wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Horoskop na týden od 07.12.2009 - 13.12.2009

Po 07.12.2009 Út 08.12.2009 St 09.12.2009 Čt 10.12.2009 Pá 11.12.2009 So 12.12.2009 Ne 13.12.2009

 

 

BERAN  

21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 1, 32, 33, 36, 37, 41

Práce:
Držte se osvědčených postupů, nepokoušejte se o žádné experimenty. Nic nového by teď nevyšlo. Pokračujte v tom, co znáte a do funguje. Zpomalte. Buďte na sebe opatrnější i při jízdě do práce. Rychlost by vás na kluzké vozovce mohla znejistět a auto by se stalo neovladatelné. Tak opatrně.

Zdraví:
Neprobírejte zdravotní problémy ostatních, debaty na toto téma vám nic nedají. Jsou to jenom slova, která se ale mohou zákeřně vepsat do vašeho nitra. Nemusíte znát všechny podrobnosti léčebných postupů, kterými si kdo prochází. Každá informace se totiž neviditelně zapisuje a potom vám může také škodit.

Vztah:
Udržujte vztahy s rodiči i dětmi, neutíkejte do žádných jeskyň. Ty už jsou stejně obsazené. Jste součástí větší rodiny, nezapomínejte na to, zvlášť v tomto předvánočním čase zvažte, komu pošlete pohlednici. Na ty nejbližší si udělejte čas a navštivte je. Mohla by tak vzniknout pěkná rodinná tradice.

Volný čas:
Jako děti jste jistě měli nějakou sbírku – pohlednic, ubrousků, kalendáříků, kamenů. Zkuste si zavzpomínat, kam se poděly, kde skončily. Nenapadlo vás, že teď je najednou všechno jinak, že na nějaké sbírání nemáte ani pomyšlení. Možná to bude časem, možná jinak přemýšlíte nebo nemáte prostor. Něco je jinak.

Rada:
V životě je mnoho okamžiků, kdy se musíte vyrovnat se ztrátou. Důležitá věc nebo člověk je jinde, s někým jiným, bez vás. Pokaždé byste ale měli poděkovat, že to je právě tak, jak to je. Máte přijmout nový stav a uvažovat, kam se posunujete dál. Všechno špatné je nakonec totiž k něčemu dobré.

21. 4. - 21. 5.

BÝK  

Šťastná čísla: 5, 12, 14, 15, 39, 45

Práce:
Pracovní aktivita mírně polevila. Přesto je vám jasné, že do Vánoc je ještě daleko a pracovat se musí. Podaří se vám propojit důležité součásti, takže se dostanete o pěkný kus dál. Jako byste najednou měli v rukou důležitý klíč k řešení. Další fáze bude mírně hektická, ale i tou si musíte projít.

Zdraví:
Bolesti hlavy, které momentálně prožíváte, byste nikomu nepřáli. Nechápete, kde se najednou vzaly, když dosud jste na migrény prakticky vůbec netrpěli. Jste pod velkým tlakem, nedivte se. Je toho na vás hodně, potřebujete si už opravdu odpočinout. Prospěla by vám dovolená, ale zatím na ni myslet nemůžete.

Vztah:
Sázet při problémech ve vztahu na budoucí miminko, by bylo krátkozraké. Pokud už mezi vámi a partnerem to hlavní chybí, těžko by nový človíček udělal zázrak. Miminko má přicházet do fungujícího vztahu, nedělejte z něho proto obětního beránka. Každá růže nejen krásně voní, ale má i trny.

Volný čas:
Chybí vám něha, hlazení od milovaného člověka, pocit, že někomu patříte. Zažíváte nekonečné zmatky. Každý den se probouzíte s novou nadějí, ale ta tady není. Něco krásného se od vás odstěhovalo. Bolí vás kolem srdce, jste nešťastní. Měli byste se z těchto pocitů vyzpívat nebo vymalovat.

