wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop květinový


Wahlgrenis

Levandule (21. 3. - 20. 4.)

 

Vlčí mák (21. 4. - 21. 5.)

 

Tulipán (22. 5. - 21. 6.)

 

Kopretina (22. 6. - 22. 7.)

 

Slunečnice (23. 7. - 23. 8.)

 

Lilie (24. 8. - 23. 9.)

 

Chryzantéma (24. 9. - 23. 10.)

 

Leknín (24. 10. - 22. 11.)

 

Růže (23. 11. - 21. 12.)

 

Hořec (22. 12. - 20. 1.)

 

Narcis (21. 1. - 19. 2.)

 

Pomněnka (20. 2. - 20. 3.)

 

Květinový horoskop bude vycházet od ledna 2012 na portále Magazin zahrada, a to ve čtvrtek, vždy na následující týden.

Tyto horoskopy budou spuštěny ve čtvrtek 5. ledna 2012.



Květinový horoskop na týden od 5. do 11. ledna 2012:

Levandule (21. 3. - 20. 4.)
Pravděpodobně se po několika minulých varováních budete muset už definitivně rozloučit s jednou svou známou. Dlouho jste se snažili dopátrat ke kořenům vašich problémů. Začínáte nyní jinak, bez ní. Nesmíte ale plakat, zažíváte naopak zvláštní znovuzrození, vaše pomyslná stavba začíná růst, má pevné základy. Otevírá se před vámi nová cesta, uvědomujete si více sami sebe, jste si najednou jakoby jistější. Konflikty minulých týdnů vás zbytečně oslabovaly. Připravte se na konkrétní odměny.

Vlčí mák (21. 4. - 21. 5.)
Vstupujete do nového roku s nepříliš radostnými pocity. Určitě vám není do zpěvu. V jistém smyslu jste si sáhli na dno svých možností. Současně to vypadá, jako byste kolem sebe provedli ostrý řez, někdo z vašeho života zmizel. Z toho vám není nejlépe. Připadáte si příliš sami, tento člověk vám chybí. Ale rozhlížet se a porovnávat, jak to mají ostatní, nemá v tyto dny smysl. Nejraději byste vrátili čas zpět do období, kdy bylo všechno v pořádku. Vnímáte chyby, kterých jste se dopustili. Tento člověk se ale neobjevuje. Není vám dobře na duchu ani na těle.

Tulipán (22. 5. - 21. 6.)
Jste v podivném stavu, jako byste současně chtěli být sami sebou, ale přitom také v týmu, kde se na vás každý obrací s radou o pomoc. Připadáte si nenahraditelní. Vystoupali jste na pomyslném žebříčku hodnot pěkně nahoru. Všechno se vám daří, ostatní tleskají. Problémy, které jste zažívali, jsou už dávno minulostí. Otočili jste list ve své osudové knize, jste najednou v jiném příběhu. Možná jsou kolem vás jiní lidé, možná jste na jiném místě. Máte ze sebe dobrý pocit.

Kopretina (22. 6. - 22. 7.)
Je-li za vámi rozchod s partnerem, buďte rádi, že tento příběh skončil. Člověk, který s vámi žil, je už jinde. Návrat není možný, přes konflikty, které jste spolu zažívali, se potřebujete dostat dál. Nesmíte se ale ohlížet stále do minulosti, tam na vás štěstí nečeká. Podaří-li se vám odemknout své srdce, už brzy byste se mohli seznámit s jiným člověkem. Pak teprve pochopíte, že to, co jste dosud žili, život vlastně nebyl. Otevírá se před vámi brána do nových světů.

Slunečnice (23. 7. - 23. 8.)
Jste-li před krokem do neznáma, nesmíte mít strach. Všechno zvládnete, nevracejte se už zpět. Možná jste postoupili ve vašem profesním žebříčku, prošli jste důležitou zkouškou, čeká vás náročnější práce nebo odjíždíte do zahraničí. Věřte si, tam na druhé straně na vás čeká blízký člověk, nabídnutá pomoc, jistota. Neobávejte se nové spolupráce, nesmíte podlehnout pochybám. Směle se rozběhněte vstříc novým projektům. Tato cesta je pro vás důležitá, tentokrát bodujete jen sami za sebe.

