wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

U mé postele stál manžel, vypadal jinak než ve skutečnosti a měl rohy


Dobrý den Milá Wahlgrenis,
chtěla bych Vám napsat o věcech, které se u nás poslední dobou dějí. Cítím, že zde někdo je. Zhasla žárovka, která není nijak poškozená, slyším různé zvuky...
V pátek v noci jsem se probudila a viděla jsem u mé postele mého manžela, ale vypadal jinak než ve skutečnosti a měl rohy. Usmíval se na mě a řekl mi: "Já jsem čert."
Já jsem mu myšlenkou odpověděla: "Říkala jsem ti, ať si ze mě neděláš srandu, protože se podívám vedle sebe a ty tam budeš klidně spát a já se budu bát protože budu vědět, že to nejsi ty."
V tu chvíli jsem se podívala opravdu vedle sebe a manžel klidně spal, lekla jsem se a rychle jsem se podívala zpátky na toho muže, ale už tam nebyl. Potom jsem ležela a dívala se na strop. Ten se začal tak divně hýbat, jako když se v mraveništi hemží mravenci. Když jsem se na to dívala, tak asi zvenku jsem slyšela tak hrozně strašidelně kvílet kočky. Podívala jsem se na okno a řekla jsem: "Pane Bože."
Potom všechno utichlo, i ten strop už se nehýbal. Chvíli jsem ležela ochromená strachem, ale za chvíli jsem se uklidnila.
A řekla jsem si že strach má velké oči a že už asi blbnu. Vtom se rozsvítila televize. Myslela jsem si, že jsem asi přitlačila záhlavkem na ovladač a ta se rozsvítila. Ale to se nemohlo stát, protože ovladač byl daleko od mého záhlavku.
Něco mi říkalo ať se dívam co v televizi hraje, že to má pro mě možná nějaký význam. V televizi hrál asi nějaký film.
První, co jsem viděla byl záběr na nějaké andělíčky z kamene. Potom sjela kamera dolů po náhrobním kameni a u něj byla rakev s květinami a okolo seděli pozůstalí. Je to nějaké varování?
Dnes v noci jsem se vzbudila a televize byla znovu zapnutá, a zase na tom prvním programu.
Vyslala jsem myšlenku, že jestli je tam nějaká dušička, tak že ji prosím, jestli se mi ukáže ve snu. Jenže si vůbec nemůžu vzpomenout, co se mi zdálo.
S kyvadlem jsem to zkoušela před pár dny, komunikace mi byla dovolena, bylo mi sděleno, že je tam nějaká dušička, ale potom se mi jen ukazovalo, že není vhodná doba, že mám komunikaci ukončit. Bolela mě ruka, ve které jsem držela šňůrku s prstýnkem.
Komunikace je u nás problém, protože vždy může někdo přijít, nebo v noci může vejít manžel nebo jeden z mých synů.
Prosím Vás Wahlgrenis, můžete mi napsat, kdo tady je, jestli je tady dobrá dušička nebo jak jinak můžu komunikovat?
Předem Vám velice děkuji za Vaši odpověď.
Mějte se hezky
Lucka 18.01.2010

© Wahlgrenis 18.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.