Rada:
Když jste najednou ve svém životě zastaveni a víte, že nikam dál už se jít nedá, je to smutná chvíle. Ale není to krize, abyste třeba život úplně opouštěli. Máte se zamyslet, co je dobré propustit a s čím budete žít dál. Nikdy nic není tak hrozné, aby nemohlo být ještě hůř. Věřte v budoucí naději.

BLÍŽENCI  

22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 1, 4, 6, 16, 17, 49

Práce:
Vánočně vyzdobená firma na vás může dýchnout příjemnějším dojmem. Projekty, které máte ale do konce roku zvládnout, si nenechávejte na později. Je zbytečné vstupovat do Nového roku hned s nesplněnými úkoly. Napište si pro jistotu, na co nesmíte zapomenout a komu pošlete firemní PF.

Zdraví:
Bolesti břicha vás mohou mírně zastavit. Jste pod tlakem, měli byste zpomalit a hlavně jíst trochu jinak. Každé sousto pečlivě rozkousejte, omezte uzeniny a nezapomínejte na pitný režim. Nesmíte se pořád tolik honit, tím si jen zbytečně ubližujete. Dopřejte si dlouhý spánek aspoň o víkendu.

Vztah:
Pokud momentálně vedle vás není žádný stálý partner, nechtějte se rychle do Vánoc seznámit. To by totiž vůbec nedopadlo dobře. Hlavně seznamky přes internet jsou svůdné, ale pro vás zcela nereálné. Važte si sami sebe a věřte, že toho skutečně pravého nepřehlédnete ani v miliónovém davu.

Volný čas:
Právě vánoční čas je ideální k návratům do dětství. Podívejte se, co máte doma po rodičích nebo prarodičích, co by mohlo ozdobit váš domov. Mohou to být nádherné ozdoby na stromeček nebo svícen. V některých domácnostech se z generace na generaci dědí vyšívané vánoční ubrusy.

Rada:
Dobře si rozmyslete, jestli si chcete dávat do nového roku předsevzetí. Často je to zbytečné, když vydržíte tak do Tří králů. Pokud ale o něco opravdu usilujete, potom je dobré myslet na to pořád. Tento cíl, když se má vyplnit, byste měli mít před očima neustále, při probouzení se i při usínání.

22. 6. - 22. 7.

RAK  

Šťastná čísla: 8, 13, 24, 28, 31, 38

Práce:
Je vám jasné, že jste ve správnou chvíli na správném a nikdo o tom nepochybuje. Jen byste neměli své zásluhy pořád před ostatními zviditelňovat, zkuste přijmout do svého života aspoň trochu pokory. Hodí se i to této doby. Vánoce jsou svátky míru a klidu. Malinko se stáhněte do svého nitra.

Zdraví:
Měli byste aspoň trochu zavzpomínat na své předky, kteří se už těchto dní nedožili. Možná vám ve vašem komplikovaném stavu probleskne hlavou, jak asi zemřeli. Ale na takové věci nesmíte nyní myslet. Věřte naopak ve své uzdravení. Zase bude dobře, když se totiž nepoddáte své nemoci.

Vztah:
Jste zase tam, kde jste už během tohoto roku jednou byli. Nechtěli jste se už vracet, nedoufali jste ve změnu. Přesto přišla a vy jste odpustili to, co se zdálo neodpustitelné. Nyní jste v podobném bodě. Nechtějte na sobě ale už páchat další násilí. Začněte teď úplně jinak, už byste měli vědět jak.

Volný čas:
Přestože nikdo z vašich příbuzných a známých nepodporuje vaše seznamovací experimenty, vy si trváte na svém. Jste ochotni, abyste poznali toho pravého člověka, udělat maximum. Snad byste se dokonce seznámili i se samotným ďáblem, kdyby se najednou objevil. Už ale riskujete příliš.

Rada:
Někdy se vám i nejpevnější skála může sesypat na zem na malou hromádku písku. Nezkoumejte to. Všechno se mění a záleží jen na vás, kolik z těchto informací přijmete. Věřte, že všechno ale má nějaký význam, nic se neděje jen tak. Dávejte si vše do širších souvislostí.

