wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

PRINCEZNA: Domečky... aneb můj domov

Miloučká Wahl,
ani nevím, jak začít.

Možná si půjčím citát, který jsi umístila na Asistentce:
"Učitel ti může otevřít dveře, ale vstoupit do nich musíš ty sám."
A já Ti musím poděkovat za další otevřené dveře!
Tys naznačila, já zkusila a výsledek je zase na světě :-)) .
Po srdíčkách, která odhalují naše vnitřní prožívání, a po lodičkách, kde se odrážejí vztahy s našimi nejbližšími,

jsou tady domečky - symboly našeho domova, symboly prostředí, jenž nás obklopuje, ovlivňuje, naplňuje radostí, smutkem, povznáší či ubíjí...symboly toho, jak vnímáme okolní svět a jak okolní svět vnímá nás...
Opět by mě na začátku nenapadlo, co všechno bude možné z obrázků vyčíst.
Přesto nepřestávám děkovat za možnost setkat se s automatickou kresbou Jitřenky a Sírie (která mě naučila prvním základům).

Obě jsou pro mne velkou inpirací.

A nepřestávám se obdivovat všem, kteří tak nádherně kreslí, jako je Majoka, Michaelka anebo Katka - od které mám velmi hezký obrázek.
S láskou a obrovským DÍKY - Tobě.
Princezna 19.4.2009

Pro inspiraci Ti popíšu první dva obrázky:

 

Základy tohoto domova jsou postaveny na duchovní víře. Duchovno vyplňuje nejen celý prostor obydlí, ale společně s láskou je i tím, co poutá jeho obyvatele k životu tady na Zemi. Návštěvy jsou zde přijímány s láskou. Okolní prostředí je vnímáno jako místo pro vzájemnou komunikaci nejen mezi lidmi, ale především s jemnohmotným světem. Jistotu tomuto domovu dodává dobrá intuice a další poznávání souvislostí života. Domov je chráněn velkou zdí, postavenou s citem a s uvědoměním si především sama sebe. Za zdí zůstala jen vadnoucí láska, něco skončilo... Tato velká změna přinesla do života čerstvý láskyplný vzduch, novou energii k další komunikaci a urychlení vývoje nejen této komunikace. Problémy, které stály v cestě byly vyřešeny a budoucnost je vnímána s vědomím, že v tomto domově kvete Láska.

   
Tento domov je postavený nešťastně už od základů. Přestože již na počátku všeho byly vnímány určité problémy, od budování společného domova to neodradilo. Na společnou cestu, kde nebylo mnoho energie, byla snaha položit lásku. Ale zázrak se nekonal... Vznikl domov, kde na povrchu byly problémy a uvnitř, bohužel, prázdno. Jako by odcházely i všechny jistoty... Kdo sem zavítá, možná si dobře popovídá, ale jinak je uvnitř i kolem prázdno, NIC.... I okolní svět je vnímán pouze po materiální stránce. Energie zůstala někde v minulosti. Pokud se "cosi" nezmění v pohledu na žití zde na Zemi, vypadá to, jako by to měl být úděl nebo "osud", žít v neustálých problémech.

 

© Wahlgrenis   19.4.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.