wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Co je to ´černá koule´?


Dobrý večer paní Wahlgrenis,
moje známá se zúčastnila Vaší akce v Prachaticích a byla nadšena. Mluvily jsme spolu skoro o všem, co se tam odehrávalo. Připadalo mi to opravdu zajímavé... Ale chtěla bych se zeptat na jednu věc.
Říkala mi, že jste ke konci tohoto setkání dělala výklady lidem a přitom jste ostatním ukázala své pomůcky, které k Vám přišly. Rozdělila jste je do stanovišť a na každém místě jste k nim něco vyprávěla. Vlastně jste tak prý učila, jak se s nimi pracuje...
Moje známá byla právě tam, kde jste ukazovala malé černé kousky - snad nějaké čtverečky, které se dohromady údajně jmenují ´černá koule´. Nikde jsem se s ničím podobným nesetkala. Mohla byste mi napsat, co to je a k jakému výkladu to používáte?
Předem Vám děkuji za odpověď.
Vladimíra 15.02.2010

Milá Vladimíro,
je pravda, že tzv. černou kouli s sebou často na akce nevozím. Informace ke způsobu, jak se s ní pracuje, jsou uvedeny v sekci věštecké pomůcky .
Možná je třeba ještě doplnit, že jednotlivé čtverečky a výseče se obracejí po původním rozložení podle svislé osy, aby se neporušila poloha slova.
To může být tedy v jedné ze čtyř poloh, které naznačují přítomnost, minulost nebo budoucnost, ale také opačný význam (negaci).
© Wahlgrenis 16.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.