LEV  

23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 16, 26, 34, 41, 42, 49

Práce:
Pochybnosti máte už dávno zpracované, vystoupili jste před ostatní na světlo, užíváte si toho jasu. Patří opravdu jen vám, o ničem nepochybujte. Jen se nesmíte před ostatními příliš výrazně kasat a bít do prsou. Pokora by vám slušela mnohem víc. Dobře víte, že pýcha předchází pád.

Zdraví:
Cizí těleso ve vlastním těle dokáže člověka hodně znejistět. Mohou se vám objevi levinové kaménky nebo podivná cysta v místech, kde dosud nic nebylo. Nechápete, co se děje, musíte absolvovat nepříjemná vyšetření. Tady je na pochopení vlastní cesty skoro pozdě, budete muset přijmout ortel lékařů.

Vztah:
Nesmíte pořád vzpomínat, co jste kdy prožili krásného. Tím si před sebou uzavíráte bránu k tajemství okamžiku. To, co bylo, musíte jednou provždy ukončit, odpustit všem, kteří vám do srdce udělali nějakou rýhu. Jakmile tohle v sobě zvládnete, začnete najednou mnohem intenzívněji žít.

Volný čas:
Občas byste si měli pořídit něco krásného, jen tak pro radost, nemusíte mít ani svátek nebo narozeniny. Zaujme vás třeba nějaký obrázek, váza nebo deštník, který se k vám nádherně hodí. Není nutné všechno přepočítávat na peníze nebo zkoumat užitnou hodnotu dané věci. Radost je také důležitá.

Rada:
Zkuste si zavzpomínat na své předky, hlavně na způsob jejich odchodu z tohoto života. Někdy se v rodině opakují stejné nemoci, někdy i podivné sebevraždy. Zkuste porozumět, co se tehdy stalo, v jaké to bylo době, kdo s nimi mluvil jako poslední, zda umírali doma nebo v nemocnici.

24. 8. - 23. 9.

PANNA  

Šťastná čísla: 17, 18, 22, 24, 37, 45

Práce:
Otevírají se před vámi nové světy, od kterých jste dosud neměli klíče. Připadáte si jako v pohádce. Ostatní jsou v němém úžasu, klaní se, tleskají, nevěří, že to jste opravdu vy. Je důležité, abyste v těchto dnech zůstali na zemi. Nemáte nadpozemské vlastnosti, přijměte, že to, co se děje, je správné.

Zdraví:
Nemůžete mluvit, škrábe vás v krku, máte namožené hlasivky. Nepomohlo by žádné jejich cvičení, musí si především odpočinout. Jste-li aktivní umělci, nepřepínejte se, ale požádejte kolegy o záskok. Máte se začít systematicky šetřit, tohle jsou zbytečné komplikace, které byste už měli mít zvládnuté.

Vztah:
Konečně jste objevili zdravotní problém, stejný řeší vaše blízká osoba, přijdete na to zcela náhodou. Ale máte radost, že máte společné téma a můžete si vyprávět o vlastních postupech. Pookřáli jste, když jste se dozvěděli názvy medikamentů, které by vám mohly pomoci. Moc rádi se opečováváte.

Volný čas:
Při nákupu vánočních dárků si vzpomeňte na své dětství. Jaké byly dřív krásné hračky, dřevěné kostky, plyšoví medvědi, chodící panenky... Dnes na pultech najdete jenom umělou hmotu vylisovanou do nejrůznějších tvarů. Reklama v televizi určuje, co potom jako rodiče máte kupovat. Zkuste na to jít jinak.

Rada:
Bohatý vždy dobře poradí chudému, jak má šetřit. Máte spoustu závazků, z kterých se jen tak nedostanete. Nejraději byste za vším zatáhli roletu a dívali se jen dopředu. Bohužel tohle tak snadno vyřešit nepůjde. Řešením je spolupráce s jinými lidmi, které by vás finančních problémů dokázali zbavit jednou provždy.

