebe. Hru si vyberte podle srdce, co by se vám tak líbilo, případně si nechte poradit od kamarádky.

  

Rada: Zvažujte pečlivě každé slovo, které vyslovíte. Člověk, který vás poslouchá a třeba vás ani nezná, bude věřit všemu, co řeknete. Neví, co myslíte jen tak v žertu a co vážně. Se slovy si jen tak hrát nesmíte. Dokáží někdy hodně ranit. Proto všechno, co říkáte, berte skutečně vážně. Každé slovo je jako perla.

 

 

© Wahlgrenis   23.12.2007


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.