Lilie(24. 8. - 23. 9.)
Kolem vás se vytvářejí nové věci nebo jste u nových začátků. Tyto dny jsou také velice příznivé, uvažujete-li o své budoucí rodičovské roli. Neohlížejte se v těchto plánech na druhé, nemusíte se nikoho na nic ptát. Na program pravděpodobně přijde konfrontace mezi ženami více generací. Neměli byste si trvat na svém, vítězí umění dialogu, vyslechněte si i druhou stranu. Někdy může mít pravda více tváří. Dejte na intuici, poslouchejte své srdce. Bojové šípy raději ukliďte.

Chryzantéma (24. 9. - 23. 10.)
Pozor, vypadá to, jako byste měli nasazené růžové brýle. Ne všechno je skutečně takové, jak se vám to jeví. Vydáváte se sice dál, ale není to pro vás úplně ideální prostředí. Připadáte si trochu jako cizinci, kteří nenacházejí podporu u domorodců. Každý mluví jinou řečí, platí tady jiné zákony. Budete si muset zvyknout na nový režim, možná na program přijdou učební lekce. To vnímáte trochu jako násilí, ale jiný postup by vás dál nedovedl. Jakmile tahle omezení přijmete, dostanete se tam, kam to dříve nešlo.

Leknín (24. 10. - 22. 11.)
Ve vašem životě se odehrála změna, která vám není vůbec příjemná. Jste naplněni smutkem až po okraj, na tanečky se zpěvy to rozhodně nevypadá. Připadáte si najednou zastaveni, nemůžete se odhodlat k dalšímu kroku, každý váš krok jsou těžký, složitý. Měli byste se na chvíli odpoutat od veškerého snažení, nedělejte chvíli vůbec nic, o nic neusilujte. Máte-li trápení s jistou starší ženou z rodiny, je pravděpodobné, že se dostanete opět na jednu vlnu a najdete společné téma.

Růže (23. 11. - 21. 12.)
Připadáte si jako oběť. Jste v okamžiku, kdy se ohlížíte za minulým obdobím a účtujete. Je vám jasné, že se budete muset zbavit jistých omezení v životě, těžko se vám dýchá. Připadáte si jako se železnou koulí na noze, letět byste nemohli ani náhodou Láska zůstala někde za vašimi zády, hodně daleko, rozhlížíte se, nevíte, kde byste ji měli hledat. Máte pocit, že se někam propadáte, jako by vám chybělo světlo a vzduch. Až dopadnete dolů, budete se ale moci konečně odrazit a pak se opět dostanete, kam až budete chtít.

Hořec (22. 12. - 20. 1.)
Pokud jste řešili mezi vámi a partnerem krizi nebo jste dokonce byli od sebe odloučení, opět by mohlo dojít k návratu. Všechno se vrací do starých kolejí, všechno je zase v pořádku. Oběma je vám hezky. Nesmíte se ale ptát, co se dělo, když jste spolu nebyli, zapomeňte na výčitky. Zaměřte se raději na společnou budoucnost. Máte toho před sebou ještě hodně. Nedělejte ale nic, o čem dopředu víte, že by s tím partner nesouhlasil. Hledejte si programy, které jsou blízké vám oběma.

Narcis (21. 1. - 19. 2.)
Nesmíte propadnout žárlivosti. Je smutné, jak se necháte znejistět pro pár okamžiků, kdy není partner s vámi. Potřebujete mít pořád přehled, co dělá. Jemu se ale tento váš zájem nezamlouvá. Tímto si zbytečně zastavujete cestu, padá závora. Zvažte, co opravdu udělat musíte a co udělat chcete. Někdy je v tom velký rozdíl. Nesmíte si projektovat plány s třetí osobou, nic takového tady aktuálně není. Vaše myšlenky ale mají sílu, dokáží se zhmotnit, proto si na ně dávejte dobrý pozor.

Pomněnka (20. 2. - 20. 3.)
Ve vašich pracovních projektech jste pravděpodobně v minulých týdnech zažili menší propad. Finance k vám nepřicházely tak, jak jste si představovali. Nyní se ale konečně dostáváte na správnou cestu, otevírají se před vámi nové možnosti. Krize je překonána. Pravděpodobně jste se rozloučili s lidmi, s kterými už další spolupráce nebyla možná. Nyní vám může do cesty vstoupit starší muž, který vám buď zprostředkuje kontakt anebo sám nabídne výhodnou práci. Neměli byste se příliš dlouho rozhodovat.
© Wahlgrenis 04.01.2012


© Wahlgrenis 17.01.2012


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.