VÁHY  

24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 13, 31, 36, 38, 43, 48

Práce:
Jste obstoupeni podivnou černou hmotou, uzamykáte se před ostatními, nevidíte před sebou lepší zítřky a zbytečně si tyto dny sami komplikujete. Měli byste si už zase začít věřit. Litujete se. Může to být sice zajímavý program, když jsou kolem lidé, co vás mohou litovat. Ale už to trvá dlouho.

Zdraví:
Tyto dny před Vánoci byste měli být v klidu. Pokud jste se trápili s ekzémem nebo jinými změnami na pokožce, dojde ke zlepšení. Používejte doporučené krémy a omezte práci s chemikáliemi. Nenoste těžké nákupní tašky, ani nemusíte vygruntovat kompletně celý byt. Zapojte také ostatní.

Vztah:
Došlo k odpuštění. S partnerem jste na jedné vlně, nastalo absolutní souznění, porozumění. Jen někdy máte možnost prožít zamilovaný román v běžném životě. Nepokazte si to direktivními příkazy, každý má právo na vlastní svobodu. Nikoho si k sobě násilím nepoutejte.

Volný čas:
Promýšlíte hodnotu vánočních dárků. Zvažte, jestli jedině zlatem lze vyznat lásku. Partner chápe, co říkáte, i když u toho nemluvíte. Zajděte si spolu někam, kde to není drahé, nebo se projděte starobylými uličkami, kde nepotkáte moc lidí. Prožijte romantický večer, který do vašeho srdce vnese klid.

Rada:
Rodí-li se mezi vámi a partnerem láska, nesmíte u toho křičet. Vztah mezi dvěma lidmi je jako citlivá květinka, která v nevhodných podmínkách zemře. Ohrozí ji třeba průvan, přílišná zálivka, ale také hnojení, které nelze jen tak odhadnout. Učíme se celý život. City je lepší dávkovat pomaloučku.

24. 10. - 22. 11.

ŠTÍR  

Šťastná čísla: 4, 12, 13, 32, 37, 49

Práce:
Pracovní tempo ve firmě mírně polevilo, Vánoce jsou znát i tady. Plánujete-li si na několik dní volno, měli byste odjet někam do hor. Potřebujete už totiž výrazně vyvětrat. Napětí, kterým jste procházeli, bylo výraznější. Naplánujte si klidové dny a na práci zkuste na chvíli zapomenout.

Zdraví:
Pokud je vám už trochu lépe, neměli byste si hned před sebou rýsovat hromady jídel a alkoholu, jako byste celé roky nejedli. Blížící se svátky jsou sice slavnostnější, ale nezapomínejte na svůj zdravotní stav. Máte se šetřit, myslete na žaludek a hlavu. Alkohol vám vůbec nesvědčí.

Vztah:
Nesmíte očekávat zradu nebo problém, když je všechno v nejlepším pořádku. To byste si je totiž mohli přivolat. Žijte si spokojeně, jako dosud a nic katastrofického nepřivolávejte. Zlo a jiné potíže nechte v minulosti. Povedlo se vám váš vztah krásně nastartovat, teď se těšte na nádhernou budoucnost.

Volný čas:
Spokojenost ve vztahu se odráží i ve vašem volném čase. Chcete být s milovanou osobou, dělat jí jen to, co má ráda a určitě ničím neubližovat. Plánujete Vánoce i další dny v novém roce, kombinujete i plány na příští dovolenou. Chcete být hlavně maximálně spolu. Nikdo jiný zde nemá místo.

Rada:
Blížící se svátky vás dovedou k zamyšlení nad smyslem života a nad existencí nejvyšší síly nad námi. Budete zkoumat, jak ji máte oslovit. To není podstatné, každá víra nazývá svého otce jinak, přitom ale je to jedna jediná energie. Nezapomínejte, že nezáleží na jménu, ani na formě, jakou jí dáte.

STŘELEC  

23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 2, 9, 15, 19, 22, 32

Práce:
Přehoupli jste se přes vrchol a vnímáte před sebou jen další náročné úkoly. Už vám to připadá příliš a chcete si na chvilku odpočinout. Potřebovali byste na pár dní od všeho vypnout, zůstat v klidu a nedělat vůbec nic. Vydali jste ze sebe příliš energie, musíte se už zase začít šetřit. Takhle by to už dál nešlo.

Zdraví:
S přípravou na Vánoce, kterou jste začali letos hodně pozdě, si uvědomíte, jak jste neustále v jednom kole. Máte pocit, že nemůžete nic stihnout, dolehne na vás stres. Nakupujete sice dárky a snažíte s být na své okolí příjemní, ale je to hodně složité. Nechtějte se ještě více vyčerpat, něco musíte odložit.

Vztah:
Přijali jste stav, v kterém jste. Nic nechcete měnit. Uvědomujete si, že nadcházející vánoční svátky by měly být nejkrásnější. S partnerem jste se domluvili, jaké dárky nakoupíte dětem a rodičům, podílíte se i na výzdobě domova. Mělo by už u vás vonět cukroví. Žijte jen pro tuto chvíli, nic nedramatizujte.

Volný čas:
Balíte už nejspíš dárky, přemýlíte, kam je schováte, stejně jako to dělali vaši rodiče. Je to marné, děti je nakonec objeví, nejsou hloupé. Nakupujete také zásoby jídla, ale nepřehánějte to, nebude konec světa. Nezapomeňte na dostatek ovoce, které se hodí nejen k jídlu, ale je to krásná ozdoba svátečního stolu.

Rada:
Nenechte se zbatečně znejistět, když jste ve skluzu. Nemusíte mít letos všechno úplně perfektní, trochu nestíháte. Přeneste se přes to. Důležitější je vánoční atmosféra, kterou vytvoříte. Do příprav, například do pečení cukroví, zapojte také děti. Jsou to činnosti, na které budou jako dospělí často vzpomínat.

22. 12. - 20. 1.

KOZOROH  

Šťastná čísla: 4, 14, 26, 39, 44, 47

Práce:
Nebudete ve své kůži. Snad na vás dolehnou podivné praktiky lidí z vašeho okolí. Pořád se snažíte porozumět jejich jednání, ale nedaří se vám. Zmatků je nějak víc, nedokážete zatím najít řešení. Ideální by bylo hodit všechno za hlavu a jít dál, ale tohle zatím udělat nechcete nebo nemůžete.

Zdraví:
Pořád ještě máte problém s tím, jestli sundat nebo nesundat tu zrádnou masku. Jste pod ní schováni, jste v bezpečí. Ale měli byste si už jednou udělat jasno a všechny své lži, kterým snad dokonce už i věříte, zrušit. Potřebujete se přijmout takoví, jací opravdu jste. Tady se lhát nesmí.

Vztah:
Už jste na tom s partnerem dobře. Otočili jste list a všechna zklamání jsou v minulosti. S důvěrou se díváte vpřed. Zase vám začíná klíčit budoucí úroda. Jen nesmíte hledat na partnerovi věčně chyby, tím jen zbytečně ztrácíte čas. Víte dobře, že žádné nemá. Překážky mezi vámi zrušte.

Volný čas:
V těchto dnech si nemýšlejte žádné složité akce, Vánoce jsou jen jednou do roka, měli byste si je podle toho také užít. Pokud jste si společně vyrobili adventní věcec, je to jen dobře. Nakupte včas nejen dárky, ale i vánoční papír, prskavky a raději zkontrolujte, jestli vám svítí žárovky na stromeček.

Rada:
Vaše ruce mohou plnit několik funkcí, samozřejmě na práci, to je jasné, ale ve vztahu k druhému člověku tak umí krásně hladit. Tedy když jim trochu pomůžete. Do každého kontaktu byste měli vstupovat s láskou, nenechte se svézt na špatnou cestu. Neubližujte ani v myšlenkách.

VODNÁŘ  

21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 4, 6, 17, 19, 21, 42

Práce:
Pomalu se chystá předvánoční večírek, všichni mají důvod slavit. Neměli byste se omlouvat a prchat rychle domů, protože právě tady se utvářejí neformální vazby mezi kolegy a nadřízenými. Hlídejte si ale množství alkoholu, který vypijete. Není dobré, když se až poté dozvídáte, co jste komu a o kom řekli.

Zdraví:
Stejně jako na stromě nemohou vyrůst růže, ani vy nemůžete očekávat, že zůstanete věčně mladí a krásní. Nechtějte podstupovat plastické operace, abyste vrátili čas zpět. To by stejně bylo zbytečné. Stáří se nedá zamaskovat, nikdo vám neuvěří. Zůstaňte sví, nehrajte si na to, čím nejste. Přijměte se, mějte se rádi.

Vztah:
Nejasnosti mezi vámi a partnerem jsou už dávno minulostí, nyní jste nádherně sladěni a užíváte si to. Týden bude ve znamení romantiky a krásných intimních chvil. Nedovolte, aby mezi vás vstoupila nuda. Pořiďte si například barevné svíčky, které dokáží vykouzlit příjemnou atmosféru.

Volný čas:
Některá slova jsou jako kapky deště, jindy jsou ale horší než povodeň, tolik škody mohou nadělat. Neříkejte každému všechno, co máte na jazyku. Někdy má největší cenu mlčení. Naučte se se sebou mlčet, to ale není vůbec jednoduché. Zvlášť ve chvílích, kdy něco víte, ale současně to nesmíte říct dál.

Rada:
Slova, která si říkáte v jistých chvílích s partnerem, byste neměli svěřovat nikomu jinému. Například s kamarády nebo kamarádkami můžete mít spoustu důvěrností, ale něco se do jejich uší opravdu dostat nesmí. Hlídejte si vlastní soukromí a neotvírejte okna do vaší ložnice celému světu.

20. 2. - 20. 3.

RYBY  

Šťastná čísla: 1, 4, 6, 15, 17, 45

Práce:
Ve firmě dochází k jistému zlomu. Možná je to konec jedné etapy, přerod do další, anebo také přechod na jinou, náročnější práci. Každopádně něco, co tady bylo, už neplatí. Ale nejedná se o změnu místa jako takového, spíše o posun v rámci společnosti. Adresa zůstává stejná. Je to váš další vývoj.

Zdraví:
Nechtějte objevovat vesmír kolem vás, když jste se ztratili ve vlastní zahradě. Všechno, co byste měli poznat, začíná hned u vás a nejvíc toho je doma. Poznávejte se s partnerem, tady máte velké mezery. Uměli byste ho nakreslit, když třeba na týden odjede? Měli byste ho mít ve své paměti, nehledejte fotografie.

Vztah:
Všechno směrem k partnerovi je naplněno stereotypními činnostmi, žádná neočekávaná překvapení, nic takového se konat nebude. Dokonce máte i jakýsi problém dotykový. Hledáte si proto zástupné programy, vracíte se pozdě domů nebo vymýšlíte takové činnosti, abyste mohli být v jiné místnosti.

Volný čas:
Rozčilovat se nad věcmi, které si stejně druzí udělají podle svého, je zbytečné. Nebuďte tím hybatelem událostí, jen se nechávejte vézt. Vánoce byste si neměli zkazit, jsou to nejkrásnější svátky roku, aspoň se to tak říká. Projděte se svátečně vyzdobenými ulicemi, nadechněte se té nádherné atmosféry.

Rada:
Váš život je v poslední době jedním velkým bojištěm. Sami ale nevíte, za co bojujete, pro koho ani proti komu. Jste v obrovském napětí, které byste měli sladit do krásných barev. Dotkněte se zvyků, tradice nebo víry a chvilku stůjte, jste nádhernou součástí nekonečna. Nikdo není sám, všichni jsme stejní.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.